|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Facet poznany na necie - co o tym myślicie?
Co znaczy, ze jestescie z odrebnych swiatow? Ja z tym moim, to naprawde bylismy z innych swiatow. Ja raczej taka zawsze grzeczna dziewczynka, a on jakis taki pod kibica podchodzacy. Ktos kogo sie zawsze boimy jak przechodzimy na na ulicy :P
Kiedys nawet jak sie klocilismy, to mu powiedzialam, ze jest z innego swiata i dlatego na to inaczej patrzy (chodzilo o walki kibicow ) i tak sie wkurzyl, ze myslalam, ze mnie znajdzie i zabije Jeździl mi, ze jestem paniusia, itp.
|
|
|
|
#4562 |
|
Zakorzenienie
|
Ja miałam na myśli odrębne zainteresowania dość itp.
On lubi gry komputerowe typu samochody, strzelanie itp, piłkę nożną, mecze itp a ja nie ![]() Ja lubię np dobry film, książki itp a on o tym nie ma pojęcia... No i szkola...on zawodówka, ja kończę studia mgr niedługo... Chyba że to nie jest przeszkodą... Obawiam się, że może być ciężko o tematy wspólne...
|
#4563 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gdy ja się pierwszy raz spotkałam z tym kolegą to miałam mieszane uczucia, doptarywałam sie jakis mankamentów, porównywałam do Exa (że Ex jest taaaki wysoki - ma 192 a kolega tylko 178, ze Ex jest blondynem o niebieskich oczach, a kolega ma czarne włosy, czarne oczy i ciemną karnację). Po drugim spotkaniu było jeszcze gorzej zwłaszcza, że spotkaliśmy mojego Exa z jego obecną dziewczyną. Wspomnienia wróciły, chciałam się wycofać. Kolega to wyczuł, nie spotykaliśmy się kilka dni, mieliśmy kontakt tylko na gg i smsami. I wiecie co? Zaczęłam za nim tęsknić, był ten spacer o którym pisałam, w weekend przyjeżdzał po mnie i odwoził na zajęcia, przyjeżdżał po zajęciach i odwoził do domu. Wczoraj ujął mnie kompletnie, bo przyszedł poźnym wieczorem i przyniósł mi syrop na kaszel przewiązany kokardą (od 2 tyg meczy mnie kaszel). Ja wiem, że jemu zalezy, bo mówi i pisze o tym otwarcie, że chce mnie przytulić. Przed snem zaczeliśmy trudną rozmowę, niestety w smsach Do czego zmierzam. Warto dać tą druga czy nawet trzecią (jak u mnie) szansę. Postaw się w odwrotnej sytuacji: że chłopak który Ci się podoba nie chce się z Toba spotkac drugi raz. Miałabyś żal do niego, ze nawet dobrze Cię nie poznał.
|
|
#4564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sama sobie instaluje jakies wyscigi i heja. Pilke nozna kocham Ksiazki czytam, filmy ogladam. Mysle, ze do wszystkiego mozna sie przyzwyczaic, przekonac. Moim zdaniem powinnas sprobowac
|
|
|
|
|
#4565 |
|
Zakorzenienie
|
Dzięki dziewczyny
Chyba zgodzę się z nim spotkać jeszcze raz a potem zobaczymy...
|
#4566 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
To dopiero 1 spotkanie tak czy kolejne...???
|
|
|
|
|
#4567 |
|
Konto usunięte
|
niby to proste znalezc nowy obiekt...
ale nie takie latwe wcale, wiem ze jak sie o jednym kurcze mysli i wiaze nadzijeje ciezko zeby myslec o kim innnym, tu w olsce pisze z 5-7 kolsiami oni by chcieli cos moze nie kazdy ale minimum polowa, to wiem, ale jednak ja mam w glowie E. i nie jest latwo bo ubzduralam sobie ze do Polski przyjedzie i bedziemy razem |
|
|
|
#4568 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Zadzwoniłam, żeby wiedzieć na czym stoje, powiedział że odezwie się za kilka dni bo będzie miał wolne. I.... i dupa![]() Taka jest prawda, że jeżeli komuś zależy na spotkaniu to się odezwie w najbliższym czasie. Już nawet nie chodzi o konkretne umówienie się, tylko chociażby napisanie aby zapytać się "co słychać" itp. Nie ma co dopowiadać sobie teorii o nieśmiałości, zapracowaniu. Dla chcącego nic trudnego
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie dalej nic - i teraz juz nawet nie jestem smutna, ale zla, bo wg mnie takie zachowanie ze strony faceta po prostu nie jest fair ;/
|
|
|
|
#4570 |
|
Konto usunięte
|
ja postanowilm sie ie odzywac poczekam kiedy sie on odezwie dzis sie nie odezwalam wlace on milczy ehhh
|
|
|
|
#4571 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Karolinkooo ja bym dała mu jeszcze jakąś szansę byście się poznali... spotykajcie się i wtedy po kilku spotkaniach i godzinach rozmów będziesz mogła stwierdzić czy jesteście dla siebie i czy jesteście z innych a może z tych samych światów. Nie skreślaj go na początku i tym bardziej za to, że lubi gry czy piłkę nożną... każdy ma inne zainteresowania w końcu... daj mu szansę a potem zdecydujesz czy to kumpel czy ktoś więcej ![]() a ja.... wczoraj dostałam przemiłego esemeska , że jestem dziewczyną z jego marzeń.... wyobrażacie sobie... tak milutko mi się zrobiło... i myślę, że tak jak mi radziłyście szczera rozmowa dużo zmieni.... tylko czy będę miała odwagę by zacząć tak poważny temat....
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4572 |
|
Zakorzenienie
|
uuu jenny - widzisz - on daje Ci pewne sygnały, że zbliżacie się do siebie... mam nadzieję, ze zdecydujesz się na rozmowę i ... pochwalisz się Nam, ze już oficjalnie jesteście razem
a wtedy to już tylko będziecie świętować kolejne i kolejne miesięcznice ![]() marynka... z jednej strony nie fair.. ale trudno jest komuś powiedzieć prosto z mostu, że nie ma się ochoty kontynuować z nim znajomosci ani utrzymywac jakiegokolwiek kontaktu ... łatwiej jest stopniowo przestac się odzywać... |
|
|
|
#4573 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
"bo tylko ty sie dla mnie liczysz" A woogle to dzis P. mi sie zalil bedactwo rodzice we Francji a on sam w Polsce jeszcze dziaki sie obrazili na niego,.i sam jest bedactwo chciabym byc obok niego wspierac....A nie moge.... |
|
|
|
|
#4574 |
|
Raczkowanie
|
HEJA! Czytam tak sobie te posty i pozwol KAROLINKO86 ,ze Ci podpowiem , moge????? Może moj punkt widzenia da Ci do myslenia, a moze w ogole to zingnorujesz
Nie wiem ... ,aleMoim zdaniem nic na sile, jak Ci sie nie spodobal od razu - nie zmuszaj sie do znajomosci z nim - nie chodzi o wyglad , ale odczucie, ktore towarzyszy po rozmowie z nim, jego intelekt, jego trzeźwość umysłu w znaczeniu - bystrość itp. Mowi sie ,ze zakochanie przychodzi z czasem - tak? Nie wydaje mi sie. Dobrze piszesz, ze wspolnych tematow brak - bo tak naprawde wazne , żeby chlopak wykazal zainteresowanie TWOJA OSOBA i chcial porozmawiac o tym co CIEBIE KRECI i poswiecal Ci duzo uwagi. Rozmowy o grach i pilce to niech zostawi kolegom przy piweczku ::P , jesli Ciebie te tematy kompletnie nie interesuja. Chlopak bedzie sie staral , bo pewnie jestes niezlym KASKIEM - w koncu niedlugo Pani Magister, ale ... Mozna dac mu szanse, ale o dalej ? Niech o Ciebie zabiega, ok... ? Ale czy na pewno tego chcesz? Moze kierujesz sie bardziej tym, ze wzbudzilas w nim zainteresowanie? Na poczatku zawsze chlopak sie interesuje dziewczyna - to zrozumiale, chce ja poznac. I obojgu to na reke. Jak juz sie poznacie - bedziesz wiedziala w sumie , czy chcesz kontynuowac znajomosc na zasadzie - PARA. Mysle, ze pare nie zobowiazujacych spotkan to nic wielkiego i sama potem bedziesz wiedziala pewnie jak postapic ![]() ![]() ![]() Moze okaze sie fajnym kuplem? Kolega? Przyjacielem? Kto wie!? ![]() Nie daj sobie tylko zamydlic oczu pieknymi smskami, bo oni to wszyscy mocno w gębusi są :P A potem okazuje się ,że w życiu czasem chowają głowę w piasek , ihihihih. |
|
|
|
#4575 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Boję sie tylko jednego: co jeśli stwierdzę, że to nie ten, którego szukam? Jasne, będę szukać dalej...ale co ja mu powiem? Żeby nie zrobić przykrosci?Ja chyba źle się wyraziłam wcześniej...oczywiście nie przeszkadza mi to, że on lubi piłkę nożną czy gry... Miałam na myśli to, że może być ciężko o wspólne tematy Ale spróbuję...Cytat:
aagusiaa88- a jak tam Twój wielbiciel? Ten który sobie coś ubzdurał? Nadal Cię męczy??
|
|
#4576 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
Aha
Ten mój do mnie pisze ciągle na gg i smski Powiedziałam, ze dam mu szansę na spotkanie jeszcze bo nie chcę po tamtym pochopnie go oceniać On twierdzi, że mnie przekona do siebie a raczej do podjęcia decyzji... Hm ciekawe co on wymyślił Trochę ciężko będzie chyba sie teraz z nim spotkać... JA mam najbliższe weekendy zajęte szkołą... A on pracuje w tygodniu... Zastanawiam się czy w takim razie to wszystko ma sens
|
#4578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurde, czemu o mnie nikt nie chce tak walczyc. Cos musi byc ze mna nie halo
|
|
|
|
|
#4579 |
|
Zakorzenienie
|
E tam... To pewnie z chlopakami cos nie halo
Albo nie trafilas na odpowiedniego Tamten naprawde sie wkręcił... Aż w szoku jestem Zobaczymy co z tego będzie...Dziewczyny a co byście sobie pomyślały o chłopaku, który po jednej rozmowie na gg albo kilku mailach prosi o wiecej fotek? Albo od razu spotkanie?
Edytowane przez karolinka86 Czas edycji: 2009-10-13 o 12:20 |
|
|
|
#4580 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A ja sie amrtwie o P. bo ma naprawde spore klopoty rodzinne.... |
|
|
|
|
#4581 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tez tak mysle - i zwykle jesli ja sie nie odezwe lub facet to dla mnie sytuacja jest jasna, tylko ze wysyłał mi już po randce smsy typy " trafiłaś w moje serce" itp i moze jestem glupia ale dla mnie takie zachowanie nie swiadczy o braku zainteresowania
|
|
|
|
|
#4582 |
|
BAN stały
|
Wlasnieteraz dowedzialam ze umarł moj kolega.
![]() ![]() ![]() ![]() .Wsumie to kiedys sie w nim kochałam..byl moim przyjacielem mielismy sie spotkac ale jakos taj wyszlo ze nie spotkalismy sie....![]() ![]() ![]() w wypadku umarł..wczoraj...pogrzeb we wtorek jest.... Ja glopia jestem ze sie z nim nie spotaklam a mial tyle lat co ja...dokladnie 28.06 skoczyl 20 lat..... ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Dla TOMKA-[*] _______________ |
|
|
|
#4583 |
|
Konto usunięte
|
motylica szkoda
![]() do E.napisalam poznym wieczorem nie wytrzynmalam, odpisal na skype czekam za nim nadal ale nie proznuje, w miedzyczaie spotkalam sie z dwoma z fotki, ale zaden mnie nie kreci jakos, jeden Michal dzis sie z nim widzialam pisze z nim ale jest rok mlodszy, ma rok w plecy i nie ma prawka no i ja studiuje on zeta no nie wim. Pisac pisze ale sie okaze. pisze z ok 5 kolesiami ale nie ze stale z kazdym tylko tak od czasu do czasu wiadomo ale i tak oni cos by chcieli jeden juz perfidni nachalny ale ja mam E. zaraz przed oczami i moze mi nie wiem co zrobic a ja i tak mysle o E. ja jstem wy.***ana eh wrocilam spalam i teraz ide do nieregularnych bo jutro zaliczenie nie mam na nic czasu wogole przez te studia pozdrawiam 3mejta sie
|
|
|
|
#4584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
moja biedna.... tak Ci współczuję... trzymaj się jakoś... dziewczynki a ja liczę na waszą pomoc.... jak wiecie dostałam ostatnio miłego smska, że jestem marzeniem jego... i właśnie stąd moje pytanie macie jakiś fajny tekst, który mogłabym mu wysłać tak by mu też się miło zrobiło...????
Małżeństwo to diament szlifowany całe życie... 20.04.2013 Ja jako pierwsza pod sercem Cię noszę, Ja o Twe zdrowie najgoręcej proszę, Jestem przy Tobie od pierwszego grama, Tyś moje dziecko, a ja... Twoja mama 12.09.2014 ![]() 20.02.2017 ![]() czekamy.... 13.10.2021
|
|
|
|
|
#4585 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() :przytu l:Wiem co czujesz w czwartek mam pogrzeb brata mojej przyjaciółki, coś strasznego. Popłacz sobie, to na pewno pomoże. Swoją drogą ja widziałam się wczoraj z moim wspaniałym M., ogólnie coś mnie jakaś depresja łapie więc troszkę tak mnie na refleksje wzieło, że jestem dla niego za głupia. Bo on taki oczytany i w ogóle, a ja jak czytam to raczej lekkie rzeczy, bardziej dla kobiet. On się zorientował, że coś nie tak i wypytał o wszystko... Jak mnie usłyszał to w sumie nieźle się ubawił. Stwierdził, że bardzo Mu odpowiadam. karolinka86 a propos różnych zainteresowań to moim skromnym zdaniem nie ma to za dużego wpływu, przy najmniej w moim przypadku. Zawsze możesz zainteresować się czymś co on lubi i wciągnąć go w jakieś swoje zainteresowanie . Oczywiście jak od razu czujesz, że to nie to, to uciekaj gdzie pieprz rośnie!
|
|
#4586 |
|
Zakorzenienie
|
Motylicaja
![]() dziewczyny mówiłyście, żebym dała sobie z nim spokój, i miałyscie racje, nie odzywałam sie od soboty, skoro nie chce to nie a dziś napisał - ze nie mial internetu, bo przeprowadził sie do nowego mieszkania, pyta co slychac itp i prosi i ksywke na skype'ie nie wiem juz czy odpisywac czy co
|
|
|
|
#4587 |
|
BAN stały
|
Dzieki dziewczyny
poplakalam z godzinke..... ![]() Ale teraz juz nie placze... Bo z P. pogadalam...i jest dobrze
|
|
|
|
#4588 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie poszłabym w życiu do niego do domu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Napisałam mu, że dam mu szansę bo nie chciałabym mówic "tak" lub "nie" tylko po jednym spotkaniu... I może jeszcze w tym tyg się zobaczymy... Ale zaznaczyłam ,że może być różnie...Że nie obiecuję, że na pewno będziemy razem bo po prostu najpierw muszę kogoś poznać... Dobrze zrobiłam?
|
|
#4589 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
. Mi się mój były po pierwszym również nie wydał specjalnie, a potem nagle mnie trafiło na drugim spotkaniu .
|
|
#4590 |
|
Zakorzenienie
|
a mozecie mi cos poradzic
bo ja mojemu od wczoraj nie odpowiedzialam, bo dalej nie wiem :P
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:53.

) i tak sie wkurzyl, ze myslalam, ze mnie znajdzie i zabije 

On twierdzi, że mnie przekona do siebie a raczej do podjęcia decyzji... Hm ciekawe co on wymyślił 
ale i tak oni cos by chcieli jeden juz perfidni nachalny ale ja mam E. zaraz przed oczami i moze mi nie wiem co zrobic a ja i tak mysle o E.