Powiększanie piersi - cz. 2 - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Chirurgia plastyczna

Notka

Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-12, 20:41   #1621
Agnessa30
Raczkowanie

Dot.: Powiekszanie piersi - cz. 2

Cytat:
Napisane przez willma2 Pokaż wiadomość
A i jeszcze coś...wkładki nie wyczuwam wcale..mam pod mięsień..sa jeszcze twardawe, jak przed okresem..i czekam czy coś się zmieni..dziewczyny mówią,że tak, więc czekam bardziej lub mniej cierpliwie!
na pewno sie zmieni Moj mezulek twierdzi, ze moje sa teraz zajefajnie miekkie, ale i jedrniutkie

Agnessa30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:44   #1622
agnelka.pl
Rozeznanie

O, widze, ze na forum tworzy sie opozycja przeciw Maszy
Stary 2009-10-12, 20:50   #1623
willma2
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez agnelka.pl Pokaż wiadomość
Nie , to chyba nie to...mnie tez szczerze mówiąc trochę bolały jej ostre słowa..ale Horo świetnie sobie radziła, choć na pewno często było jej trochę smutno..ale się nie wtrącałam...ale coś w tym jest!! Bo Horo sobie na to nie zasłużyła..bardzo nas wszystkie wspiera...
I ma piękne DYDKI!!!
willma2 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 20:53   #1624
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
A chwal sie, chwal,bo masz czym.
dziekowac

---------- Dopisano o 21:53 ---------- Poprzedni post napisano o 21:52 ----------

Cytat:
I ma piękne DYDKI!!!
oj ma

Stary 2009-10-12, 20:56   #1625
agnelka.pl
Rozeznanie

Cytat:
Nie , to chyba nie to...mnie tez szczerze mówiąc trochę bolały jej ostre słowa..ale Horo świetnie sobie radziła, choć na pewno często było jej trochę smutno..ale się nie wtrącałam...ale coś w tym jest!! Bo Horo sobie na to nie zasłużyła..bardzo nas wszystkie wspiera...
I ma piękne DYDKI!!!

Moim zdaniem, wszystko jest rzecza wzgledna, co jednemu sie podoba, nie musi drugiemu. A co do Horo, to masz absolutna racje.
Stary 2009-10-12, 20:58   #1626
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez Agnessa30 Pokaż wiadomość
a teraz pochwale sie moimi dziewczynkami
Agnessa,
przesliczne ksztaltne, rowniutkie i ... widać, że mięciutkie
Zakładając, ze nowe cycusie będą identyczne, ale większe oczywiscie... powalisz nas wszystkie... pewnie nie tylko nas

horo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:16   #1627
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
Agnessa,
przesliczne ksztaltne, rowniutkie i ... widać, że mięciutkie
Zakładając, ze nowe cycusie będą identyczne, ale większe oczywiscie... powalisz nas wszystkie... pewnie nie tylko nas
mam taka nadzieje, ze nowe beda tak samo fajniutkie, tylko o 3cm wieksze , a patrzac na Twoje, to jestem pewna, ze tak bedzie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 21:29   #1628
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
I niczego mi tu nie tworzyć ... jedna ma druga wspierać, pomagać, sluzyć dobrą rada i... dowartościowywać
A zresztą... prawdziwa cnota krytyki sie nie boi
I wogóle mialam super dzień... maluszki w żłobku, a ja... zakupki
I z jednym Maszka miała rację... liczy się podziw w oczach innych. Panie w sklapach zarzuciły mnie ciuszkami wylacznie z dekoltami podkreślając , ze taki piekny biust nie powinien być zaslonięty po szyję i miło mi dzisiaj bylo, jak Pan dermatolog, ktoremu musialam przy okazji oględzin twarzy pokazać "nieładnego" pieprzyka na piersi (zauważyłam, ze zmienil się po operacji i musialam sprawdzić czy wszystko jest ok) powiedzial, ze moje piersi to prawdziwe dzieło sztuki i jest zaskoczony, ze doktor nie podpisal się na piersiach , zeby było wiadomo spod czyjego skalpela wyszly takie pięknosci

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Cytat:
mam taka nadzieje, ze nowe beda tak samo fajniutkie, tylko o 3cm wieksze , a patrzac na Twoje, to jestem pewna, ze tak bedzie
Ja też jestem tego pewna

Stary 2009-10-12, 21:39   #1629
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez horo Pokaż wiadomość
I niczego mi tu nie tworzyć ... jedna ma druga wspierać, pomagać, sluzyć dobrą rada i... dowartościowywać
A zresztą... prawdziwa cnota krytyki sie nie boi
I wogóle mialam super dzień... maluszki w żłobku, a ja... zakupki
I z jednym Maszka miała rację... liczy się podziw w oczach innych. Panie w sklapach zarzuciły mnie ciuszkami wylacznie z dekoltami podkreślając , ze taki piekny biust nie powinien być zaslonięty po szyję i miło mi dzisiaj bylo, jak Pan dermatolog, ktoremu musialam przy okazji oględzin twarzy pokazać "nieładnego" pieprzyka na piersi (zauważyłam, ze zmienil się po operacji i musialam sprawdzić czy wszystko jest ok) powiedzial, ze moje piersi to prawdziwe dzieło sztuki i jest zaskoczony, ze doktor nie podpisal się na piersiach , zeby było wiadomo spod czyjego skalpela wyszly takie pięknosci

---------- Dopisano o 22:29 ---------- Poprzedni post napisano o 22:28 ----------

Ja też jestem tego pewna
Kochana, po takim dniu, to powinnas byc szczesliwa i natankowana pewnoscia siebie

Stary 2009-10-12, 21:41   #1630
Masza711
Zadomowienie

AGNESSA piękne Wciaz sa jednymi z najładniejszych jakie widziałam Mało jest takich które moga isc z Twoimi piersiami w konkury Zgrabne, równiutkie, jedrne, widok bardzo estetyczny

Do całej reszty-gratuluje umiejetnego czytania ze zrozumieniem! To ze Hora kazda krytyke bierze do siebie, nie jest moja winą! Proponuje popracowac nad samoocena...
Tak jak nadmieniłam wczesniej, tu sie nie zawsze pisze szczere komentarzy no i ok- tylko ze czasem lepiej w ogóle sie nie odzywac niz kadzic! Jak mi sie dany "produkt" nie podoba to go nie komentuje!
Nie chce mi sie szukac posta w którym pisze do Horo wyraznie, ze to co pisze o brzydkich piersiach nie dotyczy jej biustu. Widac Horo wie lepiej o czym ja pisze-siedzi w mojej głowie? jest wrózka? pojecia nie mam...
Masza711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 21:49   #1631
2sweet
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez agulek124 Pokaż wiadomość
A czasami naprawde, przykro sie czyta uwagi Maszy...I nie trzeba byc przewrazliwionym zeby to odczuc.
a ja bede bronila Maszki, bo jest bardzo madra kobietka i to bardzo dobrze ze pisze co mysli! nie wiem jak inni ale akurat ja sobie taka szczerosc najbadziej cenie u ludzi. a poza tym Horo i Masza juz sie dlugo znaja i mysle, ze dlatego moga sobie pozwolic wobec siebie na wiecej. wazne ze obie szanuja swoje zdania i sie dogaduja

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 22:01   #1632
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 2sweet Pokaż wiadomość
a ja bede bronila Maszki, bo jest bardzo madra kobietka i to bardzo dobrze ze pisze co mysli! nie wiem jak inni ale akurat ja sobie taka szczerosc najbadziej cenie u ludzi. a poza tym Horo i Masza juz sie dlugo znaja i mysle, ze dlatego moga sobie pozwolic wobec siebie na wiecej. wazne ze obie szanuja swoje zdania i sie dogaduja
Bardzo trafne spostrzezenie-"znamy" sie z Horo na tyle ze mozemy sobie pozwolic na tego rodzaju wymiane zdań. Przykre tylko ze Horo każdą moja wypowiedz odbiera obecnie jako atak na swoja osobe. Tysiace razy jej pisałam, ze to ONA ma byc szczesliwa ze swoimi piersiami a nie ja ! Ale bede bronic swojego zdania i nie zmienie go tylko dlatego ze komus sie ono nie podoba.
Szczerosc jest wyrazem szacunku dla drugiego człowieka- fałszywe pochwały, kadzenie jest czyms za co powinno sie isc do więźnia
Stary 2009-10-12, 22:05   #1633
Agnessa30
Raczkowanie

A moje zdanie jest takie, ze kazda z nas musi czuc sie dobrze w sowjej skorze, a reszta jest nie wazna . Kazda z nas poddala sie OP, zeby w jakis sposob podobac sie SOBIE i poprawic w pewnym stopniu SWOJE sampoczucie , wiec kochane NIECH KAZDA SIE CIESZY SWOIMI CYCUCHAMI, BO JEST NAPRAWDE CZYM

Stary 2009-10-12, 22:09   #1634
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Napisane przez Masza711 Pokaż wiadomość
AGNESSA piękne Wciaz sa jednymi z najładniejszych jakie widziałam Mało jest takich które moga isc z Twoimi piersiami w konkury Zgrabne, równiutkie, jedrne, widok bardzo estetyczny

Do całej reszty-gratuluje umiejetnego czytania ze zrozumieniem! To ze Hora kazda krytyke bierze do siebie, nie jest moja winą! Proponuje popracowac nad samoocena...
Tak jak nadmieniłam wczesniej, tu sie nie zawsze pisze szczere komentarzy no i ok- tylko ze czasem lepiej w ogóle sie nie odzywac niz kadzic! Jak mi sie dany "produkt" nie podoba to go nie komentuje!
Nie chce mi sie szukac posta w którym pisze do Horo wyraznie, ze to co pisze o brzydkich piersiach nie dotyczy jej biustu. Widac Horo wie lepiej o czym ja pisze-siedzi w mojej głowie? jest wrózka? pojecia nie mam...
I tu sie zgodze...bo czasem mam wrazenie, ze to wlasnie Ty kadzisz...np Listopadowej...widac ,ze jest jeszcze nie do konca jak byc powinno...a Ty mydlisz Jej oczy,ze jest swietnie i wogole och i ach.Oczywiscie trzymam kciuki za Listopadowa, aby dr Skwiercz...zaradzila cos na tego cycuszka...bez koniecznosci poprawki
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 22:12   #1635
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez agulek124 Pokaż wiadomość
I tu sie zgodze...bo czasem mam wrazenie, ze to wlasnie Ty kadzisz...np Listopadowej...widac ,ze jest jeszcze nie do konca jak byc powinno...a Ty mydlisz Jej oczy,ze jest swietnie i wogole och i ach.Oczywiscie trzymam kciuki za Listopadowa, aby dr Skwiercz...zaradzila cos na tego cycuszka...bez koniecznosci poprawki
Mysle ze ja i Mya najwiecej mozemy powiedziec o piersiach Listopadowej bo widziałysmy je na zywo! Nim wytkniesz cos komus-doczytaj dogłebniej...
Stary 2009-10-12, 23:01   #1636
listopadowa80
Zakorzenienie

Hmm... widzę, że i ja zostałam wmieszana w całą tę niezdrową sytuację...
To, że nie do końca moje piersi są równe to prawda.
To, że jest duża poprawa to też prawda.
To, że Maszka i Mya widzialy moje żelki na żywo to też prawda.

Uważam, że Horo ma ładne i dopasowane do swojej sylwetki cycusie - ale stwierdziłam to (w zasadzie mogłam to tylko wtedy stwierdzić, bo zdjęcia z bliska 'przekłamują') dopiero po umieszczeniu przez nią zdjęć całej sylwetki. Więc w jakiś sposób nie zgodzę się z Maszką.

Natomiast nie mogę się również zgodzić z tobą -Agulek: Maszka może i troszkę mi kadzi, ale na pewno nie mydli mi oczu. Zresztą ma tę przewagę nad innymi (oprócz MyaDivy), że widziała moje cycki na żywo A jest to już tak absolutnie rzeczywisty obraz, że nie da się go przyrównać do żadnego zdjęcia!

Zresztą każda pisana przez nas opinia jest tylko i wyłącznie naszą subiektywną, a nie obiektywną, oceną! Są gusta i guściki.
Horo zrobiła sobie cycki dla siebie i ważne, że to ona jest z nich dumna i mega zadowolona, co nie znaczy, że mają się one podobać Maszy czy innej z nas.

Na koniec - Agnessa - kurde, fantastyczne masz te swoje cycuchy. Aż żal kroić

---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Cytat:
A moje zdanie jest takie, ze kazda z nas musi czuc sie dobrze w sowjej skorze, a reszta jest nie wazna . Kazda z nas poddala sie OP, zeby w jakis sposob podobac sie SOBIE i poprawic w pewnym stopniu SWOJE sampoczucie , wiec kochane NIECH KAZDA SIE CIESZY SWOIMI CYCUCHAMI, BO JEST NAPRAWDE CZYM
Ot, właśnie

To jest najlepsza puenta

---------- Dopisano o 00:01 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:53 ----------

Cytat:
A ja tam Maszkę i za kadzenie (na słodko) i nawet za tego Jasia przed witryną sklepową (na ostro) - LOVE
I stanowczo się nie zgadzam na tworzenie jakiejkolwiek opozycji przeciwko Maszy

Edytowane przez listopadowa80
Czas edycji: 2009-10-12 o 22:56
listopadowa80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-12, 23:11   #1637
Masza711
Zadomowienie

LISTOPADOWA na nasze kolejne spotkanie zabiorę kadzidła i mydło w płynie
Stary 2009-10-12, 23:20   #1638
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
LISTOPADOWA na nasze kolejne spotkanie zabiorę kadzidła i mydło w płynie
Jestem jak najbardziej ZA Wtedy kadzenie i mydlenie oczu stanie się faktem

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

A teraz gadaj mi tu szczerze, bez kadzenia i mydlenia, jak to jest z tymi moimi cyckami? Kwalifikują się do poprawki czy nie?
Stary 2009-10-12, 23:24   #1639
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez listopadowa80 Pokaż wiadomość
Jestem jak najbardziej ZA Wtedy kadzenie i mydlenie oczu stanie się faktem

---------- Dopisano o 00:20 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ----------

A teraz gadaj mi tu szczerze, bez kadzenia i mydlenia, jak to jest z tymi moimi cyckami? Kwalifikują się do poprawki czy nie?
Wiec tak...prawda jest taka, że masz OBRZYDLIWIE idealne piersi Sa tak OHYDNIE proporcjonalne, ze mam ochote zwymiotowac Na Twoim miejscu poszłabym natrzaskac dr po twarzy-coz za bezczelne babsko Tak Ci wypełnic na maksa klatke piersiową To niedopuszczalne ...:hahah a:

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-12, 23:31   #1640
listopadowa80
Zakorzenienie

Cytat:
Wiec tak...prawda jest taka, że masz OBRZYDLIWIE idealne piersi Sa tak OHYDNIE proporcjonalne, ze mam ochote zwymiotowac Na Twoim miejscu poszłabym natrzaskac dr po twarzy-coz za bezczelne babsko Tak Ci wypełnic na maksa klatke piersiową To niedopuszczalne ...:hahah a:
Uffff, ale mi ulżyło Dziękuję za OBRZYDLIWIE i OHYDNIE subiektywną twą ocenę Teraz już mogę nakadzona i zmydlona zapaść w błogi i spokojny sen
Stary 2009-10-12, 23:34   #1641
Masza711
Zadomowienie

Cytat:
Uffff, ale mi ulżyło Dziękuję za OBRZYDLIWIE i OHYDNIE subiektywną twą ocenę Teraz już mogę nakadzona i zmydlona zapaść w błogi i spokojny sen
Baaaa...a jak mi ulzyło ze mogłam Tobie tak nawciskac tych komplementów
Teraz, z poczuciem dobrze spełnionego obowiązku, udam sie na zasluzony odpoczynek
Stary 2009-10-13, 00:05   #1642
agnes281
Wtajemniczenie

9 dni zostalo.....a propo;-)))
HORO za kazdym razem gdy zmoim facetem ogladamy twoje nowe zdjecia , to nie moge odkleic go og monitora....a nie daj Boze zabierz mu te " zabawke"
Bardzo mu sie podobaja Twoje Duuuze Piekne piersi!!

" W dzisiejszych czasach nie ma miejsca na milosc trzeba robic melanz i sie nie przyzwyczajac"

Edytowane przez agnes281
Czas edycji: 2009-10-13 o 00:33
agnes281 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 00:40   #1643
Policzeska
Przyczajenie

[QUOTE=agnes281;14704817]9 dni zostalo.....a propo;-)))

hej Agnes281, moge sobie tylko wyobrazic jak sie sie nie mozesz doczekac najszczesliwszego dnia w Twoim zyciu

ja bedac zupelnie na poczatku drogi musze zadac To Tak Oczywiste Pyt: dlaczego wybralas kolasinskiego?

dziekuje i pozdr

Edytowane przez Policzeska
Czas edycji: 2009-10-13 o 00:41
Policzeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 01:58   #1644
agulek124
Raz, dwa, trzy - BUM!

Cytat:
Natomiast nie mogę się również zgodzić z tobą -Agulek: Maszka może i troszkę mi kadzi, ale na pewno nie mydli mi oczu. Zresztą ma tę przewagę nad innymi (oprócz MyaDivy), że widziała moje cycki na żywo A jest to już tak absolutnie rzeczywisty obraz, że nie da się go przyrównać do żadnego zdjęcia!
Wiem, zle to ujelam,przepraszam...nie chodzilo mi o mydlenie oczu...bo sama wiesz co widzisz w lustrzeZgodze sie rowniez, ze jest poprawa...ale zdjecie napewno nie przeklamuje, rzeczywistego ksztaltu tylko jednej piersi.Po drugie te ochy i achy byly jeszcze przed Waszym realnym spotkaniem, no moze nie tak "namietne" jak teraz, ale byly...co do reszty Waszej "rozmowy" zostawie bez komentarza.
agulek124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 07:41   #1645
horo
Zakorzenienie

GG do horo

A ja wpadam jak zwykle z rana... potem będzie ciężko i szybciutko życzę Wam milego, slonecznego dzionka
Jest suuuuper... zeby nie powiedzieć za***iście Dzisiaj moje dziewczynki kończą 6 tygodni, a ja kocham je jakby od zawsze cieszyły moje oczy... i nie tylko moje
I ogromne buziole dla Was wszystkich ... zwolenniczek ogrooooomnie ohydnych cyckow, tych pasujacych do calości, średnich i tych, ktorych czasem przydaloby sie szukać pod lupą
ps. w trakcie dnia postaram sie nadrobić zaleglośći, bo jak na moim kompie wyświetlily się maleństwa Agnessy, to zaczął szwankować i poza "database error" nic nie widzialam na monitorku

---------- Dopisano o 08:39 ---------- Poprzedni post napisano o 07:48 ----------

Cytat:
Kochana, po takim dniu, to powinnas byc szczesliwa i natankowana pewnoscia siebie
Kochana,
uwierz, ze jestem
Zresztą nie mialam wątpliwości co do urody moich dziewczynek i... moze dlatrego przykro bylo mi czytać, ze wg innych sa przesadzone, czyli obleśne, czyli niesmaczne, itd... ale mniejsza z tym... są piękne

---------- Dopisano o 08:41 ---------- Poprzedni post napisano o 08:39 ----------

Cytat:

wróżka nie, ale... podobno jasnowidzem i prorokiem

Stary 2009-10-13, 07:43   #1646
pysia222
Zakorzenienie

Hej dziewczyny , na poczatku chcialam tylko wyrazic swoj podziw dla cycuszkow horo sa sliczne i zjawiskowe szczegolnie jak sa zapakowane w taki sliczny sportowa stanik naprawde bardzo mi sie podobaja .
Teraz mam pytanie zastanawiam sie nad zrobieniem swoich we Wroclawiu u dr. Jarlinskiego co o tym sadzicie ?
Mam 170 wzrostu , 60 kg, w tym 21- 22% tluszczu , pod biustem jezeli dobrze zmiezylam mam 78 cm w biuscie 84 , prowadze sportowy tryb zycia wiec moje cycuszki nie moga byc odromniaste a szkoda( zeby nie przeszkadzaly przy bieganiu itp.)
Poradzcie prosze co tam wlozyc , zeby bylo wygodnie ale i seksi a jeszcze jedno jestem juz po ciazy jesli to cos moze pomuc.
pysia222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 07:53   #1647
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Bardzo trafne spostrzezenie-"znamy" sie z Horo na tyle ze mozemy sobie pozwolic na tego rodzaju wymiane zdań. Przykre tylko ze Horo każdą moja wypowiedz odbiera obecnie jako atak na swoja osobe. Tysiace razy jej pisałam, ze to ONA ma byc szczesliwa ze swoimi piersiami a nie ja ! Ale bede bronic swojego zdania i nie zmienie go tylko dlatego ze komus sie ono nie podoba.
Szczerosc jest wyrazem szacunku dla drugiego człowieka- fałszywe pochwały, kadzenie jest czyms za co powinno sie isc do więźnia
Jestem baaaardzo szczęśliwa, ze mam takie piersiątka o jakich zawsze marzyłam
I wszystkie będę namawiala na wiecej niz mniej

---------- Dopisano o 08:47 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ----------

Cytat:
Agnessa,
doczytalam podpisik ... a moze najpierw baby... jestem za Wtedy 400 bedziesz miałą przez caly okres karmienia a moze nawet więcej

---------- Dopisano o 08:50 ---------- Poprzedni post napisano o 08:47 ----------

Cytat:
Mysle ze ja i Mya najwiecej mozemy powiedziec o piersiach Listopadowej bo widziałysmy je na zywo! Nim wytkniesz cos komus-doczytaj dogłebniej...
No to nie krytykować mi tu moich maleństw ... porownywać do olbrzymow... razem wziętych Maszy, Listopadowej, Foxy i Rudej... bo na zywo widziala je tylko Kubuś

---------- Dopisano o 08:53 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
HORO za kazdym razem gdy zmoim facetem ogladamy twoje nowe zdjecia , to nie moge odkleic go og monitora....a nie daj Boze zabierz mu te " zabawke"

no to juz widzę jak bedzie przyklejony do Twoich dziewczynek
NIniejszym dziękuję Twojemu facetowi za podziw dla moich maluszków

Stary 2009-10-13, 07:54   #1648
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Na koniec - Agnessa - kurde, fantastyczne masz te swoje cycuchy. Aż żal kroić
Moje babelki bardzo dziekuja

---------- Dopisano o 08:54 ---------- Poprzedni post napisano o 08:53 ----------

Cytat:
Napisane przez agnes281 Pokaż wiadomość
juz TYLKO 9 dni , wiec zaczynamy odliczanie

Stary 2009-10-13, 07:56   #1649
horo
Zakorzenienie

GG do horo

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny , na poczatku chcialam tylko wyrazic swoj podziw dla cycuszkow horo sa sliczne i zjawiskowe szczegolnie jak sa zapakowane w taki sliczny sportowa stanik naprawde bardzo mi sie podobaja .
Teraz mam pytanie zastanawiam sie nad zrobieniem swoich we Wroclawiu u dr. Jarlinskiego co o tym sadzicie ?
Mam 170 wzrostu , 60 kg, w tym 21- 22% tluszczu , pod biustem jezeli dobrze zmiezylam mam 78 cm w biuscie 84 , prowadze sportowy tryb zycia wiec moje cycuszki nie moga byc odromniaste a szkoda( zeby nie przeszkadzaly przy bieganiu itp.)
Poradzcie prosze co tam wlozyc , zeby bylo wygodnie ale i seksi a jeszcze jedno jestem juz po ciazy jesli to cos moze pomuc.
Super doktorek, robi piękne pieri, ale... musisz sie troche potargowac o rozmiarek... on jest zwolennikiem raczej mniejszych niz większych
Pod biustyem musisz zmierzyć się bardzo ciasno na wydechu, bo do takiej ilości tkanki tluszczowej nie bardzo pasuje te 78 cm

Stary 2009-10-13, 08:01   #1650
Agnessa30
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Policzeska Pokaż wiadomość
hej Agnes281, moge sobie tylko wyobrazic jak sie sie nie mozesz doczekac najszczesliwszego dnia w Twoim zyciu

ja bedac zupelnie na poczatku drogi musze zadac To Tak Oczywiste Pyt: dlaczego wybralas kolasinskiego?

dziekuje i pozdr
bo Kolasinski jest naprawde dobrym doktorkiem

---------- Dopisano o 09:01 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez pysia222 Pokaż wiadomość
Tak jak juz Horo napisala -Jarlinski robi super piersiasiatka i mozesz byc pewna, ze nie przesadzi z rozmiarem, bo jest bardziej estetykiem a nie zwolennikiem olbrzymow.

A ja jestem chyba od was uzalezniona , nawet z pracy juz nadaje

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości