Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 8 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 10:49   #211
isa666
Zakorzenienie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

em ja nie umiem długo spać, im później wstaję tym jestem potem bardziej rozlazła i nic mi się nie chce. Nawet jak mam wolne nie chcę się wylegiwać pół dnia w łóżku, bo mam takie wrazenie, że marnuję czas (zupełnie jakbym go nie marnowała przed komputerem ).
Stary 2009-10-18, 10:51   #212
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
A przybliż mi jak ten odcień wyglądał? Bo z tej najstarszej serii miałam trochę lakierów na zbyciu kiedyś. Kupiłam śmiesznie tanio i tanio sprzedawałam. Coś tam zostało w garażu, ale nie wiem co. Jak je znajdę, to zerknę.
EDIT: Już wiem, który to. Znalazłam fotę na dysku
Tak to ten, uwielbiałam go zużyłam prawie całą buteleczkę, a to też było w czasach, kiedy cierpiałam na lakieromanię. Jakbyś go znalazła i chciała puścić w świat to byłabym bardzo bardzo wdzięczna.

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Kolor bardzo mi się podoba(taki zgaszony różo- fiolet), właśnie długo koło niego chodziłam aż się w końcu skusiłam, ale jednak nie widzę go na swoich paznokciach... Wolę jednak coś bardziej różowego
Zresztą pewnie rozumiesz(ty, lakieromaniaczka) jak to jest gdy lakier tak pięknie wygląda w buteleczce a potem jak się pomaluje paznocie to okazuje się że to jednak nie to...
Oj rozumiem. Właśnie oglądałam go wczoraj w Naturze, bo pamiętałam, że o nim mówiłaś. A co byś chciała w zamian?

Cytat:
A miałam Ci jeszcze napisać o aa therapy oliwkowym na noc! Konsystencja średnia, nie jest bardzo bogaty ale lekki też nie. Dobrze się wchłonął, skóra się po nim nie świeci. Niestety jego testy zbiegły się z nasileniem mojej alergii i teraz nie jestem pewna czy się do niej nie przyczynił. Skóra mi się juz troche uspokoiła więc zrobię kolejne podejścia i zobaczę czy wszystko będzie ok.
Hmm, to średnio z tym kremem. Myślę, że może spróbuję tego z serii intensywnie nawilżającej w takim razie. Póki co używam Rossmann Babydream Calendulacreme i jest fajny bardzo. Ten oliwkowy AA na dzień pakuję tylko pod filtr, ewentualnie pod makijaż na jakieś wyjścia, bo mój podkład świetnie na nim leży. Ale strasznie szybko go ubywa.

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
ice, sleepy, czemu pozbywacie się GW? Tylko ze względu na kolor?
Ja też ze względu na kolor, totalnie mi nie podchodzi ten lila-róż, taki "barbiowy" mi się wydaje, nie pasuje zupełnie do mnie. Mam też czerwień nr 407 z tej serii i nie oddam pod żadnym pozorem nikomu.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 10:53   #213
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

MagJa: tak, e herbatki są ekspresowe, jest chyba jeszcze bananowa z czereśnią czy coś takiego.
Tą karmelową czasami piję z mlekiem , wieczorkiem kiedy chce mi się kawy a już za późno na nia, albo do śniadania
Uważam że ta seria jest bardzo udana, sypanych rossmanowskich jeszcze nie próbowałam, jedynie kawy aromatyzowane, pyszne!

A co do Chylińskiej to cała jej płyta jest właśnie w takim klimacie. Dziś w DZZ TVN arumentowała to w ten sposób, że już ma syna, urodziła dziecko i raczej nie wypadałaby jej żeby on słuchał takich tekstów, jakie śpiewała dawniej, że ona sama się zmieniła, że już chyba się starzeje, że dojrzała i ta płyta jest tego wyrazem,
aczkolwiek jeszcze nie powiedziała ostatniego zdania i może kiedyś powróci do dawnych czasów.
Muszę przyznać że nigdy za nią nie przepadałam, to taka skandalistka że aż czasem przykro było słuchać ale niekiedy zgadzałam sie z jej wypowiedziami, bo ona nie kolorowała i nie mówiła "pod publiczkę". Pokazywała rzeczywistość taką jaka jest. Wydaje mi się, że bardzo złagodniała po urodzeniu syna.

Em: ja też najpóźniej wstaję po 8.00 Przez ostatnie lata kiedy codziennie wstaje się po 5.00 nawyk robi swoje

Fuksjaa: łączę się z Tobą w bólu, ja też czuję się fatalnie
Mam nadzieję, że szybko nam przejdzie.
Swoją drogą dziś uświadomiłam sobie jak zwykłe przeziębienie, kata potrafi odebrać chęć do życia, nie mam ochoty na nic, jeść mi się nie chce, nic mi się nie chce

Edytowane przez Vibeska
Czas edycji: 2009-10-18 o 10:54
Vibeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 10:59   #214
fuksjaa
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)

Cytat:
Napisane przez Vibeska Pokaż wiadomość
Fuksjaa: łączę się z Tobą w bólu, ja też czuję się fatalnie
Mam nadzieję, że szybko nam przejdzie.
Swoją drogą dziś uświadomiłam sobie jak zwykłe przeziębienie, kata potrafi odebrać chęć do życia, nie mam ochoty na nic, jeść mi się nie chce, nic mi się nie chce
Ja mam dokładnie tak samo, jak jestem chora czy nawet przeziębiona to najchętniej zaszyłabym się gdzieś gdzie jest cieplutko i nie robiła dosłownie nic. Dlatego też nie mogę zebrać się do tej nauki.

Dziś wypadałoby się trochę przybrązowić, bo mój puder powoli robi się za ciemny, a chcę go skończyć bo została resztka. Tylko ciekawe czy znajdę na to ochotę i czas.
fuksjaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 11:02   #215
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Em: ja też najpóźniej wstaję po 8.00 Przez ostatnie lata kiedy codziennie wstaje się po 5.00 nawyk robi swoje
Mnie nawet lata wczesnego wstawania nie przyzwyczaiły do wczesnego wstawania w wolne dni.
Stary 2009-10-18, 11:07   #216
Hosenka*
Zakorzenienie

Niedawno wstałam

Sleepy: Pamiętam, że bardzo zachwalałaś ten kolor Glam Wear. Nie pasuje Ci jednak? Czerwień tez mi się bardzo podoba i myśle, czy nie kupić "na zapas"

Mam na wykończeniu 2 maseczki 1-2 użycia i będzie po nich

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 11:10   #217
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

Cytat:
Mnie nawet lata wczesnego wstawania nie przyzwyczaiły do wczesnego wstawania w wolne dni.
To może Ty jesteś sowa i późno się kładziesz a wstajesz później ?
Ja siebie nigdy nie mogłam zidentyfikować, w sumie kładę się późno bo po 23 a wstaję po 5.00.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 11:56   #218
ewwwa
Zakorzenienie

Ja tez wczesnie wstaje zawsze ok 8 jestem juz obudzona żal mi marnowac dnia. Czasami jak odsypałam jakies imprezy i budzilam sie ok 12 to wydawalo mi sie ze caly dzien zmarnowalam i strasznie szybko wtedy mi czas leci i za nim sie obejrze znowu mam wieczor-wiem wiem: dziwne
Kosmetykowo u mnie niezle: wczoraj skonczylam w koncu Mydło w plynie Ziaja Sopot Spa.Nareszcie bo juz mi sie wydawalo ze mi ktos go ciągle dolewa

Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
Wczoraj przy myciu wieczorem wypadło mi tyle włosów, że ja się już boję ich dotykać Nie wiem co jest, nie są zniszczone, rozdwojonych końcówek nie mam zbyt wiele, piję pokrzywę i łykam cynk a one nadal wypadają. A zawsze taka kuracja im pomagała.
Mam nadzieję, że to tylko wina zmian pogody i szybko minie, bo inaczej przy takim wypadaniu za miesiąc-dwa będę chyba łysa
Mnie tez sporo włosów wypada a mam raczej cienkie wlosy wiec boje sie ze w koncu zostanie mi kilka na glowie Ale zeby temu zapobiec kupilam wczoraj skrzyp polny do łykania-moze cos pomoze Moje włosy nie maja ze man łatwo z drugiej strony-myje je codziennie

A te herbatke truskawkowo-smietankowa widzialam w Rossmannie i za kazdym razem jej nie bralam ale skoro mowicie ze nie jest zła to nie ma co-musze sprobowac!

Edytowane przez ewwwa
Czas edycji: 2009-10-18 o 12:00
ewwwa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 11:59   #219
emememsik

ewwwa, byłaś zadowolona z mydła Sopot Spa?

Zaszyłam się w łóżku z książką i herbatą z sokiem malinowym. Nie wychodzę stąd do wieczora! Tylko za jakiś czas zmienię książkę na notatki z francuskiego.
Stary 2009-10-18, 12:05   #220
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
ewwwa, byłaś zadowolona z mydła Sopot Spa?

Zaszyłam się w łóżku z książką i herbatą z sokiem malinowym. Nie wychodzę stąd do wieczora! Tylko za jakiś czas zmienię książkę na notatki z francuskiego.
Szczerze mowiac to i tak i nie. Po pierwsze jest bardzo wydajne i ma piekny kolor ale jak dla mnie ma zbyt swiezy zapach; taki morski. Kupilam go jak mialam jakis czas temu kręćka na punkcie alg morskich w kosmetykach Ja uwiellbiam zapachy cieple, troszke ciezkie i slodkie; wanilia, cynamon itp. Ale jezeli lubisz swieze zapachy to polecam
Ja tez musze pisac moja prace Własnie przeczesywalam biblioteki w poszukianiu ksiazek do niej.
A teraz puszcze sobie jakis serial i wskocze do łozeczka
Stary 2009-10-18, 12:20   #221
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
Widziałyście zapowiedź nowej płyty Chylińskiej ?
Była dziś w Dzień Dobry TVN, jakiś totalny odjazd, ona i taka muzyka
też dziś oglądałam DDTVN. ja bardzo lubię piosenki Chylińskiej, jeszcze z czasów ONA, te są najlepsze, ale późniejsze z jej solowej płyty też mi się niektóre bardzo podobały. Ta najnowsza piosenka jest wg mnie niezla, ale znając Chylińską wcześniej jakoś mi się dziwnie tego słucha. Ale może potrzebna była taka odmiana, gdyby ta jej najnowsza płyta była jak poprzednia, to już by było zbyt nudno, odgrzewany kotlet...

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Jakbyś chciała to szukają wciąż domu
Zajrzyj na moje wątki, może coś znajdziesz dla siebie za nie

Sleepy, podoba mi się od Ciebie barbiowy GW

Muszę się wziąć za pisanie konspektów, a potem za naukę i czytanie na sobotni zjazd.A mam tego mnóstwo!Odkładałam ile mogłam, ale muszę się zmobilizować...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 12:24   #222
emememsik

Podobno od środy znowu ma być -20% na wszystko w Sephorze.
Stary 2009-10-18, 12:30   #223
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
Zajrzyj na moje wątki, może coś znajdziesz dla siebie za nie
No właśnie przeglądałam już wcześniej i nie bardzo widze cokolwiek, co mogłoby mi się przydać.

Czy jest na sali Nosek albo ktoś, kto wie, czy Nosek zachwycała się maską Stapiz z pomarańczowymi czy czerwonymi elementami na etykiecie? Bo postanowiłam kupić ją na all i nie wiem w co klikać.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-18, 14:05   #224
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:

A jak już jesteśmy takich tematach: jak się u Was mówi: kierunkowskaz czy migacz? Bo ja mówię kierunkowskaz (albo skrótowo "kierunek"), słowo migacz mnie jakoś drażni
U mnie różnie, w zasadzie wszystkie określenia są w powszechnym użytku. A sama też mówię kierunek, migacz mi się nie podoba.

Cytat:
Tak to ten, uwielbiałam go zużyłam prawie całą buteleczkę, a to też było w czasach, kiedy cierpiałam na lakieromanię. Jakbyś go znalazła i chciała puścić w świat to byłabym bardzo bardzo wdzięczna.
Nie wiem tylko kiedy znajdę czas na wielkie poszukiwania, ale jak coś dam znać.

Cytat:
MagJa: tak, e herbatki są ekspresowe, jest chyba jeszcze bananowa z czereśnią czy coś takiego.
Tą karmelową czasami piję z mlekiem , wieczorkiem kiedy chce mi się kawy a już za późno na nia, albo do śniadania
Uważam że ta seria jest bardzo udana, sypanych rossmanowskich jeszcze nie próbowałam, jedynie kawy aromatyzowane, pyszne!
W takim razie może kiedyś spróbuję. Dzięki

Cytat:
A co do Chylińskiej to cała jej płyta jest właśnie w takim klimacie. Dziś w DZZ TVN arumentowała to w ten sposób, że już ma syna, urodziła dziecko i raczej nie wypadałaby jej żeby on słuchał takich tekstów, jakie śpiewała dawniej, że ona sama się zmieniła, że już chyba się starzeje, że dojrzała i ta płyta jest tego wyrazem,
aczkolwiek jeszcze nie powiedziała ostatniego zdania i może kiedyś powróci do dawnych czasów.
Muszę przyznać że nigdy za nią nie przepadałam, to taka skandalistka że aż czasem przykro było słuchać ale niekiedy zgadzałam sie z jej wypowiedziami, bo ona nie kolorowała i nie mówiła "pod publiczkę". Pokazywała rzeczywistość taką jaka jest. Wydaje mi się, że bardzo złagodniała po urodzeniu syna.
Słuchałam jej trochę w RMFie i też zauważyłam, że się zmieniła, złagodniała. Zresztą sama się przyznała, że w czasach ONA sama się trochę pogubiła i ta jej wulgarność była trochę na pokaz.

Cytat:
To może Ty jesteś sowa i późno się kładziesz a wstajesz później ?
Ja siebie nigdy nie mogłam zidentyfikować, w sumie kładę się późno bo po 23 a wstaję po 5.00.
A wstawałabyś tak wcześnie, gdyby nie praca/szkoła? Pewnie nie, więc może jednak i z Ciebie jest sowa, tyle tylko, że z musu musisz być i porannym ptaszkiem. No chyba, że po prostu tak mało snu potrzebujesz
Ze mnie na 100% jest nocny Marek, mogę siedzieć i do 3, ale potem muszę to odespać Chociaż na tygodniu zwykle śpię po 6h i jakoś żyję.

Cytat:
Czy jest na sali Nosek albo ktoś, kto wie, czy Nosek zachwycała się maską Stapiz z pomarańczowymi czy czerwonymi elementami na etykiecie? Bo postanowiłam kupić ją na all i nie wiem w co klikać.
Nie wiem jaką się Nosek zachwycała, ale wiem, że na KWC zachwycają się czerwoną i taką też mi Gayenka polecała.

Zrobiłam obiadek na dziś i na jutro. Dzisiejszy - filety zapiekane z pomidorkami i fetą już skonsumowaliśmy, ale nie była to rewelacja. Feta mi się zważyła Za to jutrzejszy kurczaczek w sosie pomidorowym z suszonymi pomidorami jest pysznościowy. I nawet nie dodaję już śmietany, bo boję się coś zepsuć. Jednak nocne przegryzanie się w ziółkach i oliwie zrobiło swoje

Zmykam wywalić kotę z pościeli, bo zaraz TŻ może się zjawić, a ona mi jeszcze zajmuje łóżko
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 14:38   #225
fuksjaa

Nie znoszę mieć tyle wolnego czasu, bo nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego. Chciałam się pouczyć, zrobić kilka rzeczy na przyszły tydzień, a tu w ogóle nie mogę się skupić, nie chce mi się, jestem zmęczona i co chwilę zasypiam.
Dałam sobie spokój z tym na dziś, bo to poważnie nie ma sensu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 15:13   #226
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Nie wiem tylko kiedy znajdę czas na wielkie poszukiwania, ale jak coś dam znać.
Ok będę bardzo wdzięczna.

Cytat:
Nie wiem jaką się Nosek zachwycała, ale wiem, że na KWC zachwycają się czerwoną i taką też mi Gayenka polecała.
W KWC widziałam, tylko zaczęłam się zastanawiać, czy czasem nie jest tak, że użytkowniczki wszystkich trzech wersji tej maski nie piszą pod tą wersją, bo mamy tylko jedną w bazie. Na razie wymyśliłam, ze kupię dwie wersje po 250ml i potem zobaczę, która będzie lepsza.

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Nie znoszę mieć tyle wolnego czasu, bo nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego. Chciałam się pouczyć, zrobić kilka rzeczy na przyszły tydzień, a tu w ogóle nie mogę się skupić, nie chce mi się, jestem zmęczona i co chwilę zasypiam.
Ja też mam dziś za dużo czasu, nie mogę się skupić, nie mogę zebrać myśli, a obiecałam sobie, że wymyślę temat i napiszę dzisiaj plan mojej pracy mgr do zatwierdzenia przynajmniej w jednym wariancie (mam mieć 2-3). Idzie mi fatalnie i chciałabym bardzo, żeby TŻ już wrócił, bo mnie w domu roznosi.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-10-18, 15:37   #227
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ewwwa Pokaż wiadomość
Mnie tez sporo włosów wypada a mam raczej cienkie wlosy wiec boje sie ze w koncu zostanie mi kilka na glowie Ale zeby temu zapobiec kupilam wczoraj skrzyp polny do łykania-moze cos pomoze Moje włosy nie maja ze man łatwo z drugiej strony-myje je codziennie
Ja skrzypu nie mogę łykać, bo mam po nim... zatwardzenie Nie wiem dlaczego, ale właśnie tak na mnie działa to zielsko. Z kolei po cynku mnie mdli jak cholera, a po pokrzywie nic mi nie jest.
Choć tak sobie teraz pomyślałam, że może to wypadanie oznacza, że włosy były słabe i muszą wypaść żeby zrobić miejsce na nowe. W tamtym roku, gdy piłam pokrzywę na wiosnę też tak liniałam a potem jak byłam u fryzjerki powiedziała mi, że mnóstwo nowych, młodych włosków mi wychodzi. Oby i teraz tak było.
Stary 2009-10-18, 15:43   #228
ewwwa
Zakorzenienie

Cytat:
Ja skrzypu nie mogę łykać, bo mam po nim... zatwardzenie Nie wiem dlaczego, ale właśnie tak na mnie działa to zielsko. Z kolei po cynku mnie mdli jak cholera, a po pokrzywie nic mi nie jest.
Choć tak sobie teraz pomyślałam, że może to wypadanie oznacza, że włosy były słabe i muszą wypaść żeby zrobić miejsce na nowe. W tamtym roku, gdy piłam pokrzywę na wiosnę też tak liniałam a potem jak byłam u fryzjerki powiedziała mi, że mnóstwo nowych, młodych włosków mi wychodzi. Oby i teraz tak było.
nie znalam takiego dzialania skrzypu! no prosze człowiek uczy sie cale zycie no mam nadzieje ze tak bedzie i ze nowe wlosy zastapia te utracone i oby byly silniejsze i mocniej sie trzymaly głowy
Stary 2009-10-18, 16:07   #229
Vibeska
Zakorzenienie

GG do Vibeska

oj ja też czuję się roleniwiona, niby spędziłam z przymusu cały weekend w domu ale tak naprawdę niczego nie zrobiłam.
Ale jak pomyślę że od jutra znowu każdy dzień będzie mi dostarczał niezłą dawkę stresu to mam dośc :/

Jak znajdę siły to wysmaruję się wieczorem ujędrniającą niveą bo wypadałoby już go wykończyć wreszcie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 16:24   #230
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
nie znalam takiego dzialania skrzypu! no prosze człowiek uczy sie cale zycie no mam nadzieje ze tak bedzie i ze nowe wlosy zastapia te utracone i oby byly silniejsze i mocniej sie trzymaly głowy
Może to zależy od przemiany materii Tak samo działa na mnie np. marchewka i soki marchwiowe. Z kolei po cebuli mam straszne bóle jelitowe.

Idę oglądać F1, niedługo się zaczyna
Stary 2009-10-18, 17:07   #231
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Za to zimową porą muszę się zaopatrzyć w jakieś korzenne herbatki z kardamonem, goździkiem i cynamonem
Smakują mi też rossmanowskie herbaty truskawkowo-śmietankowa i karmelowa
A ja jakoś w tym roku nie mam ochoty na eksperymenty korzenne, i tak zwykle wszystko było zbyt cynamonowe i nie da się wuyczuć innych przypraw :/ karmelkowe i waniliowe oraz czekoladowe to też nie moj eklimaty. Lubię owocowe oraz czyste
Cytat:
A u nas się mówi normalnie, kontrolka Wy krakowskie centusie wymyślacie se jakichś komorników i Żydów

Cytat:
A jak już jesteśmy takich tematach: jak się u Was mówi: kierunkowskaz czy migacz? Bo ja mówię kierunkowskaz (albo skrótowo "kierunek"), słowo migacz mnie jakoś drażni
ja mówię i tak i tak, chociaż kierunkowskaz to dla mnie ten lewarek a migacz to samo światełko
Cytat:
Ja jej jakos nie słuchałam szczególnie jesli chodiz o muzykę ale różne wypowiedzi, mimo ż ewypowiedziane niezbyt pięknym językiem nie pozwoliły mi jej skreślić zaraz cos przeslucham na YT z ciekawośći z tej nowej płyty
Cytat:
Jak przez cały lipiec wstawałam przed 7 na praktyki to tydzień zajęło mi przesawianie sie spowrotem na wstawanie ok 9
Cytat:
Podobno od środy znowu ma być -20% na wszystko w Sephorze.
Jakoie to dziwne uczucie nic nie potrzebować przy takliej promocji , jedynie róż z nowej linii Loreala i ew błyszczyk ale nie są to rzeczy pierwszej potrzeby i moga poczekać do wiosny
Cytat:
Za to jutrzejszy kurczaczek w sosie pomidorowym z suszonymi pomidorami jest pysznościowy. I nawet nie dodaję już śmietany, bo boję się coś zepsuć. Jednak nocne przegryzanie się w ziółkach i oliwie zrobiło swoje
A widzisz, miałam nosa
Cytat:
Koleżanka mojej siostry po skrzypie miała zanik okresu

Zużyłam wieczorem jedną odlewkę i żel pod prysznic a rano skończyłam saszetkę Idealista EL- może i optycznie zmniejsza pory ale dla mnei jest zbyt silikonowy.

Rzucę okiem jaktak Kubica wystartował i spadam do farmakologii
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 17:49   #232
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Oj rozumiem. Właśnie oglądałam go wczoraj w Naturze, bo pamiętałam, że o nim mówiłaś. A co byś chciała w zamian?
On jest wart kilka złotych więc chętnie go oddam bez żadnego wymieniania. A jak będziesz się kiedyś pozbywać jakiegoś taniego lakieru to weź mnie pod uwagę
Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość

Sleepy: Pamiętam, że bardzo zachwalałaś ten kolor Glam Wear. Nie pasuje Ci jednak? Czerwień tez mi się bardzo podoba i myśle, czy nie kupić "na zapas"
Bo ten brzoskwiniowo-różowy odcień pasował mi latem a teraz już mnie tak nie zachęca...
Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość

Sleepy, podoba mi się od Ciebie barbiowy GW
Jest Twój jeśli chcesz
Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość

Jakie to dziwne uczucie nic nie potrzebować przy takliej promocji , jedynie róż z nowej linii Loreala i ew błyszczyk ale nie są to rzeczy pierwszej potrzeby i moga poczekać do wiosny
Dla mnie nieznane

Zawsze mam długą listę ale jakimś dziwnym trafem w czasie promocji -20% przytrafia mi się cała masa innych nieprzewidzianych i ważnych wydatków i nie mogę poszaleć...

Obfociłam dziś swoją obecną pielęgnację(wlepiłam już w odpowiednim miejscu) i przy okazji zauważyłam że rozmnożyły mi się smarowidła do ciała a za mało mam maseczek
Stary 2009-10-18, 17:53   #233
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Obfociłam dziś swoją obecną pielęgnację(wlepiłam już w odpowiednim miejscu) i przy okazji zauważyłam że rozmnożyły mi się smarowidła do ciała a za mało mam maseczek
już pisałam tam, ale napiszę jeszcze raz, że Twój zbiór jest boski! trzeba brać z Ciebie przykład
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:06   #234
karolina1985
Zakorzenienie

Cytat:
Lecę oglądać

Wlazłam do Rossmana i zgrzeszyłam balsamem antycellulitowym Lirene z pomarańczowej serii (uwielbiam ją za zapach), pianką do golenia Isany brzoskwiniową(mam nówkę konwaliową Venus, zaledwie kilka razy użytą, ale ostatnio tak się śpieszyłam, że ułamałam tę górną część całkowicie i nic się już nie da z niej wydusić), żelem z granatem i mango Palmolive (ale to w kerfurze, odżywką Ziaji i szamponem Rzepa Joanny(zobaczymy jak będą działać na moje biedne,osłabione włoski ) i 2 herbatkami (po lekturze wątku oczywiście ) malinową na zimne wieczory i truskawkową-śmietankową.

A teraz piję kakao i zajadam kruche ciasto ze śliwkami

Pomalowałam paznokcie u stóp Riviera Red- takiej czerwieni jeszcze nie miałam, b.mi się podoba

Jutro pierwszy dzień w pracy po urlopie

http://www.youtube.com/watch?v=ORGdwZG5m0o
karolina1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 18:55   #235
ewwwa
Zakorzenienie

Ja juz po prysznicu jak wchodzilam pod prysznic to zauwzylam na polce moj najbardziej nieudany zakup ostatnich tygodni-mianowicie szampon elseve z mleczkiem krolewskim. Obłęnie pachnie ale jest do niczego dlatego tez postanowilm go dzis wykorzytsac jako zel pod prysznic musze powiedziec ze spisal sie super mam tylko nadzieje ze nie sprawi ze włoski na ciele beda rosnac szybciej bo bylabym jak yeti
Jutro wybiore sie do rosmanna. Musze sobie kupic jakis zel do mycia twarzy tylko nie mam pomyslu jaki i pewnie znowu bede kwitnąć pod półka z zelami
Stary 2009-10-18, 19:33   #236
Estella
Zakorzenienie

MagJa - wcześniej brałam Augumentin, teraz zmieniłam lekarza i nie pamiętałam co wcześniej brałam. Do tego spray do nosa Flixonase, a teraz mam Buderhin - w działaniu są chyba podobne.
Czyli antybiotyk+sinupret+spray

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 19:57   #237
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Ja juz po prysznicu jak wchodzilam pod prysznic to zauwzylam na polce moj najbardziej nieudany zakup ostatnich tygodni-mianowicie szampon elseve z mleczkiem krolewskim. Obłęnie pachnie ale jest do niczego dlatego tez postanowilm go dzis wykorzytsac jako zel pod prysznic musze powiedziec ze spisal sie super mam tylko nadzieje ze nie sprawi ze włoski na ciele beda rosnac szybciej bo bylabym jak yeti
Jutro wybiore sie do rosmanna. Musze sobie kupic jakis zel do mycia twarzy tylko nie mam pomyslu jaki i pewnie znowu bede kwitnąć pod półka z zelami
polecam ten żel
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-wersja.htm
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 20:00   #238
fuksjaa

Zrobiłam sobie wieczór rolnika i czuję się teraz kompleksowo zadbana i tak mi dobrze. Musiałam sobie jakoś poprawić nastrój, bo nauka w lesie..
Najwyżej nie będę spała po nocach, ale mówi się trudno. Pocieszam się, że TŻowi też dziś nic nie wchodzi do głowy.

---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ----------

Dziewczyny, macie doświadczenie z kremami brązującymi Dove i Nutribronze L'Oreala?
Stary 2009-10-18, 20:14   #239
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Dziewczyny, macie doświadczenie z kremami brązującymi Dove i Nutribronze L'Oreala?
ja miałam Dove, całkiem fajny, jeśli chce się uzyskać delikatną opaleniznę mocną też można, ale wychodzi bardziej żółta niż brązowa, więc nie polecam.. wystarczy nałożyć niewielką ilość, żeby było widać efekt mi się udawało obejść bez smug, a nie jestem wielkim talentem w tej kwestii
no i ładnie pachnie, choć potem i tak czuć samoopalaczowy aromat... co do wchłaniania nie miałam zastrzeżeń
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 20:18   #240
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Mam tak samo -nadmiar czasu sprawia, że nie mogę się z niczym wyrobić. Dlatego chociaż mogłabym pracować tylko 3/4 etatu dorabiam prawie do całego. Korzyść podwójna, bo i ja jestem bardziej zorganizowana (nie mylić ze zorganizowana ) i zawsze jakaś dodatkowa kasa wpadnie.
Ale jak się ma nadmiar czasu z powodu choroby, to nie dziwota, że nic nie wychodzi. Nie przejmuj się

Cytat:
Ok będę bardzo wdzięczna.
Tylko wiesz, równie dobrze może się okazać, że ten kolor dawno mi się sprzedał. No ale zobaczymy.

Cytat:
W KWC widziałam, tylko zaczęłam się zastanawiać, czy czasem nie jest tak, że użytkowniczki wszystkich trzech wersji tej maski nie piszą pod tą wersją, bo mamy tylko jedną w bazie. Na razie wymyśliłam, ze kupię dwie wersje po 250ml i potem zobaczę, która będzie lepsza.
Ano też tak może być. Sama się zastanowię nad nią albo nad maską Romantic, którą też gayuś zachwalała, ale jak wykończę Kadusa Repair Energy, który nazwę ma wyssaną z palca Krzywdy nie robi, ale żeby jakoś specjalnie regenerował czy odżywiał włosy też nie zauważyłam, a już prawie połowa za mną. Wygładzać wygładza, nie przesusza i tyle chyba. Już lepiej odżywiała Perm Energy do loków.

Cytat:
Ja też mam dziś za dużo czasu, nie mogę się skupić, nie mogę zebrać myśli, a obiecałam sobie, że wymyślę temat i napiszę dzisiaj plan mojej pracy mgr do zatwierdzenia przynajmniej w jednym wariancie (mam mieć 2-3). Idzie mi fatalnie i chciałabym bardzo, żeby TŻ już wrócił, bo mnie w domu roznosi.
A gdzie Ci TŻ wybył?
Mój dziś przyjechał, spędziliśmy miłe popołudnie, ale już pojechał, bo jutro musi wstać z rańca do pracy. Ale cieszę się, że w ogóle był, bo następnym razem zobaczymy się albo w piątek albo w poniedziałek, bo akurat tym razem ja cały weekend pracuję

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Jakoie to dziwne uczucie nic nie potrzebować przy takliej promocji , jedynie róż z nowej linii Loreala i ew błyszczyk ale nie są to rzeczy pierwszej potrzeby i moga poczekać do wiosny
Też się zastanowiłam czy czegoś nie potrzebuję i też stwierdziłam, że chyba nic. Znaczy pewnie mając Sephorę na miejscu coś tam bym zawsze wymyśliła, ale teraz wolę się głębiej nad tym nie zastanawiać, bo i tak funduszy brak. Kosmetycznie poszalałam z Lauress i tuszem B&B Astora i na ten miesiąc starczy, kupowanie niezbędników musi mi wystarczyć.
A póki co nie wpadłam w zachwyt nad tym tuszem. Fakt firankę robi fajną, ale zbytnio nie pogrubia. Dopiero przy drugiej warstwie, a znów na nakładanie warstwowe to on jest jak dla mnie trochę za suchy. Jednak nie ma to jak kremowy Fatale Ale oczywiście przez najbliższe dni zamierzam go porządnie przetestować. Bez wątpienia plusem jest to, że świetnie rozczestuje tą sprytną szczoteczką. No i nie podrażnia

Cytat:
Zaraz idę popatrzeć.

A mi się smarowidła uszczuplają Wczoraj wyrzuciłam resztkę brązującego balsamu Nivea - niby ważny do końca miesiąca, ale nie oszukujmy się, nie zmuszę się do używania go teraz, bo i samoopalać się nie lubię i mam obawy, że może uczulić skoro tyle u mnie stoi, nie rzadko w cieple... No a dziś lub jutro powinnam zmęczyć malinowe masło TBS, tak zmęczyć, bo już mnie ten zapach męczyć zaczyna.

Postanowiłam zrobić w końcu listę tego, co mam na zbyciu i chyba spróbuję trochę powymieniać. Jednak na Allegro nie na wszystko jest popyt, a ja też nie chcę oddawać swoich skarbów za bezcen.
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości