Scent Bar X - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 00:54   #3871
justynaneyman
Zakorzenienie

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Justyno, przepraszam jeśli wykaże się jakimś strasznym niekumactwem. Co to jest TW?
Już wyjaśniam- TW to tajny współpracownik Służby Bezpieczeństwa czyli kapuś.
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 00:56   #3872
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Ewusiu - skąd wiedziałaś...?

Wytłumaczenia są dwa: albo zapamiętałaś, że jestem gorącą przeciwniczką kolczyków w penisach, albo przylgnęła do mnie, już na amen, etykieta Największego Zboczuszka na tym Podforum i nic was już nie zdziwi w tej kwestii, jeżeli chodzi o moją osobę
przychylam się do wytłumaczenia numer 2

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
o kurczak to twarda z Ciebie sztuka, nie letko masz. Podziwiam za siłę.
w sumie chyba jest tak naprawdę niewiele rzeczy do których człowiek nie mógłby się przyzwyczaić
Cytat:
seriale - tez nigdy nei wiem kiedy - sciągaj z netu. jest bez rekalm mozna stop klatke na papu itp itd. Ale ja to maniak jestem.

też jestem maniak

Cytat:

edit:
W sumie u mnie to dłuższa, wieloetapowa opowieść. Ale finał jest taki właśnie. Dziecko niby ma moje, ale ja mam za to dwa, w tym jedno swoje, a drugie cudze. Transakcja wiązana. Tak, jak pisze Gryxio: impreza + kac.
to już chyba się nazywa wyższy poziom kalkulacji

a propos nazwisk to ja sobie nie wyobrażam zmieniać swojego chyba jakby co to również ewentualnie pozwolę sobie doczepić drugie

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 00:59   #3873
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
temat nazwiska bardzo jest dla mnei wazny gdyz wszystko ( miejmy nadzieję ) przede mną. Nie chce przyjmować nazwiska po męzu ( zgodzę sie an ewent "gówienko" jako drugi człon Sabb no po prostu boskie to )

ale właśnie chciałabym mieć przejrzystą sytuację co do anzwiska dziecka.
Dzieci nie mam wiec głowy nie zamartwiam ale jak coś się ma dziać w tej kwestii w tym kraju to neich się dzieje szybciej. MArzenia sciętej głowy, ale dla mnei to przeistotna sprawa. Fajnie że na drodze urzedowej mozna to koniec końców zmeiniać. Ale obawiam się tego starcia o nazwisko dla mojego dziecka. Nie chciałąbym ustepowac, ale nie wiem co by da niego było lepsze. Zobaczymy jakie czasy będa, choć technicznie dziecko wcale nei musi nadejść za lata świetlne.
Wiesz, jeśli nie przeszkadza Ci "gówienko" to model, który ja przerabiam jest niezły. dziecko ma dwa nazwiska, moje pierwsze. W razie rozpadu związku bez wahania zmieniam na moje i tylko moje.

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
O, to, to! Podpisuję się. Ja też nie lubię- kto bogatemu zabroni?

No właśnie nikt. Taka nasz władza nad wielkimi tego świata.

Stając się osobą publiczną liczysz się nie tylko z lubieniem i nielubieniem, oplotkowywaniem ci tylko w TV i różnych pismach (i na salonach, i w familokach), ale też z tym, że ludziska będą Cię czytać nie rozumiejąc i dorabiać swoje teorie do twoich słów. To dopiero jest doznanie, kiedy czytasz coś, czytasz, czytasz... a potem nagle olśnienie: ale ja czegoś takiego nigdy nie napisałam!!!

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
A czy przy tym rodzice pozostaną przy swoich, sprzed zawarcia związku małżeńskiego?
Ciekawy model rodziny by się tworzył....
Moim zdaniem to nie ma żadnego związku z modelem rodziny.

Ale oczywiście, że rodzice zostają przy swoich. Czemu dorosły człowiek, o zbudowanej tożsamości, o pewnej ustabilizowanej pozycji towarzyskiej i zawodowej miałby nagle zacząć nazywać się inaczej, niż przez całe życie się nazywał?

Cytat:
A o tym wiedziałam.
Mam kumpelę w Hiszpanii i chciała tak dla swojej córki. Ale zniechęcili ją, bo podobno masa problemów w następstwie, przy wyrabianiu polskich dokumentów, czy jakichkolwiek pism, pozwoleń i na lotniskach mogą za to nie przepuszczać.
Na lotniskach nie ma najmniejszych problemów z dzieckiem o dwóch nazwiskach. Nawet jeśli podróżuje z rodzicami o paszportach na pojedyncze (ja mam paszport na panieńskie bez gówienka).
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 01:02   #3874
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
w sumie chyba jest tak naprawdę niewiele rzeczy do których człowiek nie mógłby się przyzwyczaić

:
racja, ale ból należy do czołówki tych hard corowych, no ale bywa

no to dobrze ze jest nas coraz więcej z tym niezmienianiem nazwisk, byłoby miło gdyby stało sie to równie powszechne jak zmienianie, jedni zmieniją inni nie i nikt się nikomu nie dziwi i pytań nie zadaje ot po równi
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 01:04   #3875
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
przychylam się do wytłumaczenia numer 2
Wiedziałam

Cytat:
a propos nazwisk to ja sobie nie wyobrażam zmieniać swojego chyba jakby co to również ewentualnie pozwolę sobie doczepić drugie
U mnie będzie ta sama opcja - ze wskazaniem na opcję nr 1. No ale ja za mąż się nie wybieram i mam nadzieję nie mieć takich kwestii do rozwiązania

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 01:11   #3876
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Wiedziałam

U mnie będzie ta sama opcja - ze wskazaniem na opcję nr 1. No ale ja za mąż się nie wybieram i mam nadzieję nie mieć takich kwestii do rozwiązania

A ja bym się tam wybrała, a co, zobaczyć jak jest. Lubię próbować nowych rzeczy. I mówię całkiem serio, taki już mam ludzki stosunek do tego nie jestem juz mega na "nie" "nigdy w życiu" ale też nie mam parcia wszechobecnego wokół większości moich rówieśniczek, i młodszych ( bo juz funkcjonuje jako stara panna w srodowisku ale no comment)

no jak sie ułozy tak się ułozy tylko nazywac się bede tak samo -
tak Sabb myślę że będę robić z tym gówienkiem to samo co ty, i to z niemałą satysfakcją. .
Stary 2009-10-14, 01:12   #3877
gryx82
BAN stały

Cytat:
I rozumiem, że musisz wiernie skopiować jego "styl"?
A jaka dłuuuga (i bolesna) droga przede mną

Cytat:
będę monotematyczna - Gryxie - bucik pierwsza kalsa a w zasadzie klasa sama w sobie
Ma się ten gust i styl i wyczucie mody

Cytat:
notabene błysk jest chyba w modzie tez ale tak obstawiam z obserwacji nie żebym wiedziałą to an pewno
Moje czoło promuje ten trend już od jakichś 12 lat

Cytat:
no i bucik skojarzył mi sie z Krzysiem Balem ( balem ) we Wrogach Publicznych taki trochę retro mraaaaau
Eee tam... gdyby tak z Paulem Newmannem, kliknąłbym od razu

Cytat:
Dziecko niby ma moje, ale ja mam za to dwa, w tym jedno swoje, a drugie cudze. Transakcja wiązana. Tak, jak pisze Gryxio: impreza + kac.
Ha! Czyli jednak kac po imprezie nie całkiem Ci obcy

Cytat:
Gryksiu, jest argument nie do przebicia. Teraz negocjuj: za parę butów jak Ch. Bale - para kolczyków od Krawca
Zastanowiłem się chwilę i stwierdzam, że 399 PLN to jednak sporo (tym bardziej, że mam już 3 bluzy z kapturem na oku) Ale, ale... co powiecie o tej i o tej parze?
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 01:14   #3878
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
tajny wspolpracownik ja tam nie oceniam, to byla inna rzeczywistosc a niektorzy mieli najwyrazniej slaba dupe
Albo głupi byli po prostu.
Też nie oceniam.
Cytat:
Dziękuję.

