|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odwyk od zakupow kosmetycznych(grupa wsparcia) - II
Witam
Gratuluje zużyć ![]() Wczoraj zużyłam do końca hydrolat z kocanki mój kochany ,zostało mi jeszcze troszkę z oczaru tylko a zamówienie z BU chyba dopiero w listopadzie Nie kupiłam ostatnio nic ![]() Przed wczoraj byłam w swojej aptece na bezpłatnym badaniu skóry głowy i włosów organizowanym przez firmę LABO ,głownie chodziło o reklamę Cresciny-i była promocja że do 12sztuk(180zł) 6 gratis-niestety nie stać mnie na takie cuda.Jestem zaskoczona wynikiem badania-myślałam że moje włosy są w strasznym stanie,wypadają i że są zniszczone-jak sie okazało sa zdrowe a w wypadaniu ich nie ma nic niepokojącego -wypadają w fazie w której powinny -robiąc tym samym miejsce dla nowych.No i to co już wiedziałam -są cienkie ... Pani oczywiście polecała Crescine-niby po niej ma wyrastać z 1 mieszka więcej niż 1 włos-tym samym zagęszcza je-u mnie akurat z 1 mieszka tylko 1 włos,miejscami 2 a mogą do 4 I dostałam próbkę tego cuda.
|
#3692 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
chyba potrzeba nam ciagle zmian i nowościwczoraj posmarowałam nim zmarznięte uszy ![]() Cytat:
![]() kocanka jest teraz an mazidłach Znów poszalałam i nie mam wyrzutów zamówiłam 2 zestawy sampli EDM - jeden zestaw 3 róży/brązerów, drugi 3 pudry wykańczające strasznie podoba mi się wymodelowaan twarz brązerem/różem i teraz bedę szaleć dodatkowo mam zamiar zamówić sobie jeszcze pomadkę i 3 pędzle
Edytowane przez Shpilcia Czas edycji: 2009-10-16 o 12:27 |
||
|
|
|
#3693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ile kosztują te sample??
|
|
#3694 |
|
Raczkowanie
|
Witajcie,
dawno mnie tu nie było, to wszystko przez przeprowadzkę Zużyć nie za wiele miałam ostatnio, zużyłam Pierre Cardin Bleu Marine w końcu i krem do rąk z Manhattana. Trochę zaniedbalam wątek, poprawię się wieczorem.
|
|
|
|
#3695 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3696 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę w końcu spróbować tych minerałów
|
|
#3697 |
|
Zakorzenienie
|
poszedl do kosza skonczony tusz masterpiece max
|
|
|
|
#3698 |
|
Zadomowienie
|
hej Dziewczyny
ja już mam weekend a jutro idę z TŻtem do teatru Koshatka czyżbyś nie uaktualniła podpisu? ja tam żadnych szaleństw zakupowych nie widzę
|
#3699 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dopóki nie kupiłam prostownicy, to smarowałam je jedwabiem, ale prostowanie daje lepszy efekt A Sprayu termoochronnego Avonu użyłam dopiero kilka razy, to ciężko zauważyć mi efekt, nie wyglądają w każdym bądź razie na zniszczone. Za to spray ładnie pachnie, identycznie jak inne produkty AT. ---------- Dopisano o 13:32 ---------- Poprzedni post napisano o 13:31 ---------- Cytat:
|
|||||
|
|
|
#3700 |
|
Zadomowienie
|
ganimedea dziękuję ślicznie
|
#3701 |
|
Zakorzenienie
|
koniku hratuluje obrony
mnie też to czeka ale chyba w wakacje najwcześniej.co do shape i tej płyty to sa tam 4 treningi po 15 min.kazdy na inna partie ciała. wczoraj tez poćwiczyłam a dzis zwykłe ćwiczenia 30minutowe które są mieszkanką tego co pamietam z aerobiku.co do płyty to mi brakuje w niej rozciągania na końcu,ale robie je sama.musze sobie poszukać następnych zestawów bo szybko mi sie znudzi. mam ochote sobie kupić czerwony błyszczyk z astora tylko ze starej serii i nie ma go nigdzie.wszędzie weszły te nowe,ale może to i lepiej...
|
#3702 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3703 |
|
Zakorzenienie
|
Kupiłam sobie krem kakaowy z Ziaji. W nocy bardzo wysusza mi się skóra i kupiłam go właśnie z przeznaczeniem na noc.
|
#3704 | ||
|
Konto usunięte
|
Czysta Skóra Active, eliminujący niedoskonałości. Niby.
Sama nie używam, ale cała masa moich klientek się w niego zaopatruje na zimę, więc musi być super ![]() Cytat:
Też z moim kochaniem się wybieram niedługo I oczywiście - spóźnione sto lat! ![]() Cytat:
---------- Dopisano o 14:09 ---------- Poprzedni post napisano o 14:07 ---------- Dziś poległam z mojego niedokurowania. Nie byłam w stanie rano zwlec się z łóżka. Kolejny dzień zaległości, ale przynajmniej się wyspałam, a przede wszystkim tego mi chyba brakowało...
|
||
|
|
|
#3705 |
|
Zakorzenienie
|
Orlica: mam tłusty. Mam nadzieję, że będzie się tak dobrze spisywał jak oliwkowy, który mamie podkradam
|
#3706 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
TŻ jest starszy ode mnie o 35 minut
|
|
#3707 |
|
Zakorzenienie
|
Kurcze no...napalam się coraz bardziej na kolorówkę ja na kolorówkę?! ![]() ![]() musze sie przyznać że ostatnio popełniłam OLBRZYMI BŁĄD! uradowana odwykiem głownie pielegnacji pochwaliłam sieTŻtowi po obliczeniach że mam juz tylko ponad 40 kosmetyków- na co oczywiscie spojrzał sie na mnie błagalnie- wiec ja głupia tłumacząc sama siebie i próbując udowodnić jaki to wielki czyn/krok zrobiłam powiedziałam ze przed odwykiem miałam ponad 100 kosmetyków wiec to nie lada wyczyn.... na to TŻ powiedział tylko " wiesz co ja takich rzeczy wole nie wiedzieć" no i zdałam sobie sprawe że przecież facetom nie o wszystkim trzeba mówić nawet jeśli dla mnie to jest radość, no cóż o moich nowych zakupach kolorówki mogę się jedynie Wam pochwalić |
|
|
|
#3708 |
|
Konto usunięte
|
Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P
|
|
|
|
#3709 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3710 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3711 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mam huśtawki nastrojów. Co z tego że jestem magistrem skoro bezskutecznie szukam pracy i wysyłam stosy CV... Dużo lepiej mają ludzie ze średnim wykształceniem, bo jest dla nich jest więcej ofert pracy. Mnóstwo ogłoszeń dla fryzjerek, kosmetyczek a dla mnie nic... bo albo nie mam 5 lat doświadczenia albo za daleko mieszkam...
Poza tym przedwczoraj ugryzł mnie królik w rękę a dokładnie w mięsień koło kciuka i nie mogę nic robić tą ręką, bo mnie strasznie boli. Zużyć tym samym też nie mam, a wczoraj w Rossmannie zakupiłam 2 maseczki w saszetkach po 1.29. A dziś odebrałam zestaw z Rossnetu - fajniuchny jest ![]() No nic, jutro jadę do Łodzi do siostry i już czeka tam na mnie tort i szampan - będę świętować obronę!!! Może to mnie odstresuje jak zmienię klimat i otoczenie. Zrobiłam sobie maseczkę na poprawę humoru - tą z saszetki z Rossmmana - jest super, pachnie ogorkiem, zaraz ide zrobic jakies ladniutkie kolczyki, (nie wiem czy wam mowilam ze robię samodzielnie bizuterię) a wieczorem ide na piwko z kolezankami
blog Konika Najnowsza recenzja: Konkurs z New Anna Cosmetics na blogu, zapraszam! Czekają fajne nagrody! Edytowane przez KonikGarbusek Czas edycji: 2009-10-16 o 16:39 |
|
|
|
#3712 |
|
Zakorzenienie
|
Witam i o zdrowie pytam ![]() Bo u mnie choro niestety ![]() Boli mnie gardło i mam gorączkę ![]() Dziś zgrzeszyłam trochę kosmetycznie ale : Wykończyłam - podkład LP Max Factor - micel Mybelline - jutro do kosza poleci resztka peeligu gruszkowego Joanny Zakupiłam: - maseczki nawilżające w saszetce AA - peeling Joanna Kiwi - ampułki Joanna Apteczka Babuni - kaszmir w płynie do włosów - podkład Rimmel Stay Matte - Ziaja Anno Doro Mikrodermabrazja W tym miesiącu dużo wykańczam i nie kupuję zbyt wiele, w sumie do końca miesiąca chyba już nie kupię nic więc jest dobrze ![]() Jutro mam dzień porządków, muszę zrobić pranie i wysprzątać cły dom bo zaniedbałam go trochę. Koniku ja też robię biżu ![]() Muszę zakupić nowe półfabrykaty w listopadzie ![]() I gratuluję obrony
|
#3713 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilcia, Magdolena: wrzucam zdjęcia lakierów i przy okazji kredek Sensique
|
#3714 |
|
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Hosenko, fajny ten Urban Purple.
Ja wczoraj sobie pomalowałam pazurki fioletowym Glam Wear Bell. Byłam dziś w drogerii po szampon i odżwykę bez spłukiwania (szamponu mam na jedno mycie, odżywki bez spłukiwania brak), miałam na liście len i rumianek Joanny, bo tego szamponu Farmony nie mogłam znaleźć nigdzie - widziałam nową serię Joanny (szampon, odżywka, spray z jedwabiem i maska), już miałam je ładować do koszyka, ale się powstrzymałam. Więc dziś było baaardzo rozsądnie. ![]() No i dorwałam TS z fioletowym kalendarzykiem (w środku było sporo próbek, w tym maseczka, więc potestuję). A teraz czekam na TŻa, zapowiada się całkiem miły wieczór. |
|
|
|
#3715 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3716 |
|
Zakorzenienie
|
Złota? Nie wziełam złotej
Mam oliwkową i fioletową ![]() One są z obecnej limitowanki Earth
|
#3717 |
|
Zakorzenienie
|
wygląda jak złota....
|
#3718 |
|
Zakorzenienie
|
Ona jest zielona z lekkim złotym połyskiem. Złota kredka też jest w tej serii
|
#3719 | |||
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;14764898]Mój tylko się ze mnie śmieje z politowaniem, jak chwalę się nowym zakupem :P[/QUOTE]
dokładnie tez tak Mój ma Cytat:
to już wolę pewne tematy przemilczeć temat kosmetyków w połowie też był tabu ale tak to jest jak chce się być docenioną ![]() Cytat:
![]() a to królik ![]() ja też zaraz mykam na piwko z TŻta znajomymi ^^ Cytat:
ta śliwkowa kredka też mnie nęciła ale do mnie chyba takie kolory nie pasują za to Tobie tak, wygląda Twoje oko w niej prześlicznie! to oliwka, złota też jest w serii, jest prześliczna wszystkie są prześliczne ![]() szykuję się na imprezkę i na zjazd wiec adios do poniedziałku! Miłego zużywania i niekupowania
|
|||
|
|
|
#3720 |
|
Zakorzenienie
|
Shpilciu: dziękuję
Od jakiegoś czasu najlepiej czuję się w fioletach ![]() Wiecie co? Pierwsze (naprawde pierwsze) co zrobiłam po obudzeniu się to ... pomalowałam paznokcie u stóp, każdy na inny kolor - tzn wybrałam lakiery podobne do siebie z myśla, że któryś odłoze do puszczenia w świat. Wytypowałam lakier z Joko nr 14, ale maluję nim własnie paznokcie u rąk (wieczorem randeczka z kolegą ) i chyba jednak zostaje ze mną
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:08.

Gratuluje zużyć

,zostało mi jeszcze troszkę z oczaru tylko a zamówienie z BU chyba dopiero w listopadzie
I dostałam próbkę tego cuda.

Pocieszające jest tylko to że kasa mi się skończyła a tym samym koniec szaleństw.
Jeszcze tylko bym chciała kupić WAX-a dla blondynek i jakiś filtr na zapas.
zamówiłam 2 zestawy sampli EDM - jeden zestaw 3 róży/brązerów, drugi 3 pudry wykańczające 

ale w mojej naturze go nie widziałam jeszcze ani razu