|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - część 7 :)
Cytat:
|
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie najlepiej schodzi LBD, LWD, perceive ... no i gdyby bond był tańszy to zapewne też by go dużo schodziło
![]() jak wchodził Brasil Beat to 3/4 moich klientek go kupiło na lato ![]() a męskie ... tu lipa ... chyba tylko moja mama kupuje z tej kategorii i za każdym razem coś innego chociaż póki co najbardziej jej odpowiada Signature, ale to taki typowy zapach dla mężczyzn z 'ich pokolenia'
|
#3573 |
|
Raczkowanie
|
u mnie tez najczesciej perceive JF, play zrobiły rewolucje, bardzo szybko poszły mi 60 s Mod i 50 s Glam. ale zauważyłam ze za 35 zł to klientki biora wszystkie z zamkniętymi oczami dlatego czestosama jakoś kombinuje zeby cos im w takiej cenie załatwic. teraz ta promocja ze str94-97 jest korzystna pewnie zamówie cos razem a sprzedam osobno.
|
#3574 |
|
w krainie snu i marzeń
|
u mnie najlepiej schodzi LBD i LWD oraz Incandessence. a z męskich to różnie...
|
|
|
|
#3575 |
|
Raczkowanie
|
u mnie popularnością cieszą się Incandessence, Perceive, Pur Blanca, Summer White, LBD, a z męskich Full Speed i BST.
|
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
a u mnie bez rewolucji perfumowej. pojedynczo mi z meskich zeszly full speed, BST, U by Ungaro, Midnight i pro sporty czasem.
A z damskich jedyne 'bum' bylo na Brasil Beat. A tak to tez czesto wszystko po jednej sztuce ;p Teraz do paczuszek dodalam wiekszosci osob probki perfum roznych bo mi sie troche nazbieraly. Zobaczymy co z tego wyjdzie
|
#3577 |
|
Raczkowanie
|
A u mnie najlepiej schodzą "tanie" zapachy m.in. Brazil Beat, i Meadow Dew, PD który uwielbia moja mama....a z męskich tylko i wyłącznie Indyvidual Blue
Ja w tej chwilii mam Wish of Luck i jest według mnie boski
|
|
|
|
#3578 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
kazdy ma prawo wyjawić swoje poglądy![]() życzę tolerancji ![]() ---------- Dopisano o 08:46 ---------- Poprzedni post napisano o 08:45 ---------- a propos portlefa ANNA.. wyczerpał się zapas w avonie i nie będzie dostępny tak mi powiedziała Pani w avonie dziś
|
|
|
|
|
#3580 |
|
Wtajemniczenie
|
w ogole do tego avonu to trudno jest sie dodzwonic.
Zadzownilam w sprawie kremów ktore mi nie przyszly a okazalo sie ze niby w jakis sposob zglaszalam brak katalogow Dziwne to troche. Ale juz sie wszystko wyjasnilo naszczescie Cos mi sie wydaje ze po prostu Liderka zadzialala I stad te 'zaginione' katalogi, ktorych mi nei trzeba
|
#3581 |
|
Raczkowanie
|
Dziś przyszła paczka bransoletka i kolczki EL bez jakichś wielkich mankamentów choć zapięcie bransoletki makabrycznie duże nie da się tego nosić, gwiazdka pójdzie na zawieszkę do tel. Pisałyście że dostajecie sporo katalogów 14 fajnie wam macie chociaż z nich próbki ja nawet nie dostałam literatury z bieżącego katalogu. Niekiedy się zastanawiam kto tam te paczki układa bo znowu trzeba się upomnieć nawet o katalog.
|
#3582 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14705487]
a propos portlefa ANNA.. wyczerpał się zapas w avonie i nie będzie dostępny tak mi powiedziała Pani w avonie dziś [/QUOTE]W ogole go nie będzie, przecież nie jest z gwiazdką, ani na wyprzedażowej?
|
|
|
|
#3583 |
|
Raczkowanie
|
ja za zamówienia powyżej 50złstałym klientką w prezencie wręczam netto do obejrzenia. dzięki temu mam większe zamówienie a nic nie tracę. a one też są zadowolone bo czują sie wyróżnione a i kosmetyki mają w ofercie netto. dodaję czasem jakieś próbki czy gratisy. a czasem sprzedaje bez zarobku. a wy jak zachęcacie ?
|
#3584 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 10:43 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Wogóle to ja z niecierpliwością czekam na Kat 16/2009 bo jest w nim piekna torebusia Yoko |
|
|
|
|
#3586 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Chociaż u mnie raz się zarzyło że kurier zostawił paczkę na klatce, przed drzwiami mieszkania (nie chodziło o Avon) ale jak zadzwoniłam to mu kamień spadł z serca bo myślał że zgubił przesyłkę. I strasznie dziękował. Okazało się że odstawił ją żeby napisać awizo a potem o niej zapomniał. No ale ten Twój to przegiął i jeszcze paczka byłą otwarta. ![]() Przepada? Kiedyś było tak że jak czegoś nie było w COK-u to można było to sobie dopisać do zamówienia i przychodziło z następną paczką. Coś się zmieniło?
|
|
#3587 |
|
Rozeznanie
|
Hej, na stronie Infokatalog jest już cała 17tka. Niestety brakuje w niej stron 122-123, oraz nie otwiera się (przynajmniej u mnie) strona 168-169. Jeśli ktoś ma możliwość doskanować te braki, będę super wdzięczna, myślę że nie tylko ja.
|
|
|
|
#3588 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3589 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3590 |
|
Wtajemniczenie
|
Ogłaszam konkurs na odp. jaką wg Was udzielono na moje pytanie
![]() W katalogu 15/2009 na str. 41 jest nowy kremowo-pudrowy podkład Anew i wg ilustracji najciemniejszym odcieniem jest Pure Beige (nr 39891), natomiast w Karcie Kolorów 2009/2010 najciemniejszy jest Shell (40295). Bardzo proszę o rozstrzygnięcie, który rzeczywiście jest najciemniejszy, bo nie wiem co doradzić klientce. |
|
|
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- Cytat:
I to pewnie jeszcze nie z tych.
|
|
#3592 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na pytanie o odcienie podkładu Anew otrzymałaś następującą odpowiedź wg mnie: "Szanowna konsultantko ! Uprzejmie informujemy, że aby wysłać zwroty należy do nich dołączyć specjalny, wypełniony druk obecnie dostępny jeszcze za darmo , ale już wkrótce będzie on obciążony kwotą o,50 gr. Gratulujemy zainteresowania klientów naszym nowym produktem jakim jest podkład Anew. Z pozdrowieniami. .............." Nawiasem mówią MaT, przesadzasz. Zadajesz im pytania nad którymi trzeba pomyśleć, a szablonu na ten temat gotowego nie ma. Zimno za oknami, spada ciśnienie, czas na kawkę, a nie na odpowiadanie na pytania dociekliwych konsultantek. Wstydź się. Edytowane przez ankoro Czas edycji: 2009-10-13 o 11:46 |
|
|
|
|
#3593 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
------------------ czy któraś z Was wie jak pachną perfumy Today Tomorrow Always Gold? możecie je do czegoś porównać? albo może znacie nuty zapachowe? bo u nas dopero się pojawiły i nie wiem czy je dla siebie wziać z demo.
|
|
|
#3594 |
|
Wtajemniczenie
|
A możecie mi powiedzieć, dlaczego jak się wczoraj podpisywałam przy odbiorze paczki, to zapytał mnie Pan czy pamiętam swój pesel, ja mówię że tylko początek ale mogę skoczyć po dowód, a on mi na to, że nie potrzeba, on jakiś wymyśli bo i tak nie sprawdzają...?
|
|
|
|
#3595 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Roznosiciele paczek są coraz fajniejsi i coraz bardziej odpowiedzialni z tego co widzę. Aż wlosy stają dęba. |
|
|
|
|
#3596 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Nuta głowy: mandarynka, morela, mirabelka Nuta serca: jaśmin, gardenia, orchidea Nuta głębi: ambra, wanilia, czekolada, paczuli and the winner is Marek D... Cytat:
|
|||
|
|
|
#3597 |
|
Przyczajenie
|
Witam,
Dziewczyny, czy ktoras moze potwierdzic te braki: 35675 PORTFEL ANNA CZARNA 29,90 11148 TOREBKA PHILLIPPA 44,90 42036 KOMPLET BIZUTERII DIANA 29,90 bede bardzo wdzieczna, bo musze dzis wyslac zamowienie, a troszeczke mi brakuje W ogole, czy komplet Diana to produkcja zakonczona, czy dosla w kolejnym zamowieniu?
|
|
|
|
#3598 |
|
Rozeznanie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;14707487]jak mozna tam wejść?
[/QUOTE]http://www.infokatalog.pl/index.php?...sk=view&id=257 |
|
|
|
#3599 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Coś wymyslają..... ---------- Dopisano o 12:19 ---------- Poprzedni post napisano o 12:16 ---------- Cytat:
42036 KOMPLET BIZUTERII DIANA 29,90 - doślą w najbliższym zamówieniu, tak było u mnie..... |
||
|
|
|
#3600 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nic potwierdzić nie mogę, bo tych rzeczy nie zamawialam.Ale komplet Diana dosylają, bo to tylko chwilowy brak. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:14.

Mam pytańko. Otóż: są dwie tarki do stóp, klientka zamówiła sobie tą niebieską i nie jest z niej zadowolona bo sie ugina, ten plastik jest giętki, a czy ta różnowa jest też taka giętka czy może sztywniejsza, bo tej różowej nigdy nie zamawiałam, a nie wiem co odpowiedzieć
to jakby ktoś wiedział to proszę o poradę

kazdy ma prawo wyjawić swoje poglądy