![]() |
#151 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() a do roboty też muszę się zmobilizować tylko najpierw muszę posprzątać pokój, bo tutaj nie da się uczyć już ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#152 | |||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Melduję, że ma głowa słaba jest. xD Wypiłam w ciągu 5 minut z 8 łyków i niedobrze mi się zrobiło, więc przestałam pić. ![]() Mnie? A za co? ![]() ![]() Cytat:
Wiecie jak wtedy wciąga. xD Cytat:
![]() ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14771786]ale w zwykłego czy w pająka ![]() ![]() Pająk jest najlepszy. ![]() Cytat:
![]() A co tańczysz/tańczyłaś? ![]() Też wielkobiuściasta? Piona. ![]() Cytat:
![]() O jaa. ![]() Mówię tak uniwersalnie. ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Gratuluję piątek. ![]() Ja nie mam jeszcze żadnej. ![]() ![]() wpadaj tu częściej. ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#153 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
nigdy tego nie zrobię, bo bym chyba nie wyłączała pasjansa ![]() edit brat już mnie postraszył, że wraca za tydzień, bo musi dowód odebrać i złożyć wniosek o kredyt ;]]]
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2009-10-17 o 09:37 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#154 | |
Rozeznanie
|
Dzień dobry Żbiki
![]() Ja też, koniecznie ![]() Tylko przydałoby się komputer wyłączyć, żeby nie kusił ![]() Cytat:
![]() No proszę, jaki urodzaj piątek ![]() Dzięki ![]() Haha, no to teraz już nie czuję się taka beznadziejna ![]() ![]() Na usprawiedliwienie mojego braku jakichkolwiek zdolności pasjansowych dodam, że jestem za to mistrzynią sapera ![]() -- Sprzątnę trochę i ruszam w kierunku książek. Miłego dnia ![]()
![]() |
#155 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
----------- Idę porobić zadanka. ![]() Miłego dnia. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#156 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() zgadzam się z Tobą. ![]() spałam dobrze, dzięki ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja chyba chcę kawałek przed kolana, bo za kolana automatycznie mnie skróci. W głowie już sobie ją wyobrażam, mam nadzieję, że taką znajdą. Ale granatowy kolor to też świetny pomysł. Nie rozumiem ludzkich zachować. Przynajmniej jej. Dosłownie przez cały wrzesień nie pisałyśmy na gg, gadałyśmy bardzo mało w autobusie, w zasadzie stałyśmy się sobie obce a ona takie coś. Ogólnie nie wrzucam takich ckliwych opisów, a że przydarzyła się okazja, że zrozumiała co tak na prawdę czuję to go dałam. I mogę z pełną świadomością napisać, że ona do tego doprowadziła. No ale nie będę Wam tego wypisywała bo duuużo tego. ![]() dzień doberek;* Ewuni mądrej wieczorem zachciało się pić, a że nie było nic, to wlałam sobie zimnego mleka do kubka. I też cierpię, gardło mnie boli. Wstałam o 10:30 ![]() ![]() Tymczasem wypiję kawkę, porobię testy i zabieram się za WOS. " ![]()
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-17 o 10:19 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#157 | ||
Zakorzenienie
|
Effcia, "przyjaciolka" to Ty sie nie przejmuj, taka "przyjaznia" se glowy zawracac nie warto.
Dopiero wstalam do 4tej sie budzilam usypialam, budzilam usypialam, w koncu wstalam, trzasnelam TZ bo spalismy w nie ta strone i na rozwalonym wyrku (usnelismy ogladajac film). Jak to WY piatek nie macie? No wstydzcie sie dziewuszki... Nadrobic mi to ale juz! Jak mi do konca przyszlego tygodnia przynajmniej trzy z was o piatkach nie poinformuja, oj to bedzie mielonka ![]() Beas, sie postaram, obiecuje. Mam nadzieje dzielnie was nadrabiac.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzieeeeeeeń dobryyyyyy
![]() ale się nie wyspałam. Martyna, nie ma więcej siedzenia do 1 na gg! ![]() ![]() zaraz powie, że to przeze mnie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() wiesz, ja nie mam nic przerobionego z vademecum ![]() (no dobra... to co miałam na klasówce... :p) Cytat:
![]() a tak serio, to ja lubie jego głos ![]() kuurdę, czuje, że moje odkładanie wszystkiego na potem, nie wyjdzie na dobre ![]() ![]() tak to już chyba z rodzeństwem bywa ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() TWARDA GŁOWA! ![]() ![]() A dałaś opis po tym jak ona spytała? czy najpierw i dopiero potem ona spytała? Cytat:
![]() ![]() hahaha, ja liczę na piątke z geo, na której przepisałam kartkówkę z zeszytu ![]() słowo harcerza ![]() ![]() spadam na ten mecz, łaaa ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#159 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Nie ma co podziwiac, jest trochę trudniej, muszę sobie sama gotować etc., ale większość z was za rok też to przeżyje, ja musiałam się tylko z tym zmierzyć 2 lata szybciej :P Ta, megawielkobiuściasta, 75E a rozmiar ubrań 38 -.- (tyle, że już się w to 38 ledwo dopinam i postanawiam dietę ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() a ja mam piatke jak narazie z WOSu i z polskiego ![]() dzien dobry ![]() wczoraj juz od rana wiedziałam ze bede miała zły dzien ;/poza tym pare spraw nałożyło sie 'na siebie ' i przerosło mnie. ;/. wstałam dosyc późno , ale pokój posprzatany, dół też. też sobie uswiadomiłam ze cho.lera nic praktycznie jeszcze nie powtarzałam do matury. czas mi leci chol.ernie szybko. muszę wziaźc się w garśc bo ostanio niezaciekawie było;/ miłego dnia ;* |
||
![]() ![]() |
![]() |
#161 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() głowa, że tak napiszę się WYROBIŁA. ![]() ![]() tzn. ona mnie pyta co się stało, bo miałam smutną minkę, a potem walnęłam ten ckliwy opis, na co ona "żeby się nie skończyła", i ja jej na to, że "chyba już się rozpadła", ona na to, że ja "nie rozmawiam z nią" a ja "chyba nie bardzo mamy o czym rozmawiać" i kuuuniec rozmowy. No kurcze wkurza mnie takie coś. ![]() eee tam. ![]() baw się dobrze;* posprzątam ten bałagan i zabieram się za WOS.
![]() |
#162 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co ![]() Ja tez ![]() ![]() Nie, po pół godziny załapała i już było ciepło ![]() Cytat:
![]() ![]() Mam takie do połowy pleców, to obetnę z 10-15 cm ![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14771394] ale krótko ? ![]() też chce sciąc tak krótko jak miałam ;] ale to chyb po studniówce ![]() Moje włosy teraz upięte w kok będą wyglądały ogrooomniaaaaście. Chociaż i tak powiem fryzjerce, że ma być ciasno, bez żadnego tapirowania, nabłyszczania i taki paskudnych, nie wiem, jak to nazwać, pętelek ![]() ![]() Cytat:
![]() chociaż ja jestem przeciwniczką załatwiania takich spraw na opisy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Wczoraj się jakoś z Tżtem zasiedzieliśmy i nawet do Was nie wpadłam ![]() ![]() ![]() I u Was też tak zimno? Nie mam rękawiczek, które by mi pasowały do szalika ![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#163 |
Zakorzenienie
|
ej, Marta ! bo to przez Ciebie ! kto mi opowiadał swoje traumatyczne przeżycia z dzieciństwa?! o pontonach w mieszkaniu?!
a z tej Twojej czachy to się śmiałam nawet po przebudzeniu ![]() wróciłam z cmentarza, posprzątałam z mamą grób babci i dziadka. jak weszłyśmy na cmentarz, to normalnie szok.. wszystkie pomniki przykryte półmetrową warstwą liści -.- ręce mnie bolą. i mózg też ![]() Kamila, bierz się w garść. Ewa, nie przejmuj się tą pseudo przyjaciółką. Beata, Ty pijaku, Ty! ![]() Szpiegu, zaglądaj do nas częściej ![]() ![]() ![]() idę Żbiki sprzątać. bo mam bajzel na kółkach. ![]()
#164 | |||||
Zakorzenienie
|
Cześć Ćmy ;*
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() _____ Byłam dziś na treningu słuchajcie i BĘDZIEMY MIAŁY NOWE SUKIENKI! ![]() ![]() ![]() A moja babcia rzuca palenie, od tygodnia nie pali i jest nie do zniesienia. Czuję, że jakby mogła, to by wszystkich zagryzła. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#165 | ||
Zakorzenienie
|
Czy konserwa to nie wiem.
Zagladac czesciej bede... A w sapera sobie wyobrazcie grac nie umiem. A poza tym wymiotowac mi sie chce, bo od kad moj stary bardzo TZ zdawal mature to sie tematyka holocaustu nie pojawiala, a ja tutaj mam dwa wypracowanka bo "a zobaczycie, w tym roku bedzie" nosz cholera. Niedobrze mi, II WŚ to temat dla mnie tak nieprzyjemny nie do tkniecia, ze ja naprawde podziekuje. Ale niestety nasza psorka nas nim katuje ![]() Star, ja 4 miesiace niepalilam, z czego miesiac bez niquitinu, niestety moja mama wrocila ze szpitala, kopcic mi zaczela, wpychac sie do mego malego krolestwa z fajkami i znowu zaczelam, na tydzien, a dzisiaj sobie ssam niquitin. Ale babci nie polecam, niewiem ile ma lat i jak na nia to moze podzialac. Ale powiem tyle, skuteczne to cholerstwo. Babcia po 1 4mg pastylce poczuje sie jakby 6 papierochow wypalila. Po jakims czasie (bo to inny rodzaj nikotyny mimo wszystko, bez subs. smolistych) stwierdza sie ze sie juz nie potrzebuje. Sadze ze po tygodniu dwoch znowu odstawie. Wy tu o kieckach fryzurkach... a my studniowki nie mamy ^^
-A ty kto? -Dobra wróżka. -Z siekierą? -A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach? Edytowane przez SzpiegZKrainyDeszczowców Czas edycji: 2009-10-17 o 13:19 |
||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#166 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale idę, idę ![]() bo muszę kupić parę rzeczy :P skaaaaczęęęę z raaaadooooości ![]() uu z kompem na nogach to już z tysiąc razy usnęłam :P w ubraniu zresztą też ![]() Cytat:
może jeszcze z czegoś mam a nie wiem ![]() np. nie wiem co mam z spr z niemca xD z tego, który umiałam na pamięć xD Cytat:
![]() jak to?? ![]()
![]() |
#167 | ||
Zakorzenienie
|
Kasia, wieczorowka dla doroslych to nie mamy studniowki noo... za szkole bulimy tyle ze studniowek daloby sie i dla was wszystkich zrobic
![]()
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, ale tak czy siak co to za matura bez 100dn ![]()
![]() |
#169 | ||
Zakorzenienie
|
To taka gdzie uczniowie po zdanym egzaminie ida tak sie uchlac i pouzywac wszelkich uzywek, z powodu tego fantastycznego uczucia ulgi pt. "Mam 20/25/30/35 lat i wlasnie mimo wszelkim przeciwnosciom zdalem/lam mature!"
![]()
![]() |
#170 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() to się chyba nie zmienia niezależnie od wieku ![]()
![]() |
#171 | ||
Zakorzenienie
|
Przy wieku 20-30 uczucie ulgi zdecydowanie przewaza
![]()
![]() |
#172 |
Zakorzenienie
|
ja też jestem przeciwniczką, ale to był jedyny sposób żeby zakończyć tą głupią sytuację. Przynajmniej mam to z głowy.
przyjęłam to na klatę i się nie przejmuję. ![]() weszłam na chwilę, coby przeczytać co piszecie i lecę dalej męczyć zadania z matmy ![]()
#173 |
Zakorzenienie
|
jeeeeju, a jak mi się chce spać!
Ewa, to dobrze, że na klatę ![]() ![]() piję sobie tymbark classic pomarańczowy ![]()
#174 |
Zakorzenienie
|
noo raczej, że na gołą
![]() ![]() ejjj nie chce mi się. Matma to zło.
#175 |
Zakorzenienie
|
nie no wiem, to nie ulega wątpliwości
![]() ![]() a cóż to za wynalazek ;>
#176 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;14771786] ide dziewczyny spac ;] bo sie dołuje i kurcze płacze ;] ;*[/QUOTE] ![]() No ja się dziś czuje jak ten wy.rucha.ny zając ![]() Rano pojechałam z siostrą do kina na Odlot ![]() ![]() A teraz sprzątałam. ![]() I zaraz idę się uczyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#177 | |
Zakorzenienie
|
mniam
![]() napisane,ze sok 100% (ale on taki 100%,ze o ja pier.dole ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#178 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() że niby tam takie fusy fruwają, że miąsz czy coś ;> ;D
![]() |
#179 |
Zakorzenienie
|
A podobał mi się.
Pies As był najlepszy ![]() Seans o 10 a wkinie całe 4 osoby, z nami ![]() Nie cierpię takich soków z czymś pływającym, fuuuuuuj |
![]() ![]() |
![]() |
#180 |
Zakorzenienie
|
toż to samo zdrowie!
100% naturalny sok! xD świeżo wyciskany i takie tam ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:10.