|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1621 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Poiglot no wozeczek fajny, lubie takie ... a jak sie nazywa to na all zobacze wiecej zdjec
Aniu a jesli chce zobaczyc twoje zdjecia to musze cie chyba miec w znajomych ![]() Moj smyk nadal nie spi spiewa sobie... na szczescie nie marudzi, ale ja chce zeby wczesniej spac chodzil...mimo ze dzisiaj spalismy do 10 ![]()
#1622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja to się ciesze jak się do 7 uda ![]() Link do wózka:http://allegro.pl/item775606331_woze...ekny_nowy.html
![]() |
#1623 | |
Zakorzenienie
|
Mell jak się śpi do 10:00 to się nie marzy o wczesnym chodzeniu spać
![]() Wstań z nim o 6-7 rano, to zaśnie Ci wcześniej ![]() Ostatnio kobitki czytałam (tak, tak ja czytam czasem), że na godzinę zasypiania u dziecka ma wpływ to ile dziecko przebywało w ciągu dnia na świeżym powietrzu. Im więcej świeżego, a nawet mroźnego powietrza tym lepiej śpi ![]() ---------- Dopisano o 22:57 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1624 |
Zakorzenienie
|
tutaj podobny wozek kuzaja ma i sobie chwali
http://allegro.pl/item780117104_vibe...ocieplacz.html moj syn wstaje o 6 ![]() ![]() dobrze miec tez regulacje glebokosci siedziska w Mutsiaku jest Edytowane przez blondynkapoznan Czas edycji: 2009-10-13 o 21:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#1625 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie chyba wole zeby wstawal o 8 i o 20 zasypial... Wczoraj pierwszy raz zasnal o 23...no ale byly 2 pobudki... dzieki za link ide zobaczyc
![]() |
#1626 |
Zakorzenienie
|
Cinusiowa babo
![]() ![]() Faktycznie, ja mam taki wózek gdzie podnóżka nie ma i Małemu nogi zwisają jak psu ogon ![]() I teraz tak patrzę że oparcie nie rozkłada się całkiem do leżącej i nie ma pałąka i wkłądki redukcyjnej też chyba nie ![]() eee...oparcie się chyba podnosi Blondynka a jaki Ty masz wózek?
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1628 |
Zakorzenienie
|
W buzz jak tam się robi żeby dzieciątko leżało??
Masz może jakieś zdjęcie w tym wóziorku? Trochę drogi też jest ![]() A tego drugiego nie mogę znaleźć ![]() ![]() Znalazłam ![]() Ten jest super, ciekawe czy można kupić samą spacerówkę ze stelażem bo na co mi gondolka ![]() Ale ta cenaaa ![]() Bank rozbiłąś czy co ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 22:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#1629 | |||
Zakorzenienie
|
Nie zgadzam się z tym, że foteliki 9-36 kg są gorsze i niepolecane. Nieważne jaki przedział wagowy, ważne jak przechodzi testy. Np. wklejone przeze mnie modele wypadają jako jedne z najbezpieczniejszych
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Ale z drugiej strony jeśli wybierzemy ten fotelik od 9-36 kg to i tak nie wychodzi drogo, bo będzie nam służył baaardzo długo. Dietka do bani...chyba muszę zacząć ćwiczyć, ale nie wiem jak i kiedy :/ Ćwiczysz coś kochana? Weź mnie zmotywuj do pracy ![]() Cytat:
![]() Ale ostrzegam... zawierają gluten... ![]()
![]() |
#1630 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1631 |
Zakorzenienie
|
Mi ostatnio ten się podoba
http://allegro.pl/item771362800_q_ba...it_gratis.html Przerażają mnie w nim tylko te małe przednie kółka. W moim głębokim wózku, który obecnie używam wszystkie koła mam wielkie pompowane i Ninua w nim niemalże płynie, a na takich maleńkich to będzie trzęsło, a my często po wsiach się szwendamy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przy nastepnym bym kupila ten http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=778570923 teraz juz nie planuje zmiany wozka te musza starczyc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1633 |
Zakorzenienie
|
Boszenka te przysmaki ryżowe są bez glutenu
![]() Te z kaszką manną mają A bez glutenu-ryzówe są z bananami i jabłko brzoskwinia ![]() Cinusiowa idę wózka oblukać ![]() ooo ten fajny jest, zwłaszcza zielony mi się podoba i cena rzeczywiście fajna ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-13 o 22:24 |
![]() ![]() |
![]() |
#1634 |
Zakorzenienie
|
Blondynko Per Perego mnie powalił
![]() ![]() My na roczek Blanki planujemy kupić jakąś lekką spacerówkę, tzw. 'parasolkę'. Na wczasy czy coś będzie w sam raz ![]()
#1635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Uważam, że żaden nie jest wart takich pieniędzy zwłaszcza, że głębokie - dzieci krótko w nich jeżdżą, a spacerówki - dzieci jeżdżą póki nie zaczną chodzić (kwestia paru miesięcy), a potem tylko jak nóżki zabolą... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To koniecznie muszę się zaopatrzyć też w te ryżowe, bo Blanci baaardzo smakują ![]()
![]() |
#1637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1638 |
Wtajemniczenie
|
Boszeee moje dziecko nadal nie spi
![]() Od jutra musze cos z ty zrobic,ja nie wiem jak on daje rade bo nie spi od 17 a zawsze ma tylko 2-3 h przerwy miedzy drzemkami...
#1639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1640 |
Zakorzenienie
|
ja mój quinny sprzedałam na allegro ale później stwierdziłam ze jednak go zostawiam
![]() ![]() ![]() doradźcie kupić kurtkę czy kombinezon? Mell musisz mu godz poprzestawiac |
![]() ![]() |
![]() |
#1641 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bo ja tak planuje zakupić gdzieś na roczek Miśkowi nową spacerówkę, bo tą co kupiłam to o ![]() Tzn jest ok jak za tą cene i lekka w sam raz do autka więc nie narzekam aż tak ![]() ![]() Boszenka a wiesz że ja cię muszę ![]() Bo kiedyś właśnie napisałaś że to ma gluten i ja dzisiaj tak się napaliłam na ten przysmak ale mi się przypomniało że mówiłaś o glutenie i nie wzięłam ![]() A przyszłam i sprawdziłąm w necie ze nie ma! A mogłam w sklepie o zrobić ![]() Jak wyje zapasy kaszki to zakupie na bank...podobno dobre to ![]() ---------- Dopisano o 23:36 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
![]() Blondynka ja Ci radzę i to i to...Kombinezon fajny na spacerki i na większe mrozy a np kurtka i spodenki do auta, na zakupy, gdzie możesz górę zdjąć i zostawić tylko dół ![]()
![]() |
#1642 |
Zakorzenienie
|
blondi właśnie niedawno o tym z dziewczynami pisałyśmy. Najlepiej kupić kombinezon 2-częściowy - kurtka i spodnie takie na szelkach. Bo w samochodzie łatwiej jest z takim, ściągasz tylko kurteczkę i dziecko może zostać w spodniach lub jak do kogoś wchodzisz na krótki czas. A dzięki spodniom z szelkami żadne plecki na wierzch nie wyjdą jeśli kurtka się lekko zawinie. Mam na myśli coś w tym stylu:
http://allegro.pl/item758664679_sn_b...2_zielony.html To akurat jest wstrętne ale żebyś wiedziała w czym rzecz, bo nie mam chęci szukać ładniejszych przykładów ![]() Carola ten wózio mnie kusi ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 22:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1643 |
Zakorzenienie
|
ten kombinezon mi sie podoba uzywany
http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=765800557 ale pewnie bedzie kosztowal ze 150zł i np taka kurtka http://aukcjewp.wp.pl/show_item.php?item=774547101 nie usmiecha mi sie kupowac za duza kase uzywanych rzeczy |
![]() ![]() |
![]() |
#1644 |
Wtajemniczenie
|
no
![]() Dopiero dwa dni tak zaszalał bo wczeniej zasypial o 20. Ja jestem za jednoczesciowym kombinezonem...
#1645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A kurteczka to chyba bardziej jesienno-wiosenna niż zimowa. Może Ci synuś w niej marznąć ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-13 o 22:43 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1646 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Smaczne smaczne, kojarzy mi się z takimi deserkami Smakija (ale te z manną, bo innych nie próbowałam) ![]() Tylko w sumie można coś takiego robić samemu... kaszka na mleku plus kilka łyżek deserku owocowego, bo drogo skubane wychodzą ![]()
![]() |
#1647 |
Zakorzenienie
|
Kombinezonik fajny u mni też popielaty
![]() Podobne ma h&m i tańsze A kurtka tez super ale raczej na jesień i wiosne a nie zime ![]()
#1648 |
Zakorzenienie
|
Jak się okaże że mam wolną łazienkę, to idę
![]() ![]() Dam znać jak wrócę - tylko mi tu nie pozasypiać ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1649 | ||
Wtajemniczenie
|
Dawid dzisiaj jadł złociste brzoskwinie z Hippa i bardzo mu smakowały, próbowałam i są słodziutkie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja kupiłam kombinezon dwuczęściowy, jest praktyczniejszy ![]()
![]() |
#1650 |
Zakorzenienie
|
wlasnie na all patrze malo tych 2 czesciowych.
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.