![]() |
#4982 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki, część IX
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Pokaż fotki, bo ja na razie jeszcze tam nie zamawiałam, ale może pod koniec miesiąca się zbiorę, bo chcę jeszcze na pewno czerwień i musztardkę z tych zwykłych, a i z tych jakiś kolorek mogłabym wziąć. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() A koniecznie musisz być dzień w dzień przez te najbliższe 3tyg.? Może po kontroli szefowa pozwoli Ci na dzień-dwa wolnego? ***************** Miałam iść dziś na fitness, ale taka zimnica, że mi się nie chce z domu ruszać. Chyba dla rozgrzewki posprzątam pokój, bo w sumie przydało by się. W ogóle jakiś taki kiepski mam ten dzisiejszy dzień, rano mi się za długo pospało, więc od razu miałam mały poślizg, no ale udało mi się załatwić, co chciałam w urzędzie. Potem kupiłam sobie fajne rajstopy i fajny, jak mi się wydawało szaliczek, ale potem się okazało, że ma dziurę. Wracać mi się tam nie chciało, stwierdziłam, że za 8zł to jakoś przeżyję i naprawię sama, ale w domu zauważyłam, że jeszcze w 2 miesjcach ma podejrzane przterarcia ![]() ![]() Wrrr, idę sprzątać. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4983 | |||
Zakorzenienie
|
Oj, kuruj się
![]() Cytat:
![]() ![]() Nawet TŻta przegoniłam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() A pracą aż tak się nie przejmuj, aż tak dawno się nie broniłaś,masz prawo mieć chwilę wolnego, na pewno szybko znajdziesz coś fajnego, no a przynajmniej w miarę dobrze płatnego ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#4984 |
Zakorzenienie
|
Mag
![]() ![]() Co do mojego chorowania - ja mam umowę o dzieło, więc mogę po prostu zadzwonić rano, że jestem chora i olać pracę ![]() Muszę się jeszcze pożalić, bo zauważyłam, że od ok. 2-3 tygodni strasznie wypadają mi włosy ![]() ![]()
#4985 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że jak powrócę do regularnego łykania skrzypu i trochę o nie zadbam maskami to będzie odrobinę lepiej, bo zaczynam się na poważnie niepokoić ![]()
![]() |
#4986 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
zdrowiej szybko ![]() ![]() kosmetycznie zaszalałam szminką KissKiss Baby - Rosy Nude ![]() ![]() ![]()
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-10-13 o 17:47 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4987 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Z masek mam tylko Wax + odżywkę Dove granatową. Niedawno kupiłam też szampony Barwy i Joanny z rzepą, więc mam zamiar dać moim włosom porządnego wzmacniającego kopa. Ninuś ![]()
![]() |
#4988 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Ja też jestem z doskoku, ostatnio przez nawał pracy nie bardzo mam czas na to , co bym chciała... Ale udalo mi się ruszyć z moją mgr, co prawda mam dopiero ledwo ponad 3 strony, i jeszcze 3,5 tygodnia do oddania pierwszego rodziału, ale strasznie się cieszę, że w końcu to ruszyłam ![]() ![]() W ramach wolnego popołudnia byłam dziś na pedicure,odebrałam z pozty Insta-Dri SH z poczty (Zaraz będę testować ![]() ![]() Poza tym dorosłam chyba do puszczenia w świat kilku malowideł, które leżą nieużywane ... No i mam sporo resztek, końcówek. Zaniedbałam się też ostatnio w balsamowaniu, co niestety widać na mojej skórze, szczególnie teraz, kiedy zrobiło się chłodno ![]() ---------- Dopisano o 18:49 ---------- Poprzedni post napisano o 18:48 ---------- Nina, zazdroszcze szminki ! ![]() ![]()
#4989 |
Rozeznanie
|
Dobry wieczór
![]() Od wczoraj leże rozłożona w wyrze ![]() ![]() Tak czytam o tym ile macie żeli to ja z chyba nałogowa nie jestem bo mam tylko palmolive nie dawno otwartego chyba mazidłami do ust to nadrabiam ![]() A co do żeli to ostatnio każdy wysusza mi skóre.. Znacie jakis dobry który nie wysusza? Chyba kupie znowu z AA dla diabetyków. |
![]() ![]() |
![]() |
#4990 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja kupiłam tetley brzoskwiniowo-waniliową chociaz zwykel waniliowych herbatek nei toleruję, ale jest całkiem niezła ![]() Dobre, dobre a ze starszych to lubię czekoladowe i te z rodzynkami ![]() Cytat:
![]() Jaki rozmiar tego sweterka? Jak ten czas leci ![]() Znów jakieś nowe są? ech ![]() zdrówka życzę!! ![]() Cytat:
![]() W jakimś sklepie firmowym są u Ciebie? Muszę się przejśc dokładniej po obu kleparzach i poszukać bo w sumie ta wczorajsza to moaj jedyna torebka nadająca się gdziekolwiek- poprzednia to już taki wycieruch tylko na imprezy do zniszczenia... Kopnąć go w ![]() Zużyłam już 2 próbki z 4 otwartych po wczorajszym sortowaniu, a dziś otworzę kolejne 2 (jkaies koncentraty na uda i pośladki więc może też pójda w całości) ![]() ![]() ![]() Odbyłam spotkani e zdziekanem, niestety "w trosce o moje dobro" nie pozwolił mi zrobić awansem kilku przedmiotów z 5 roku ![]() ![]() Aha Hosenko w porę sobie przypomniałam o ptzetestowaniu lakieru Wicked będąc w COKu- niestety piękny to on jest tylko w butelce ![]() Mag podaj nazwę tego OPI czarno-czerwonego bo mnie teraz wzięło na taki kolor ![]()
![]() |
#4991 |
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Wymarzłam dziś strasznie :/ Na dworze jakiś sajgon, wiatr, deszcz, masakra. Dziewczyny żółty sweterek to ten: http://allegro.pl/item766030577_modn...my_kolory.html rozmiar uniwersalny, jak któraś chętna to mogę na coś wymienić ![]()
![]() |
#4992 |
Zakorzenienie
|
Wiem że niedaleko, dlatego tak zapytałam.
![]() ![]() Wystraszyłam się prognoz pogody i zmieniłam opony na zimówki. ![]() ![]()
#4993 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() W ogóle to się przeraziłam, że jutro tylko 2 stopnie i śnieg ma padać ![]() ![]()
![]() |
#4994 | |
Zakorzenienie
|
Zatoki + antybiotyki
![]() ![]() Cytat:
![]() U mnie odwykowo i wykończeniowo ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
czyli Endżi
|
Całuję po przerwie
![]() Dziewczyny, powiedzcie że nie zrobiłam głupio że zrujnowałam się na Meteoryty Motylki... ![]() Kupiłam też kilka innych, wyjątkowo udanych rzeczy, ale napiszę w bardziej wolnej chwili ![]()
#4996 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#4997 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#4998 | ||||||||||
Zakorzenienie
|
Staram się, ale pewne męskie zachowania są dla mnie niepojęte
![]() ![]() Pogadaliśmy potem na gg, ale i tak on swoje, ja swoje, do żadnego porozumienia nie doszliśmy, bo obydwoje tak samo uparci i każdy obstaje przy swoim. Będzie co będzie, ja już nie mam siły rozmawiać w kółko o tym samym... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Przydałoby się, ale na odległość się nie da ![]() Swoją drogą czy wszyscy faceci muszą mieć jakieś swoje zabawki, które są ważniejsze niż my ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
U mnie wczoraj poszła sól do stóp, a przedwczoraj żel pod prysznic. Żeli mam jeszcze 4,5 ![]() ![]() A z kolorówki powinnam niebawem zmęczyć dwa mini superbalmy. |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
po prostu Em :)
|
ŚNIEG!
![]() ![]() Zaszywam się w łóżku i nie idę na pierwszy wykład. ![]()
![]() |
#5000 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() jest przepiękna ![]() ![]() Cytat:
![]() a zatoki wstrętna sprawa.. ja niedługo będę musiała nosić czapkę, bo nie dam rady bez.. od razu jak jest większy mróz doskwierają mi zatoki Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#5001 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() PS. Pora na nową część wątku, która zakłada? ![]()
![]() |
#5002 | |
Miss Pudernica
|
Aaaaa zasypało mnie
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Z wrażenia zdublowałam posty. - ---------- Dopisano o 09:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:25 ---------- Zapraszam ![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...4#post14722574
Marzenia same się nie spełniają, marzenia się spełnia. Edytowane przez aante_e Czas edycji: 2009-10-14 o 07:27 Powód: dubel |
|
![]() ![]() |
![]() |
#5003 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Nie wiem sama jak ja to zużywam ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:40.