|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1321 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
|
|
|
|
#1322 |
|
Rozeznanie
|
Nasza podkarpacka gazeta Nowiny zorganizowala taki konkurs, trzeba bylo wysylac swoje zdjecie, i potem czytelnicy wysylali smsy
Kolacja prawdopodobnie 31 pazdziernika w nasza rocznice
|
|
|
|
#1323 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a ja jutro mam dostać @ wczoraj polegałam przez to i napchałam się słodyczami, dosłownie wszystkim co miałam pod ręką. a jak już mi sie skonczyły, to poszłam objeść brata
|
|
|
|
|
#1324 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Najważniejsze, że na rynku jest teraz na taki wybór, że każdy może mieć taki film jaki chce - jedni lubą esencję inni chcą mieć na filmie uwiecznioną każdą chwilę ![]() A zdjęć też wybraliśmy od fotografa "tylko" 150
|
|
|
#1325 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem szczerze, ze ja swój film z chęci oglądałam i czas zleciał jak nie wiem kiedy. ale jakbym była tylko gosciem, to nawet godzina by mi w zupełnosci wystarczyla
|
|
|
|
|
#1326 |
|
Rozeznanie
|
Nasz trwa ok. 2h i myśle że to tak akurat, są najważniejsze momenty i zabawa
A zdjęcia to ja wole jakoś tak w albumie jednak oglądać można się bardziej na tym skupić Zdjęć w albumie mamy też jakoś ok 150 ![]() jejku jak tam zimno i pada cały czas
|
#1327 |
|
Zakorzenienie
|
My narazie mamy jeden album zrobiony - od fotografa. 50 zdjęć 25x30 sam plener.
teraz sami chcemy zrobic sobie album ze slubu i wesele. ale sie zabrac nie mogę ![]() ja dzis patrzyłam na pogode na ten tydzien. masakra, jak bedzie zimno
|
|
|
|
#1328 |
|
Zadomowienie
|
Cześć
![]() witam po weekendzie Dziewczyny co się odbiera w U.S.C. ?? odpis aktu małżeństwa czy oryginał?? oryginał prawda?? bo ja już zdurniałam
Edytowane przez aniaaa84 Czas edycji: 2009-10-12 o 13:41 |
|
|
|
#1329 |
|
Zakorzenienie
|
witam was Żonki
![]() własnie wróciłam z zakupów i mam chwilę dla siebie ![]() siedze przed kompem i sie zastanawiam co moge kupic chrześniaczce na roczek.... moze wy sie interesujecie w nowościach "sprzętowo-zabawkowych" co można kupić dziewczynce na roczek?
|
|
|
|
#1330 |
|
Zakorzenienie
|
oj, ja nie mam pojęcia. Może jakies ubranko?? Teraz tego pełno. jakaś kurteczka na zimę, czy sweterek. szalik, czapka i rękawiczki.
|
|
|
|
#1331 |
|
Zakorzenienie
|
ja mojemu chrzesniakowi na roczek kupiłam złoty łancuszek z krzyżykiem
|
|
#1332 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moze jakąs zabawke i do tego ubranko np. jakąs sukienke ... ![]() anika 222 - pomysł z łańcuszkeim tez fajny
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-12 o 14:10 |
|
|
|
|
#1333 |
|
Zakorzenienie
|
myszka a ile pieniążków możesz przeznaczyć?? ja swojej na roczek kupiłam taką drewnianą zabawkę z elementami do przekładania. Zaraz wkleję link do allegro. A może jakąś lalkę. Ale stawiałabym na zabawki rozwijające właśnie.
O coś takiego mi chodziło http://allegro.pl/item776221715_zaba...ne_klocki.html Albo konia na biegunach ja zawsze takiego chciałam mieć tzn. miałam ale wyrosłyśmy z niego, nie było miejsca go trzymać i rodzice oddali ;(http://allegro.pl/item766608886_buja..._tygrysek.html http://allegro.pl/item757251050_litt...ch_gratis.html
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-10-12 o 14:18 |
|
|
|
#1334 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
fajne sa te bujaczki http://www.allegro.pl/item756585204_...ty_kurier.html
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-12 o 14:18 |
|
|
|
|
#1335 |
|
Zakorzenienie
|
bujaczki fajne ale zastanawiałabym się nad jakością bo to chyba plastik
za tą sumę już można lepsze jakościowo kupić
|
|
#1336 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja swojej chrzesnicy na roczek kupilam rowerek taki trojkołowy najpierw siedziala na nim pozniej odpychała sie bozkami a potem zaczela pedałowac i jezdzic był stabilny niewywrotowy niski wiec nawet jak z niego spadała to nic sie nie działo. Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-10-12 o 14:56 |
|
|
|
|
#1337 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
o super te sa świetne co bzyczka pokazała, tylko kurcze cos na biegunach to chrzestny chce kupić, wiec nie bede mu odbierała prezentu. mysle ze kupie albo ten trójkołowy rowerek albo jakąs zabawke edukacyjną plus ciuszki. zabawke np. cos takiego http://www.allegro.pl/item761360389_...ny_212518.html co myslicie?
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-12 o 15:02 |
|
|
|
|
#1338 |
|
Zakorzenienie
|
ja kupilam rowerek tego typu choc inny bo to juz dawno było http://www.allegro.pl/item759523472_...by_444136.html
na allegro jest pełno takich rowerkow w cenach naprawde różnych i korzystnych ale przejdz po sklepach z zabawkami napewno tez beda super ja własnie w sklepie wybrałam i kupiłam Mysle ze takie zabawki typu rowerek albo bujak posłuża długo dzieciaczkowi
Edytowane przez agnes208 Czas edycji: 2009-10-12 o 15:04 |
|
|
|
#1339 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba musisz go po prostu zmolestować nie będzie pamietał Cytat:
jeżeli to nie jest profesjonalny foto, to jestem pełna uznania 2,5 h dla mnie optymalnie, chociaż żałuję ze nie wrzucił więcej życzeń (goście nam składali do kamery) albo kliku innych momentów Ale się wkurzyłam w weekend. Obiecałam babci że wyślę jej zdjecia ślubne w poprzednim tygodniu. Wcześniej kupiłam jej elegancki album, wywołałam około 30 zdjeć, odebrałam w czwartek i siedziałam do północy zeby wszystko ładnie powklejać. O 8 rano w piątek wysłałam do babci album priorytetem a w sobotę rano babcia do mnie dzwoni i oburzonym głosem mówi że ona już nawet nie czeka, że sie wyleczyła (!) z naszych zdjeć jasne..., no żesz....![]() Cytat:
![]() Cytat:
bo wiadomo dziecko juz staje na nogi i można co roku później mierzyć i zaznaczać- 1 rok, 2 latka itd i do tego chyba jakieś zabawki, ale juz nie pamiętamA co mozna kupić na chrzest? Myślę o medaliku z aniołkiem. P.S. Będę chcrzestną Edytowane przez gold-fish Czas edycji: 2009-10-12 o 15:22 |
||||
|
|
|
#1340 |
|
Zakorzenienie
|
wróciliśmy. jestem "załamana"... prawie wszystkie buty mają za wysoki obcas. a z tych, które mają niższe, to tylko w dwóch parach moje stopy znośnie wyglądają. no i nie wiem, czy je kupować. kurde... jedne trochę za drogie... tańsze za to mniej mi się podobają.
|
|
|
|
#1341 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny mam taka sprawe... jestemabsolwentka wyzszej szkoly... obecnie bez pracy (wiadomo jak dizisja jest ze znalezieniem pracy bez doświadczenia) mam o wiele wieksze szanse dostac sie na staz....z drugiej strony chcielibyśmy z tez starac sie o dziecko - za niedługi czas. w zwiazku z tym nie wiem czy pozostawac na bezrobociu i szukac dalej pracy, czy skozystac z mozliwosci stazu. czy cos mi sie nalezy jesli podczas odbywania stazu zajde w ciąze? i mam dylemat...co byście zrobiły?
|
|
|
|
#1342 |
|
Wtajemniczenie
|
cześć dziewczynki
no mój sen był dzisiaj mega glupi kurde normalnie myślałam że padnę jak się obudziłam byliśmy wczoraj na tych urodzinach od 14 do 21, tż się opił niestety a potem zamykając balkon nie złapał równowagi i upadł na stolik z laptopem i połamał stolik , dobrze że z laptopem nic się nie stało tylko kabelek od neta niechce wchodzić.
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1343 |
|
Zakorzenienie
|
gold fish ja swojej chrześnicy na chrzciny kupiłam właśnie złoty łańcuszek z medalikiem. Ale fajnym pomysłem (jak dla mnie) jest też podarowanie łyżeczki z wygrawerowaną datą chrztu, sama bym chciała taką mieć
chyba podpowiem mojej mamie to na chrzciny wnuczce kupi ![]() ale kiedy to będzie ![]() myszka wydaje mi się że normalnie w razie problemów możesz wziąć L4 normalnie płatne. No i jeżeli chcesz iść na staż na 12 miesięcy to poczekaj z ciążą chociaż z 3 miesiące żeby to już na koniec stażu było
|
|
#1344 |
|
Zakorzenienie
|
tez tak mi sie wydawalo z tym L4, tylko po stazu w razie ciązy nic sie chyba nie należy chodzi mi np. o zasiłek macieżynski, tak jak w pracy ale prace trudniej znaleźć i wogole nie amm gwarancji ze do czasu ciąży wogole ją znajde wiec tak czy tak nic mi sie nie bedzie nalezało....
|
|
|
|
#1345 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Z tym, że nie w charakterze chrzesnych więc my kupiliśmy 2 książki edukacyjne, jedna taka mięciutka ktora wydawała odgłosy, a z drugiej się wysuwało różne rzeczy, trudno mi wytłumaczyć. W każdym razie jeśli chodzi o edukacyjne zabawki to z Fisher Price'a podobno są dobre (mamy się wypowiadały), np Ślimak, albo Szczeniaczek Uczniaczek (był super widziałam w sklepie ale kosztował własnie prawie 200zł a to było za dużo dla nas) Cytat:
|
|
#1346 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a czemu sie wkurzylas na mezulka? ![]() no wlasnie nasz trwa 2 godziny niecale... kuzynka miala na 4 plytach i szczerze mowiac obejrzalam z 20 minut a potem wsyztkie plyty na szybkim przewijaniu.. za dlugo.. nam zalezalo wlasnie na tym zeby bylo krotko i na temat.. szybkie orzygotowania msze tez mamy mocno okrojona potem tance i zabawy i tyle.. nic wiecej.. ile mozna patrzec jak ludzie tancza..hejjj maggi mieszkasz na przeciwko? ![]() ![]() ![]() ![]() wariatka
|
|
|
#1347 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja tez ostatnio zaczelam sie lepiej odzywiac i cwiczyc i zrzucilam juz 1 kg w ciagu tygodnia.Chce tylko max 4 zrzucic wiec jestem zadowolona ![]() aniaaa84 odbierasz skrocony odpis aktu malzenstwa U nas piekna pogoda az nadziwic sie nie moge.To widok z mojego balkonu
Edytowane przez atomufka Czas edycji: 2009-10-12 o 18:41 |
|
|
|
|
#1348 |
|
Zakorzenienie
|
no tak ale jak dostane staz na 12 miesiecy i np. po 4 miesiacach znajde prace to stażu nie moge przerwac (chyba) ?
edit: doczytałam: bezrobotny, który z własnej winy nie ukończył stażu musi zwrócić pobrane stypendium, chyba że powodem przerwania stażu będzie podjęcie zatrudnienia lub innej pracy zarobkowej. W takim razie chyba tak zrobie jak pisałaś Motylku ![]() a tak swoja drogą, jak dziewczyny szukałyście pracy? rozniosłyście po wszelkich możliwych zakładach urzędach CV, zgłaszałyście się z ogłoszeń, pytałyście sie znajomych? jaka metoda najskuteczniejsza? tak szczerze mówiąc pierwszy raz szukam pracy.... :rolle yes:
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-12 o 19:02 |
|
|
|
#1349 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
) a tak to sama dieta. myszka_maj ja półtora roku temu roznosiłam CV po szkołach i przedszkolach, nic nie było wiec w lipcu wyjechałam do Holandii. wtedy miałam 5 telefonów z ofertami pracy niestety za kazdym razem odmówiłam , bo przeciez była HOlandia. ech.. twierdze, ze jak sie szuka to cięzko cos znaleźć, a jak sobie odpuscisz to...
|
|||
|
|
|
#1350 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z szukaniem pracy zawsze tak jest. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:08.

wykorzystaliście chwilę bez globulki 

to u was są takie konkursy?? super. a kiedy kolacja??

za tą sumę już można lepsze jakościowo kupić
chyba musisz go po prostu zmolestować
ale coz juz teraz nic sie nie da z tym zrobic ;( w sumie nie ma sie co dziwic po powrocie z pracy mialam ok. godzinki żeby sie wykąpac, przebrac, pomalowac i uczesac jak widac nie wyszlo mi to najlepiej, poza tym strasznie wiało