|
|
#31 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: jaki blender polecacie?
Ostatnio mąż ubijał białka blenderem i stwierdził, ze do d..py
)
|
|
|
|
|
#32 | |
|
na drugie mam Irena
|
Cytat:
cóż kupię tańszą wersję bez trzepaczki
|
|
|
#33 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Szkoda, bo chciałam sprawdzić jak na prawdę wygląda i jak się go trzyma w ręce.![]() ![]() )Będę miała go dopiero.... za ponad tydzień. Odbiorę osobiście, albo rodzice mi go odbiorą, bo sklep internetowy jest akurat w ich mieście. Dopiero wtedy mogę napisać jak się sprawuje.
|
|
|
|
|
|
#34 |
|
na drugie mam Irena
|
a to gratuluję zakupu
napisz potem o swoich spostrzeżeniach
|
|
#35 |
|
Zakorzenienie
|
Blender już mam
Na razie udało mi się nim zrobić zupę krem brokułową -bezpośrednio w garnku, pesto- w małym pojemniczku i kilka koktajli z owoców- w dużym pojemniku: banan, jabłka, truskawki, mleko. Jak na razie blender spisuje się znakomicie. Uciera mi wszystko na gładko w zaskakująco szybkim tempie Jestem, jak na razie, bardzo zadowolona. Chętnie wypróbowałabym funkcję kruszenia lodu,ale przeziębiłam się i zrobię to za kilka dni
|
|
|
|
|
#36 |
|
na drugie mam Irena
|
to dobre wieści, ja na razie nic nie mam, mieliśmy inne niespodziewane wydatki
|
|
#37 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Fajnie zainwestowane pieniądze ![]() Dziś utarłam sobie na gładko serek z ziołami i cebulką i twarożek z kawałeczkiem łososia . Wyszły fantastyczne twarożki na kanapki ![]() Jak tak dalej pójdzie, to mi waga skoczy za bardzo w górę ![]() Na prawdę, bardzo ułatwia mi to pracę w kuchni , a raczej stwarza nowe możliwości
|
|
|
|
|
|
#38 |
|
na drugie mam Irena
|
o właśni8e ja też liczę na te nowe możliwości i tak jak mówisz zaraz sie wezmę za skarbonkę to może w końcu sie uda tak bym chciała go mieć już w sezonie, kiedy tyle pyszności
|
|
#39 |
|
Zadomowienie
|
Możliwości jest mnóstwo. Nawet nie wiedziałam jak łatwe moze byc gotowanie. Jak pisałam wcześniej mam inny model niż Zioła http://www.ceneo.pl/1879032 i jestem super zadowolona, tnie, trze jak tarka, robi papke, koktajle, lód teżmożna kruszyc (chyba, wczoraj rozdrobnilam zamorożone truskawki). Naprawdę warto zaoszczędzic.
|
|
|
|
|
#40 |
|
BAN stały
|
Hej dziewczyny
Ja blendera odkryłam stosunkowo niedawno, podpatrzyłam u koleżanki w domu. Muszę przyznać, że razem z nim zmieniła się całkowicie moja dieta. Teraz jem strasznie dużo serków z olejem lnianym, koktajlów z bananem i jogurtem naturalnym, robię zupy kremowe...i co najważniejsze czuję się ŚWIETNIE. A swój model kupiłam w internecie. Jest niedrogi, ale działa bez zarzutów http://www.1komp.pl/produkt-41-323-1...h_msm_6150.htm
|
|
|
|
|
#41 |
|
Raczkowanie
|
Mam dwa blendery. Jeden firmy BOSCH drugi BRAUN. Oba świetne
|
|
#42 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie!
Też chce kupić blender. Co jest godne polecenia ? |
|
|
|
|
#43 |
|
Wtajemniczenie
|
Zadałaś sobie trud przeczytania tego wątku?
To tylko 2 strony...
|
|
#44 |
|
Konto usunięte
|
Mam taki:
