|
|||||||
| Notka |
|
| Intymnie Forum intymnie, to wyjątkowe miejsce, w którym podzielisz się emocjami, uczuciami, związkami oraz uzyskasz wsparcie i porady społeczności. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1 |
|
Przyczajenie
|
meski problem
od kilku dni mam dziwnie czerwone przyrodzenie najbardziej od gory jak sciagne naskorek z napletka tam to jest widoczne nie dokucza to normlanie jedynie jak sie umyje wtedy albo piecze lub troche swedzi mialem ost czasem stosunki z dziewczyna i mowie odrazu ze jej nic nie dolega a mnie to wkurza bo tez troche wstyd do lekrza pojsc ale jak bedzie trzeba to pojde jesli to jest powazne bo na takie wyglada i nigdy czegos takeigo nie mialem
|
|
|
|
|
#2 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: meski problem
ja bym ci radziła iść, lepiej iść wcześnie czasem jest za późno... a nie ma się co wstydzić... sam mówisz że cie to drażni...
|
|
#3 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
niech dziewczyna sie uda do lekarza i jak sie okaze ze jej cos dolega to niech dla Ciebie tez załatwi masc i tabletki skoro Ty sie wstydzisz udac do lekarza
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Zakorzenienie
|
Wg mnie grzybica, samo nie przejdzie, potrzebna jest masc, np clotrimazolum. Ale lekarzem nie jestem, lekarz musi zobaczyc i zdiagnozowac. Przez internet sie nie da.
|
|
|
|
|
#5 |
|
Zakorzenienie
|
Obydwoje do lekarzy
|
|
|
|
|
#6 |
|
Przyczajenie
|
dziewczyna wie i jej nic ni dokucza i nic nie ma a ja to mam od paru dni w ktorych sie nie kochalismy i kochamy sie od pol roku wiec zalapal bym cos wczesniej a skad ten badziew jest tego nie wiem
|
|
|
|
|
#7 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieje, ze lekarz by kazał takiej dziewczynie się puknąć w główkę i zaprowadzić faceta do lekarza. Edytowane przez Wroclovianka Czas edycji: 2009-10-13 o 18:02 |
|
|
|
|
|
#8 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:08 ---------- Poprzedni post napisano o 18:06 ---------- niekoniecnie ... to ze ona nie miala wczesniej nie znaczy ze nie zlapie nic do konca zycia... skoro twierdzisz ze z nia wszytsko ok to pedz do lekarza i bedzie po klopocie |
|
|
|
|
|
#9 |
|
Przyczajenie
|
a jak nazywa sie lekarz do ktorego mam sie zglosic i musze miec jakies skierowanie wie ktos moze cos o tym
|
|
|
|
|
#11 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam jednak nadzieje, że ich partnerzy chociaż ulotkę czytają i sprawdzają czy mogą w ogóle zażyć te lekarstwa (bo a nuż będą uczuleni na jakiś składnik ) za nim na nie wydadzą kasę albo chociaż za nim zażyją
|
|
|
|
|
|
#12 |
|
Raczkowanie
|
asia90 ma rację - moja kobieta była kiedyś leczona na jakieś paskudztwo i ja również miałem przyjmować te same medykamenty.
|
|
#13 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No otoz to... |
|
|
|
|
|
#14 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|||
|
|
|
|
#15 | |
|
stary jednooki dachowiec
|
Cytat:
Dla mnie też. Mogę jeszcze zrozumieć, gdy lekarz przepisuje leki drugiej osobie, która nie ma jeszcze objawów tej choroby, niejako profilaktycznie przy dolegliwościach przenoszonych drogą płciową, ale wysyłanie swojej dziewczyny (która nie ma żadnych objawów choroby, które mogłyby stanowić podstawę wywiadu) do lekarza po to, żeby opowiedziała, co dolega jej mężczyźnie i skombinowała mu receptę na podstawie takiej opowieści przypomina poziomem przedszkolne podchody...
"Źle czy dobrze, okaże się później. Ale trzeba działać, śmiało chwytać życie za grzywę. Wierz mi, malutka, żałuje się wyłącznie bezczynności, niezdecydowania, wahania. Czynów i decyzji, choć niekiedy przynoszą smutek i żal, nie żałuje się." A. Sapkowski
|
|
|
|
|
|
#16 |
|
Zadomowienie
|
z facetami to tak prawie zawsze jest, że się ich wołami nie zaciągnie do lekarza, tylko wola się diagnozować on-line
sam piszesz, że Cię to wkurza, jest nieprzyjemne itp. więc nie rozumiem, dlaczego jeszcze nic z tym nie zrobiłeś :P
|
|
|
#17 |
|
Zadomowienie
|
Idz do lekarza, na forum nikt Cie nie wyleczy
|
|
#18 |
|
Raczkowanie
|
Leczeniem schorzeń układu moczo-płciowego u mezczyzn zajmuje sie urolog.Nikt nie bedzie wiedział z jakim idziesz tam problemem.Jak ktos zapyta to powiesz ,ze z pęcherzem i juz.Idz jak najszybciej.
|
|
|
|
|
#19 |
|
Zakorzenienie
|
Bzdura.
Łajrak blog: https://wizaz.pl/forum/blog.php?u=288138 Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437 OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow. |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:43.

niech dziewczyna sie uda do lekarza i jak sie okaze ze jej cos dolega to niech dla Ciebie tez załatwi masc i tabletki skoro Ty sie wstydzisz udac do lekarza

) za nim na nie wydadzą kasę albo chociaż za nim zażyją