Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D - Strona 55 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 09:08   #1621
chilanes
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

Cytat:
Napisane przez centipede Pokaż wiadomość
[.....]
Chilanes super, że idziesz kupować suknię
[.....]
Dziękuję kochana za wsparcie Jakoś się denerwuję
Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
samoa bardzo ładna ta sukienka mimo ze nie moj styl

oooooo udało sie tancerka 212 bardzo dziekuje

to moja sukienka
Piękna bardzo, bardzo mi się pdooba!!!
Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hej!
Kubusewa, zazdroszczę sukni w domku. Jest ona prześliczna!
Moją kieckę szlag trafił, nie wiem co z tym ślubem będzie..

tęskno mi za Wami!
co jest? co się stało???

A mi się tak dziś nie chciało wstać, ze powinnam normalnie 100tyś zł dostać zadośćuczynienia, ze jednak się przemogłam, pokonałam niechęć i podniosłam swój wielgachny zad i poszłam do roboty
Stary 2009-10-16, 09:17   #1622
Samoa
Zakorzenienie

Dot.: Posty się skończyły - Panny Młode 2010 nowego tytułu nie wymyśliły cz.11 :D

nie wiem jak u Was, ale u mnie zima się skończyła i znów mam lato

Chili a Ty dziś idziesz po suknię czy jutro?
Stary 2009-10-16, 09:24   #1623
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Samoa Pokaż wiadomość
U mnie się zaczęła dzisiaj przymrozkiem Ale sniegu jak nie było tak nie ma. I całe szczęście
obca7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 09:31   #1624
chilanes
Zakorzenienie

jutro, jutro :0
dziś niestety siedzę w pracy
Hmm tak sobie pomyślałam, ze na naszą 1 rocznicę zaręczyn i jednocześnie moje urodzini namówie Tż moze ja jakieś romantico wyjście... hmm hmm, mozę się nade mną zlituje
Stary 2009-10-16, 09:36   #1625
madmuazelle
BAN stały

Cytat:
Napisane przez obca7 Pokaż wiadomość
Cześć
Dzięki
Prosze bardzo. A ja spojrzałam na Twój podpis/suwaczek i do dnia ślubu pozostało 11 miesięcy i 8 dni,czyli u mnie za tydzień będzie równe 11 miesięcy.

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
kurcze Madmuazelle napisz mi co piłaś/ brałaś na noc że poszłaś spać, bo ja mam dosyćtego siedzenia po nocach, i nawet spać mi sie nie chce
A gdzie tam,wypiłam tylko dwa kubki kakao i nic nie brałam bo myślałam,że padne bo wstawałam wczoraj wcześnie rano.Byłam śpiąca już po 20/przed 21,noi co przyszła 22 i spać mi się odechciało i niewiem o której zasnełam,bo się kręciłam.

Cytat:
Napisane przez 83mika Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny, zaczne od nowości, wczoraj podpisalismy umowe z zespołem, zaliczka wpłaconadzisiaj wybieramy sie do trzeba się wkońcu dogadać, co jak i za ile, a w środe wkońcu do
Gratuluje załatwionych spraw.

No nic zjadłam,a raczej wmusiłam w siebie śniadanie,pije herbate fitea anti stres ( pyszna ) i 9 musze jechać do pracy.Nie chce mi się.

Edytowane przez madmuazelle
Czas edycji: 2009-10-16 o 09:38
madmuazelle jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 09:46   #1626
obca7
Wtajemniczenie

No nie wykrakałam. Śnieg pada!!!

---------- Dopisano o 09:46 ---------- Poprzedni post napisano o 09:40 ----------

Cytat:
Napisane przez madmuazelle Pokaż wiadomość
Prosze bardzo. A ja spojrzałam na Twój podpis/suwaczek i do dnia ślubu pozostało 11 miesięcy i 8 dni,czyli u mnie za tydzień będzie równe 11 miesięcy.

