|
|
#3721 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
dokładnie tak jest, ale skoro koleżanki biorą 10 zł więcej, ja ODWAŻYŁAM SIĘ 5 zł wiecej dlatego zachęcam psychologicznie im zagrac ze niby tylko 5 zł podwyzszacie bo co to jest 5 zł. No i teraz pytanie który człowiek sie o 5 zł będzie rzucał. Są niestety tacy wiem wiem. I nie mówimy o ludziach ubogich. Ale ja przyjmuje i tak śmieszne 30 zł. Uwłączające. Ale racja nikt mi nie każe. mój wybór. Jak tylko zmienie prace - to szlus. W ten dzień - jeśli kiedykolwiek nadejdzie chyba wypiję jamajski rum saute. |
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3723 | ||
|
Wiedźma
|
Cytat:
![]() Czyż nie? ![]() No właśnie. A'propos legolasa i pociągu do niego. Pozwolę sobie wkleić to samo, co wrzucałam w wątku o pachnących czarownicach. Patrz załącznik. Pewnie. ![]() Cytat:
![]() A Ty ich będziesz miał obu na raz, czy osobno? Bo ja brałam po 25 od łba za dwie osoby na raz. Lepiej mi się uczy parami.
|
|
#3724 |
|
Zakorzenienie
|
Reakcja na załącznik ------->
Tak, Addict to mocna rzecz
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3726 | |
|
BAN stały
|
"Ręce przy sobie"?!
Nie utrzymasz ich, siedząc przy mnie Cytat:
Rozumiem, znajomi itd., ale trzeba mieć chyba trochę honoru. I przyzwoitości. Dosłownie zaraz szlag mnie trafi...A jamajski rum saute możesz wypić przecież bez okazji
|
|
|
|
|
#3727 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest właśnie to ryzyko. Bo bycie na rauszu jest fajne, tylko nie wszyscy rozumieją i potem się dziwnie na człowieka patrzą
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3728 |
|
Zakorzenienie
|
Zadam takie pytanie włosowe- po czym poznać, czy włosy się łamią, czy rosną nowe
???Wskaźnik wypadania w normie... |
|
|
|
#3729 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3730 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Nie chce mi się |
||
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
apropo sprzedawania na raty - ja się nie orientuję ale podejrzewam że ta rata mogłaby równać się mojej wypłacie - pracuje jako nauczyciel załącznik - ale ale kotś jest sądzac po minie neibezpiecznie miło zaskoczony, BtW to kobietom podoba sie Le( golas)??????????????? jezu jakie czasy Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-13 o 01:01 |
|
|
|
|
#3732 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3733 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3734 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A ja mam herbatkę z procentami Ale to procenty lecznicze - z Amolu
|
|
|
|
#3735 |
|
Zakorzenienie
|
Wizaż mi oszalał
Wczoraj wcale nie dało się wejść, bo nie ładowało strony, a dziś wizaż jest ale jakiś taki rozjechany :/ Żeby widzieć forum muszę jechać daleko w dół bo u góry wygląda to jakbym miała listę linków. Miłego dnia wszystkim, spróbuję nadrobić później
|
|
|
|
#3736 |
|
Rozeznanie
|
Polly.............Kazdy ma swój gust ubiór buty itp. Ja uwielbiam buty polskiej firmy SIMEN.Mam ich kozaki cudowne i nosi mi się je pięknie. Oczywiście ocieplane.Poszukaj w necie..wiem że sa na allegro.Oczywiście wersje nieocieplane są też i są też niektóre niefajne.Ja mam tę wersję z futerkiem na zewnątrz, mają dodatkowy plus dla mnie bo płaski obcas, protektor. Na allegro nie ma tych które ja akurat lubię
![]() ale można obejrzec na ich stronie w odnośniku Galeria..z tym że o ile się zorientowałam nie prowadza sprzedaży w necie i trzeba szukać po sklepach.Niewiele butów mnie nie obciera po pierwszym założeniu, Tu miałam ten luksus.i żałuję że nie kupiłam drugiej pary na zapas, bo sklepik sie zlikwidował a ja będe miała za jkaiś czas problem![]()
Pod słońce...... Edytowane przez envy07 Czas edycji: 2009-10-13 o 07:06 |
|
|
|
#3737 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
no ja wiem ze kazdy ma swój gust- tylko czemu teraz wszystkie buty w guście- nieocieplane? najlepsze ze sprzedawczynie mówią ze to juz kolekcja zimowa i nic innego nie będzie, ale ja wiem dlaczego tak jesat- przeciea te sieciówki co sprzedają na wyspach czy innych :ciepłych: krajach nie mają pojęcia o butach na zimę- przeciez nie bedą na dziki wschów produkować jakiś futrzaków- musze sie rozejrzec za jakąs dkandynawską marką
|
|
|
#3738 | |||
|
Wiedźma
|
Oj taaaak...
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() To spoksik. Oni pewnie rozumują w ten sposób, że w takim układzie ty masz nie 25, a 50 zeta na godzinę. No i, jakby nie było, to prawda jest. ![]() Cytat:
A tak w ogóle, przyznam się, że kupiłam sobie pierwszą w życiu torebkę. No - pierwszą w życiu dobrowolną w pełni - mam jedną, ale kupowałam ją na ślub, jest taka koktajlowa bardziej, nic w nią nie wchodzi (paczka chusteczek, błyszczyk i próbka perfum to jest nic) i się nie liczy.
|
|
#3739 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
- piwo Złoty Bażant i czeskie curacaoCytat:
Twoje poczucie humoru rozbraja! Cytat:
Cytat:
Pogoda dzisiaj iście barowa, mam ochotę właśnie poprawić sobie nastrój procentami, rzadko mnie to dopada. Za dużo wzięłam sobie na łeb, teraz się stresuję, może to i dobrze, bo nawet nie mam czasu na drinka. Niech już ten tydzień się skończy!!! Cytat:
Poly, do nieocieplanych skarpety założysz , ale czemu one wszystkie w sklepach takie wąskie w łydce?? A jak już dobre, to w stylu nie wiem – dokładnie innym niż mój
Edytowane przez asiula1000 Czas edycji: 2009-10-13 o 08:30 |
|||||
|
|
|
#3740 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przy uczeniu 2 łebków na raz po 25 to 50 po 30 to 60 zł. Wiele osób pracuje za znacznie mniejsze pieniądze na godzinę i nie są to ekspedientki.
|
|
#3741 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
tylko co do łydki mam zdanie odmienne- czemu one takie szerokaśne w łydach?!Cytat:
mój małż (nauczyciel dyplomowany, egzaminator maturalny) bierze 35 zł w krakowie w którym wszystko jest podobno 2x droższe, ja chociaż zarabiam grubo ponad średnią krajową, nie mam 25 zł/h ani 20 nawet. Chociaż wiadomo- etat to etat a fucha to fucha. jeszcze jeden przykład- prywatna szkoła językowa za godzinę bierze 70 zł-dzieli sie to na ilośc łebków, w tym jest wynajem sali, zysk szkoły, nauczyciel może dojeżdzc tez do domu- myslęze przy tej cenie dla lektora nie zostaje więcej niz 25 (ceny tez krakowskie, czyli niby drogo ,a lektorzy dobrze opłacani) ja po studiach brałam fuchy w swoim zawodzie za 6 zł/godzinę, a zawód mam niby taki ze mercem się jeździ
Edytowane przez Polly_ Czas edycji: 2009-10-13 o 09:34 |
||
|
|
|
#3742 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- I nie chcę- tak się porobiło |
|
|
|
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam kryzys włosowy ostatnio - przesuszone, połamane siano... ![]() Ale u fryzjera ostatnio byłam w lutym, miałam plan zapuścić bardzo długie. I wszystko było ok, bo nie wypadały ani nic, wyglądały zdrowo, aż zaniedbałam odżywianie przez ostatni miesiąc. Nie wiem czy odratuję bez cięcia... Najgorsze jest to że najbardziej połamały się przy głowie, końcówki wyglądają ok, trochę przesuszone, ale nie rozdwojone nawet... A ten rum jamajski.... ostatnio piłam kiedy wagarowałyśmy u kumpeli, z barku jej taty, jakieś10 lat temu... ![]() Później musiałyśy bardzo kombinować czym uzupełnić upitek... Teraz nie przepadam za mocnymi alkoholami. Powyżej 20% mnie wykręca i zero przyjemności spożywania. No chyba że wcześniej się piwami rozkręcę, to bywa że ochota przyjdzie na coś mocniejszego. Co do cen korków językowych, to moja znajoma, nauczycielka metodyki w NKJO, właścicielka szkoły językowej, prawie 10 lat temu brała 45pln od osoby za prywatne lekcje... no ale ona podręczniki swoje wydaje i robiła korektę do bardzo popularnego słownika. Na szczęście znajomym daje zniżki
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3745 |
|
Rozeznanie
|
Te kikutki kilkucentymetrowe, to raczej nowo wyrosłe włosiska są
Cieszyć się trzeba |
|
|
|
#3746 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim
Znouw mnie głowa okrutnie boli ) - tylko takie białawe jakieś.
|
|
|
#3747 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam beznadziejny dzień w pracy, czekam tylko do końca i uciekam stąd. Mam nadzieję, że nikt dziś nie przyjdzie, chociaż miałam umówione jedno spotkanie.... Wczoraj wyrobiłam 300% normy, a dziś mnie dopadają jakieś jesienne klimaty. A poza tym jest mi zimno... Dobrze, że dzisiaj tylko do 14., pójdę później buty pooglądać i kupię sobie coś fajnego (jak znajdę).
|
|
#3748 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja osobiście mam duże skrupuły i często ciężko mi przechodzi przez gardło informacja że to będzie ileś tam kosztować Cytat:
Cytat:
Konkurencje nie śpi Cytat:
|
||||
|
|
|
#3749 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A gdybym miala? pewnie tez bym nie piła , z ostrożności jako DDA.---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ---------- Znajomym trzeba otwarcie mowić ,że udzielając lekcji wykonujesz sój zawód i masz stawki takie a takie. mechanik samochodowy tez nie naprawia znajomym za friko, ani krawcowa nie szyje.
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chociaż za każdym razem staczam wewnętrzną walkę (porąbany mam charakter |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:11.

większość niestety ma takie właśnie podejście, byle jak najtaniej 

Nie utrzymasz ich, siedząc przy mnie 

ale ale kotś jest sądzac po minie neibezpiecznie miło zaskoczony, 

Konkurencje nie śpi