|
|
#3931 | ||||
|
Wiedźma
|
Dot.: Scent Bar X
Cytat:
Co zaś do wrzuconych przez Ciebie zdjęć - dla mnie one wszystkie są umalowane. Ale przyznaję, że specjaliści z ELLE lepiej potrafią symulować natural look. Cytat:
![]() W każdym razie mnie nie tylko o sam fakt "wyjścia z tym do ludzi" chodziło. Chodzi mi o jej fenomenalne ciało, świetną muskulaturę, doskonałą formę i piękną, tak - piękną twarz. Moim zdaniem wygląda w tej chwili lepiej, niż wtedy, kiedy jako pyzata, przeciętna babeczka zaczynała karierę. Cytat:
![]() Jest też Polityka, ale tę mam zwykle przeczytaną na bieżąco. Cytat:
Ufff.
|
|
#3932 |
|
grozi wypollizowaniem
|
|
|
#3933 |
|
Wiedźma
|
|
#3934 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3935 | ||
|
Zakorzenienie
|
ofszem, od samego rana
byłam na zakupach w markecie po drugiej stronie ulicy i wróciłam mokra jakbym co najmniej pół miasta na nogach obeszła ![]() Cytat:
![]() jak Ty to przeżyjesz? Cytat:
|
||
|
|
|
#3936 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak mnie wnerwili....
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
|
#3937 |
|
Zakorzenienie
|
sesja Madonny - ciekawa, fanem nie jestem ale nie pozostaję obojętna, sentyment - jej album like a prayer był moja pierwszą kasetą w życiu jako dziecko uczyłam sie ang na m.in jej piosenkach, szybki kurs dojrzewania
. Ciało - rzecz gustu, mnie się podoba wiele typów sylwetek, nie mam swoich typów, ale takie "użylenie" to jest zdaje się genetycznie uwarunkowane, np ja mam żylaste dłonie i stopy, Angelina Jolie całe ręce itp itd. Ale Te "NIEFOTOSZOPOWANE POLKI" jak zwykle KPINA na resorach (wiem że nie ma takiego związku frazeologicznego w jęz polskim ale to tez nie jest no make up). Nawet nie potrafili tego przyzwoicie ukryc jak ci z zagranicznego Elle. Ja tam nawet podejrzewam że te zagraniczne mają make-up a na to dorysowane cienei pod uczami. ale to moja teoria spisku. ![]() Ale jakoś na szczęscie mnie to zupełnie rybcia, ot kolejna obłuda szołbiznesu i promowania fałszywych wzorów. Ja żyję obok takich spraw. Czasami jednak faktycznie zainteresują mnie "stylizacje" bo moze przyjdzie czas okazja zeby się wystylizować i wtedy fajnie by było mieć koncepcję. Raczej dla zabawy, z ciekawości. Jestem po prostu ciekawa czy tak przecietną moją urode, nei wyróżniającą się po prostu niczym można w coś innego przekształcić. Idzie halloween, moze. moze pokombinuję. ściałabym . Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2009-10-14 o 17:02 |
|
|
|
#3938 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.A im bardziej dba, tym mniej ma poczucia humoru, szczególnie dot. własnej osoby. Madonna reprezentuje dla mnie niesłychane cwaniactwo showbiznesowe (imponujące), dodaje kolorytu, taki wieczny kobieton z coraz młodszymi kochankami. Zresztą ja też zawsze byłam z młodszymi od siebie (choć wolałam starszych) i miałam żyły na rękach (w tym samym czasie) A teraz? Nudy, panie ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#3939 |
|
Zakorzenienie
|
[/COLOR]
Zgadzam się z przedmówczynią. Tylko za co się tu przebrać, żeby się Gutek nie przestraszył? Może dynia?[/QUOTE] Mnie zawsze fascynowała rodzina Adamsów, ale akurat Amerykanie na Halloween przebierają sie za różne znane nieżyjące postacie, albo bajkowe. ciekawa jest Jackie Onasis Kennedy. |
|
|
|
#3940 | |||
|
Zakorzenienie
|
Jej, nie nadążam Was czytać
Cytat:
to hit dnia! (to hit roku)Cytat:
ma ładne mięśnie, szczupłe i wyćwiczone ciało Co do typów sylwetek podobają mi się jeszcze fitnesski ![]() Cytat:
Masakrycznie dziś zimno, wietrznie i deszczowo Idę po gorącą czekoladę
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1117911 Edytowane przez MoniaK Czas edycji: 2009-10-14 o 18:03 |
|||
|
|
|
#3941 |
|
Zakorzenienie
|
Moniak zawsze miałam tak, że miałam wyznaczony termin, jechałam podpisywałam listę i kasę przelewali tego samego dnia po 15.00 Na swoim koncie miałam ją na drugi dzień też po 15.00 ZAWSZE. Teraz zdawałam po stażu listy obecności, sprawozdania i powiedziano mi, że mam nie przyjeżdżać, że to niepotrzebne - oni przeleją mi pieniądze na konto (wypłata za wrzesień). Ja mam tylko dostarczyć na początku listopada nową umowę o pracę, wtedy mnie wyrejestrują. Nie pasowało mi coś i zadzwoniłam na drugi dzień i rozmawiałam osobą, do której mam większe zaufanie, niż panie z działu stażu
- i ta osoba powiedziała mi to samo, co ta pani - że nie muszę przyjeżdżać, nic podpisywać, a kasa pójdzie na pewno i ta osoba się tym zajmie. I dooopa. Będę sprawdzać dziś konto a jutro dzwonię z samego rana zapytać, co się do stało. Wkurzałabym się mniej ale tak się składa, że muszę komuś oddać dług, w sobotę jadę na spotkanie do Katowic - i jak zrobi się z tego większa draka, to będę musiała znowu pożyczać, bo na koncie mam jakieś marne zaskórniaki. A ja nie znoszę pożyczać kasy No to się "wypstrykałam"
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3942 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie teraz raczej deszczyca, w kazdym razie wiecej deszczu niż śniegu. Chociaz w niektórych miejscach na dworze białawo Mam większy problem Wypadło mi pół okna i wisi tak sobie nad parapetem. to znaczy wisiało , bo upchnęłam we framudze. jak dziecko nie naprawi to czeka mnie natychmiastowa wymiana okna Jestem bez kasy więc skończy się minimalizowaniem kolekcji. A było tak spokojnie , bez stresu i pieknie ostatnio. Cytat:
|
|
#3943 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
#3944 |
|
Zakorzenienie
|
Madzik, no nie nerwuj się już
|
#3945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Echhh, idę zażyć Kalms, bo nie ma co "gdybać" Jutro zadzwonię i się dowiem, co jest grane.EDIT- SĄ
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 18:37 |
|
|
|
|
#3946 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3947 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzeba być Mistrzem Marudzenia
|
|
|
|
#3948 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, ja myślałam ze już jestem mistrzem a tu jednak nie
![]() nauczysz mnie marudzić? |
|
|
|
#3949 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#3950 |
|
Zakorzenienie
|
A wg mnie wygląda bardzo źle, jak na 51 lat. Zwłaszcza biorąc pod uwagę nader częste zabiegi odmładzające, z botoksem na czele, którym ochoczo się poddaje. Wygląda na tych zdjęciach- za sprawą blond loków, zmęczonej cery no i niezwykłego wdzianka- na starą, zmęczoną życiem i pracą kurtyzanę.
Ale to oczywiście tylko moja subiektywna opinia. Ło mamo... To mnie już też niewiele czasu zostało, a problem największy jest taki, że im jestem starsza, tym bardziej nie chcę mieć dzieci. No i co ja mam z tym zrobić?? |
|
|
|
#3951 |
|
grozi wypollizowaniem
|
![]() u mnie pada śnieg, ale taki zimowy śnieg wielkie wielgasne płaciory.... na ulicach jest brei ponad kostkę- wróciłam z butami mokrymi tak ze sie wylewało z nich ![]() w parku połamały sie konary i lezą na ulicy, nie wiem czemu? od tego śniegu? bo są jeszcze liście i gałąź wiecej go zbiera? nie mam pojęcia ale osiedle wyglada jak po wichurze, a nie wiało ![]() w krakowskich sklepach obuwniczych histeria, w Abrze i ccc buty walają sie po całych sklepie a ludzie a szałem w oczach we nich grzebia a potem szukają swoich dzieci, które....też grzebią, tyle ze na dziale dziecięcym ![]() a mój TZ jedzie w weekend w Gorce
|
|
#3952 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Cytat:
Polly, umrę ze śmiechu dziś przez ciebie - i będziesz mnie miała na sumieniu
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-10-14 o 20:05 |
||
|
|
|
#3953 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
o..to tak jak ja , a tak a propos- drugie trzeba mieć do jakiego wieku? są jakieś teorie?
|
|
|
#3954 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
:hah aha:
|
|
|
|
#3955 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie za to okropnie wieje.
Polly, znaazłaś sposób na kaszel? Bo mnie tak męczy,że zaraz żołądek wykaszlę. I nie tylko. Dzisiaj wydłubałam takie dwa drobiazgi. Jutro biorę się za turmaliny, resztę lawy, koral i howlity. |
|
|
|
#3956 |
|
grozi wypollizowaniem
|
i dopiero teraz mi to mówisz! no i co teraz będzie??? wiem- teraz drugie to ty mi urodzisz
|
|
#3957 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwszy raz, uziemiona chorobą, w sklepach na stanie nie było ( dzwoniłam) wizja jeżdżenia i szukania nie wiem kiedy igływ stogu siana mnie przerosła, mogę do 10 dni oddac - pomyślałam sobie - co stoi na przeszkodzie. Tylko coś do mnie dotrzeć nie mogą przez tę śnieżycę. Polly - pochwalisz sie jakie upolowałaś?? |
|
|
|
|
#3958 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3959 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
na kaszel ( taki mokry) to ja biore flegamine zeby wyharatało co ma wyharatać i spokój- prawie juz nie kaszlę bardzo mi sie podoba taki bigielek i sposób nadziania koralików jak w pierwszych kolczykach- uwazam ze wyglada to bardzo nowocześnie i elegancko ---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ---------- Cytat:
a ty jakie kupiłaś? pokaz
|
|
|
#3960 | |
|
Zakorzenienie
|
Ale nikt na zawał nie padł, mam nadzieję?
Może ja powinnam jakieś kryminały pisać, thrillery i takie tam? ![]() ---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
![]() Radzę zacząć działać ci już Liczę na twoje zdolności do przekonywania i negocjacyjne
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:22.

U nas tym tropem podążył magazyn Twój Styl ale moim zdaniem oblał zadanie i była to jedna wielka bujda. Panie na okładce (Rusin, Cielecka i Stenka) wprawdzie były nieumalowane, ale nieumalowane kosmetykami kolorowymi (typu szminka, tusz do rzęs,róż). Za to podkładu i rozświetlaczy nałożone miały, za przeproszeniem, w chol.... Nie wiem na ile Bellucci, Herzigova i Marceau rzeczywiście były nieumalowane , ale w porównaniu z sesją z TS wypadły o wiele wiarygodniej i autentyczniej.

ale padaka 
byłam na zakupach w markecie po drugiej stronie ulicy i wróciłam mokra jakbym co najmniej pół miasta na nogach obeszła 

(hah, ale zabrzmiało
. 

to hit dnia! (to hit roku)
Idę po gorącą czekoladę 

Wypadło mi pół okna i wisi tak sobie nad parapetem. to znaczy wisiało , bo upchnęłam we framudze. jak dziecko nie naprawi to czeka mnie natychmiastowa wymiana okna