No nic zjadłam,a raczej wmusiłam w siebie śniadanie,pije herbate fitea anti stres ( pyszna ) i 9 musze jechać do pracy.Nie chce mi się.
Tylko ten mój suwaczek taki jakiś dziwny jest. Bo ma godziny. i przez te godziny to tak jakby jeden dzien mi zabierał. Czyli o 1 więcej trzeba liczyć. Zawsze porównuje z suwaczkiem Kasi no i teraz będe mogła z Twoim

A mi się ostatnio coś poprzestawiało ze sniadaniami. Zawsze jadłam 2 a teraz wmuszam w siebie jedno i jeszcze jem połowę z tego co sobie uszykuje. A 2 śniadanie pomijam, nie wiem co jest.
Stary 2009-10-16, 09:46   #1627
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie się zaczęła dzisiaj przymrozkiem Ale sniegu jak nie było tak nie ma. I całe szczęście
u mnie juz sie stopił snieg i dobrze, bo ja jeszcze chcę pochodzić w jesiennych ubraniach

Cytat:
Napisane przez chilanes Pokaż wiadomość
jutro, jutro :0
dziś niestety siedzę w pracy
Hmm tak sobie pomyślałam, ze na naszą 1 rocznicę zaręczyn i jednocześnie moje urodzini namówie Tż moze ja jakieś romantico wyjście... hmm hmm, mozę się nade mną zlituje
Ale pomyśl jak jutro będzie fajnie
my mamy rocznicę zaręczyn w Sylwka, więc zawsze świętujemy

Wiecie co dziewczyny, kupiłam sobie lakier utwrdzający z czyms tam diamentowym z inglota i działa, bo pomalowałam paznokcie w poniedziałek i dopiero wczoraj wieczorem mi poodpryskiwałoTakże polecam, to jest ten za 24 zł, bo ten za 18 zl miałam i nie działał.

Zaraz ide umyć włosy, bo wczoraj przed spaniem wtarłam w nie olej macadamia i teraz nie wyglądam z byt atrakcyjnie a mama chce jechac na zakupy
Stary 2009-10-16, 09:54   #1628
obca7
Wtajemniczenie

Cytat:
u mnie juz sie stopił snieg i dobrze, bo ja jeszcze chcę pochodzić w jesiennych ubraniach
U mnie właśnie zaczał padac hihihi. Pierwszy snieg w tym roku. Trzeba kurtkę zimową wyciągnąć i płasczyk no i kozaki i podkoszulki grrrr. Jak ja nie lubię zimy.

Edytowane przez obca7
Czas edycji: 2009-10-16 o 10:04
Stary 2009-10-16, 10:09   #1629
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie właśnie zaczał padac hihihi. Pierwszy snieg w tym roku. Trzeba kurtkę zimową wyciągnąć i płasczyk no i kozaki i podkoszulki grrrr. Jak ja nie lubię zimy.
ja nie lubie zimy w miescie jak jest chlapa. Ide zrobić peeling z oliwy i soli, umyc włoski i na koniec uzyc balsamu wyszczuplająco-antycellulitowegoI po tym sie poczuję jakies 5 kg lżejsza
Stary 2009-10-16, 10:29   #1630
Aaś
Zakorzenienie

Heloł

Cytat:
Napisane przez Prymulkaaa Pokaż wiadomość
a ja jestem z siebie dumna Wykonałam ćwiczonka!! Dzięki za motywację Mam nadzieję, że jutro pójdzie nam równie dobrze z Tż-em w końcu zgoda! i jedziemy kupić mojemu maleństwu (kotu) jeść) Chociaż Tż się wkurzył, bo nasikała na kocyk
a kolesia od kominka dzisiaj nie było a mam tylko zaległości na uczelni
A ja wczoraj nie ćwiczyłam! Wróciłam koło północy od tżta i padłam... mam nadzieje że dzisiaj już się zmobilizuję...