Cytat:
No, to podaj rękę.
Cytat:
racja, ale ból należy do czołówki tych hard corowych, no ale bywa
W tym kontekście nie wyobrażam sobie życia ludzi w Średniowieczu. Przecież oni ciągle żyli z jakimś bólem. Zęby, schorzenia dermatologiczna, nieleczone urazy... Te 30 lat, które przezywali to naprawdę było sporo w takich okolicznościach.
Cytat:
no to dobrze ze jest nas coraz więcej z tym niezmienianiem nazwisk, byłoby miło gdyby stało sie to równie powszechne jak zmienianie, jedni zmieniją inni nie i nikt się nikomu nie dziwi i pytań nie zadaje ot po równi
Moge tylko przytaknąć.
I jeszcze dodać, że chciałabym dożyć czasów, kiedy ludzie tak, jak nie dziwią się mężczyźnie, który chce nadać swoje nazwisko dziecku, przestaną dziwić się kobiecie, która pragnie tego samego.
Sto razy spotkałam się z wyrzutami, co to za durne pomysły mam, żeby dziecko miało moje nazwisko. A czy mężczyźnie kto mówi, że to fanaberie?

edit:
Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Ha! Czyli jednak kac po imprezie nie całkiem Ci obcy
Bo imprezie zwanej ślubem jak najbardziej nieobcy.

Edytowane przez Sabbath
Czas edycji: 2009-10-14 o 01:15
Stary 2009-10-14, 01:23   #3879
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
A ja bym się tam wybrała, a co, zobaczyć jak jest. Lubię próbować nowych rzeczy. I mówię całkiem serio, taki już mam ludzki stosunek do tego nie jestem juz mega na "nie" "nigdy w życiu" ale też nie mam parcia wszechobecnego wokół większości moich rówieśniczek, i młodszych ( bo juz funkcjonuje jako stara panna w srodowisku ale no comment)
Mnie niektórzy to już spisali całkowicie na straty i postawili na mnie krzyżyk - taki ze mnie "odmieniec". Mam ich w d.... Moje życie nie ich, a ja nie będę ponosić ewentualnego ryzyka, za które konsekwencjami będę płacić ja, nie "oni".

Tak jeszcze na marginesie zauważyłam, że najczęstsze ataki spotykają mnie od osób, których "harmonijne i szczęśliwe" pożycie w małżeństwie czy związku ogólnie, pozostawia wiele do życzenia

Cytat:
Sto razy spotkałam się z wyrzutami, co to za durne pomysły mam, żeby dziecko miało moje nazwisko. A czy mężczyźnie kto mówi, że to fanaberie?
Właśnie

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-14 o 01:26
Stary 2009-10-14, 01:28   #3880
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Moje czoło promuje ten trend już od jakichś 12 lat

[
Zastanowiłem się chwilę i stwierdzam, że 399 PLN to jednak sporo (tym bardziej, że mam już 3 bluzy z kapturem na oku) Ale, ale... co powiecie o tej i o tej parze?
B]Moje czoło od lat 15 nie bede sie licytowac oboje wiemy ze zdjecia zlampą błyskową nie są dla nas albo tez hmm jak ja na nich jestem to juz nikogo nie widac[/B]

butki sa odjechane, na prawdę, nie doradzę nie potrafię, podobają mi isę oba z naciskiem na te pierwsze

---------- Dopisano o 01:28 ---------- Poprzedni post napisano o 01:24 ----------

Cytat:
Mnie niektórzy to już spisali całkowicie na straty i postawili na mnie krzyżyk - taki ze mnie "odmieniec. Mam ich w d.... Moje życie nie ich, a ja nie będę ponosić ewentualnego ryzyka, za które konsekwencjami będę płacić ja nie "oni".

Tak jeszcze na marginesie zauważyłam, że najczęstsze ataki spotykają mnie od osób, których "harmonijne i szczęśliwe" pożycie w małżeństwie czy związku ogólnie, pozostawia wiele do życzenia

Właśnie
nie inaczej, obłuda rzecz powszechna

miewam podobnie i prawisz słusznie - tylko ty żyjesz swoim życiem, i ty z niego będziesz mieć to co będziesz kij im w oko ( nie było kija) - nie sorry to przeciez tez jest kij tylko basebalowy !

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-14 o 01:30
Stary 2009-10-14, 01:33   #3881
gryx82
BAN stały

Cytat:
Moje czoło od lat 15 nie bede sie licytowac oboje wiemy ze zdjecia zlampą błyskową nie są dla nas albo tez hmm jak ja na nich jestem to juz nikogo nie widac
Lampy błyskowe to ZŁO

Cytat:
butki sa odjechane, na prawdę, nie doradzę nie potrafię, podobają mi isę oba z naciskiem na te pierwsze
Mnie też nieco bardziej te pierwsze właśnie, tylko nie mają mojego rozmiaru Jest, ale w ciemnym brązie (i jak nie znoszę brązów, ten jest nawet niezły). Może jutro przejdę się do ich sklepu i sprawdzę organoleptycznie
Stary 2009-10-14, 01:34   #3882
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Mnie niektórzy to już spisali całkowicie na straty i postawili na mnie krzyżyk - taki ze mnie "odmieniec". Mam ich w d.... Moje życie nie ich, a ja nie będę ponosić ewentualnego ryzyka, za które konsekwencjami będę płacić ja, nie "oni".

Z mojej strony nie ma ani ataków, ani nawet zdziwienia.

Cytat:
Właśnie
Właśnie właśnie.
A najciekawsze jest to, że oburzają sie na moje fanaberie zwykle kobiety.
Cytat:
Cytat:
Zgadzam się z całą wypowiedzią, w łącznie z tym, że nie doradzę, bo nie potrafię.
Cytat:
kij im w oko ( nie było kija) - nie sorry to przeciez tez jest kij tylko basebalowy !
Stary 2009-10-14, 01:39   #3883
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Lampy błyskowe to ZŁO

Mnie też nieco bardziej te pierwsze właśnie, tylko nie mają mojego rozmiaru Jest, ale w ciemnym brązie (i jak nie znoszę brązów, ten jest nawet niezły). Może jutro przejdę się do ich sklepu i sprawdzę organoleptycznie
ale tak po namysle to te drugie są w klimacie ( kojarzą mi sie ) z Don vito Corleone - pewnie nikt w Godfather ich nie nosił ale takie mam skojarzenia bardziej retro gangsta

pierwsze hmmm retro elita niekoniecznie gangsta czyli np legal biznes

brąz wyjątkowo elegancki - tak łyskowaty - moze nie wiem brandy co jest ciemniejsze, ten brąz na bank ma swoją nazwę

POMÓŻCIE JAK SIĘ TEN KOLOR BRĄZU NAZYWA ( ja wiem ze to prozaiczne ale ja nie umeim nazwac a chciałabym) nie mahon, nie heban, nie whyskey - po zbliżeniu to mahoń

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-14 o 01:42
Stary 2009-10-14, 01:41   #3884
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Z mojej strony nie ma ani ataków, ani nawet zdziwienia.
Bo jesteś kulturalna, taktowna, inteligentna...

Powinnam dopisać, że oczywiście nie jest regułą to, że pytają mnie tylko ludzie sfrustrowani w swych związkach, bo wyszło jakieś takie uogólnienie Oczywiście, że to nie reguła, tylko częstotliwość jakaś taka u mnie wyszła

Cytat:
Właśnie właśnie.
A najciekawsze jest to, że oburzają sie na moje fanaberie zwykle kobiety.
A wiesz, że spotykam się z reakcjami tego typu? I się ciągle głowię, skąd kurka, one się biorą (tzn. takie a nie inne reakcje u kobiet, nie same kobiety)

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-14 o 01:42
Stary 2009-10-14, 01:44   #3885
gryx82
BAN stały

Mieszacie mi w głowie, tyle Wam powiem

Idę się więc myć, nara
Stary 2009-10-14, 01:46   #3886
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Nawet jeszcze nie zaczęłyśmy

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 01:48   #3887
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Idę się więc myć, nara
Ja nie mieszam to proste:
nr 1 czarne - wchodzisz w tych butach i kobiety myslą: zanosi sie na seks lub przynajmniej flirt/ filtr
mężczyźni - hmm za***iste buty se kupił
nr 1 brązowe - to samo tylko w kolorze
nr 2 - wszyscy myślą - ciekawe czy zaraz wyciągnie gnata zza ( czegoś tam) i rozwali nas wszystkich w pi.....u

i tym optymistycznym akcentem lecem do szykowania spanka jak nie dotrwam to dobranoc wszystkim
Stary 2009-10-14, 01:52   #3888
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
nr 1 czarne - wchodzisz w tych butach i kobiety myslą: zanosi sie na seks lub przynajmniej flirt/ filtr
nr 2 - wszyscy myślą - ciekawe czy zaraz wyciągnie gnata zza ( czegoś tam) i rozwali nas wszystkich w pi.....u

i tym optymistycznym akcentem lecem do szykowania spanka jak nie dotrwam to dobranoc wszystkim
Rachell - : rotfl:

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 01:58   #3889
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie Cie kocham za te ostre riposty
ja to dopiero mam malzenstwofobie nieuleczalna
nie chce zeby ktos mowil o mnie "zona", nie chce miec innego nazwiska (lubie swoje) a poza tym w ogole nie chce, zadnych formalnosci, ceremonii i innych tego typu bzdetow tylko po to, zeby rodzina i inni mieli poczucie, ze spelniam jakis spoleczny obowiazek
A co do odmiennosci to ciezki ze mnie przypadek ( i wcale mi nie do smiechu ), najczesciej to odczuwam w relacjach damsko-meskich, dopoki sie faceci fascynuja moja "innoscia" to deklaruja milosc nad zycie i do grobowej deski. A jak juz przychodzi do tzw "normalnego" zycia to nagle ich olsniewa, ze nie prasuje, nie piore, nie gotuje i w ogole jestem nieobliczalna i psychicznie pokrecona Kalkuluja i wychodzi na to, ze w domu jednak przydala by sie osoba poukladana. Smutne to...

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 02:02   #3890
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Ja tam mogę sprzątać, prasować, prać - dla siebie

Chyba czas iść spać - dobranoc wszystkim

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 02:07   #3891
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
normalnie Cie kocham za te ostre riposty
ja to dopiero mam malzenstwofobie nieuleczalna
nie chce zeby ktos mowil o mnie "zona", nie chce miec innego nazwiska (lubie swoje) a poza tym w ogole nie chce, zadnych formalnosci, ceremonii i innych tego typu bzdetow tylko po to, zeby rodzina i inni mieli poczucie, ze spelniam jakis spoleczny obowiazek
A co do odmiennosci to ciezki ze mnie przypadek ( i wcale mi nie do smiechu ), najczesciej to odczuwam w relacjach damsko-meskich, dopoki sie faceci fascynuja moja "innoscia" to deklaruja milosc nad zycie i do grobowej deski. A jak juz przychodzi do tzw "normalnego" zycia to nagle ich olsniewa, ze nie prasuje, nie piore, nie gotuje i w ogole jestem nieobliczalna i psychicznie pokrecona Kalkuluja i wychodzi na to, ze w domu jednak przydala by sie osoba poukladana. Smutne to...

no ja tez łudzę sie że chodzą po ziemi ( najlepiej naszym kraju) faceci tak samo patrzący na życie jak my. Fakt ja juz radykalna nie jestem, bo zmieniłam zdanie co do kilku spraw, ale sama zmieniłąm, ale zawsze robię to i tak jak uważam za słuszne i nie lubię i nie chcę się naginać. Ja mogę wziasć ślub jak będę mieć na to ochotę nie dla cioci i babci - i też w takim stylu i miejscu jak będe miec ochotę - wrecz mam wielką ochotę popatrzec jak im szczęki opadają w trakcie tego ślubu.
Stary 2009-10-14, 02:08   #3892
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
tajny wspolpracownik ja tam nie oceniam, to byla inna rzeczywistosc a niektorzy mieli najwyrazniej slaba dupe
Cytat:
Albo głupi byli po prostu.
Też nie oceniam.
Albo postawieni pod przysłowiowa ścianą.
Wielu byłych TW w dalszym ciagu mamy obok siebie , nawet niewiedząc o tym. Bo nie byli znanymi osobami. O wielu nie wiemy , bo dokumenty zostały zniszczone lub ukryte. Np. co do księzy katolickich.

Generalnie ja tez nie oceniam.

Mimo to, dziennikarstwo w wydaniu Passenta lubię.

Cytat:
:ja to dopiero mam malzenstwofobie nieuleczalna
Smutne, ale odmieńcy , tak mają . Mój syn ze swoimi dziewczynami zazwyczaj wchodził w najostrzejszy konflikt , kiedy oświadczał , że żadnego cyrku typu śłub kościelny nie zamierza w swoim zyciu urządzac. Inne postrzeganie Boga, absolutu czy opatrzności nie mieści się przeciętnej dziewczynie w głowie. Co rodzina powie.
No i jak to bez tej białej sukni. Nie zostać księzniczką ?

A na marginesie. Brudne ciuchy wyrzucasz?

Edytowane przez ROZ-ter-KA
Czas edycji: 2009-10-14 o 02:19
ROZ-ter-KA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 02:14   #3893
gryx82
BAN stały

Cytat:
Nawet jeszcze nie zaczęłyśmy
Kobiety...

Cytat:

---

Dobrej nocy
Stary 2009-10-14, 02:20   #3894
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Albo postawieni pod przysłowiowa ścianą.
Wielu byłych TW w dalszym ciagu mamy obok siebie , nawet niewiedząc o tym. Bo nie byli znanymi osobami. O wielu nie wiemy , bo dokumenty zostały zniszczone lub ukryte. Np. co do księzy katolickich.

Generalnie ja tez nie oceniam.

A Passenta dziennikarstwo lubię.
tez go lubie, madry gosc (czasami wyswietla sie w tv) Polityki nie zbieram (on chyba tam pisze) ale zawsze lubilam czytac jak mialam okazje gdzies dorwac, to samo Zakowski - dla mnie to guru gdyby tylko inni dziennikarze/felietonisci zechcieli formulowac swoje mysli w podobny do niego sposob...
ostatnio niestety czesciej przesiaduje przed tv niz przed gazetami, a dziennikarstwo telewizje zaczyna zahaczac o rynsztok, panowie typu Rymanowskiego, Durczoka...i inne sepy szukajace taniej sensacji

Cytat:
A na marginesie. Brudne ciuchy wyrzucasz?
oddaje do Czerwonego Krzyza

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2009-10-14 o 02:28
Stary 2009-10-14, 02:27   #3895
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Dlatego ja nie mam od 5 lat TV w domu
A i do gazet sporadycznie zaglądam. Zbyt duzo rynsztoka wszędzie.

Idę myc moje nienkie włoski , zastanawiam się nad tym Der..coś tam. Jakby mi więcej urosło , to nie widac by było że takie cienkie i fryzurka by była bujniejsza.
Czy mozna to stosować , nawet jak nie wychodzą włosy Myśłę o szmponie.
Stary 2009-10-14, 02:37   #3896
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Czy mozna to stosować , nawet jak nie wychodzą włosy Myśłę o szmponie.
mozna, nie ma przeciwwskazan pogrubia i zageszcza ale jako "zwykly" szampon tez sie sprawdza, nie zauwazylam zeby powodowal np lupiez czy platal wlosy

sure. fine. whatever.

Stary 2009-10-14, 02:42   #3897
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
mozna, nie ma przeciwwskazan pogrubia i zageszcza ale jako "zwykly" szampon tez sie sprawdza, nie zauwazylam zeby powodowal np lupiez czy platal wlosy
To sobie pod choinkę zażyczę.

Dobrej nocy, bo znowu zaśpię do roboty
Stary 2009-10-14, 07:15   #3898
agnes_bdg
perfumowy zawrót głowy

Cytat:
Dzięki za polecenie. Też się skuszę, bo wypadają mi włosy jak cholera.
Próbowałam Skrzypovitę, wypadają tak samo ale są bardziej błyszczące.

Co do nazwisk - mi było trudno ale zmieniłam. Dla męża było to bardzo ważne. Zamiast dziwnego z końcówką "ska" mam teraz krótsze, prostsze. Rozstałam się bez żalu, a że nazwisko noszę inne, zmieniły mi się liczby numerologiczne. Stałam się milsza i spokojniejsza.

Piję kawkę i zmykam. Miłego dnia.

Rozpaczliwie poszukuję choć kropli Byzantine Rochas i AA Winter Delice

agnes_bdg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 07:16   #3899
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Hej wszystkim

Ćwiczę poranne wstawanie:hahaha :

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 07:31   #3900
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez melkmeisje Pokaż wiadomość
Mendosito! (coś mam problem z zacytowaniem )
Ja tak samo! Ostatnio żyję od poniedziałku do poniedziałku z tego powodu Ten odcinek też czeka na mnie od wczoraj, ale nie miałam już siły go obejrzeć (skończyłam na Brzyduli, którą codziennie ściągam i rytualnie oglądam co wieczór ) A Dexter... ach, trzyma poziom (A raczej wraca do poziomu sprzed trzeciego sezonu).
A mnie się trzeci sezon podobał na równi z 1 i 2. A obecny sezon to już taki troche inny Deksio, jak dla mnie to mnóstwo tam elementów komediowych

Cytat:

A to można łączyć?
No popatrz... Też sobie fundnę.... kiedyś.
Okazuje się, że można. Robi się chyba wtedy słabą mikro+ słabe kwasy. Za tydzień zdam relację.

Fatalnie dziś spałam- stresowałam się śniegiem, który ma ponoć dziś padać, a ja nie mam zimówek założonych.

Miłego dnia!
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości