|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 | ||
|
BAN stały
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1472 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
|
|
|
|
#1473 |
|
BAN stały
|
Mój tż też jak mu się coś podoba i liczy się z moim zdaniem i zanim kupi to się pyta czy mi się podoba.
![]() kubusewa,a twój kot nie ma robakow w pupie że tak robi/wyciera pupe o podłoge?? |
|
|
|
#1474 |
|
Zadomowienie
|
Prymulka co się stało?
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i takie wątpliwości miną.Dziewczyny współczuję Wam tych problemów ze snem, to musi być straszne Niestety nic nie doradzę, bo się na tym nie znam. Jedyne, co mi przychodzi do głowy to picie melisy przed snem.Tośka gratuluję znalezienia DJ'a! Metko a Tobie gratuluję wyboru sukni![]() Danaeee super, że z TŻtem już wszystko dobrze i nie próbujcie nawet wracać do konfliktów![]() Tancerko co butów, to ja jutro lecę do sklepu na szybkie poszukiwania butów zimowych. Myślałam, że mam jeszcze dużo czasu
|
#1475 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Wiem, że pytanie nie do mnie, ale pozwolę sobie coś powiedzieć-kot od tak sobie nie trze dupką o podłogę. Ja wzięła bym kota do weta, żeby sprawdził gruczoły okołoodbytnicze (czy się nie zatkały) lub ewentualnie obmacał jelita, bo może kotek tak reaguje na niemożność wypróżnienia albo inne dolegliwości?
|
|
#1476 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
caly dzien siedzi w domu, byla na troche w piasecznie ale tam wszystkie koty sa porzadnie zadbane wiec od nich nic nie mogla zlapac je tez raczej po kociemu . gdzie jest lain kociara jedna ;( |
|
|
|
|
#1477 |
|
Zadomowienie
|
Kubusewa witaj
fajnie, że jesteś już na swoim i już od soboty będziecie mieszkać razem!Czyli już niedługo zobaczysz suknię? Szybciutko!
|
#1478 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mowilas kiedys ze masz 2 czy 3 kotki no to raczej moge cie nazwac kociara niach niahc
|
|
|
|
|
#1479 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Mi melisa niewiele daje,no chyba że musze zwiększyć dawke do 2 kubków na raz. ![]() Dziwie się,że w dzień jako tako funkcjonuje. ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#1480 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ja też się boję brac takich leków jak valerin czy inne uspokajacze bo ze stresu miałam w tamtym roku zmienioną zapalnie dwunastnicę i już myślałam że mam wrzody także u mnie tez problemy żołądkowe ![]() Cytat:
rozmowa... rozmowa i jeszcze raz rozmowa wyjaśnijcie sobie wszystkoCytat:
Cytat:
Cytat:
A co to znowu za problemy z TŻ były? Chyba sobie już wszystko przemyślał skoro się wprowadza? Zazdroszczę Ci samodzielności... a co do Kotka ja nie pomogę, ale może właśnie warto byłoby poradzić się lekarza w tej sprawie...mój króliś jak wychodzi z kuwetki często też z mokrym kuperkiem to siada na wykładzinę i muszę czasami ją zapierać, bo jakos nie przychodzi mu do głowy żeby nie siedzieć w tym "co zrobi" ![]() Ja na zatoki brałam ibuprom zatoki i mi pomaga jak coś mnie dopada, może i TY spróbuj? ---------- Dopisano o 23:15 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
||||||
|
|
|
#1481 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Więc odrobaczać też trzeba ![]() Cytat:
![]() Mam też Selectę, a kotów tymczasowych przewinęło się przez nasz dom w sumie 7. Wybacz jeśli brzmię, jakbym się wymądrzała, ale trochę już wiem o kotach
|
|
#1482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
Ja dopiero poczatkuje w kociarzeniu ![]() kotek je tylko whiskasy z saszetek i sucha karme a co przynoszenia na butach..hmmm no musze sie rozejrzec za ksiazeczka bo na pewno byla szczepiona kotka skoro jest po ciąży i sterylizacjii tośka wymądzaj się na temat kotow zasze i wszedzie ja posluchalm chetnie... kazda rada sie przyda |
||
|
|
|
#1483 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No to witam w klubie z problemami żołądkowymi,yh już nawet nie chce narzekać bo szkoda słów.Niewiem jak to będzie przed slubem,bo w sytuacjach stresowych to się niedość że telepie to mi z nerwow niedobrze i wtedy nie jestem w stanie nic przełknąć.Moja mamuśka już zapowiedziała,że coś sobie łykniemy na nerwy przed slubem. |
|
|
|
|
#1484 | |
|
BAN stały
|
Eh,jak dobrze że nie jestem sama która cierpie na bezsenność.
![]() Aporpo stresu,byłam na zakupach z kumpelą i w sklepie wypatrzyłam herbatke fitea anti-stres,którą jutro ide kupić. ![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1485 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja tez planuję sobie coś łyknąć na stres![]() no i nie wspomne o innych objawach stresu i problemów z żołądkiem... bo to dosyć nieprzyjemne sprawy ![]() ten magnez do picia tez jest fajny, mi się trafił jakiś smak nie do wypicia więc przerzuciłam się na tabletki, łatwo i przyjemnie ![]() ---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:47 ---------- Cytat:
Ja dzisiaj chyba dłużej nie posiedzę bo mnie ta pogoda wykańcza, jakoś oczy mnie bolą i głowa, no ale zobaczymy, może łyknę sobie jedną tabletkę to łatwiej będzie zasnąć Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-14 o 23:55 |
||
|
|
|
#1486 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Certina, a Ty musisz mieć te praktyki u jednego notariusza? czy można sobie zmieniać? Albo np. nie możesz iść do jakiejś innej kancelarii np. podatkowej (tam też są prawnicy), a w przyszłym roku już wcześniej rozpocząć szukanie i wówczas zmienić? Oczywiście zdaję sobie w 100% sprawę, że nie tego byś chciała, ale taka mi myśl zaświtała jako tymczasowe rozwiązanie ![]() Pokazywałam mamie suknie, które w piątek idę mierzyć, najbardziej podobała jej się ta: Załącznik 2585493 Załącznik 2585494 Demetrios też jej się podobał, ale na drugim miejscu go uplasowała. Już Wam go pokazywałam, więc wrzucę jeszcze tylko fotki sukni, które też planuję zmierzyć w piątek (wszystkie MS, chociaż w tym sklepie są też inne marki). Załącznik 2585511 Załącznik 2585512 Załącznik 2585513Załącznik 2585514 Załącznik 2585515 Jak macie ochotę, to komentujcie Umówiłam się na mierzenie przez internet, ale zadzwonię tam jutro albo pojutrze incognito i się spytam czy można zdjęcia robić ![]() ![]() Acha, jeszcze muszę dodać, że moja suknia będzie cała biała ![]() I żadna z tych sukni nie zachwyciła mnie tak jak Demetrios, ale wybrałam te które podobają mi się najbardziej z tego co było na stronie sklepu do którego idę
Edytowane przez Jazzmanka Czas edycji: 2009-10-15 o 00:00 |
||
|
|
|
#1487 | |
|
Wtajemniczenie
|
Mam nadzieję, że wybaczycie dziewczyny
![]() Cytat:
Odradzam karmienie tym kota. Karmy te zawierają mnóstwo barwników, konserwantów, ulepszaczy smaku, a niewiele mięsa. To jest tak jakbyś kota codziennie karmiła fast-food'ami Dużo lepsze są karmy kupowane z sklepach zoologicznych z prawdziwego zdarzenia (sama kupuję w sklepach internetowych, bo mają taniej) gdzie oczywiście są karmy tańsze i droższe i o różnej jakości składzie, ale i tak lepsze od whiskasa. W dodatku w przypadku karmienia whiskasem, przy przestrzeganiu dawkowania, cenowo wychodzi drożej niż dobrej jakości karmy Lepiej sprawdź czy i kiedy kota była szczepiona i odrobaczana. Dorosłe koty, które nie wychodzą na dwór, szczepi się zwykle co dwa lata. Odrobaczanie polecam raz na kwartał, albo chociaż na pół roku ![]() Zwłaszcza, że ludzie często zarażają się robalami od kotów ![]() Jakbyś miała jakieś pytania zapraszam na pw
|
|
#1488 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja nawet tabletki przeciwbólowe mam rozpuszczane w wodzie,mam na mysli solpadeine.Mi ten magnez smakowy smakuje. ![]() Co do herbatek,tej herbatki fitea anti stres nie piłam jeszcze,a chce spóbować co to za cudo. No właśnie mam wrażenie,że melisa może i mnie uspokaja ale nie działa na mnie usypiająco.Chyba za dużo bym chciała/wymagam. ![]() ---------- Dopisano o 23:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:58 ---------- A i jeszcze coś,ja to ja ale o tż-ta też się obawiam bo ten jak ma stresy/nerwy to ma rewolucje jelitowe. Ostatnio mówie mu,żeby też coś wziął przed slubem,a on zażartował że przerwie Księdzu,bo musi iść na kibelek.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-15 o 00:01 |
|
|
|
|
#1489 |
|
Zadomowienie
|
No dobra, to idę sobie spać
|
|
|
|
#1490 | |||
|
Zakorzenienie
|
Metkaa gratuluje zakupu sukni
jak juz rozpracujesz wklejanie zalacznikow to pokaz albo chociaz linka daj ![]() Jazz na pewno bedzie piateczka na obronie ![]() Cytat:
![]() ja tam jestem kozak i pomykam w kozakach na 8cm zadna kaluza mi nie straszna (no chyba ze by byla jakas wieksza w ogole stwierdzilismy z TZem, ze moze to i dobrze, ze na razie nie zmienilismy opon na zimowki, bo na ulicach nie ma sniegu ani lodu tylko rzeka plynie... a na takie warunki lepsze sa letnie oponki nasze sie pieknie drogi dzis trzymaly ![]() co do spania to ja ostatnio regularnie chodze spac o 1, a wstaje jakos tak po 8, kolo 9 - sama z siebie i w sumie tyle snu mi wystarcza chyba sie troche posunelam w latach a na spanie podobno dobrze wywietrzyc pokoj przed snem i wypic szklanke cieplego mleka ![]() ja w sumie problemo z zasypianiem nie mam jak juz sie poloze o tej 1 spac to 5 minut i juz spie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() to moze nie ty zrob cos z kotem tylko niech on wyluzuje to jak on psa mial![]() ![]() usiluje, ale nie potrafie sobie tego wyobrazic Toska w sumie jest tu wieksza specjalistka od kocich przypadlosci i biegania do weta, wiec posluchaj jej rad a robaki kot moze miec od czegokolwiek zwierzeta tak juz maja ze liza co popadnie i roznie to moze byc.podpisuje sie tez pod tym co Toska napisala o whiskasach - straszny shit z tej karmy koty sa miesozercami, a w whiskasie jest 4% miesa ![]() haha jeszcze przed chwila bieglam za Czesiem na 2 pietro, bo mi zwial jak do domu wchodzilam
|
|||
|
|
|
#1491 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie mam do nich serca, tak jak TY. Jakoś będzier bo rada musi mi wyznaczyc patrona jeśli sobie nie znajdę i wtedy będzie to na 99% aplikacja pozaetatowa więc zapewne będę szukała pracy w kancelariach albo gdzies indziej żeby miec jakieś pieniądze, chyba że pójde na staz z UP na pół roku albo rok albo na bezrobotne na 2 lata![]() Co do tych sukienek wszystkie sa bardzo ładne, mnie zachwyciła ta: Załącznik 2585512 wiesz może co to za model? Bardzo chciałabym ją zmierzyć, ale w LBN nie ma sukni MS chyba że specjalnie do stolicy pojadę. A ta demetrios też jest ślicznajak będziesz miała zdjęcia to pokaż proszę ![]() ![]() edit/;Załącznik 2585512 to chyba suknie moich marzeń! Jazz dziękuję Cytat:
![]() Też pomyśle o tej herbatce, poszukam u siebie w sklepach ![]() ale powiem Ci że tym roku moja koleżanka na swoim ślubie czymś się zatruła i miała właśnie "problemy jelitowe" i świadkowa jechała do domu po loperamid. No nieprzyjemna sytuacja, zwłaszcza że trzeba się cieszyć, uśmiechać a Cię boli żołądek i chce się do toalety Także ja też w torebeczce będę miała na bank tabletki te i ibuprom na ból głowy bądź brzucha, bo on na mnie działa ![]() Jazz dobrej nocy ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- no własnie ja też z wymianą opon czekam, wprawdzie dzisiaj się przez to nie mogłam ruszyć i zapowiadają ze do niedzieli u mnie śnieg bedzie padał, ale potem ma być już cieplej i jak się ten śnieg zacznie topić to lepsze będą letnie opony zdecydowanie Edytowane przez certina4 Czas edycji: 2009-10-15 o 00:44 |
||
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
a ja już w domku jestem, po mega gorącej kąpeili o której mażyłam przez 8 godzin w pracy
![]() a u nas piękna jesienna pogoda ![]() Pogoda zupelnie jak nie na tutejszy klimat ![]() aż sie boję, jak się zaczną deszcze oj cięzko będzie sie przyzwyczaić.wiecie może co jest dobre żeby ulżyć bolącym stopom
|
|
|
|
#1493 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() To koleżanka miała niezbyt ciekawie,przekichane struć się na własnym weselu. ![]()
|
|
|
|
|
#1494 |
|
Wtajemniczenie
|
nadal nie chce mi się spać
Onaella może natrzyj jakąś maścią rozgrzewającą, wymocz w gorącej wodzie, podnieś nogi do góry zeby je trochę odciążyć, prostuj i zginaj. Mi takie sposoby zawsze pomagają ![]() ---------- Dopisano o 01:49 ---------- Poprzedni post napisano o 01:34 ---------- to i ja się chyba położę, jak nikogo tu już nie ma
|
|
|
|
#1495 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry
|
#1496 |
|
Wtajemniczenie
|
Dobry dzień
![]() cos mnie w ostatnim czasie waznego ominęło, bo nie dam rady Was nadrobić
|
|
|
|
#1497 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1498 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
strasznie już się nie mogę doczekać tej twojej kiecy ja w ogóle ślinię sie na wszystkie wasze suknie slubne i mnie to strasznie rajcuje hehe ![]() Cytat:
![]() wszystkie mi się podobaja naprawdę! pewnie fotek nie będzie można robić ale wystarczy że nam powklejasz fotki na modelkach tych sukien które mierzyłaśCytat:
|
|
#1499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
metkaa - gratuluję zakupu sukni i czekam na foty ![]() toskaKrk - gratuluję! My spotkaliśmy się z 3 i wybraliśmy ostatniego Ma poczucie humoru, wizję uroczystości jaka nam odpowiada, dostosowuje się do nas i jest naprawdę sympatyczny. Za to dwóch poprzednich to jakaś porażka Dobry dzień ![]() Ja w sobotę wybieram sie z mamą na salony z zamiarem zakupu sukni
|
|
#1500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Ta pierwsza - czerwona jest za bardzo odważna (oczywiście to tylko moj gust). Może jeżeli chciałabyś czerwoną to lepiej krótszą, żeby była mniej "wieczorowa", i jakaś cieplejsza czerwień. A ta druga, mimo, że są drapowania, które mi się podobają, to akurat efekt końcowy niebardzo, ponieważ za dużo w tej kiecce przepychu, lepiej jak by miała mniej drapowań, np. z jednej strony. Taka obszerna może bardzo Cię skrócić,jeżeli jesteś niska to już napewno nie będzie pasowała. A poza tym ona jest typowo ślubną suknią, więc czy nie lepiej na cywilny ubrać inną, a taką (podobną w twoim stylu szukać do kościoła)? Chociaż pamiętaj, że to moja zdanie, a Twoje może być zupełnie inne.Ty masz się dobrze czuć, a Twojemu TŻtowi i tak się spodoba.---------- Dopisano o 09:23 ---------- Poprzedni post napisano o 09:11 ---------- Cytat:
.
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:32.

Albo te: 

Mam nadzieję, że z TŻtem wszystko sobie wyjaśnicie, a jak między Wami będzie dobrze to wszystko inne też się ułoży
Mam nadzieję, że wszystko się ułoży i takie wątpliwości miną.
Metko a Tobie gratuluję wyboru sukni

Mi melisa niewiele daje,no chyba że musze zwiększyć dawke do 2 kubków na raz.
Jakbym czytała o sobie.
rozmowa... rozmowa i jeszcze raz rozmowa wyjaśnijcie sobie wszystko