|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1441 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Cytat:
![]() Ania, co przeskrobałaś, że mąż Cię zlał? ![]() ---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ---------- i pięęęęęęękny avek ![]() ---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- a gdzie jest Heksa, maugoszatka, Goo? i cała masa pozostałych dziewczyn? i mam nadzieję, że u Sashki jej tata daje radę ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1442 |
Zadomowienie
|
Hej mamuśki
![]() Mój Antek chodził spac między 19-20 teraz tez tak jest tylko śpi 40-60min i szaleje do 22-23 ![]() ![]() Martwi mnie jedna rzecz wasze maluszki przewracja sie już na boki i brzuch mój mały nie ![]() Aguśka Może Filipka boli gardło ![]() ![]()
#1443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez gosikk_s Czas edycji: 2009-10-13 o 08:51 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1444 |
Zakorzenienie
|
Nadrobic to ja juz nie nadrobie ale od dzis to juz czytac bede
![]() U mnie duzo zmian Syn w przedszkolu Gabi siedzi od tyygodnia sama , jedziemy do Polski za tydzien Przemeblowywalam mieszkanie Zazegnalismy kryzys malzenski i to chyba tyle |
![]() ![]() |
![]() |
#1445 |
Zadomowienie
|
No wlasnie to
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1446 |
Zadomowienie
|
Ja juz bylam w miescie, na poczcie i na cmentarzu zrobic male porzadki. Poszlo mi niezwykle szybko bo troszke u nas zimnawo. Swieci slonce, ale wieje i czuc chlod. Jaskowi chyba to nie przeszkadzalo bo spal sobie smacznie
![]() ![]() Wklejam link nawilzacza, ktory kupilam. Jest najtanszy na allegro, mam nadzieje, ze sie sprawi. Jak przysla to zdam relacje ![]() http://allegro.pl/item761165310_nawi...rakc_cena.html |
![]() ![]() |
![]() |
#1447 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1448 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja też go nie puszczam za mały na takie akcje ale ładnie prosto siedzi ja trzmam pod paszkami ![]() Cytat:
![]() Fajnie ze wszystko okey o przemeblowanie uwielbiam hmm... mam też ochote cos przestawić mój Tż śmieje sie ze mnie że gdyby meble były na kółkach to codziennie bym przestawiała ale jak ja sie nakrece to i bez kółek daje rade ![]() Dziewczyny czy Wy też macie taką mega ochote na słodycze ![]() ![]() Polecam tej firmy body ja mam takie zobaczcie jakie ładne są dla dziewczyn też http://www.allegro.pl/item759825024_...uper_cena.html
10.05.09 ANTOŚ jest już z nami ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KOCHAM CIĘ SYNECZKU ![]() Edytowane przez Bercia2000 Czas edycji: 2009-10-13 o 09:07 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1449 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1450 | ||
Rozeznanie
|
dzien dobry
![]() o rany chyba wszystkie mialysmy srednia nocke ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() widze ze tu sie zamartwiacie ciemiaczkami-powymadrzam sie troche i powiem Wam co wiem i co pediatra mi powiedziala- to ciemiaczko zarasta calkiem dopiero w 2 roku zycia bo glowka dziecka bardzo intensywnie rosnie i kosci czaszki musza byc ,,ruchome" wiec jak Karola pisze ze ma 2:3 a iwciag 1:1 to jest ok - pediatra mi powiedziala i opieprzyla ostatnio za to ze ja podawalam dziecku 2kropelki witaminy D - ze przyspieszam tym zarastanie ciemiaczka a moj ma w ogole jakies male - i ze jezeli lekarz nie zaleci inaczej to dziecko ma przyjmowac 1 krople - czyli 400 000 jednostek do 1 r.z. chyba ze tak jak u Gosi sa wskazania ![]() Malgosiu niezle asz dzieciatko juz pisac umie hoho Aniu sliczny masz awatarek ![]() jeszcze z tydzien temu Szymek sie w ogole nie przekreca a teraz kilka razy dziennie ![]() ---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
![]() ja moglabym jesc tylko slodycze ![]() ![]() fajne te bodziaki ![]() ---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ---------- [/COLOR] Cytat:
![]()
Szymuś 04.06.2009 Dominik 08.10.2011 ![]() Edytowane przez iwcia dens Czas edycji: 2009-10-13 o 09:14 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1451 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Troche fotograf, troche grafik i gotowe ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1452 |
Wtajemniczenie
|
popieram zdanie iwcia d, ania śliczny awatar
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1453 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#1454 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1455 |
Zakorzenienie
|
Superzabula, faktycznie tani
![]() ![]() Bercia, aha, no to Aleks raczej prosto nie usiądzie, jak się podnosi to zgina w pałąk ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1456 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1457 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1458 |
Zakorzenienie
|
Iwcia dens, aha, czyli jednym słowem z witaminą D przesadzać też nie można
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1459 | |||
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() Właśnie wróciłyśmy od lekarki ![]() otóż "niektóre dzieci tak mają, że po wprowadzeniu szeregu nowych dań obrażają się na mleko, należy nie zmuszać dziecka do picia, próbować podawać mleko w innych formach typu kaszki, kleiki.... i to minie, a mała za jakiś czas znowu powinna pokochać mleczko" zobaczymy, jak w przeciągu 2 tygodni nie minie to pójdę do innego lekarza, już w Irlandii. Tymczasem wczoraj na kolacyjkę podałam jej PRZYSMAK NA DOBRANOC z HIPPA bogaty w mleko, owoce i wapń. Bardzo Blanci smakowało (mi też, bo spróbowałam łyżeczkę)-tylko słoiczek ten zawiera gluten, więc tym razem nie podam małej porcji kaszki do obiadu, żeby dzienna ilość glutenu została zachowana. Aaaaa i te słoiczki niby są od 4. i 5. miesiąca. Zależnie od smaku ![]() Znalazłam nawet taki: "kaszka manna z mlekiem i czekoladą" od 5. miesiąca!!!!! ![]() ![]() Załącznik 2580632 Marika niby mamy tam jakiś znajomych, ale tak szczerze mówiąc to samych dalekich (oczywiście nie licząc kumpla z którym mieszkamy). Brakuje mi jakieś fajnej babeczki do plotek i spacerów z dzieciaczkami ehhh Ale pocieszam się, że teraz będziemy mieszkać na przeciwko takiego duużego parku, więc może zaczepię jakąś mamuśkę kiedyś ![]() ![]() Ania przepiękny avatar!!! ![]() Mell dzięki za odp ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Śliczne te bodziaki ![]() Cytat:
![]() rzeczywiście sporo zmian, zaglądaj do nas częściej kochana ![]() Cytat:
![]() No właśnie lekarka mi dzisiaj wspominała, że koniecznie trzeba się w coś takiego zaopatrzyć ![]()
Edytowane przez boszenka69 Czas edycji: 2009-10-13 o 09:41 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1460 |
Zadomowienie
|
mell nie mam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1461 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1462 |
Wtajemniczenie
|
pakusiu skoro polecasz ja sie zaopatrze, bo dziś własśnie ide do apteki uzupełnic braki
|
![]() ![]() |
![]() |
#1463 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1464 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1465 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ciekawe czy Blance to przejdzie bo Julka ma wstret do mleka od 1,5 miesiaca! Ani prosba ani grozba ![]() Dziekuje ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1466 |
Wtajemniczenie
|
Aniu piekne zdjecie! sama robilas? nie Tylko Twój taki, mojemu tez za bardzo se nie podobało moje robienie zdjęć
![]() pokaż wiecej ![]() Carolajna Cinusiowa dobrze radzi ![]() ![]() a tak widzisz musisz prosic mame o pieniadze... a tata kiedy wraca ? A wiesz moj Maz pochodzi z okolic wrocławia ![]() Agusia wiesz co Natanek tez czasem protestuje a moja mama wyciaga lyzeczke i kaszke je bardzo ladnie ![]() ![]() Tak film nam obojgu sie podobal ![]() ![]() ![]() Poiglot Natanek tez nie chce pic soczkow i herbatek z butleki wiec wczoraj mama dala mu lyzeczka ![]() Gosikk ktoras z dziewczyn pisala ze dynia moze byc na kupki, probowaliscie? moze pomoze... no tak widze ze u was jak nie urok to sraczka... ![]() Kathi super ze wszystko ok ![]() ![]() Bercia moze powinnas go klasc czesciej ![]() ![]() Boszenka z czekolada? niezle ![]() Super avatarek z Blancia ![]() My bylismy wczoraj na zakupach i nic nie kupilam ![]() ![]() i wiecie co zrezygnowalam z grafiki komputerowej w bielsku i ide do siebie na edukacje artystyczna w zakresie sztuk plastycznych ![]() ![]() ![]() ![]() a i dziekujemy za mile slowa na temat zebow natanka ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-10-13 o 09:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1467 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Odniosłam wrażenie, że lekarka sama nie wiedziała co zaradzić, więc w sumie powiedziała mi takie oczywiste rzeczy... ![]() I jak sobie z tym radzisz? W ogóle nie pije mleczka, czy mało?
![]() |
#1468 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Boszenka, mam jeden z tych przysmaków ale na razie ten słój jest za duży ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1469 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a kto Ci te sesje robil ![]() Moj niuniuś wczoraj zasnal o 23 dopiero, pierwsza pobudeczka na jedzonko bylo o $ druga o 8 i spanie do 10 ![]()
![]() |
#1470 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A jakie spodnie chciałaś? ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:50.