Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II - Strona 49 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-13, 08:38   #1441
rumiankowa
Zadomowienie

Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II

Cytat:
Napisane przez Carolajna24 Pokaż wiadomość
Rumiankowa ja to wszystko wiem, ale wiedzieć a uczestniczyć w czymś takim to naprawde 2 inne sprawy
wiem

Ania, co przeskrobałaś, że mąż Cię zlał?

---------- Dopisano o 09:34 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

i pięęęęęęękny avek

---------- Dopisano o 09:38 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ----------

a gdzie jest Heksa, maugoszatka, Goo?
i cała masa pozostałych dziewczyn? i mam nadzieję, że u Sashki jej tata daje radę
rumiankowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:44   #1442
Bercia2000
Zadomowienie

Hej mamuśki

Mój Antek chodził spac między 19-20 teraz tez tak jest tylko śpi 40-60min i szaleje do 22-23 robi tak juz kilka dni jakie to męczace nie mam chwili wolnego dla siebie i Tz może brakuje mu spacerków bo od kilku dni u nas pada i zimno wrrrr...
Martwi mnie jedna rzecz wasze maluszki przewracja sie już na boki i brzuch mój mały nie ale to pewnie dlatego że bardzo mało lezy bo jak już nie spi to na rączkach siedzi już chyba z miesiąc nie opiera się o mnie przy siedzeniu musze go częsciej kłasc niby leży ale ćwiczyc mu się nie chce

Aguśka
Może Filipka boli gardło i dlatego nie chce pić mleczka albo jakieś pleśniawki sprawdz to

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Bercia2000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:49   #1443
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Bercia2000 Pokaż wiadomość
Hej mamuśki

Mój Antek chodził spac między 19-20 teraz tez tak jest tylko śpi 40-60min i szaleje do 22-23 robi tak juz kilka dni jakie to męczace nie mam chwili wolnego dla siebie i Tz może brakuje mu spacerków bo od kilku dni u nas pada i zimno wrrrr...
Martwi mnie jedna rzecz wasze maluszki przewracja sie już na boki i brzuch mój mały nie ale to pewnie dlatego że bardzo mało lezy bo jak już nie spi to na rączkach siedzi już chyba z miesiąc nie opiera się o mnie przy siedzeniu musze go częsciej kłasc niby leży ale ćwiczyc mu się nie chce

Aguśka
Może Filipka boli gardło i dlatego nie chce pić mleczka albo jakieś pleśniawki sprawdz to
Aleks też się nie przekręca. Aha, ale siedzi już bez podpierania? No to nieźle, ja nawet nie próbuję go puszczać. A z tym usypianiem współczuję, u nas też wiecznie jakieś akcje

ALEKS 09.05.2009 r. 2790g i 51 cm

ANIKA 05.04.2011r. 3120g i 56cm

Edytowane przez gosikk_s
Czas edycji: 2009-10-13 o 08:51
gosikk_s jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:51   #1444
Kathi75
Zakorzenienie

Nadrobic to ja juz nie nadrobie ale od dzis to juz czytac bede
U mnie duzo zmian
Syn w przedszkolu Gabi siedzi od tyygodnia sama , jedziemy do Polski za tydzien
Przemeblowywalam mieszkanie
Zazegnalismy kryzys malzenski
i to chyba tyle

Maxi 17.08.2006
Gabi 02.05.2009
Kathi75 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:51   #1445
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez rumiankowa Pokaż wiadomość
Ania, co przeskrobałaś, że mąż Cię zlał?

i pięęęęęęękny avek
No wlasnie to Nie moze zrozumiec mojego zamilowania do fotografii i nie spodobala mu sie moja sesja z Julka
Stary 2009-10-13, 08:57   #1446
superzabula
Zadomowienie

Ja juz bylam w miescie, na poczcie i na cmentarzu zrobic male porzadki. Poszlo mi niezwykle szybko bo troszke u nas zimnawo. Swieci slonce, ale wieje i czuc chlod. Jaskowi chyba to nie przeszkadzalo bo spal sobie smacznie kurka jestem bardzo zadowolona z tego spiworka co kupilam w lumpiku, tego do wozka. Nie trzeba maleo opaltulac kocami, tylko buch w spiworek i jazda, strasznie wygodny

Wklejam link nawilzacza, ktory kupilam. Jest najtanszy na allegro, mam nadzieje, ze sie sprawi. Jak przysla to zdam relacje

http://allegro.pl/item761165310_nawi...rakc_cena.html

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 08:58   #1447
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kathi75 Pokaż wiadomość
U mnie duzo zmian
i to chyba tyle
Oj to cieszę się że już jest dobrze

Cytat:
Napisane przez ania4891 Pokaż wiadomość
No wlasnie to Nie moze zrozumiec mojego zamilowania do fotografii i nie spodobala mu sie moja sesja z Julka
Faktycznie, avatarek piękny

Stary 2009-10-13, 09:01   #1448
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez gosikk_s Pokaż wiadomość
Aleks też się nie przekręca. Aha, ale siedzi już bez podpierania? No to nieźle, ja nawet nie próbuję go puszczać. A z tym usypianiem współczuję, u nas też wiecznie jakieś akcje

Ja też go nie puszczam za mały na takie akcje ale ładnie prosto siedzi ja trzmam pod paszkami

Cytat:
U mnie duzo zmian
i to chyba tyle
A witamy ,witamy
Fajnie ze wszystko okey o przemeblowanie uwielbiam hmm... mam też ochote cos przestawić mój Tż śmieje sie ze mnie że gdyby meble były na kółkach to codziennie bym przestawiała ale jak ja sie nakrece to i bez kółek daje rade

Dziewczyny czy Wy też macie taką mega ochote na słodycze bo ja muszę codziennie coś zjesć skreca mnie normalnie

Polecam tej firmy body ja mam takie zobaczcie jakie ładne są dla dziewczyn też

http://www.allegro.pl/item759825024_...uper_cena.html

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU

Edytowane przez Bercia2000
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:07
Stary 2009-10-13, 09:03   #1449
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Faktycznie, avatarek piękny
Dziekuje, mam takich wiecej
Stary 2009-10-13, 09:12   #1450
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

dzien dobry
o rany chyba wszystkie mialysmy srednia nocke takiej akcji to ja jeszcze nie mialam- Szymek obudzil sie przed 24 wiec mu wstawalam i dawalam smoka no bo zeby jesc od razu po niecalych 4 godzinach?-o niee druga pobodka o 1 30 no dobra pomyslalam ze wezme go do lozka podam smoka i moze sprobuje zasnac ale tez nie bardzo wstalam zrobic mleko wiec zanim zrobilam to wlaczyla sie taka syrena tylko nie wiem czy to z glodu po czesci chyba tak a po czesci moze to pzez zeby -przez pol godz nie moglam go uspokoic i bobodent srednio dzialal trzecia pobudka standardowo o 6 i spalismy do 7 . od rana palce w buzi sa non stop - ale co mnie zaniepokoilo to to ze niby przy jedynkach nic nie widac ale przy 3 dziaselko jest na gorze takie ,,fruwajace" o matko jak mojemu dziecku wyjda najpierw trojki one ppowinny wyjsc po 16 miesiacu a on ma 4

widze ze tu sie zamartwiacie ciemiaczkami-powymadrzam sie troche i powiem Wam co wiem i co pediatra mi powiedziala- to ciemiaczko zarasta calkiem dopiero w 2 roku zycia bo glowka dziecka bardzo intensywnie rosnie i kosci czaszki musza byc ,,ruchome" wiec jak Karola pisze ze ma 2:3 a iwciag 1:1 to jest ok - pediatra mi powiedziala i opieprzyla ostatnio za to ze ja podawalam dziecku 2kropelki witaminy D - ze przyspieszam tym zarastanie ciemiaczka a moj ma w ogole jakies male - i ze jezeli lekarz nie zaleci inaczej to dziecko ma przyjmowac 1 krople - czyli 400 000 jednostek do 1 r.z. chyba ze tak jak u Gosi sa wskazania wiec lepiej popytac lekarza

Malgosiu niezle asz dzieciatko juz pisac umie hoho

Aniu sliczny masz awatarek jak mi sie podobaja takie zdjecia

jeszcze z tydzien temu Szymek sie w ogole nie przekreca a teraz kilka razy dziennie ja go ciagle gdzies klade mata lozeczko i lozko raczki rzadko

---------- Dopisano o 10:09 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Ja też go nie puszczam za mały na takie akcje ale ładnie prosto siedzi ja trzmam pod paszkami

A witamy ,witamy
Fajnie ze wszystko okey o przemeblowanie uwielbiam hmm... mam też ochote cos przestawić mój Tż śmieje sie ze mnie że gdyby meble były na kółkach to codziennie bym przestawiała ale jak ja sie nakrece to i bez kółek daje rade

Dziewczyny czy Wy też macie taką mega ochote na słodycze bo ja muszę codziennie coś zjesć skreca mnie normalnie

Polecam tej firmy body ja mam takie zobaczcie jakie ładne są dla dziewczyn też

http://www.allegro.pl/item759825024_...uper_cena.html
ja tez lubie przemeblowania ale nasze mieszkanie sie nijak do tego nie nadaje takie neustawne jest

ja moglabym jesc tylko slodycze

fajne te bodziaki ja mialam dokladnie takie z samochodzikiem ale na 56 i ani razu nie ubralam bo Szymek mial 59

---------- Dopisano o 10:12 ---------- Poprzedni post napisano o 10:09 ----------

[/COLOR]
Cytat:
a moj maz bylby wniebowziety zostawilam kompa wlaczoego i poszlam zobaczyc czy maly spi a tz mnie wola i mowi: chodz zobacz jakie tu Ania 4891 ma za******e zdjecie, zrobilabys sobie takie ale ze mnie nie fotograf

Edytowane przez iwcia dens
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:14
iwcia dens jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:15   #1451
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
Aniu sliczny masz awatarek jak mi sie podobaja takie zdjecia

a moj maz bylby wniebowziety zostawilam kompa wlaczoego i poszlam zobaczyc czy maly spi a tz mnie wola i mowi: chodz zobacz jakie tu Ania 4891 ma za******e zdjecie, zrobilabys sobie takie ale ze mnie nie fotograf
To tylko moj maz taki dziwak?
Troche fotograf, troche grafik i gotowe

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 09:23   #1452
iwciag
Wtajemniczenie

popieram zdanie iwcia d, ania śliczny awatara więcej zdjęć gdzieś można looknąć?
iwciag jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:26   #1453
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość
My dzis nocka nawet wporzo, Maly obudzil sie dwa razy napil i dalej lulal do 7:20, przynajmniej o tej ja sie obudzilam Nawet nie jadl w nocy tylko pil, za sucho jest chyba. Kupilam wczoraj na allegro nawilzacz powietrza, zobaczymy czy bedzie lepiej z ta suchoscia jak bedzie chodzil dla Tz tez sie przyda bo chrapie teraz ze mama nadzieje, ze to przez ta suchosc

Ktora Anie?
yyy anulke
Stary 2009-10-13, 09:26   #1454
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iwciag Pokaż wiadomość
popieram zdanie iwcia d, ania śliczny awatara więcej zdjęć gdzieś można looknąć?
Wiecej zdjec nie umieszcze Nie mam teraz czasu na rozwod
Stary 2009-10-13, 09:27   #1455
gosikk_s
Zakorzenienie

Superzabula, faktycznie tani To daj znać jak się sprawuje

Bercia, aha, no to Aleks raczej prosto nie usiądzie, jak się podnosi to zgina w pałąk Za wcześnie...Ja dzień w dzień jem słodycze, co wieczór wciągam paczkę ciastek na kolację

Stary 2009-10-13, 09:29   #1456
iwciag
Wtajemniczenie

Cytat:
Wiecej zdjec nie umieszcze Nie mam teraz czasu na rozwod
hyhyhy okej
Stary 2009-10-13, 09:34   #1457
pakusia86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iwcia dens Pokaż wiadomość
dzien dobry
o rany chyba wszystkie mialysmy srednia nocke takiej akcji to ja jeszcze nie mialam- Szymek obudzil sie przed 24 wiec mu wstawalam i dawalam smoka no bo zeby jesc od razu po niecalych 4 godzinach?-o niee druga pobodka o 1 30 no dobra pomyslalam ze wezme go do lozka podam smoka i moze sprobuje zasnac ale tez nie bardzo wstalam zrobic mleko wiec zanim zrobilam to wlaczyla sie taka syrena tylko nie wiem czy to z glodu po czesci chyba tak a po czesci moze to pzez zeby -przez pol godz nie moglam go uspokoic i bobodent srednio dzialal trzecia pobudka standardowo o 6 i spalismy do 7 . od rana palce w buzi sa non stop - ale co mnie zaniepokoilo to to ze niby przy jedynkach nic nie widac ale przy 3 dziaselko jest na gorze takie ,,fruwajace" o matko jak mojemu dziecku wyjda najpierw trojki one ppowinny wyjsc po 16 miesiacu a on ma 4
mi mama polecila inny zel na zabkowanie... stosowala bobodent z zalecen lekarza ale mowi ze byl beznadziejny.... wkoncu w aptece polecili jej Dentinox-Gel... jest troszke drozszy ale z czystym sumieniem mowie ze jest swietny.... gdy Kuba marudzi bo swedza go dziaselka to smaruje i chwilka i nie ma sladu po bolu czy swedzeniu

pakusia86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:37   #1458
gosikk_s
Zakorzenienie

Iwcia dens, aha, czyli jednym słowem z witaminą D przesadzać też nie można Muszę popytać pediatry A bodziaki mogłaś mnie przysłać, Mycha miał 51

Stary 2009-10-13, 09:38   #1459
boszenka69
Zakorzenienie

Hej mamusie

Właśnie wróciłyśmy od lekarki No i powiem Wam co się dowiedziałam w sprawie tej niechęci do mleczka...

otóż "niektóre dzieci tak mają, że po wprowadzeniu szeregu nowych dań obrażają się na mleko, należy nie zmuszać dziecka do picia, próbować podawać mleko w innych formach typu kaszki, kleiki.... i to minie, a mała za jakiś czas znowu powinna pokochać mleczko"

zobaczymy, jak w przeciągu 2 tygodni nie minie to pójdę do innego lekarza, już w Irlandii. Tymczasem wczoraj na kolacyjkę podałam jej PRZYSMAK NA DOBRANOC z HIPPA bogaty w mleko, owoce i wapń. Bardzo Blanci smakowało (mi też, bo spróbowałam łyżeczkę)-tylko słoiczek ten zawiera gluten, więc tym razem nie podam małej porcji kaszki do obiadu, żeby dzienna ilość glutenu została zachowana. Aaaaa i te słoiczki niby są od 4. i 5. miesiąca. Zależnie od smaku
Znalazłam nawet taki: "kaszka manna z mlekiem i czekoladą" od 5. miesiąca!!!!!
Załącznik 2580632

Marika niby mamy tam jakiś znajomych, ale tak szczerze mówiąc to samych dalekich (oczywiście nie licząc kumpla z którym mieszkamy). Brakuje mi jakieś fajnej babeczki do plotek i spacerów z dzieciaczkami ehhh Ale pocieszam się, że teraz będziemy mieszkać na przeciwko takiego duużego parku, więc może zaczepię jakąś mamuśkę kiedyś

Ania przepiękny avatar!!!

Mell dzięki za odp Już sobie zaplanowałam, że przygotuję mule na romantyczną kolację w rocznicę naszego poznania... podobno afrodyzjaki ....

Cytat:
Bercia nie martw się Moja Blancia niedługo kończy 6. miesięcy i też się nie przewraca. To znaczy kiedyś to robiła, a teraz ani myśli... woli obserwować świat leżąc na brzuszku
Śliczne te bodziaki

Cytat:
U mnie duzo zmian
i to chyba tyle

rzeczywiście sporo zmian, zaglądaj do nas częściej kochana

Cytat:
Napisane przez superzabula Pokaż wiadomość

Wklejam link nawilzacza, ktory kupilam. Jest najtanszy na allegro, mam nadzieje, ze sie sprawi. Jak przysla to zdam relacje

http://allegro.pl/item761165310_nawi...rakc_cena.html
Świetny ten nawilżacz!!!
No właśnie lekarka mi dzisiaj wspominała, że koniecznie trzeba się w coś takiego zaopatrzyć

Edytowane przez boszenka69
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:41
boszenka69 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 09:40   #1460
superzabula
Zadomowienie

mell nie mam

Fitness czy bieganie?
Nie ograniczaj się, połącz jedno z drugim
bądź szczęśliwa!!!

superzabula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:43   #1461
iwcia dens
Rozeznanie

GG do iwcia dens

Cytat:
Napisane przez pakusia86 Pokaż wiadomość
mi mama polecila inny zel na zabkowanie... stosowala bobodent z zalecen lekarza ale mowi ze byl beznadziejny.... wkoncu w aptece polecili jej Dentinox-Gel... jest troszke drozszy ale z czystym sumieniem mowie ze jest swietny.... gdy Kuba marudzi bo swedza go dziaselka to smaruje i chwilka i nie ma sladu po bolu czy swedzeniu
ide wiec zaraz do apteki dziekuje
Stary 2009-10-13, 09:45   #1462
iwciag
Wtajemniczenie

pakusiu skoro polecasz ja sie zaopatrze, bo dziś własśnie ide do apteki uzupełnic braki
Stary 2009-10-13, 09:45   #1463
Bercia2000
Zadomowienie

Cytat:
Superzabula, faktycznie tani To daj znać jak się sprawuje

Bercia, aha, no to Aleks raczej prosto nie usiądzie, jak się podnosi to zgina w pałąk Za wcześnie...Ja dzień w dzień jem słodycze, co wieczór wciągam paczkę ciastek na kolację
hmmm.. ale z tego co pamiętam to Ty szczuplutka jestes to jedz bez oporów ale ja do szczypiorków nie należe

Cytat:
racja mam ten żel i polecam podobno w nim jest najwiecej czegos przeciwbólowego kosztuje około 18-20zł

SYNEK

KOCHAM CIĘ SYNECZKU
Stary 2009-10-13, 09:46   #1464
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Zgadzam się Bobodent jest do bani. Musiałam co chwilę smarować, a i tak średnio pomagało. My też ostatnio stosujemy ten Dentinox i gorąco polecam!!!
Stary 2009-10-13, 09:46   #1465
ania4891
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez boszenka69 Pokaż wiadomość
Właśnie wróciłyśmy od lekarki No i powiem Wam co się dowiedziałam w sprawie tej niechęci do mleczka...

otóż "niektóre dzieci tak mają, że po wprowadzeniu szeregu nowych dań obrażają się na mleko, należy nie zmuszać dziecka do picia, próbować podawać mleko w innych formach typu kaszki, kleiki.... i to minie, a mała za jakiś czas znowu powinna pokochać mleczko"

Ciekawe czy Blance to przejdzie bo Julka ma wstret do mleka od 1,5 miesiaca! Ani prosba ani grozba
Dziekuje
Stary 2009-10-13, 09:50   #1466
kuroikaze
Wtajemniczenie

Aniu piekne zdjecie! sama robilas? nie Tylko Twój taki, mojemu tez za bardzo se nie podobało moje robienie zdjęć
pokaż wiecej

Carolajna Cinusiowa dobrze radzi madra babka z niej bedziesz przynajmniej miała pewnosc ze choc troche bedziecie zabezpieczeni w razie W
a tak widzisz musisz prosic mame o pieniadze... a tata kiedy wraca ?
A wiesz moj Maz pochodzi z okolic wrocławia

Agusia wiesz co Natanek tez czasem protestuje a moja mama wyciaga lyzeczke i kaszke je bardzo ladnie to samo bylo z soczkiem martwiłam sie ze soczkow i herbatek nie chce pic, kupilam mu ostatnio bananowy dałam mu wczoraj w butlece ale nie chcial wiec moja mama dala mu lyzeczka i wypil WSZYSTKO czyli 100 ml bo pol butelki...
Tak film nam obojgu sie podobal (a miasto slepcow ogladalas to byla porazka oczywiscie ja wybieralam zeby pojsc na taki ale sie maz ze mnie smial...)

Poiglot Natanek tez nie chce pic soczkow i herbatek z butleki wiec wczoraj mama dala mu lyzeczka

Gosikk ktoras z dziewczyn pisala ze dynia moze byc na kupki, probowaliscie? moze pomoze... no tak widze ze u was jak nie urok to sraczka...

Kathi super ze wszystko ok fajny avatarek

Bercia moze powinnas go klasc czesciej ja mam straszna ochote na slodycze z tym ze nie moge ani czekolady ani ciastek

Boszenka z czekolada? niezle w sumie w soczkach bananowych jest sok z cytryny...
Super avatarek z Blancia

My bylismy wczoraj na zakupach i nic nie kupilam spodnie mialam upatrzone i w zadnym salonie nie ma rozm 25 a zamowic sie nie da bo to jakas edycja limitowana zadne inne nie pasuja, znajac zycie przechulam pieniadze i spodni nie kupie, juz nie mowie o calej reszcie... a trzebabylo isc do kina...

i wiecie co zrezygnowalam z grafiki komputerowej w bielsku i ide do siebie na edukacje artystyczna w zakresie sztuk plastycznych otworzyli mi kierunek to nic ze wtopilam w bielsku 760 zl, przynajmniej nie bede sie musiala uczyc matematyki i fizyki pierwszy zjazd mam 23 i od razy 4 godziny rzezby

a i dziekujemy za mile slowa na temat zebow natanka

N. ♥

Edytowane przez kuroikaze
Czas edycji: 2009-10-13 o 09:53
kuroikaze jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-13, 09:51   #1467
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe czy Blance to przejdzie bo Julka ma wstret do mleka od 1,5 miesiaca! Ani prosba ani grozba
Dziekuje
Oj ciekawe...
Odniosłam wrażenie, że lekarka sama nie wiedziała co zaradzić, więc w sumie powiedziała mi takie oczywiste rzeczy... Zobaczymy...

I jak sobie z tym radzisz? W ogóle nie pije mleczka, czy mało?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-13, 09:51   #1468
gosikk_s
Zakorzenienie

Cytat:
Też mam ten żel ale jeszcze nie próbowaliśmy

Boszenka, mam jeden z tych przysmaków ale na razie ten słój jest za duży

Stary 2009-10-13, 09:53   #1469
Mell_xx
Wtajemniczenie

Cytat:
Sliczny avatarek
a kto Ci te sesje robil

Moj niuniuś wczoraj zasnal o 23 dopiero, pierwsza pobudeczka na jedzonko bylo o $ druga o 8 i spanie do 10
Stary 2009-10-13, 09:55   #1470
boszenka69
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kuroikaze Pokaż wiadomość
My bylismy wczoraj na zakupach i nic nie kupilam spodnie mialam upatrzone i w zadnym salonie nie ma rozm 25 a zamowic sie nie da bo to jakas edycja limitowana zadne inne nie pasuja, znajac zycie przechulam pieniadze i spodni nie kupie, juz nie mowie o calej reszcie... a trzebabylo isc do kina...

i wiecie co zrezygnowalam z grafiki komputerowej w bielsku i ide do siebie na edukacje artystyczna w zakresie sztuk plastycznych otworzyli mi kierunek to nic ze wtopilam w bielsku 760 zl, przynajmniej nie bede sie musiala uczyc matematyki i fizyki pierwszy zjazd mam 23 i od razy 4 godziny rzezby
a i dziekujemy za mile slowa na temat zebow natanka
Brawo Najważniejsze, żebyś robiła to co lubisz Fajny kierunek sobie wybrałaś Ja to jestem beztalencie, nie umiem malować ani rzeźbić, więc pozostaje mi niestety męczarnia z matmą Kurcze niech te studia się już skończą
A jakie spodnie chciałaś?
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości