|
|
#4021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar X
Ekhmmm, słów mi zabrakło..... ------>
Też się tam wybierasz?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#4022 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zaklęty krąg bezsilności, niewiary i odrazy do siebie. I to ciągłe "od jutra". Raczej nie zrozumie ktoś, kto nie był nieszczęśliwym grubasem (bądź się za takiego nie uważał). W ogóle żal mi osób, które robią coś, potem żałują, potem znowu...itd ---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ---------- Tak się mówi nie tylko podczas strzelania ![]() Słowa, słowa... |
|
|
|
|
#4023 | |||
|
BAN stały
|
Cytat:
Bilet w jedną stronę kosztuje 5 zyli, miesięczny ulgowy koło 100, a zwykły nie więcej niż 150 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Idę nakremować swoje przypieczone na solarium członki (<--- tak Madzik, "członki" specjalnie dla Ciebie) |
|||
|
|
|
#4024 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4025 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Super To ja idę grzać łóżeczko![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
||
|
|
|
#4026 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Można być sobą, wybrać pepsi. ![]() Można też dobrze nie śpiewać, albo nawet wcale. Można też być Justyną N. i zamiast iść spać, trenować pisanie ![]() ---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ---------- Wróciłam przed chwilą ze spaceru z psami, nawet wielu było przechodniów, wszyscy milkli na mój widok. Myślałam, że to z powodu durnego kapelutka (żeby włosy nie zaśmiardły od fajek) i jednej rękawiczki, prawej, noszonej na lewą rękę (żeby palce nie zaśmiardły, druga mi zginęła), i niezapiętych kozaków (nie chciało mi się). Na tych nocnych wyjściach wyglądam na osobę zaburzoną ![]() Ale wszystko wyjaśniło się w łazience po powrocie. Przy malowaniu palm na czarno umazałam sobie usta i okolice oblizując pędzel (co by nie tracić czasu na mycie go) ---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ---------- Cytat:
Madzik, nie jesteś zazdrosna Przepraszam, nie byłam sobą Edytowane przez justynaneyman Czas edycji: 2009-10-15 o 11:11 Powód: sprostowanie nad ranem |
||
|
|
|
#4027 |
|
Zakorzenienie
|
Siedzę dziś od 7.oo (no dobra- od 7.20) w pracy, bo obudziłam się już o 5 i nie mogłam dalej spać, więc przyjechałam godzinę wcześniej i godzinę wcześniej wyjdę.
Pogoda gorsza, niż fatalna. Nic nie wpływa tak masakrycznie negatywnie na mój stan psychiczny, jak śnieg (i wszelakie jego odmiany, nawet śnieg z deszczem). Chciałabym zasnąć jak ten niedźwiadek i obudzić się w kwietniu
|
|
|
|
#4028 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Tego lata siostra ostrzegła mnie,że jak nie wyrzucę po 8 latach moich ukochanych sandałów z 5 th Avenueto mi je po kryjomu spali. Z tej firmy mam też 8-śmioletnie kozaki,które są jak nowe .Poszły do pudła i poczekają na swój czas,bo już nie są trendy ![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#4029 | |||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a nawet je reżyserować, produkować i w głównej roli obsadzać wiadomego fistaszka ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurcze, na Krzysia łatwiej polecieć, na Krystianka to tak jakoś nie za bałdzo, też tak macie? ![]() Cytat:
To świat jest chory, jeśli trudno mu pogodzić się ze zmarszczkami u dojrzałej kobiety, a Madonna? Dla niej dobry wygląd to pełne konto. Myślę, że ot i tyle. Cytat:
Edytowane przez asiula1000 Czas edycji: 2009-10-15 o 08:47 |
|||||
|
|
|
#4030 | ||
|
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
musisz sie go pozbyć i udawać ze taki fakt nigdy nie miał miejsca ![]() . Cytat:
nom..śnieg z deszczem ![]() troche sie boje bo on ze swoja klasa idzie- jak sie łebki pogubią albo co....
|
|
|
#4031 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................
|
Cytat:
|
|
#4032 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czy ja wczoraj pisałam, że ćwiczę wczesne wstawanie? Wstałam dziś o 9.00. Na usparawiedliwienie dodam, że miałam koszmary - gonił mmnie Obcy ( ten z serii filmowej z Sigourney Weaver). Żeby było bardziej surrealistyczniej - gonił mnie w budynku mojej byłej, stażowej pracy
|
|
|
|
#4033 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Właśnie zastanawiałam się jakie kupić. A tu Twoja rekomendacja. I na dodatek tanie te glany I jak z rozmiarówką? Typowa? To mój główny problem gdy kupuję buty w necie. Aha, czy one zawsze mają taką wysoką/gruba podeszwę? Wolę nieco cieńszą, ale wszystkie jakie znalazłam są wysokie. |
||
|
|
|
#4034 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4035 |
|
Rozeznanie
|
Wiecie, obejrzałam to nagranie i naprawdę się zbulwersowałam. Po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera!
http://wiadomosci.onet.pl/2060567,11...bral,item.html |
|
|
|
#4036 |
|
Zadomowienie
|
sorry, że tak wyskoczę, ale widzę, żem bardzo do tyłu!! :O wczoraj wchodząc do Douglasa doznałam szoku, widząc Lutensy... możecie mni tylko powiedzieć, jaka ich cena, bo nie mogłam wypatrzyć, a troszkę się spieszyłam...
buziaki dla Was w ten zimny dzień, brrr!
|
#4037 |
|
Zakorzenienie
|
eeee, zepsuło mi się cytowanie ... w ogóle mi się popsuło forum znowu, co oznacza chyba ze za dużo tutaj siedzę
|
|
|
|
#4038 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przerąbane, współczuję. To od tego wiatru? A to może kurs efektywnego marudzenia dla początkujących zorganizujesz? ![]() Cytat:
Może żeby na łeb tyle mokrego śniegu nie spadało ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#4039 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
KLIK video http://uwaga.onet.pl/24149, Skandal , nie pierwszy zreszta w placówkach prowadzonych przez słuzby kościoła katolickiego. Równie bulwersujące sa wypowiedzi przełożonych i starosty Augustowa. ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ---------- od wiatru i od starości ![]() Cytat:
Guzik, często muszę jeździć z przesiadka, więc i tak musiałam kupic miesięczny
|
|
#4040 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
katoliccy zwyrole ![]() nie lubie tego typu zgromadzen ludzi nawiedzonych, czy to damskich czy meskich...a jak juz maja pod opieka dzieci czy osoby starsze to nie lubie podwojnie
|
|
#4041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale on ma 180 cm wzrostu ![]() Cytat:
|
|
#4042 | ||
|
Rozeznanie
|
Ja na suchy kaszel używam Pectosol (płyn) - w małej ilości wody , można też na cukier.
Cytat:
Choć ogólnie zauważam tą prawidłowość, to Ty tak fajnie i zwięźle ją przedstawiłaś. Cytat:
|
||
|
|
|
#4043 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ktokolwiek bije dzieci (tym bardziej pod opieką) skreślam go. |
|
|
|
|
#4044 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poniewaz Thiocodin zawiera Kodeine a jak wiadomo nasza dzisiejsza mlodziez cpa wlasnie Thiocodin albo Tussipect ktory posiada Efedryne wiec w aptekach nie chca go zbytnio sprzedawac Ogolni e rzecz biorac te leki to latwo dostepne narkotyki ktore kosztuja grosze
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4045 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
To przecież osobisty wybór każdego człowieka Bycie dobrym człowiekiem nie ma absolutnie nic wspólnego z chodzeniem do kościoła, czy modlitwą lub ich brakiem. Z drugiej strony od osób duchownych wymaga się dobra, jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało, więc sprawa z UwagiTVN bulwersuje i to chyba prowadzi do uogólnień. |
|
|
|
|
#4046 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A w tym przypadku chodzilo mi o zamkniete, polzamkniete zgromadzenia do ktorych nie mam zaufania. Tego typu zamkniecie, celibat i notoryczny przymus wykonywania pewnych czynnosci sa wbrew ludzkiej naturze i rodzi patologie.
sure. fine. whatever. Edytowane przez LouLou25 Czas edycji: 2009-10-15 o 13:36 |
|
|
|
|
#4047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Brałam - ani to na kaszel nie pomogło ani nawet "odlotu" nie miałam
|
|
|
|
#4048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Głównie dla siebie i bliskich. Samoświadomość rośnie kiedy człowiek zda sobie sprawę z istnienia wielu mechanizmów, jakoś lepiej się żyje. ![]() Madzik, nie działa?.... to weź ze 3 sudafedy... dobrze że z szefem się nie mijałam jak leczyłam katar, bo byłby zagrożony.....
|
|
#4049 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------------------------------------------- Miłość, sen i śmierć nadchodzą pomału; Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj. (Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka ----------------------------------------- |
|
|
|
|
#4050 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Teza - paczkę naraz rozumiem Eeeee... jednak nie zaeksperymentuję
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:50.

Tym bardziej dla mnie!

Mam jedną parę butów z Ecco - półbuty. Mam je od pierwszego roku studiów (czyli leci im 8 rok),