|
|
#3901 | ||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar X
Ja bym wolała, żeby ktoś to za mnie robił. Jeśli już tak sobie wybieramy.
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() A zimówkami się nie martwię. Jeszcze nie zima, jeszcze będzie pięknie. ![]() Na dobry poranek coś Wam wrzucę. Mnie rozwaliła ta sesja. Nie jestem wielbicielką muzyki Madonny, ale jako osoba medialna, ta kobieta rozwala mnie raz po razie. Jest tu piękna! Piękna w swojej niedoskonałości. Piękne jest niewygładzone Photoshopem ciało, piękne są fałdy tam, gdzie każdy człowiek je ma, piękne są cienie i bruzdy. Piękne są niewyfotoszopowane ślady po kabaretkach na udach i piękne są mięśnie i żyły na rękach. I stylizacja... ![]() Nie podobają mi się tylko dziury w jasnych butach. Tadam!
|
|
#3902 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja też - ale to już wersja lux, full i w ogóle Nie śmiem nawet pomarzyć o tym![]() Co do Madonny - jak dla mnie ona jest zbyt umięśniona i "wyżyłowana" ale to już moje odczucie. Co do sesji - uwielbiam takie U nas tym tropem podążył magazyn Twój Styl ale moim zdaniem oblał zadanie i była to jedna wielka bujda. Panie na okładce (Rusin, Cielecka i Stenka) wprawdzie były nieumalowane, ale nieumalowane kosmetykami kolorowymi (typu szminka, tusz do rzęs,róż). Za to podkładu i rozświetlaczy nałożone miały, za przeproszeniem, w chol.... Nie wiem na ile Bellucci, Herzigova i Marceau rzeczywiście były nieumalowane , ale w porównaniu z sesją z TS wypadły o wiele wiarygodniej i autentyczniej.Osobiście uważam, że cel sesji nie został osiągnięty i powiało hipokryzją. Oczywiście rozumiem, że świat okładek rządzi się swoimi prawami, sama lubię popatrzeć na ładną stylizację, makijaż. Jednak mam świadomość, że to sztucznie wykreowany świat - świat wykreowany aparatem, sztuczkami oświetleniowymi, Photoshopem, światłem, makijażem. To iluzja, w którą niestety większość kobiet czasem zbyt mocno wierzy, daje się naciągnąć i popada w kompleksy. W załączniku sesja z francuskiego Elle i z polskiego TS.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 09:02 |
|
|
|
|
#3903 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ale ta sesja z Madonną to chyba ta, co miała być wyretuszowana, ale zdjęcia wyciekły, i nawet w furii kazała zwolnić pół ekipy. A ileś tam osób straciło pracę za ten przeciek... EDIT: doczytałam, że tam pisze o tym wycieku Gdzieś indziej widziałam inne zdjęcia z tej samej sesji, i wyglądały naprawde neiciekawie. Podziwiam Madonnę za jej wkład w muzykę i ciągłe bycie na topie... Ale jedna ona chyba swoje ciało mocno niszczy tym rygorystycznym trybem życia.
“It is often said that before you die your life passes before your eyes. It is in fact true. It's called living.” Edytowane przez Tsukichan Czas edycji: 2009-10-14 o 09:38 |
|
|
|
|
#3904 |
|
Zakorzenienie
|
E tam, nie wierzę w to. Skąd u Pani Moniki takie kreseczki na powiekach? Madonna- że zostawili jej "tu i ówdzie" nie znaczy, że wcale jej nie tknęli. Tak samo, jak wielkie halo było, że teraz to już chude modelki są niemodne. Wielka różnica, że samobójcy zabijają się skacząc nie z 20go, tylko 18go piętra- sytuacja ulega poprawie
![]() A co do TW "nie oceniania" uczą wszystkie (prawie mediatory) i taki jest "trynd"- człowiek światły nie ocenia, jest tolerancyjny itd. Ja w takim razie należę do Ciemnogrodu. ---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:44 ---------- Publikatory, chciałam powiedzieć, a nie mediatory Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2009-10-14 o 09:55 Powód: Naprawienie błędnej nazwy |
|
|
|
#3905 |
|
Zakorzenienie
|
Może i ma, trudno i stwierdzić - może uda mi się dorwać dużo większe zdjęcia. Mimo to bardziej jakoś autentycznie wygląda Bellucci z podpuchniętymi oczami czy Marceau z cieniami i anemiczną "bladością", niż "manekinowo", idealnie nabłyszczona Cielecka.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3906 | ||
|
Zakorzenienie
|
Alleee zasypalooooo...
Kończą mi się dylematy z wyborem butów. Nie potrzebuję już przejściowych, na wiosnę sobie kupię... ![]() Cytat:
![]() Ja takie pisma oglądam zwykle w poczekalni u dentysty. Ale najczęściej nie spędzam tam zbyt wiele czasu, bo pan doktor jest dość dobrze zorganizowany. A w necie to jest dużo ciekawszych rzeczy do wszukania i poczytania. Cytat:
Taką fajną krechę można sobie dziarnąć.
today's rain is tomorrow's whisky Edytowane przez Betty83 Czas edycji: 2009-10-14 o 10:14 |
||
|
|
|
#3907 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie też pada - śnieg z deszczem. Fuj.Cytat:
Bez "kolorówki" w poczekalni albo książki w torebce oszalałabym tam (rekord - ponad 2 h poślizgu). I jeszcze jak się zdarzą nerwowe pacjentki (znacząco wzdychają, nerwowo tupią nogami, spoglądają na zegarki, komentują) - to się sama niepotrzebnie nakręcam Ale zaciskam zęby i staram się wrzucać na luz, bo jest świetną lekarką, która nie zbywa, nie robi nic w pośpiechu, byle jak i na zasadzie " odfajkowania".
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#3908 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3909 | |
|
Zakorzenienie
|
U mnie pada taki bardziej Bożonarodzeniowy śnieg - duże gęste płaty i bez deszczu.
Cytat:
![]() No i: 1. cieżko się do niego dostać do szpiala (najlepiej pójść z problemem prywatnie, a później umówić się na wizytę w szpitalu) 2. system jest taki, bo poradnia jest głównie dla osób po udarach (pacjentów doktora po szpitalu) 3. pacjenci przychodza o 7.30 na rejestrację, czekają do 11 (bo o tej gabinet jest otwierany) i myślą że jeśli przyszli najwcześniej i zajęli sobie kolejkę, to będą pierwsi przyjęci. Często bywa jednak tak, że widzą jak przychodzi nowy pacjent, rejestruje się i zaraz jest proszony do gabinetu. Wtedy dopiero zaczyna sie wzdychanie i komentowanie. Pielęgniarki nie mają już siły tłumaczyć zasad za każdym razem.... Ale lekarz z niego świetny. Bardzo mi pomógł.
|
|
#3910 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Padłam
||
|
|
|
#3911 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Utopia, ale zgadzam się Nie wiem czy wynika to z mojej obojętności, dobroci serca, czy innych przyczyn, że mnie to ani ziębi ani grzeje czy ktoś jest gejem, Żydem, ma zielone włosy itd. Wkurza mnie chamstwo i brak tolerancji. Ludzie chyba mają za dużo wolnego czasu (szczęściarze!), skoro tak dużo myślą o cudzych nazwiskach, dzieciach, małżeństwach etc. Cytat:
Madziku, pewna moja znajoma uważa, że dziecko TRZEBA urodzić PRZED 30. Opadła mi szczęka, gdy usłyszałam jej autentyczne westchnienie ulgi, że zdążyłam w ostatnim momencie :-\ I to nie był 1.kwietnia Cytat:
Pewnie zazdroszczą, że Tobie lepiej niż im .Cytat:
Jak dla mnie chore. Znałam tą sesję, wg mnie wygląda nieźle na 51 lat. Nie wiem czy to zasługa dobrego światła czy jednak minimalnych korekt, ale twarz na niektórych zdjęciach wręcz promienieje. Nie lubię jej muzyki, nie lubię jej osoby, jednak doceniam fakt, że potrafi dobrze zadbać o swoje interesy i od wielu lat jest na topie. No i w obecnym popie, jej muzyka na moje ucho prezentuje poziom raczej wyższy od przeciętnego To niemożliwe , ale od bitych 4 godzin pada śnieg z deszczem![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Przeczytałam teraz swojego posta - o matko! co za zrzęda! Aż mi wstyd Wizaż sobie poczytam na poprawę humoru
|
||||
|
|
|
#3912 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie przeżyłam szok dnia ![]() Może jednak POWINNAM/ MUSZĘ się sprężyć w takim razie? Ło mamo... Idę się dotlenić - jakieś zakupy żywnościowe wypadałoby zrobić bo w lodówce pustki.
|
|
|
|
#3913 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
jak nie ma fiolki to mu wyslemy gwaikową ( a może atomek?)
|
|
|
#3914 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3915 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Miałam przekłute, ale zarosły. Teraz mam kolczyki i motywację,żeby odnowić. ja mam mało korali i żadnych kozaków ![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3916 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i kto mi wyczyści monitor ![]() Niemniej pomysł z atomkiem należy rozważyć. Teraz skołujmy adresik do Krzysia Madzik, nic się nie bój, o wszystko zadbamy
|
|
#3917 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3918 |
|
Rozeznanie
|
A dlaczego Wy go Krzysiem mianujecie? To Krystianek przeca.
![]() ---------- Dopisano o 11:54 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- cii, to się nie wyda ![]() Vesenko, wjechałaś mi na ambicje swoimi przysmakami. Wyprodukowałam wczoraj pyszny gulasz - był pyszny na pewno, dla mnie zabrakło ziemniaków
|
|
|
|
#3919 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ojojo...teraz to niewiadomo co będzię
|
|
#3920 |
|
Zadomowienie
|
No ciężko zaprzeczyć, że masz racje
|
#3921 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
wstałaś na czas?
![]() aleście sie wczoraj zasiedziały porąbana ![]() ja przed 10 się nie umiałam podnieść )Cytat:
jeszcze stanowczo nie pora na zimę!ja tez nie mam zimówek, jakoś przeczekam mylę ten nagły atak, będę wolno jeździć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
z tym ze nie trzeba się umawiać na godziny tylko przychodzi się i grzecznie czeka na swoja kolejkę. Jak się ma szczęście to są w kolejce 2 osoby jak się ma pecha to 12 albo i więcej (dlatego bez zapasu książek się tam nie ruszam, a jak pisałam magisterkę to i z laptopem przychodziłam Cytat:
ale jak wyglądam przez okno to obawiam się ze zostanę porwana przez tę zamieć i to dopiero będzie dotlenienie ![]() Cytat:
![]() ómarłam |
||||||
|
|
|
#3922 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też słyszałam takie barabuły- np. jak miałam 37 lat, że "w tym wieku" decydowanie się na dziecko jest nieodpowiedzialne, niewskazane, nawet niedopuszczalne, i co? Urodziłam mając 39 lat-pierwsze - i może nie ostatnie |
|
|
|
|
#3923 | |
|
Zakorzenienie
|
Fakt - nie da się ukryć. Muszę edytować tytuł na blogu i parę komentarzy.
Polly, Ewusiu Ale ja wolałabym począć Krystianka dżuniora ze wszystkimi dodatkami, plusami i bonusami Swoją drogą - z atomkiem to do Vincenta Gallo. Swojego czasu głośna była jego aukcja na ebay'u chyba, gdzie oferował właśnie swoją spermę za milion dolców ![]() ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
Nic. Życie toczy się dalej ![]() Kurczę, a tak naprawdę dalej jestem zszokowana taką postawą - że dzieci TRZEBA mieć przed 30-tką. Myślałam, że dzieci raczje CHCE się mieć a nie TRZEBA. Może się nie znam.....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 12:29 |
|
|
|
|
#3924 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
przegapiłam. No cóż, myślę, że dam radę z tym żyć Ba, nawet nie będę mieć z tym najmniejszych problemów
|
|
#3925 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3926 |
|
Zakorzenienie
|
Hello
Wpadam, żeby się przywitać, bo na 15:30 wykład z Etnografii Polski i 2 konserwatoria z mapy etnicznej świata - do 20:30... Zaległości obiecuję nadrobić w weekend ![]() Do zobacznia w przyszłości
|
|
|
|
#3927 |
|
Zakorzenienie
|
tez macie sniezyce z wichura za oknem?
ale padaka
|
#3928 |
|
Zakorzenienie
|
Tu Warszawa, tu Warszawa!
Za oknem syf. Nigdzie już nie wyjdę. Chyba, że po krówki naprzeciwko Jak przestanie walić w twarz tymi rozmokłymi białymi plackami (i za kołnierz ).Dziś domaluję palmy do lwa i może zacznę jelenia na rykowisku
|
|
|
|
#3929 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mysle że to miłość prześłania świat, acz Miłość jest ślepa i nie zauważyła takich szczegółów - zresztą tyle było o nazwiskach, że imię czym jest imię? ![]() good point ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:45 ---------- gratulacje, na jutro przećwicz sobie 6.00 ( nie polecam) ja cwiczę od lat i jakoś nigdy nie wejdzie mi w nawyk - ale jak juz miną pierwsze myśli artykułowane pod nosem !@!#@#$%%&%^&** trwające mniej więcej godzinę to nadciąga myśl że dzień będzie sie wydawał dłuższy. kto rano wstaje temu sie zdaje - takie kiedys chodizło powiedzonko, ale wiosną i latem lubiłam ranki wczesne, suchą zimą też jest nieźle mroczno, no punkt widzenia zależał zawsze od punktu siedzenia ---------- Dopisano o 15:03 ---------- Poprzedni post napisano o 14:57 ---------- Cytat:
ja nie w pracy więc bez skrępowania mogę ale ale koniec żartów ja mam jeszcze tylko 19 miechow minus 9 miechow ( bo wedle wyliczen owej pani trza urodzic przed) to mi daje ufffff spoko luz bo bym musiała zamawiac atomki - choc fiolka lepsza z atomka moze sie zbyt duzo materiału uronic/ zmarnowac. No chyba ze sie obejdzie bez, 10 miechow na "szukanie". |
||
|
|
|
#3930 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie niedługo czeka wstawanie w okolicach 4.30
Przebiję chyba nawet ThaaronaKur.... Nie ma mojej wypłaty. Wprawdzie jest jeszcze jedna sesja przychodząca po 18.00 więc czekam ( zawsze była na drugi dzień po 15.00). Jak nie, zrobię jutro jesień średniowiecza w PUP-ie (hah, ale zabrzmiało ). Choć do śmiechu nie jest mi wcale. Jak się okaże, że miałam jednak przyjechać i coś podpisać (choć zarzekano się, że nie muszę) to wystrzelę ich w kosmos.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 15:35 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:46.

, ale od bitych 4 godzin pada śnieg z deszczem
Wizaż sobie poczytam na poprawę humoru

,ale tylko aminexil pomogl. Pomogl to malo powiedziane, bo mialam po tych produktach istna burze (czy tez szope) wlosow, trudnych do ulozenia
I co tera? 

ale padaka
ja nie w pracy więc bez skrępowania mogę
(hah, ale zabrzmiało