|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1531 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żony wyjątkowe (drapieżne kocice, anielice i gaduły) - PM 2009
Cytat:
ale juz od wczoraj nic na ten temat nie czytamcały dom przewróciłam do góry nogami a ksiązeczki z moimi wynikami dalej nie ma. chciałam zobaczyc jak u mnie wyszły te enzymy wątrobowe. Bo jesli to zakaźne to... Własnie rozmawiałam z babcią. ją tez podtrzymuje na duchu. choc o TZ nic nie wie. okazało się, ze dziadka operacja będzie dopiero w poniedziałek |
|
|
|
|
#1532 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1533 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na szczęscie płacze tylko w samotności, o dziwo przy wszystkich jestem twarda. może mniej się usmiecham, ale wczoraj zwaliłam to na @ i ból brzucha, choc tak naprawde mnie nie bolał. ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 12:31 ---------- Madziu u co sciągnęłas wczoraj ten plik z dietą SB co go zamieszczałam?? |
|
|
|
|
#1534 | ||
|
Rozeznanie
|
My z TŻ'tem oglądamy Brzydule
Cytat:
![]() Cytat:
![]() [QUOTE=Madzialenka12344321 ;14744946]aaa bo ja się naczytałam, ze te przewlekłe zapalenie wątroby moze być smiertelne ale juz od wczoraj nic na ten temat nie czytamQUOTE]Podstawowy bład to czytanie w necie na temat takich rzeczy, choć nie powiem bo też zawsze tak robie
|
|
#1535 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
matko, gdyby on wtedy tek krwi nie oddał., a kolejne badnia bysmy sobie robili dopiero za rok?? ech ostatnio jest nie ciekawie. najpierw mój dziadek. potem ja, teraz TZ dziadek bedzie mial w poniedziałek operację, ja badania we wtorek , TZ tgez badania we wtorek. ech.. to bedą cięzkie dni ![]() zajęłam się czytaniem książki "księzyc w nowiu" podobno w listopadzie bedzie kinowa premiera. w między czasie zaczełam sciągac nowe odcinki seriali a o 16 pójde zacząc robić obiadek.
|
|
|
|
|
#1536 |
|
Wtajemniczenie
|
Ech...widze, ze u Was tez problemy zdrowotne.
U mojego Męża stwierdzono przepukline pachwinową i musi iść na zabieg. Ja nadal męczę sie z moją "dziwną" nadżerką. ZNów ide do szpitala na kolejna kolposkopię i zobaczymy co tam znów wymyślą. Ech...
|
|
#1537 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() u nas tez nie bylo mozliwosci oceiplenia od zewnatrz, wiec zrobilismy to sami wewnatrz tylko na tych scianach na ktorych zawsze pojawial sie grzyb. Miejsca w pokoju to zabralo tyle co wcale. Plyta, stelaz i styropian razem zajely jakies 5 cm wiec jest to niezauwzalne a roznica jest i w cieple i w tym ze grzyb przez to nie przejdzie. Patent juz sprawdzony wczesniej. wiec POLECAM ! |
|
|
|
|
#1538 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1539 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jeśli chodzi o docieplanie, to jako fachowiec w tej sprawie moge powiedziec, ze docieplanie od wewnątrz jest niewłaściwe, ponieważ w scienie zewnętrznej występuje punkt rosy i tam skrapla się woda, co jest przyczyną powstawania grzyba. Na początku moze tego grzyba nie ma widac w srodku, ale zapewniam Was, ze pojawi się. Poza tym, widac go nie ma, a z powietrza go wdychamy. Ściany zewnętrzne docieplamy tylko od zewnętrznych stron. |
|
|
|
|
#1540 |
|
Zakorzenienie
|
to ja jeszcze trochę prywaty zrobię
katunia no ale czy ten grzyb nie wychodzi pod tym ociepleniem?? no bo w sumie to zakrycie a nie usunięcie chyba?? bałabym się tak ![]() dopiero teraz doczytałam to co pisała kolanka no i właśnie o to mi chodzi.
Nasz skarb ![]() Edytowane przez bzyczka1 Czas edycji: 2009-10-15 o 15:04 |
|
|
|
#1541 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
MOj mezus zdalprawko na C !! dzis z apierwszym razme a teraz padniety poszedl spac.... Ja na szkolenie dzis jeszcze do przedszkola ide, wiec ide jakis maly obiadek zjesc. byzczko - juz raz takie ocieplenie zrobilismy z rodzicami. My z TZem to zerwalismy zeby polozyc grubszy styropian i jak odkrylismy sciane na ktorej zawsze pojwial sie grzyb to przy przy tym dociepleniu nic przez kilka dobrych lat nie wyszlo ! Edytowane przez Katunia:) Czas edycji: 2009-10-15 o 15:07 |
|
|
|
|
#1542 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
koleś przyczepił się że najpierw daje sygnał skrętu a póżniej patrze w lusterka ogólnie egzamin ma trwać 30-45 min a my jeżdziliśmy prawie godzine...na koniec wywiózł mnie gdzieś w wąską zapchaną uliczke i kazał zaparkować w bezpiecznym miejscu, rondo przede mną dwa zjazdy w lewo, samochód za samochodem i zahaczyłam lusterko
|
|
|
|
|
#1543 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|
|
#1544 |
|
Zakorzenienie
|
Madzialenko, Agatko chyba jacyś wybrakowani Ci nasi mężowie
Mój też się rozchorował, już pisałam o tym ( zapalenie odmiedniczkowe nerek, podejrzenie kamicy). No ale nie możemy się załamywać, najwazniejsze to pozytywne myślenie.Madziu poczekajcie na wyniki, zamartwianie się bez sprawdzenia co i jak jest bezsensu. Będzie dobrze |
|
|
|
#1545 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bo lusterka to nie zagrożenia...i czuje się tak, że woził mnie tak długo żeby w końcu się do czegoś przyczepić cóż, byle do skutku
|
|
|
|
|
#1546 |
|
Zakorzenienie
|
ewurka nie martw się prawkiem...ja zdałam za 2 razem pomimo tego że byłam świetnie przygotowana...oblał mnie za włączenie nie tego kierunkowskazu na placu
ale tego dnia nie przepuścił nikogo z 15 osób które u mnie w grupie były. Chyba mu się do domu spieszyło bo to było w Wielki Piątek za to za drugim razem trafiłam do wspaniałych ludzi, najpierw na placu a potem na mieście. Na placu pan wybaczył mi najechanie na linie a na mieście to w oóle luz miałam. Trzeba trafić dobrze. Wspomnę tylko o tym że pierwszy egzaminator został oddalony od egzaminowania kierowców bo brał łapówki i to wyszło na jaw, dobrze mu tak ![]() Najlepiej było jak czekałam na drugim egzaminie na gościa z ktorym na placu byłam, a tu podjeżdża inny i mówi do mnie że może z nim pojadę a on corse miał a ja zawsze na mikrach jeździłam, nawet nei wiedziałam jak się światła włącza przy wyjeździe z ośrodka mamy pod górkę i tam hamulca trzeba użyć, samochód mi zjechał więc już myślałam że nie zdałam a n mi na koniec taką niespodziankę zrobił że pomimo błędu że na warunkowej strzałce nie zatrzymałam się do końca tylko auto się jeszcze trochę toczyło, ale zatrzymałam się przed pasami za strzałką więc uznaje że błędu nie było ![]()
|
|
#1547 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a ja jakoś nie moge sie zebrac w sobie żeby zrobic w końcu prawko a powiem że przydałoby sie
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2009-10-15 o 15:34 |
|
|
|
|
#1548 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Myszka prawko się zawsze przydaje, dla mnie na początku był to mega stres, teraz już jest lepiej i chciała bym już sama jeżdzić. do skutku, będę zdawać do skutku, tylko szkoda, że to tyle kosztuje i pieniędzy i nerwów. Tutaj musisz pokazywać, gdzie jest np. płyn hamulcowy, płyn chłodniczy, musisz wytłumaczyć jak działają światła hamulcowe itd. jest mało skrzyżowań, więcej rond...ehhhh
|
|
|
|
|
#1549 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1550 |
|
Zakorzenienie
|
w Polsce też trzeba pokazać gdzie jakie zbiorniki są, którędy się wlewa i jak sprawdza się poziom płynów. Do tego pokazujesz światła, włączasz wskazane przez egzaminatora, na placu jest łuk przód i tył i podjazd pod górkę- to chyba wszystko co na placu. Nie pamiętam zdawałam dwa lata temu.
|
|
#1551 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
chyba cały czas zmieniają się reguły egzaminów
|
|
|
|
|
#1553 |
|
Wtajemniczenie
|
cisza jak makiem zasiał
może dziewczyny się grzeją pod kocykami ze swoimi TŻ
|
|
|
|
#1554 |
|
Wtajemniczenie
|
ja odpoczywam
cosik mi tak ciężko
http://www.suwaczek.pl/cache/b5888ef3d0.png 06.06.2009 17:00 http://www.suwaczek.pl/cache/dbd2ccbc25.png |
|
|
|
#1555 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() oo nie widziałam. i co od poniedziałku przechodzisz?? a mi dziś cały dzien jest strasznie słabo. to chyba przez te nerwy
|
|
|
|
|
#1556 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
A ja Wam przedstawiam moja ksiezniczke Soroczke ;p słodka jest hihi... Cytat:
![]() Cytat:
|
||||
|
|
|
#1557 |
|
Zakorzenienie
|
india śliczny kociak.. Syjamski prawda??
marzy mi się taki moja siostra ma kotka właśnie w takim umaszczeniu nie wiemy jednak czy to syjam czy tylko taki ma kolorek, bo szwagier zabrał go z drugim kotkiem-buraskiem od faceta, który szedł je utopić (5 tygodniowe koty nazwała go tak moja siostrzenica
|
|
#1558 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1559 |
|
Zakorzenienie
|
spoko spoko mnie oblali na tym ze ustapilam pieszemu na przejsciu bo "przepuszcza sie starych i dzieci" i ze przekroczylam predkosc znaczaco 25na godizne przy ograniczeniu do 20.. wiec nic mnie niezdziwi
|
|
#1560 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:46 ---------- Cytat:
ja już troszke odpuściłam, ale zła byłam na maksa dobrze, że TŻ poszedł do pracy bo chyba bym była troszke upierdliwa ![]() PS. Martuś piękne zdjęcia, dopiero teraz je oglądnęłam, masz cudne włoski, uwielbiam ten kolor wyglądaliście bosko
Edytowane przez ewurka Czas edycji: 2009-10-15 o 20:59 |
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:00.

ale juz od wczoraj nic na ten temat nie czytam

dziadek bedzie mial w poniedziałek operację, ja badania we wtorek , TZ tgez badania we wtorek. ech.. to bedą cięzkie dni 

wiem że za szybko została zabrana ale to już inna historia