|
|
#61 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Nevado, czy interesowałby Cię zapach Naked Honey MAC (20 ml z ubytkiem 3 psików), z kartonikiem, za jedną z małych wanilii (NIE tę z Madagaskaru) + odlewkę molekuł 5ml?
|
|
#63 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Perfumy,niszowce,ciekawa kolorówka MAC, Dior, Chanel, Guerlain...Zapraszam :-)
Cytat:
Cytat:
Dziękuję za propozycję.Pozdrawiam. Cześć, Ambre Fetiche niestety nie przypadło mi do gustu, dziękuję za propozycję. Pozdrawiam.
|
|
|
#64 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 48 pkt / 98% pozyt.
|
Podoba mi sie kilka rzeczy. Najbardziej:
roz dior rose dragee roz chanel tweed pink shimmer diora Co z tego moglabys oddac? Aktualnie szukam roznego rodzaju rozy, rozswietlaczy, pryzm (ale nie brazujacych tak jak Twoje). Szukam tez pielegnacji clarins i nuxe.
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1272306 Edytowane przez asik123456789 Czas edycji: 2009-10-16 o 20:43 |
|
|
|
|
#65 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To Burberry by mi pasowało |
|
|
|
|
|
#66 |
|
Zakorzenienie
Przekupka: 220 pkt / 100% pozyt.
|
Nevado, już jestem po obronie
5 lat na to czekałam... Wracając do Hypnose Elixir, to mam od 2 dni klasyczne Hypnose edp,ale jeszcze nie mogę się w nie wwąchać bo mam katar,więc nie umiem ich porownać. |
|
|
|
|
#68 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Przykro mi, ale tylko za Burberry, wklejam jeszcze dokładne zdjęcia zużycia. Cytat:
[1=4e9f92519f0a2c998a884c2 af4c543da9bfeb435_5ffce6a 84e16b;14771891]cos u mnie za khol Loose Powder Guerlain z 5 postu?[/QUOTE] Przykro mi, ale nic mnie nie zainteresowało, dziękuję za propozycję.
|
|
|
#69 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, mam na myśli oczywiście, tę Coco, którą wcześniej zaproponowałaś w wersji EdP. Pozdrawiam
|
|
|
|
|
#70 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#71 |
|
Zakorzenienie
|
A nie dobralabys czegos zeby wymienic sie za shimmer diora i rose dragee? Zalezaloby mi na tych 2 a lolitka ma spora pojemnosc.
|
|
#72 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Hatko, testowałam Sandalo i niestety nie przypadł mi do gustu, jest zbyt ''przykurzony'', przykro mi. Pozdrawiam serdecznie!
Cytat:
![]() ![]() Mi zależy na Twoich dwóch Lutensach, co w zamian? Dwa flakony Coco i Celle? Cytat:
Cytat:
bardzo trudno mi dogodzić już teraz, z doświadczenia wiem ,że pochopne decyzje nie są dobre, bo potem pomimo swej ''ładności'' taki kosmetyk leży nieużywany, teraz podchodzę do takich spraw bardziej rozsądnie
|
|
|
#73 |
|
Zadomowienie
|
Można się pogubić, w istocie. Zatem - tak, Louve i Douce Amere za Coco EdP i Ch. Celle. Wiesz, oczywiście, że Louve to mocno skoncentrowana Eau de Parfum Haute Concentration? Jak i pozostałe kompozycje z Czarnej Serii, ale przypominam, bo to może ucieszyć. Douce Amere to oczywiście EdP. Oba flakony to testery.
Mam nadzieję, że pomogłam Ci ogarnąć miejsce naszych negocjacji - jeśli potrzebujesz więcej zdjęć flakonów, mogę je zrobić i przesłać na PW? Sama natomiast byłabym Ci wdzięczna za fotografie Ambry Ch. Celle oraz Coco EdP Nie krępuj się pytać - obie strony muszą być usatysfakcjonowane z wymiany.
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Zdjęcie ,które masz w wątku raczej mi wystarcza, chodziło mi głównie o pojemności. Ja w każdym razie jestem zainteresowana wymianą Cześć Kamil ![]() Szczerze trudno mi powiedzieć, raczej czekam na propozycję wymiany. Jest to zapach u nas raczej niespotykany, chyba ,że o czymś nie wiem
|
|
|
#76 |
|
Zakorzenienie
|
No to w takim razie musze sie zastanowic bo szczerze to liczylam, ze wiecej za nia dostane
|
|
#77 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
zapachu chyba u nas nie ma, z tego co słyszałem jest to zapach tylko na lotniska, ale nie jestem pewien tego na 100% czy ten Hermes + plus Vanillia z magadaskaru za Young Punk by Tobie odpowiadało ? moze wątku coś jescze znajdziesz: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374281
![]() Edytowane przez KNK Czas edycji: 2009-10-16 o 23:05 |
|
|
|
|
|
#78 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jeszcze poza watkiem uzywana przez tydzien maskare clinique high impact. Ale podejrzewam, ze nie interesuja Cie uzywane? No i widze, ze masz miniatury. Napisz mi jeszcze jaki efekt daje ten roz diora-chodzi mi glownie o kolor i rozswietlenie. Ale raczej sie nie zdecyduje niestety bo z mojej strony to jest srednio oplacalne
|
|
#79 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Z pielęgnacji mam oryginalne próbki, po za tym np. olejek z drzewa herbacianego na niedoskonałości z The Body Shop, mam żel do mycia twarzy Effaclar, masła do ciała i balsamy The Body Shop... ogólnie co Cię jeszcze interesuje? Muszę jutro jeszcze poszukać, trudno mi wszystko na teraz ogarnąć...
|
|
|
#80 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopisalam jeszcze troche do poprzedniej odpowiedzi.
|
|
|
#81 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ale Young Punk za Hermesa chętnie przygarnę
|
|
|
#82 |
|
Zadomowienie
|
Nevado, nie wyszło nam z Vanilią ale może znajdziesz coś u mnie za to ? Mam dwa pozostałe kolory i tego akurat mi brakuje do kolekcji, a bardzo lubię te cienie
![]() - Sypki cień Terracotta z limitowanej letniej kolekcji (2009) Fard Indien, poj.2g, kolor 02 Holy Smoke (ciemny, iskrzący brąz), raz wypróbowany, produkt nie był pierwotnie napełniony po samą górę opakowania. Zapakowany w pudełko.
|
|
#83 | |
|
Wtajemniczenie
|
Szczerze to niezbyt pamiętam jaki efekt nadaje ten róż, z tego co sobie przypominam, a testowałam ten róż chyba tylko raz, to nadaje ładny, świeży kolor różu, ta druga część idealnie nadaje się na szczyty kości do rozświetlenia, efekt jest dosyć naturalny, subtelny, ale widoczny, ogólnie tak jak przypominam sobie pierwsze wrażenie to byłam bardzo zadowolona. Oddaję go tylko dlatego ,że mam sporo róży i musiałam po prostu coś odrzucić.
---------- Dopisano o 23:20 ---------- Poprzedni post napisano o 23:13 ---------- Cytat:
|
|
|
#84 |
|
Zakorzenienie
|
A nie masz jakiegos rozswietlacza w cieplym kolorze? Wpadajacego w rozo-brzoskwinie (ale nie takiego bardzo brzoskwiniowego). Czy ten roz rose dragee jest w sprzedazy? Bo jesli tak to sprawdzilabym go sobie.
|
|
#85 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#86 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ale mnie z kolei nie opłaca się oddawać cienia za 15ml, jak 100ml kosztuje 310plnale wiesz że ten rytuał targów z tobą sam w sobie jest pełen uroku
|
|
|
#87 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tutaj zdjęcie. Ten w środku również posiadam na wymianę ---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:25 ---------- Piszecie szybciej jak ja Wam odpisuję ![]() No właśnie jak patrzę na Twój wątek to co raz więcej mi się podoba ![]() Wpadło mi w oko kilka perfum i musiałabym jutro przetestować, głównie takie w pojemnościach do 50ml ![]() Cytat:
![]() Co do ostatniego zdania, cieszę się ,że chociaż Ty tak myślisz Szczerze to nie lubię brać tego tak na poważnie, ale po prostu gdybym nie trzymała ''fasonu'' dawno poszłabym z torbami, takie jest życie
|
|
|
#88 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#89 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ale uprzedzam, że przy niektórych zapachach mogę kręcić nosem. Perfumy to moja wielka słabość, czasem żałuję wręcz, że mam tylko jedno ciało do perfumowania ![]() Chyba, że dziatwę zacznę perfumować...
|
|
|
#90 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Plan aby nabyć cień Young Punk taniej jak za 80zł Mój Hermesik wart ok70-80zł, dwa razy za tyle został sprzedany na ebay - konkretnie 73zł i 78zł nie licząc ceny wysyłki.Trudno mi wyceniać nie mniej ten zapach, wolałabym na coś zamienić i tyle ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:52 ---------- Cytat:
![]() Konkretnie z Twojego zbioru kramikowego podoba mi się niebieska La Perla , może Inside (na zapas), Jasmin Noir, Lolita L (na zapas), Suu... Coś z tych rzeczy
|
![]() |
Nowe wątki na forum Targowisko: kosmetyki
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:57.

bardzo trudno mi dogodzić już teraz, z doświadczenia wiem ,że pochopne decyzje nie są dobre, bo potem pomimo swej ''ładności'' taki kosmetyk leży nieużywany, teraz podchodzę do takich spraw bardziej rozsądnie