|
|
#271 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Ale Cię dopadło ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ale się dzisiaj najadłam I tym sposobem dopiero wróciłam do domu, mimo, że skończyłam o 13. Nawet się nie mam siły ruszyć
|
|
#272 | |
|
Zadomowienie
|
Dorinko, mam nadzieję, że jednak wybrałaś się na te ploty i jutro nam wszystko opowiesz.
Cytat:
![]() Rany, wbić się w temat z Wami nie mogę. Nie jest tak, że dziecko zajmuje mi cały czas, bo dużo śpi, a mimo to ciężko mi zasiąść do kompa i tak po prostu cały dzień przed nim siedzieć. A wcześniej tylko zaopatrzyłam się w odpowiednią ilość czekolady i herbaty i... tak mi dzień zlatywał
Edytowane przez DianaM Czas edycji: 2009-10-15 o 18:44 |
|
|
|
|
#273 |
|
Zakorzenienie
|
Taaaa, tyle że jest też druga strona medalu... Jak się do mnie nie odzywa albo jak po raz kolejny nie dochodzi do spotkanie to wpadam w taki stan, że nawet nie gadam z ludźmi, po prostu nie da się ze mną załapać kontaktu... Ale teraz jest super
Zaszalałaś z jedzeniem... Ile tych deserów było? Dla mnie totalna rozpusta to zamówienie 2 kaw z dodatkami... A czasami moja przyjaciółka zamawia czekoladę |
|
|
|
#274 | ||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Moja ma na dworzu, na tarasie budę i sobie włazi na budę, a z budy na parapet i zagląda co się w kuchni dzieje![]() Cytat:
Ale już dziś jest lepiej Rozmawiałam z TŻtem z pół godzinki przez telefon. Zadzwonił kochany, bo na GG mnie nie było.I powiedział, że może w piątek za tydzień przyjedzie rano Opuści trening i dzięki temu będzie wcześniej u mnie. Mam nadzieje, że tak będzie, to będziemy siebie mieć na dłużej Całe 3 dzionki, zamiast dwóchCytat:
Może wyciągnę TŻta, ale to pewnie już jak będzie ładna pogoda, czyli na wiosnę![]() Co do Mielna, to ja żadnego drecha nie widziałam Może jak będę tam w szczycie sezonu to zmienię zdanie![]() Cytat:
Właśnie jestem przytulanką i brakuje mi tej codziennej dawki czułości Ja bym się mogła tulić 24h Brakuje mi tego NAWET dużo bardziej niż seksu Dobrze, że mój TŻ też jest pieszczochem i się uwielbia tulić. Ostatnio do 14 nie wyłaziliśmy z łóżka On jak śpi sam to nie może spać i wstaje o 5-6 rano, nawet wcześniej. A ze mną to uwielbia spać albo leżeć i się tulić W ogóle uwielbiam jak np. ja robię mu kanapeczki albo coś, a on podchodzi i mnie przytula i całuje w kark, albo jak mnie całuje po włosach ehhhCo do Mielna, no to ja też nienawidzę chamstwa, a dresy i jakieś lalki barbie to jest to czego nie lubią tygrysy Ale staram się nie psuć sobie wakacji zwracaniem uwagi na takie pierdoły Skupiam się raczej na cieszeniu się morzem, słońcem, plażą, TŻtem, a nie patrze na inne rzeczy![]() Cytat:
Jednak okulary rządzą Ale mam nadzieję, że będziesz miała coraz lepsze rezultaty walki z soczewkami A dzisiejsza akcja okulary plus soczewki boskaCytat:
I jak się mieszka razem? My też planujemy, ale w sumie nie wiadomo kiedy to konkretnie nastąpi... Cytat:
Taki miałam żołądek ściśnięty jak on był obok. A teraz to powoli przechodzi... A szkoda![]() Cytat:
Cytat:
Jemu to nie przeszkadza, bo uwielbia jeść Nie wiem gdzie mu to wchodzi, bo jest chudziak. Chociaż ostatnio nabrał trochę brzuszka to fakt![]() Kurcze Wy tu cały czas nawijacie o jakichś przepisach, nowy wątek przepisowy poswatał, a ja nie umiem i nie cierpię gotowania Nie mam pomysłów co ugotować, w ogóle nie umiem doprawić i w ogóle mnie to nie kręci... Dobrze, że TŻ uwielbia gotować i robi to pysznie. Ja jestem jego pomocą kuchenną od pokrojenia ewentualnie, bo kroić lubię i robię to bardzo dokładnie. No i ja zmywam, bo on nie lubi zmywać. Ogólnie gadaliśmy o tym co kto lubi robić w domu, a czego nie lubi. Ja mogę zmywać, prasować, sprzątać. A on gotować, myć okna, odkurzać. Jeszcze co do prania nie było ustaleń hehe![]() Już nie mogę się doczekać kiedy to moje do mnie przyjedzie ehhh ![]() ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:36 ---------- Butter, udanej super romantycznej kolacji Uwielbiam podsmażony camembert A jeszcze jak z żurawinką to mmmm
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 19:41 Powód: literówka |
||||||||||
|
|
|
#275 |
|
Wtajemniczenie
|
Diano, wzięłaś ślub po 7 miesiącach związku z TŻtem?
![]() O kurcze! ![]() "Świnoujście może zostać odcięte od Polski" "Jak poinformował rzecznik prasowy prezydenta Świnoujścia Robert Karelus, z powodu silnego wiatru dochodzącego w Świnoujściu do 8 st. w skali Beauforta i wysokiego stanu wody nie kursują promy na przeprawie Karsibór. Miasto ma połączenie z krajem jedynie dzięki dwóm promom "Bielik", które zabierają wyłącznie samochody osobowe. - "Bieliki" kursują tylko dzięki determinacji ich kapitanów, bo bezpieczny poziom wody został przekroczony już o 60 cm. W każdej chwili Świnoujście może zostać odcięte od Polski - powiedział Karelus. Ciężarówki czekają na przeprawę w wielokilometrowych kolejkach. "
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 19:50 Powód: dopisek |
|
|
|
#276 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję dziewczyny, naprawdę
Tak go nazywam - Oktuś Melodio, po ok. 7 miesiącach zamówiliśmy salę i całą resztę. A Tż oświadczył mi się po dwóch miechach
|
#277 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cycuś dla synusia Słodko![]() Oktuś to bardzo ładne zdrobnienie![]() Diano, ale mieliście tempo zawrotne A mnie przeraża, że TŻ mi sugerował na pierwszej randce zamieszkanie razem, a po jakiś 1,5- 2 miesiącach wyczułam lekką aluzję do zaręczyn Ale już mnie nic nie zdziwi w takim razie A te aluzje TŻta to z jednej strony mnie przerażają, ale z drugiej to niesamowicie miłe, słodkie i w ogóle, że zachowuje się jakby wiedział, że chce być ze mną do końca życia i że mówi, że jestem kobietą jego życia itd. Schlebia mi to jak nie wiem co Ale Twojego rekordu raczej nie pobijemy Zresztą z takimi rzeczami wolę się nie śpieszyć Ale super, że Ty tak dobrze trafiłaś A ile masz lat? Jeśli mogę wiedzieć Teraz wyjdzie, że wszystkie o wiek pytam
Edytowane przez Melodia mgieł nocnych Czas edycji: 2009-10-15 o 20:52 Powód: dopisek |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#278 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Poemi, ty się wykończysz taką dietą ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Mnie też dzisiaj głowa boli. Cytat:
ale nie ma jak. Ewentualnie rano mogę się przywitać Szkoda), ale uwielbiam takie akcje Cytat:
![]() Ja teraz też wróciłam ze spotkania z 3 koleżankami.Od 16.30 do 21 paplałyśmy i tak jeszcze mnóstwo tematów do obgadania zostało
Edytowane przez goosia207 Czas edycji: 2009-10-15 o 22:10 |
||||||
|
|
|
#279 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie mogę pić, bo mam trzęsiawkę, brzuch mnie boli i latam do toalety Chyba, że wypiję takie mleko z kawą, ale czasem i tego mój organizm nie tolerujeNo kolejne spotkanie już wkrótce A dziś TŻ stwierdził, że jakbym do grudnia się obroniła, to od kwietnia mieszkamy razem To będzie wtedy 9 miesięcy na odległość W sumie dobrze, że nie tak od razu Niech trochę się postara ta moja cholera Goosiu, super Takie babskie ploty to jedna z najfajniejszych rzeczy w życiu A mnie nie będzie na wizażu do soboty, bo jadę jutro na koncert do Wawy Moje ukochane Archive gra Mam na nich bilet od kwietnia Więc jutro szaleję A potem nocuję u przyjaciółki, więc też będą pogaduchy
|
|
#280 |
|
Zakorzenienie
|
czeeesc
![]() <spi na stojaco> |
|
|
|
#281 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
właściwie to pół roku, ale życzę ci żeby bardzo szybko minęło.Fajnie, że już macie jakieś wspólne plany na przyszłość i związek prze do przodu Taaa babskie ploty, to super sprawa ![]() cześć
|
||
|
|
|
#282 |
|
Rozeznanie
|
Hej!
Wpadlam tylko sie na szybko pozegnac, zaraz wychodzimy z domu. Sciskam Was wszystkie i do uslyszenia za tydzien
|
|
#283 | ||
|
Zakorzenienie
|
cześć, wreszcie piątek
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć...
Co za szczęście, że dziś już piątek!! Mam już dość tego tygodnia w pracy...blaaaa |
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dzisiaj po pracy babskie plotki ,a juro mam nadzieję TZ będzie miał wolne i spędzimy miły dzień w terenie ![]() Tak ostatnio narzekałam na swojego małża, tydzien temu byłam juz porządnie wkurzona i rozżalona...no i proszę...od ostatniej soboty nastapila cudowna zmiana Moj mąż ma niespożyte pokłady energii ,nie zrzędzi całymi dniami ,i nawet guganie mam codziennie ![]() Odkryłam,że generatorem jego dołków jest.....jego mama
Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-10-16 o 09:44 |
|
|
|
|
#287 |
|
Zakorzenienie
|
Tak, wczoraj
![]() Było bardzo miło. Nagotowałam masę jedzenia, TŻ był zachwycony, jak smażyłam camemberta w kuchni, to przylazł i powiedział 'Mysza Ty wiesz, że ja Cię tak strasznie kocham? Mam najlepszą narzeczoną na świecie' Hihihi... Ale wszystko było pyszne.. A potem zobaczyliśmy jedną z naszych ulubionych komedii Fajny wieczór... Tylko gotować tak na co dzień, to masakra (bo zrobiłam dwie przystawki, danie główne i deser )
|
|
|
|
#288 |
|
Zakorzenienie
|
No no..
Fajnie,że tak miło spędzilismy rocznicę ![]() Ja gotowac uwielbiam, a najlepiej kiedy TZ mi asystuje ,moge spędzić w kuchni cały dzień. Do tego wino i jest bosko
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
a ja jadę dziś do rodziców, tż jedzie do swoich i takie mamy plany na ten weekend
w dodatku zobaczyłam dziś plan na ten semestr podyplomówki i stwierdzam, że to na szczęście ostatni semestr, bo jedyne, co mi się w oczy rzuca, to masa godzin - nasiadówa po prostu i tyle |
|
|
|
#290 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć wszystkim!
Cytat:
Cytat:
a co jego mama robi że tak dołuje TŻ?Cytat:
ja mam kilka ciężkich dni za sobą ale załatwiłam wszystko co miałam w planach , tylko teraz strasznie bolesna @ się przyplątała i wczoraj nie nadawałam się już kompletnie do niczego , no chyba że do leżenia.
|
|
|
#291 | |||
|
Raczkowanie
|
Czesc
![]() Cytat:
Probuje wyciskac z naszego czasu tyle ile sie da..bo TZ ma taka prace, ze czesto wyjezdza na tygodniowe projekty a ja jest w wawie, to i tak wraca z pracy kolo 21-22.. no coz,trzeba przyzwyczic sie. Do tego w koncu nie musze wszystkiego robic sama, bo TZ wie, jak dziala pralka, jak sie zmywa, gotuje (a jak gotuje ![]() Cytat:
![]() Cytat:
musial odczekac rok odkad sie rozstali zanim mogl zlozyc papiery, a w maju byl juz wolny. Byl bardzo zdeterminowany, zeby szybko to rozwiazac ![]() MNie glowa boli codziennie odkad pogorszyla sie pogoda. I ciagle jestem glodna, co godzine cos jem. Wlasnie ide kupic rogalika..
|
|
#292 |
|
Zakorzenienie
|
moja teściowa jest człowiekiem typu "ja wiem wszytsko najlepiej" ,"ja jestem super zaradna"
od dziecka TZ słyszał,ze nie jest dosc dobry ,i teraz tez tak jest. Jesli jest jakikolwiek problem (a staramy sie,zeby nie wiedziała jesli tak jest) to ona ma od razu gotowy opiernicz na dziendobry ,bo pewnie on cos zawalił. Wmawia mu praktycznie,że jest zyciowym nieudacznikiem,ze trzeba go za rączkę prowadzić. Z resztą sama go za tą rączkę długo prowadziła, i dzięki temu dzisiaj Tz sobie kiepsko radzi w sytuacji kiedy musi szybko podjąc wazna decyzję. |
|
|
|
#293 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wcale sie nie dziwie postawie Twojego męża że ma problem z podjęciem szybko decyji skoro jedna w najbliższych i ważniejszych osób go krtykuje ciągle. mam nadzieję ze przy Tobie zmieni swoją samoocenę i poczuje się pewniejszy siebie , tego życzę
|
|
|
#294 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Helloo
![]() Cytat:
W końcu sie dowiedziałam jak do niego mówicie ![]() No Diano to tempo szybsze od naszego ![]() Cytat:
![]() Teraz będzie łatwiej bo masz do czego odliczać dni .Zapowiada Ci sie super weekend ![]() Cytat:
I rób dużo zdjęć ![]() Cytat:
![]() A co wyprawia jego mama?? Cytat:
I tak ma myślec i mówić juz zawsze ![]() Zaszalałaś z jedzonkiem ![]() Cytat:
|
|
#295 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ma z nią częsty kontakt??...dobrze by było żeby był ograniczony ![]() ---------- Soczewek dzien drugi: Wczoraj zdejmowanie posżło dużo szybciej. Zrobiłam to Waszą metodą..na bok i w 2 palce. Zakładanie dzisiaj natomiast gorzej niż wczoraj. te soczewki sa chyba za duże do mojego oka ![]() Rozchylam powieki a soczewka i tak przykleja się do rzęs I co najgorsze dziś cały czas ją czuję w prawym oku...a jak patrzę w lusterko wszystko jes ok .Normalnie tak jakbym miała rzęsę w oku. Chyba muszę zdjąć a nie wzięłam oprzyrządowania do pracy
|
|
#296 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak naprawde to pierwsze pare dni czuje sie lekki dyskomfort, oko sie przyzwyczaja. Powinno przejsc po tygodniu. Co do samego zakladania i zdejmowania, to chyba najgorszy jest lek, ze sobie cos zrobisz i to, ze dotykasz palcem oka. Ale to tez Ci przejdzie, bo przeciez jak dotykasz bialka, to to w ogole nie boli, jakbys skore dotykala ![]() Bedzie dobrze, tylko na spokojnie i wstawaj z 15min wczesniej, zeby sie nie stresowac. Aha, mozesz tez sobie kupic krople do oczu, ktorych mozna uzywac wraz z soczewkami na oczach. Ja uzywam Gen Teal.
Can't wait for the rest of my life.. Edytowane przez mykmyk Czas edycji: 2009-10-16 o 11:14 |
|
|
|
|
#297 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam Air Optix ![]() Ja lęku nie mam tylko mam odruch bezwarunkowy zamykania powieki jak tylko coś zbliża się do oka Po oku mogę sobie macać i macać...nic mnie nie boli i nie przeraża ![]() No nic, mąż mi dostarczył pudełko i płyn jak dalej mnie bedzie drażnić zdejmę ![]() EDIT . Dla mojego oka to w ogóle podwójny szok bo nie dość że soczewki to jeszcze większa korekta jak w okularach....bo pogorszył mi sie ostro wzrok i przez ostatni czas chodziłam w złych okularach. Wiec teraz widzę raz za ostro raz za mgłą
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-16 o 11:34 |
|
|
|
|
#298 |
|
Zakorzenienie
|
Haniu, daj sobie trochę czasu na przestawienie się
z doświadczenia - łatwiej się zakłada i zdejmuje nad lusterkiem (ja mam takie na nóżce do stawiania na stole). Jak patrzysz lekko pod kątem w dół, jakoś łatwiej rozchylać powieki i operować paluchami w oku |
|
|
|
#299 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wiem że czasu potrzeba...z tym że ja strasznie niecierpliwa jestem ![]() Co tu taka cisza ...przed weekendowa??
|
|
#300 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:06.

) Przysiega koscielna tez nie jest mi bliska.

)