Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :) - Strona 143 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 18:13   #4261
akinea
Raczkowanie

Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)

kupilam jakies 2 msc temu 3 body i 1 pajaca na 56 bo byly w promocji po 3 zl nowe. ale niespodziewalam sie ze mam tego az tyle. mam po 2 corusiach i ostatnio dostalan 56 i62 po synku kuzynki jeszcze mam w czym wybierac. moje to byly glownie z ciuchlandu wiec naszczescie tanio
akinea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:19   #4262
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez AsiCcccCA Pokaż wiadomość
Dziękuje Kochane moje ,jesteście lekiem na wszystko ...moja mała Mnie wczoraj po szyjce smyrała ale to głupie uczucie ajć ...dobra zbieram sie powolutku ...
No to Kochana, jak już się najesz frytek i naplotkujesz, to zajrzyj tu do nas

Cytat:
Napisane przez akinea Pokaż wiadomość
kupilam jakies 2 msc temu 3 body i 1 pajaca na 56 bo byly w promocji po 3 zl nowe. ale niespodziewalam sie ze mam tego az tyle. mam po 2 corusiach i ostatnio dostalan 56 i62 po synku kuzynki jeszcze mam w czym wybierac. moje to byly glownie z ciuchlandu wiec naszczescie tanio
Ja też mam chyba połowę ciuszków z lumpeksów, gdybym miała wszystko nowe kupować, to pewnie bardziej bym się ograniczała, a tak to mam dość sporo ciuszków, co mnie nieszczególnie martwi

brombusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:23   #4263
domi7ks
Zakorzenienie

Hej

Malina biedaku nasz Trzymaj sie

Przyszedł kocyk z allero, ten który zamawialm i mialam dac znac czy jest w porzadku
Wiec mowie, ze jest baaardzo ladny i przyjemny w dotyku, ale nieszzególnie gruby. Raczej taki sredni, co mnie w sumie nie martwi

A Tz łozeczko składa własnie

a jutro maja przyjsc meble

domi7ks jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:23   #4264
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez brombusia Pokaż wiadomość
Ja też mam chyba połowę ciuszków z lumpeksów, gdybym miała wszystko nowe kupować, to pewnie bardziej bym się ograniczała, a tak to mam dość sporo ciuszków, co mnie nieszczególnie martwi
Lepiej mieć trochę więcej niż miałoby zabraknąć w razie konieczności.
I ja też mam trochę ciuszków ze szperaczy, albo z promocji i obniżek Zresztą podobnie jak własną garderobę

Cytat:
Napisane przez domi7ks Pokaż wiadomość

Liczę na zdjęcia

Dziewczynki, a wiecie może co jest z Sexy body? Dawno się nie odzywała . No chyba, że meldowała, że się gdzieś wybiera, a ja nie doczytałam

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-10-15 o 18:26
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:25   #4265
kropka241
Zakorzenienie

GG do kropka241 Wyślij wiadomość przez MSN do kropka241

do mnie zaraz przychodzi przyjaciolka (ta z Krynicy Tarasiu)

jestem po wizycie.. pozniej wam wszystko opowiem ale wiesci sa niezle

ich bin ich no faktycznie jestes mlodziutka. wczesniej chyba najmlodsza byla Bravurka ale ona juz nie pisze..
napisz dlaczego lezysz.

kropka241 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:28   #4266
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:

To mam nadzieję, że zrobisz użytek z nowego aparatu i wrzucisz nam tu jakieś fotki

---------- Dopisano o 18:28 ---------- Poprzedni post napisano o 18:25 ----------

Cytat:
Napisane przez gucia6 Pokaż wiadomość

Dziewczynki, a wiecie może co jest z Sexy body? Dawno się nie odzywała . No chyba, że meldowała, że się gdzieś wybiera, a ja nie doczytałam
No właśnie też się dzisiaj zastanawiałam.
I Lucky też się nie meldowała, ale ona gdzieś pod Warszawą mieszka, a tam problemy z prądem są, może nie ma
I jeszcze ostatnio myślałam o Minnie, też już się nie pokazywała z dwa tygodnie.

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
To super
Ale stopniujesz napięcie, nie ma co

Stary 2009-10-15, 18:30   #4267
gucia6
Zakorzenienie

Cytat:
No właśnie też się dzisiaj zastanawiałam.
I Lucky też się nie meldowała, ale ona gdzieś pod Warszawą mieszka, a tam problemy z prądem są, może nie ma
I jeszcze ostatnio myślałam o Minnie, też już się nie pokazywała z dwa tygodnie.
Minnie widziałam jakieś 2 dni temu przeglądała wątek
Stary 2009-10-15, 18:33   #4268
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Minnie widziałam jakieś 2 dni temu przeglądała wątek
Polazłam na jej profil i rzeczywiście logowała się 11.10, ale ostatni post jest z 25.09

Stary 2009-10-15, 18:36   #4269
mamrotka
Wtajemniczenie

hej mamusie

produkujecie ze w ogole za Wami nie moge nadazyc

u nas ok, mala mi sie przekrecila i az sie boje bo wczesnij kopala mnie w prawy bok a teraz w lewy no i mialam wczoraj sen ze cesarke mi gin zrobil i widzialam swoja laleczke, byla do mni we snie podobna, tz mowi ze skoro cos takiego mi sie sni to berzie na odwrot i urodze sn i dzidzia bedzie do tz podobna, zobaczymy, a w ogole to i mama tz sie pyta czy bede miala cesarke i ciotka, nie wiem o co im chodzi, czy jestem yyyy taka slaba???

brakuje mi jeszcze kilka rzeczy dla coruni ale to chyba pod koniec przyszlego tygodnia zamowie bo nawet nie mam teraz gdzie tego trzymac, jeszcze ta pogoda ... a u nas w domku jeszcze tyle rzeczy do zrobienia, modle sie tylko zeby do konca tego miesiaca sie przeprowadzic ale czarno to widze bo glazurnik przy dobrych wiatrach zawita do nas dopiero na koniec miesiaca no nic jestem dobrej mysli :0

nie wiem czy pisalam ale na remont szpitala w tym roku sie nioe zanosi wiec bede rodzic "u siebie" z czego bardzo sie ciesze

no i spie ostatnio wiecej jak na poczatku ciazy bo np mala budzi sie i zaczyna aerobik okolo 5-6 rano i ja budze sie z nia, a pozniej okolo 9-10 znow zasypiam i tak spie do 12tej najgorsze sa wizyty do wc, ale czasami malutka mnie oszczedza i nie wstaje wcale ale juz np nastepnego dnia to co 5 min latam do kibelka

ide ponadrabiac co tu sie dzialo ale tyle stron i chyba niedlugo nowy watek bedzie
Stary 2009-10-15, 18:38   #4270
gissh
Raczkowanie

Witam

Odzywam się dopiero dzisiaj bo od dwóch dni jestem odcięta od świata... Atak zimy w nocy z wtorku na środę strasznych szkód w mojej okolicy (i w ogóle na podkarpaciu) narobił, pozrywało linie wysokiego napięcia i takie tam... W rezultacie całą środę i dzisiejszy dzień gdzieś do 17 pół mojego miasta było bez prądu Porazka normalnie. Dopiero w takiej sytuacji człowiek widzi jak bardzo jest uzależniony od techniki
Mam kilka zaległych stron do przeczytania ale to później... Na razie parę słów o mojej wizycie u diabetologa...
No więc cukrzyca niestety potwierdzona, ale według pani doktor w moim przypadku na 99% obejdzie się bez insuliny bo cukier nie tak bardzo przekracza normy i prawdopodobnie wystarczy pilnowanie diety. Dostałam zalecenia co do tego co wolno mi jeść a czego nie i glukometr... Na razie 4xdziennie muszę się kłuć i sprawdzać poziom cukru we krwi no i w ogóle obserwować reakcje mojego organizmu... Wszystko notuję i za dwa tyg. mam wizytę kontrolną... Zobaczymy co pani doktor powie jak zobaczy moje wyniki. Mam nadzieję że będzie dobrze...

Mam za to nowy problem... Wczoraj odebrałam wyniki wymazu z szyjki macicy który pobrano mi jeszcze w szpitalu i okazało się że mam tam jakąś wstrętną bakterię Wizytę u gin mam niby dopiero za tydzień ale pójdę jutro bo się nieźle tej bakterii wystraszyłam i nie będę z tym czekać... Kurcze, czy mi zawsze musi się coś przyplątać?

No nic, odezwę się jutro (o ile znowu nie odetną nas od świata)...

Aha, widzę że pojawił się na świecie nasz kolejny wizażowy Dzidziuś! Jagoda, gratulacje!!!!

DOMINIKA - moje małe wielkie SZCZĘŚCIE
http://suwaczki.maluchy.pl/li-40048.png
gissh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:50   #4271
magdawikp
Wtajemniczenie

GG do magdawikp Send a message via Skype™ to magdawikp

a ja mam dziś nerwa
a do tego pies mnie tak wk...że szok mega szok - wiem ze jest stary ale uważam ze również podły - wychdzi kiedy chce i przychodzi po sekundzie chyba, bo w tyłek zimno, i dziś po przyjściu do domu zrobił mi w kuchni ale to nic, ja nakładam obiad a ten szmaciarz podnosi łape i leje myślałam że gada ukatrupie

witam nowa mame

generalnie to dużo dziewczyn się nie odzywa
magdawikp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:55   #4272
Verusia 23
Raczkowanie

Witam Was CieplutkoUwielbiam czytac fora na ktorych mamusie sie wspolnie wspieraja i sobie doradzaja..tak jest tuJestem w 30tyg.ciazy ,w szczesliwej ciazybo pod sercem nosze naszego SynkaChcialabym do Was moje drogie dolaczyc i wspolnie sie wspierac...w tych ostatnich tyg
Verusia 23 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:57   #4273
domi7ks
Zakorzenienie

Brombi w sobote sie pochwale, bo Tz bedzie skladal z moim tata bo sam by sie dlugo nawil z meblami

Gissh u mnie to samo, zreszta obie z podkarpacia jestesmy wiec pogoda podobna
Mam nadzieje, ze to nie jakas powazna bakteria Tak jak mowisz, lepiej isc wczesniej do ginki, zeby jakos dac ewentualnej bakterii rade

witaj mamrotka

AsiCccCa czyzby siorka dawala czadu?

Madziawikp troszke mnie Twoj post roznawil, co nie zmiena faktu, ze pies faktycznie podły

Stary 2009-10-15, 18:59   #4274
gucia6
Zakorzenienie

Mamrotka, fajnie, że będziesz mogła rodzić "u siebie". A pytaniami teściowej i ciotki się nie przejmuj, skoro gin nic ci nt cc nie mówił

Gissh, trzymam , żeby z tą bakterią nic poważnego nie było. Pewnie dostaniesz antybiotyk jakiś i będzie dobrze

Masz rację Magda. Pewnie to wina nagłego ataku zimy . A pies... brak mi słów

A teraz uwaga, uwaga!!!
Karenina jest teraz w szpitalu, ma 3 cm rozwarcia i jutro rano będzie miała cc.

Edytowane przez gucia6
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:00
gucia6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:02   #4275
domi7ks
Zakorzenienie

Cytat:
A teraz uwaga, uwaga!!!

KARENINKA TRZYMAMY KCIUKI

Stary 2009-10-15, 19:09   #4276
brombusia
Zakorzenienie

Mamrotko jakbyś częściej zaglądała, to nie miałabyś tyle nadrabiania

Gissh
Dobrze, że nie musisz brać insuliny.
A co to za bakteria? Może to nic groźnego?

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
a ja mam dziś nerwa
a do tego pies mnie tak wk...że szok mega szok - wiem ze jest stary ale uważam ze również podły - wychdzi kiedy chce i przychodzi po sekundzie chyba, bo w tyłek zimno, i dziś po przyjściu do domu zrobił mi w kuchni ale to nic, ja nakładam obiad a ten szmaciarz podnosi łape i leje myślałam że gada ukatrupie
Madziu on już stary jest, a teraz tak zimno się zrobiło, może ma problem z trzymaniem moczu
Rufus też mi tak kiedyś zrobił, posikał się, piszę posikał a nie nasikał, bo nawet łapy nie zdążył podnieść, dwa razy w ciągu jednego dnia, też się zdenerwowałam, a potem się okazało, że pęcherz miał chory.

Cytat:
Napisane przez Verusia 23 Pokaż wiadomość
Witam Was Cieplutko
Witaj
Dlaczego tak późno?

Cytat:

A teraz uwaga, uwaga!!!

Zaczyna się

A Kachula się chyba zasiedziała u tego fryzjera
Mam nadzieję, że ona nie wylądowała na porodówce

Stary 2009-10-15, 19:13   #4277
magdawikp
Wtajemniczenie

Karenina

Witam następną mame

Domi wiem, ze odbiegłam całkowicie od tematu forum

ale ten pies od jakiegoś czasu mi działa na nerwy i to dobrze, on jadłby tylko mięso, spał na kanapie a potrzeby aby się załatwiały same, ma chore nerki więc bardzo nie możemy nic zrobić bo z uwagi na jego 14,5 roku to nie wiele można, jest zadbany to się trzyma, no ale jego dzisiejsze zachowanie to bo gdyby nas nie było w domu to rozumiem, chora psinka ale ja stałam obok OBOK gdyby nie to że wyznaję zasadę - dobry gospodarz psa nie kopnie - to skopałabym my tyłek, więc za karę siedział na dworze - tylko ciekawe ile zrozumiał, swoją drogą to się najadł i napił bardzo dużo i ta jego zachłanność dała o sobie znać
musiałam to wyrzucic z siebie wrrrrrrrrrrrrr nie mam sumienia go uśpic, jak już kiedyś pisałam to pies moich rodziców i tak jakoś nie wiem
Stary 2009-10-15, 19:13   #4278
paczka22
Raczkowanie

GG do paczka22

Verusia 23 Witam Was CieplutkoUwielbiam czytac fora na ktorych mamusie sie wspolnie wspieraja i sobie doradzaja..tak jest tuJestem w 30tyg.ciazy ,w szczesliwej ciazybo pod sercem nosze naszego SynkaChcialabym do Was moje drogie dolaczyc i wspolnie sie wspierac...w tych ostatnich tyg[/QUOTE]

WITAM NOWE MAMUSIE : roza::r oza:.

Cześc kochane ja oglądam sobie tv.Wiktorek sobie wojuje.Kręci się u mamusi w brzuszku.Czasem aż za mocno cholera.Ale to jest takie fajne uczucie.Tak rozmawiałam z Grzeskiem to mówił mi że nadal niewierzy w to że zostaje tatą po półtora roku naszego zamieszkania razem .
Ale mówi że uwierzy dopiero jak już zobaczy go w szpitalu .
I mówi że będzie go dobijać to że każdy będzie przychodzić zobaczyć syna jego.Bo tak naprawde każdy się cieszy bardzo że Grzesiek mnie poznał i że wybił się w górę.Bo jak był sam to praca po pracy na piwo z chłopakami i tak codziennie.A on już miał dosyc i jak juz poznaliśmy się to każdy się ze znajomych cieszył że on w końcu pomylał o życiu.No dobra koncze robic frytki na kolacje a potem jeszczer zjem SAŁATKE Z TUŃCZYKA PO MEKSYKAŃSKU .Misiu mi kupił mówił że jest dobra.To później napisze kochane
Stary 2009-10-15, 19:17   #4279
pietrusia
Zakorzenienie

GG do pietrusia

Cytat:
Witam Was CieplutkoUwielbiam czytac fora na ktorych mamusie sie wspolnie wspieraja i sobie doradzaja..tak jest tuJestem w 30tyg.ciazy ,w szczesliwej ciazybo pod sercem nosze naszego SynkaChcialabym do Was moje drogie dolaczyc i wspolnie sie wspierac...w tych ostatnich tyg
Witamy kolejna mamusie ale jest nas coraz wiecej ciesze sie ze chcesz sie do nas dolaczyc, powiedz cos wiecej o sobie

Cytat:

A teraz uwaga, uwaga!!!
[/FONT][/SIZE][/COLOR]
To trzymam kciuki za karenine

Cytat:
Napisane przez ich bin ich Pokaż wiadomość
aleee Was tu duzo Nie dam rady wszystkiego przeczytac ale jesli pozwolicie to sie wtrące Jestem w 31 tygodniu od miesiaca leze i juz mi sie tak okropnie nudzi ze postanowilam poszukac towarzystwa
Witamy sie nasza najmlodsza kolezanko

Ja wlasnie wrocilam od kumpeli, ale sie u niej zasiedzialam i naplotkowalam za wszystkie czasy KAMILKA tak kopie ze chyba mi zarz bokiem wyskoczy.

A jesli chodzi o imie to dla mnie zdecydowanie Bianka

Aniołek[*]
pietrusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:18   #4280
magdawikp
Wtajemniczenie

Brombusia nie wiem już sama - w nerwch powiedziałm TŻ że ma go uśpić, ale czy chcę tego - nie raczej - ja tylko już nie mam siły, on nie robi takich rzeczy
ale dziś może to i moje nerwy ostatnio sa na krańcu bo mała chora była, siedzi ze mną w domu i jej sie nudzi i to tez mnie trochę dobija, bo i ja bardzo ruszyć się nie moge bo mnie wszystko boli, do tago zimno się zrobiło a ja kurtki nie mama i przeciez nie kupię na dwa tygodnie a może nawet nie dwa
i chyba dziś generalnie nie mam jakoś humoru
ale dziś ględzę
Stary 2009-10-15, 19:19   #4281
katekatee
Zadomowienie

Witam wieczorkiem. Wróciłam z zakupów i mam już wszystko oprócz tych okropnych karmników Dziewczyny błagam dajcie linki u kogo zamawiałyście bo jak tak dalej pójdzie to ja sobie swoje stare staniki na karmniki przerobie i taki będzie finał

Cytat:
Napisane przez malina81 Pokaż wiadomość
Witam, chwilowo mam prąd wiec szybko pisze- nawet was nie "przelatuje". Czuje sie okropnie. Brzuch cały czas twardnieje, bolą mnie wszystkie kości i jest mi niedobrze....
Malinko trzymaj się tam Może rzeczywiście pokrzycz trochę żeby CI dali spokój bo ty jeszcze byś musiała trochę w dwupaku posiedzieć.

Cytat:
Napisane przez Katarina081 Pokaż wiadomość
katekatee ja mam takie same bóle co i Ty, też nie wiem jak to liczyć, bo ten bół jest jak na miesiączkę, ale ciągły.

Co do laktatora to ja kupiłam ręczny TT, jest naprawde dobry (już go wypróbowałam) i zabiore ze sobą do szpitala, chociaż nie trzeba. Powiem Wam, że mojej siostrze bardzo sie przydał, bo jak urodziła małego to miala strasznie duzo pokarmu o przed karmieniem musiala sciągać, zeby mały sie nie zadławiał. Ja wolę mieć swój na wszelki wypadek.

I ja dzisiaj zaczynam 38 tydzien
Gratuluję Kasiu 38 tc widzę że idziemy łeb w łeb NIe dość że ten sam termin, te same skurcze to jeszcze ten sam laktator Może będziemy razem rodzić We dwie raźniej

Cytat:
Napisane przez konspiracja Pokaż wiadomość

dziewczyny jesli mam teraz w biuście dajmy na to... 100 cm to karmniki mam kupić w rozmiarze 101-102 czy 102-104?
Zamawiasz na allegro to daj linka PLISSSSSSS: prosi: Ja też sama nie wiem jaki rozmiar. Odechciewa mi się ich wogóle kupować.

Cytat:

Ja dostałam wczoraj stanik, który sobie zamówiłam specjalnie o 2 rozmiary większy i okazuje się że już teraz pasuje jak ulał No cóż, trzeba będzie sobie jakoś radzić

Plissss o link :pro si:

Cytat:
Hej

Malina biedaku nasz Trzymaj sie

Przyszedł kocyk z allero, ten który zamawialm i mialam dac znac czy jest w porzadku
Wiec mowie, ze jest baaardzo ladny i przyjemny w dotyku, ale nieszzególnie gruby. Raczej taki sredni, co mnie w sumie nie martwi

Domi no to super że już macie mebelkiI dzięki za info o kocyku

Cytat:
Napisane przez gissh Pokaż wiadomość
Witam

Mam za to nowy problem... Wczoraj odebrałam wyniki wymazu z szyjki macicy który pobrano mi jeszcze w szpitalu i okazało się że mam tam jakąś wstrętną bakterię Wizytę u gin mam niby dopiero za tydzień ale pójdę jutro bo się nieźle tej bakterii wystraszyłam i nie będę z tym czekać... Kurcze, czy mi zawsze musi się coś przyplątać?

No nic, odezwę się jutro (o ile znowu nie odetną nas od świata)...

Aha, widzę że pojawił się na świecie nasz kolejny wizażowy Dzidziuś! Jagoda, gratulacje!!!!
Gissh a jesteś pewna że to jakaś zła bakteria. Bo ja też mam bakterie ale gin powiedziała że to są takie bakterie o czymś tam ujemnym i że one nie szkodzą niczemu. Może ty też takie masz??

http://suwaczki.slub-wesele.pl/200910201762.html

katekatee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:21   #4282
magdawikp
Wtajemniczenie

a włąśnie miałam napisac o imieniu - ja tez jestem za Bianką - polska pisowania ułatwia to życie
powiem tylko że często mnie przy Izie pytają jak pisac - ja mówię - po polsku
Stary 2009-10-15, 19:22   #4283
Verusia 23
Raczkowanie

Doradzcie mi proszę jakie zakupić kosmetyki dla dzidziusia,wiem ze nie musi byc na poczatek tego duzo...ale prosze o jakas dobra wyprobowana firme,,,)
Stary 2009-10-15, 19:23   #4284
belladonna78
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez kropka241 Pokaż wiadomość
do mnie zaraz przychodzi przyjaciolka (ta z Krynicy Tarasiu)

ich bin ich no faktycznie jestes mlodziutka. wczesniej chyba najmlodsza byla Bravurka ale ona juz nie pisze..
napisz dlaczego lezysz.
To dawaj te dobre wieści

A jeśli chodzi o młode mamusie, to oprócz Bravurki jeszcze Agusia, ale ich bin ich najmłodsza jesteś. Ja za to tzw. stara pierwiastka

Cytat:
Napisane przez magdawikp Pokaż wiadomość
a ja mam dziś nerwa
To rzeczywiście paskudnie pewnie obiad niezbyt ci smakował...ale może to u niego jest demencja starcza? psy też na to chorują... Ile ma lat?

Cytat:
Witaj!! powiedz coś więcej o sobie

A w ogóle ostatnio dołączające do nas mamusie podwyższają chyba statystykę chłopaków na wątku

Cytat:

A teraz uwaga, uwaga!!!
O JA CIEEE - ale 5 dni przed terminem planowanej to i tak cud miód malina!!! TRZYMAM KCIUKI!!!!

A ja melduję uroczyście, że zupa była pyyyszna - w każdym razie zjadłam wielką michę i jeszcze bym wciągnęła. TŻ cos dziwnie mówił, że troche za mało esencjonalna, ale jak dla mnie ona była absolutnie wystarczająco, a ja lubię mocno "smakowe" zupy

BARTŁOMIEJ URODZIŁ SIĘ 14.01.10 O 12.12
belladonna78 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:23   #4285
olalicious07
Zadomowienie

GG do olalicious07

własnie wróciłam od gina i moja Blanka waży 2300 więc chyba całkiem sporo jak na 34tc. Ustawiła się już głowka do dołu, nóżki pod żebrami, oj, nie daje spokoju

Ja w sumie też się kwalifikuje do młodych mam - 21 lat

Edytowane przez olalicious07
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:26
olalicious07 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:24   #4286
brombusia
Zakorzenienie

Madziu nie denerwuj się
Na niego też pogoda wpływa pewnie, jeśli piesek nie cierpi to Ci się nie dziwię, że nie możesz się zdecydować na uspanie, pewnie i tak już niedługo z Wami pobędzie.
A co do kurtki, to ja bym też miała problem, dobrze, że jak Mama była u mnie w zeszłym tygodniu, to mi swoją przywiozła, bo ja moich kurtek już nie zapnę
Jakoś damy radę kochana, już niedługo
A jak chcesz ględzić to ględź, ja ciągle ględzę i jeszcze mnie stąd nie wyrzuciły

Stary 2009-10-15, 19:31   #4287
mamrotka
Wtajemniczenie

Cytat:

A teraz uwaga, uwaga!!!

Cytat:
Mamrotko jakbyś częściej zaglądała, to nie miałabyś tyle nadrabiania
masz racje ale ja ostatnio chyba zaczynam zapadac w sen zimowy i cos slabo funkcjonuje
Stary 2009-10-15, 19:32   #4288
brombusia
Zakorzenienie

Cytat:
Doradzcie mi proszę jakie zakupić kosmetyki dla dzidziusia,wiem ze nie musi byc na poczatek tego duzo...ale prosze o jakas dobra wyprobowana firme,,,)
Różne kosmetyki dziewczyny kupują, już tu się dyskusje na ten temat toczyły
Ja kupiłam oliwkę z firmy Hipp, do pupy maść nagietkową i sudokrem, a do mycia mydełko bambino, chociaż kupię jeszcze chyba żel do mycia też z Hipp.
Generalnie najlepiej kupować kosmetyki z jednej firmy/serii, w razie uczulenia nie będziesz musiała się głowić nad tym, co uczuliło, tylko wymienisz wszystko

Cytat:
Napisane przez belladonna78 Pokaż wiadomość
Ja za to tzw. stara pierwiastka
Jak Ty stara pierwiastka, to ja chyba też

Edytowane przez brombusia
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:35
Stary 2009-10-15, 19:36   #4289
magdawikp
Wtajemniczenie

to link jak obliczyć rozmiar biustonosza - sama liczyłam i według tego dobrze mi wyszło, karmniki są OK

http://www.atlastravel.nazwa.pl/mariska/

a tu zamawiałam

http://www.allegro.pl/item743304528_743304528.html
i
http://www.allegro.pl/item742882961_742882961.html

ale ten biały mi bardziej odpowiada

Verusia ja mam tylko oliwke, żel do mycia, mydełko wszystko z nivea, linomag krem i sudokrem, wiadomo również sol fiziologiczna i wodę morska - przy pierwszym mi to wystarczyło to myslę, ze przy drugim też
chociaż ja przy pierwszym używałam oilatum i płynu i kremu dość długo, ale mała miała na początku po wszystkim co zjadłam wysypki, miałam takze specjalną maść na receptę

---------- Dopisano o 19:36 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ----------

Bella on ma już 14,5 roku o według tego jak kiedyś liczyłam jest po 70
Stary 2009-10-15, 19:36   #4290
Verusia 23
Raczkowanie

A wiec tak..Jest to moja pierwsza ciązamam 23 latka a mezatka od 2 lat...Nasze staranka o dzidzie byly dosc dlugie bo jakos rok,,az tu nagle...jest,,nasz skarb..Jestem na l-4 poniewaz gdy sie dowiedzialam ze jestem w ciazy od poczatku byla zagrozona..wiec na zwolnienie..a ze pracuje w salonie fryzjerskim lekarz zabronil pracowac w takich warunkach...Teraz to juz 30tydz.i jest wszystko w najlepszym pozadkuPomalu gromadze wyprawke dla bobaska...kuzynki daja ciuszki a ja tylko przebieram i wybieramzostal jeszcze wybór kosmetyków i pare potrzebnych rzeczyTo chyba tyle
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości