|
|
#1081 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Rozum karze zwątpić .. Serce nadal woła .. Dla takiej miłości mogę umrzeć. _____________
Ty nic nie rozumiesz... |
|
|
|
#1082 |
|
Rozeznanie
|
Zawijam się w dywan nasączony benzyną i zapalam papierosa, kładąc płonącą zapałkę na brzuchu. Pruję mordę, a nikt nie słyszy, uderzam w szybę, nikt nie widzi. Miłych epizodów kres. Będę trzymać ręce w pustych kieszeniach, tak byś nie widział ich drżenia.
|
#1083 |
|
BAN stały
|
- Widzisz ich ? - Kogo ? Tą zakochaną i szczęśliwą parę , tam na ławce ? - Tak , właśnie ich . - Widzę i co ? - Kiedyś będziemy jak oni . I po raz kolejny ta sama bajka ma to samo zakończenie . ![]() ________________________ Dziewczynki , czy mogę złożyć malutkie zamówienie ? Prosiłabym o opisy o uczuciu do dwóch chłopaków . Raz czuję coś więcej do jednego raz do drugiego . . Bardzo proszę panienki mojee |
|
|
|
#1084 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
okradam < 3KOCHANE ! ![]() i dziękuje za pochwałę bo jakaś tam zauważyłam MIŁO ; D ________________
niektórzy ludzie się zmieniają. nie,nie kochany. to ciebie nie dotyczy. poczęstuj się mną. tylko nie nakrusz.kliknęła na 'tak'. nic się nie stało. świat istniał dalej. siódma rano to dla mnie noc. Myśli poplątane jak taśma kasety HF. tyle mogłeś zrobić by ją zatrzymać. wiesz jakie to uczucie gdy rozumiesz że nie znaczysz już nic? zaczęło mi brakować tego lęku że on mnie kiedyś zostawi. i tylko sms- nie gniewaj się niunia.kawy? soku? herbaty? miłości? idąc rzuciła telefon na ulicę. na wyświetlaczu- jego numer. czasem chcę porozmawiać bez oddźwięku. lubię pracę. praca mnie fascynuje. mogę siedzieć i patrzeć na nią godzinami. to zazwyczaj wieczorem jest tak że mam ochotę na ciepłą herbatę i życie z tobą, wiesz? ale zrób coś. bo zależy mi na tobie. czuję się jakbym czekała na cud. bo kiedy naprawdę kogoś potrzebujesz dookoła nie ma ani żywej duszy. ona pragnie by ktoś dostrzegł niepewność kryjącą się za jej uśmiechem i łzy za jej oczami...
|
|
#1085 |
|
Przyczajenie
|
Hej Wam
Dziewczyny jesteście super..ale nie bd Was chwalić bo i tak pewnie wiecie o tym... ![]() Niewiem czy były czy nie (jesli tak to soryyy;P) "Milcz, albo powiedz coś, co ulepszy ciszę..." Niewiele jest takich miejsc,gdzie dobrze czułam się... Niewiele jest takich chwil,za dobrze wiem, że smutek mam we krwi... ![]()
|
|
|
|
#1086 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
I Ja Dołączam Się Do Tej Prośby ![]() ![]() Dziękuje Skarby Za Wszystkie Pochwały, Nie Mam Kiedy Nawet Przejrzeć Wszystkich Waszych Cudóww, Mam Masę Spraw Na Głowie I Duuużo Dylematów ... :/ Bez of. : `U Can Be A Sweet Dream Or A Beautiful Nightmare Either Way I Don't Wanna Wake Up From U .;* `Mów Mi Dobrze .
|
|
#1087 |
|
Rozeznanie
|
- Kochasz mnie..?
- Co to za pytanie..? Oczywiście, że tak.. - To ulepmy bałwana.. - Ale Niunia nie ma śniegu.. - I właśnie na tym polega miłość.. Żeby robić coś z niczego.. W pół urwane słowo.. Brak czasu, czy chęć zapomnienia..? Wiem.. Czasem boli aż brak tchu.. A dziś nawet zjadła żółty ser.. Chciała pokazać wszystkim, że potrafi być inna.. Czekała na niego.. Kiedyś musiał przyjść.. Chociażby powiedzieć, że to koniec.. - Mogę już zacząć płakać..? - Poczekaj.. Nie minęło jeszcze pół minuty.. |
|
|
|
#1088 |
|
Zadomowienie
|
Przebacz, nie jestem idealna, ale chociaż zabiorę Cię z sobą i nigdy nie zostawie.
- u c z u c i a - chłonę je w każdym detalu. - Chodź, pokaże Tobie świat w moich barwach, tam gdzie wiatr unosi nas nad obłoki i te miasta.
|
|
#1089 |
|
BAN stały
|
Mam ochotę wyrzygać wszystkie wspomnienia i wykrzyczeć Ci w twarz : Wsadź sobie je w dupę ! |
|
|
|
#1090 |
|
Zadomowienie
|
cherriies - Jeju,jak mi miłooo
Nawzajem oczywiście! ______________________ Chwyć mnie za ręke,zaprowadź mnie tam gdzie świat w kolorze pomarańczy. Idąc holem spoglądam na Ciebie "przypadkiem", i "przypadkiem widze ją obok Ciebie. I tak mi cholernie źle bez Ciebie,że już nawet czekolada nie pomaga. Wlepiając oczy w ekran telefonu,zasypiam,budzę się w tej samej pozycji, patrząc w nadal pusty ekran. Nie myśl że będziesz się mną bawił jak tanią zabawką.. Chociaż gdybys tylko chciał.. Podarte zdjęcie w śmietniku,co wieczór wyjmowane i układane od nowa. Gdzie jest tamten ON. I siedze do późna,i pisze do Ciebie list,którego nigdy nie wyślę. Tak niewyobrażalnie miło by było,gdybyś był. Brak zmian,szczególnie tych lepszych. |
|
|
|
#1091 |
|
Zakorzenienie
|
Perełki. Dziękuję za najmilsze powroty, jakie można sobie wyobrazić ![]() __________ Nie przepraszaj. To nie zwraca nieprzespanych nocy ani przepłakanych godzin.
W nocy obudził mnie płacz zranionego serca, które żaliło się księżycowi na swój okrutny los. Wszystko jest bez sensu. Bez żadnego znaczenia. Gdy Ciebie nie ma... Czasami nawet nie potrafię mówić. Z bólu, wiesz? Nie mów, że straciłam swoją jedyną szansę. To Ty nie umiałeś spojrzeć na mnie jak na prawdziwą piękną kobietę, nie potrafiłeś docenić szczęścia, chociaż było na wyciągnięcie ręki. To Ty przegrałeś. Najgorsze są chwile, kiedy wiesz, że już nie ma dla Was ratunku, ale wciąż jeszcze się łudzisz... Bez nadziei, bez szans, bez powietrza.
|
#1092 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII
- Muszę ci powiedzieć coś bardzo ważnego. Spotkamy się teraz ?
- Kotku, jestem teraz zajęty. Może być jutro ? - 'Jutro' to o całą wieczność za późno. Pa. A ja, ja się tak boję, że to marzenie, które mi się spełnia, po prostu kiedyś zniknie. Pragnęła by był. Teraz. Jutro. Zawsze. I ona wiedziała, że on wie, ale nadal grali w tę grę. W moim kraju ludzie mają oczy pełne łez.
Ot tak." 56-55-54-53-52-51-50-49-48-47-46. Kod rabatowy 5% na e-torebka c4d742ac Edytowane przez Onax3 Czas edycji: 2009-10-16 o 19:48 |
|
|
|
#1093 |
|
BAN stały
|
patrzałam na Ciebie jednym okiem, lecz Ty siedziałeś do mnie bokiem.
Rozmowy, spacery, śmiechy i chichy, najbardziej kocham z Tobą nasze vichy. Ciebie na starcie wybrałam celowo, bo czułam, że z Tobą będzie fazowo. Ty mnie jedynie świetnie rozumiesz, czy tak samo mnie Kotku potrzebujesz ? Z tym najukochańszym mogłabym konie kraść, dla Niego nawet z łózka mogę nocą spaść.` _______ matko, laski jesteście genialne, wszystkie talenciary pozdrawiam gorąco! <3 |
|
|
|
#1094 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
zabieram wszystkie ! masz jedne z najpiękniejszych opisów tuu ![]() Czy warto wierzyć w to , co chcieliśmy osiągnąć ?
Przecież Nas już nie ma . ![]() Nie My tylko Ty i Ja . ![]() |
|
|
|
|
#1095 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
a kradnij , na zdrowie te powyżej pozwolę sobie ukraść ![]() żeby off'a nie było ;-P :
|
|
|
#1096 |
|
BAN stały
|
Wysiadło główne zasilanie mojego szczęścia. Tęsknota w rozmiarze XXL. absurdalnie - gdzie jesteś?
![]() |
|
|
|
#1097 |
|
Raczkowanie
|
Za siedmioma górami, Za siedmioma dolinami, rzekami, lasami, Była sobie przepiękna kraina, Powietrze czyste tak jak kokaina, Delikatny powiew wiatru jak muśnięcie twoich ust, Słońce gorące tak jak w Kaliforni, Lecz mnie nie rozgrzewa jak twoje pośladki i twój biust, Błyskawicznie tak jak naciśnięty spust, Jest jezioro, A tuż biały domek, A w tym domku ty razem ze mną, Przy mnie poczujesz że żyjesz, Ze mną, Poczujesz sie potrzebną.
|
#1098 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1099 |
|
Raczkowanie
|
~♥~
Nie chcę któregoś dnia się obudzić i zrozumieć że byłeś tylko snem. Sory ja wysiadam dość mam tych kłamstw. Jak długa droga do Twojego serca ?. Wystarczy mi to co teraz mam po co chcesz to zmieniać. ? Nie mów mi jak kochasz, nie mów co czuje ja i tak wiem że znów mnie oszukujesz. Zakochałeś się za późno o wiele za późno. Spadaj Kotku bo mnie nie ruszają twoje słowa co gó**wno oznaczają. Za każdym razem kiedy powtarzał jej imię trzy razy wiedziała że coś jest nie tak. Bądźmy głusi na innych zdania oni zawsze byli zazdrośni i chcieli to zniszczyć. Cii nie mów nikomu ale chyba Cię Kocham. Wyjedźmy gdzieś gdzie nikt nie zakłóci tej miłości. Już później nie znajdywała iskry w jego oku. W labiryncie niewyjaśnionej miłości szukała prawdy. -Co Ty tu robisz -Nic -Jak nic -Ja tylko -Tylko co? -Tylko lubię Cię podglądać. Czarny Anioł trzymał Avego zakrzywionymi szponami i uśmiechał się. Drugą ręką wyrywał mu puszyste, złoto białe pióra. Ave spadł na Ziemię w głębi lasu dokładnie w tej samej sekundzie, w której mała Ewa wpadła do głębokiego kłusowniczego dołu. Jeszcze jedna ludzka Istota, tracąc Anioła Stróża, została skazana na kaprysy losu. Edytowane przez 96LadyPoziomka96 Czas edycji: 2009-10-16 o 20:11 |
|
|
|
#1100 |
|
Przyczajenie
|
Dawno mnie tu nie było, a już tyle stron .
Ale gonicie .![]() Cherriies, Guziki xD - Jesteście wspaniałe . Uwielbiam Was .<3Kilka ode mnie: ~ Chcę być Twoim przyjacielem. Na zawsze, bez żadnych przerw. Kiedy wzgórza staną się płaskie a rzeki wyschną, kiedy błyskawice pojawią się zimą, kiedy śnieg spadnie latem, kiedy niebo zmiesza się z ziemią nawet wtedy nic nas nie rozdzieli. ~ ’Czasem trzeba sięgnąć dna, żeby móc się odbić.. ‘ ~ Ktoś Cię kocha .? To Ty naucz się kochać.. ~ Do kogo biegłam nie pamiętam.. A Ty do kogo, nie chcę wiedzieć. Znam Twoje imię, kolor oczu Znam Twoje ciało i mam Ciebie... ~ ‘Tu w grę nie wchodzi kasa to nie pinda na obcasach z krwi i kości dziewczyna nie wyczyści Twego konta jak ta dzindzia z kasyna..’ [Mam nadzieję, że nic nie powtórzyłam..]
|
|
#1101 |
|
Raczkowanie
|
panna_miodowa -
# Ktoś prosił o opisy o miłości do 2 chłopaków: Miłość dzielona na dwa. I w nich dwóch urzekło ją to samo. Kocham.. tego i tamtego. Nic więcej nie przychodzi mi do głowy. -.- Chyba nie pomogłam. Przepraszam. # Ten tleniony blondyn zmienił moją nieco egoistyczną naturę! Odwieczyn refren życia. Stracone marzenia. Bluzka kolory wyblakłej firany. Klątwa bezsenności. Cisza przed burzą. ________________ Można przeżyć ten obłędny taniec. Zgwałcić uczucia. Zabić pożądanie. - Nie oszukuj mnie, że już Go nie kochasz! - Ależ ja go nie kocham! - To dlaczego, gdy Go widzisz, jesteś bliska płaczu i cała roztrzęsiona? - Bo się boję. - Boisz się? Niby czego? - Że to wszystko powróci. Że wróci ta wielka miłość do niego. # |
|
|
|
#1102 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja ? oj mała chyba się zaczerwieniłam <wstydniś> I zdradzę Ci sekret . Chcesz ?
Każdego dnia wyniszczasz mnie bardziej , aż do szpiku kości . |
|
|
|
|
#1103 |
|
Zakorzenienie
|
Chodź. Poudajemy, że od łez nie mokną nam oczy.
Chcę błyszczeć tylko dla Ciebie. Dlaczego tego nie widzisz? Dla Ciebie zamówiłam kolejną mgiełkę truskawkową i wciąż myję głowę Twoim ulubionym szamponem, ale nawet to mi Cię nie zwraca. Jeszcze chwila i wydłubię sobie oczy żywcem, jeśli Twój uśmiech nie zniknie mi sprzed oczu. I jeśli będę krwawić, to będę, wiedząc, że Ciebie nic to nie obchodzi. Zatrać się we mnie, choć raz, proszę. Pokaż mi, czym jest miłość, kiedy wszyscy inni plują w twarz... Zawsze wierzę, marzę, myślę optymistycznie, a dalej mi wmawiają, że będzie dobrze.Nie. Nic nie jest dobrze. Moja wiara znikła, marzenia wyblakły, a myśli zamienił się w jedno wielkie bagno. Dalej jest dobrze?
Blog o życiu w Walii z przymrużeniem oka: #23. Cieszę się ze złej pogody i wrzucam moje motywujące linki! http://blondiewales.blogspot.co.uk/ |
|
|
|
#1104 |
|
Przyczajenie
|
Hej jestem NOWA ! xD zakochałam się w waszych cudownych opisach i można powiedzieć , że się od nich uzależniłam. Większość znam na pamięć ;D także napisze coś od siebie (mam nadzieję , że się spodoba ) :
tak blisko a zarazem tak daleko... a ta cisza nadal trwa której nikt nie jest w stanie przekrzyczeć . bezsensowne dialogi . blizny po szczęściu -,- |
|
|
|
#1105 |
|
Zadomowienie
|
Dziękuję za pochwały Nie raz przez Ciebie płakałam w pościel... Prawda spływa jak łza po policzkach... Nawet Alzhaimer nie wyrzuci mi Ciebie z pamięci... Piszę pamiętnik, każdego kolejnego dnia. Wypełniam tą pustkę, która została po nas... Świat nas od siebie oddala... Jesteś jak tajfun. Zmiatasz wszystkich ze swojego życia...
"Dzięki Tobie jestem kobietą, wiem, że mam kuszące biodra, wrażliwe piersi. Podziwiasz mnie - swoje dzieło i nie chcesz, żebym była inna." Edytowane przez Wreeednia Czas edycji: 2009-10-16 o 20:33 |
|
|
|
#1106 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: ;)
mega, mega, dziękuję.
![]() nie mów tak, są cudowne!! tusiek - tak często się powtarzają że znasz je na pamięć? ___________ oddycham tym, co jest na 'em' (tu wpisz pierwszą litere swojego UKOCHANEGO:d) to jest totalny kosmos! czy da się zmienić świat?
|
#1107 |
|
Raczkowanie
|
Jeśli Gorzej Być Nie Może
Sądzę Że Nie Jest Jeszcze Tak Źle ![]()
|
#1108 |
|
Zadomowienie
|
- Dlaczego ciągle się na mnie patrzysz?
- Bo boję się, że jak spuszczę wzrok to Cię zgubię. Nie zastąpisz miłości czekoladą.. x3 tym bardziej nie miałam na myśli że kocham Cię najbardziej na świecie. Trzeba mi.
|
#1109 |
|
Rozeznanie
|
uwielbianie czyichś oczu jest bardzo tandetne. ale w życiu i tandety trzeba skosztować. świat nie jest taki jak go malują.. czasami serce wybiera to, co zdaje się być niewłaściwą drogą, stając się głuchym na wszelkie argumenty. gdy ciebie nie będzie, bezpowrotnie stracę siebie. zapomnę słowa które wypowiedziałeś, zapomnę nawet to co mi zrobiłeś, ale zranionych uczuć nic nie zmieni. - boisz się zapytać.? - nie, boję się usłyszeć odpowiedź. przepraszam jeśli coś się powtórzyło.
|
#1110 |
|
Zadomowienie
|
Miłość. Wszechogarniająca. Wskrzesza wolę życia. Jest odrodzeniem.
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:25.

:
bo jakaś tam zauważyłam 

zabieram wszystkie ! masz jedne z najpiękniejszych opisów tuu 
Ale gonicie .