|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Poiglot no wozeczek fajny, lubie takie ... a jak sie nazywa to na all zobacze wiecej zdjec
Aniu a jesli chce zobaczyc twoje zdjecia to musze cie chyba miec w znajomych bo albo jestem slepa...bo albumu nie widzeMoj smyk nadal nie spi spiewa sobie... na szczescie nie marudzi, ale ja chce zeby wczesniej spac chodzil...mimo ze dzisiaj spalismy do 10
|
|
#1622 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to się ciesze jak się do 7 uda ![]() Link do wózka:http://allegro.pl/item775606331_woze...ekny_nowy.html
|
|
#1623 | |
|
Zakorzenienie
|
Mell jak się śpi do 10:00 to się nie marzy o wczesnym chodzeniu spać
Wstań z nim o 6-7 rano, to zaśnie Ci wcześniej Ostatnio kobitki czytałam (tak, tak ja czytam czasem), że na godzinę zasypiania u dziecka ma wpływ to ile dziecko przebywało w ciągu dnia na świeżym powietrzu. Im więcej świeżego, a nawet mroźnego powietrza tym lepiej śpi ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
Na szczęście spacerówkę sprzedałam i teraz wiem, ze mam na to zwracać uwagę.
|
|
|
|
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
tutaj podobny wozek kuzaja ma i sobie chwali
http://allegro.pl/item780117104_vibe...ocieplacz.html moj syn wstaje o 6 ![]() dobrze miec tez regulacje glebokosci siedziska w Mutsiaku jest Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-13 o 22:59 |
|
|
|
#1625 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chyba wole zeby wstawal o 8 i o 20 zasypial... Wczoraj pierwszy raz zasnal o 23...no ale byly 2 pobudki... dzieki za link ide zobaczyc
|
|
|
#1626 |
|
Zakorzenienie
|
Cinusiowa babo
Ty jednak dobrze gadasz![]() Faktycznie, ja mam taki wózek gdzie podnóżka nie ma i Małemu nogi zwisają jak psu ogon ![]() I teraz tak patrzę że oparcie nie rozkłada się całkiem do leżącej i nie ma pałąka i wkłądki redukcyjnej też chyba nie eee...oparcie się chyba podnosi Blondynka a jaki Ty masz wózek?
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 23:07 |
|
|
|
#1627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1628 |
|
Zakorzenienie
|
W buzz jak tam się robi żeby dzieciątko leżało??
Masz może jakieś zdjęcie w tym wóziorku? Trochę drogi też jest ![]() A tego drugiego nie mogę znaleźć ![]() Znalazłam ![]() Ten jest super, ciekawe czy można kupić samą spacerówkę ze stelażem bo na co mi gondolka ![]() Ale ta cenaaa ![]() Bank rozbiłąś czy co
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 23:15 |
|
|
|
#1629 | |||
|
Zakorzenienie
|
Nie zgadzam się z tym, że foteliki 9-36 kg są gorsze i niepolecane. Nieważne jaki przedział wagowy, ważne jak przechodzi testy. Np. wklejone przeze mnie modele wypadają jako jedne z najbezpieczniejszych
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Ale z drugiej strony jeśli wybierzemy ten fotelik od 9-36 kg to i tak nie wychodzi drogo, bo będzie nam służył baaardzo długo. Dietka do bani...chyba muszę zacząć ćwiczyć, ale nie wiem jak i kiedy :/ Ćwiczysz coś kochana? Weź mnie zmotywuj do pracy ![]() Cytat:
![]() Ale ostrzegam... zawierają gluten...
|
|
#1630 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1631 |
|
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio ten się podoba
http://allegro.pl/item771362800_q_ba...it_gratis.html Przerażają mnie w nim tylko te małe przednie kółka. W moim głębokim wózku, który obecnie używam wszystkie koła mam wielkie pompowane i Ninua w nim niemalże płynie, a na takich maleńkich to będzie trzęsło, a my często po wsiach się szwendamy |
|
|
|
#1632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy nastepnym bym kupila ten http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=778570923 teraz juz nie planuje zmiany wozka te musza starczyc
|
|
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
Boszenka te przysmaki ryżowe są bez glutenu
Te z kaszką manną mają A bez glutenu-ryzówe są z bananami i jabłko brzoskwinia ![]() Cinusiowa idę wózka oblukać ![]() ooo ten fajny jest, zwłaszcza zielony mi się podoba i cena rzeczywiście fajna
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 23:24 |
|
|
|
#1634 |
|
Zakorzenienie
|
Blondynko Per Perego mnie powalił
Świetny My na roczek Blanki planujemy kupić jakąś lekką spacerówkę, tzw. 'parasolkę'. Na wczasy czy coś będzie w sam raz
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że żaden nie jest wart takich pieniędzy zwłaszcza, że głębokie - dzieci krótko w nich jeżdżą, a spacerówki - dzieci jeżdżą póki nie zaczną chodzić (kwestia paru miesięcy), a potem tylko jak nóżki zabolą... |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#1636 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To koniecznie muszę się zaopatrzyć też w te ryżowe, bo Blanci baaardzo smakują
|
|
#1637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1638 |
|
Wtajemniczenie
|
Boszeee moje dziecko nadal nie spi
Od jutra musze cos z ty zrobic,ja nie wiem jak on daje rade bo nie spi od 17 a zawsze ma tylko 2-3 h przerwy miedzy drzemkami...
|
|
#1639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo skoro i tak o tej porze nie śpisz...., a za to da Ci pospać rano |
|
|
|
|
#1640 |
|
Zakorzenienie
|
ja mój quinny sprzedałam na allegro ale później stwierdziłam ze jednak go zostawiam
ale wszystko skończyło się bez konsekwencji dla mnie.doradźcie kupić kurtkę czy kombinezon? Mell musisz mu godz poprzestawiac |
|
|
|
#1641 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tak planuje zakupić gdzieś na roczek Miśkowi nową spacerówkę, bo tą co kupiłam to o Tzn jest ok jak za tą cene i lekka w sam raz do autka więc nie narzekam aż tak ![]() Boszenka a wiesz że ja cię muszę ![]() Bo kiedyś właśnie napisałaś że to ma gluten i ja dzisiaj tak się napaliłam na ten przysmak ale mi się przypomniało że mówiłaś o glutenie i nie wzięłam A przyszłam i sprawdziłąm w necie ze nie ma! A mogłam w sklepie o zrobić Jak wyje zapasy kaszki to zakupie na bank...podobno dobre to ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Blondynka ja Ci radzę i to i to...Kombinezon fajny na spacerki i na większe mrozy a np kurtka i spodenki do auta, na zakupy, gdzie możesz górę zdjąć i zostawić tylko dół
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
blondi właśnie niedawno o tym z dziewczynami pisałyśmy. Najlepiej kupić kombinezon 2-częściowy - kurtka i spodnie takie na szelkach. Bo w samochodzie łatwiej jest z takim, ściągasz tylko kurteczkę i dziecko może zostać w spodniach lub jak do kogoś wchodzisz na krótki czas. A dzięki spodniom z szelkami żadne plecki na wierzch nie wyjdą jeśli kurtka się lekko zawinie. Mam na myśli coś w tym stylu:
http://allegro.pl/item758664679_sn_b...2_zielony.html To akurat jest wstrętne ale żebyś wiedziała w czym rzecz, bo nie mam chęci szukać ładniejszych przykładów ![]() Carola ten wózio mnie kusi Ale nie mam teraz pieniędzy, mam inne wydatki Zastanawiam się, może czarownicę namówię jak będzie pytać co potrzebujemy. Może wtedy chociaż raz kupi coś sensownego. Bo generalnie planowałam kupno spacerówki na wiosnę, bo do tego czasu Ninula zmieści mi się w tym wózku co mamy, a że jest bardzo zabudowany, to zimą chcę żeby jeszcze w nim jeździła.
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 23:40 |
|
|
|
#1643 |
|
Zakorzenienie
|
ten kombinezon mi sie podoba uzywany
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=765800557 ale pewnie bedzie kosztowal ze 150zł i np taka kurtka http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=774547101 nie usmiecha mi sie kupowac za duza kase uzywanych rzeczy |
|
|
|
#1644 |
|
Wtajemniczenie
|
no
zasnal...tak na szczescie nie trzeba sie nim zajmowac bo sobie lezy sam i mruczy slodko, jednak wolalabym zeby zasypial wczesniej.Dopiero dwa dni tak zaszalał bo wczeniej zasypial o 20. Ja jestem za jednoczesciowym kombinezonem...
|
|
#1645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A kurteczka to chyba bardziej jesienno-wiosenna niż zimowa. Może Ci synuś w niej marznąć
Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 23:43 |
|
|
|
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Smaczne smaczne, kojarzy mi się z takimi deserkami Smakija (ale te z manną, bo innych nie próbowałam) ![]() Tylko w sumie można coś takiego robić samemu... kaszka na mleku plus kilka łyżek deserku owocowego, bo drogo skubane wychodzą
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
Kombinezonik fajny u mni też popielaty
Podobne ma h&m i tańsze A kurtka tez super ale raczej na jesień i wiosne a nie zime
|
#1648 |
|
Zakorzenienie
|
Jak się okaże że mam wolną łazienkę, to idę
![]() Dam znać jak wrócę - tylko mi tu nie pozasypiać
|
|
|
|
#1649 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dawid dzisiaj jadł złociste brzoskwinie z Hippa i bardzo mu smakowały, próbowałam i są słodziutkie
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ja kupiłam kombinezon dwuczęściowy, jest praktyczniejszy
|
|
#1650 |
|
Zakorzenienie
|
wlasnie na all patrze malo tych 2 czesciowych.
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:24.

bo albo jestem slepa...bo albumu nie widze

Ty jednak dobrze gadasz

Ale nie mam teraz pieniędzy, mam inne wydatki
Zastanawiam się, może czarownicę namówię jak będzie pytać co potrzebujemy. Może wtedy chociaż raz kupi coś sensownego. Bo generalnie planowałam kupno spacerówki na wiosnę, bo do tego czasu Ninula zmieści mi się w tym wózku co mamy, a że jest bardzo zabudowany, to zimą chcę żeby jeszcze w nim jeździła.