![]() |
#2191 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Majowo- Czerwcowe 2010 !!! (:
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2192 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Śliczne... ![]() ---------- Dopisano o 20:43 ---------- Poprzedni post napisano o 20:40 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 20:48 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ---------- Cytat:
![]() Możemy. ![]() Na allegro np. Cytat:
![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#2193 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2194 |
Zakorzenienie
|
cześć mamuśki
![]() u mnie ok, żadnych sensacji, mdłości itp. jak czytam, że wy musicie chwile poleżeć po przebudzeniu, to sobie nie wyobrażam, jak to będzie u mnie, bo ja się zrywam na dźwięk budzika od razu - inaczej potem już bym nie wstała... byłam wczoraj na spotkaniu z koleżankami ze starej pracy. dziwnie na mnie patrzyły, gdy odmawiałam alkoholu. musiałam ściemniać, że potem jadę jeszcze gdzieś autem... zima za oknem mnie przeraża. |
![]() ![]() |
![]() |
#2195 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Słusznie, wychowuj chłopa, wychowuj... Ja też mam problem z moim ostatnio, nic nie robi. A że chory to nawet nie mogę porządnie op... ![]() Cytat:
![]() Ja tez zawsze wstawałam od razu... Minęło mi pewnego pięknego poranka. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2196 |
Zadomowienie
|
Śnieg mówicie?, ja nie mam nawet jednego płatka, cały czas tylko pada. Kot mi się uwiesł na ręce, którą właśnie piszę i nie chce zleść
![]() Ja mam wizytę za półtora tygodnia, 26 października, już nie moge się doczekać, pewnie zrobi dokładne usg, bo będzie 12 tydzień. Za to mój mężuś od jakichś dwóch czy trzech tygodni zachowuje się wzorowo, tylko mi czasem działa na nerwy. Pozmieniało mu się tak, jak któregoś pięknego dnia musiał od rana do późnego wieczora zostać z naszą małą ![]() ![]()
#2197 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
A dziś do zębologa na kontrolę... ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2198 |
Zadomowienie
|
To kciuki za bezbolesną wizytę
![]() No niestety, samo gadanie często nie wystarcza, potrzebna jest terapia szokowa ![]() ![]() Kiedyś zawsze powtarzał, że jak będziesz w ciąży to będę robił to, to i to, no to ma teraz pole do popisu ![]() ![]()
#2199 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Niestety na mojego taka terapia nie działa. W domu syf, a on nie widzi... jak mu wczoraj napisałam sms, że nie wiem czy będzie obiad bo zimno a mnie się nie chce na piechotę do sklepu (on był autem na kursie), to oddzwonił po godzinie czy jedziemy do sklepu. ![]() A tak to ślepy i głuchy... Przewróci się, a jak nie powiem, to nie sprzątnie. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2200 |
Zadomowienie
|
No tak, to u nas z tym podobnie. Idzie, podknie się o coś, a nie podniesie, ale pracujemy nad tym
![]() ![]() Zawsze możesz zrobić obiad, a np nie pozmywać naczyń ![]() ![]() ![]() ![]()
#2201 | |
Zadomowienie
|
ale smieszne slicznosci
![]() Cytat:
Dziewczyny, mam troche prywaty..Czy znacie szkoly pomaturalne (cos jak studium) o profilu budowlanym w Trojmiescie?
![]() |
#2202 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale teraz jest ciężko. Jedzie na kurs, wraca po mnie, a po 18ej wychodzi na nockę, do tego jest chory. Więc żeby ugotować i żeby on zjadł przed pracą, muszę coś umyć, żeby mieć w czym gotować. ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2203 | ||||||||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Tez Wam za chwilkę mojego kocura wkleję. Cytat:
![]() ja jutro zobaczę swoje maleństwo. ![]() Cytat:
TŻ od razu mi zimówki założył, żebym dziś do pracy bezpiecznie jechała. ![]() A metoda praktyczna jesli chodzi o ukłąd TŻ + 2-latek jest najskuteczniejsza. ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() EDIT: fotka mojego syna z naszym kotkiem. Rudy to najlepszy przyjaciel Maksymiliana. ![]() Edytowane przez 38c1d5d45cddcf54e3786f1c4160e951215d24cd_5ff109160b8e8 Czas edycji: 2009-10-15 o 09:07 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2204 |
Zadomowienie
|
Moja mała to tez straszna pedantka, czasem chodzi i zbiera paproszki z dywanu
![]()
#2205 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14742622]
EDIT: fotka mojego syna z naszym kotkiem. Rudy to najlepszy przyjaciel Maksymiliana. ![]() O raju... ale miłość. ![]() U mnie takich uroczych fot raczej nie będzie, kocur waży 6kg, a kotki podnieść się nie da. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2206 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Ten kot generalnie jest stworzony do dzieci, ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2207 |
Zakorzenienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14742977]jak będę miała chwilkę to poszukam na płytach innych fotek tej "pary"
![]() Ten kot generalnie jest stworzony do dzieci, ![]() Z moim kocurem też można zrobić wszystko. ![]() Jak go przyciśniesz do podłogi to on tylko czeka aż go puścisz, nic nie robi, po prostu leży. Na rękach też czeka aż się go postawi. Najwyżej sobie znacząco westchnie. ![]() Bez problemu podaję mu tabletki, obcinam pazury, zaglądam w zęby. Nawet mogę go wyprać. ![]() Ale ma swoją wagę i nie tak łatwo go unieść. ![]() Edytowane przez kropka75 Czas edycji: 2009-10-15 o 09:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2208 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
z autopsji ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() wczoraj powiedzieliśmy mojej córce o Okruchu... ciężko było, przestraszyła się, ale później dopytywała się i zabrała sobie jedno zdjęcie z usg, więc może nie będzie tak źle... z ciężkich powiadomień została jeszcze moja mama i praca.... ---------- Dopisano o 10:35 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
bydgoszczanko, trzymam kciuki za wyniki synka lea, masz przesłodkiego malucha i kota o jakim zawsze marzyłam... rudzielca ![]()
![]() |
#2209 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() No i super - było lepiej niż się spodziewałaś. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2210 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to muszę sobie wypróbować jakieś inne kremy, może ja miałam jakieś z serii "niezłych" ![]() mamie w sobotę chyba powiem, w niedziele do mamy B mamy jechać...
![]() |
#2211 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2212 |
Zadomowienie
|
[1=38c1d5d45cddcf54e3786f1 c4160e951215d24cd_5ff1091 60b8e8;14743757]Twoja córka to nastolatka? ile ma lat?
dobrze, że ją angażujecie, ![]() Nastolatka, w marcu kończy 16 ![]()
#2213 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Na zdrowie. ![]() I powodzenia. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2214 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() wczoraj był u nas tata Oli z żoną.... Aga jest gdzieś w trzecim-czwartym tygodniu ciąży i śmiała się, że takiego obrotu spraw to się w ogóle nie spodziewała...
![]() |
#2215 |
Zadomowienie
|
Daf, fajnie ze corka tak zareagowala. Pewnie jest zainteresowana tematem i niedlugo bedzie mocno przejeta starsza siostra
![]() Ja dzisiaj powiedzialam rodzicow a wlasciwie mamie. Myslalam, ze tego nie wydusze z siebie ale chcialam, musialam miec to juz za soba zwlaszcza, ze bede tam za 1,5 tygodnia wiec wolalam powiedziec teraz niz prosto w twarz... ![]() Zostala jeszcze tesiowa.
#2216 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
to widzę, że Ty z mamą masz ten sam problem co ja.... tylko, że ja to muszę, że tak powiem powiedzieć jej bezpośrednio, że zostanie babcią.... i jak mama zareagowała?
![]() |
#2217 |
Zadomowienie
|
Mama sie ucieszyla, krzyknela do ojca...zaczela cos mowic o dreszczach, ze ja przeszly...ale wiesz, ja wcale nie chcialam slyszec jej/ich radosci i ekscytacji z tego powodu.
Moi rodzice zawiedli mnie tak duzo razy, ze nie mam powodu dzielic sie z nimi radosciami. Co mnie najbardziej wkurza to to, ze oni uwazaja, ze wszystko jest ok w naszej 'rodzinie'... zreszta temat rzeka... ![]() uf, jakos zbyt sentymentalnie to wyszlo ![]()
#2218 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2219 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() to dobrze, że się chociaż ucieszyła, bo moja raczej nie będzie zadowolona, normalnie az boje jej się przyznać... głupie a rodzice, no cóż... rożnie to bywa... moja mam jest fajna, ale czasem w niektórych sprawach ma takie poglądy, że po prostu się tego boję... dlatego ja staram się być przyjacielem mojej córki i dawać jej wybór i możliwości podejmowania decyzji a co za tym idzie i ponoszenia ich konsekwencji ![]() ![]()
![]() |
#2220 |
Raczkowanie
|
Ja ze swoimi rodzicami nie miałam problemów....zadzwoniłam do mamy zapytałam czy siedzi...mama na to-"no..." ja jej na to "no to słuchaj..Babciu...", mama"co???", ja"no.."radocha była że ho ho....a mój tata, znany ze swego specyficznego humoru, zareagował tak-"jak ja go tylko spotkam, to mu powiedz, że mu utnę tego fajfusa"
![]() Trochę mniej entuzjastycznie było z przyszłymi teściami.Do nich zadzwonił mój Pan..jego mama się ucieszyła bardzo-"ale jak to się stało?', na co mój pan-"no wiesz mamo, jak dwoje ludzi się kocha, mieszka ze sobą i śpią w jednym łóżku to takie rzeczy się zdarzają" ![]() ![]() ![]()
http://www.suwaczek.pl/cache/e3e8c6b...html"></a wg tego suwaczka to mamy więcej tyg niż doktor przepowiedział...nieprawd opodobne Edytowane przez kitty241 Czas edycji: 2009-10-15 o 13:01 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:33.