przyszłe młode mamusie do 23roku życia - Strona 70 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 07:09   #2071
Sweet Delights
Zadomowienie

Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia

Dzien dobry wszystkim jak się dzisiaj czujecie mamusie? U mnie pogoda fatalna, śpiąca jestem jak nie wiem, całą noc łazikowałam...
Sweet Delights jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:12   #2072
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sweet Delights Pokaż wiadomość
Dzien dobry wszystkim jak się dzisiaj czujecie mamusie? U mnie pogoda fatalna, śpiąca jestem jak nie wiem, całą noc łazikowałam...
przpraszam że sie wtrące ale tu taki pustki na formu
u mnie tez pogoda okrpona

a tak propo to ogladałam zdjecia które wstawiłaś wczesniej
brzuszek śliczny i wogole wszytko przecudowne:l ove::lo ve:
eniggma jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:34   #2073
Asiuulka89
Zakorzenienie

dzien dobry Eniggma z tego co wiem to jak najbardziej nalezysz do naszego watku wiec wcale sie nie wtracasz

ja wlasnie wstalam i zabieram sie za ukladanie puzzli ogolne dzisiaj totalna laba... poza malym sprzatankiem ktore jest niezbedne po zostawieniu samego tzeta przez weekend
Asiuulka89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 07:38   #2074
Sweet Delights
Zadomowienie

eniggma dziękuję

Asiuulka89 czyli masz dzisiaj, że tak powiem twórcze zajęcie Ja też musze ogarnąć trochę, zawsze po weekendzie taki burdelik się robi w domu, nic nikomu nie chce się od razu odłożyć na miejsce, włożyć do zmywarki czy ogarnąć na bierząco i po niedzieli jakby tajfun przeszedł
Stary 2009-10-12, 07:48   #2075
eniggma
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Asiuulka89 Pokaż wiadomość
dzien dobry Eniggma z tego co wiem to jak najbardziej nalezysz do naszego watku wiec wcale sie nie wtracasz

ja wlasnie wstalam i zabieram sie za ukladanie puzzli ogolne dzisiaj totalna laba... poza malym sprzatankiem ktore jest niezbedne po zostawieniu samego tzeta przez weekend
no naleze ale sie nie udzialeałam zbytnio do czasu;p
u mnie też totalan laba prawie nie wstaje z łozka
buziaczki dziewczyny
Stary 2009-10-12, 07:53   #2076
Asiuulka89
Zakorzenienie

Sweet Delights wiadomo zde jak chlopa zostawisz na troche to potm ogarnac sie nie idzie.. jednak teraz stwierdzilam ze muszezjesc sniadanko byc ukladac puzzle , a najpierw musze isc cos kupic bo tzet oczywiscie spi... i zawsze rano ja musze na zakupy

Eniggma a ty sie powinnas w szczegolnosci udzielac nawet podwojnie wiesz juz czy bedziesz miala parke czy bedziesz widziala podwojjnie ??? buziaki
Stary 2009-10-12, 07:56   #2077
eniggma
BAN stały

Asiulka
w środę mam usg ale na osatnim wyraznie widać dwójke

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 07:58   #2078
Asiuulka89
Zakorzenienie

a tak PS SWEET wiem skad mnie mozesz znac ja znam Bogne z Twojej klasy no zreszta chodzilysmy praktycznie do tych samych szkol ale tak pozatym meczy mnie czemu ja Cie nie znam

---------- Dopisano o 08:58 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Eniggma nareszcie ktos mi powie jak mamusie rozrozniaja swoje pociechy bo jak ja widze blizniaki to za chiny nie moge powiedziec ktory to ktory
Stary 2009-10-12, 07:59   #2079
samanthhha
Wtajemniczenie

Heloł gerls

U mnie też pogoda beznadziejna... Tż poszedł do pracy z moim tatą ale oczywiście zdążył rano zrobić bajzel w kuchni i salonie

Ja od dzisiaj liczę ruchy płodu.. Od 9.00 Tak więc zaczynam

Zrobiłam wczoraj blok - był pyszny!!! Wszystkim smakował

Zaraz się doczytam co wczoraj pisałyście
samanthhha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 08:01   #2080
Asiuulka89
Zakorzenienie

przez was dziewuchy ja i Zuzia umrzemy z glodu bo ciagle mam chcec czytania takze Samanthhha w tej wlasnie chwili mi usiwadomila ze juz mam ochote na blok... no i bede robic a mialam miec labe

dobra teraz juz naprawde zmykam ide do sklepu po sniadanko
Stary 2009-10-12, 08:22   #2081
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 no właśnie, Bogna, wiedziałam, że chodziło o gim no nie wiem czemu mnie nie kojarzysz, tym bardziej, że ja z Bodzią miałam super kontakt i w gim się trzymałyśmy blisko Leć na to śniadanko, wyrodna matko, córkę zagłodzisz
Stary 2009-10-12, 08:57   #2082
zebra666
Zakorzenienie

witam dzieFczyny

Ja byłam zapłacić za pościel dla synka i kupiłam kapuśniaka i zjadłam go po drodze
Też mam burdelos nawet pewnie większy niż wy, bo nie sprzątałam dokładnie na weekend:P np. kurzy nie tknęłam i dziś będę musiała ale to jak wróce z psem od weterynarza i przygptuje wszytsko na obiad

zebra666 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 09:13   #2083
Sweet Delights
Zadomowienie

zebra666 a jak psina się czuje? I tak poza tym to chciałam zapytać jakiego macie psiaka, czy duży i jaka rasa? Bo my też mamy kudłacza w domu, który jest pełnopawnym członkiem rodziny oczywiście, ale zastanawiałam się jak przygotować go na nowego lokatora- Fistaszka. Pozwolimy mu włazić do pokoju Małego, dajemy mu do powąchania wszystkie nowości Filipkowe, pozwalam mu trzymac pysk na swoim brzuchu, ale i tak się trochę zastanwiam jak psisko zareaguje na Fistaszka... A Wy myśleliście już coś w tym kierunku?
Stary 2009-10-12, 09:23   #2084
Asiuulka89
Zakorzenienie

ja sie najadlam i moige ukladac puzzle ale mnie wzielo jak skoncze to zrobie fote mojego dziela
ja tez mam psiaka i nawet wam go pokaze chwilowo to nasze dziecko ale kochana jest rasa to sznaucer miniaturka - jedyny minus z tego co wiem to nie lubia dzieci ale mysle ze to kwestia przyzwyczajenia... wiem napewno ze nie wolno psa odpychac od dziecka bo sie robi zazdrosnyi moze byc agresywny zawsze gdy chce trzeba dac powachac.. jednak jak bylam na wakajcach z moim chrzesniakiem i wszyscy zostawiliali mnie sama z nim i psiakiem to chwilowo byla zazdrosna ale potem juz nawet spalismy razem takze mysle ze to kwetsia przyzywczajenia ja daje mojej Kulci miesiac

a o to moj szczurek
Stary 2009-10-12, 09:35   #2085
zebra666
Zakorzenienie

Sweet Delights mój piesio to meisznaiec a więc zamieszczam jego focie- w tym jedną ze mną żebyś widziała jaki duży jest
Wyglada dziś lepiej po tej kroplówce i merdał ogonkiem i na polko chciał wyjść- dużo śpi i andal nie ciągnie go nawet do wody9bo ma na dnie troszke jakby chciał pysk zwilżyć- bo wody też mu nie wolno) i okropne bąki sadzi czasem... może jak w końcu tą kupe zrobi będzie lepiej? bo ewidentnie nie chce jej zrobić może te jelita go bolą... dziś zobacze co na kroplówce babka powie

nie wiem jak to będzie z nim, bo inaczej z suką jest a psem. suka prędzej może mieć coś jak instynkt do dziecka i prędzej się przekona niż pies- zazdrośnik, bo uważa się za najważniejszego... i w sumie jest rozpieszczony w sensie wygłaskany itp. Jak będę w szpitalu to mąż weźmie coś od zdiecka- pieluszkę albo ubranko jakie miało na sobie i zawiezie mu i da je do obwąchania itp... jak przyjade ze szpitala ktoś psa wyprowadzi i najpierw my wejdizemy a pies dopieor jak dziecko będzie w środku i się zobaczy... jak będzie nie do przekonania i niepewny agresywny zamieszka na polku w budzie.

Asiulka fajny ten Twój kudłacz

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 09:41   #2086
Sweet Delights
Zadomowienie

Asiuulka89 śliczna mordeczka kochane są takie psiaki

zebra666 dobrze, że już mu trochę lepiej, biedny, zawsze mi szkoda takich zwierzaków, że nie mogą nam powiedzieć co je dokładnie boli i muszą się męczyć.

To ja też się pochwalę naszym merdaczem. Nasze 3 letnie kudłate, złośliwe maleństwo, zimowo z zeszłego roku oraz letnie:

Edytowane przez Sweet Delights
Czas edycji: 2009-10-12 o 09:43
Stary 2009-10-12, 09:44   #2087
zebra666
Zakorzenienie

Sweet Delights piękny pies!!! Widać, że zadbany a wiem, że takie pieski wymagają dużo uwagi i ruchu z właścicielema więc wiesz co myślę, że doskonałą metodą na schudnięcie po ciąży w Twoim wypadku może być bieganie nawet z psem...

Stary 2009-10-12, 09:50   #2088
Sweet Delights
Zadomowienie

zebra666 wiesz właśnie ja dzięki temu skubańcowi przez 3 lata zrzuciłam ponad 30 (!!!) kg i mam nadzieję, że po ciąży nasza współpraca zakwitnie na nowo
Stary 2009-10-12, 09:55   #2089
zebra666
Zakorzenienie

Napewno!!! I Ty i on będziecie z niej zadowoleni Sama mam zamiar spróbować biegania jesli czas pozwoli i będzie okazja(znaczy np. mąż w domu)

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 10:10   #2090
Asiuulka89
Zakorzenienie

Husky to piekne psy a Ty masz przecudownego... ale ogolnie to wy macie duze psiaki ja to mam takiego szczurka malego

Zeberko Twoj to dopiero ogromniasty jest gdyby moj wpadl pomiedzy te dwa psiaki chyba by umarla ze strachu ale moj psiak jest taki smieszny ze jak mu zimno to pod koldre wlazi i ogolnie uwielbia kopac jak bylo widac na zdjeciu... dziwny i smieszny pies ale ogolnie pieski to naukochanszestowrzenia na ziemi !!!!
Stary 2009-10-12, 10:14   #2091
zebra666
Zakorzenienie

Ja lubie duże psy szczerze mówiąc... małego miałam w dzieciństwie tylko kundelka i spanielkę...ona była boska i bardzo mądra
Ten jest cwany i bardzo się przywiązał- mamy go, bo ktoś go wyrzucił jak miał 2 miesiące z samochodu prawdopodobnie, bo bardzo się bał wsiadać do auta. Miał już troche przejśc, wpadł pod samochód w marcu i miał biodro złamane i się wylizał...ale nacierpiał się bardzo dużo... No i może dlatego tez tak go rozpieściłam

Stary 2009-10-12, 15:19   #2092
Puma13
Zadomowienie

My niestety mamy złe doświadczenia z psem, ale już o tym pisałam.

Dorwała mnie wredna rwa kulszowa, jak posiedzę dłużej, to nie mogę wstać tak mnie boli, najgorsze, że nic nie można z tym zrobić. Pozatym od wczoraj napierdziela mnie głowa. Ide się powiesić

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:38   #2093
zebra666
Zakorzenienie

Puma a masz może amol? nasamruj skronie pomaga

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 15:41   #2094
Puma13
Zadomowienie

Zebra, nie mam, ale na samą myśl o zapachu, zaczyna mnie boleć jeszcze bardziej

Nadia 06.05.2010
Puma13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 15:54   #2095
zebra666
Zakorzenienie

Puma no wiesz może by nie było tak źle a spróbowac warto apap też można w razie czego

Stary 2009-10-12, 16:52   #2096
Asiuulka89
Zakorzenienie

hej mamuski

ja nadal ukladam puzzle nie spoczne dopoki ich nie skoncze
wogole musze sie pochwalic ze moj mezuskochany zrobil mi dzisiaj obiadek zrobil pyszna pizze mniam mniam nie wiedzialam ze on wogolecos umnie zrobic teraz bede go czescoiej wykorzystywac
Stary 2009-10-12, 16:55   #2097
zebra666
Zakorzenienie

A ja mam juz zrypany chumor:\ Sąsiad nie ma czasu i ie przyjdzie dziś a mieli robić z tymi grzejnikami na górze... może będzie miał chwile czasu końcem tygodnia- MOŻE A ja już nie potrafie znieść tego magazynu na dole i braku miejca na dzidziusiowe rzeczy, a poród za nieco ponad 3 miesiące...a za 2 święta...Masakra:\

Stary 2009-10-12, 17:23   #2098
paprotka86
Wtajemniczenie

GG do paprotka86

juz jestem pózniej nadrobie odpowiem i wogóle. czekam az tz pójdzie do pracy
paprotka86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 18:07   #2099
Asiuulka89
Zakorzenienie

ahhh Paprotka nas odwiedzila

Zeberko ja wiemze ten czas leci jak szalony... ja ciagle sie tzeta nie moge doporsic by pojecac cos kupic chyba niedlugo pojade sama... ale wiem ze potem beda pretensje do mnie ze bylam sama i masz tu babo placek tak zle i tak nie dobrze

a wy mieszkacie w domach?? bo my jak narazie w mieszkanku 70 m2 jak narazie nam starczalo ale teraz bedzie pewniecoagle balagan bo jak przyjda te wszytskie zabawki wozek i wogole to bedzie masakra my mamy tylko jeden pokoj i drugi laczony z kuchnia...

no i do tego mam problem gdze bede kapac dzidzie
Stary 2009-10-12, 18:31   #2100
majkela12
Zadomowienie

Cytat:
majkela12 przewijak u nas w mieście w Świecie Dziecka i zapłaciliśmy za niego tylko 40 zł bo mięli rabat -10% na wszystko, a ochraniacz do łóżeczka razem z poszewkami na all tu masz link jakbyś byłą zainteresowana, cena całkiem w porzadku i jakościowo też bardzo fajne no i wzorów sporo http://www.allegro.pl/item758906472_...owe_wzory.html

-----------------------------------------------

A przewijak jest firmy Berber
Dziękuje, może się skuszę

samanthhha gratulacje uważaj z tym bloczkiem, bo to cholerstwo strasznie słodkie i kaloryczne zjadłam wczoraj 4 kawałki- a od dzisiaj nie jem nic słodkiego- na razie daję rade
Cytat:
Napisane przez eniggma Pokaż wiadomość

Asiulka
w środę mam usg ale na osatnim wyraznie widać dwójke
za wizytę.
Cytat:
a o to moj szczurek

Cytat:
To ja też się pochwalę naszym merdaczem. Nasze 3 letnie kudłate, złośliwe maleństwo, zimowo z zeszłego roku oraz letnie:

Cytat:
Napisane przez Puma13 Pokaż wiadomość
Dorwała mnie wredna rwa kulszowa, jak posiedzę dłużej, to nie mogę wstać tak mnie boli, najgorsze, że nic nie można z tym zrobić. Pozatym od wczoraj napierdziela mnie głowa. Ide się powiesić
Nie rób tego może apap pomoże lub ciepły prysznic z masażem
Cytat:
wogole musze sie pochwalic ze moj mezuskochany zrobil mi dzisiaj obiadek zrobil pyszna pizze mniam mniam nie wiedzialam ze on wogolecos umnie zrobic teraz bede go czescoiej wykorzystywac
Wysyłam do Was na nauki gotowania mojego tz. Czasami to powinien poczytać to co piszecie- może by się czegoś nauczył

Cytat:
Napisane przez zebra666 Pokaż wiadomość
A ja mam juz zrypany chumor:\ Sąsiad nie ma czasu i ie przyjdzie dziś a mieli robić z tymi grzejnikami na górze... może będzie miał chwile czasu końcem tygodnia- MOŻE A ja już nie potrafie znieść tego magazynu na dole i braku miejca na dzidziusiowe rzeczy, a poród za nieco ponad 3 miesiące...a za 2 święta...Masakra:\
Zdążycie luzik też masz piknego piesia szkoda że biedaczek się tak męczy

Cytat:
a wy mieszkacie w domach?? bo my jak narazie w mieszkanku 70 m2 jak narazie nam starczalo ale teraz bedzie pewniecoagle balagan bo jak przyjda te wszytskie zabawki wozek i wogole to bedzie masakra my mamy tylko jeden pokoj i drugi laczony z kuchnia...

no i do tego mam problem gdze bede kapac dzidzie
Na szczęście już mieszkamy w domku a Adaś będzie kąpany u siebie w pokoiku, bo mamy bardzo małą łazienkę- z prysznicem.
------------------------------------------------------------------------
Ja za to czuję się jak pijany zając. Jakbym cały weekend balowała ta szkoła mnie wykończy.
Na pocieszenie przyszedł mi sterylizator, czyli wszystko co dotyczy karmienia już jest- tylko żeby mleczko w cycach było

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości