|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4921 | |||||
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. III - w oczekiwaniu na cud mobilizacji
Cytat:
2x - kurna, to jakiś musical? 3x- poszukiwanie tekstu w necie, 4x - już wyję razem z Josefem xd Mój pies kocha muchy. Jak jakąś sobie upatrzy to chłopak w innym świecie jest no ![]() Cytat:
![]() ![]() Widzę, że Ty to sportowiec z krwi i kości:d Wczorajszą genialną bramkę widziała? Żenada ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Uwielbiam tą piosenke z maxi kinga reklamy. I to "tyfytyfy" jeśli wiedzie o co mi chodzi ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14747220] normalnie mnie rozwalaja takie wiadomości ![]() Cześć, regg! Zauważyliśmy, że nie byłaś aktywna na Forum ******(http://www.forum.****.com) przez całkiem długi czas. Brakuje nam Ciebie bardzo. ![]() [/QUOTE] Zostajesz z nami ![]() _________________________ ___ Wstyd mi, ale poszłam dziś sobie z dwóch godzin konsultacji z matmy ![]() Zła jestem na siebie, bo cholera, na sprawdzianach z łaciny i chemii takie głupie błędy zrobiłam. Właśnie otwieram dziennik elektronowy (tak nasza psoreczka mówi) a tam wiadomość od psora z WOKu, który nas już nie uczy. Poprosił, żebym wzięła udział w konkursie plastycznym znów <wzruszenie> I kartkę z Nowej Zelandii dostałam ![]() Miłego dnia ;*** |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#4922 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a sorowi powiedziała, że to przed tego kombatanta, bo tyle o wojnie gadał ![]() no toż napisałam w " " ---------- Dopisano o 15:05 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ---------- Cytat:
![]() a bramkę pewnie, że widziała xD jedyna akcja wczorajszego meczu, którą widziałam ![]()
![]() |
#4923 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mogę sobie kota wyrzucać do przedpokoju, do kuchni, do drugiego pokoju, jak chce gdzieś wejść to będzie marudziła i marudziła i marudziła... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4924 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() Złożyłam deklarację - biologia i chemia rozszerzona, czyli w sumie to co planowałam od początku, ale jakoś nie wychodziło ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4925 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() też bym chciała żeby mnie muchy cieszyły ![]() tyfytyfy ![]() ![]() oo, a Ty malujesz i w ogóle w ogóle, że konkurs plastyczny ![]() ![]() poka kartkę! ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:31 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- Cytat:
![]() jaki kierunek? |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#4926 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4927 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabyś dalej 2 kierunki ciągnąć? zdawało mi się zawsze, że farmacja należy, do tych, które zajmują tyle czasu, że na drugi kierunek w zasadzie nie ma szans, ani one jako drugi kierunek się nie nadają, bo samodzielnie spędzają sen z powiek. |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4928 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
no pewnie ![]() ![]() Marta, nie posprzątałam ![]() oglądałam ostry dyżur ![]() przesłuchałam tej piosenki, ale jakoś na mnie wrażenia wielkiego nie zrobiła ;] zastrzelcie mnie ![]()
![]() |
#4929 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i też odnoszę wrażenie, że jednak polegnę przy rekrutacji, ale cóż ![]() jest ryzyko jest zabawa ![]()
![]() |
#4930 | |
Konto usunięte
|
taaa
![]() ![]() Cytat:
![]() w sumie na sprawadzian połucze sie poźniej ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4931 |
Zakorzenienie
|
hahaha xD dzwonię do brata zapytać kiedy będzie, bo wiem, że miał z Lublina o 14.20 wyjechać.... a mam pizzę na obiad zamówić.. więc myślę, zadzwonię, zapytam jaką chce, to przyjedzie i będzie.. a tu mama odbiera
![]() ![]() ![]() ![]()
#4932 |
Zakorzenienie
|
Cześć, Pszczoły
![]() ![]() Ja tylko na chwilę, bo nie mam czasu. Wkurzyłam się dziś,bo czytam Zbrodnię i karę i się wczuwam w nią,a tu mi na polskim puścili film. ;] Wcale nie chciałam znać ciągu dalszego, także spooooko. ![]() A i jeśli chodzi o temat, Matura to bzdura może być. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4933 |
Zakorzenienie
|
Eee, słabe jesteście.
![]() A myślałam, że nie zdążę. xD No to nadrabiam co napisałyście dziś. ![]()
![]() |
#4934 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4935 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Marta, nie będę bluetootha instalować teraz, bo komputer sobie spie.przę. ![]() ![]() Są te najprostsze. ![]() Znaczy sama sobie przynosisz. ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14747220][/COLOR]normalnie mnie rozwalaja takie wiadomości ![]() Cześć, regg! Zauważyliśmy, że nie byłaś aktywna na Forum ******(http://www.forum.****.com) przez całkiem długi czas. Brakuje nam Ciebie bardzo. [/QUOTE] A mi takich nie piszą. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() --------------- Przez ten tydzień było u mnie parę osób z zagranicy - z Brazylii, Kamerunu, Włoch i Gruzji. ![]() ![]() Dziś stałam z 2 koleżankami na przerwie i Brazylijka podeszła do nas i ' hello. how are you? ' ![]() ![]() I fajnie mówią 'siema' . Z takim akcentem śmiesznym 'sie-MA' ![]()
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4936 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jakiś Włoch był ;> albo Brazylijczyk ;> ![]() ![]()
![]() |
#4937 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ahaha, wiedziałam ![]() ![]() na mnie też nie zrobiła wielkiego wrażenia, mimo, że dużo razy jej słuchałam ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ooo, bo już myślałam, że jesteś hardkorem ![]() a jak dietetyka to 2 na raz ![]() mówiłaś, że inaczej wyobrażałaś sobie studia, tzn ![]() ---------- Dopisano o 16:41 ---------- Poprzedni post napisano o 16:36 ---------- Cytat:
![]() ![]() ![]() bo u nas wychowawczyni głupia mówiła, że dyrektorka była na czymś tam o maturze z matmy i NIC nie mozna mieć :| ze tablice to dostaniemy a sami mamy przyniesc dlugopis TYLKO. ![]() ale faaajnie, a skąd oni sie wzieli u was ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4938 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry Żbiczaki
![]() O której to się komputer włącza ![]() Cześć ![]() Zacytowałam mniej niż planowałam, dziwne ![]() ![]() Napisałam poprawę z anglika, ale słówka dowaliła, nie wiem skąd to wzięła ![]() Z polaka w końcu ten antyk oddała, też na 4 zaliczyłam. 27 zaliczamy średniowiecze. Do matury (próbnej) renesans chce z nami powtórzyć. I miałam mieć fakultet z bioo dziś. Ale nie zostałam. Bo M. nie było a sama nie pójdę. Jeszcze facet takimi podtekstami czasem wali ![]() I skonsumowaliśmy (ja + 2 kolegów) czeko czeko czeko ladę. Bo nikt nie chciał dać Pingwinowi to nie daliśmy i zjedliśmy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4939 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() już mi się rodzinka zwaliła ![]() jakoś udało mi się ogarnąć dom i jest nieźle xD a zaraz idę na chwilę do sąsiadki dzieciaków przypilnować ;P
![]() |
#4940 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#4941 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tablice są wyje.ba.ne. ![]() ![]() Włoch jest, ale jeszcze nie widziałam, bo oni tak przemykają korytarzami. Za to jutro sobie odbiję. ![]() ![]() ![]() Nie wiem. ![]() Są to nie będę narzekać. ![]() Cytat:
![]() ------------- Idę do książek. ![]() Dajcie mi znać jak się będzie wątek kończył. Marta, Martyna. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4942 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() idź się łucz, chociaż Ty jedna ![]() a gdzie jest JUSTYNA ![]() wczoraj miała jazdy, a dziś ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4943 | |
Zakorzenienie
|
O, Barbara
![]() Cytat:
Nie, gościówa od anglika ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4944 | ||
Zakorzenienie
|
Np zarejestrowałam wreszcie z mamą Corollkę
![]() ![]() Mi neta wczoraj ukradli xD i musiałam dzisiaj 6 stron nadrabiać ![]() Cytat:
![]() To był skrót myślowy, Cieciu ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja też chcem ![]() U nas są szkolne... I na kartkówce z matmy babka nam je wyciągnęła, a te przez wakacje popadały ![]() ![]() ![]() Z okazji skróconych lekcji (jakieś uroczystości w starostwie) i odwołanego angielskiego, obijam się ![]() ---------- Dopisano o 16:56 ---------- Poprzedni post napisano o 16:55 ---------- Już jestem ![]() ---------- Dopisano o 16:57 ---------- Poprzedni post napisano o 16:56 ---------- Martyna, bo zamuliłam po drodze... Te kapselki to z R.? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4945 | |
Zakorzenienie
|
z matmy
![]() a z czego są jeszcze? (z chemii pierwiastki...) Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ani za 2 ![]() oj tam raptem 6 stron ![]() ![]() mi się Twoje bardziej podoba ![]() u nas sobie mozemy swoje przynosic na lekcje/sprawdziany... ![]() ooooo matko ![]() ![]() i nauczyć sie hist ![]() mój mózg może przyjąc maksymalnie 2 tematy z historii na raz, obawiam się, że i tak dostanę 1. no MOZE 2 ![]() widzisz, w porę o Tobie pomyślałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4946 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Łucz się, łucz... ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4947 |
Zakorzenienie
|
nie chwaliłaś się ![]() Pingwin ![]() jo ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:13 ---------- Poprzedni post napisano o 17:11 ---------- Marta, tablice są też z fizyki jeszcze ![]() matma, fiza i chemia ![]()
#4948 |
Zakorzenienie
|
Ale na tych fizycznych g.ówno jest
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4949 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:14 ---------- to na siu.siaka jest te 2/3 ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4950 |
Zakorzenienie
|
No z chemii też. I myślałam, że coś nowego wprowadzili a ja nie wiem.
Chodzi jak pingwin a wygląda jak jakiś troll. I ma garba ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.