|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4261 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie cz. V
A mleko musi byc przestudzone już. Zapomniałam dodać. Na dekorację można użyć płatków migdałowych
|
|
|
|
#4262 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i latwo sie rozpuszczaladaaaaaaaaawno tam nie bylam ![]() jak bedziesz miala jakis problem, wal do mnie
|
|
#4263 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale pupa mi się zrobiła taka niefajna od siedzenia.Też kiedyś miałam chude kolana, ale teraz już nie mam, mam wrażenie, że od jazdy konnej mi się troszeczkę umięśniły Cytat:
Lektur tak naprawdę nie ma co czytać, to nie jest jak w podstawówce, że trzeba było przeczytać, bo pytali o szczegóły. Teraz trzeba wiedzieć, że gdzieśtam jest impresjonizm, a gdzieś indziej coś innego i trzeba też się nauczyć tej debilnej, wziętej z kosmosu ideologii dorobionej w naszych czasach do każdej powieści czy wiersza. Ale to akurat nawet zabawne jest, tylko szkoda, że tragiczne w skutkach. Cytat:
|
|||
|
|
|
#4264 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4265 | |
|
Zakorzenienie
|
Problem mam w sumie tylko z brakiem czasu.. Jak się uczyłaś , też zdawałaś ja na maturze? Idę umyć paszczę
|
|
|
|
#4266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To rzeczywiscie masz masakre. Ale ja tez jestem załamana tym tygodniem. A ja chciałam sie zaczac uczyc na olimpiade z biologi. Ale jak mam brac materiał dodatkowy skoro z normalnym sie nie wyrabiam A teraz fronty opanowałam i marze o ty zeby isc spac.
|
|
|
#4267 | |
|
Zakorzenienie
|
Jyyli, o szczegóły nie pytają? Moje sprawdziany z treści są strasznie szczegółowe. Często są pytania o rzecz, która pojawiła sie w książce raz i tak naprawdę na nic w książce nie wpływa!
|
|
|
|
#4268 |
|
Zakorzenienie
|
ja chemii w LO w ogóle nie rozumiałam
![]() ale TZ jest mgr chemii i skończyl studia UAM dziennie 5 letnie, to coś powinnien wiedzieć
|
#4269 | |
|
Zakorzenienie
|
Większy problem niż z chemią mam z biologią, ale no jakoś muszę dac radę
|
|
|
|
#4270 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też mam ciężki przyszły tydzień niestety, wychodzi na to, że codziennie jakiś sprawdzian :/. Angielski, polski, chemię i fizykę przeżyję, bo materiał nie jest trudny, ale mam jeszcze tą głupią technikę (ostatnio mój najbardziej znienawidzony przedmiot obok wf-u
). A jak często używacie tego toniku aspirynowego? Chyba nie codziennie? Ja najpierw może zrobię sobie małą porcyjkę na plecy, żebym nie musiała używać filtrów (w końcu i tak są zawsze pod ubraniem). Później zamierzam wypróbować na twarz, ale muszę się zaopatrzyć w jakiś filtr - myślałam o Babydreamie, jeszcze wczoraj był w promocji, ale się rozmyśliłam. Zaciekawiły mnie też płatki antybakteryjne z Lidla (z kwasem salicylowym), może któraś z Was miała? |
|
|
|
#4271 | |
|
Zakorzenienie
|
aaa,
To masz rację, pewnie chyba coś wie
|
|
|
|
#4272 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4273 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż jest tak naprawdę niezdecydowany, ale nie chce, żeby za niego decydować i potrzebuje dużo wolności. Szanuję to, ale czasami jednak powstaja na tym polu konflikty. Ale żaden związek nie jest idealny. Na razie nie mam co narzekać, tylko trochę mnie niepokoi, co będzie, powiedzmy, za rok ![]() Cytat:
), a teraz znowu walczę o skręt. Tak naprawdę, przy nieodpowiedniej pielęgnacji można sobie nawet nie zdawać sprawy z tego, że ma się fale/loki.Cytat:
Cytat:
Naprawdę. O ile piersi zazwyczaj podobają się mężczyznom każde, to dzielę się oni jednak na zwolenników mniejszych i większych pup. A wiesz, nie można mieć wszystkiego naraz. A co do "pajacowania na dywanie"- uważam, że solidny trening może być duuużo bardziej efektywny, niż np. ćwiczenia na siłowni. A silnej woli mi też brakuje, a miałam walczyć z cellulitem A tak w ogóle, to nie narzekaj, piękna dziewczyna z Ciebie!!!
|
||||
|
|
|
#4274 |
|
Zakorzenienie
|
To wyjdzie taka masa mleczna
|
|
|
|
#4275 |
|
Zakorzenienie
|
ja zamierzam raz na kilka dni i zobaczę co wyjdzie
sprawdzimy go
|
|
#4276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gorzej z interpretacją, np. jak omawialiśmy Chłopów, to twierdził, że Jagna jest zepsuta do szpiku kości i że "lekko się prowadzi", a Antek to jej ofiara, a jak ja mam niby o tym napisać na maturze, jak to nieprawda? Też nie rozumiem. I nie rozumiem w ogóle, dlaczego każdy musi koniecznie zagłębiać się w polską literaturę, a nie np. w muzykę. Ja nie mogę tego przeżyć ![]() Ale i tak historia jest bardziej bez sensu niż polski ---------- Dopisano o 22:46 ---------- Poprzedni post napisano o 22:45 ---------- Ja używałam codziennie i się w ogóle nie łuszczyłam, a jestem jaszczurka, więc można spokojnie używać ![]() Chociaż może to efekt tego, że godzinę po toniku kładłam na twarz olej rycynowy
|
|
|
|
|
#4277 | |||
|
Zakorzenienie
|
któż to wie
![]() Cytat:
![]() Moje to są porste druty ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Dziewczyny, możliwe, żeby od wiatru i zimna lakier na paznokciach się złuszczył? ---------- Dopisano o 22:55 ---------- Poprzedni post napisano o 22:54 ---------- W ogóle, oliwka Hipp ma zbawienny wpływ na moja cerę
|||
|
|
|
#4278 |
|
Zakorzenienie
|
Już pewnie wszystkie pokładłyście się spać, a ja obejrzałam tak przejmujący odcinek Stargate: Atlantis, że nie zasnę, póki nie obejrzę następnego
![]() Wiecie co, cieszę się, że jestem chora, bo mam wymówkę, żeby nie ćwiczyć |
|
|
|
#4279 | |
|
Zakorzenienie
|
ja obejrzę zaraz Dr House i lecę spać. papa
|
|
|
|
#4280 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Kosmos ![]() Nic tylko kochać ![]() Zgadzam się w 100%...
|
|
#4281 |
|
Zakorzenienie
|
Jaaa wiecie co.. Z wlosowych rzeczy zostala mi tylko rzepa, seboradin, wax i jedna odzywka z serii AT z avonu
musze sie zaopatrzyc ! we wtorek jade do rzeszowa zrobie napad na auchan
|
|
|
|
#4282 |
|
Zakorzenienie
|
Też chcę do Auchana
Najbliższy mam w Białymstoku
|
|
|
|
#4283 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mój też - zrobi dla mnie wszystko, nawet gdy go o to nie proszę... do rany przyłóż aż się zastanawiam jak on wytrzymuje z taką zołzą jak ja gdy mnie opatula kołdrą w nocy to się złoszczę, że mi za gorąco ![]() Cytat:
do tej pory go nie odebrałam z www dziadostwo.. jestem wielce rozczarowana Cytat:
![]() Cytat:
masz prawo oczekiwać od niego, że spędzicie ze sobą weekend, skoro Ty się możesz dopasować to on też powinien.. prawda jest taka, że tylko rozmowa może pomóc.. a nie obracanie się na pięcie i wyjście. kwestia tego kiedy Tż to zrozumie i przyzna rację.Cytat:
zaintrygowało mnie to 'bez piekarnika' ![]() Cytat:
to ładny horror miałaś ja co noc mam sen na jawie wcinam czekoladki... największa masakra dla mnie jak nie mam nic słodkiego w pokoju.. albo nie.. gorsze jest jak wiem, że u rodziców w pokoju są czekoladki, a nie wypada mi do nich wchodzić , żeby grzebać po szafkach już zapisałam sobie przepis może po niedzieli zadziałam Cytat:
![]() ja jednym okiem oglądam Matrixa, bo w sumie nic ciekawego nie ma w TV... muszę się pochwalić, że już wiem, że będę zwolniona z 2 egzaminów uf.. przynajmniej coś ej dziewczyny straszna rzecz - wyłączył mi się słownik - jak piszę z błędami to mi się nie podkreśla
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4284 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja Was nadrobilam i ide spac
Do jutra...
|
#4285 |
|
Zakorzenienie
|
też uderzam w kimę
masakra już prawie jutro a jutro trzeba wstać na uczelnie
|
#4286 |
|
Zakorzenienie
|
http://wp.tv/i,Polroczne-dziecko-pod...l?ticaid=68ef7 jestem w szoku ! Na szczescie przezylo...
Tez zaraz sie zbieram, musze niestety rano wstac. Umylam wlosy i sprobuje koszulkowa metode Anariel dla uzyskania fal Zobaczymy co to wyjdzie jak wstane.Co do hipermarketow - u mnie ostatnio otworzyli drugi Frac, Inter Marche i buduja drugiego Lidla. Nie wiem po co tyle tego... Juz lepiej zeby Auchana postawili |
|
|
|
#4287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
!Cytat:
a nie szarpałoby włosów? [/QUOTE]To... To jest najcudowniejsze co mam do wlosow! Serio . Kocham to sprzecicho niesamowicie. Boskie jest, ale jak sie samemu robi to nie ma tyle przyjemnosci, dlatego niecnie wykorzystuje mojego chlopca . Przyznaje, ze sama jak pierwszy raz zobaczylam to mi sie z czyms wlasnie do trzepania jajek skojarzylo .Cytat:
? O co z tymi pangami chodzi? Ja co prawda nie jem miesa, ale moja rodzina czasem wlasnie chyba pange wcina ...Cytat:
Cytat:
.Motylku! Dolaczam sie do goracych prozb o przepis na ciasto bez piekarnika. Chetnie bym jakies ciacho upichcila ale... nie mam piekarnika A no i nie pochwalilas mi sie w koncu kiedy ?A wszystkim zagrzebanym w ksiazkach i meczonych w szkolach - duzo sily i wytrwalosci! .
|
|||||
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#4288 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
Ja od 1,5 h na nogach ale nieźle mi się wstawało, właśnie wypiłam kawkę zjadłam śniadanie i idę się szykować bo na 8.00 mam być na uczelni. Jak na złość mam dzisiaj nie fajne włosy, jakieś obciążone i brzydko się ułożyły Miłego dnia Wam życzę, nie piszcie za dużo żeby mnie nie zastała kolejna część wątku jak wróce |
|
|
|
#4289 | ||
|
Zakorzenienie
|
mmm, szkoda, a może dobrze, że aukcja sie skonczyla
![]() Cytat:
koniec sierpnia 2010 ![]() Cytat:
TZ wrócil cos po 2, a przed 7 dzis wstał i na uczelnie pojechal, bo ma zajęcia do 17 (robi podyplomówke). Siedziec musi do końca, bo inaczej odrabiałby z inna grupą zajęcia. wczoraj ten "piach" z aspiryny dalam na twarz i zrobilam "peeling", dzis zero uczulenia mam, a skóra jaka gładka
|
|
#4290 |
|
Zakorzenienie
|
witam Dziewczyny
mnie obudził okropny kaszel ale niedlugo idę na uczelnie i w sumie nie wiem czy wyrobię do końca bo mam zajęcia prawie do 20 od 10 rano
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:07.

Ta Bayerowska droga, spróbuję tańszą znaleźc i to wyrównąć 

Ja mam rozstępy ale nie są aż tak widoczne

). 

musze sie zaopatrzyc ! we wtorek jade do rzeszowa
dziadostwo.. jestem wielce rozczarowana
zaintrygowało mnie to 'bez piekarnika'
. Przyznaje, ze sama jak pierwszy raz zobaczylam to mi sie z czyms wlasnie do trzepania jajek skojarzylo
? O co z tymi pangami chodzi? Ja co prawda nie jem miesa, ale moja rodzina czasem wlasnie chyba pange wcina
...
.
ale niedlugo idę na uczelnie i w sumie nie wiem czy wyrobię do końca bo mam zajęcia prawie do 20 od 10 rano