![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe Roczniaki :)
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
Nie, no . Chodzi mnie o to, ze ja kupilam niby dobra, a do dup. jest! :[
dopiero jak poczytalam troche o gofrach, to zaczailam gdzie tkwi sukces :P i teraz moja lezy bez sensu i tylkomiejsce zajmuje |
![]() ![]() |
![]() |
#3513 |
Zakorzenienie
|
hej
![]() Nie jestem oczywiście w stanie nadrobić ![]() Coś doczytałam o śpiworkach. U nas sprawdza się super. Pierwszą noc Tymek protestował, wył jak go wsadziłam do niego, ale potem było już z órki i jest tak samo jak u Wersty- śpiworek oznacza spanie i w nim usypia duzo szybciej niż bez ![]() ![]() U ans też wali śniegiem a my opony letnie-będę dzisiaj dłużej do pracy jechala-mam dwupasem 15 km ![]() czekamy właśnie na stolarza, ma przynieść projekt kuchni ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Karolek też wysoki nie jest dziś jak nie zapomnę to przy kąpaniu go zmierzę dziś wymacałam Karolkowi 2 ząbki obydwa na dole jeden to na przodzie 3 a drugi to gdzieś w połowie po prawej stronie dziwnie będzie wyglądała taka duża przerwa między zębami a te ząbki dopiero co się przebiły bo tylko czuć taką igiełkę mam nadzieję że wszelkie marudzenie się skończy Edytowane przez kristi75 Czas edycji: 2009-10-14 o 17:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3515 |
Zakorzenienie
|
Psychotropy tosislawy
![]() Moze ja bym z nich skorzystala, dzis walne se kielicha, postanowione.. jak ciekawie moge wypic whisky? bot akowa posiadam, nigdy nie probowalam, czas moze nadszedl ![]() Kristi TZ wstaje do malego, ale ten ostatnio tak sie drze, ze szkoda slow, rzuca smokiem, butelka wody, chce mleka... taka jazda ze szok. Narobilyscie mi chetki na gofry ![]() Ja wiecie co chce zrobic, zszyc koldekre mlodego wlasnie w taki spiworek. Zimno sie zrobilo i u nas jak w zimie, w domu lodowa, poki co na razie ubieralam cieplo bajbusa, ale mam taka fajna kolderke, jak ja zloze to bedzie spoko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
mam wolne
![]() Marti może lepszym rozwiązaniem byłby suwak? albo jakieś rzepy, czy napy? tak bedziesz mogła używać jako śpiworka i kołderki ![]() ja jak pisałam przywiązałam rogi kołderki do łóżeczka i Miki jak w śpiworku, rano sie sam jedynie wygrzebie, a tak to śpi ciepły, do śpiworka to nie wiem czy by sie przyzwyczaił, może jakby był bardzo śpiący to tak, ale jak sie kokosi wstaje , to raczej klapa, byłby tylko wrzask ![]() swoją drogą to gofrownica, byłaby przydatna jak sie ma małe dzieci, wszak to najszybsze ciastka i raczej zdrowsze niż jakieś drożdżóweczki ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3517 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
p.s. ja moze nie z wyuczonego zawodu ksiegowa, ale przez rok pracowalam z srodkami trwalymi i po powrocie z macierzynskiego tyz w ksiegowosc sie bawilam... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3518 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jejku, ale tych drozdzoweczek bym se zjadla rowniez ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
ver_ona, spoko to żart był
![]() Ja gofry uwielbiam ![]() ![]() Przypomniało mi się jeszcze że mam drugą gofrownicę (tzn dodatkowe wkładki do tostera) i z tego mają ponoć wyjść gofry w kształcie myszki miki... oj eksbobasowa miałaby radochę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3520 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- najlepsza powinna miec min 1000W, takie stare ciezkie byly dobre |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Ok dzięki
![]() Sprawdzę jutro bo bym się musiała za bardzo tłuc w kuchni ![]() A najwyżej pożyczę od babci, bo ma właśnie taką dużą, starą i ciężką. I gofry wychodzą boskie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3522 |
Zakorzenienie
|
o to ja musze przekopać zaplecze bo pamietam, ze miałam wieki temu taką gofrownicę, co to powalał ciężkością, co to przestałam ją używać jak ktoś jej rączki połamał i trzeba bylo wymyslać nowe rozwiązanie otwierania
![]() hmm ciekawe gdzie sie zaszyła ![]() ![]() ta to sie zamortyzowała nadprogramowo, bo mama nam kiedyś non stop robiła gorfy, nawet takie suche były git ps. trzeba też znać dobry przepis, czytałam, że lekkości nadaje naleśnikom i gofrom , woda gazowana ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3523 |
Zakorzenienie
|
Haloha babsztyle
![]() ![]() Gofrownicę mam za całe 49,90 zł ![]() ![]() ![]() http://www.kuradomowa.com/kuchnia/przepis_na_gofry.html Ja jeszcze nie mam wolnego także dziko zazdroszczę bo mam kupę rzeczy do zrobienia i czekam na sen Olgierdzianej jak na zbawienie. Kristi ale dałaś czadu z tymi 3-kami ![]() ![]()
#3524 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pietrek spi ![]() przy kapieli zauwazylam: nowa sliwka na czole, odarty podbródek ![]()
![]() |
#3525 |
Zakorzenienie
|
Kasiulko a te gofry, to ok miały kolor, bo tam widze sporo cukru , a jak cukru czasem za dużo, to są bardziej murzynkowe
![]() ja do naleśników i takich smażonych rzeczy to daję mało cukru żeby mi sie nic po drodze nie paliło |
![]() ![]() |
![]() |
#3526 |
Zakorzenienie
|
Iga usypia. Cały dzień był spoko, mimo że wyszłyśmy raptem na 20 min., po południu dałam jej zajmujące prace (wkładanie i wyjmowanie bilonu do portfela, a potem małą komódkę, w której trzymam stare spinki - zeszła jej w sumie godzina) No wsio pięknie, a na koniec dnia zleciała mi z kanapy
![]() Zachowuje się normalnie i będę do niej zaglądać w nocy, więc musi skończyć się na guzie. Małż wraca jutro koło 8. |
![]() ![]() |
![]() |
#3527 |
Zakorzenienie
|
Aniu moje gofry miały kolor ciut ciemniejszy jak złoto ale nie były schajczone wyszły jak puszek z mięciutkim środkiem a jak wysychały skórka robiła się chrupiąca
![]() ![]() ![]()
#3528 |
Zakorzenienie
|
ok to muszę zachować linka z przepisem
![]() bedzie dobrze z Igusiową, prześpi sie i wstanie jak nowo narodzona, do codziennych zabaw, głowa do góry Jowiszku ![]() Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2009-10-14 o 19:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3529 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Ola spała z nami tej nocy i powędrowała w górę łóżka o 5:30 zbudziła nas wrzaskiem bo była na glebie. Ma się doskonale
![]() I ani myśli spać ![]()
#3531 |
Zakorzenienie
|
to nie zazdraszczam, moje od godziny tnie komara
aaaa Babole, wiecie co? wygralam ostatnio w pytanie na sniadanie bilety do multikina heheh, wiecie na co? house heheh 4odcinki z 3 seri ![]() Edytowane przez ver_ona Czas edycji: 2009-10-14 o 19:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Anisia a jak coli nie mam pod reka to z czym? moze sama walne...ale soku cytr doleje...
Mlody dzis mi maraton urzadza, po nocy takiej sobie wstal o 7.30 i do tej godziny nie spi, slania sie ale nie chce do lozeczka, a niechs ie meczy, moze w koncu pospi.. A wczoraj to juz luks byl bo z tzem se mowimy "kurde tak czy siak sie budzi to nawet jak pohalasujemy to przynajmniej bedzie mial powod do pobudki". Wiec halasujemy, nawet gdzies tam ktos sie wala a mldy spi... my do spania, mlody wstaje, no normlanie za cicho mial... dzis bedzie glosniej ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję kochana, tak chciałam skończyć prasować i z magisterą porobić... normalnie ja pierdzielnę. Wczoraj zasnęła o 22... a drzemka w dzień jak wiecie 40 minut. No szlag cięzki by to trafił!
#3534 |
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny. ja nie jestem panikara,ale jak coś się wydarzy to jednak bacznie obserwuję
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Kasiula - gofry
![]() ![]() ![]() Majoslawa to by szamala jak dzikus bo ona wszelkie slodkie za tatusiem uwielbia-moze byc nazarta ale i tak jak zobaczy ciacho to dzicz w oczach ![]() Jowisz - nic Igusi nie bedzie ![]() ![]() bylam u mamci-obzarlam sie greckich smakolykow - miesko suwlaki z tzatziki (kuzwa nie wiem jak to sie pisze... ![]() ![]() do chaty dostalam oliwe, wino, przyprawy, mydlo pomaranczowe z oliwa z oliwek, chalwe, fete... a jak wrocilam to przesyleczka na mnie czekala-dotarl plaszczyk-kurtka dla Majki-boski ![]() ![]() ale mam tone prasowania - podziele sie, wezmie ktoras ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 |
Zakorzenienie
|
A dodam jeszcze że przed kąpielą Ola się słaniała na nogach, darła ze zmęczenia ale już jest ożywiona.
![]()
#3537 |
Zakorzenienie
|
Mała którą kurtkę w końcu kupiłaś ? tę w grochy ?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3538 |
Zakorzenienie
|
A ja i paczusia bym se zjadla..
Jowiszku nie martw sie, dzieci sa z gumy, zwykle nic sie nie dzieje, a na co upadla? na dywan czy gola podloge? Mala tzatzyki sa the best, a jest duza roznica miedzy tym oryginalnym greckim a tym co podaja w kebaberiach? Edytowane przez marticia Czas edycji: 2009-10-14 o 19:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3539 |
Zakorzenienie
|
Maluśna o kurcze to miałaś udane popołudnie. Kochana jaka kurtka/płaszczyk czy ja wcześniej nie doczytałam czy co? kochana walić mi tu linkiem proszę
![]()
#3540 |
Zakorzenienie
|
przykro mi, ale ja nie, poniewaz baaardzo zadko prasuje
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:53.