|
Notka |
|
Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1081 | ||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:46 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#1082 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() ![]() wiadomo, ze teraz juz mam bardziej kobieca figure niz w LO i duzo sie zmienilo, ale kurcze taka waga jak teraz to dla mnie za duzo ![]() aha i rzucam cukier... koniec slodzenia... bo przy takiej ilosci herbat jaka pije jest go zdecydowanie za duzo w mojej diecie ![]() najgorzej bedzie na spotkaniach zeznajomymi... pizze, zapiekanki i inne takie... mam nadzieje, ze dam rade ![]() i piwo musze ograniczyc koniecznie ![]() Cytat:
ja wlasnie zabijac czasu nie bardzo musze, bo niezbyt czesto zagladam do kuchni... ale wydaje mi sie, ze jak juz jem to nie jest to zbyt dietowe, dlatego koniecznie musze zmienic jadlospis ![]() ![]() ![]() a zapisywac mozna wieczorem po ostatnim posilku ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 11:56 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1083 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
A cukier to rzeczywiście pogromca ![]() A ostatnio robilam mega postęp bo już nie piję kilku kaw dziennie, a dokładnie nie piję kawy w ogóle ![]() jakoś mnie odrzuciło po tym moim zatruciu co mialam jak jechałam tutaj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1084 |
Zakorzenienie
|
lain ograniczenie cukru podobno bardzo dużo daje
![]() ![]() Chociaż i tak wiadomo, że najlepsza dieta to MŻ-WR ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1085 |
Zakorzenienie
|
dziewczyny, czy złoty (np jakiś jasny odcień) pasuje do zielonego?
#1086 |
Zakorzenienie
|
idealnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1087 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() wlasnie zaparzylam sobie jakas odchudzajaca herbatke mojej mamy... bez cukru... ciekawe jak mi pojdzie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() co do ruchu to jak najbardziej sie ruszam. rower, rolki, cwiczenia z panem w geterkach... ale to dalej za malo. niedlugo kupujemy z TZem karnety: ja na fitness i silownie, TZ na silownie. bedzie codziennie pan w geterkach, 3x w tygodniu fitness+silownia, basen po silowni jak jeszcze bedziemy miec sile (jest w tym samym budynku), od stycznia do tego kurs tanca, w zimie kilka wyjazdow na snowboard (kalorie spala sie mega tylko skutecznie sie to nadrabia w knajpkach na stoku ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1088 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() też planuję ograniczyć cukier i białe pieczywo ale dopóki nie zacznę sama gotować i się żywić to nic z tego nie będzie.. mama mi daje na studia wyprawkę z jedzonkiem to przecież jej nie wyrzucę i nie będę jadła zamiast niej sałaty... ![]()
![]() |
#1089 |
Zakorzenienie
|
uwielbiam dobrze zrobione kawy
![]() a co do herbat to teraz mam fajną serie owocowych i wczoraj piłam jablkową i byla pycha ![]() mam jeszcze do sprówowania zurawinowo-różaną, jasminową, jakieś cytrusowe są, porzeczkowe i takie owocowe smaki. A jednej jestem bardzo ciekawa bo jest miętowo-pieprzowa ![]() ![]() a i poszukuję białej mandarynkowej, ostatnio ją zachwalałaś i nie powiem gdzie mi język ucieka jak o niej myślę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1090 |
Zakorzenienie
|
onaella dziękuję
![]() I na co przyczepic cholera tego kwiatka do ławki ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 12:23 |
![]() ![]() |
![]() |
#1091 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() i jeszcze moj TZ, ktory moze jesc ile mu sie chce... i czasem mu sie o polnocy zachciewa kebaba czy zapiekanki i jedziemy na rynek albo na Kazimierz tylko po to... i co ja mam tak patrzec na niego z cieknaca slina ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() oj uwielbiam herbatki smakowe ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1092 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Te ą ważyłam duzo mniej jak do liceum chodziłam. Na 2 roku bardzo schudłam no ale w ciagu następnych lat wróciło ![]() Na spotkaniach ze znajomymi możesz jeść sałatkę(jak się da) ![]() ![]() pasuje ![]() Cytat:
Kawy nie wypiję, blechh. Jedynie capucinko, ale juz też dawno nie piłam. Tak samo herbatę. Jak wypiję jedną dziennie to jest cud. W ogóle za mało pije. No ale wmuszam w siebie butelkę mineralnej dziennie, choć nie zawsze się udaje ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:26 ---------- A tą wstążeczka się nie da?? Bo jak rozmumiem chcesz kokardkę na ławce zrobić czy źle myślę??I do tej kokardki można przyczepić jakąś węższą w tym samym kolorze i obwiązać ławkę. Na pewno da się to jakoś wykombinować. A kwiatki jakie chcesz dać??
![]() |
#1093 |
Zakorzenienie
|
cześć
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Poza tym na weselu było super, świetnie się bawiliśmy ![]()
#1094 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście nie przepadam za takimi ozdobami ale wymyślać takie mogę ![]() a kwiatka przyczepaisz wtedy do wstązki, najlepiej za pomocą takiego giętkiego drucika, ktory jest jakby owinięty papierem. Jest cienki ale idealnie sie sprawdza przy takich sprawach ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1095 |
Zakorzenienie
|
Ja sobie wymyśliłam obecnie gerbery
![]() ![]() W każdym razie chciałabym właśnie z boku ławki zielone wstążeczki z kwiatem chyba białym, hmm muszę jednak pojechac do tego koscioła i obejżeć porządnie ławki, bo nie wiem, czy się da przewiązać ![]() Onaella wstążka to nie problem, bo zawiązać można na łodyżce, ale jak to do lawki przyczepić ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 12:37 |
![]() ![]() |
![]() |
#1096 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() tylko wlasnie salatki sobie tak w budce albo w osiedlowej pizzerii nie kupie ![]() ![]() ![]() chyba zostaje mi noszenie za soba jedzenia niczym Krzysztof Ibisz ![]() ![]() Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-10-12 o 12:36 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1097 | |||
Zakorzenienie
|
pewnie że pasuje- nawet bardzo
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() a teraz mam pytanie odnośnie cukru czy tam kaloryczności itp- czy picie soków takiej domowej roboty jest tuczące? mam na myśli takie soki robione na przetwory- w sokowniku- np z malin czy z wiśni.. bo jak mi się nie chce bawić z herbatą to wlewam sobie troszkę soczku malinowego i wodą zalewam cały kubek i mogę tak w nieskonczoność ale w sumie taki sok jest strasznie słodki ![]()
![]() |
#1098 |
Zakorzenienie
|
Tancerka to nie chodzi o zczajenie się, ale po prostu jakbym zamówiła teraz wszystkie mi potrzebne, to potem nie musiałabym domawiać innych i zastanawiam się jakie wybrać
![]() A pytalam co myślicie o kolorowych, tzn zielonych, bo wszędzie na fotkach te kokardy są białe ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1099 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja się tak zastanawiam bo teraz jest ciągle promocja na moje obrączki wymarzone i mam kartę stałego klienta i się zastanawiam czy ona mi jeszcze zmniejszy wydatek czy nie ![]() Cytat:
a do tej dekoracji jaką sobie wymarzyłaś dodałabym jeszcze odrobinkę takiego "sianka" do dekoracji jakiegoś jasnego np takiego jak kwiatek bo sama wstążka i kwiatek to ładnie brzmi ale może wyglądać za prosto... ja nie słyszałam czegoś takiego- o co chodzi z tym noszeniem jedzenia?
![]() |
#1100 |
Zakorzenienie
|
Coś czuję że w przyszłym roku będziemy tu miały zbiorowe odchudzanie
![]() chilanes bo Tobie chodzi żeby wstążeczkę do ławki i potem na to kwiatek tak? Bo kokardkę do ławki można by taśmą dwustronną albo takim czymś http://www.prittworld.com/pl/produkt...-mocujaca.html Zielona kokardka i biały kwiatek będą grały ![]() Dobra. Już wiem wszystko ![]() A o Krzysiu (i)Biszu też nie słyszałam ![]() Edytowane przez Aaś Czas edycji: 2009-10-12 o 12:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#1101 |
Zakorzenienie
|
mi chodzi o coś takiego, tylkoz gerberem i krótszą tą kokardą, nie taką zwisającą
PS: ooo coś jak na tym drugim, w sumie biała też by mogła być....
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 12:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#1102 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() w ogole czytalam kiedys, ze dzieci teraz sa takie otyle m.in. przez te wszystkie slodzone soczki, ktore robia furrore... a dzieci rosna wszerz ![]() Cytat:
![]() ![]() oczywiscie jedzonko bardzo zdrowe i dietetyczne ![]() jak dla mnie troche nawiedzony... zeby za soba caly dzien zarcie nosic w pojemnikach ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1103 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() 2 tygodnie temu robialm dekorację z gerberów na wesele brata. Robilismy bukiety na stoły w takich wysokich szklankach w ktorych byl dwukolorowy żel. A i w ostatniej chwili robiłam dekorację na stole przed Parą Mloda bo zupelnie o tym zapomnieliśmy i nic nie zamowiliśmy w kwiaciarni no i łyso bylo więc raz ciach i zrobiłam ![]() jak będę miala zdjęcia to Ci pokazę ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1104 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja to szczerze mówiąc idąc na ślub do kogoś w ogóle nie widziałam dekoracji Kościoła- nie wiem czy to tylko ja nie zwracam na to kompletnie uwagi?
![]() |
#1105 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1106 |
Zakorzenienie
|
onaella dziękuję, będę wdzięczna
![]() ![]() tancerka fajne, fajne i ja sie właśnie na początku nad mieczykamiz astanawiałam, ale gerberki niższe są no i będą chyba w bukiecie, więc kwiatki by chociaż takie same były ![]() ![]()
Edytowane przez chilanes Czas edycji: 2009-10-12 o 12:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1107 |
Zakorzenienie
|
tylko to za jakiś czas jak sie z bratem zobaczę
![]() a na tym zdjęciu jest wstożkowa kokarda przymocowana do ławki za pomoca cienkiej gumki. Gymka jest doszyta do wcześniej zrobionej kokardy i normalnie zalozona od góry na lawkę ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1108 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() teraz kupiłam sobie witaminy i codziennie je jem ale wiadomo że taki suplement nie zastąpi zdrowej diety.. Cytat:
![]()
![]() |
#1109 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1110 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.