|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1471 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Bercia, ale nadal mam 3-4 kg na plusie a zamiast je zbijać to sie objadam
![]() Kuroikaze, jedliśmy przez ostatnie dni dynię i różnicy żadnej. Super że zmieniłaś kierunek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1472 |
Wtajemniczenie
|
Boszenko rzezba akurat malo mi lezy ale wole to niz fizyke
![]() ![]() chcialam kupic lee narrow ale w takim kolorze ktory podobno wyszedl na 120 lecie firmy i nie mozna sobie zamowic rozm 25, oczywiscie wszystkie inne sa... a kobieta nie potrafila mi powiedziec czy dojdzie... a widzisz Ciebie ma kto douczac matmy ![]() ![]() Gosikk a i niektore 25 za luzne... chcialabym 26 bo wieksza dostepnosc rozm. a Cinusiowa pisala kiedys o polaczeniu mleka i sliwki, probowalas? Biedny Aleks, ciagle te problemy ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-10-13 o 10:03 |
![]() ![]() |
![]() |
#1473 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale ja nie widze w takich zdjeciach nic zlego, w ogole nie wiem o co mu chodzi ![]() ![]() Nie pokaze na publicznym bo juz sama sie zaczelam zastanawiac czy wypada. Moze trafia do rak jakiegos zboczucha ![]() A na naszym forum duzo tu takich, zaraz by sie przytulaly ![]() Cytat:
![]() Teraz Julka je: noc (ale rzadko sie budzi) - mleko 6-7 - mleko 9-10 kaszka 13-14 - zupka+deserek 17 - mleko + kasza manna 19-20 - kaszka na dobranoc <-- bardzo dlugo po niej spi, ale rzadko ma ochote na kaszke wieczorem i najczesciej po 17 nie je juz nic ![]() Wiec mleko wypada najczesciej 2 razy dziennie - rano i wieczor ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1474 |
Wtajemniczenie
|
Aniu w sumie racja sporo tu zboczuchow
![]() ![]() (nie gniewajcie sie dziewczyny ![]() moj mial pretensje jak ktos mi robil i w pelni to rozumiem, ale sama sobie? ale facetow czasem nie da sie zrozumiec... piekne zdjecia tworzysz, masz talent ![]() juz nie mowie o tym jak sliczna pamiatka Wam zostanie...
#1475 |
Zadomowienie
|
O przepraszam, fizyka jest mila, lekka i przyjemna
![]() Ja na tym semestrze mam jakas obrobke i optymalizacje grafiki sieciowej, obrobke plikow filmowych, zaawansowane tworzenie stron w Visual studio, no i najgorsze <-- interaktywna grafika sieciowa ![]() ![]() ![]() Edytowane przez ania4891 Czas edycji: 2009-10-13 o 10:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#1476 |
Wtajemniczenie
|
dziewczyny ja to miałam dopiero przedmioty!! No, ale w tej chwili wiem, że moje studia to pomyłka była
|
![]() ![]() |
![]() |
#1477 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dawaj, ja Ci zrobie takie fotki, o kobite tez bylby zazdrosny? ![]() ![]() ![]() No wlasnie co to za pamiatka skoro mam zakaz pokazywania dziecku takich nagich, wyuzdanych zdjec (na jednym bylo widac kawalek cycka)? ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1478 |
Zadomowienie
|
a ja przekonuje mal;utka do soczku jablkowego i udalo mi sie a oto dowody
#1479 |
szyciowa specjalistka :)
|
o matko od wczoraj trzy strony a mamy 11,30. OSZALAŁY
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1480 |
Wtajemniczenie
|
ewelain jakie oczyska piękne ma! i jak pięknie butle dzierży
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1481 |
Zadomowienie
|
dziekujw..oczka ma sliczne po tacie..a dzis tak sama chciala trzymnac butle
![]() |
#1482 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 10:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1483 |
Rozeznanie
|
Cześć dziewczynki, nie moge z wami, znów mam 15 stron do nadrobienia. Chyba w życiu nie będę na bieżąco, jak byłyśmy w ciąży to mi się to udawało, teraz za cholerę nie mogę za wami nadążyć
![]() Przeczytałam tylko ostatnią stronę, wiem że Carolajna ma problemy z tż, ma taką fajną babkę i 2 dzieci a wybiera alkohol, jakie te chłopy głupie i nieodpowiedzialne, normalnie bym go ![]() Marcelek już 2 noce śpi ładnie do 5, 5.30, wtedy i tak muszę wstawać do pracy więc nie ma tragedii, za to w dzień w ogóle nie chce spać, wczoraj wstał o 5,30 i spała raz 0,5 godz. przed południem i 45 minut po południu, moja mama już padała, nic w domu nie zrobiła, bo jej nie dał. Skąd to dziecko ma tyle energii. A ja od wczoraj mam okropny ból gardła i dzisiaj jeszcze katar doszedł, ledwie siedzę w pracy, z nosa cieknie, oczy załzawione, masakra ![]() Oki, idę czytać zaległości. |
![]() ![]() |
![]() |
#1484 |
Zadomowienie
|
moja niunia ma tatusia tylko oczka bo wszyscy mowia ze ona jest bardzo do mnie podobna..moje sloneczko najukiochansze
#1485 | ||
Raczkowanie
|
Cześć kochane
![]() Byliśmy wczoraj u pani doktor. Osłuchała Guziczka i wszystko jest O.K., tzn. oskrzela czyste. ![]() ![]() ![]() Gosik – to super, że u Aleksa wszystko w porządku. ![]() ![]() ![]() Iskierka – witaj. ![]() ![]() Marika – to Ty masz w mojej mieścinie jakichś znajomych? ![]() ![]() ![]() Agusia – to super, że z bioderkami Filipka wszystko O.K. ![]() ![]() Poiglot – ja karmię piersią. ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Akurat ![]() Tęęęęęęęssssskkkknnnnniii iiiiiłłłłłłaaaaaśśśś?!?!? !?! ![]() I tak od razu z pałą na mnie? Wolałabym pejczyk ![]() Kuroikaze - rzeźba ![]() ![]() ![]() Aniu - piękny avatar ![]() ![]() ![]() Ewelain - no ślicznie sobie królewna Weronisia radzi z butelką ![]() Kathi - ![]() Iwciag - a ja widzę, że Iwo jest do Ciebie podobny ![]() Katrin - dużo zdrówka ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1486 |
Wtajemniczenie
|
hey dziewczynki
![]() byłam dzisiaj w laboratorium na badaniu krwi....jutro wyniki ale pewnie stanu zapalnego już nie mam ![]() no i dzisiaj otwarcie ROSSMANA koło mnie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() aaaa no i nie wiem czy w każdym rossmanie czy tylko tutaj z powodu otwarcia takie promocje ale mleko bebilon duże 800g 31,99-, a ja zawsze płacę 39 zł i np szampon loreal 400 ml - 10,99-, przeczytałam 2 ostatnie strony ale nie pamiętam co komu. aniu śliczne zdjęcie ![]() dziękuję za komentarze ![]() Ibana kapciuszki kupiła teściowa w leclercu one mają takie kwiatki czy słoneczka i to grzechocze a Nikola je łapie i zjada ![]() będę później ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1487 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
o jak miło, bo wszyscy "czysty ojciec", "mały Bułacz" jak fajnie, że wszystko u Was okej..My z katarkiem walczymy już drugi tydzień! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1488 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Illbana - świetnie że z Guzikiem OK ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1489 |
Wtajemniczenie
|
rumiankowa dobre dobre
![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1490 |
Zadomowienie
|
moja niunia wlasnie zjadla mleczko z kleikiem ryzowym a teraz sie bawi na lozku..
#1491 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Wy trujecie ![]() ![]() ![]() Dobra, dobra, wybiore kilka, obetne gdzie za duzo widac i moze wstawie w album ![]() Jeszcze sie przymierzam do nastepnych za jakis czas tylko musze miec wene ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Niby nie, ale do 3 lat dziecko nie pamieta a taka fotke moze zobaczyc jak bedzie starsze i bedzie moze bedzie mialo uraz ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:38 ---------- Macie, macie, ogladajcie sobie moj cellulit ![]() Wiecej nie pokaze ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1492 |
Wtajemniczenie
|
kurde już myślałam że będzie pierwsze przękręcenie się u nas, ale ten mój leniwiec pospolity z plecków na boczek jeden drugi i tak blisko już było a on z powrotem na plecki..A ja z aparatem jak wariatka czekałam na małego fikołeczka
![]() ania gdzie te fotki?? Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 11:58 |
![]() ![]() |
![]() |
#1493 |
Zadomowienie
|
my sie szykujemy na spacerek..buzka
![]() |
#1494 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mialy byc a albumie. Nie ma ![]() Niunia domaga sie obiadku wiec na razie ide ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1495 |
Zadomowienie
|
No i zas mam zaległosci
![]() ![]() Co sie dzieje z moim dzieckiem od 7 spał tylko 10 minut a jak był śpiący to darł się godzine czasu, smoka nie chciał, tylko kciuk mu pasowal, ja się wykończe. Teraz niby śpi, oby nie za krótko ![]() A wy widzę że zas się szaleju najadłyle naszkrobałyscie ![]() Carolajna - no mi tylko podczas ostatniego badania powiedziała żeby nie zapominac dawac wit. D bo ciemiączką jeszcze duże pisze mi w książeczce 2x2. Więc chyba dam mu dziennie jednak po 2 kropelki a nie jedną. Zadzwoń do Tż że potrzebujesz kase bo trzeba zaszczepic niunia, niech daje truteń jeden. gosikk_s - mój ma jakies ataki złości jak chce żeby spał, no wysiadam, tak to był grzeczny, zobaczymy jak sie obudzi wielmozny panoczek. superzabula - ja tez chyba musze kupic nawilżacz, bo nawet mi zasych a w gardle a co dopiero małemu. A jeździsz już w spaceróweczce X-landerowskiej tak? My chyba mamy ten sam typ XV tak? ania - no co ten Tż, bardzo ładne zdjęcia, przepiękna pamiatka serio. Ale chyba Cię nie uderzył cio ![]() Bercia - rzeczywiście bardzo ładne te bodziaczki ![]() iwcia dens - no to zrobił pobudkę Szymcio, ja nie wiem co jest z tymi ząbkami, niby sa rozpulchnione ale ja tam nic nie widze a każdy płacz podpiduje pob idace ząbki ![]() pakusia - tez mam ten żelik na dziąsełka bo własnie kilku farmaceutów mi go poleciło że jest silniejszy i migusiem łagodzi świad i ból. boszenka - z pewnościa kogoś napotkasz bo teraz takie wysypy mamusiek i brzuchaczek że szok, ae to i dobrze. Czyli tak jak mowiłam z ta niechecia że ma inne pyszności i chwilowo mlecio be. Widziałam te pyszności w Tesco one kosztuja chyba 5-6zł. prawda? pewnie Blancia zajadała ![]() kuroikaze - rany no takie miniaturkowe rozmiarki pewnie nie łatwo znaleźc ale z gigantami jak na mnie tez nie jest prosto ![]() Ewelain - no slicznie sobie pije laleczka. katrin - mój tez taki złośnik mały nie chce spac, ale broic i marudzic będzie bez końca ![]() Illbana - no i dobrze że poszłaś do lekarza chociaz wiesz że guziczek jest zdrowiutki a z katarem ja tez się nadal borykam, a mały jak widzi fride do dostaje szaleju i nie chce dac sobie poczyścic nosia. Ja tez czasem mam az zawroty glowy jak ciagne te gluty i jeszcze trzymam Igusia żeby się dał. Takkk kochana mam tam rodzinke na sikorskiego i myślałam że jak nie będzie padało to pojade tam może nie w piatek ale kiedyś z pewnością, może się spotkamy ![]() Obiecane fotki zakupów z ciuchlika : |
![]() ![]() |
![]() |
#1496 |
Wtajemniczenie
|
marika nie wierze! to są ciuszki z lumpka??
ania fotki już są, WoW Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-10-13 o 12:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1497 |
Zadomowienie
|
aniu
![]() ![]() (ps. i tak nie uwierzę, że dla dziecka powyżej 3 lat widok piersi matki to traumatyczne przeżycie). |
![]() ![]() |
![]() |
#1498 |
Zakorzenienie
|
Jestem
![]() Wiecie co...nic nie kupiłam ![]() Ale umówiłam się z koleżanką na dziś na wieczór. Podjedziemy do galerii może tam coś znajdę dla maluchów ![]() Rozmawiałam z tż, ma przelać pieniążki na konto dziś. Anulka fotki cudo ![]() Ja też chciałam zrobić z moim Malcem takie ale niestety tż już mi nie zrobi a sama to ja nie potrfie ![]() Mam dużo takich hmm...erotycznych robinych przez tż właśnie, nawet jedno wisi w sypialni Ja zapytam o to ciemiączko na wizycie bo jest naprawde spore ![]() Marika jej, ja nie potrafie takich skarbów wyszukiwać ![]() ide na łatwizne zawsze i kupuje w sklepie a ceny są czasem szok! I zapomniałam co jeszcze ![]() Zabieram się za cisto właśnie też ![]()
#1499 |
Wtajemniczenie
|
Aniiu fizyka moze jest i mila i przyjemna ale nie dla takiego tłuka jak ja
![]() uu przedmioty brzmia magicznie ![]() ![]() ![]() wiesz my z mezem bylismy razem na zdjeciach i bylam topless... ![]() ![]() Twojego Tz nie rozumiem ![]() ![]() ![]() dodaj mnie do zaprzyjaznionych bo nie moge zobaczyc zdjec ![]() ![]() Marika a widzisz bylam wczoraj w c&a kilka rzeczy bylo fajnych ale rozmiary od 40... a ja 34 mam czasem duze ![]() Ciuszki sliczne ![]() ![]() ![]() Iwciag pochwal sie co studiowałas? Esti cos nakupowala ![]() ![]() juz Ci pisalam ale snilas mi sie ostatnio ![]() a wyniki napewno beda dobre ![]() ![]() Illbana na całe szczescie otwarli ten kierunek. Juz sobie Was wyobrazilam jak probujecie ssac swoje palce u stop... ![]() ![]()
N. ♥ Edytowane przez kuroikaze Czas edycji: 2009-10-13 o 12:51 |
![]() ![]() |
![]() |
#1500 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() coś ty, ja to się nawet kąpie z córeczką u nas w domu od ką pamiętam nagość i sfery seksualności nie były niczym wstydliwym i tak też staram się wychować dzieciaczki. Oczywiście granice też są ![]() a wiem co miałam pisać ![]() że Ci Kuroikaze zazdroszczę kierunku studiów ![]() mi semestr został na całkiem do ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 12:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:39.