|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1621 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
Dziękuję kochana za wsparcie
Jakoś się denerwuję ![]() Cytat:
Cytat:
A mi się tak dziś nie chciało wstać, ze powinnam normalnie 100tyś zł dostać zadośćuczynienia, ze jednak się przemogłam, pokonałam niechęć i podniosłam swój wielgachny zad i poszłam do roboty
|
|
#1623 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D
U mnie się zaczęła dzisiaj przymrozkiem
Ale sniegu jak nie było tak nie ma. I całe szczęście
|
#1624 |
|
Zakorzenienie
|
jutro, jutro :0
dziś niestety siedzę w pracy Hmm tak sobie pomyślałam, ze na naszą 1 rocznicę zaręczyn i jednocześnie moje urodzini namówie Tż moze ja jakieś romantico wyjście... hmm hmm, mozę się nade mną zlituje
|
#1625 | ||
|
BAN stały
|
Prosze bardzo.
A ja spojrzałam na Twój podpis/suwaczek i do dnia ślubu pozostało 11 miesięcy i 8 dni,czyli u mnie za tydzień będzie równe 11 miesięcy. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() No nic zjadłam,a raczej wmusiłam w siebie śniadanie,pije herbate fitea anti stres ( pyszna ) i 9 musze jechać do pracy.Nie chce mi się.
Edytowane przez madmuazelle Czas edycji: 2009-10-16 o 09:38 |
||
|
|
|
#1626 | |
|
Wtajemniczenie
|
No nie wykrakałam. Śnieg pada!!!
---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ---------- Cytat:
![]() A mi się ostatnio coś poprzestawiało ze sniadaniami. Zawsze jadłam 2 a teraz wmuszam w siebie jedno i jeszcze jem połowę z tego co sobie uszykuje. A 2 śniadanie pomijam, nie wiem co jest.
|
|
#1627 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() my mamy rocznicę zaręczyn w Sylwka, więc zawsze świętujemy ![]() Wiecie co dziewczyny, kupiłam sobie lakier utwrdzający z czyms tam diamentowym z inglota i działa, bo pomalowałam paznokcie w poniedziałek i dopiero wczoraj wieczorem mi poodpryskiwało Także polecam, to jest ten za 24 zł, bo ten za 18 zl miałam i nie działał.Zaraz ide umyć włosy, bo wczoraj przed spaniem wtarłam w nie olej macadamia i teraz nie wyglądam z byt atrakcyjnie a mama chce jechac na zakupy
|
|
#1628 |
|
Wtajemniczenie
|
U mnie właśnie zaczał padac hihihi. Pierwszy snieg w tym roku. Trzeba kurtkę zimową wyciągnąć i płasczyk no i kozaki i podkoszulki grrrr. Jak ja nie lubię zimy.
Edytowane przez obca7 Czas edycji: 2009-10-16 o 10:04 |
|
|
|
#1629 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I po tym sie poczuję jakies 5 kg lżejsza
|
|
#1630 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Heloł
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
A nikt mi nie mówił że jakaś wychudzona jestem + jadłam o wiele więcej niż teraz, kiedy waże 56kg![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Kurde. Te ceny inglota mnie powalają Mogliby się trochę ogarnąc i spuścić z ceny za te lakiery bo są ekstra... |
||||||||
|
|
|
#1631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pierwsze sniadanie zjadam ok. 10-10.30. to drugie wypada juz w porze obiadowej - to ja juz wole zjesc obiad, potem podwieczorek i kolacje w sumie powinno byc 5 posilkow, ale ja mysle,ze w moim przypadku 4 sa ok ![]() Cytat:
o widze, ze sie zrobila nam jakas akcja zbiorowego cwiczenia ![]() ja regularnie cwiczylam do wakacji jak jeszcze mialam w glowie wizje siebie na plazy tzn. rower i rolki zostaly, ale jakos tak juz bez diety to nic z tego nie bylo ![]() ale od tego poniedzialku znow dietuje i cwicze, bo teraz mam wizje siebie w sukni (w sumie na plazy w podrozy poslubnej tez mi lepiej cwiczyc rano ja sie dodatkowo dzieki temu budze i potem mam energie na caly dzien ![]() w ogole odkad zaczelam mniej jesc i cwiczyc to sie duzo lepiej czuje ![]() na razie cwicze tylko z panem w geterkach zeby wrocic do formy, a od listopada doloze sobie aero, silownie i basen bo na razie wstyd byloby isc na aero i sapac w kacie po 10 minutach w poniedzialek wchodze na wage... no ciekawa jestem czy cos z tego bedzie w sumie daje sobie miesiac na 1kg, wiec zobaczymy jak to bedzie wygladalo dobrze, ze juz sezon grillowy za nami bo byloby trudniej![]() wczoraj sobie kupilam rozne mazidla do ciala zeby skora ladnie wygladala i byla jedrna bede intensywnie wklepywac i wmasowywac ![]() Metkaa gorset fajny, dol calkowicie nie w moim stylu ale wazne ze sie Tobie podoba ![]() Kubusewa super, ze ci sie podoba wykonanie i ze jestes zadowolona ciekawa bylam jak sie skonczy ta sprawa, ale widze ze happy end ![]() a w tv mowili dzis, ze w Poznaniu dzis najladniejsza pogoda i pokazali taka kamerke z calym zachmurzonym niebem... to chyba maja zlych informatorow, bo w Tatrach i Krk blekitne niebo |
||
|
|
|
#1632 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry wszystkim,
melduję że u mnie znowu pada śnieg |
|
|
|
#1633 |
|
Zakorzenienie
|
lain ja mam identyczny plan
Od listopada basen i aerobik. Jak tż będzie bardzo marudził to będę też z nim czasami na siłownię chodziła pobiegać Też przed wakacjami ćwiczyłam i biegałam i kupa Odechciało mi się![]() Tak się zastanawiam...czy taka sukienka pasowała by na takiego kurdupla jak jak (1,62)... ![]() http://www.allegro.pl/item776157556_...a_martina.html |
|
|
|
#1634 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A teraz te z serii AMC sa za 13 zł, bo chcą sprzedać stare, bo ma byc jakas nowa formuła, a zawsze te AMC były powyżej 20 zl jakos i ich nie kupowałam![]() A co do sukni to ja kupiłam taką, której wczesniej w necie nie widziałam, bo nie dobrnęłam do ostatnich stron na www Madonny i mi ją pani w salonie przyniosła i sie okazało, że ta i żadna inna Jedynie druga, nad która się zastnawiałam była taką, którą widzialam w necie. Ale ta, która kupiłam jest śliczniejsza![]() A i jeszcze wczoraj sie okazało, że kwiaciarnia, w której chce zamowić mój slubny bukiet jest wielokrotniewypróbowana przez moją koleżankę Może podjade tam w przyszłym tygodniu i zapytam kiedy trzeba rezerwować i czy w ogóle trzeba, bo oni mają tez kwiaciarnie internetową, więc może przez neta tylko kupię![]() Ide sobie zrobić herbatkę ze skrzypu i pokrzywy ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ---------- Cytat:
Ja mam 164 i mam taką http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=10.lorna a tu na żywej babce http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3obcas do niej planuje tak na 6-7 cm, wiec będe miała 170-171 cm
|
|
#1635 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bede szla na zajecia, TZ na silownie, a po zajeciach bede do niego przychodzic na silownie a ze basen jest w tym samym budynku to czasem po silowni skoczymy jeszcze poplywac ![]() tylko jeszcze musze sie zdecydowac na jakie zajecia chce chodzic myslalam zeby 2x w tygodniu na BPU i raz na step step srednio lubie, ale daje swietne efekty, bo na I roku chodzilam w ramach wf-u na aerobic i tam czesto cwiczylysmy na stepie - rzeczywiscie duzo to dawalo |
|
|
|
|
#1636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Dobrze wiedzieć że i na nie dużych ludziach dobrze leżą![]() Cytat:
A może też będę chodzić tam gdzie tż na aerobik...tylko kurczę jechać potem przez pół miasta na wpół żywa to jakoś średnio mi się chce...no nic. zobaczę ale pomysł dobry![]() O. I jeszcze link od tżta: http://www.zpdlindner.pl/pl/calendar2010.php śmiać się czy bać? |
|||
|
|
|
#1637 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
|
#1639 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i trzymaja ci sie te lakiery za zlotowke?ja wole jednak zainwestowac w lakier zeby nie musiec co chwile od nowa malowac paznokci ![]() Cytat:
u nas jedna babeczka byla tak lajtowa ze wlasciwie calkiem przyjemny byl ten step, ale pewnie tez niewiele dawal za to druga kobietka dawala taki wycisk ze nie raz mi sie na tym stepie w glowie krecilo my mamy ten klub i basen na osiedlu obok, wiec autkiem oblecimy w 3 minutki na drugi koniec miasta jechac by mi sie nie chcialo - szkoda czasu na dojazdy, szczegolnie trzy razy w tygodniu ![]() przed wakacjami chodzilam na fitness do klubu na moim osiedlu, ale zaczelo mi sie nudzic - te same uklady, ta sama muzyka... Cytat:
![]() mnie tow sumie ani nie gorszy ani nie oburza aczkowliek na scianie bym sobie nie powiesila ![]() Cytat:
szczegolnie, ze butow slubnych wczesniej nie rozchodze...no a biale mi sie nie podobaja ![]() dobra, wyszly chmury, wiec juz nie mam dylematow co do ubioru ![]() milego dnia
|
||||
|
|
|
#1640 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kiedyś chciałam mieć białe ale doszłam do wniosku,że białe to na komunię się nadają dla małej dziewczynki a nie na ślub ---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
nie jest to inglot że 5 dni się trzyma ale na imprezę i jakieś wyjścia jak znalazł
|
||
|
|
|
#1641 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na zdjęciach z resztą też![]() Własnie znalazłam jeszcze takie zdjęcia http://www.mojeciuchy.pl/dane/192057...Pronovias.html i takie http://www.swistak.pl/a5085079,BAJEC...ronovias.html# Cytat:
JA bardzo lubię step, ale przez problemy z kręgosłupem nie mogę na niego chodzić...Dla mnie teraz jest jest pilates i BPU I będe chodzić z przyjaciółką tylko musze się zwlec z wyrka wczesnie a to będzie trudne![]() Cytat:
![]() ja juz Cie dzis wiadziałam to się nie witam
|
|
#1642 |
|
Zakorzenienie
|
Aaś nie ejst reguła,a le co widzę PM, to ma białawe rajstopy
Czyli cieliste mogą być, to super
|
#1643 |
|
Wtajemniczenie
|
Siedzę sobie w pracy i oglądam wiadomości i to co teraz zobaczyłam wbiło mnie totalnie w fotel
http://wiadomosci.onet.pl/2061458,12...ideo,item.html Jak bym była na miejscu tej kobiety to wywoziliby mnie z tam tad nogami do przodu Straszne. Pokazuje wam ten filmik bo jestem w szoku
|
#1644 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ta suknie to model Tess z MS Moda (jakaś wizażanka wkleiła i ja sobie ściągnęłam )Cytat:
Właśnie chodziło mi o to czy nie będzie wiochy Ja mierzyłam sporo sukienek i wiem jaki kształt dołu mi odpowiada, ale żadne zdobienia z tych, które mierzyłam mi się nie podobały w 100%. Ale ja szyję tą suknię, więc i tak najpierw gładką będę mierzyć, a koronki mi pani chyba po pierwszej przymiarce podoszywa, to mi może najpierw poprzykładać żebym obczaiła jak to będzie wyglądało. A u mnie jesień się skończyła i mam zimę Cytat:
bo nie mogłam w nocy zasnąć, więc najpierw zerknęłam na wizaż (to dopiero uzależnienie) i zaraz zaczynam ćwiczenia. Później prysznic i śniadanko.Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1645 |
|
Zakorzenienie
|
moje storczyki puszczaja nowe pędy
Zaraz uciekam na rowerek - w czapce i swetrze Ale słoneczko świeci, więc co mi tam, ze chłodno Za to w lesie będą sliczne widoki![]() Chili nie mogę sie doczekac Twojej sukni, bo tez będziesz miała zdjęcia Juz tyle dziewczyn ma suknie, fajnie
|
#1646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja też bym zeszła![]() Cytat:
No ale popróbuje. Przed wakacjami czasami biegałam rano jakieś poł godzinki - 45 min i było fajnie Może znowu się przemogę...Za lakierami miss sporty to nie przepadam bo są jakieś takie maziajowate |
||
|
|
|
#1647 |
|
Zakorzenienie
|
samoa przeca mówiłam, że nie dam Wam fotek i będę dręczyć :P
|
#1648 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
myślę że nawet tego typu sukienki optycznie wydłużają jeszcze buciki na obcasie i będzie miodzio ![]() Cytat:
ja też planuje cieliste, jakoś białe do mnie nie przemawiają, a co do tego że wszystkie PM występują w białych to masz rację, też ciagle to widzę, ale jakoś mi się to za bardzo nie podoba. Wolę miec bardziej naturalny kolor nóg |
||
|
|
|
#1649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak miałam taką fazę na te ćwiczenia to wstawałam specjalnie wcześniej (czasem właśnie nawet o 5) żeby ćwiczyć, ale wtedy było ciepło i wcześniej jasno na dworze. Teraz chyba nie dam rady tak wstawać Nie wiem jak lakiery, ale odżywka maziajowata nie jest |
|
|
|
|
#1650 |
|
Wtajemniczenie
|
Nie mam czasu doczytać co napisałyście
![]() Zaraz szybki prysznic, jeszcze szybsze pakowanie i jedziemy do teściów. Cieszyłam się, że w końcu udało się termin zgrać, że salę zobczymy i pewnie umowę podpiszemy itd. a tu choroba koty i ogólnie jestem załamana. Nie wiadomo na razien co jej jest. Chcę jechać, ale bardzo się boję czy Seli coś się nie stanie w tym czasie, że źle się poczuje, a mnie nie będzie ![]() Wiec cały wyjazd będzie pod znakiem moich nerwów i czarnych myśli. Zajrzę tu pewnie dopiero w niedzielę.
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:44.

Jakoś się denerwuję 

trzeba się wkońcu dogadać, co jak i za ile, a w środe wkońcu do 

a mam tylko zaległości na uczelni
Mogliby się trochę ogarnąc i spuścić z ceny za te lakiery bo są ekstra...
pierwsze sniadanie zjadam ok. 10-10.30. to drugie wypada juz w porze obiadowej - to ja juz wole zjesc obiad, potem podwieczorek i kolacje 
i trzymaja ci sie te lakiery za zlotowke?
)
bo nie mogłam w nocy zasnąć, więc najpierw zerknęłam na wizaż (to dopiero uzależnienie) i zaraz zaczynam ćwiczenia. Później prysznic i śniadanko.