http://www.agd-rtv.net/product_info....ducts_id=11329 Polecam. Fajnie miksuje owoce, ser biały/twaróg ze wszelkimi dodatkami, ciacho naleśnikowe czy inne lejące ciasta. Prosty w obsłudze, bardzo poręczny (lekki i nie jest wielki, wygodnie się go trzyma). Myje się łatwo. W zestawie pojemnik wysoki, więc mam nadzieję, że przy maluchu też będę wykorzystywała
|
|
|
|
|
#45 |
|
Zakorzenienie
|
a blendery Kenwood? szukam czegos taniego, max 60 zl (nie wiem czy znajde w ogole,,) chodzi mi o robienie koktajlów i soków ze swiezych owocow, bo mikser mam
|
|
|
|
|
#46 |
|
Zakorzenienie
|
Koleżanka ma ale z plastikową nakładką. Ogólnie poleca, ale z perspektywy czasu , wolałaby z metalową końcówką.
Plastik może odbarwić Ci się od owoców. Na allegro "chodzą" podobno po 80 zł + wysyłka |
|
|
|
|
#47 |
|
Zakorzenienie
|
kupilam blender stojacy w tesco, ale za 2 dni zwrocilam, bo gumka sie zaczela odlamywac..
|
|
|
|
|
#48 |
|
Raczkowanie
|
Ja miałam taki najprostrzy za ok. 30 zł i świetnie się sprawdzał do wszystkiego
. Dopiero po 2 latach sie zepsuł...
|
|
|
|
|
#49 |
|
Raczkowanie
|
Posiłki dla niemowląt - jaki blender wybrać?
Witam! Jestem w kropce. Zaczynam wprowadzać do jadłospisu mojej 4,5-miesięcznej Córeczki nowe smaki, ale nie bardzo się orientuję w temacie. Ogólnie, kucharka ze mnie jak z koziej dupy trąba
![]() Po pierwsze, nie wiem, czym miksować warzywka - nie wiem, czy zwykły mikser się do tego nadaje, ale na pewno nie mój, bo nawet, gdy długo miksuję, zostają grudki. Słyszałam, że nadaje się do tego blender - ale czy każdy (jeśli zdecyduję się na zakup, to nie chciałabym się rozczarować)? Po drugie, czy można zrobić od razu kilka obiadków i je zakonserwować w słoiczkach? Jeśli tak, to w jaki sposób? Wstyd mi trochę pytać o takie proste rzeczy, ale w jakiś sposób dowiedzieć się muszę Wolałabym sama przygotowywać posiłki dla Małej, zwłaszcza, że z finansami krucho, no i wydaje mi się to zdrowsze.Z góry dzięki
|
|
|
|
|
#50 |
|
Gang Iren
|
Dot.: Posiłki dla niemowląt
Na rynku są różne blendery,myślę że każdy może być,jedne gorsze,drugie lepsze. Ja mam taki: http://www.avans.pl/kupic_img5/80/60...hr-1342-00.jpg
i na moje potrzeby wystarcza. Ja w wiekszości dawałam słoiczki jak Eryk był mały,a czasem ugotowałam i mroziłam w specjalnych pojemniczkach http://agusia24.pl/542-1195-large/po...rmu-tt-x-4.jpg
|
|
#51 |
|
Zakorzenienie
|
każdy blender się nadaje
obiadki możesz zrobić na 2 dni i trzymać normalnie w lodówce - jeśli chcesz zrobić większą ilość to najwygodniejsze jest mrożenie. |
|
|
|
|
#52 |
|
Zakorzenienie
|
o przechowywaniu tutaj poczytasz, też nie wiedziałam kiedyś
https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post25956267---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 19:04 ---------- Co do blendera, to ja mam zwyklą nakładkę, która była w komplecie do najzwyklejszego ręcznego Zelmera i bardzo dobrze miksuje
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Być rodzicem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:46.

)

Szkoda, bo chciałam sprawdzić jak na prawdę wygląda i jak się go trzyma w ręce.

59
To tylko 2 strony...
. Dopiero po 2 latach sie zepsuł...