Cytat:
Napisane przez metkaa Pokaż wiadomość
czesc
samoa bardzo ładna ta sukienka mimo ze nie moj styl

oooooo udało sie tancerka 212 bardzo dziekuje

to moja sukienka
Wyglądasz w niej naprawdę bosko

Cytat:
Napisane przez BlackAngel Pokaż wiadomość
Hej!
Kubusewa, zazdroszczę sukni w domku. Jest ona prześliczna!
Moją kieckę szlag trafił, nie wiem co z tym ślubem będzie..

tęskno mi za Wami!
Ale z powodu sukni nie będzie ślubu...ojtam ojtam. Głowa do góry

Cytat:
Napisane przez Danaeee84 Pokaż wiadomość
Lol... Z artykułu o anoreksji:

Mój przelicznik wynosi 15,62 punkta. Według tego cytatu powinnam już nie żyć albo być umierająca

Ja za to intensywnie myślę, jak przekonać TŻ do zrobienia mi kolacji...
Też czytałam ten artykuł na onecie...i tak sobie przypomniałam jak ważyłam w liceum 50kg i wg tego wskaźnika miałam niedowagę znaczną A nikt mi nie mówił że jakaś wychudzona jestem + jadłam o wiele więcej niż teraz, kiedy waże 56kg

Cytat:
Napisane przez tancerka212 Pokaż wiadomość
heh dziewczyny wy lepiej idźcie coś pomierzyc a nie szukajcie drapowanych kiecek w necie.. pokażę wam o jakich ja kieckach marzyłam z neta a jaka w rzeczywistości wyszła- kompletne przeciwienstwo
ostatnia to ta jaka kupiłam a reszta to moje byłe marzenia hehehe w kóre swięcie wierzyłam że będzie mi w nich dobrze

Cytat:
Witajcie dziewczyny, zaczne od nowości, wczoraj podpisalismy umowe z zespołem, zaliczka wpłaconadzisiaj wybieramy sie do trzeba się wkońcu dogadać, co jak i za ile, a w środe wkońcu do
A co do sukienki to prawdę mówiąc to mnie to coraz bardziej przeraża, narazie to tylko oglądanie w komputerze, niby podoba mi sie jakis określony wzór, czyli prosta bez zbędnych falbanek ale... własnie cały czas ale ostatnio podobają mi się takie odważniejsze - bardziej dopasowane. Bardzo spodobała mi się sukienka, która podobała mi się podoba się również Jazzmanki mamie-Jazzmanko daj mi proszę namiary na suknięPodoba mi sie również 3 sukienka, którą wkleiła Martolka87 - również prosze o informacje. Jedno czego jestem pewna to to, ze ma byc bez ramiączek a dalej ....
Siostra cioteczna tżta też chciała ładną prostą sukienkę, bez drapowań, świecidełek itp. i wyszłą z salonu z mniej więcej taką: http://www.slubnytarg.pl/ks19075-suk...niczki___.html tylko z osdobniejszym gorestem

Cytat:

Chili a Ty dziś idziesz po suknię czy jutro?
Cytat:

Ale pomyśl jak jutro będzie fajnie
my mamy rocznicę zaręczyn w Sylwka, więc zawsze świętujemy

Wiecie co dziewczyny, kupiłam sobie lakier utwrdzający z czyms tam diamentowym z inglota i działa, bo pomalowałam paznokcie w poniedziałek i dopiero wczoraj wieczorem mi poodpryskiwałoTakże polecam, to jest ten za 24 zł, bo ten za 18 zl miałam i nie działał.

Zaraz ide umyć włosy, bo wczoraj przed spaniem wtarłam w nie olej macadamia i teraz nie wyglądam z byt atrakcyjnie a mama chce jechac na zakupy
A u mnie ciepło i nawet poszłam w cieńszym płaszczu do pracy

Kurde. Te ceny inglota mnie powalają Mogliby się trochę ogarnąc i spuścić z ceny za te lakiery bo są ekstra...
Aaś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 10:48   #1631
lain
Zakorzenienie

Cytat:
A mi się ostatnio coś poprzestawiało ze sniadaniami. Zawsze jadłam 2 a teraz wmuszam w siebie jedno i jeszcze jem połowę z tego co sobie uszykuje. A 2 śniadanie pomijam, nie wiem co jest.
ja w ogole nie jadam drugich sniadan, bo nie wiem kiedy mialabym je jesc pierwsze sniadanie zjadam ok. 10-10.30. to drugie wypada juz w porze obiadowej - to ja juz wole zjesc obiad, potem podwieczorek i kolacje w sumie powinno byc 5 posilkow, ale ja mysle,ze w moim przypadku 4 sa ok

Cytat:
Napisane przez Aaś Pokaż wiadomość

A ja wczoraj nie ćwiczyłam! Wróciłam koło północy od tżta i padłam... mam nadzieje że dzisiaj już się zmobilizuję...

o widze, ze sie zrobila nam jakas akcja zbiorowego cwiczenia
ja regularnie cwiczylam do wakacji jak jeszcze mialam w glowie wizje siebie na plazy po powrocie jakos stracilam motywacje tzn. rower i rolki zostaly, ale jakos tak juz bez diety to nic z tego nie bylo
ale od tego poniedzialku znow dietuje i cwicze, bo teraz mam wizje siebie w sukni (w sumie na plazy w podrozy poslubnej tez ). na razie swietnie mi idzie
mi lepiej cwiczyc rano wieczorem zawsze jest za duzo innych rzeczy do roboty: TZ, znajomi, wyjscia, imprezy itp. a rano przed sniadankiem jest idealnie ja sie dodatkowo dzieki temu budze i potem mam energie na caly dzien
w ogole odkad zaczelam mniej jesc i cwiczyc to sie duzo lepiej czuje
na razie cwicze tylko z panem w geterkach zeby wrocic do formy, a od listopada doloze sobie aero, silownie i basen bo na razie wstyd byloby isc na aero i sapac w kacie po 10 minutach
w poniedzialek wchodze na wage... no ciekawa jestem czy cos z tego bedzie w sumie daje sobie miesiac na 1kg, wiec zobaczymy jak to bedzie wygladalo dobrze, ze juz sezon grillowy za nami bo byloby trudniej
wczoraj sobie kupilam rozne mazidla do ciala zeby skora ladnie wygladala i byla jedrna bede intensywnie wklepywac i wmasowywac

Metkaa gorset fajny, dol calkowicie nie w moim stylu ale wazne ze sie Tobie podoba

Kubusewa super, ze ci sie podoba wykonanie i ze jestes zadowolona ciekawa bylam jak sie skonczy ta sprawa, ale widze ze happy end

a w tv mowili dzis, ze w Poznaniu dzis najladniejsza pogoda i pokazali taka kamerke z calym zachmurzonym niebem... to chyba maja zlych informatorow, bo w Tatrach i Krk blekitne niebo teraz zastanawiam sie jak sie ubrac... ale chyba i tak ubiore ten cieplejszy plaszczyk, bo na termometrze tylko 4 stopnie (gorzej jak sie w sloncu ugotuje :-P)
lain jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 10:51   #1632
certina4
Wtajemniczenie

dzień dobry wszystkim,
melduję że u mnie znowu pada śnieg

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 11:11   #1633
Aaś
Zakorzenienie

lain ja mam identyczny plan Od listopada basen i aerobik. Jak tż będzie bardzo marudził to będę też z nim czasami na siłownię chodziła pobiegać Też przed wakacjami ćwiczyłam i biegałam i kupa Odechciało mi się

Tak się zastanawiam...czy taka sukienka pasowała by na takiego kurdupla jak jak (1,62)...
http://www.allegro.pl/item776157556_...a_martina.html
Stary 2009-10-16, 11:17   #1634
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Kurde. Te ceny inglota mnie powalają Mogliby się trochę ogarnąc i spuścić z ceny za te lakiery bo są ekstra...
18 zł to chyba niedrogo jak na lakier, przynajmniej dla mnieA teraz te z serii AMC sa za 13 zł, bo chcą sprzedać stare, bo ma byc jakas nowa formuła, a zawsze te AMC były powyżej 20 zl jakos i ich nie kupowałam

A co do sukni to ja kupiłam taką, której wczesniej w necie nie widziałam, bo nie dobrnęłam do ostatnich stron na www Madonny i mi ją pani w salonie przyniosła i sie okazało, że ta i żadna innaJedynie druga, nad która się zastnawiałam była taką, którą widzialam w necie. Ale ta, która kupiłam jest śliczniejsza

A i jeszcze wczoraj sie okazało, że kwiaciarnia, w której chce zamowić mój slubny bukiet jest wielokrotniewypróbowana przez moją koleżankęMoże podjade tam w przyszłym tygodniu i zapytam kiedy trzeba rezerwować i czy w ogóle trzeba, bo oni mają tez kwiaciarnie internetową, więc może przez neta tylko kupię
Ide sobie zrobić herbatkę ze skrzypu i pokrzywy

---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:13 ----------

Cytat:
Tak się zastanawiam...czy taka sukienka pasowała by na takiego kurdupla jak jak (1,62)...
jak najbardziejJa mam 164 i mam taką http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=10.lorna a tu na żywej babce http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3

obcas do niej planuje tak na 6-7 cm, wiec będe miała 170-171 cm
Stary 2009-10-16, 11:17   #1635
lain
Zakorzenienie

Cytat:
lain ja mam identyczny plan Od listopada basen i aerobik. Jak tż będzie bardzo marudził to będę też z nim czasami na siłownię chodziła pobiegać Też przed wakacjami ćwiczyłam i biegałam i kupa Odechciało mi się
[
a to ja bede razem z TZem chodzic do tego samego klubu fitness ja bede szla na zajecia, TZ na silownie, a po zajeciach bede do niego przychodzic na silownie a ze basen jest w tym samym budynku to czasem po silowni skoczymy jeszcze poplywac
tylko jeszcze musze sie zdecydowac na jakie zajecia chce chodzic myslalam zeby 2x w tygodniu na BPU i raz na step step srednio lubie, ale daje swietne efekty, bo na I roku chodzilam w ramach wf-u na aerobic i tam czesto cwiczylysmy na stepie - rzeczywiscie duzo to dawalo
Stary 2009-10-16, 11:25   #1636
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
18 zł to chyba niedrogo jak na lakier, przynajmniej dla mnieA teraz te z serii AMC sa za 13 zł, bo chcą sprzedać stare, bo ma byc jakas nowa formuła, a zawsze te AMC były powyżej 20 zl jakos i ich nie kupowałam
Tylko że ja taka sknera jestem że dla mnie lakiery powyżej 7zł są drogie Na odżywkę to mogę jeszcze tyle dać ale za kolorowe to wole na bazarek iść i po 1zł sobie nakupować całą garść

---------- Dopisano o 11:25 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Cytat:
jak najbardziejJa mam 164 i mam taką http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=10.lorna a tu na żywej babce http://www.we-dwoje.pl/suknia;slubna...html?foto_id=3

obcas do niej planuje tak na 6-7 cm, wiec będe miała 170-171 cm
Ooo..nawet mam tę Twoją suknię w ulubionych zapisaną Dobrze wiedzieć że i na nie dużych ludziach dobrze leżą

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość
a to ja bede razem z TZem chodzic do tego samego klubu fitness ja bede szla na zajecia, TZ na silownie, a po zajeciach bede do niego przychodzic na silownie a ze basen jest w tym samym budynku to czasem po silowni skoczymy jeszcze poplywac
tylko jeszcze musze sie zdecydowac na jakie zajecia chce chodzic myslalam zeby 2x w tygodniu na BPU i raz na step step srednio lubie, ale daje swietne efekty, bo na I roku chodzilam w ramach wf-u na aerobic i tam czesto cwiczylysmy na stepie - rzeczywiscie duzo to dawalo
Ja uwielbiam step O wiele bardziej jestem zmęczona niż po zwykłych zajęciach
A może też będę chodzić tam gdzie tż na aerobik...tylko kurczę jechać potem przez pół miasta na wpół żywa to jakoś średnio mi się chce...no nic. zobaczę ale pomysł dobry

O. I jeszcze link od tżta:
http://www.zpdlindner.pl/pl/calendar2010.php

śmiać się czy bać?
Stary 2009-10-16, 11:35   #1637
chilanes
Zakorzenienie

dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
Stary 2009-10-16, 11:36   #1638
onaella
Zakorzenienie

czesc

14.08.2010
baby
onaella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 11:39   #1639
lain
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że ja taka sknera jestem że dla mnie lakiery powyżej 7zł są drogie Na odżywkę to mogę jeszcze tyle dać ale za kolorowe to wole na bazarek iść i po 1zł sobie nakupować całą garść

i trzymaja ci sie te lakiery za zlotowke?
ja wole jednak zainwestowac w lakier zeby nie musiec co chwile od nowa malowac paznokci

Cytat:
A może też będę chodzić tam gdzie tż na aerobik...tylko kurczę jechać potem przez pół miasta na wpół żywa to jakoś średnio mi się chce...no nic. zobaczę ale pomysł dobry
a to jeszcze zalezy kto prowadzi u nas jedna babeczka byla tak lajtowa ze wlasciwie calkiem przyjemny byl ten step, ale pewnie tez niewiele dawal za to druga kobietka dawala taki wycisk ze nie raz mi sie na tym stepie w glowie krecilo
my mamy ten klub i basen na osiedlu obok, wiec autkiem oblecimy w 3 minutki na drugi koniec miasta jechac by mi sie nie chcialo - szkoda czasu na dojazdy, szczegolnie trzy razy w tygodniu
przed wakacjami chodzilam na fitness do klubu na moim osiedlu, ale zaczelo mi sie nudzic - te same uklady, ta sama muzyka...

Cytat:

śmiać się czy bać?
haha juz to widzialam
mnie tow sumie ani nie gorszy ani nie oburza aczkowliek na scianie bym sobie nie powiesila

Cytat:
dziewczyny a ja mam do Was pytanie, ponieważ koszmarnie bym się czuła w białych/jasnych pończochach, to czy mogę wybrać cieliste albo jakieś zbliżone do tego? Niestety ja w przeciwieństwie do szczupłych dziewczyn muszę mieć pończochy lub rajstopy, by po całym wieczorze szaleństw w sukni nie mieć obtarć na udach
ja mam zamiar ubrac cieliste cieniutkie ponczochy, bo bez ponczoch mialaby koncertowo obtarte stopy, a tego bym na weselu nie chciala szczegolnie, ze butow slubnych wczesniej nie rozchodze...
no a biale mi sie nie podobaja

dobra, wyszly chmury, wiec juz nie mam dylematow co do ubioru
milego dnia
Stary 2009-10-16, 11:43   #1640
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też mam zamiar mieć cieliste. To jest jakaś reguła że trzeba mieć białe?
Kiedyś chciałam mieć białe ale doszłam do wniosku,że białe to na komunię się nadają dla małej dziewczynki a nie na ślub

---------- Dopisano o 11:43 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez lain Pokaż wiadomość

i trzymaja ci sie te lakiery za zlotowke?
ja wole jednak zainwestowac w lakier zeby nie musiec co chwile od nowa malowac paznokci
[/COLOR]
No ba! Nawet do następnego dnia!
nie jest to inglot że 5 dni się trzyma ale na imprezę i jakieś wyjścia jak znalazł
Stary 2009-10-16, 11:45   #1641
Samoa
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo..nawet mam tę Twoją suknię w ulubionych zapisaną Dobrze wiedzieć że i na nie dużych ludziach dobrze leżą
to ja Ci ja moge tylko polecić, bo jest bardzo wygodna (leciutka przede wszystkim) i przepiękna na żywoNa zdjęciach z resztą też
Własnie znalazłam jeszcze takie zdjęcia http://www.mojeciuchy.pl/dane/192057...Pronovias.html i takie http://www.swistak.pl/a5085079,BAJEC...ronovias.html#

Cytat:

śmiać się czy bać?
smiać JA bardzo lubię step, ale przez problemy z kręgosłupem nie mogę na niego chodzić...Dla mnie teraz jest jest pilates i BPUI będe chodzić z przyjaciółką tylko musze się zwlec z wyrka wczesnie a to będzie trudne

Cytat:
myslę, ze możesz i ja też jestm bardziej za cielistymi, bo jednak moje chwilowe zauroczenie białymi minęło

Cytat:
Napisane przez onaella Pokaż wiadomość
czesc
ja juz Cie dzis wiadziałam to się nie witam
Stary 2009-10-16, 12:17   #1642
chilanes
Zakorzenienie

Aaś nie ejst reguła,a le co widzę PM, to ma białawe rajstopy Czyli cieliste mogą być, to super
Stary 2009-10-16, 12:24   #1643
ultraradiola
Wtajemniczenie

Siedzę sobie w pracy i oglądam wiadomości i to co teraz zobaczyłam wbiło mnie totalnie w fotel
http://wiadomosci.onet.pl/2061458,12...ideo,item.html Jak bym była na miejscu tej kobiety to wywoziliby mnie z tam tad nogami do przodu Straszne. Pokazuje wam ten filmik bo jestem w szoku

14.08.2010 MAŁŻEŃSTWO

ultraradiola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:24   #1644
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez certina4 Pokaż wiadomość
wkleje Wam moje typy i zobaczcie czy Wam też wychodzi MS na końcu jak mi Ostatnia sukienka to ta która mi się nabardziej podoba i jest połączeniem różnych elementów sukni które mi sie podobają
No faktycznie łączy te wszystkie elementy

Cytat:
A co do sukienki to prawdę mówiąc to mnie to coraz bardziej przeraża, narazie to tylko oglądanie w komputerze, niby podoba mi sie jakis określony wzór, czyli prosta bez zbędnych falbanek ale... własnie cały czas ale ostatnio podobają mi się takie odważniejsze - bardziej dopasowane. Bardzo spodobała mi się sukienka, która podobała mi się podoba się również Jazzmanki mamie-Jazzmanko daj mi proszę namiary na suknięPodoba mi sie również 3 sukienka, którą wkleiła Martolka87 - również prosze o informacje. Jedno czego jestem pewna to to, ze ma byc bez ramiączek a dalej ....
Gratuluję załatwionych spraw
Ta suknie to model Tess z MS Moda (jakaś wizażanka wkleiła i ja sobie ściągnęłam )

Cytat:
nie bardzo rozumiem, ale jak popatrzyłam na te suknie to moim zdaniem z mixu wyjdzie wiocha, albo rób taka suknie jak pierwsza albo taka jak druga.

Ale się cieszę, że mam już suknię i nie mam żadnych dylematówDziewczyny nie patrzcie w necie tylko idźcie mierzyć.
Dzięki Właśnie chodziło mi o to czy nie będzie wiochy
Ja mierzyłam sporo sukienek i wiem jaki kształt dołu mi odpowiada, ale żadne zdobienia z tych, które mierzyłam mi się nie podobały w 100%. Ale ja szyję tą suknię, więc i tak najpierw gładką będę mierzyć, a koronki mi pani chyba po pierwszej przymiarce podoszywa, to mi może najpierw poprzykładać żebym obczaiła jak to będzie wyglądało.

Cytat:
A u mnie jesień się skończyła i mam zimę

Cytat:
No bo to zawsze lepiej ćwiczyć rano. Ja niedawno się obudziłam bo nie mogłam w nocy zasnąć, więc najpierw zerknęłam na wizaż (to dopiero uzależnienie) i zaraz zaczynam ćwiczenia. Później prysznic i śniadanko.

Cytat:
J
No ba! Nawet do następnego dnia!
nie jest to inglot że 5 dni się trzyma ale na imprezę i jakieś wyjścia jak znalazł
Ja używam ostatni odżywki z miss sporty za jakieś 7 zł i trzyma mi po 4-5 dni
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 12:28   #1645
Samoa
Zakorzenienie

moje storczyki puszczaja nowe pędyBędę miała kwiatuszki

Zaraz uciekam na rowerek - w czapce i swetrze Ale słoneczko świeci, więc co mi tam, ze chłodnoZa to w lesie będą sliczne widoki

Chili nie mogę sie doczekac Twojej sukni, bo tez będziesz miała zdjęciaJuz tyle dziewczyn ma suknie, fajnie
Stary 2009-10-16, 12:35   #1646
Aaś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Siedzę sobie w pracy i oglądam wiadomości i to co teraz zobaczyłam wbiło mnie totalnie w fotel
http://wiadomosci.onet.pl/2061458,12...ideo,item.html Jak bym była na miejscu tej kobiety to wywoziliby mnie z tam tad nogami do przodu Straszne. Pokazuje wam ten filmik bo jestem w szoku
ja też bym zeszła

Cytat:
Napisane przez Martoolka87 Pokaż wiadomość

No bo to zawsze lepiej ćwiczyć rano. Ja niedawno się obudziłam bo nie mogłam w nocy zasnąć, więc najpierw zerknęłam na wizaż (to dopiero uzależnienie) i zaraz zaczynam ćwiczenia. Później prysznic i śniadanko.

Ja używam ostatni odżywki z miss sporty za jakieś 7 zł i trzyma mi po 4-5 dni
Tylko że ja rano i tak wstaję ponad godzinę przed wyjściem do pracy bo taki leniwiec jestem....to jakbym miała ćwiczyć jeszcze to chyba na 5 bym musiała nastawiać budzik...
No ale popróbuje. Przed wakacjami czasami biegałam rano jakieś poł godzinki - 45 min i było fajnie Może znowu się przemogę...

Za lakierami miss sporty to nie przepadam bo są jakieś takie maziajowate
Stary 2009-10-16, 12:45   #1647
chilanes
Zakorzenienie

samoa przeca mówiłam, że nie dam Wam fotek i będę dręczyć :P
Stary 2009-10-16, 12:57   #1648
certina4
Wtajemniczenie

Cytat:

myślę że nawet tego typu sukienki optycznie wydłużają jeszcze buciki na obcasie i będzie miodzio
Cytat:

ja też planuje cieliste, jakoś białe do mnie nie przemawiają, a co do tego że wszystkie PM występują w białych to masz rację, też ciagle to widzę, ale jakoś mi się to za bardzo nie podoba. Wolę miec bardziej naturalny kolor nóg

Apel Rumburaka
Uszy przedłużeniem duszy
certina4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:06   #1649
Martoolka87
Zakorzenienie

Cytat:
Tylko że ja rano i tak wstaję ponad godzinę przed wyjściem do pracy bo taki leniwiec jestem....to jakbym miała ćwiczyć jeszcze to chyba na 5 bym musiała nastawiać budzik...
No ale popróbuje. Przed wakacjami czasami biegałam rano jakieś poł godzinki - 45 min i było fajnie Może znowu się przemogę...

Za lakierami miss sporty to nie przepadam bo są jakieś takie maziajowate
Już poćwiczyłam Jak miałam taką fazę na te ćwiczenia to wstawałam specjalnie wcześniej (czasem właśnie nawet o 5) żeby ćwiczyć, ale wtedy było ciepło i wcześniej jasno na dworze. Teraz chyba nie dam rady tak wstawać

Nie wiem jak lakiery, ale odżywka maziajowata nie jest Używam jej non stop, bo dobrze robi moim paznokciom, łatwo się rozprowadza i ma neutralny kolor (w buteleczce wygląda na jasnoróżowy, ale na paznokciach jest prawie bezbarwny).
Martoolka87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-16, 13:14   #1650
toskaKrk
Wtajemniczenie

Nie mam czasu doczytać co napisałyście

Zaraz szybki prysznic, jeszcze szybsze pakowanie i jedziemy do teściów.
Cieszyłam się, że w końcu udało się termin zgrać, że salę zobczymy i pewnie umowę podpiszemy itd. a tu choroba koty i ogólnie jestem załamana.
Nie wiadomo na razien co jej jest.

Chcę jechać, ale bardzo się boję czy Seli coś się nie stanie w tym czasie, że źle się poczuje, a mnie nie będzie
Wiec cały wyjazd będzie pod znakiem moich nerwów i czarnych myśli.

Zajrzę tu pewnie dopiero w niedzielę.
toskaKrk jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości