|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Wszystko o Oriflame cz. III
Zgubiłam karte konsultanta i nie ma teraz numeru i nie moge zrobic zamówienia..;( co mam teraz zrobic ?
|
|
|
|
#3842 |
|
Zadomowienie
|
Możesz wyrobić sobie nową. Dziś jak byam w filii to babeczka przy mnie prosiła o wydanie nowej. Tylko chyba trzeba jakiś świstek wypełnić i im zanieść albo wysłać. Takie wyrobienie nowej karty kosztuje 15 zł.
|
|
|
|
#3843 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3844 |
|
Raczkowanie
|
Asgoja i da_gie dzięki za odpowiedzi. Też tak myślałam a wy mnie upewniłyście.
Ja nigdy nic nie miałam z Oriflame. Co jest godne polecenia?
|
|
|
|
#3845 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3846 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny
kiedys przedluzenie czlonkostwa pojawialo sie automatycznie podczas skladania zamowienia w danym katalogu/miesiacu (*co rok od dnia zapisania sie) Czy teraz jest tak nadal? Czy trzeba w jakis inny sposob przedluzyc czlonkostwo? Pytam gdyz zapisywalam sie w padzierniku 2006 albo 2007.. i teraz chcialabym zlozyc zamowienie i od razu zalapac sie na wznowienie czlonkostwa za 1zl (w tym roku opuscilam chyba ze 2 albo 3 katalogi) Prosze o informacje Z gory dziekuje Pozdrawiam
|
#3847 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jak chcesz znać dokladną datę znajdź sobie jakąś fakturkę tam na górze chyba ostatniej strony pisze data wznowienia czlonkostwa Po tej dacie bedzie ci się samo dopisywalo. ZObacz może jeszcze n ten katalog się ząlpiesz i na 1 zł wznowienie
|
|
#3848 |
|
Nie depcze krokusów
|
Coś się znajdzie
![]() Np. tusz do rzęs Wonder ma rewelacyjne opinie na KWC.
|
|
#3849 |
|
Zakorzenienie
|
wonder jest super
ja nie widzę żadnych efektów albo nie umiem go używać
|
#3850 |
|
Nie depcze krokusów
|
Nie wiem, który to :/ Jeszcze nie używałam.
|
|
#3851 |
|
Raczkowanie
|
Zapewne chodzi o ten z serii Optimal Radiance Energy. Ja go mam i dla mnie jest dość dobry ma maleńkie drobinki i moją buzię delikatnie wygładza. Ja robię w ten sposób że wysypuję trochę na dłoń i dodaję wodę dosłownie po kropelce aż zrobi się papka, nakładam na buzię i "smaruję". Wtedy jest ok.
Moja rada - nie przesadzać z wodą bo robi się rzadkie i |
|
|
|
#3852 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A jeszcze mam pytanie. wchodząć na stronę ori w raporty jest coś takiego jak wznowienie członkostwa. Wchodzę tam i wyswietla się mój adres e-mail i nr katalogu (obecnie 14) i jest zielony odnośnik wyślij. O co w tym chodzi? Mogę sama sobie wysłać zgłoszenie że chce wznowić członkostwo w 14 czy jak??
konsultantka Oriflame 6% Edytowane przez bernatunia Czas edycji: 2009-10-17 o 08:39 |
|
|
|
|
#3853 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3854 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Coprawda mam jeszcze parę miesięcy do odnowienia ale zawsze warto wiedzieć ![]() Ale jeszcze chciałabym wiedzieć ile ta "przyjemność" kosztuje. Pamiętam, że jak kiedyś byłam w ori (chyba z 16 lat temu) to kosztowało dość sporo ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ---------- Cytat:
Swoją drogą ja robię sobie tym peeling podczas kąpieli w wannie. wtedy moczę wodą twarz (troszkę) potem sypię troszkę proszku na wilgotne dłonie i wsmarowuję w twarz. Pojemnik jest tak skonstruowany, że nie wylatuje tego proszku bardzo dużo tylko tak akurat i w każdej chwili można sobie go dołożyć
|
||
|
|
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzięki za radę
|
|
#3856 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Przyjemność kosztuje tyle, ile wpisowe w danym katalogu .
|
|
|
|
|
#3857 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Pani Buka
|
ja sobie zamówiłam żel do twarzy TeaTree ostatnio i jestem mile zaskoczona jego wydajnością, fajny
![]() a z katalogu 14 na razie w ogóle nie mogę zebrac zamowien za zamówienie poniżej 100 PP dopłaca się 10 zł opłaty detalicznej, tak? tylko to?
|
#3859 |
|
Zakorzenienie
|
to zależy gdzie zamawiasz; opłata detaliczna 5zł, opłata jesli zamawiasz na biuro 10zł, paczka z dostawą do domu 10zł.
|
#3860 |
|
BAN stały
|
Opłata detaliczna czyli kiedy zamawiam w filii i odbieram tez tam tak?
Dziewczyny ja w ogole mam problem z tym Oriflame.... Jestem w nim od tygodnia (za namowa ciotki). I cos czuje, ze chyba nic z tego nie bedzie... Dziewczyny w ogole nie chca patrzec na Oriflame, wola Avon... bo lepszy i tanszy,tia... W ogole wydaje mi sie, ze produktow Oriflamu chetniej uzywaja panie w troche straszym wieku niz nastolatki i studentki... Ja od pazdziernika zaczelam studia i jeszcze prawie nikogo nie znam. Glupio mi tak podchodzic do obcych osob... No i w ogole cos czuje, ze nie bede miala zbytu na te komsetyki... Jestescie juz bardziej doswiadczone, moze pomozecie mi i dacie pare cennych wskazowek? Bede bardzo wdzieczna |
|
|
|
#3861 |
|
Nie depcze krokusów
|
Jako studentka masz znacznie łatwiej, możesz położyć od niechcenia obok siebie katalog w trakcie przerwy, zostawić na portierni ze swoim numerem telefonu czy gg, na tablicy ogłoszeń... Avon ma szerszy asortyment i nie ma tych koszmarnych, wielomiesięcznych braków :/ Za to konsultantek A. jest więcej, więc możesz zaoferować ludziom coś innego.
|
|
#3862 |
|
Raczkowanie
|
Hej
Bardzo dawno mnie tutaj nie było. Muszę przyznać, że tymczasowo zrezygnowałam z Ori. Ale zobaczyłam nowy katalog i chyba nowa siła we mnie wstąpiła. Zobaczę jak pójdzie wdrążenie się z nowym katalogiem Powiedzcie mi, czy jeśli przez kilka katalogów nie składałam zamówień to poniosę jakieś koszty, jeśli teraz to zrobię? I czy oferta dla nowych konsultantów (bony na 20,30,40 zł i portfel) będą obowiązywać także w katalogu 15?
|
|
|
|
#3863 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Odnośnie bonów: na pewno w 15 obowiązują. Co do portfela jestem na 99% przekonana, że już nie będzie dostępny. Mniemam również, że wpisowe będzie już wynosić 19 zł.
|
|
|
|
|
#3864 |
|
Zakorzenienie
|
W katalogu 15 wpisowe będzie wynosić prawdopodobnie 19zł, a PW to tylko czeki: 20,30 i 40 zł. Może znów za 1 zł będzie w kat 16 i 17 - tak przynajmniej było w zeszłym roku
|
|
|
|
#3865 |
|
Raczkowanie
|
Dziękuje bardzo
Ma może ktoś jakieś przecieki, co bedzie w PW do katalogow 16-17?
|
|
|
|
#3866 |
|
BAN stały
|
Ja we wtorek bede sie oficjalnie zapisywac do oriflamu. Czyli bede od katalogu 14. Niestety watpie zebym uzbierala 100 PP w tym katalogu
Jesli nie uzbieram teraz 100 PP to rozumiem, ze moj program powitalny przepada? I nawet jesli w nastepnym uzbieram te 100 PP to i tak nic mi po tym?
|
|
|
|
#3867 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ech... Rzadko kiedy mamy przeciek co będzie 1 katalog do przodu, a co dopiero 3. |
|
|
|
|
#3868 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a najlepiej zacznij działalność już teraz, roześlij znajomym linki do katalogu, reklamuj się, że jesteś konsultantką dasz radę
|
|
#3869 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ale to dopiero jak zamowienie przyjdzie, wiec bedzie juz za pozno.... Moglabym sie zapisac dopiero w 15, ale tam juz chyba nie ma oplaty 1zl tylko 19 zl... Tzn. ze zamiast dawac znajomym katalog na zywo moge do niego rozsylac link znajomym na gg? |
|
|
|
|
#3870 |
|
Zakorzenienie
|
na stronie oriflame.pl jest katalog online, identyczny jak ten, który funkcjonuje w drukowanej wersji
więc możesz im już pokazać Sponsor może Ci nabić zamówienie, zamawiając przez Ciebie produkty dla swoich klientów - punkty i tak liczą się do jego struktury, więc nie traci rabatów, a jeśli dwie osoby rozpoczną PW w kat. 14 to on dostaje czerwony portfel, więc mu się to opłaca zresztą nawet nie chodzi o ten portfel, PW po prostu motywuje konsultatów i zachęca ich do pracy, pomaga się rozkręcić porozmawiaj o tym ze sponsorem! jeśli jednak okaże się, że np. nie ma już zamówień, to przyłącz się lepiej w kat. 15. Lepiej najpierw wydać 19 zł, a w perspektywie zyskać zniżki, które przewyższą ten jednorazowy wydatek... zresztą jeśli w pierwszym katalogu zrobisz 200 PP to opłata wpisowa zostaje Ci zwrócona gdybyś zdecydowała przystąpić w kat. 15 to będziesz miała ponad 3 tygodnie (katalogi możesz kupić wcześniej i zacząć już zbierać zamówienia) i jest duża szansa, że zyskasz te 200 PP a plakat może Ci zamówić Sponsor
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

. Będziesz mogła robić zamówienia.

ja nie widzę żadnych efektów
albo nie umiem go używać

Coprawda mam jeszcze parę miesięcy do odnowienia ale zawsze warto wiedzieć 

Jesli nie uzbieram teraz 100 PP to rozumiem, ze moj program powitalny przepada? I nawet jesli w nastepnym uzbieram te 100 PP to i tak nic mi po tym?