Scent Bar X - Strona 125 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 00:33   #3721
rachell111
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w sumie słuszny tok rozumowania

mnie też Wax bardzo pomagał

Nieeeee no Gryskiu, stanowczo za wysoko się cenisz

a tak serio to ja tez biorę 25 złotych (a w trakcie studiów to brałam nawet 20) i uważam ze to bardzo mało, ale obawiam się ze ludzie przestaną się zgłaszać jak zobaczą wyższą cenę większość niestety ma takie właśnie podejście, byle jak najtaniej

dokładnie tak jest, ale skoro koleżanki biorą 10 zł więcej, ja ODWAŻYŁAM SIĘ 5 zł wiecej dlatego zachęcam psychologicznie im zagrac ze niby tylko 5 zł podwyzszacie bo co to jest 5 zł. No i teraz pytanie który człowiek sie o 5 zł będzie rzucał. Są niestety tacy wiem wiem. I nie mówimy o ludziach ubogich. Ale ja przyjmuje i tak śmieszne 30 zł. Uwłączające. Ale racja nikt mi nie każe. mój wybór. Jak tylko zmienie prace - to szlus. W ten dzień - jeśli kiedykolwiek nadejdzie chyba wypiję jamajski rum saute.
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:37   #3722
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Justyno - czapki i czapeczki z głów. Obraz z różą jest magiczny, i kojący jak już ktoś napisał. Zawsze jak widzę taką sztukę to żałuję dwóch rzeczy że nie mam talentu aby samemu coś takiego utworzyć, albo nie mam pięniedzy aby coś takiego zakupić. Ale wizje mam takie że przydałby mi sie do mojej wymarzonej jadalni/salonu na scianie która będzie czarna - ale ciepła czarna. i będzie wisiał na przeciwko stołu z krzesłami podświetlony. Ach, no nic ten będzie wisiał u kogoś innego. Zawsze myślałam że chcę coś egzotycznego na tle tej ściany - sciana jest ale jeszcze nie pomalowana, i daleko do tego ) krzyczacego barwami, ale widzę że im bardziej spokojnie, minimalistycznie i polsko tym cieplej.
Na raty też sprzedaję
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:41   #3723
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
sab!
jak wyłażą ogólnie przez ok miesiąc a potem przestają to ok-naturalne linienie
Mnie wyłażą, z niewielkimi przerwami, od kilkunastu lat.

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość

To by się zgadzało
Czyż nie?
Cytat:
A ten argument to już przemawia do mnie najmocniej
No właśnie.
A'propos legolasa i pociągu do niego. Pozwolę sobie wkleić to samo, co wrzucałam w wątku o pachnących czarownicach.
Patrz załącznik.
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Cwaniara z Ciebie
Pewnie.

Cytat:
No i wkurzyłem się wieczorem Znajoma poprosiła mnie o korepetycje z niemieckiego dla jej syna i córki koleżanki z pracy, oboje chodzą do pierwszej gimnazjum. Na mojego smsa, w którym napisałem "25 zł za godzinę", odpisała mi "za dwójkę, czy od łebka?" Taaak... 12,50 zł za godzinę zegarową korepetycji to przecież norma

W Azerbejdżanie chyba...
Może naprawdę nie wiedziała?

A Ty ich będziesz miał obu na raz, czy osobno?
Bo ja brałam po 25 od łba za dwie osoby na raz. Lepiej mi się uczy parami.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:43   #3724
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Reakcja na załącznik ------->

Tak, Addict to mocna rzecz

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:44   #3725
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Właściwie to wam zrobię wyznanie w południe - Lubię alkohol Tzn. nie lubię się upijać na amen, bo nie znoszę na drugi dzień się źle czuć (choć czasem nie da się tego uniknąc). Lubię alkohol tak jak inni lubią - nie wiem - słodzycze, czekoladę, śledziki, cukinię i co tam jeszcze. I to, że lubię alkohol, nie znaczy, że piję go codziennie.
Też tak myślałam, ale tak jakoś szybko zrobiło się codziennie, a potem pomyślałam, że najlepiej to ciągle być na rauszu
Stary 2009-10-13, 00:47   #3726
gryx82
BAN stały

Cytat:
No dokładnie to, co napisałam
"Ręce przy sobie"?! Nie utrzymasz ich, siedząc przy mnie

Cytat:
dokładnie tak jest, ale skoro koleżanki biorą 10 zł więcej, ja ODWAŻYŁAM SIĘ 5 zł wiecej dlatego zachęcam psychologicznie im zagrac ze niby tylko 5 zł podwyzszacie bo co to jest 5 zł. No i teraz pytanie który człowiek sie o 5 zł będzie rzucał. Są niestety tacy wiem wiem. I nie mówimy o ludziach ubogich. Ale ja przyjmuje i tak śmieszne 30 zł. Uwłączające. Ale racja nikt mi nie każe. mój wybór. Jak tylko zmienie prace - to szlus. W ten dzień - jeśli kiedykolwiek nadejdzie chyba wypiję jamajski rum saute.
Ja przypuszczam, że oni chcieliby te korepetycje za przysłowiowe "dziękuję", ewentualnie piwko od czasu do czasu Rozumiem, znajomi itd., ale trzeba mieć chyba trochę honoru. I przyzwoitości. Dosłownie zaraz szlag mnie trafi...

A jamajski rum saute możesz wypić przecież bez okazji
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:48   #3727
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Też tak myślałam, ale tak jakoś szybko zrobiło się codziennie, a potem pomyślałam, że najlepiej to ciągle być na rauszu

To jest właśnie to ryzyko. Bo bycie na rauszu jest fajne, tylko nie wszyscy rozumieją i potem się dziwnie na człowieka patrzą

Frank Zappa

Stary 2009-10-13, 00:48   #3728
justynaneyman
Zakorzenienie

Zadam takie pytanie włosowe- po czym poznać, czy włosy się łamią, czy rosną nowe???
Wskaźnik wypadania w normie...
Stary 2009-10-13, 00:49   #3729
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
"Ręce przy sobie"?! Nie utrzymasz ich, siedząc przy mnie
Założymy się?

Frank Zappa

Stary 2009-10-13, 00:55   #3730
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
A Ty ich będziesz miał obu na raz, czy osobno? Bo ja brałam po 25 od łba za dwie osoby na raz. Lepiej mi się uczy parami.
Obu na raz

Cytat:

Cytat:
Założymy się?
Nie chce mi się
Stary 2009-10-13, 00:56   #3731
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Zadam takie pytanie włosowe- po czym poznać, czy włosy się łamią, czy rosną nowe???
Wskaźnik wypadania w normie...
po cebulkach w tych wypadniętych, i po nowych kikutkach jak u niemowlaczka na głowie

apropo sprzedawania na raty - ja się nie orientuję ale podejrzewam że ta rata mogłaby równać się mojej wypłacie - pracuje jako nauczyciel

załącznik - ale ale kotś jest sądzac po minie neibezpiecznie miło zaskoczony,
BtW to kobietom podoba sie Le( golas)???????????????
jezu jakie czasy

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-13 o 01:01
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:59   #3732
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nie chce mi się
Masz rację - w sumie - po co?

Frank Zappa

Stary 2009-10-13, 01:17   #3733
gryx82
BAN stały

Cytat:
Masz rację - w sumie - po co?
Więc lepiej (tylko ja kolejny wieczór z herbatą, tym razem prosto z Rwandy)
Stary 2009-10-13, 01:21   #3734
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Więc lepiej (tylko ja kolejny wieczór z herbatą, tym razem prosto z Rwandy)

A ja mam herbatkę z procentami Ale to procenty lecznicze - z Amolu

Frank Zappa

Stary 2009-10-13, 06:35   #3735
vesenka
Zakorzenienie

Wizaż mi oszalał Wczoraj wcale nie dało się wejść, bo nie ładowało strony, a dziś wizaż jest ale jakiś taki rozjechany :/ Żeby widzieć forum muszę jechać daleko w dół bo u góry wygląda to jakbym miała listę linków. Miłego dnia wszystkim, spróbuję nadrobić później
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 06:46   #3736
envy07
Rozeznanie

Polly.............Kazdy ma swój gust ubiór buty itp. Ja uwielbiam buty polskiej firmy SIMEN.Mam ich kozaki cudowne i nosi mi się je pięknie. Oczywiście ocieplane.Poszukaj w necie..wiem że sa na allegro.Oczywiście wersje nieocieplane są też i są też niektóre niefajne.Ja mam tę wersję z futerkiem na zewnątrz, mają dodatkowy plus dla mnie bo płaski obcas, protektor. Na allegro nie ma tych które ja akurat lubię ale można obejrzec na ich stronie w odnośniku Galeria..z tym że o ile się zorientowałam nie prowadza sprzedaży w necie i trzeba szukać po sklepach.Niewiele butów mnie nie obciera po pierwszym założeniu, Tu miałam ten luksus.i żałuję że nie kupiłam drugiej pary na zapas, bo sklepik sie zlikwidował a ja będe miała za jkaiś czas problem

Edytowane przez envy07
Czas edycji: 2009-10-13 o 07:06
envy07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 07:46   #3737
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez envy07 Pokaż wiadomość
Polly.............Kazdy ma swój gust ubiór buty itp. Ja uwielbiam buty polskiej firmy SIMEN.Mam ich kozaki cudowne i nosi mi się je pięknie. Oczywiście ocieplane.Poszukaj w necie..wiem że sa na allegro.Oczywiście wersje nieocieplane są też i są też niektóre niefajne.Ja mam tę wersję z futerkiem na zewnątrz, mają dodatkowy plus dla mnie bo płaski obcas, protektor. Na allegro nie ma tych które ja akurat lubię ale można obejrzec na ich stronie w odnośniku Galeria..z tym że o ile się zorientowałam nie prowadza sprzedaży w necie i trzeba szukać po sklepach.Niewiele butów mnie nie obciera po pierwszym założeniu, Tu miałam ten luksus.i żałuję że nie kupiłam drugiej pary na zapas, bo sklepik sie zlikwidował a ja będe miała za jkaiś czas problem

no ja wiem ze kazdy ma swój gust- tylko czemu teraz wszystkie buty w guście- nieocieplane? najlepsze ze sprzedawczynie mówią ze to juz kolekcja zimowa i nic innego nie będzie, ale ja wiem dlaczego tak jesat- przeciea te sieciówki co sprzedają na wyspach czy innych :ciepłych: krajach nie mają pojęcia o butach na zimę- przeciez nie bedą na dziki wschów produkować jakiś futrzaków- musze sie rozejrzec za jakąs dkandynawską marką
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:15   #3738
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Reakcja na załącznik ------->

Tak, Addict to mocna rzecz
Oj taaaak...
Cytat:
Heh... Ja nawet gdybym chciała nie mogłabym pić codziennie. Chyba, że mieszkałabym w jakiejś pijackiej komunie - smakuje mi tylko w dobrym towarzystwie.
Cytat:
Jak tylko zmienie prace - to szlus. W ten dzień - jeśli kiedykolwiek nadejdzie chyba wypiję jamajski rum saute.
Trzymać kciuki?
Cytat:
Obu na raz
To spoksik.
Oni pewnie rozumują w ten sposób, że w takim układzie ty masz nie 25, a 50 zeta na godzinę. No i, jakby nie było, to prawda jest.
Cytat:
załącznik - ale ale kotś jest sądzac po minie neibezpiecznie miło zaskoczony,
BtW to kobietom podoba sie Le( golas)???????????????
jezu jakie czasy
No, sodomia i gomoria.

A tak w ogóle, przyznam się, że kupiłam sobie pierwszą w życiu torebkę. No - pierwszą w życiu dobrowolną w pełni - mam jedną, ale kupowałam ją na ślub, jest taka koktajlowa bardziej, nic w nią nie wchodzi (paczka chusteczek, błyszczyk i próbka perfum to jest nic) i się nie liczy.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:28   #3739
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Jest taki rum: Tuzemski. Nie znasz? Wydawało mi się, że każdy pijak zna.

i inne czeskie specjały - piwo Złoty Bażant i czeskie curacao

Cytat:
Nawet nie będę miała z czego zaczeski zrobić! Choć z trzech to warkoczyk można.

Twoje poczucie humoru rozbraja!

Cytat:

Cytat:
To jest właśnie to ryzyko. Bo bycie na rauszu jest fajne, tylko nie wszyscy rozumieją i potem się dziwnie na człowieka patrzą

Pogoda dzisiaj iście barowa, mam ochotę właśnie poprawić sobie nastrój procentami, rzadko mnie to dopada.
Za dużo wzięłam sobie na łeb, teraz się stresuję, może to i dobrze, bo nawet nie mam czasu na drinka. Niech już ten tydzień się skończy!!!

Cytat:
no ja wiem ze kazdy ma swój gust- tylko czemu teraz wszystkie buty w guście- nieocieplane? (...)

Poly, do nieocieplanych skarpety założysz, ale czemu one wszystkie w sklepach takie wąskie w łydce?? A jak już dobre, to w stylu nie wiem – dokładnie innym niż mój

Edytowane przez asiula1000
Czas edycji: 2009-10-13 o 08:30
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:41   #3740
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Wiele osób bierze 30 zł , więc nie wiem dlaczego to uwałaczające.
Przy uczeniu 2 łebków na raz po 25 to 50 po 30 to 60 zł.
Wiele osób pracuje za znacznie mniejsze pieniądze na godzinę i nie są to ekspedientki.
Stary 2009-10-13, 09:29   #3741
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
i inne czeskie specjały - piwo Złoty Bażant i czeskie curacao

[COLOR=black][FONT=Georgia]

Twoje poczucie humoru rozbraja!

Pogoda dzisiaj iście barowa, mam ochotę właśnie poprawić sobie nastrój procentami, rzadko mnie to dopada.
Za dużo wzięłam sobie na łeb, teraz się stresuję, może to i dobrze, bo nawet nie mam czasu na drinka. Niech już ten tydzień się skończy!!!

Poly, do nieocieplanych skarpety założysz, ale czemu one wszystkie w sklepach takie wąskie w łydce?? A jak już dobre, to w stylu nie wiem – dokładnie innym niż mój
wszystkie co ja widze tez w stylu dokładnie odwrotnym tylko co do łydki mam zdanie odmienne- czemu one takie szerokaśne w łydach?!

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Wiele osób bierze 30 zł , więc nie wiem dlaczego to uwałaczające.
Przy uczeniu 2 łebków na raz po 25 to 50 po 30 to 60 zł.
Wiele osób pracuje za znacznie mniejsze pieniądze na godzinę i nie są to ekspedientki.

mój małż (nauczyciel dyplomowany, egzaminator maturalny) bierze 35 zł w krakowie w którym wszystko jest podobno 2x droższe, ja chociaż zarabiam grubo ponad średnią krajową, nie mam 25 zł/h ani 20 nawet. Chociaż wiadomo- etat to etat a fucha to fucha.

jeszcze jeden przykład- prywatna szkoła językowa za godzinę bierze 70 zł-dzieli sie to na ilośc łebków, w tym jest wynajem sali, zysk szkoły, nauczyciel może dojeżdzc tez do domu- myslęze przy tej cenie dla lektora nie zostaje więcej niz 25 (ceny tez krakowskie, czyli niby drogo ,a lektorzy dobrze opłacani)

ja po studiach brałam fuchy w swoim zawodzie za 6 zł/godzinę, a zawód mam niby taki ze mercem się jeździ

Edytowane przez Polly_
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:34
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:51   #3742
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Heh... Ja nawet gdybym chciała nie mogłabym pić codziennie. Chyba, że mieszkałabym w jakiejś pijackiej komunie - smakuje mi tylko w dobrym towarzystwie.
Ja też nie mogę- nie tylko codziennie, ale wcale

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

I nie chcę- tak się porobiło
Stary 2009-10-13, 10:00   #3743
Betty83
Zakorzenienie

Ja też mam kryzys włosowy ostatnio - przesuszone, połamane siano...
Ale u fryzjera ostatnio byłam w lutym, miałam plan zapuścić bardzo długie. I wszystko było ok, bo nie wypadały ani nic, wyglądały zdrowo, aż zaniedbałam odżywianie przez ostatni miesiąc. Nie wiem czy odratuję bez cięcia... Najgorsze jest to że najbardziej połamały się przy głowie, końcówki wyglądają ok, trochę przesuszone, ale nie rozdwojone nawet...

A ten rum jamajski.... ostatnio piłam kiedy wagarowałyśmy u kumpeli, z barku jej taty, jakieś10 lat temu...
Później musiałyśy bardzo kombinować czym uzupełnić upitek...
Teraz nie przepadam za mocnymi alkoholami. Powyżej 20% mnie wykręca i zero przyjemności spożywania. No chyba że wcześniej się piwami rozkręcę, to bywa że ochota przyjdzie na coś mocniejszego.

Co do cen korków językowych, to moja znajoma, nauczycielka metodyki w NKJO, właścicielka szkoły językowej, prawie 10 lat temu brała 45pln od osoby za prywatne lekcje... no ale ona podręczniki swoje wydaje i robiła korektę do bardzo popularnego słownika.
Na szczęście znajomym daje zniżki
Stary 2009-10-13, 10:18   #3744
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
po cebulkach w tych wypadniętych, i po nowych kikutkach jak u niemowlaczka na głowie
No właśnie mam takie kikutki, wypadnięte są z cebulkami, ale tak całkiem pewna nie jestem. Bo włosy cieniutkie (od zawsze) a te kikutki mają po kilka cm.
Stary 2009-10-13, 10:38   #3745
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Te kikutki kilkucentymetrowe, to raczej nowo wyrosłe włosiska są Cieszyć się trzeba
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 11:40   #3746
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cześć wszystkim

Znouw mnie głowa okrutnie boli ( przed lewym okiem latają mi morczki ( nie ci paskudni bracia) - tylko takie białawe jakieś.

Frank Zappa

Stary 2009-10-13, 11:53   #3747
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć wszystkim

Znouw mnie głowa okrutnie boli ( przed lewym okiem latają mi morczki ( nie ci paskudni bracia) - tylko takie białawe jakieś.

Ja mam beznadziejny dzień w pracy, czekam tylko do końca i uciekam stąd. Mam nadzieję, że nikt dziś nie przyjdzie, chociaż miałam umówione jedno spotkanie....
Wczoraj wyrobiłam 300% normy, a dziś mnie dopadają jakieś jesienne klimaty. A poza tym jest mi zimno...
Dobrze, że dzisiaj tylko do 14., pójdę później buty pooglądać i kupię sobie coś fajnego (jak znajdę).
Stary 2009-10-13, 11:57   #3748
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:

Ja przypuszczam, że oni chcieliby te korepetycje za przysłowiowe "dziękuję", ewentualnie piwko od czasu do czasu Rozumiem, znajomi itd., ale trzeba mieć chyba trochę honoru. I przyzwoitości. Dosłownie zaraz szlag mnie trafi...
ze znajomymi jest najgorzej ja osobiście mam duże skrupuły i często ciężko mi przechodzi przez gardło informacja że to będzie ileś tam kosztować

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
Wizaż mi oszalał Wczoraj wcale nie dało się wejść, bo nie ładowało strony, a dziś wizaż jest ale jakiś taki rozjechany :/ Żeby widzieć forum muszę jechać daleko w dół bo u góry wygląda to jakbym miała listę linków. Miłego dnia wszystkim, spróbuję nadrobić później
ja mam tak co jakiś czas i z doświadczenia - samo przechodzi - zazwyczaj trwa jeden dzień a na drugi jest już normalnie pisałam do Złosia nawet w tej sprawie ale nie wymyśliliśmy dlaczego tak się dzieje

Cytat:

mój małż (nauczyciel dyplomowany, egzaminator maturalny) bierze 35 zł w krakowie w którym wszystko jest podobno 2x droższe, ja chociaż zarabiam grubo ponad średnią krajową, nie mam 25 zł/h ani 20 nawet. Chociaż wiadomo- etat to etat a fucha to fucha.

jeszcze jeden przykład- prywatna szkoła językowa za godzinę bierze 70 zł-dzieli sie to na ilośc łebków, w tym jest wynajem sali, zysk szkoły, nauczyciel może dojeżdzc tez do domu- myslęze przy tej cenie dla lektora nie zostaje więcej niz 25 (ceny tez krakowskie, czyli niby drogo ,a lektorzy dobrze opłacani)

ja po studiach brałam fuchy w swoim zawodzie za 6 zł/godzinę, a zawód mam niby taki ze mercem się jeździ
To jest wszystko racja i wiadomo ze jakbym pracowała normalnie na etat w swoim zawodzie to bym pewnie nawet i tyle nie dostawała, no ale praca po godzinach sie rządzi swoimi prawami. (Pomijając fakt że ta godzina to tak naprawdę nie godzina bo przygotowanie się porządne do konkretnej lekcji to przynajmniej jeszcze 2 razy tyle) Osobiście jestem "najtańsza" w moim mieście przynajmniej biorąc pod uwagę ludzi po studiach kierunkowych z którymi się porównuję, a i tak moja mama uważa ze się słabo cenię jak na magistra filologii. Jednak wiem jak to wygląda i wolę mieć taką stawkę i mieć uczniów niż podnieść cenę i ich nie mieć Konkurencje nie śpi

Cytat:

jakby Ci bracia Mroczki latali przed oczami to byłby dopiero dramat

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 12:13   #3749
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie mogę- nie tylko codziennie, ale wcale

---------- Dopisano o 09:51 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ----------

I nie chcę- tak się porobiło
Ja tez nie chce , chociaz moge, nie piję , bo nie lubię, nic z tego nie mam , to po co
A gdybym miala? pewnie tez bym nie piła , z ostrożności jako DDA.

---------- Dopisano o 11:13 ---------- Poprzedni post napisano o 11:08 ----------

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
ze znajomymi jest najgorzej ja osobiście mam duże skrupuły i często ciężko mi przechodzi przez gardło informacja że to będzie ileś tam kosztować
:
Znajomym trzeba otwarcie mowić ,że udzielając lekcji wykonujesz sój zawód i masz stawki takie a takie. mechanik samochodowy tez nie naprawia znajomym za friko, ani krawcowa nie szyje.
Stary 2009-10-13, 12:16   #3750
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Znajomym trzeba otwarcie mowić ,że udzielając lekcji wykonujesz sój zawód i masz stawki takie a takie. mechanik samochodowy tez nie naprawia znajomym za friko, ani krawcowa nie szyje.
wiem, dlatego zwalczam w sobie wszelkie skrupuły chociaż za każdym razem staczam wewnętrzną walkę (porąbany mam charakter )

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości