|
|
#3961 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
ja te http://www.bata.pl/artykul/71526 a najlepsze jest to ze mama niespodziewanie będąc w Bacie, wraca i mówi mi że pasek nie ściągany, ja mówię że to niemożliwe, ona że no przecież ze wie bo była i nie ściągany. Ja i pytam skąd wie, sprawdzala, były ? a ona że pani jej w sklepie tak powiedziała - no bo to co mówią panie jest święte. Ja nie wiem jakim cudem on niby miałby być nie ściągany. ehhh |
|
|
|
|
#3962 | ||||
|
Zakorzenienie
|
nie mogę się doczekać
![]() Cytat:
może niech narty weźmie ![]() mój za to jedzie do Kijowa chyba ze go po drodze przysypie ![]() to ja też sie muszę brać za produkcje, bo nie wyrobie się jak nic ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
talent marnujesz!
|
||||
|
|
|
#3963 |
|
Zakorzenienie
|
Yyyyyy.............
Ja i pisanie - ![]() Te mi się podobają: http://www.bata.pl/artykul/61824 I cena mnie zaskoczyła.
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 20:32 |
|
|
|
#3964 |
|
grozi wypollizowaniem
|
musze sie wybrac do Baty..tylko juz nie mam kiedy, a swoja drogą nasłuchałam sie wiele złych rzeczy o btach baty, ze sie rozwalają itp
,dla siebie wylukałam cuś takiego do chodzenia w mrozy - wyłożone w środku czystą zywą owcą
|
|
#3965 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na zimę jak znalazł ! mnie się rozleciały z Venezii a jedne nawet w sklepie w trakcie mierzenia (letnie) Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-14 o 20:36 |
|
|
|
|
#3966 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() No i klops ![]() Piękne. Ja ostatnio wyprodukowałam sobie kilka bransoletek. |
|
|
|
|
#3967 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piękne są - żałuję że ja nie wyglądam w oficerkach zbyt dobrze A i do Bejla będziesz pasować bo też gdzies popinkalał na ekranie w podobnych |
|
|
|
|
#3969 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3970 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Będzie z nas stylowe małżeństwo![]() Cytat:
![]() Fajne ale po pierwsze nie mają mojego rozmiaru, po drugie bez mierzenia nie ma mowy - mam wysokie podbicie i jest duże prawdopodobieństwo, że nie wcisnęłabym stopy. ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:42 ---------- Cytat:
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|||
|
|
|
#3971 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a chyba we Wrogach Publicznych, tylko nei pamiętam czy miał jakieś ala bryczesy do tgeo cos mi sie tli - bo to tak cirka ebałt o tych latach na które stylizowana jest kolekcja |
|
|
|
|
#3972 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 20:52 ---------- Poprzedni post napisano o 20:46 ---------- Cytat:
![]() bransoletki śliczne. |
|||||
|
|
|
#3973 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mała prywata - Vesenko - przesyłka for ju już spakowana i jutro ślę do ciebie ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3974 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
![]() Co do Baty, miałam kiedyś kozaki, więcej już tam nie kupię. Czółenka mam 2 pary, 1 się strasznie rozeszły, ale czerwone peep toe są ok. Generalnie jakość nie jest wyjątkowa ale znam gorsze / CCC itp
|
|
#3975 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3976 |
|
Zakorzenienie
|
zatem nie pozostaje nic innego jak to sprawdzić naocznie - http://szukaj.torrenty.org/szukaj2.php
|
|
|
|
#3977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słyszałam i czytałam, że Wrogowie Publiczni raczej "ciańki" jest. Coś, ktoś wie bliżej, naoczniej? ![]() Vesenko - bajecznie się użytkuje
|
|
|
|
#3978 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja lubię buty Baty, bo mają sporo modeli z paskami, a u mnie szpilki nie zapinane dodatkowo w kostce odpadają, bo gubię po trzech krokach. Jakość też niezła. Chociaż z butów i tak preferuję glany i buty trekkingowe. |
|
|
|
|
#3979 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no ja powiem tak - oczekwiłam więcej, mam niedosyt, nie mogę powiedzieć że to jest masterpiece, Za dużo Deppa w Deppie ale i tak zawsze oglądam żeby się samej przekonać i mieć zdanie włąśnie. Miał niezłe momenty. Za mało ale trudno. |
|
|
|
|
#3980 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w CCC czasami kupuje balerinki i nie narzekam, jakosc nie jest super ale dla mnie but (szczegolnie balerinki) to sprawa jednosezonowa, no w porywach do dwoch (jak dozyja) za to kozaki faktycznie dobrze miec lepszej jakosci, najlepsze jakie mialam sa z Clarks'a (z duzym fartem upolowane u nas na wsi )
|
|
#3981 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
|
|
|
#3982 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3983 | |
|
perfumowy zawrót głowy
|
Cytat:
Dla mnie najlepsze buty to Ryłko i kiedyś But-S, Venezia też jakością nie grzeszy. Za to ewenement to dla mnie buty i ogólnie wzornictwo Aldo. Nawet nie chce mi się ich przymierzać
|
|
#3984 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Najbardziej zalezy mi na tym, zeby ktos w koncu wyprodukowal ladne, zgrabne kozaki, ktore nie przemakaja
|
|
#3985 | ||||||
|
Wiedźma
|
Cytat:
Takie ciało to nie jest wyłącznie wynik dbania o wygląd, lecz dbania o formę, uprawiania sportu. Są ludzie, którzy lubią to robić, wiesz? ![]() I nie, kiedy tak wyglądałam nie miałam kompleksów związanych z wiekiem, ani żadnych innych - po prostu czynnie uprawiałam sport. nie "wyczynowo", ale aktywnie. A dbając nie tylko o siłę, ale i i rzeźbę mięśni chyba nie stawałam się osobą bez poczucia humoru. Twoje opinie są nieco pochopne i dla ludzi o innym guście krzywdzące. Cytat:
Czy może chodzi o tych kochanków? Jak ma kochanków to nie kobieta? Cytat:
Cytat:
Pamiętam kiedyś na solarium zobaczyłam plakat Aleksandry Kobielak i.... Fantastyczne ma ciało!Cytat:
![]() Dzięki. ![]() Cytat:
No to urodziłam wszystkie jedno. ![]() Takie tam. ![]() Pół fistaszka to zdecydowanie thriller.
Edytowane przez Sabbath Czas edycji: 2009-10-14 o 22:07 |
||||||
|
|
|
#3986 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ---------- Moje opinie nie są pochopne, tylko źle zrozumiane. Więcej dobrego może przynieść zwrócenie uwagi o dobrodziejstwach pogodzenia się z własnymi niedoskonałościami ( co w niczym nie przeszkadza pracy nad muskulaturą i cieszeniu się ze sportu) niż wychwalanie wyglądu pani M., która wciąż musi udowadniać, że jest młoda. Gust tu nie ma nic do rzeczy. |
|
|
|
|
#3987 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Mnie naprawdę łatwo jest uwierzyć w to, że ona lubi wypruwać sobie flaki na siłowni, na biezni, na ringu czy na parkiecie, bo sama przez lata robiłam to dla frajdy, dla poczucia mocy, dla tego pozytywnego "zciorania" po wysiłku. To naprawdę cholerna radość czuć, że każdy mięsień gra pod skórą jak najlepszej klasy instrument o wielkich możliwościach. I dla mnie to nie jest przymus, tylko wybór. O wiele bardziej zrozumiały i normalny, niż wybór osób, które dobrowolnie rezygnują ze sprawności swojego ciała zapuszczając i zaniedbując ten niesamowity mechanizm. To podejście nas różni. A w przypadku Madonny widzę dodatkowy powód do pracy nad ciałem i dodatkową motywację do wysiłku. Jej ciało to jej warsztat pracy. To na nim zbija kasę i robi karierę. Potrzebne jej jest nie tylko ciało piękne, ale i sprawne oraz bardzo wytrzymałe. Przyznajmy uczciwie - warunki wokalne ma przeciętne. A jednak jej koncerty to prawdziwe dzieła sztuki performance'u. Otłuszczona, nierozciągnięta i z kiepską kondycją nie dałaby rady tworzyć tak niezwykłych przedstawień. Dopatrywanie się tu kompleksów i bycia kobietonem jest, moim zdaniem, błędem. Ale to tylko mój ogląd sprawy.
|
|
#3988 |
|
Zakorzenienie
|
Znów pudło. Chodziło mi tylko o wygląd. Przecież wspomniałam skromnie o swoich kochankach- nawet to zacytowałaś.
|
|
|
|
#3989 | |
|
Wiedźma
|
Cytat:
Ja twierdzę, że gust owszem, ma tu bardzo wiele do rzeczy, bo mnie się PODOBAJĄ takie ciała, jak ciało Madonny. I nie znaczy to, że uważam je za doskonałe. To właśnie niedoskonałości czynią je zachwycającym, o czym pisałam. I jeszcze: dobrodziejstwem pogodzenia się z własnymi niedoskonałościami nazywamy zwykle lenistwo. Wiele osób mogłoby mieć ciało, jak Madonna, jednak niewiele ma dość siły i konsekwencji, by nad tym dzień po dniu pracować. Wybierają siedzenie na pupie i zajadanie rogalików z wiśniami (jak ja w tej chwili ). I wtedy najłatwiej jest wmówić sobie, ze to ona jest dziwna i zakompleksiona. Odpuszczam temat dodając jedynie, że ja mogłabym i chciałabym tak wyglądać, ale zbyt leniwa jestem ostatnio... Może gdyby moja forma przekładała się na cyferki na koncie byłabym lepiej zmotywowana.
|
|
#3990 |
|
Zakorzenienie
|
ale zacięta polemika
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

i pytam skąd wie, sprawdzala, były ? 

chyba ze go po drodze przysypie 
:hah aha:
talent marnujesz!

Ja i pisanie - 

Fantastyczne ma ciało!