Scent Bar X - Strona 135 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 01:04   #4021
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka
Dot.: Scent Bar X

Cytat:
Napisane przez Sabbath Pokaż wiadomość
Wow!
Sperma w aerozolu. Odświeżacz do.... khe khe khe... WNĘTRZ.
Ekhmmm, słów mi zabrakło..... ------>:hahah a:
Cytat:
Super. ja wezmę piwo, ty przynieś chipsy.
Też się tam wybierasz? Superancko - rozniesiemy tę budę w proch

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 01:18   #4022
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
Za to zapasione istoty draznia mnie i to bardzo, szczegolnie te wtlaczajace w siebie tonami jedzenie i uzalajace sie pozniej jaki to straszny los byc grubasem
A mnie żal tych istot
Zaklęty krąg bezsilności, niewiary i odrazy do siebie. I to ciągłe "od jutra". Raczej nie zrozumie ktoś, kto nie był nieszczęśliwym grubasem (bądź się za takiego nie uważał).
W ogóle żal mi osób, które robią coś, potem żałują, potem znowu...itd

---------- Dopisano o 01:18 ---------- Poprzedni post napisano o 01:16 ----------

Cytat:

Do nikogo nie strzelałam.
Tak się mówi nie tylko podczas strzelania
Słowa, słowa...
justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 01:21   #4023
gryx82
BAN stały

Cytat:
Napisane przez madziczka Pokaż wiadomość
Gryksiu - 29km. Ale nie wiem jak policzą na PKS-ie, bo tam są widełki - do 30km jest 207 zł od 31 km to już 235 zł
Znając życie, trasa wydłuży się o 2 km Kilka już dobrych lat jeżdżę z prywatnym przewoźnikiem i znam takie numery - początkowo trasa wynosiła 28, teraz 31 km (to pewnie to zagięcie czasoprzestrzeni, które nurtowało Einsteina) Bilet w jedną stronę kosztuje 5 zyli, miesięczny ulgowy koło 100, a zwykły nie więcej niż 150 A parę lat temu, gdy weszli na rynek i zaczęła się konkurencja z PKSem, jeździło się za 1 (jedną) złotówkę

Cytat:
ooo... Feminizm! To coś dla mnie. I do tego grzeszny? Tym bardziej dla mnie!
Nieprzyzwoicie wręcz grzeszny odłam feminizmu

Cytat:
Bo szalenie motywujące sa takie cyferki.
Jak nic innego na świecie

---

Idę nakremować swoje przypieczone na solarium członki (<--- tak Madzik, "członki" specjalnie dla Ciebie)
gryx82 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 01:22   #4024
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

I nie wiem na jakiej podstawie wyłapujesz granice formy potrzebnej do pracy w cyrku.
Ja też nie wiem, jak wyłapuję. Na czuja? Intuicja?
Stary 2009-10-15, 01:24   #4025
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez gryx82 Pokaż wiadomość
Znając życie, trasa wydłuży się o 2 km Kilka już dobrych lat jeżdżę z prywatnym przewoźnikiem i znam takie numery - początkowo trasa wynosiła 28, teraz 31 km (to pewnie to zagięcie czasoprzestrzeni, które nurtowało Einsteina) Bilet w jedną stronę kosztuje 5 zyli, miesięczny ulgowy koło 100, a zwykły nie więcej niż 150 A parę lat temu, gdy weszli na rynek i zaczęła się konkurencja z PKSem, jeździło się za 1 (jedną) złotówkę
Podejrzewam, że tak będzie.

Cytat:
Idę nakremować swoje przypieczone na solarium członki (<--- tak Madzik, "członki" specjalnie dla Ciebie)

Super To ja idę grzać łóżeczko

Frank Zappa

Stary 2009-10-15, 01:39   #4026
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:

Ale po co być Jaggerem, kiedy można być sobą?
Madonną? Sabbath? Rozterką?
To był tylko przeciwstawny przykład.
Można być sobą, wybrać pepsi.
Można też dobrze nie śpiewać, albo nawet wcale.
Można też być Justyną N. i zamiast iść spać, trenować pisanie

---------- Dopisano o 01:36 ---------- Poprzedni post napisano o 01:27 ----------

Wróciłam przed chwilą ze spaceru z psami, nawet wielu było przechodniów, wszyscy milkli na mój widok.
Myślałam, że to z powodu durnego kapelutka (żeby włosy nie zaśmiardły od fajek) i jednej rękawiczki, prawej, noszonej na lewą rękę (żeby palce nie zaśmiardły, druga mi zginęła), i niezapiętych kozaków (nie chciało mi się). Na tych nocnych wyjściach wyglądam na osobę zaburzoną
Ale wszystko wyjaśniło się w łazience po powrocie. Przy malowaniu palm na czarno umazałam sobie usta i okolice oblizując pędzel (co by nie tracić czasu na mycie go)

---------- Dopisano o 01:39 ---------- Poprzedni post napisano o 01:36 ----------

Cytat:

Jutro też będziesz kremował? To dla mnie trochę też
Madzik, nie jesteś zazdrosna ? To było niesmaczne, frywolna ciocia, tfu !
Przepraszam, nie byłam sobą

Edytowane przez justynaneyman
Czas edycji: 2009-10-15 o 11:11 Powód: sprostowanie nad ranem
Stary 2009-10-15, 07:41   #4027
Mendosita
Zakorzenienie

GG do Mendosita

Siedzę dziś od 7.oo (no dobra- od 7.20) w pracy, bo obudziłam się już o 5 i nie mogłam dalej spać, więc przyjechałam godzinę wcześniej i godzinę wcześniej wyjdę.
Pogoda gorsza, niż fatalna. Nic nie wpływa tak masakrycznie negatywnie na mój stan psychiczny, jak śnieg (i wszelakie jego odmiany, nawet śnieg z deszczem). Chciałabym zasnąć jak ten niedźwiadek i obudzić się w kwietniu
Mendosita jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 08:06   #4028
edytapa68
Zakorzenienie

Cytat:
Edyto - to mamy remis Mam jedną parę butów z Ecco - półbuty. Mam je od pierwszego roku studiów (czyli leci im 8 rok),
A do butów mam podobne podejście - kupuję jedne do spodni i jedne do sukienek, spódnic. A jak się trafi jeden fason pasujący do wszystkiego, to już w ogóle pełnia szczęścia
Cytat:
Napisane przez Polly_ Pokaż wiadomość
ja ostatnio policzyłam ze wlaściwie kazda statystyczna para butów starcza mi na 7-8 lat, a jestem butowym minimalistą-
Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość
no to mi lżej że mam identycznie, myślałam ze będę odmieńcem w tej kwestii
Siostry
Tego lata siostra ostrzegła mnie,że jak nie wyrzucę po 8 latach moich ukochanych sandałów z 5 th Avenueto mi je po kryjomu spali. Z tej firmy mam też 8-śmioletnie kozaki,które są jak nowe .Poszły do pudła i poczekają na swój czas,bo już nie są trendy.Ale myślę,że za trzy lata będą znów modne
Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość

[/COLOR]Wróciłam przed chwilą ze spaceru z psami, nawet wielu było przechodniów, wszyscy milkli na mój widok.
Myślałam, że to z powodu durnego kapelutka (żeby włosy nie zaśmiardły od fajek) i jednej rękawiczki, prawej, noszonej na lewą rękę (żeby palce nie zaśmiardły, druga mi zginęła), i niezapiętych kozaków (nie chciało mi się). Na tych nocnych wyjściach wyglądam na osobę zaburzoną
Ale wszystko wyjaśniło się w łazience po powrocie. Przy malowaniu palm na czarno umazałam sobie usta i okolice oblizując pędzel (co by nie tracić czasu na mycie go) [COLOR="Silver"]
edytapa68 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 08:44   #4029
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Napisane przez Ewusia_marchew Pokaż wiadomość
z kasą tak to jest, ze jak pilnie trzeba to akurat nie przychodzi
to chyba kolejne prawo Murphyego

Cytat:
Może ja powinnam jakieś kryminały pisać, thrillery i takie tam?
a nawet je reżyserować, produkować i w głównej roli obsadzać wiadomego fistaszka

Cytat:
Ale ja wolałabym począć Krystianka dżuniora ze wszystkimi dodatkami, plusami i bonusami.....
Cytat:
Jak mi załatwisz Krystianka z Hameryki, to nie ma sprawy
Ja pytałam o Krystianka vel Krzysia, bo myślałam, że jakaś historia jest z tym związana
Kurcze, na Krzysia łatwiej polecieć, na Krystianka to tak jakoś nie za bałdzo, też tak macie?

Cytat:
No tak, można mówić, że ona to lubi, tylko czemu jest taka spięta? i drażliwa na temat wyglądu, wieku itd.
Boże, czy naprawdę nikt mnie nie rozumie- a słyszałam w przelocie inne głosy...nie w mojej biednej głowie.
Nie wiem jak to jest z Madonną, na ile prawdziwe jest to, że gdy zdjęcia wyciekły do netu "w furii kazała zwolnić pół ekipy".
To świat jest chory, jeśli trudno mu pogodzić się ze zmarszczkami u dojrzałej kobiety, a Madonna? Dla niej dobry wygląd to pełne konto. Myślę, że ot i tyle.

Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
Koleżanka, żebym się nie zarzekała bo kiedyś TRZEBA wyjść za mąż. Na co ja że trzeba to umrzeć. Chwila pełnej konsternacji ciszy - bezcenna
Mąż mi to powtarza, kiedy za często wydaje mi się, że coś "muszę" - muszę to umrzeć. Z faktami nie będę się kłócić

Edytowane przez asiula1000
Czas edycji: 2009-10-15 o 08:47
asiula1000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 09:13   #4030
Polly_
grozi wypollizowaniem

Cytat:
Napisane przez rachell111 Pokaż wiadomość

Moje buty - to ja. Wrecz szukałam żeby kupić na to lato buty które kiedyś w ccc były i schodizłam je po latach i żałuje ze nie kupiłam 2 par na zapas, ale skąd mogłąm wiedzieć. No nie będę opisywać, fotek ni ma nigdzie ale nosiło sie je do wszystkiego, sukienka, spodnei, plaża, sklep, praca, wieczorne wyjście. Mistrzostwo świata w kwestiii uniwersalne lacie.
piękne były
moje tez takie były- do wszystkeigo- teraz juz takich nie ma nigdzie , były takie fajne ze jak nad morzem zgubiłam jednego to sie pobeczałam

Cytat:
Napisane przez ROZ-ter-KA Pokaż wiadomość

Matko, a ja drugie rodziłam po 30-tce. I co teraz będzie?.
musisz sie go pozbyć i udawać ze taki fakt nigdy nie miał miejsca

.
Cytat:
A jak w Gorcach pogoda ? Śnieg jest ?.

nom..śnieg z deszczem
troche sie boje bo on ze swoja klasa idzie- jak sie łebki pogubią albo co....
Polly_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 09:39   #4031
BigMama
Zakorzenienie

Lokalizacja: .................... tych miasteczek nie ma już ............................

Cytat:
Są rzeczy, których nie da się powiedzieć słowami. Ale podejmę tę próbę, być może skazaną na niepowodzenie. Różnica pomiędzy nałogiem a normalnością to różnica pomiędzy wyborem a przymusem. Po czym poznać, że to przymus? Po wyglądzie. Taka forma jest potrzebna do pracy w cyrku (no, ale jak się ma niewiele do zaproponowania- poza skandalami, oczywiście), a na estradzie...
Ech, można być Jaggerem, o dwie dychy starszym zresztą.
No tak, można mówić, że ona to lubi, tylko czemu jest taka spięta? i drażliwa na temat wyglądu, wieku itd.
Boże, czy naprawdę nikt mnie nie rozumie- a słyszałam w przelocie inne głosy...nie w mojej biednej głowie.
Ja Cię rozumiem ,ja, ja ...

BigMama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 10:00   #4032
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez asiula1000 Pokaż wiadomość
Ja pytałam o Krystianka vel Krzysia, bo myślałam, że jakaś historia jest z tym związana
Kurcze, na Krzysia łatwiej polecieć, na Krystianka to tak jakoś nie za bałdzo, też tak macie?
Faktycznie - ciężko się przestawić

Czy ja wczoraj pisałam, że ćwiczę wczesne wstawanie? Wstałam dziś o 9.00. Na usparawiedliwienie dodam, że miałam koszmary - gonił mmnie Obcy ( ten z serii filmowej z Sigourney Weaver). Żeby było bardziej surrealistyczniej - gonił mnie w budynku mojej byłej, stażowej pracy

Frank Zappa

Stary 2009-10-15, 10:08   #4033
selya
Zadomowienie

Cytat:
Czy bilet miesięczny można kupować na określone dni - tzn np. od pon. do pt.? Proszę się nie śmiać, ostatni raz bilet miesięczny kupowałam 9 lat temu
W Gdańsku można, w przypadku transportu miejskiego. Są bilety na wszystkie dni tygodnia i od poniedziałku do piątku. Te drugie wyraźnie tańsze.
Cytat:
Napisane przez dzika truskawa Pokaż wiadomość
O pięcioletnich glanach Shelly's nie wspominam, ta kategoria obuwia chyba nie interesuje osób dotkniętych obuwniczymi rozterkami
Interesuje i to bardzo! Dzięki Ci za wspomnienie o glanach
Właśnie zastanawiałam się jakie kupić. A tu Twoja rekomendacja. I na dodatek tanie te glany Wygooglałam je i znalazłam tylko na All. Można je kupić w PL poza netem?
I jak z rozmiarówką? Typowa? To mój główny problem gdy kupuję buty w necie.
Aha, czy one zawsze mają taką wysoką/gruba podeszwę? Wolę nieco cieńszą, ale wszystkie jakie znalazłam są wysokie.

dear darkness

selya jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 11:07   #4034
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BigMama Pokaż wiadomość
Ja Cię rozumiem ,ja, ja ...
Big Mamo, Asiulku, cieszę się
Stary 2009-10-15, 11:08   #4035
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Wiecie, obejrzałam to nagranie i naprawdę się zbulwersowałam. Po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera!
http://wiadomosci.onet.pl/2060567,11...bral,item.html
Stary 2009-10-15, 11:10   #4036
rozwydrzona
Zadomowienie

sorry, że tak wyskoczę, ale widzę, żem bardzo do tyłu!! :O wczoraj wchodząc do Douglasa doznałam szoku, widząc Lutensy... możecie mni tylko powiedzieć, jaka ich cena, bo nie mogłam wypatrzyć, a troszkę się spieszyłam...
buziaki dla Was w ten zimny dzień, brrr!
Stary 2009-10-15, 12:18   #4037
Ewusia_marchew
Zakorzenienie

eeee, zepsuło mi się cytowanie ... w ogóle mi się popsuło forum znowu, co oznacza chyba ze za dużo tutaj siedzę

Klara 17.10.2014
Konrad 26.12.2015

Ewusia_marchew jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 12:34   #4038
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
Mam większy problem Wypadło mi pół okna i wisi tak sobie nad parapetem. to znaczy wisiało , bo upchnęłam we framudze. jak dziecko nie naprawi to czeka mnie natychmiastowa wymiana okna
Jestem bez kasy więc skończy się minimalizowaniem kolekcji. A było tak spokojnie , bez stresu i pieknie ostatnio.

przerąbane, współczuję.
To od tego wiatru?

Cytat:
Zdradzę ci tajniki w sobotę
A to może kurs efektywnego marudzenia dla początkujących zorganizujesz?

Cytat:
w parku połamały sie konary i lezą na ulicy, nie wiem czemu? od tego śniegu? bo są jeszcze liście i gałąź wiecej go zbiera? nie mam pojęcia ale osiedle wyglada jak po wichurze, a nie wiało
U mnie też wszędzie pełno gałązek, ale nie są połamane, a poobcinane. Przyłapałam obcinaczy dziś rano. Pewnie w jakimś celu to robią...
Może żeby na łeb tyle mokrego śniegu nie spadało

Cytat:

w krakowskich sklepach obuwniczych histeria, w Abrze i ccc buty walają sie po całych sklepie a ludzie a szałem w oczach we nich grzebia a potem szukają swoich dzieci, które....też grzebią, tyle ze na dziale dziecięcym w tym szale kpiłam dziecku buty i ja-choc nie planowałam ale widze wszyscy biorą, to mi sie lampka zapaliła ze zaraz dla nas braknie
psychologia tłumu, efekt owczego pędu

Cytat:
na kaszel ( taki mokry) to ja biore flegamine zeby wyharatało co ma wyharatać i spokój- prawie juz nie kaszlę
Dobry też jest ACC Max. Skutecznie oczyszcza drogi oddechowe.

Cytat:
Ok, mijamy się trochę.
Ja twierdzę, że gust owszem, ma tu bardzo wiele do rzeczy, bo mnie się PODOBAJĄ takie ciała, jak ciało Madonny.
I nie znaczy to, że uważam je za doskonałe. To właśnie niedoskonałości czynią je zachwycającym, o czym pisałam.

I jeszcze: dobrodziejstwem pogodzenia się z własnymi niedoskonałościami nazywamy zwykle lenistwo. Wiele osób mogłoby mieć ciało, jak Madonna, jednak niewiele ma dość siły i konsekwencji, by nad tym dzień po dniu pracować. Wybierają siedzenie na pupie i zajadanie rogalików z wiśniami (jak ja w tej chwili ). I wtedy najłatwiej jest wmówić sobie, ze to ona jest dziwna i zakompleksiona.

Odpuszczam temat dodając jedynie, że ja mogłabym i chciałabym tak wyglądać, ale zbyt leniwa jestem ostatnio... Może gdyby moja forma przekładała się na cyferki na koncie byłabym lepiej zmotywowana.
Gust gustem, ale to co się nam podoba to zwykle jest projekcja tego jacy sami jesteśmy lub chcielibyśmy być. Po uświadomieniu sobie wpływu własnego ego/superego na postrzeganie i ocenę, rozumowanie przebiega już naczej. Natomiast najłatwiej zauważa się to u innych

Cytat:
Właśnie zobaczyłam ile będzie kosztował mnie bilet miesięczny na trasie - dom-praca.
Powiem tak - dobrze, że siedzę.

A może autko wyjdzie taniej

Cytat:
Nie można.

Ja się własnie wczoraj zorientowałam,że jeżdże na bilet miesiączny na...wrzesień. Mało , ja tym biletem w nieświadomości machałam kierowcom przed nosem wsiadając do autobusu
No to pół miesiąca oszczędności
Stary 2009-10-15, 12:41   #4039
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
Wiecie, obejrzałam to nagranie i naprawdę się zbulwersowałam. Po prostu nóż mi się w kieszeni otwiera!

KLIK video http://uwaga.onet.pl/24149,
Skandal , nie pierwszy zreszta w placówkach prowadzonych przez słuzby kościoła katolickiego.
Równie bulwersujące sa wypowiedzi przełożonych i starosty Augustowa.

---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:34 ----------

Cytat:
Napisane przez Betty83 Pokaż wiadomość

przerąbane, współczuję.
To od tego wiatru?
od wiatru i od starości
Cytat:
:
Gust gustem, ale to co się nam podoba to zwykle jest projekcja tego jacy sami jesteśmy lub chcielibyśmy być. Po uświadomieniu sobie wpływu własnego ego/superego na postrzeganie i ocenę, rozumowanie przebiega już naczej. Natomiast najłatwiej zauważa się to u innych

Cytat:
:

No to pół miesiąca oszczędności
Guzik, często muszę jeździć z przesiadka, więc i tak musiałam kupic miesięczny
Stary 2009-10-15, 12:47   #4040
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
KLIK video http://uwaga.onet.pl/24149,
Skandal , nie pierwszy zreszta w placówkach prowadzonych przez słuzby kościoła katolickiego.

katoliccy zwyrole
nie lubie tego typu zgromadzen ludzi nawiedzonych, czy to damskich czy meskich...a jak juz maja pod opieka dzieci czy osoby starsze to nie lubie podwojnie

sure. fine. whatever.

LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 12:50   #4041
ROZ-ter-KA
Zakorzenienie

Cytat:
moje tez takie były- do wszystkeigo- teraz juz takich nie ma nigdzie , były takie fajne ze jak nad morzem zgubiłam jednego to sie pobeczałam
odpłynął ci ?

Cytat:
musisz sie go pozbyć i udawać ze taki fakt nigdy nie miał miejsca
ale on ma 180 cm wzrostu
Cytat:
nom..śnieg z deszczem
troche sie boje bo on ze swoja klasa idzie- jak sie łebki pogubią albo co....
to nie jest dobra pogoda na zabieranie dzieciaków w gorce
Stary 2009-10-15, 13:01   #4042
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Dobry też jest ACC Max. Skutecznie oczyszcza drogi oddechowe.
Ja na suchy kaszel używam Pectosol (płyn) - w małej ilości wody , można też na cukier.

Cytat:
Betty, czy jesteś psychologiem?
Choć ogólnie zauważam tą prawidłowość, to Ty tak fajnie i zwięźle ją przedstawiłaś.

Cytat:
Dyrektor DPS czuje się chyba wyjatkowo bezkarna, skoro nawet starosta wykazuje brak zainteresowania sprawą. Klika...
Stary 2009-10-15, 13:14   #4043
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez LouLou25 Pokaż wiadomość
katoliccy zwyrole
nie lubie tego typu zgromadzen ludzi nawiedzonych, czy to damskich czy meskich...a jak juz maja pod opieka dzieci czy osoby starsze to nie lubie podwojnie
Straszne, ciężko spokojnie oglądać. Ale to nie znaczy, że cały Kościół (istytucja, zgromadzenie) jest be. Bardzo łatwo dziś dostać etykietkę mohera, nawet ja wolałabym się nie przyznawać, że Kościół jest dla mnie ważny, albo że modlę się wieczorem, parę razy spotkałam się z dezaprobatą lub przynajmniej pobłażliwym uśmieszkiem. Dziś lepiej w nic nie wierzyć albo mieć "swojego" Boga (typu siła sprawcza bez woli).
Ktokolwiek bije dzieci (tym bardziej pod opieką) skreślam go.
Stary 2009-10-15, 13:28   #4044
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Vesenko, na suchy kaszel polecam Thiocodin, dostępny w aptekach bez recepty (nie wiem, czemu w internecie jest to lek na receptę - zależy od apteki, czy jak? ).
To juz ci wyjasnie czemu tak jestPoniewaz Thiocodin zawiera Kodeinea jak wiadomo nasza dzisiejsza mlodziez cpa wlasnie Thiocodin albo Tussipect ktory posiada Efedrynewiec w aptekach nie chca go zbytnio sprzedawacOgolni e rzecz biorac te leki to latwo dostepne narkotyki ktore kosztuja grosze
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:32   #4045
asiula1000
Rozeznanie

GG do asiula1000

Cytat:
Dziś lepiej w nic nie wierzyć albo mieć "swojego" Boga (typu siła sprawcza bez woli).
Dlaczego tak uważasz?
To przecież osobisty wybór każdego człowieka. Nikomu nic do tego w co wierzysz!

Bycie dobrym człowiekiem nie ma absolutnie nic wspólnego z chodzeniem do kościoła, czy modlitwą lub ich brakiem.
Z drugiej strony od osób duchownych wymaga się dobra, jakkolwiek dziwnie by to nie brzmiało, więc sprawa z UwagiTVN bulwersuje i to chyba prowadzi do uogólnień.
Stary 2009-10-15, 13:33   #4046
LouLou25
Zakorzenienie

Cytat:
Straszne, ciężko spokojnie oglądać. Ale to nie znaczy, że cały Kościół (istytucja, zgromadzenie) jest be. Bardzo łatwo dziś dostać etykietkę mohera, nawet ja wolałabym się nie przyznawać, że Kościół jest dla mnie ważny, albo że modlę się wieczorem, parę razy spotkałam się z dezaprobatą lub przynajmniej pobłażliwym uśmieszkiem. Dziś lepiej w nic nie wierzyć albo mieć "swojego" Boga (typu siła sprawcza bez woli).
Ktokolwiek bije dzieci (tym bardziej pod opieką) skreślam go.
Zle mnie zrozumialas, nie mam nic przeciwko religii. Uwazam to nawet za fajne i znacznie ulatwiajace zycie, jesli ktos wierzy i czuje taka potrzebe to ok. System wartosci ludzi niewierzacych czesto opiera sie na systemie wartosci katolickich z ta roznica, ze istota sprawujaca kontrole jest moralnosc i wlasny rozumek.
A w tym przypadku chodzilo mi o zamkniete, polzamkniete zgromadzenia do ktorych nie mam zaufania. Tego typu zamkniecie, celibat i notoryczny przymus wykonywania pewnych czynnosci sa wbrew ludzkiej naturze i rodzi patologie.

sure. fine. whatever.

Edytowane przez LouLou25
Czas edycji: 2009-10-15 o 13:36
LouLou25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 13:34   #4047
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez teza20 Pokaż wiadomość
To juz ci wyjasnie czemu tak jestPoniewaz Thiocodin zawiera Kodeinea jak wiadomo nasza dzisiejsza mlodziez cpa wlasnie Thiocodin albo Tussipect ktory posiada Efedrynewiec w aptekach nie chca go zbytnio sprzedawacOgolni e rzecz biorac te leki to latwo dostepne narkotyki ktore kosztuja grosze
Z tym Thicodinem to chyba jakaś ściema Brałam - ani to na kaszel nie pomogło ani nawet "odlotu" nie miałam

Frank Zappa

Stary 2009-10-15, 13:47   #4048
Betty83
Zakorzenienie

Cytat:
odpłynął ci ?

Cytat:
Betty, czy jesteś psychologiem?
Choć ogólnie zauważam tą prawidłowość, to Ty tak fajnie i zwięźle ją przedstawiłaś.
Nie, choć trochę pojęć i teorii na studiach miałam. Za to lubię kopać takich dziedzinach i jak mnie najdzie to dużo czasu temu poświęcam.
Głównie dla siebie i bliskich. Samoświadomość rośnie kiedy człowiek zda sobie sprawę z istnienia wielu mechanizmów, jakoś lepiej się żyje.

Madzik, nie działa?.... to weź ze 3 sudafedy...
dobrze że z szefem się nie mijałam jak leczyłam katar, bo byłby zagrożony.....
Stary 2009-10-15, 13:57   #4049
teza20
Zakorzenienie

GG do teza20

Cytat:
Z tym Thicodinem to chyba jakaś ściema Brałam - ani to na kaszel nie pomogło ani nawet "odlotu" nie miałam
Ale musisz zjesc conajmniej paczke zeby miec odlot
Schwyć mnie za włosy i mocno pocałuj.
(Algernon Charles Swinburne)-Białe jabłka

-----------------------------------------

teza20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 14:08   #4050
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Samoświadomość rośnie kiedy człowiek zda sobie sprawę z istnienia wielu mechanizmów, jakoś lepiej się żyje.
Zgadzam się
Cytat:
Madzik, nie działa?.... to weź ze 3 sudafedy...
dobrze że z szefem się nie mijałam jak leczyłam katar, bo byłby zagrożony.....

Teza
- paczkę naraz rozumiem Eeeee... jednak nie zaeksperymentuję

Frank Zappa

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości