|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Cytat:
Czekam na fotke![]() Cytat:
![]() Cytat:
Bardziej od tej demetrios.masaż ![]() Dziewczynki moja przyjaciółka ma juz suknię Taką http://www.google.pl/url?sa=t&source...-PNRfop_tgAEnwkoronka po srodku podobna trochę do mojej A ona jest szczupla i wysoka, będzie pięknie wyglądać I jej suknia jest juz w salonie,więc mam zamiar zadzwonić i zapytac czy moja też już przyjechała A powinna, bo zamawiałam ją wcześniej. I pójdę ja zobaczyć z przyjaciółkami, żeby miały troche radochy i od razu pomoga mi z tymi kolczykami. W razie czego mam jedne w Swarovskim upatrzone, bo te z brylantami z Aparta sa za krótkie a na siłe byle były brylanty nie mam zamiaru kupowac.
Ślub Edytowane przez Samoa Czas edycji: 2009-10-15 o 09:25 |
|||
|
|
|
#1502 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
a my wczoraj zakończyliśmy nauki, zsoatło ostatnie spotkanie w poradni i spokój do maja. Pod koniec maja mamy się zgłosić ze wszystkimi dokumentami już i spiszemy protokół
|
#1503 |
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=metkaa;14737700]czesc dziewczynki
u mnie podobnie jak u niektorych cały dzien padał snieg z deszczem, masakra jakas, chyba jeszcze nie czas i pora na snieg ![]() przede wszystkim chciałam powiedziec ze dzis (w ten cudowny dzien) dołaczyłam do grona tych, ktore maja suknie slubne, bardzo sie ciesze z tego powodu, poszłysmy do salonu w ktorym juz byłysmy i w ktorym jedna suknia podobała mi sie najbardziej, przymierzyłam jeszcze 2 inne ale jedna miała taka koronke na klacie i ramionach i jak podniosłam rece to o mało sie nie popruła , nie praktyczna wogole, 2 była tez ładna ale siostra stwierdziła ze pierwsza najlepsza, a jaką suknię, bo z tego co pamiętam, podobała Ci sie ta w "moim stylu"? Dla mnie to też wysoka (169), jak już wspominałam mam 162. |
|
|
|
#1504 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() śliczna ta suknia twojej koleżanki- twoja tak samo- nawet nie umiem ocenić która ładniejsza bo każda ma swój urok- twoja w tej slicznej kokardce a jej w tych pięknych koronkowych ramiączkach
|
|
#1505 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Załącznik 2585515 a ta jest debeściak![]() Cytat:
My zaczynamy dopiero w przyszły czwartek....
|
||
|
|
|
#1506 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Śliczna ta jej suknia, tylko własnie dla wysokiej osoby, bo wydaje mi się, że mnie przy moim 164 by przytłoczyły te ramiączka a ona chciala z ramiączkami, bo jest bardzo szczupła i nie chciała, zeby jej było kosci widać, w sumie nie uważam, zeby miała gdzies brzydkie kosci, ale to ona ma się dobrze czuć Wydaje mi się, ze ta suknia dlatego jest tak szybko, bo jest ze starszej kolekcji tak jak moja i jej sukni juz nie ma na stronie madonny, moja jeszcze jest, czyli chyba będa ja dalej sprzedawać
|
|
#1507 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ale oczywiście każdy ma swój gust i wybiera to co mu sie podoba ![]() ![]() Ja jade poogladać swoje suknie 21.10 wziołam sobie w ten dzien specjalnie wolne i jade z mama i siostra ogladac i mierzyc Cytat:
![]() ![]() klask i: dla mnie to zmora okropna juz chce to miec za soba dlatego tez musze sie szybko za to zabrac Siedzę w pracy i jest tu tak zimno ze szkoda gadac z noska mi az kapie kap kap chce do domu nie wyspana jestem poszłam spac o 2 w nocy i wstawałam o 5.30 jakas tragedia ![]() ![]()
|
|
#1508 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() No i od razu powiedział, że puszczanie na przyjęciu disco polo go przerasta ![]() Cena też satysfakcjonująca Najlepsze jest to, że nie mieliśmy przy sobie żadnej kasy na zaliczkę i obiecaliśmy zrobić przelew ![]() Repertuar weselny Dj'ów z tego co się orientuję jest zwykle podobny, a my nie będziemy za bardzo w tym zakresie wydziwiać, poza tym że podamy kilka-kilkanaście piosenek, które lubimy szczególnie, i te których ja nie znoszę w żadnym wypadku ("Prytwatki" ), bo Tż takich nie ma.Cytat:
![]() Z innej beczki-jedziemy jutro do rodzinnego miasta załatwić co nieco spraw, ale przede wszystkim na spotkanie z rodzicami Tż, a następnie spotkanie rodziców. W związku z tym pytanie, czy jadąc do przyszłych teściów po raz pierwszy jako narzeczona syna (tak się złożyło, że wcześniej nie było możliwości) powinnam coś dla nich kupić? ![]() Czy może gdy z Mamą będziemy jechać do przyszłych teściów, żeby mogli się poznać mamy obie coś ze sobą przynieść? ![]()
|
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nie mam butów ale za to mam już bieliznę aby jeszcze buty kupię i też już jestem ubrana taki święty spokój czuję że nawet nie wiesz a ty te kolczyki to te ze strony madonny chces zobaczyć tak? bo pamiętam że ci się podobały ale nie pamiętam czy jeszcze je chcesz![]() rzeczywiście ty bez ramiączek będziesz fajnie wyglądała- z resztą wskazane jest żebyście z przyjaciółką takich samych sukien nie miały- a tak to każda z was będzie inna ale równie piękna naprawdę twoja suknia jest przeeeeeeeeeeeeeepiękna
|
|
#1510 |
|
Rozeznanie
|
cześć dziewczyny! u mnie jakoś tak wyszły dziwaczne (wprost z kosmosu) problemy z TŻ-em. Czasem myślę, że to stres.. wierzę, że się dogadamy bo zawsze dogadujemy.. tylko szkoda, że przy tym tyle się nazłościmy.. byłoby lepiej gdybyśmy mieli okazję pogadać. ale chyba właśnie przez to, że TŻ pechowo wrócił wczoraj bardzo późno a potem miał zajęcie z bratem (rozwalanie staaaaarego-sprzed 20 lat- kominka) to o rozmowie ani mowy.. może dzisiaj będzie lepiej? A ja mam dzisiaj wolne od uczelni
Tzn sama sobie wzięłam, bo o 12 przyjeżdza gość robić nam kominek )) Juuup
|
|
#1511 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cześć
![]() tak piszecie o tych problemach ze snem no i ja teraz tez mam. Chyba denerwuję się tymi zmówinami(chociaż nie ma czym) no i mama w przyszłym tygodniu idzie do szpitala. I moja wyobraźnia działą na wysokich obrotach. I jak się denerwuję to nie śpię. Bardzo ładna sukienka ![]() Cytat:
My teraz kombinujemy jakby te nauki zrobic, bo nic nie pasuje![]() Tż nawet wspominał że może urlop weźmie, żebysmy mogli zrobić te tygodniowe. ale nie chcę żeby brał, bo później nie zostanie mu nic na podróż poslubną![]() Nic nie pasuje buuuuuuCytat:
A z prezentem nie wiem jak jest, bo u nas narzeczony z rodzicami przyjeżdża do panny młodej Tż kupuje jakiś alkohol dla taty i kwiatki i czekoladki dla mamy.
|
|
#1512 |
|
Rozeznanie
|
dziewczyny co myślicie o tych zaproszeniach??
Załącznik 2585782 Załącznik 2585783 Załącznik 2585784 a to środek: Załącznik 2585788
|
|
#1513 |
|
Zakorzenienie
|
ja tam bym wino kupiła jakieś do kolacji i tyle.. pan młody to może z kwiatami i jakimś alkoholem przyjść ale wy nie robicie zareczyn no i druga sprawa ty jesteś kobietą hehehe
uciekam na zajęcia dziewczyny bo i tak już dwa wykłady sobie odpuściłam jeden celowo a drugi przypadkiem bo mi się godziny autobusów pomyliły i jak sie zczaiłam to mój autobus właśnie odjeżdżał
|
#1514 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
możesz kupić, albo zrobic ciasto, przynajmniej my tak robilismy jak bylismy zapraszani do mojego taty, a jeśli przyjedziecie z Mamą to ja bym kupiła jakieś wino chociaż ![]() U nas właśnie jak moja mama zapraszała rodzine mojego TŻ czyli jego mamę i brata, ale też siostrę z mężem i dzieckiem( to już nie wiem po co ) to oni przynieśli wino. Ale Mama mojego TŻ jak narazie nie wysila się żeby poprosić nas, pewnie czeka aż moja mama przyjedzie, a w tym roku bęzie pierwszy raz w grudniu i zostaje na 2 tygodnie więc pewnie spotkanie się odbędzie. No i my mamy tak, że nasi rodzice mieszkają osobno więc takich spotkań czeka nas więcej, bo jeszcze mój Tata kiedyś tam bliżej ślubu na pewno zaprosi Mamę TŻ, no i Ona pewnie jego, bo każde z rodziców ma swoich partnerów i nie bardzo chcieliby się wszyscy razem spotkać Toska Ty chyba jesteś w podobnej sytuacji?
|
|
|
|
|
#1515 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na pewno zrobi im się miło![]() Cytat:
i może dlatego te średnio mi się podobają... |
||
|
|
|
#1516 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My zaliczkę u kamerzysty mielismy normalnie na przelew, na sali tez mogliśmy przelewem, ale przynieslismy gotówkę i za zespół gotówkę. Cytat:
Cytat:
No i ciekawa jestem ile za nie zaspiewają kasy No jakbyśmy miały takie same suknie to by było zabawnie Ale mamy podobne, czyli mi sie podoba jej suknia a jej moja![]() Juz mam troche dość gapienia sie na moja suknię ![]() ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:42 ---------- Cytat:
|
|
#1517 |
|
Wtajemniczenie
|
znowu pada śnieg
a ja potrzebuję pojechac co najmniej w trzy miejsca i jeśli miałabym jechać autobusem to chyba cały dzień by mi to zajęło. Niby mniej jest śniegu niż wczoraj, ale ciekawa jestem czy nie ma szklanki na drodze![]() Dzisiaj jade załatwiać sobie nowy necik i zapłacić za nasz kurs tańca, który zaczynamy jutro ![]() A teraz siedzę sobie w maseczce na włoskach, mmm uwiebiam jej zapach ![]() Samoa ładna ta sukienka. |
|
|
|
#1518 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie wyglada, ze nie ma szklanki, ale wczoraj jak wieczorem patrzylam na pełne wody ulice to sieprzestraszyłam co będzie jakby to zamarzło....Ja też mam zamiar sie zebrac na kurs Zobaczę tylko jak mam zjazdy na podyplomowych i cos pokombinujemy Chociaz znając życie odłożymy to na nowy rok.Suknia śliczna
|
|
#1519 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
żeby było odbrze![]() Cytat:
![]() samoa sliczna ta suknia co wkleiłaś ![]() mój TŻ zastanawia sie nad własną działalnością.. przetrzyma zimę, zobaczy jaką pensję będzie miał.. i tak myslę że pieniązki slubne przeznaczymi na rozkręcenie biznesu a że mój TŻ jest bardzo pracowity to sądzę że damy sobie radę
|
|||
|
|
|
#1520 |
|
Zakorzenienie
|
czesc
![]() nie mam siły wstać z łóżka i chyba do 12 zadna siła mnie nie wyciągnie
|
|
|
|
#1521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale się okazało, że można ją zrobić tylko z "inteligentnej tafty" a ona się błyszczy niestety (nie chciałam mieć na wierzchu święcącego materiału, tylko mleczną matową organzę). Najbardziej chyba podoba mi się ta co Twojej mamie ![]() Cytat:
I opowiadał mi ostatnio, że kiedyś była taka głupia kreskówka "człowiek-biegunka" i że on tak właśnie w czasie przysięgi wyleci z kościoła na kibelek Chyba go profilaktycznie węglem nafaszeruję Cytat:
A tak w ogóle to dzień dobry ![]() Idę poćwiczyć z getrowym, bo się ostatnio zaniedbałam i jakaś taka sflaczała jestem
|
|||
|
|
|
#1522 |
|
Rozeznanie
|
Martoolka87 to zmotywuj i mnie do jakiegoś ruchu:P
|
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
i w tym momencie cieszę się, że w gimnazjum miałam przewidującego księdza:P zrobił Nam przygotowanie na zajęciach:P już wtedy powiedział,że nie będzie nas tym męczył przez ślubem
Chyba, że "sympatia"- tak to określał:P- będzie chcieć
|
|
#1525 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prawej stronie w podobnych filmach znajdziesz też: buns, legs, arms i stretch. Ja akurat ramiona sobie odpuściłam. Możesz robić wszystkie te ćwiczenia, albo tylko te, które Ci pasują. Ja zawsze na końcu robię stretch bo mnie strasznie odpręża Polecam te ćwiczenia, bo nie są trudne i naprawdę działają. Ja już po pierwszym razie zauważyłam wzrost energii. Z czasem brzuszek mi się "wciągnął" na tyle, że nawet na okres mnie tak nie wywalało jak wcześniej, a tyłek mi się podniósł (z czego najbardziej zadowolony jest TŻ ). Ćwiczyłam przez jakieś 2 miesiące codziennie, ale później miałam przeprowadzkę i takie tam różne inne, no i jak zrobiłam sobie przerwę to moja systematyczność padła. Ale teraz biorę się znów za te ćwiczenia, żeby sobie trochę poziom energii podnieść, bo ta pogoda robi ze mnie leniwca
|
|
|
|
|
#1526 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i sam nie bedzie chodził, wiec musze z nim-chociaz zobacze jak przebiega taki kurs, moze czegos sie dowiem
|
|
|
|
|
#1527 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ćwiczyłam ich sporo przed wakacjami ale potem się rozleniwiłam i teraz mi się nie chce...
|
|
|
|
|
#1528 |
|
Zakorzenienie
|
a my w Niedzielę idziemy do polskiego kościola zobaczyć kiedy tutaj organizują kursy przed małżeńskie i już sie boję
![]() mam nadzieję, że jest tutaj w miarę normalny ksiądz i nie będzie widział tylko kasy
|
|
|
|
#1529 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
#1530 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:50.

Czekam na fotke

i od razu pomoga mi z tymi kolczykami. W razie czego mam jedne w Swarovskim upatrzone, bo te z brylantami z Aparta sa za krótkie a na siłe byle były brylanty nie mam zamiaru kupowac.

ale oczywiście każdy ma swój gust i wybiera to co mu sie podoba 
klask i: dla mnie to zmora okropna juz chce to miec za soba dlatego tez musze sie szybko za to zabrac
chce do domu nie wyspana jestem poszłam spac o 2 w nocy i wstawałam o 5.30 jakas tragedia 

), bo Tż takich nie ma.

żeby było odbrze
Chyba go profilaktycznie węglem nafaszeruję