Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 53 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-15, 17:43   #1561
certina4
Wtajemniczenie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

cześć Kasik
Kubusewa

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:07   #1562
tancerka212
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
cześć ja tylko na chwilę nie nadrobiłąm tych 18 stron jak są jakieś nowe PM to proszę mi wysyłać PW bo inaczej nie zapiszę do kalendarza
spadam bo TZ mi zaśnie

tęsknię i pozdrawiam
akurat mnie musiało wywalić z neta jak Kaśka była... wracaj tu!!!!!! i pisz co u ciebie
tancerka212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:18   #1563
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Zapraszam do poczty i tu też klik
No to gratulacje,że suknie masz już w domu. A co do sukni,to hm jest taka inna niż wszystkie,a to dlatego bo czerwone wstawki.

Kaśka pozdrowionka.

Wypilam herbate truskawkowo waniliową i nadal mi zimno,nie rozgrzałam się i leże pod kocem. I w dodatku jest niewyspana.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-15 o 18:20
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 18:39   #1564
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
No to gratulacje,że suknie masz już w domu. A co do sukni,to hm jest taka inna niż wszystkie,a to dlatego bo czerwone wstawki.
ooo tak na pewno nikt jej nie zapomni nawet faceci którzy normalnie nie pamiętają w co były ubrane panny młode na których weselach byli na pewno tą suknię zapamiętają
Stary 2009-10-15, 18:57   #1565
lusmarija
Wtajemniczenie

cześć

nareszcie wróciłam do żywych

ale nie poklikam z Wami bo po tych wszystkich awariach tak mi net muli, że nic prawie nie mogę napisać

więc póki co możecie tęsknić dalej

dziewczynki

lusmarija jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:14   #1566
Prymulkaaa
Rozeznanie

a ja jestem z siebie dumna Wykonałam ćwiczonka!! Dzięki za motywację Mam nadzieję, że jutro pójdzie nam równie dobrze z Tż-em w końcu zgoda! i jedziemy kupić mojemu maleństwu (kotu) jeść) Chociaż Tż się wkurzył, bo nasikała na kocyk
a kolesia od kominka dzisiaj nie było a mam tylko zaległości na uczelni
Stary 2009-10-15, 19:21   #1567
madziulka_
Zakorzenienie

Cześć
Witam, jakoś ostatnio nie mam weny do pisania w wątku

Zrobiłam dzisiaj pyszny obiadek - gołąbki z kapusty pekińskiej, polecam wypróbować

madziulka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:23   #1568
metkaa
Zakorzenienie

czesc
samoa bardzo ładna ta sukienka mimo ze nie moj styl

oooooo udało sie tancerka 212 bardzo dziekuje

to moja sukienka

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:25
metkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:28   #1569
can't be perfect
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
z tą księgowością to nie tak prosto jak się zdaje.. już od roku chodzę na kurs, egzamin w styczniu i powiem ci szczerze że nie jestem gotowa do prowadzenia nawet maleńkiej księgowości która brała by na siebie jakąkolwiek odpowiedzialność bo poszłabym z torbami..... ojjj długa droga przede mną... właśnie siedzę i się uczę tej księgowości ale zrobiło się ciężko i trudno więc mam niezły zapiernicz w książkach...
jak chcesz za 2 lata coś zacząć prowadzić to zacznij sie uczyć już dzis- dobrze radzę

od paxdzienrika zamierzam iśc na jakieś studioum lub studia jesli kasa na to pozwoli

Cytat:
Napisane przez kubusewa Pokaż wiadomość
Zapraszam do poczty i tu też klik
widze że masz już suknię inaczej ją sobie wyobrażałam

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
teraz nie jest dobry okres, bo mnóstwo firm upadło a istniejące zwalniaja pracownikow na potęgę. Ale z drugiej strony kto nie ryzykuje ten nie ma
no i dlatego sie teraz wstrzymujemy zobaczymy co będzie potem gdyby TŻ dostał jakiś awansik to pewnie się będzie grubo zastanawiał zanim chociażby zmieni pracę tylko na razie żaadnych perspektyw na awans zbytnio nie ma bo pracuje tylko pół roku..

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
to moja sukienka
fajnie że masz juz suknię
can't be perfect jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:36   #1570
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Cześć
Witam, jakoś ostatnio nie mam weny do pisania w wątku
my ci tu zaraz damy nie mieć weny

Cytat:

to moja sukienka
nooo widzisz to wcale nie takie trudne teraz już będziesz umiała
ale jaka ty szczuplutka jesteś!!! niezłe lachony tu na wątku siedzą nasi tzci mają radochę suknia całkiem nie w moim stylu bo drapowań nie lubię ale tobie w niej ładnie fajnie że cię nie skracają te drapowania tylko wręcz wysmuklają

Cytat:
Napisane przez can't be perfect Pokaż wiadomość
od paxdzienrika zamierzam iśc na jakieś studioum lub studia jesli kasa na to pozwoli
powiem ci ze studium to do niczego jest- szkoda czasu- nic się tam nie nauczysz- co najwyżej baaardzo okrojoną wiedzę teoretyczną która nijak ma się do rzeczywistości.. studia są już lepszym wyjściem ale są czasochłonne no i wiadomo jak to na studiach- aby tony papierów się xeruje a mało praktyki.. jakbyś kiedyś chciała to polecam ci kurs który ja robię- miałam na studiach rachunkowość finansową i zarządczą i powiem ci że to co się nauczyłam przez 1,5 roku na studiach to nic w porównaniu z tym czego się w ciągu roku nauczyłam na kursie główna księgowa w firmie mojej mamy pomogła mi podjąć decyzję również właśnie między studiami a tym kursem- kazała mi iść na kurs i z perspektywy czasu miała rację
Stary 2009-10-15, 19:37   #1571
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
czesc

to moja sukienka
Czy to Ty jesteś na tym zdjęciu?
Jeśli tak to bardzo ładnie jest dopasowana Chociaż to nie mój styl
Gorsecik jest natomiast okey

Tancia tylko nie bij mocna tą pałą

Edytowane przez madziulka_
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:39 Powód: dop
Stary 2009-10-15, 19:45   #1572
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez madziulka_ Pokaż wiadomość
Tancia tylko nie bij mocna tą pałą
spoko ja jestem kobieta co nie ma dużo siły więc co najwyzej małego guza nabiję
Stary 2009-10-15, 19:50   #1573
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
Co do tych sukienek wszystkie sa bardzo ładne, mnie zachwyciła ta:
Załącznik 2585512 wiesz może co to za model? Bardzo chciałabym ją zmierzyć, ale w LBN nie ma sukni MS chyba że specjalnie do stolicy pojadę. A ta demetrios też jest śliczna
jak będziesz miała zdjęcia to pokaż proszę

edit/;Załącznik 2585512 to chyba suknie moich marzeń! łączy w sobie wszystkie elementy które podobają mi sie najbardziej
Jazz dziękuję to mój number one przeglądałam jeszcze raz katalog i ta suknia zdecydowanie najbardziej mi się podoba
Wszystkie suknie są od Maggie Sottero. Pisałam nazwy modeli w plikach, żebyście mogły rzucać nazwami jak któraś Waszym zdaniem by mi nie pasowała albo właśnie pasowała. Nie spodziewałam się, że wszystkie się będą podobały. Ale bardzo mi miło Ta która Tobie się spodobała to model 09. Nie wszystkie suknie tam miały jakby swoje imiona, niektóre miały po prostu numery modeli. Z tej stronki je kopiowałam, bo do tego sklepu jutro idę http://www.bellissima.pl/

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Jazzmanka musisz mi koniecznie dać namiary na tą suknię, która podobała sie twojej mamie, jest śliczna chciałabym ją sobie wydrukować ale widze że nie można kopiować zdjęcia
To Maggie Sottero model Rachelle http://www.bellissima.pl/maggie_sott...?s=49.rachelle
A to Ja nie wiem dlaczego nie możesz kopiować sprawdzałam i u mnie normalnie jak się kliknie prawym przyciskiem to opcja 'zapisz obraz' jest aktywna. Może chodzi Ci o ten napis co wizaż wstawia? Tym to się nie przejmuj, to jak ktoś by własne zdj. wstawił, to by się go trzeba było zapytać o zgodę, a zdjęcia sukni sobie kopiuj ile chcesz, Ja też je skopiowałam ze stronki www.

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
Dziewczynki moja przyjaciółka ma juz suknię Taką http://www.google.pl/url?sa=t&source...-PNRfop_tgAEnw
koronka po srodku podobna trochę do mojejA ona jest szczupla i wysoka, będzie pięknie wyglądaćI jej suknia jest juz w salonie,więc mam zamiar zadzwonić i zapytac czy moja też już przyjechałaA powinna, bo zamawiałam ją wcześniej. I pójdę ja zobaczyć z przyjaciółkami, żeby miały troche radochyi od razu pomoga mi z tymi kolczykami. W razie czego mam jedne w Swarovskim upatrzone, bo te z brylantami z Aparta sa za krótkie a na siłe byle były brylanty nie mam zamiaru kupowac.
Super dekolcik podobają mi się takie

Cytat:
Napisane przez toskaKrk Pokaż wiadomość

Z innej beczki-jedziemy jutro do rodzinnego miasta załatwić co nieco spraw, ale przede wszystkim na spotkanie z rodzicami Tż, a następnie spotkanie rodziców.

W związku z tym pytanie, czy jadąc do przyszłych teściów po raz pierwszy jako narzeczona syna (tak się złożyło, że wcześniej nie było możliwości) powinnam coś dla nich kupić?
Czy może gdy z Mamą będziemy jechać do przyszłych teściów, żeby mogli się poznać mamy obie coś ze sobą przynieść?
Wg mnie nie trzeba nic dawać, ale jak chcesz coś dać, to Ja bym dała albo winko albo ciasto - że taka z ciebie super przyszła synowa co ciasto potrafi kupić hie hie
Rodzice TŻ jak do nas przyjeżdżają, to zawsze nam dają wino i wódkę i zawsze nas tym zaskakują, bo my się nigdy nie spodziewamy, że coś przywiozą heh

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
dziewczyny co myślicie o tych zaproszeniach??
Załącznik 2585782

Załącznik 2585783

Załącznik 2585784

a to środek:

Załącznik 2585788
Trudno mi je dobrze ocenić, bo mi się trochę zlewają z tłem. Ale ogólnie chyba fajne, takie skromne dość. W środku trochę dużo napisane, dokładnie nie widziałam co bo za małe zdjęcie mi się pokazało. Ogólnie są spoko, chociaż nie jakieś niesamowite.

Cytat:
myslimy o transporcie. TŻ ma duże doświadczenie w tym zakresie.. ja bym musiała sobie zrobić jakiś kurs księgowości jakby co

tylko jak na razie TŻ będzie normalnie pracować, a działalnośc się najwyżej otworzy tak za 2 lata. i musimy się zorientowac jak wygląda w naszej okolicy rynek zbytu na takie usługi
Jak będziecie prowadzić książkę przychodów i rozchodów, to zrób sobie jakiś kursik, żebyś wiedziała ogólnie co i jak, a potem to sobie sama poradzisz, bo to jest ekstremalnie proste. Serio Nawet nie trzeba mieć do tego specjalnego programu księgowego, wystarczy excell i drukarka. Jak byś miała jakieś pytania, to Ja Ci pomogę.

W transporcie jedyna trudność to VAT, bo tam jest przesunięty o 30 dni chyba że ktoś zapłaci za fakturę wcześniej, to wtedy wcześniej i tego trzeba pilnować. Ale to jest trudne tylko na początku. Jak się to poczuje, to już lajt. Wiem co mówię, bo prowadziłam już jedną firmę transportową na pkpir, a teraz też mam transportową, ale taką ciut większą sp. z o.o. na księgach rachunkowych, więc w razie czego wal śmiało z pytaniami.

Dzisiaj się dowiedziałam, że koleżanka była w tym sklepie z sukniami do którego Ja jutro idę i mi powiedziała, że tam zawsze dużo ludzi jest i że nie pozwalają robić zdjęć dopóki się sukni nie kupi, więc niepotrzebnie kupiłam dzisiaj baterie do aparatu

Edytowane przez Jazzmanka
Czas edycji: 2009-10-15 o 19:55
Jazzmanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 19:57   #1574
BlackAngel
Adwokat diabła

Hej!
Kubusewa, zazdroszczę sukni w domku. Jest ona prześliczna!
Moją kieckę szlag trafił, nie wiem co z tym ślubem będzie..

tęskno mi za Wami!

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:06   #1575
metkaa
Zakorzenienie

madziulka_ tak to ja jestem na tym zdjeciu, gorset bardzo mi sie podoba i pani mowi ze na mały biust pasuje,

Kubusewa mi sie twoja sukienka nie podoba, ale jak juz nie raz mowiłysmy to PM ma sie podobac,

Jazzmanka pojdziesz, przymierzysz to ocenisz w czym ci dobrze, wszystkie sukienki ładniutkie, aaaa no i ja tez nie mogłam zrobic zdjec dopiero jak zakupiłam

Edytowane przez metkaa
Czas edycji: 2009-10-15 o 20:08
Stary 2009-10-15, 20:06   #1576
Jazzmanka
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
powiem ci ze studium to do niczego jest- szkoda czasu- nic się tam nie nauczysz- co najwyżej baaardzo okrojoną wiedzę teoretyczną która nijak ma się do rzeczywistości.. studia są już lepszym wyjściem ale są czasochłonne no i wiadomo jak to na studiach- aby tony papierów się xeruje a mało praktyki.. jakbyś kiedyś chciała to polecam ci kurs który ja robię- miałam na studiach rachunkowość finansową i zarządczą i powiem ci że to co się nauczyłam przez 1,5 roku na studiach to nic w porównaniu z tym czego się w ciągu roku nauczyłam na kursie główna księgowa w firmie mojej mamy pomogła mi podjąć decyzję również właśnie między studiami a tym kursem- kazała mi iść na kurs i z perspektywy czasu miała rację
Tancerka dobrze mówi, polać jej Can't jeśli chcesz być księgową pełną gębą, to wtedy możesz iść na studia albo na jakiś porządny kurs (jak Tancerka), ale do prowadzenia zwykłej podatkowej książki przych. i rozch. to Ci jakiś kurs z urzędu pracy styknie albo jakiś taki 3 albo 6 miesięczny (w zależności jak często będą zajęcia). Nie ma co wydawać kasy na studium czy studia, bo tam Cię nie nauczą pkpir, tylko będą wbijać do głowy jakieś księgowania na kontach, a to w takiej małej firmie w ogóle nie jest Ci potrzebne. Pkpir to nic innego jak zwykła tabelka do której w odpowiednie kolumny wpisujesz przychody i koszty, a potem to sumujesz i liczysz podatek dochodowy i tyle. Rejestry VAT też sobie można w excellu w formie tabelek strzelić. A gdyby się firma rozrosła tak że mielibyście te 5 mln (z hakiem) PLN obrotu rocznie (taki jest limit na 2010), to sobie poszukacie biura rachunkowego, bo zakup programu księgowego to też spory wydatek.
Stary 2009-10-15, 20:07   #1577
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Moją kieckę szlag trafił, nie wiem co z tym ślubem będzie..
spoko nie uzależniajmy slubu od sukni w dresie też chyba ci go udzielą
Stary 2009-10-15, 20:09   #1578
Jazzmanka
Zadomowienie

Metka, ale masz figurkę ładną i nawet te obfite drapowania nie przyćmiły Ci wcięcia w talii Fajnie wyglądasz
Stary 2009-10-15, 20:12   #1579
tancerka212
Zakorzenienie

Cytat:

Kubusewa mi sie twoja sukienka nie podoba, ale jak juz nie raz mowiłysmy to PM ma sie podobac,
tej sukni żadna z nas by nie kupiła ale trzeba przyznać że Ewie jest w niej ładnie
Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Nie ma co wydawać kasy na studium czy studia, bo tam Cię nie nauczą pkpir, tylko będą wbijać do głowy jakieś księgowania na kontach,
taaaa i będa ci kazali rysować konta T-owe jakby ktoś w dzisiejszych czasach prowadził księgi rachunkowe na papierze właśnie się już na te konta denerwuję... cały zeszyt zawalony jakimiś pierdołami.. zamiast nas na komputery posadzić i pokazać jak się działa w rzeczywistości to w rysowanie się bawic trzeba..
Stary 2009-10-15, 20:17   #1580
201701300931
Konto usunięte

Ładne sukienki dziewczynki Chociaż ja bym chętnie twarzyczki obejrzała

Zamiast samotnych zakupów, łaziłam po sklepach z koleżanką z pracy, bo tak się jakoś zgadałyśmy, że obie szukamy butów i płaszczyków. Dzisiaj była przebieżka po sklepach z butami i udało mi się botki kupić A jutro albo wspólne albo samotne poszukiwanie płaszczyka.

No i przez to, że wróciłam późno dzisiaj, to TŻ przygotował obiadek ;-) Jutro też będzie robił
201701300931 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:21   #1581
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Jazzmanka Pokaż wiadomość
Metka, ale masz figurkę ładną i nawet te obfite drapowania nie przyćmiły Ci wcięcia w talii Fajnie wyglądasz
dziekuje, chyba bardziej krytycznie podchodze do swojego wygladu

Cytat:
tej sukni żadna z nas by nie kupiła ale trzeba przyznać że Ewie jest w niej ładnie
to fakt ładnie wyglada
Stary 2009-10-15, 20:25   #1582
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
madziulka_ tak to ja jestem na tym zdjeciu, gorset bardzo mi sie podoba i pani mowi ze na mały biust pasuje,

Jazzmanka pojdziesz, przymierzysz to ocenisz w czym ci dobrze, wszystkie sukienki ładniutkie, aaaa no i ja tez nie mogłam zrobic zdjec dopiero jak zakupiłam
Super figurkę masz!
Nie masz co tak krytycznie do niej podchodzić!!Bo
Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Ładne sukienki dziewczynki Chociaż ja bym chętnie twarzyczki obejrzała

Zamiast samotnych zakupów, łaziłam po sklepach z koleżanką z pracy, bo tak się jakoś zgadałyśmy, że obie szukamy butów i płaszczyków. Dzisiaj była przebieżka po sklepach z butami i udało mi się botki kupić A jutro albo wspólne albo samotne poszukiwanie płaszczyka.

No i przez to, że wróciłam późno dzisiaj, to TŻ przygotował obiadek ;-) Jutro też będzie robił
A prosimy się pokazać jak najbardziej

Stary 2009-10-15, 20:28   #1583
centipede
Zadomowienie

Cytat:
czesc

to moja sukienka
Metko bardzo ładna suknia i figurka super! Kupowałaś jakieś dodatki czy dopiero będziesz się rozglądać?
Stary 2009-10-15, 20:34   #1584
metkaa
Zakorzenienie

chyba jak większosc dziewczyn widze u siebie jakies mankamenty

centipede na razie nic nie kupowałam, pani powidziala ze dopiero jak przyjde do miary to bedziemy dobierac, w nastepnym tygodniu moze pojde buty kupic
Stary 2009-10-15, 20:36   #1585
201701300931
Konto usunięte

Cytat:
chyba jak większosc dziewczyn widze u siebie jakies mankamenty
Ja tam idealna jestem
Stary 2009-10-15, 20:39   #1586
BlackAngel
Adwokat diabła

Cytat:

taaaa i będa ci kazali rysować konta T-owe jakby ktoś w dzisiejszych czasach prowadził księgi rachunkowe na papierze właśnie się już na te konta denerwuję... cały zeszyt zawalony jakimiś pierdołami.. zamiast nas na komputery posadzić i pokazać jak się działa w rzeczywistości to w rysowanie się bawic trzeba..
haha miałam to samo w szkole, u mnie konta inaczej nazywaliśmy szubieniczkami..
jam technik ekonomista

With enough time, we all find what we're looking for.
Even if it was there all along
BlackAngel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:46   #1587
metkaa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja tam idealna jestem
i bardzo dobrze, takie podejscie jest najlepsze

bardzo dziekuje za miłe słówka, ide na Hausa

dobranoc
Stary 2009-10-15, 20:47   #1588
aniolekKB
Zakorzenienie

GG do aniolekKB

Hello
Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Jejku co za pogoda. Nie pada, ale strasznie wieje. Jak wyszłam na dwór myślałam, że mnie przewróci. Szok. No i prądu cały dzień nie było w domu. Dopiero przed 18 włączyli.
Łączę się z Tobą w bólu. U nas też nie było prądu od wczoraj od 19 do dzisiaj do 13
Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość
Wiem, że na wątku jest kilka nauczycielek, więc podrzucam linka do dobrej (o ile politycy spełnią swoje obietnice - nadzieja umiera ostatnia ) wiadomości http://praca.wp.pl/kat,18453,title,T...wiadomosc.html
Sama prawdopodobnie będę pracować w ramach karty nauczyciela, więc trzymam może akurat tym razem się im uda dotrzymać słowa
Byłoby pięknie, jakby to była prawda
Cytat:
to moja sukienka
Gratuluję tej sukienki. Nie do końca w moim stylu, ale ładna. Zwłaszcza góra tej sukienki bardzo mi się podoba

Jazz, śliczna ta RACHELLE
Jak chcesz iść do tego salonu "Bellissima", to lepiej chyba w przyszły weekend. Będą wtedy te super obniżki i sukienki za 8 stówek Jakbym mieszkała bliżej Wrocka
aniolekKB jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-15, 20:49   #1589
201701300931
Konto usunięte

Lol... Z artykułu o anoreksji:

Cytat:
W przeliczniku Body Mass Index (BMI)* równa się to 17 punktom, czyli „wychudzeniu spowodowanemu przez ciężką chorobę lub anoreksję”. Na pułapie 17 punktów można już mówić o zagrożeniu życia.
Mój przelicznik wynosi 15,62 punkta. Według tego cytatu powinnam już nie żyć albo być umierająca

Ja za to intensywnie myślę, jak przekonać TŻ do zrobienia mi kolacji...
Stary 2009-10-15, 20:57   #1590
madziulka_
Zakorzenienie

Cytat:
Lol... Z artykułu o anoreksji:

Mój przelicznik wynosi 15,62 punkta. Według tego cytatu powinnam już nie żyć albo być umierająca

Ja za to intensywnie myślę, jak przekonać TŻ do zrobienia mi kolacji...
O tej godzinie kolacja?Wow

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości