Wymienię Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-) - Strona 3 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Ogłoszenia > Targowisko: kosmetyki

Notka

Targowisko: kosmetyki Targowisko: kosmetyki. Tutaj oddajemy i wymieniamy kosmetyki, których już nie używamy. Nie używasz? Oddaj!

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-10-16, 19:58   #61
Tigerlilly
Rozeznanie

Przekupka: 26 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Nevado, czy interesowałby Cię zapach Naked Honey MAC (20 ml z ubytkiem 3 psików), z kartonikiem, za jedną z małych wanilii (NIE tę z Madagaskaru) + odlewkę molekuł 5ml?
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1276096
Tigerlilly jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 20:04   #62
Estell
Rozeznanie

Przekupka: 5 pkt / 100% pozyt.
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)

Hej hej
Czy interesowałaby Cię wymiana ekstraktu Coco za 40/50ml Ambre Fetiche w oryginalnym flakonie?
Estell jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 20:11   #63
Nevada87
Wtajemniczenie

Przekupka: 64 pkt / 100% pozyt.
GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez KGr Pokaż wiadomość
podobaja mi sie
- Puder Flower Blossom, limitowany rozświetlacz do twarzy, nowy, zapakowany w kartonik i welurowy pokrowiec. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego.

- Róż do policzków Diorblush w kolorze 829 Rose Dragee, raz-max. dwa razy wypróbowany, nie ma ubytku, zapakowany w welur i kartonik, w środku nieużywany pędzelek.

- Sypki puder rozświetlający Diorshow Powder, 5g., kolor 009 Porcelain Pink (jasno-kremowy z domieszką różu, na skórze iskrzy dyskretnymi drobinkami - efekt podobny do rozświetlających meteorytów Guerlain).
Produkt użyty raz, nawet dozownik - puszek nie jest specjalnie ubrudzony pudrem i wygląda praktycznie jak nowy. Oddam tylko za coś naprawdę wyjątkowego. Produkt zapakowany w kartonik, z ulotką.

- Cienie do powiek 5 Couleurs 140 Twilight, edycja limitowana, cienie użyte ok. 2 razy, nie ma szczególnego ubytku - tylko delikatne naruszenia na powierzchni cieni. Produkt w welurowym pokrowcu, w środku kasetki dwa aplikatory.

- Cienie do powiek 5 Couleurs Designer 508 Nude Pink Design, w środku znajdują się 4 cienie i 1 kremowy, który służy jako eyeliner.
Produkt raz użyty, nie ma żadnego szczególnego ubytku, który można by policzyć w %. Zapakowany w welurowy pokrowiec, bez pudełka, z aplikatorami w kasetce

zapraszam do moich obu wątków.
z Twojej wish: miałabym jedynie spoza wątków czarną kredke do oczu mac i konturówke/kredke do oczu kolor vino, obie nieuzywane
Dziękuję za propozycję, ale nic z Twoich wątków mnie nie zainteresowało, z kredek MAC szukam raczej kolorowych odcieni, czarne kredki już mam, vino mnie nie interesuje. Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez Tigerlilly Pokaż wiadomość
Nevado, czy interesowałby Cię zapach Naked Honey MAC (20 ml z ubytkiem 3 psików), z kartonikiem, za jedną z małych wanilii (NIE tę z Madagaskaru) + odlewkę molekuł 5ml?
Tigerlilly, mam oba zapachy z Naked Honey, przykro mi.
Dziękuję za propozycję.Pozdrawiam.

Cytat:
Napisane przez Estell Pokaż wiadomość
Hej hej
Czy interesowałaby Cię wymiana ekstraktu Coco za 40/50ml Ambre Fetiche w oryginalnym flakonie?
Cześć, Ambre Fetiche niestety nie przypadło mi do gustu, dziękuję za propozycję. Pozdrawiam.
Stary 2009-10-16, 20:26   #64
asik123456789
Zakorzenienie

Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.

Podoba mi sie kilka rzeczy. Najbardziej:
roz dior rose dragee
roz chanel tweed pink
shimmer diora

Co z tego moglabys oddac?
Aktualnie szukam roznego rodzaju rozy, rozswietlaczy, pryzm (ale nie brazujacych tak jak Twoje). Szukam tez pielegnacji clarins i nuxe.

Edytowane przez asik123456789
Czas edycji: 2009-10-16 o 20:43
asik123456789 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 20:29   #65
nameless
Zadomowienie

Przekupka: 36 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
Napisane przez Nevada87 Pokaż wiadomość
Dziękuję, byłabym zainteresowana wymianą na Burberry London, czy odpowiada Ci to? Jutro wkleiłabym jeszcze fotkę uwidaczniająca pojemność aby było wszystko jasne
Jeśli nie mam szans na Blush Jacobsa?
To Burberry by mi pasowało
Stary 2009-10-16, 20:32   #66
Gosia197
Zakorzenienie

Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.

Nevado, już jestem po obronie - 4+,więc po stresie
5 lat na to czekałam...
Wracając do Hypnose Elixir, to mam od 2 dni klasyczne Hypnose edp,ale jeszcze nie mogę się w nie wwąchać bo mam katar,więc nie umiem ich porownać.
Gosia197 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 21:08   #67
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b
Konto usunięte

Przekupka: 93 pkt / 100% pozyt.

cos u mnie za khol Loose Powder Guerlain z 5 postu?
4e9f92519f0a2c998a884c2af4c543da9bfeb435_5ffce6a84e16b jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 21:32   #68
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez asik123456789 Pokaż wiadomość
Podoba mi sie kilka rzeczy. Najbardziej:
roz dior rose dragee
roz chanel tweed pink
shimmer diora

Co z tego moglabys oddac?
Aktualnie szukam roznego rodzaju rozy, rozswietlaczy, pryzm (ale nie brazujacych tak jak Twoje). Szukam tez pielegnacji clarins i nuxe.
Mogłabym oddać róż Diora Rose Dragee

Cytat:
Napisane przez nameless Pokaż wiadomość
Jeśli nie mam szans na Blush Jacobsa?
To Burberry by mi pasowało
Przykro mi, ale tylko za Burberry, wklejam jeszcze dokładne zdjęcia zużycia.

Cytat:
Napisane przez Gosia197 Pokaż wiadomość
Nevado, już jestem po obronie - 4+,więc po stresie
5 lat na to czekałam...
Wracając do Hypnose Elixir, to mam od 2 dni klasyczne Hypnose edp,ale jeszcze nie mogę się w nie wwąchać bo mam katar,więc nie umiem ich porownać.
GratulujęCo do Hypnose rozumiem, ja na razie jestem jeszcze w kropce, czy jutro do wieczora mogę dać Ci ostateczną odpowiedź?

[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14771891]cos u mnie za khol Loose Powder Guerlain z 5 postu?[/QUOTE]
Przykro mi, ale nic mnie nie zainteresowało, dziękuję za propozycję.
Stary 2009-10-16, 21:35   #69
Furkadusz
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Nevado, mam na myśli oczywiście, tę Coco, którą wcześniej zaproponowałaś w wersji EdP. Pozdrawiam
Furkadusz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 21:37   #70
DiTu77
Zakorzenienie

Przekupka: 98 pkt / 100% pozyt.

Cytat:
...
Cześć
Nie wiem czy za Coco Mademoiselle konkretnie, ale zainteresowały mnie zapachy:
La perla dark extacy
Jil Sander No. 4 - zastanawiam się jak to to pachnie?
Pozdrawiam i zawsze służę pomocą
...
Jil Sander niestety nieaktualne... Czy nic więcej Cię nie zainteresowało?
DiTu77 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 21:54   #71
asik123456789
Zakorzenienie

A nie dobralabys czegos zeby wymienic sie za shimmer diora i rose dragee? Zalezaloby mi na tych 2 a lolitka ma spora pojemnosc.
Stary 2009-10-16, 22:03   #72
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez hathayoga Pokaż wiadomość
W takim razie czekam cierpliwie
Hatko, testowałam Sandalo i niestety nie przypadł mi do gustu, jest zbyt ''przykurzony'', przykro mi. Pozdrawiam serdecznie!

Cytat:
Napisane przez Furkadusz Pokaż wiadomość
Nevado, mam na myśli oczywiście, tę Coco, którą wcześniej zaproponowałaś w wersji EdP. Pozdrawiam
Furkadusz, napisz mi jeszcze raz co i za co, bo się pogubiłam
Mi zależy na Twoich dwóch Lutensach, co w zamian? Dwa flakony Coco i Celle?

Cytat:
Napisane przez DiTu77 Pokaż wiadomość
Jil Sander niestety nieaktualne... Czy nic więcej Cię nie zainteresowało?
Tylko La Perla Dark Extacy...

Cytat:
A nie dobralabys czegos zeby wymienic sie za shimmer diora i rose dragee? Zalezaloby mi na tych 2 a lolitka ma spora pojemnosc.
Asik, niestety nic więcej, przy takiej ilości kosmetyków jakie miałam/mam ciężki ze mnie przypadek bardzo trudno mi dogodzić już teraz, z doświadczenia wiem ,że pochopne decyzje nie są dobre, bo potem pomimo swej ''ładności'' taki kosmetyk leży nieużywany, teraz podchodzę do takich spraw bardziej rozsądnie Lolita L najbardziej mi się przyda, teraz jak nastały te chłody będę często się nią psikać, a mam tylko skromną 50tkę
Stary 2009-10-16, 22:25   #73
Furkadusz
Zadomowienie

Przekupka: 17 pkt / 100% pozyt.

Można się pogubić, w istocie. Zatem - tak, Louve i Douce Amere za Coco EdP i Ch. Celle. Wiesz, oczywiście, że Louve to mocno skoncentrowana Eau de Parfum Haute Concentration? Jak i pozostałe kompozycje z Czarnej Serii, ale przypominam, bo to może ucieszyć. Douce Amere to oczywiście EdP. Oba flakony to testery.
Mam nadzieję, że pomogłam Ci ogarnąć miejsce naszych negocjacji - jeśli potrzebujesz więcej zdjęć flakonów, mogę je zrobić i przesłać na PW? Sama natomiast byłabym Ci wdzięczna za fotografie Ambry Ch. Celle oraz Coco EdP Nie krępuj się pytać - obie strony muszą być usatysfakcjonowane z wymiany.
Furkadusz jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 22:27   #74
KNK
Zadomowienie

Przekupka: 15 pkt / 100% pozyt.

hej Agato

mam pytanie jak wyceniasz różowego grepfruta z Hermes ?

KNK jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 22:55   #75
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Napisane przez Furkadusz Pokaż wiadomość
Można się pogubić, w istocie. Zatem - tak, Louve i Douce Amere za Coco EdP i Ch. Celle. Wiesz, oczywiście, że Louve to mocno skoncentrowana Eau de Parfum Haute Concentration? Jak i pozostałe kompozycje z Czarnej Serii, ale przypominam, bo to może ucieszyć. Douce Amere to oczywiście EdP. Oba flakony to testery.
Mam nadzieję, że pomogłam Ci ogarnąć miejsce naszych negocjacji - jeśli potrzebujesz więcej zdjęć flakonów, mogę je zrobić i przesłać na PW? Sama natomiast byłabym Ci wdzięczna za fotografie Ambry Ch. Celle oraz Coco EdP Nie krępuj się pytać - obie strony muszą być usatysfakcjonowane z wymiany.
Załączam zdjęcia, pojemność Celle jak teraz patrzę ok40-45ml, mój Tż mówi ,że 45, ale ja sądzę ,że może być te 40ml, zawsze mogę dołożyć Ci ciekawe próbki zapachów
Zdjęcie ,które masz w wątku raczej mi wystarcza, chodziło mi głównie o pojemności. Ja w każdym razie jestem zainteresowana wymianą

Cytat:
Napisane przez KNK Pokaż wiadomość
hej Agato

mam pytanie jak wyceniasz różowego grepfruta z Hermes ?
Cześć Kamil
Szczerze trudno mi powiedzieć, raczej czekam na propozycję wymiany.
Jest to zapach u nas raczej niespotykany, chyba ,że o czymś nie wiem
Stary 2009-10-16, 23:01   #76
asik123456789
Zakorzenienie

No to w takim razie musze sie zastanowic bo szczerze to liczylam, ze wiecej za nia dostane
Stary 2009-10-16, 23:04   #77
KNK
Zadomowienie

Cytat:
Cześć Kamil
Szczerze trudno mi powiedzieć, raczej czekam na propozycję wymiany.
Jest to zapach u nas raczej niespotykany, chyba ,że o czymś nie wiem
pytam bo czaje sie na pełna flaszkę i nie wiem czy opłaca mi sie wymiana na pietnastkę, pod katem wartości

zapachu chyba u nas nie ma, z tego co słyszałem jest to zapach tylko na lotniska, ale nie jestem pewien tego na 100%

czy ten Hermes + plus Vanillia z magadaskaru za Young Punk by Tobie odpowiadało ?

moze wątku coś jescze znajdziesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374281

Edytowane przez KNK
Czas edycji: 2009-10-16 o 23:05
Stary 2009-10-16, 23:06   #78
asik123456789
Zakorzenienie

Mam jeszcze poza watkiem uzywana przez tydzien maskare clinique high impact. Ale podejrzewam, ze nie interesuja Cie uzywane? No i widze, ze masz miniatury. Napisz mi jeszcze jaki efekt daje ten roz diora-chodzi mi glownie o kolor i rozswietlenie. Ale raczej sie nie zdecyduje niestety bo z mojej strony to jest srednio oplacalne
Stary 2009-10-16, 23:06   #79
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
No to w takim razie musze sie zastanowic bo szczerze to liczylam, ze wiecej za nia dostane
No tak, ale Asiu ja Ci nie oddam dwóch róży za Lolitę, napisałaś czy coś z tego oddam, napisałam Ci co... napisz po prostu na co jeszcze byś liczyła?
Z pielęgnacji mam oryginalne próbki, po za tym np. olejek z drzewa herbacianego na niedoskonałości z The Body Shop, mam żel do mycia twarzy Effaclar, masła do ciała i balsamy The Body Shop... ogólnie co Cię jeszcze interesuje? Muszę jutro jeszcze poszukać, trudno mi wszystko na teraz ogarnąć...
Stary 2009-10-16, 23:10   #80
asik123456789
Zakorzenienie

Cytat:
Mam jeszcze poza watkiem uzywana przez tydzien maskare clinique high impact. Ale podejrzewam, ze nie interesuja Cie uzywane? No i widze, ze masz miniatury. Napisz mi jeszcze jaki efekt daje ten roz diora-chodzi mi glownie o kolor i rozswietlenie. Ale raczej sie nie zdecyduje niestety bo z mojej strony to jest srednio oplacalne

Dopisalam jeszcze troche do poprzedniej odpowiedzi.
Stary 2009-10-16, 23:10   #81
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
pytam bo czaje sie na pełna flaszkę i nie wiem czy opłaca mi sie wymiana na pietnastkę, pod katem wartości

zapachu chyba u nas nie ma, z tego co słyszałem jest to zapach tylko na lotniska, ale nie jestem pewien tego na 100%

czy ten Hermes + plus Vanillia z magadaskaru za Young Punk by Tobie odpowiadało ?

moze wątku coś jescze znajdziesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374281
Rozumiem, mi z kolei nie opłaca się wymiana proponowana przez Ciebie Ale Young Punk za Hermesa chętnie przygarnę
Stary 2009-10-16, 23:12   #82
biala_malpeczka
Zadomowienie

Nevado, nie wyszło nam z Vanilią ale może znajdziesz coś u mnie za to ? Mam dwa pozostałe kolory i tego akurat mi brakuje do kolekcji, a bardzo lubię te cienie

- Sypki cień Terracotta z limitowanej letniej kolekcji (2009) Fard Indien, poj.2g, kolor 02 Holy Smoke (ciemny, iskrzący brąz), raz wypróbowany, produkt nie był pierwotnie napełniony po samą górę opakowania. Zapakowany w pudełko.

biala_malpeczka jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-10-16, 23:20   #83
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
Dopisalam jeszcze troche do poprzedniej odpowiedzi.
Szczerze to niezbyt pamiętam jaki efekt nadaje ten róż, z tego co sobie przypominam, a testowałam ten róż chyba tylko raz, to nadaje ładny, świeży kolor różu, ta druga część idealnie nadaje się na szczyty kości do rozświetlenia, efekt jest dosyć naturalny, subtelny, ale widoczny, ogólnie tak jak przypominam sobie pierwsze wrażenie to byłam bardzo zadowolona. Oddaję go tylko dlatego ,że mam sporo róży i musiałam po prostu coś odrzucić.

---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ----------

Cytat:
Napisane przez biala_malpeczka Pokaż wiadomość
Nevado, nie wyszło nam z Vanilią ale może znajdziesz coś u mnie za to ? Mam dwa pozostałe kolory i tego akurat mi brakuje do kolekcji, a bardzo lubię te cienie

- Sypki cień Terracotta z limitowanej letniej kolekcji (2009) Fard Indien, poj.2g, kolor 02 Holy Smoke (ciemny, iskrzący brąz), raz wypróbowany, produkt nie był pierwotnie napełniony po samą górę opakowania. Zapakowany w pudełko.
Za sam cień trudno mi będzie coś znaleźć, u Ciebie interesują mnie tylko perfumy, chyba ,że przywołałybyśmy ponownie temat wanilii
Stary 2009-10-16, 23:20   #84
asik123456789
Zakorzenienie

A nie masz jakiegos rozswietlacza w cieplym kolorze? Wpadajacego w rozo-brzoskwinie (ale nie takiego bardzo brzoskwiniowego). Czy ten roz rose dragee jest w sprzedazy? Bo jesli tak to sprawdzilabym go sobie.
Stary 2009-10-16, 23:22   #85
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:

Za sam cień trudno mi będzie coś znaleźć, u Ciebie interesują mnie tylko perfumy, chyba ,że przywołałybyśmy ponownie temat wanilii
Hmm, a co proponujesz ?

Stary 2009-10-16, 23:22   #86
KNK
Zadomowienie

Cytat:
Rozumiem, mi z kolei nie opłaca się wymiana proponowana przez Ciebie Ale Young Punk za Hermesa chętnie przygarnę
tak myslałem ale mnie z kolei nie opłaca się oddawać cienia za 15ml, jak 100ml kosztuje 310pln

ale wiesz że ten rytuał targów z tobą sam w sobie jest pełen uroku

Stary 2009-10-16, 23:33   #87
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
A nie masz jakiegos rozswietlacza w cieplym kolorze? Wpadajacego w rozo-brzoskwinie (ale nie takiego bardzo brzoskwiniowego). Czy ten roz rose dragee jest w sprzedazy? Bo jesli tak to sprawdzilabym go sobie.
Mam dwa śliczne ze Smashbox, jeden Soft Lights w kolorze Lens, drugi soft Lights Duo w kolorze Film / Premiere.
Tutaj zdjęcie.
Ten w środku również posiadam na wymianę

---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ----------

Piszecie szybciej jak ja Wam odpisuję

Cytat:
Hmm, a co proponujesz ?
No właśnie jak patrzę na Twój wątek to co raz więcej mi się podoba
Wpadło mi w oko kilka perfum i musiałabym jutro przetestować, głównie takie w pojemnościach do 50ml Oczywiście zawiesiłabym swoje oko na jednym i może coś byśmy wykombinowały

Cytat:
tak myslałem ale mnie z kolei nie opłaca się oddawać cienia za 15ml, jak 100ml kosztuje 310pln

ale wiesz że ten rytuał targów z tobą sam w sobie jest pełen uroku
Masz rację, ale wiadomo ,że cena nie jest proporcjonalna do ilości ml
Co do ostatniego zdania, cieszę się ,że chociaż Ty tak myślisz Szczerze to nie lubię brać tego tak na poważnie, ale po prostu gdybym nie trzymała ''fasonu'' dawno poszłabym z torbami, takie jest życie
Stary 2009-10-16, 23:42   #88
KNK
Zadomowienie

Cytat:
Masz rację, ale wiadomo ,że cena nie jest proporcjonalna do ilości ml
Co do ostatniego zdania, cieszę się ,że chociaż Ty tak myślisz Szczerze to nie lubię brać tego tak na poważnie, ale po prostu gdybym nie trzymała ''fasonu'' dawno poszłabym z torbami, takie jest życie
ale mimo wszystko jeżeli możesz napisz ile warte są dla ciebie te dwa flakoniki, bo zgadzam się dwa za cień to za duzo ale jeden w moim odczuciu to za mało, a ja mam pewien plan

Stary 2009-10-16, 23:51   #89
biala_malpeczka
Zadomowienie

Cytat:

No właśnie jak patrzę na Twój wątek to co raz więcej mi się podoba
Wpadło mi w oko kilka perfum i musiałabym jutro przetestować, głównie takie w pojemnościach do 50ml Oczywiście zawiesiłabym swoje oko na jednym i może coś byśmy wykombinowały
Ok, to daj znać co wymyślisz
Ale uprzedzam, że przy niektórych zapachach mogę kręcić nosem. Perfumy to moja wielka słabość, czasem żałuję wręcz, że mam tylko jedno ciało do perfumowania

Chyba, że dziatwę zacznę perfumować... No ale to już nie to samo

Stary 2009-10-17, 00:00   #90
Nevada87
Wtajemniczenie

GG do Nevada87

Cytat:
ale mimo wszystko jeżeli możesz napisz ile warte są dla ciebie te dwa flakoniki, bo zgadzam się dwa za cień to za duzo ale jeden w moim odczuciu to za mało, a ja mam pewien plan
Domyślam się, ale ja też mam plan Plan aby nabyć cień Young Punk taniej jak za 80zł Mój Hermesik wart ok70-80zł, dwa razy za tyle został sprzedany na ebay - konkretnie 73zł i 78zł nie licząc ceny wysyłki.
Trudno mi wyceniać nie mniej ten zapach, wolałabym na coś zamienić i tyle

---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ----------

Cytat:
Ok, to daj znać co wymyślisz
Ale uprzedzam, że przy niektórych zapachach mogę kręcić nosem. Perfumy to moja wielka słabość, czasem żałuję wręcz, że mam tylko jedno ciało do perfumowania

Chyba, że dziatwę zacznę perfumować... No ale to już nie to samo
Mam to samo co Ty. Po za tym mam skłonność do trzymania się kurczowo perfum ,które przeznaczyłam na wymianę i wymyślam powody dla których nie chcę ich oddać lub finalnie robię to z bólem serca. Tak naprawdę każdy zapach jaki nabyłam miał coś w sobie co początkowo mnie urzekło, zapachy często łączą się z emocjami, w końcu poprawiają humory, przypominają o ważnych wydarzeniach, a flakoniki nierzadko są cudowne i jak takie skarby oddać...najgorsze jest jednak przy takiej ilości wybieranie zapachu jakim się w danym dniu wyperfumować, zawsze jest kilka typów i tak jak piszesz ciała nie starcza

Konkretnie z Twojego zbioru kramikowego podoba mi się niebieska La Perla , może Inside (na zapas), Jasmin Noir, Lolita L (na zapas), Suu...
Coś z tych rzeczy

Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości