|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seksodietowiczki...część 3!!!
no ja tez wlasnie zalaczylam czerwona lampke na zarcie i mam obok siebie slonecznik na wszelki wypadek.
wiem ze mozna sie wygadac moni--dziekuje za to ze mnie nie ze jedno i to samo
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#3602 |
|
Podróżniczka
|
Hehe
nikt tu nikog nie bije Ja za tydzien mam okres dostac wiec juz puchne i ssanie na zarcie mi sie wlacza Chociaz sie trzymam....to musze sie soba ostro walczyc, zeby nie nagrzeszyc! |
|
|
|
#3603 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam tez tak ze przed okresem to chipsy+czekolada +ogorek kiszony--wszystko razem w jednym momencie---w ciazy nie mialam wogole zachcianek a jak przyjdzie @ to koniec
Forum Polskiego Stowarzyszenia "Endometrioza" www.endometrioza.aid.pl Forum chorych na endometriozę, porady, grupy wsparcia, spotkania kobiet chorych na endometriozę - wszystko o: endometrioza, laparoskopia, torbiel czekoladowa, zrosty, ca-125, płodność. |
|
|
|
#3604 |
|
Podróżniczka
|
Jak bede wracac do domu to sobie kupei ziolka z brzozy....podobno robi sie z niego fajny napar odwadniajacy. Podobno dobre sa tez tabletki Detoxinal...ziolowe...ale na razie sprobuje na herbatkach
|
|
|
|
#3605 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#3606 |
|
Podróżniczka
|
Zbieram sie powoli do domku......WEEKEND
|
|
|
|
#3607 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny wygrałam w konkursie na wizażu!
|
|
|
|
#3608 |
|
Podróżniczka
|
A co to za konkurs ?
i co wygralas?
|
|
|
|
#3609 |
|
Rozeznanie
|
Zestaw bielizny i zapas wkładek :P
|
|
|
|
#3610 |
|
Wtajemniczenie
|
to sobie dzisiaj dziewczyny popisałyście nie ma co hiihihihh
megwik gratuluje wygranej . graj w totka moze masz szczęście !!! moni mam nadzieje ze jutro impra sie uda, powal ich wszystkich z nóg. i baw sie dobrze. niezwracaj uwagi na exa ani niedzwiadka. udanej zabawy ja narobiłam dzisiaj lecza i sie objadałam jak ...............
|
#3611 |
|
Podróżniczka
|
Wy mi tu tylko smaka robicie tym co jecie
![]() Moni...ja jestem wyjatkowo nabrzmiala i napuchenita juz tydzien przed okresem i czuje sie jak kloc...nawet na wage nie staje zeby sie nie zalamac...jutro raczej powale na nogi, ale z rozpaczy a nie z zachwytu
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Przeczytałam solidnie wszystko co u Was, ale nie odniosę się do wszystkiego, bo nie mam siły. Postaram się na bieżąco więcej bywać.
Jakieś znowu doliny, brak energii na cokolwiek, kolejny facet okazał się tylko facetem, czyli kolejny niewypał, na uczelni masakra, tyle do roboty, źle sypiam, w pokoju mam burdel jak po przejściu trąby powietrznej, znów choruję...szkoda gadać... Jedyne co mi jeszcze humor poprawia to zakupy, ale stan konta już mi tego humoru nie poprawia
|
|
#3613 |
|
Podróżniczka
|
Hej
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
Hejka
ja na moment bo wkoncu tż ma wolne i jedziemy te lozka i fotele zamawiac bede kolo 13 na wizu--badzcie slonca milego cieplutkiego dzionka
|
|
|
#3615 |
|
Wtajemniczenie
|
hej kobietki!!
tess udanych zakupów. moni napewno bedzie dobrze i zachwycisz wszystkich. mali słonko, cóz moge ci powiedzieć, kiedyś musza nadejść pozytywne zdarzenia.i mam nadzieje ze w niedługim czasie napiszesz nam ze wkońcu spodkało cie cos miłego i radosnego. tego ci życze. trzymaj sie kochana ![]()
|
#3616 |
|
Podróżniczka
|
Ja sie dzis juz chyba nie pojawie...no moze w przelocie jak znajde minutke.
Ide z kumpela na zakupy...a pozniej rpzygotowania...kanapki, salatki itd....ma byc 37 osob ![]() No to moze do pozniej i milego dnia |
|
|
|
#3617 |
|
Zakorzenienie
|
Aleście się rozpisały
![]() Byłam u ginekologa niedawno i co? nic mi nie powiedziała ciekawego jedynie to że mam małą i krótką macicę:| no i że mam stan zapalny i nadżerkę jak prawie każda dziewczyna. no i dała mi czopki metronidazol doodbytniczo i jakieś globulki dopochwowe. Pytała się czy robiłam test to mówiłam że nie, ale po wizycie robiłam i wyszedł negatywny a okresu nadal nie mam. Możliwe że mi się zatrzymał, nie mam pojęcia. Na wadze utyłam bo jem ciasta na słodkie mnie strasznie ciągnie. Co do pracy masakra jedna laska kradła u nas:/ później zwolnili jedną stażystkę którą przyjęli po mnie, bo ponoć była za wolna...no i teraz będę pracowała na zmiany raz na rano i raz na po południu dodatkowo jeszcze co drugą sobotę do pracy muszę iść.Ale pocieszam się tym ,że moje wynagrodzenie wśród stażystek jest największe Czemu nie wiem ale osobiście pytać nie zamierzam Ale mam humorki masakra...jestem zmienna nastrojowo jak chorągiewka gorzej niż baba w ciąży
|
|
|
|
#3618 |
|
Zakorzenienie
|
Witam dziewczynki
Mam nadzieję, Tess, że zakupki się udały ![]() Moni życzę Ci cudownej zabawy ![]() Mona, co w końcu kupiłaś przyjacielowi? Blondasku, dostajesz więcej pieniążków, bo zasłużyłaś skoro tak ciężko pracujesz! Nie ma co się zastanawiać, tylko trzeba się cieszyć Poza tym niezła laska, co kradła...ludzie wstydu nie mają... Co do okresu, to nie wiem...ile już Ci się spóźnia? Przypomniałaś mi o ginekologu. Powinnam iść na kontrolę chyba. tylko, że tutaj to ja żadnego nie znam dobrego ![]() Jeszcze okulista i dentysta do zaliczenia, ale nie mam kiedy pójść...grrr! U mnie tydzień od ostatniego ważenia Było 62- jest 61,8 spadek prawie żaden, ale dietkowo też nie było, więc się cieszę, że nie więcejMałe radości kupiłam stanior cały przezroczysty i jest genialny!!! Kocham go a znów nie ma faceta, który móglby się mną pozachwycać. Niedwiedź wypisuje elaboraty jak to on nie tęskni, a ja na każdą jego wypowiedź reaguję złośliwością, w końcu mu się odechce!!! Chłopak, z którym zaczęłam się widywać uznał, że jestem ZBYT INTELIGENTNA dla niego ![]() cho ciaż może to i racja, bo ja zawsze mam coś do powiedzenia, a on był...grrr...nudny ![]() Gdzie Ci mężczyźni...orły, sokoły, herosy? a tu same nieopierzone kurczaki
NEW -->> Słodki mani z tortem Hybrydy po raz pierwszy - przedłużanie Makijaż z Lirene Peelingi Nacomi Rajstopki Edytowane przez Maliniarka Czas edycji: 2009-10-17 o 15:32 Powód: pomyłka |
|
|
|
#3619 |
|
Zakorzenienie
|
WITAM--NO I ZNOW NIE KUPILAM ALE PRZYNAJMNIEJ CZEKAM TYLKO DO SRODY BO BARDZO FAJNA BABKA W SKLEPIE WZIELA NUMER I MA ZADZWONIC ZARAZ JAK PRZYJEDZIE NOWA DOSTAWA I MA MI ZOSTAWIC TO CO CHCE -A JA SOBIE UZNAM CZY TO CZY INNY---ALE Z DRUGIEJ STRONY ZASTANAWIAM SIE Z MEZEM CZY NIE ZROBIC Z JEDNEGO POKOJU DWOCH--PRZEGRODKI-SCIANY I TAM ZROBIC MLODEMU MALY POKOJ BO ILEZ TEMU PRAWIE 4-LATKOWI TRZEBA--WTEDY KUPIE NAM KOMPLET A JEMU TAPCZAN.
MUSZE MYSLEC TROCHE W PRZYSZLOSC BO JAK BEDE MIALA TE ZASRANA ENDOMETR.TO 2 DZIECKO ZARAZ I GDZIE SIE POMIESCIC W KAWALERCE--WARIACTWO!!!ALE JESZCZE Z 5LAT TAK BEDZIEMY MIESZKAC CHYBA ZE WYGRAM W TOTKA--NARAZIE KASA NIE PUSZCZA A TZ NIECHCE BRAC KREDYTU A BRAKUJE OKOLO50TYŚ NA WIEKSZE M.POCZEKAMY ZOBACZYMY. MALINKO--ZNAJDZIESZ SWOJA POLOWKE--MOZE JEST BLIZEJ NIZ MYSLISZ!A NASTROJE---KAZDA JE MA-WIEM ZE KAZDA TO NIE TY ALE SLONECZKO ZASWIECI DLA CIEBIE I BUZIA BEDZIE USMIECHNIETA MONI--MRAU MRAU--CZERWONA KIECA ![]() BLONDI--NO TO Z CZEGO BRAK OKRESU?NO JA MAM GINOW SWOICH W
|
|
|
#3620 |
|
Wtajemniczenie
|
gigant dół!!!!!
u mnie wojna na całego w domu, mam wszystkiego dosyć, ![]() ![]() mieliśmy dzisiaj iść na parapetówke do tesciowej, ale jestem tak w****iona, ze mam wszystkiego dosyć. tż poszedł sam z córką. i wcale sie nie przejął ze ja postanowiłam nie iść i nie odgrywać cyrków przed jego rodzinką. teraz ma wolną ręke, na***ie sie i ma wszystko w dupie. boże dlaczego ja go spodkałam na swojej drodze. siedze i wyje, za dużo przykrości na jeden dzień.
|
#3621 |
|
Zakorzenienie
|
Mona Kochanie, chodź przytulę, uspokój się, nie daj sobie zszargać nerwów....musisz być silna Skarbie
|
|
#3622 |
|
Zakorzenienie
|
Mali no już długo mi się spóźnia bo miałam mieć 3 października a jest 17 czyli 2 tygodnie
![]() No a teraz mam grypę jeszcze dodatkowo, występowały jedynie brązowe krwawienia, ale to nie okres ![]() Sama nie wiem co to jest ![]() Mona nie zazdroszczę biedna Tess...no właśnie ona jest bardzo dobrym ginem, ale widzisz powinna mi od razu coś powiedzieć, a nie tak daje leki ale co z tego jak ja nadal nie wiem dlaczego nie mam okresu już 2 tydzień A nie z głodówek bo akurat jadłam kope i słodkie też, i utyłam no więc? eh
|
|
|
|
#3623 |
|
Wtajemniczenie
|
nie wiem co z sobą zrobić!!! chodze po domu jak cień a lodówke to co chwile otwieram, ale jak narazie nie wyjadam, ale nerwy mnie noszą. porąbani faceci
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
ja wrocilam z piwka--bylam z przyjaciolki ktorych zebral kolega ktory wrocil wczoraj z iraku--szkoda tylko ze troche psycha mu sie skrzywila--no doslownie do kazdego startowal--wypilam 2 piwa i wyszlam jak sie wdal w bojke z moim sasiadem a swoim kolega no szok--jak taka misja i to wszystko co tam moze czlowieka zmienic
mona--mam to samo--na smutki lodowka--ale nie daj sie--jablko albo marchewka i juz--ewentualnie piwo---wlasciwie to dobrze bo po co masz udawac ze miedzy wami wszystko ok--bez sensu--ale slonce masz dzieciaki z nim--moze to choc ciutke plusa na jego koncie--niewiem sama co ci napisac--badz silna chyba tyle. blondi--a moze z tego twojego pokreconego--jem nie jem---wlasnie niemasz okresu?dodatkowo stres zwiazany z praca.
|
|
|
#3625 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A Tobie to sama nie wiem co radzić, grunt to się nie dać, wiem ,że tylko fajnie się gada...jeśli mogę Ci jakoś pomóc to wiesz ...będzie dobrze Skarbie mój Cytat:
![]() A nie wiem mam taki nerw że szok... |
||
|
|
|
#3626 |
|
Wtajemniczenie
|
no narazie ogórka chrupie. ale głodna jestem na maxa,
kocham swoje dzieci , no ale nie uważam tego w żadnym stopniu za plus mojego tż, niepotrafie znaleść w nim żadnych plusów, jego życie to gra, a prawdziwe jego oblicze wychodzi na jaw jak się napije, tak było wczoraj i dzisiaj.
|
#3627 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
monus wspolczuje ci--wiem ze dzieci to inna bajka -kurde niby on ci je dal ale tobie robi krzywde--oj dziubku dziubku
blondi--no widzisz tak to jest--jak u mnie prawie 4 lata chodzilam do ginow ze rana boli--a dopiero lekarz rodzinny wyslal na usg i powiedzial co podejrzewa a i tak na wstepie mi powiedzial ze to sprawa ginekol. ---------- Dopisano o 19:38 ---------- Poprzedni post napisano o 19:38 ---------- blondi a co rodzice moga przeciez to dorosly facet
|
|
|
#3629 |
|
Wtajemniczenie
|
hmm jego rodzice ostatnio stwierdzili ze ja go poprostu nie doceniam. mówie wam myslałam ze padne
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
normalne ze beda bronic swojego--a moze tylko do czasu az sie przekonaja
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:07.

ze jedno i to samo

Kupiłam sobie surówkę z chrzanem

gorzej niż baba w ciąży