|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3511 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Cytat:
![]() ja jakos nie moge sie przelamac do ogladania wózkow...sierota w tym temacie jestem i jakos wyjatkowo nie lubie![]() edit: Brombi o ten oglądał: http://allegro.pl/item766749458_3_w_...l_gratisy.html Mamusie czy uwazacie, zeby do rozpakowanych mamus dopisywac wage i wzrost maluszków? Edytowane przez domi7ks Czas edycji: 2009-10-12 o 09:02 |
|
|
|
|
#3512 | ||
|
Wtajemniczenie
|
to leż teraz pupą do góry i nasycaj sie ostatnimi chwilami wolności
![]() Cytat:
Cytat:
![]() sama już nie wiem. Jedni mówią, że można wszystko, drudzy, że nie można nic! I jak tu znaleźć złoty środek. Kiedyś ludzie tak nie cudowali i było mało alergików, teraz co drugie dziecko ma alergię. Ja sobie życia bez mleka nie wyobrażam! |
||
|
|
|
#3513 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gratuluję nowego tygodnia Kochana to już tylko 3 tygodnie do porodu ![]() Cytat:
![]() A co do listy, to ja jestem za, chyba na wszystkich wątkach podawane są wzrost i waga maluszków ---------- Dopisano o 09:11 ---------- Poprzedni post napisano o 09:04 ---------- Cytat:
I cena też przyjemna Cytat:
|
|
#3514 |
|
Raczkowanie
|
Witam was
Ja calutką noc przespałam. Misiu niezdał dziś coś tam źle zrobił i mu niezaliczył tego. Nic zapłaci jeszcze raz i za 3 razem mu dobrze pójdzie napewno.Ja wstałam poszłam do sklepu po bułke z makiem,kawe,kajzerke,i rożka z serem pychotka. :brzyda l:Zjadłam śniadanko,misiek pojechał jeszcze zapłacić za jazde MI JUŻ ZOSTAŁY 4 TYGODNIE DO PORODU RÓWNY MIESIĄC AŻ SIĘ BOJĘ.
|
#3515 |
|
Raczkowanie
|
Domi bardzo fajny ten wózek i nie bardzo ciężki
|
#3516 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moze to jakiś znak![]() Chyba jednak spakuje tą swoją torbę![]() Domijak dla mnie to takie dodatkowe informacje o dzieciach (na liście) są całkiem fajne
|
|
|
|
|
#3517 |
|
BAN stały
|
gratuluje kolejnych tygodni
![]() u nas w miarę dobrze wszytko. niby badania Patryczka wyszły dobrze, ale mam wrażenie że on nie reaguje na nasz widok. niedługo kontrole będziemy mieć trzymajcie się |
|
|
|
#3518 |
|
Zakorzenienie
|
Bravurko
Podaj mi prosze dane Patryka jak sie urodzil (wage i wzrost) bo chcialam dopisac do listy. Brombi niech chociaz raz moj Tz wybierze jdna rzecz od poczatku do konca
|
|
|
|
#3519 |
|
Raczkowanie
|
witajcie w ten deszczowy szary poranek,
u nas wszystko ok. do porodu zostal juz tylko miesiac. z jednej strony strasznie sie boje a z drugiej ciesze sie, ze jue bedziemy miec Bombelka na zywo ![]() no i jak dla mnie to super tydzien sie zapowiada bo jeszcez tylko cztery dni pracy a potem w koncu urlop macierzynski ![]() milego dnia dla wszytskich no i serdeczne gratulacje dla juz rozpakowanych! |
|
|
|
#3520 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3521 |
|
Zadomowienie
|
Paczka fajnie ze ci sie tak udało z tym wózkiem
Przykro mi ze Grzesiek nie zdał- ale jak to sie mowi - do trzech razy sztuka
|
|
|
|
#3522 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja swoją już spakowałam, tylko muszę do niej jeszcze dołożyć (jak kupię) stanik do karmienia i klapki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3523 |
|
Raczkowanie
|
To jest ten wózek taki własnie mamy
|
#3524 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Czy ja wiem ![]() ale ja tym bardzie nie wybiore bo jakos nie lubie szukac i ogladac wózkow, wole łózeczka, posciele,ubranka takie słodkie rzeczy |
|
|
|
|
#3525 |
|
Zadomowienie
|
Bravurko maluszki dopiero pod koniec trzeciego miesiąca rozpoznają twarze bliskich- wczesniej dzidzius reaguje na głos. Trzymam kciuki zeby było dobrze.
|
|
|
|
#3526 |
|
Zadomowienie
|
melduje się po weekendzie i nadrabiam zaległości...
|
|
|
|
#3527 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dudziakowa,, dzieki za piekny opis porodu.Cytat:
I ze najlepsze sa zwykłe, dobrze dopasowane i trzymające staniki.madzia, czy te ktore Ty zamawiałaś sa troche usztywniane i dobrze trzymają? Cytat:
Cytat:
Cytat:
ale za zle nie mam. Dostała pluszowe kajdanki i bielizneWieczor udal się Poszalalyśmy, pośmialysmy się, a że bylo akurat parę mamusiek to i cos tam sie dowiedzialam. Cytat:
Cytat:
Domi wozek mi się podoba, ale tez wgryź się w temat, jak radzi Brombi. Nie tak szybko! Na razie zabieram się za zakupy i kompletowanie rzeczy, bo tez nie chce zostac z tym na ostatnia chwilę. Muszę się tak wyrobic żeby potem moc tylko lezeć i czytac ksiązki - z tydzień przed tp
|
|
|
#3528 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry kochane
witam sie poniedzialkowo i w dwupaku...po okropnym piatku i sobocie wczoraj czulismy sie oboje dobrze wiec nic nie zapowiada wyklucia sie mlodego... A do cc mamy 9 dni... ![]() Kachula gratuluje zostanie ciocia, malutka jest przeslodka
|
#3529 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
aaaaaaa! Gratulejszyn Gratulejszyn!!!!! |
|
|
|
|
#3530 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3531 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3532 |
|
Zadomowienie
|
A ja coraz bardziej sie boję-wogóle to jaks dziwna sie zrobiłam- rozdrażniona, nerwowa i wrażliwa- denerwuje mnie to że ja sie stresuje a moj TZ taki wyluzowany...
|
|
|
|
#3533 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3534 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3535 |
|
Zadomowienie
|
Ojjj jak by tak mozna było uciec...
![]() A moj Kubuś juz nie moze doczekać sie na braciszka- wczoraj nawet stwiedził ze chyba bedzie lubiał tego dzidziusia i wykorzystując sytuację dodał-to teraz musze sie naoglądać bajek bo potem nie bedę mogł bo mały bedzie płakał
|
|
|
|
#3536 |
|
Zakorzenienie
|
DSobry
ale mne żołądek boli ...ja juz po sniadanku jajeczniczja z pieczarkami itd a teraz kawusia .My z Tz cholercia tez musimy sie rozejżeć za wóżkiem bo jakos poszukiwania staneły w miejscu ![]() Karerina 8 dni jaa
|
#3537 |
|
Zadomowienie
|
ojej, dziewczyny przejśc przez te wszytskie posty - to graniczy z cudem! a to tylko weekend!
Kachula, mała jest cudakiem ![]() jeszcze raz gratuluje. U mnie weekend spokojny, w zasadzie pogoda wymusiła odpoczywanie i leniuchowanie, tylko piątek był piękny - więc udałam się na dłuuugi spacer. Dziewczyny, mam pytanie czy was tez tak boli / bolała miednica? Ja od kilku dni mam nieprzespane noce, moge spac tylko na boku i to na lewym, na prawym Młodej Damie nie pasuje, na plecach coś mnie uciska, zostaje lewy bok, a ok 3 w nocy oczy szeroko otwarte i koniec spania. ehhhh.... w piątek mialał oglądac oddział i porodówkę w szpitalu w którym chce rodzić, ale strach miał większe oczy, i nie pojechałam, stwierdziłam, że jeszcze poczekam z tydzień... dwa.... ![]() dzidzia odkąd jest główką do dołu tak śmiesznie wypycha pupke ;P - SUPER UCZUCIE! a czasami jak strzeli kopniaka w jakies czułe miejsce ojjjj, aż podskakuję! p.s. ... dzwonili też ze sklepu za tydzień będzie dzidziusiowa limuzyna ![]() p.s. wklejam słonecznie jesienną fotkę z piątkowego spaceru, na poprawę nastroju i pozdrawiam wszystkie mamusie!
Edytowane przez xpressja Czas edycji: 2009-10-12 o 10:15 |
|
|
|
#3538 |
|
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Dziękuję za słowa otuchy... Sama też mam nadzieję że wszystko będzie dobrze - szczególnie jeśli chodzi o Dzidzię... Co do mojego nr telefonu to podawałam go Kropce... Może gdzieś jej się zawieruszył??? Domi, ja nie planuję rodzić w Rzeszowie tylko u siebie... Nie wiem jak jest w rzeszowskich szpitalach ale naszą porodówką naprawdę chwalą i nawet sporo osób z Krosna czy Rzeszowa rodzi u nas.
|
#3539 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Nio.... ![]() Moze herbatki rumiankowej sie napij? Mi pomaga na brzuszek... Dziewczynki, z serii "100 Pytan do.." - jakie smoczki uspokajaczki kupujecie??
|
|
#3540 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
z opinii innych mam podobno się sprawdzają, jak inne np. Aventy, Tommee kompletnie nie dają rady. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:10.

Chyba jednak spakuje tą swoją torbę

Przykro mi ze Grzesiek nie zdał- ale jak to sie mowi - do trzech razy sztuka

. Jak widac, az taki zboczuch nie jestem
i niech sobie mnie szukaja...
ale mne żołądek boli