Scent Bar X - Strona 132 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-14, 15:44   #3931
Sabbath
Wiedźma

Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Co do Madonny - jak dla mnie ona jest zbyt umięśniona i "wyżyłowana" ale to już moje odczucie. Co do sesji - uwielbiam takie Tylko tego typu sesji to chyba ze świecą szukać. Choć ostatnio widziałam okładkę (w necie) francuskiego wydania ELLE, gdzie Monica Belluci, Sophie Marceau i Eva Herzigova wystąpiły na okładce bez makijażu i bez obróbki Photoshopa. Cienie, zmarszczki, przebarwienia, bladość. U nas tym tropem podążył magazyn Twój Styl ale moim zdaniem oblał zadanie i była to jedna wielka bujda. Panie na okładce (Rusin, Cielecka i Stenka) wprawdzie były nieumalowane, ale nieumalowane kosmetykami kolorowymi (typu szminka, tusz do rzęs,róż). Za to podkładu i rozświetlaczy nałożone miały, za przeproszeniem, w chol.... Nie wiem na ile Bellucci, Herzigova i Marceau rzeczywiście były nieumalowane , ale w porównaniu z sesją z TS wypadły o wiele wiarygodniej i autentyczniej.
Osobiście uważam, że cel sesji nie został osiągnięty i powiało hipokryzją.

Oczywiście rozumiem, że świat okładek rządzi się swoimi prawami, sama lubię popatrzeć na ładną stylizację, makijaż. Jednak mam świadomość, że to sztucznie wykreowany świat - świat wykreowany aparatem, sztuczkami oświetleniowymi, Photoshopem, światłem, makijażem. To iluzja, w którą niestety większość kobiet czasem zbyt mocno wierzy, daje się naciągnąć i popada w kompleksy.

W załączniku sesja z francuskiego Elle i z polskiego TS.
Ja dla mnie Madonna ma ciało idealne. Nie lubię galarety, uwielbiam właśnie tak ascetycznie otłuszczone mięśnie grające pod skórą. Rąk jej zazdroszczę. Kiedyś takie miałam, teraz jestem osadlona (i odmuskulona) i te moje rzekomo łagodniejsze kształty mi się nie podobają.

Co zaś do wrzuconych przez Ciebie zdjęć - dla mnie one wszystkie są umalowane. Ale przyznaję, że specjaliści z ELLE lepiej potrafią symulować natural look.
Cytat:
Napisane przez Tsukichan Pokaż wiadomość
Ale ta sesja z Madonną to chyba ta, co miała być wyretuszowana, ale zdjęcia wyciekły, i nawet w furii kazała zwolnić pół ekipy. A ileś tam osób straciło pracę za ten przeciek...

EDIT: doczytałam, że tam pisze o tym wycieku
Gdzieś indziej widziałam inne zdjęcia z tej samej sesji, i wyglądały naprawde neiciekawie. Podziwiam Madonnę za jej wkład w muzykę i ciągłe bycie na topie... Ale jedna ona chyba swoje ciało mocno niszczy tym rygorystycznym trybem życia.
Kurczę, ja nie doczytałam i nadal nie widzę. Ślepota.
W każdym razie mnie nie tylko o sam fakt "wyjścia z tym do ludzi" chodziło. Chodzi mi o jej fenomenalne ciało, świetną muskulaturę, doskonałą formę i piękną, tak - piękną twarz. Moim zdaniem wygląda w tej chwili lepiej, niż wtedy, kiedy jako pyzata, przeciętna babeczka zaczynała karierę.

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość
Ja takie pisma oglądam zwykle w poczekalni u dentysty. Ale najczęściej nie spędzam tam zbyt wiele czasu, bo pan doktor jest dość dobrze zorganizowany.
Ja przeglądałam do czasu, kiedy w poczekalni u mojego dentysty pojawił się "Auto Świat - przyjaciel kierowcy i pacjenta".
Jest też Polityka, ale tę mam zwykle przeczytaną na bieżąco.
Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

Madziku, pewna moja znajoma uważa, że dziecko TRZEBA urodzić PRZED 30. Opadła mi szczęka, gdy usłyszałam jej autentyczne westchnienie ulgi, że zdążyłam w ostatnim momencie :-\ I to nie był 1.kwietnia
A to dotyczy wszystkich ludzi? Czy tylko kobiet?
Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Kochani,dzisiaj przyszła paczka po 20-stu dniach czekania...
Ufff. To nie dzwonię.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 15:55   #3932
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość

Ufff. To nie dzwonię.

a moja nie doszła od dni yyyy 27?
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:13   #3933
Sabbath
Wiedźma

Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
a moja nie doszła od dni yyyy 27?
A to dzwonię.
Sabbath jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:34   #3934
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
A to dzwonię.
Ciekawe,czy Trigonella też już dostała
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:53   #3935
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
tez macie sniezyce z wichura za oknem? ale padaka
ofszem, od samego rana byłam na zakupach w markecie po drugiej stronie ulicy i wróciłam mokra jakbym co najmniej pół miasta na nogach obeszła

Cytat:
Mnie niedługo czeka wstawanie w okolicach 4.30Przebiję chyba nawet Thaarona

jak Ty to przeżyjesz?

Cytat:
Kur.... Nie ma mojej wypłaty. Wprawdzie jest jeszcze jedna sesja przychodząca po 18.00 więc czekam ( zawsze była na drugi dzień po 15.00). Jak nie, zrobię jutro jesień średniowiecza w PUP-ie (hah, ale zabrzmiało). Choć do śmiechu nie jest mi wcale. Jak się okaże, że miałam jednak przyjechać i coś podpisać (choć zarzekano się, że nie muszę) to wystrzelę ich w kosmos.
z kasą tak to jest, ze jak pilnie trzeba to akurat nie przychodzi

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 16:58   #3936
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
z kasą tak to jest, ze jak pilnie trzeba to akurat nie przychodzi
Dzwoniłam w tej sprawie dwa razy, dostałam osobiste zapewnienie od jednego pracownika, że pieniądze będą i on tego przypilnuje

Jak mnie wnerwili....

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 17:00   #3937
rachell111
Zakorzenienie

sesja Madonny - ciekawa, fanem nie jestem ale nie pozostaję obojętna, sentyment - jej album like a prayer był moja pierwszą kasetą w życiu jako dziecko uczyłam sie ang na m.in jej piosenkach, szybki kurs dojrzewania .

Ciało - rzecz gustu, mnie się podoba wiele typów sylwetek, nie mam swoich typów, ale takie "użylenie" to jest zdaje się genetycznie uwarunkowane, np ja mam żylaste dłonie i stopy, Angelina Jolie całe ręce itp itd.

Ale Te "NIEFOTOSZOPOWANE POLKI" jak zwykle KPINA na resorach (wiem że nie ma takiego związku frazeologicznego w jęz polskim ale to tez nie jest no make up). Nawet nie potrafili tego przyzwoicie ukryc jak ci z zagranicznego Elle. Ja tam nawet podejrzewam że te zagraniczne mają make-up a na to dorysowane cienei pod uczami. ale to moja teoria spisku.

Ale jakoś na szczęscie mnie to zupełnie rybcia, ot kolejna obłuda szołbiznesu i promowania fałszywych wzorów. Ja żyję obok takich spraw.
Czasami jednak faktycznie zainteresują mnie "stylizacje" bo moze przyjdzie czas okazja zeby się wystylizować i wtedy fajnie by było mieć koncepcję. Raczej dla zabawy, z ciekawości. Jestem po prostu ciekawa czy tak przecietną moją urode, nei wyróżniającą się po prostu niczym można w coś innego przekształcić. Idzie halloween, moze. moze pokombinuję.

ściałabym .

Edytowane przez rachell111
Czas edycji: 2009-10-14 o 17:02
rachell111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 17:12   #3938
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Ja dla mnie Madonna ma ciało idealne. Nie lubię galarety, uwielbiam właśnie tak ascetycznie otłuszczone mięśnie grające pod skórą. Rąk jej zazdroszczę. Kiedyś takie miałam, teraz jestem osadlona (i odmuskulona) i te moje rzekomo łagodniejsze kształty mi się nie podobają.
Wg mnie takie ciało wskazuje na poważne zaburzenia w odbiorze wizerunku samej siebie i kompleksy prawdopodobnie związane z wiekiem. Zawsze wydaje mi się podejrzane, jak ktoś tak STRASZNIE (chorobliwie) dba o swój wygląd .
A im bardziej dba, tym mniej ma poczucia humoru, szczególnie dot. własnej osoby.
Madonna reprezentuje dla mnie niesłychane cwaniactwo showbiznesowe (imponujące), dodaje kolorytu, taki wieczny kobieton z coraz młodszymi kochankami.
Zresztą ja też zawsze byłam z młodszymi od siebie (choć wolałam starszych) i miałam żyły na rękach (w tym samym czasie)
A teraz? Nudy, panie

---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ----------

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
.

Ciało - rzecz gustu, mnie się podoba wiele typów sylwetek, nie mam swoich typów, ale takie "użylenie" to jest zdaje się genetycznie uwarunkowane, np ja mam żylaste dłonie i stopy, Angelina Jolie całe ręce itp itd.
.
U Angeliny to anoreksja, nie genetyka- chyba, że jeszcze jakaś inna choroba. Szkoda, że z tak pięknej kobiety zrobił się patyczak z ustami

---------- Dopisano o 17:12 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ----------

Cytat:

Ale Te "NIEFOTOSZOPOWANE POLKI" jak zwykle KPINA na resorach (wiem że nie ma takiego związku frazeologicznego w jęz polskim ale to tez nie jest no make up). Nawet nie potrafili tego przyzwoicie ukryc jak ci z zagranicznego Elle. Ja tam nawet podejrzewam że te zagraniczne mają make-up a na to dorysowane cienei pod uczami. ale to moja teoria spisku.

Ale jakoś na szczęscie mnie to zupełnie rybcia, ot kolejna obłuda szołbiznesu i promowania fałszywych wzorów. Ja żyję obok takich spraw.
Czasami jednak faktycznie zainteresują mnie "stylizacje" bo moze przyjdzie czas okazja zeby się wystylizować i wtedy fajnie by było mieć koncepcję. Raczej dla zabawy, z ciekawości. Jestem po prostu ciekawa czy tak przecietną moją urode, nei wyróżniającą się po prostu niczym można w coś innego przekształcić. Idzie halloween, moze. moze pokombinuję.

ściałabym .
Zgadzam się z przedmówczynią. Tylko za co się tu przebrać, żeby się Gutek nie przestraszył? Może dynia?
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 17:35   #3939
rachell111
Zakorzenienie

[/COLOR]
Zgadzam się z przedmówczynią. Tylko za co się tu przebrać, żeby się Gutek nie przestraszył? Może dynia?[/QUOTE]

Mnie zawsze fascynowała rodzina Adamsów, ale akurat Amerykanie na Halloween przebierają sie za różne znane nieżyjące postacie, albo bajkowe.

ciekawa jest Jackie Onasis Kennedy.
Stary 2009-10-14, 18:02   #3940
MoniaK
Zakorzenienie

Jej, nie nadążam Was czytać

Cytat:
madzik!- napisz do Bale'a ze czas goni itp, moze sie zlituje i przesle co nieco w fiolce
jak nie ma fiolki to mu wyslemy gwaikową ( a może atomek?)
Polly, ómarłam to hit dnia! (to hit roku)

Cytat:
Mnie też się podoba takie umięśnione ciało. Zresztą Madonna wcale nie ma jakiejś super hiper muskulatury ma ładne mięśnie, szczupłe i wyćwiczone ciało Nie lubię jej wizerunku i otoczki ale wygląda super
Co do typów sylwetek podobają mi się jeszcze fitnesski

Cytat:
Dzwoniłam w tej sprawie dwa razy, dostałam osobiste zapewnienie od jednego pracownika, że pieniądze będą i on tego przypilnuje
Madzik, a kasa ma wejść do 15-go? Z tego co pamiętam to tak mi przychodziła kiedyś z UP więc może wstrzymaj się z nerwami do jutra

Masakrycznie dziś zimno, wietrznie i deszczowo Idę po gorącą czekoladę

Edytowane przez MoniaK
Czas edycji: 2009-10-14 o 18:03
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 18:11   #3941
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Moniak zawsze miałam tak, że miałam wyznaczony termin, jechałam podpisywałam listę i kasę przelewali tego samego dnia po 15.00 Na swoim koncie miałam ją na drugi dzień też po 15.00 ZAWSZE. Teraz zdawałam po stażu listy obecności, sprawozdania i powiedziano mi, że mam nie przyjeżdżać, że to niepotrzebne - oni przeleją mi pieniądze na konto (wypłata za wrzesień). Ja mam tylko dostarczyć na początku listopada nową umowę o pracę, wtedy mnie wyrejestrują. Nie pasowało mi coś i zadzwoniłam na drugi dzień i rozmawiałam osobą, do której mam większe zaufanie, niż panie z działu stażu - i ta osoba powiedziała mi to samo, co ta pani - że nie muszę przyjeżdżać, nic podpisywać, a kasa pójdzie na pewno i ta osoba się tym zajmie. I dooopa. Kasy nie ma. A była zawsze terminowo przez 6 miesięcy, na drugi dzień.

Będę sprawdzać dziś konto a jutro dzwonię z samego rana zapytać, co się do stało.

Wkurzałabym się mniej ale tak się składa, że muszę komuś oddać dług, w sobotę jadę na spotkanie do Katowic - i jak zrobi się z tego większa draka, to będę musiała znowu pożyczać, bo na koncie mam jakieś marne zaskórniaki. A ja nie znoszę pożyczać kasy

No to się "wypstrykałam"

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 18:18   #3942
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Kurczę, a tak naprawdę dalej jestem zszokowana taką postawą - że dzieci TRZEBA mieć przed 30-tką. Myślałam, że dzieci raczje CHCE się mieć a nie TRZEBA.

Może się nie znam.....
Dzieci zdecydowanie trzeba chciec mieć !

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
tez macie sniezyce z wichura za oknem? ale padaka
U mnie teraz raczej deszczyca, w kazdym razie wiecej deszczu niż śniegu. Chociaz w niektórych miejscach na dworze białawo

Mam większy problem Wypadło mi pół okna i wisi tak sobie nad parapetem. to znaczy wisiało , bo upchnęłam we framudze. jak dziecko nie naprawi to czeka mnie natychmiastowa wymiana okna
Jestem bez kasy więc skończy się minimalizowaniem kolekcji. A było tak spokojnie , bez stresu i pieknie ostatnio.

Cytat:
(...)
Kurczę, ja nie doczytałam i nadal nie widzę. Ślepota.
W każdym razie mnie nie tylko o sam fakt "wyjścia z tym do ludzi" chodziło. Chodzi mi o jej fenomenalne ciało, świetną muskulaturę, doskonałą formę i piękną, tak - piękną twarz. Moim zdaniem wygląda w tej chwili lepiej, niż wtedy, kiedy jako pyzata, przeciętna babeczka zaczynała karierę. .
Zgadzam się, w każdym razie co do Madonny
Stary 2009-10-14, 18:20   #3943
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość
Dzieci zdecydowanie trzeba chciec mieć !
Pięknie powiedziane

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 18:28   #3944
MoniaK
Zakorzenienie

Madzik, no nie nerwuj się już Założę się że jutro dostaniesz przelew. Pewnie oni puszczają kasę jakimś odgórnym systemem i panie w UP chyba nic nie poradzą na to, kiedy pieniądze są na koncie. Tak mi się wydaje
MoniaK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 18:36   #3945
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Madzik, no nie nerwuj się już Założę się że jutro dostaniesz przelew. Pewnie oni puszczają kasę jakimś odgórnym systemem i panie w UP chyba nic nie poradzą na to, kiedy pieniądze są na koncie. Tak mi się wydaje
Pytanie - czy one w ogóle dały mój przelew do banku np? Może któraś stwierdziła, że skoro nie ma mojego podpisu przy kwocie. to przelewu do banku nie przekazała.

Echhh, idę zażyć Kalms, bo nie ma co "gdybać" Jutro zadzwonię i się dowiem, co jest grane.

EDIT- SĄ Muszę częściej marudzić

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-14 o 18:37
Stary 2009-10-14, 19:17   #3946
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:
Pytanie - czy one w ogóle dały mój przelew do banku np? Może któraś stwierdziła, że skoro nie ma mojego podpisu przy kwocie. to przelewu do banku nie przekazała.

Echhh, idę zażyć Kalms, bo nie ma co "gdybać" Jutro zadzwonię i się dowiem, co jest grane.

kurka jak ja marudze to nic nie przychodzi. Wiem trzeba umieć marudzić.
Stary 2009-10-14, 19:22   #3947
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
kurka jak ja marudze to nic nie przychodzi. Wiem trzeba umieć marudzić.
Trzeba być Mistrzem Marudzenia

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 19:26   #3948
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

Cytat:
Trzeba być Mistrzem Marudzenia
kurcze, ja myślałam ze już jestem mistrzem a tu jednak nie bo do mnie też nie przychodzi jak marudzę

nauczysz mnie marudzić?

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 19:32   #3949
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
kurcze, ja myślałam ze już jestem mistrzem a tu jednak nie bo do mnie też nie przychodzi jak marudzę

nauczysz mnie marudzić?
Zdradzę ci tajniki w sobotę

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 19:59   #3950
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość

[...]Znałam tą sesję, wg mnie wygląda nieźle na 51 lat [..]

A wg mnie wygląda bardzo źle, jak na 51 lat. Zwłaszcza biorąc pod uwagę nader częste zabiegi odmładzające, z botoksem na czele, którym ochoczo się poddaje. Wygląda na tych zdjęciach- za sprawą blond loków, zmęczonej cery no i niezwykłego wdzianka- na starą, zmęczoną życiem i pracą kurtyzanę.
Ale to oczywiście tylko moja subiektywna opinia.

Cytat:

Może jednak POWINNAM/ MUSZĘ się sprężyć w takim razie?

Ło mamo...

.
Ło mamo...
To mnie już też niewiele czasu zostało, a problem największy jest taki, że im jestem starsza, tym bardziej nie chcę mieć dzieci. No i co ja mam z tym zrobić??
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:01   #3951
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez MoniaK Pokaż wiadomość
Jej, nie nadążam Was czytać

Polly, ómarłam to hit dnia! (to hit roku)

u mnie pada śnieg, ale taki zimowy śnieg wielkie wielgasne płaciory....
na ulicach jest brei ponad kostkę- wróciłam z butami mokrymi tak ze sie wylewało z nich

w parku połamały sie konary i lezą na ulicy, nie wiem czemu? od tego śniegu? bo są jeszcze liście i gałąź wiecej go zbiera? nie mam pojęcia ale osiedle wyglada jak po wichurze, a nie wiało

w krakowskich sklepach obuwniczych histeria, w Abrze i ccc buty walają sie po całych sklepie a ludzie a szałem w oczach we nich grzebia a potem szukają swoich dzieci, które....też grzebią, tyle ze na dziale dziecięcym w tym szale kpiłam dziecku buty i ja-choc nie planowałam ale widze wszyscy biorą, to mi sie lampka zapaliła ze zaraz dla nas braknie

a mój TZ jedzie w weekend w Gorce
Stary 2009-10-14, 20:03   #3952
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość
Ło mamo...
To mnie już też niewiele czasu zostało, a problem największy jest taki, że im jestem starsza, tym bardziej nie chcę mieć dzieci. No i co ja mam z tym zrobić??
To oznacza z pewnością, że zarówno ty jak i ja jesteśmy nienormalne

---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
w krakowskich sklepach obuwniczych histeria, w Abrze i ccc buty walają sie po całych sklepie a ludzie a szałem w oczach we nich grzebia a potem szukają swoich dzieci, które....też grzebią, tyle ze na dziale dziecięcym w tym szale kpiłam dziecku buty i ja-choc nie planowałam ale widze wszyscy biorą, to mi sie lampka zapaliła ze zaraz dla nas braknie

Polly, umrę ze śmiechu dziś przez ciebie - i będziesz mnie miała na sumieniu

Frank Zappa

Edytowane przez madziczka
Czas edycji: 2009-10-14 o 20:05
Stary 2009-10-14, 20:04   #3953
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez Mendosita Pokaż wiadomość

Ło mamo...

o..to tak jak ja , tylko ze ja tak mam z ewentualnym drugim- pierwsze mam juz odfajkowane , a tak a propos- drugie trzeba mieć do jakiego wieku? są jakieś teorie?
Stary 2009-10-14, 20:07   #3954
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
o..to tak jak ja , tylko ze ja tak mam z ewentualnym drugim- pierwsze mam juz odfajkowane , a tak a propos- drugie trzeba mieć do jakiego wieku? są jakieś teorie?
Polly - WSZYSTKIE dzieci trzeba urodzić do trzydziestki:hah aha:

Frank Zappa

Stary 2009-10-14, 20:12   #3955
vesenka
Zakorzenienie

U mnie za to okropnie wieje.

Polly, znaazłaś sposób na kaszel? Bo mnie tak męczy,że zaraz żołądek wykaszlę. I nie tylko.

Dzisiaj wydłubałam takie dwa drobiazgi. Jutro biorę się za turmaliny, resztę lawy, koral i howlity.
vesenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:12   #3956
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Polly - WSZYSTKIE dzieci trzeba urodzić do trzydziestki:hah aha:
i dopiero teraz mi to mówisz! no i co teraz będzie??? wiem- teraz drugie to ty mi urodzisz
Stary 2009-10-14, 20:13   #3957
rachell111
Zakorzenienie

Cytat:

Ja w amoku że nie zdążę kupiłam przez interent

pierwszy raz, uziemiona chorobą, w sklepach na stanie nie było ( dzwoniłam) wizja jeżdżenia i szukania nie wiem kiedy igływ stogu siana mnie przerosła, mogę do 10 dni oddac - pomyślałam sobie - co stoi na przeszkodzie. Tylko coś do mnie dotrzeć nie mogą przez tę śnieżycę.

Polly - pochwalisz sie jakie upolowałaś??
Stary 2009-10-14, 20:15   #3958
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
To oznacza z pewnością, że zarówno ty jak i ja jesteśmy nienormalne

:
Jesteście jak najbardziej normalne

Cytat:
Madzik,ty to umiesz budować napięcie
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-14, 20:17   #3959
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez vesenka Pokaż wiadomość
U mnie za to okropnie wieje.

Polly, znaazłaś sposób na kaszel? Bo mnie tak męczy,że zaraz żołądek wykaszlę. I nie tylko.

Dzisiaj wydłubałam takie dwa drobiazgi. Jutro biorę się za turmaliny, resztę lawy, koral i howlity.

na kaszel ( taki mokry) to ja biore flegamine zeby wyharatało co ma wyharatać i spokój- prawie juz nie kaszlę

bardzo mi sie podoba taki bigielek i sposób nadziania koralików jak w pierwszych kolczykach- uwazam ze wyglada to bardzo nowocześnie i elegancko

---------- Dopisano o 20:17 ---------- Poprzedni post napisano o 20:17 ----------

Cytat:
Ja w amoku że nie zdążę kupiłam przez interent

pierwszy raz, uziemiona chorobą, w sklepach na stanie nie było ( dzwoniłam) wizja jeżdżenia i szukania nie wiem kiedy igływ stogu siana mnie przerosła, mogę do 10 dni oddac - pomyślałam sobie - co stoi na przeszkodzie. Tylko coś do mnie dotrzeć nie mogą przez tę śnieżycę.

Polly - pochwalisz sie jakie upolowałaś??
co do butów- to dzieckowe kupiłam...pisałam ze dzieckowe? dla siebie znowu nic
a ty jakie kupiłaś? pokaz
Stary 2009-10-14, 20:21   #3960
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez edytapa68 Pokaż wiadomość
Madzik,ty to umiesz budować napięcie
Ale nikt na zawał nie padł, mam nadzieję?
Może ja powinnam jakieś kryminały pisać, thrillery i takie tam?

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ----------

Cytat:
i dopiero teraz mi to mówisz! no i co teraz będzie??? wiem- teraz drugie to ty mi urodzisz
Jak mi załatwisz Krystianka z Hameryki, to nie ma sprawy

Radzę zacząć działać ci już Liczę na twoje zdolności do przekonywania i negocjacyjne

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości