![]() |
#151 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
Cytat:
![]() ![]() em, dzięki za namiary ![]()
![]() |
#152 | |||||||
Zakorzenienie
|
Zmianiałam szampon, to hcyba pozostałośc po poprzednim Fructisie Color... Bo dzis już mam czyste włosy bez skórek- po Fructisie Volume bezsilik.
![]() Ice- no więc moja opinai o tym Fructisie jets taka: Nie obciąża rzeczywiście, moich kudłów nie wysusza ale niestety robią się dredy więc ja chyab jednak potrzebuję szamponów z silikonami. Cytat:
![]() ![]() Brawo za wtrwałość ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Za odleweczki także się wzięłam dzielnie jak za próbki saszetkowe ![]() Zel do demakijażu oczu (tez od Mag) AA rozświetlenie nie podrażnił mnie chociaż oczywiście wcisnęłam sobie z wacika do oka ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja mam aktualnie 2 pudełka Ekspresówek (Tetley Intensive i jakaś Assam) LaKArnita (ale to w sumei mama sobei kupiła) Twinnings zielone czysta i z jabłkiem obie ekspresowe i obiesię kończą oraz ostatnio kupione Dilmah gruszkowa i Tetley brzoskwinia&wanilia czarne ekspresowe -zaparzyłam je obie w jednym czajniczku i wyszło super!! Ale ostatnio pijam więcej bo sie rozgrzewam w ten ziąb więc chyab trzebaby się zabrać za jakośc tego co się pije ![]() Poprawiam licznik i zmykam do nauki, miłego dzionka wszystkim ![]() ---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ---------- Cytat:
![]() http://www.eherbata.pl/gatunkiherbat wsiąkłam, chyba się tam przejdę i będę próbować wszystko po kolei ![]() A w ogóle to wysłałam poprzedniego posta prawie godzinę temu, dlsczego wpisał się dopieor teraz ![]()
![]() |
#153 |
po prostu Em :)
|
A właśnie, tak a propos tego co napisała Hosenka: to prawda, że "pantofle" w znaczeniu kapcie mówi się tylko w krakowskiej okolicy?
![]() ![]()
![]() |
#154 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zawsze mnie śmieszy jak ktoś na eleganckie klapki, czy lekkie czułenka mówi "pantofle" albo "pantofelki"
![]() |
#155 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#156 |
|
Aaaaa, zakochałam się!
![]() Które ładniejsze? ![]() http://www.allegro.pl/item771073943_...roz_36_37.html http://www.allegro.pl/item771483184_...roz_36_37.html
![]() |
#157 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#158 |
|
Z drugiej strony, Kopciuszek zgubił pantofelka, a raczej nie wybrał się w kapciach na bal.
![]()
![]() |
#159 | |||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba sam się już trochę opamiętał, a przynajmniej sprawia takie wrażenie ![]() Cytat:
![]() Meow nie znam, ale jakbyś była chętna możemy zrobić jakąś wymiankę ![]() ![]() Cytat:
A ten co brałaś poprzednio był skuteczny? Czy właśnie nie bardzo i dlatego teraz testujesz inny? Cytat:
W Tesco są takie proste emu ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Nie wiem czy jeszcze są takie sypańce w kolorowych większych torebkach (było ich chyba cztery), ale z nich lubie żółtą Fitness Tea. Pyszna jest, właśnie wykańczam resztkę. Dobrze wiedzieć, nie omieszkam wypróbować. Cytat:
I tamtejsza Chińska Wiśnia ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() **************** Ależ mi się dzisiaj nic nie chce ![]() ![]() ![]() |
|||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#160 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Hym no to rozkminka teraz ![]()
![]() |
#161 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz w powszechnym obiegu to określenie to chyba tylko na południowym wschodzie zostało, bo sama się spotkałam z tym nie tylko w Krakowie i okolicach, ale i na Podhalu ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() em - te drugie misie ładniejsze. Też kcem takie ![]() ![]() |
|||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#162 | |
|
Cytat:
![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-10-17 o 14:20 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#163 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Słyszałam jeszcze o papciach, ale "ciapki" słyszę pierwszy raz. Aaa doczytałam, że pisałaś o pantoflarzu ![]()
![]() |
#164 |
Zakorzenienie
|
Mag ja też po pu-erh ciągle gonię siku, ale właśnie chyba o to chodzi. Im więcej gonisz do WC tym lepiej Cię oczyszcza
![]() La-Karnitę miałam zawsze tylko jedną z Bio-Active, miała torebki w kształcie serduszek. A teraz właśnie widziałam, że są jakieś różniaste, ale nie próbowałam ich. Z kolei mój zapas herbat staram się wykorzystywać zabierając je do pracy. Biorę po kilka torebek każdego rodzaju, przy okazji częstuję też koleżanki. Matko jak mnie głowa swędzi, nie umyłam wczoraj włosów i dziś mam tak tłuste, że szok. Ale muszę do wieczora wytrzymać.
#165 | ||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zrobiłam sobie listę łazienkowych wrogów i będę zużywać, mam takie silne postanowienie. ![]() ![]() Widziała któraś z Was gdzieś kolor Desire? Uwielbiałam go w starej serii, w poprzedniej (tej Wear Maxx) też był, nieco zmieniony, ale wciąż ładny, ale nie zdążyłam go kupić zanim wprowadzili nową serię. ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#166 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Odłożyłam Coral Queen, bo to jednak za "odważny" a raczej niepraktyczny kolor jak dla mnie. I to chyba wszystkie kolory jakie chciałabym mieć z tej serii, uff ![]()
![]() |
#167 | |
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Miałam pomalować paznokcie, ale skończyły mi się waciki i nie mam czym zmyć poprzedniego lakieru. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#168 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#169 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Oo, nawet Wikipedia potwierdza, że to gwarowe http://pl.wikipedia.org/wiki/Pantofle A ja jeszcze prócz kapci, ciapków, ciapów, pantofli ![]() ![]() ![]() Teraz szukając czy faktycznie taka nazwa jest w obiegu, a nie było to np. powiedzonko domowników, znalazłam, że i owszem jest. I są nawet i chapcie ![]() Cytat:
![]() ![]() No i o tej samej LaKarnicie mówiłam ![]() ![]() Cytat:
**************** Wyciągnęłam tatę do Billi i do Rossmanna, bo jechał odwieźć mamę na dworzec, więc się zabrałam z nimi i dzięki temu mogłam się uszczęśliwić małymi zakupami ![]() W Rossmannie, do którego mi nigdy nie po drodze kupiłam sobie pu-erh Ananas & Karmel (więc to jednak ananas,a nie papaya) i senchę Truskawki w śmietanie, bo klasycznych z zielonych w ogóle wyboru nie było. Była tylko jaśminowa, a jakoś nie mam przekonania do jaśminu w herbacie, chociaż sam zapach kwiatów bardzo lubię. Zaraz zobaczę jak smakuje, nigdy chyba nie piłam zielonej senchy ![]() Wzięłam też nowy tusz Astora Big & Beautiful, bo szczoteczka bardzo mi przypomina Burżujkowy Volume Clubing, który mnie szczypał w oczy. Astory też mnie swego czasu podrażniały, ale mam cichą nadzieję, że z tym będzie inaczej. Muszę tam jeszcze kiedyś wpaść po antyperspirant Scholla, bo jest w promocji,a dzisiaj zabrakłoby mi już środków na karcie. Przy okazji wąchałam ten nowy żel Palmolive grejpfrutowy i faktycznie apetyczny, ale i tak wolę słodsze mango z granatem czy z czym tam ono jest. I jak zwykle mimo promocji nowe zapachy miały standardową cenę ![]() Potem w Billi kupiłam bananowe OwocoCrunch (dobre, już zdążyłam obalić miseczkę z jogurtem), Milkę Snow Crunchy Hazelnut Bites (też obaliłam na spółę z tatą ![]() W ogóle mam amibtny plan zrobić jeszcze dziś lub jutro bułeczki cynamonowe. Te http://www.wielkiezarcie.com/recipe16567.html lub te http://www.wielkiezarcie.com/recipe4798.html Drożdże kupiłam, resztę składników mam, tylko boję się zabrać. Nigdy nie piekłam żadnych drożdżówek i strach się bać ![]() Poza tym muszę zrobić obiad na jutro i nie mogę się zdecydować czy zrobić piersi z kurczaka w sosie z suszonych pomidorów, czosnku i śmietany czy zapiekane z fetą i pomidorami. A może udka pieczone z ziemniaczkami, z czosnkiem - wszystko razem w piekarniku. Za dużo opcji mam ![]() Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-10-17 o 18:04 |
||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#170 |
|
Ja bardzo lubiłam Crunche dopóki w którejś z kolei kupionej przeze mnie torebce nie znalazłam siedliska spożywczych robaków.
![]()
![]() |
#171 |
Przyjaciółka KWC
|
Nie wytrzymam do poniedziałku, skoro i tak mam samotny wieczór w planie, jadę po płatki kosmetyczne. I o Naturę zahaczę.
![]()
![]() |
#172 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#173 | |||
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Mam nadzieję, że to będzie prawdziwa wytrwałość a nie tylko słomiany zapał. ![]() Gratuluję zużyć. Cytat:
![]() ![]() Wróciłam niedawno z zakupów, zmęczona ale bardzo szczęśliwa - kupiłam sobie torebkę i dłuższą koszulę w Stradivariusie. ![]() ![]() ![]() Kosmetycznie za to poszalała moja mama, bo kupiła kolejny szampon Herbal Essences ten nadający objętość i odżywkę w spray'u Gliss Kur. Oczywiście podłączę się do zużywania. ![]() |
|||
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#174 |
|
fuksja, oczywiście, że tak, w końcu 7 kg to nie tak mało.
![]() ![]()
![]() |
#175 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:47 ---------- Poprzedni post napisano o 19:43 ---------- Tyle dziś gadałyśmy o herbatach, że idę sobie zrobić zielonej liściastej. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#176 |
|
fuksja, to chyba tak już jest, bo ja w lustrze też różnicy nie widzę. Dlatego tylko mnie to wkurza.
![]()
![]() |
#177 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ************** Wypróbowałam tą senchę truskawkową i B&B Astora. Herbata bardzo delikatna, te truskawki w śmietanie w zasadzie tylko w aromacie trochę czuć. A tusz zapowiada się ciekawie, chociaż teraz machnęłam go na 2000 calorie. Niemniej jednak zrobił mi ładny wachlarzyk ![]() A w ogóle to boli mnie lewe oko. Rano obudziłam się z porządnym zaczerwienieniem koło tęczówki ![]() Wracając jeszcze do herbat - jakie tu mają apetyczne zdjęcia ![]() http://www.krainaherbaty.pl/herbata-...y-wieczor.html http://www.krainaherbaty.pl/herbata-...-jablkowa.html http://www.krainaherbaty.pl/inne-gatunki/mirabelka.html http://www.krainaherbaty.pl/herbata-...a-guarana.html http://www.krainaherbaty.pl/inne-gat...-kapturek.html Kupiłabym z chęcią wszystkie te herbatki, ale póki co i tak nie mam za co. Może kiedyś, bo u mnie i tak wybór kiepski, a i herbaty jakieś zwietrzałe chyba ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#178 |
Zakorzenienie
|
Rzyrafko ja mam już 2 tubę. Tyle, że kupiłam ją po długim czasie od kiedy skończyła mi się pierwsza. Nie pamiętałam, że 1 tak śmierdziała. Zastanawiałam się nawet czy ta 2 nie jest może zepsuta? bardzo ostry ten zapach
![]() |
#179 |
Przyjaciółka KWC
|
Wróciłam
![]() ![]() ![]() Wstąpiłam też do Carrefoura i kupiłam dwa żele Palmolive - nowy grejpfrutowy i Aromatherapy Happyful (nie było tego z granatem i mango). No to teraz mam zapas żeli. ![]() A propos lakierów, mam na wydaniu: Bell FC nr 307 (amarantowy) Eveline Mellow (fuksja) SH Nail Prisms Pink Rose Diamond (holograficzny róż, mieni się na różne kolory) SH Xtreme Wear Love Hangover (ciemna czerwień z dużymi, czerwonymi drobinkami) ktoś chciałby coś przygarnąć? ![]() ![]()
![]() |
#180 |
|
ice, ja byłabym bardzo chętna na Mellow, sama na niego polowałam, ale nigdzie nie znalazłam.
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:08 ---------- Jeszcze się upewnię - to ten kolor, który kiedyś znalazłaś na wzorniku, a potem go szukałaś? ![]() ![]()
Edytowane przez emememsik Czas edycji: 2009-10-17 o 21:13 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:47.