![]() |
#211 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X
em ja nie umiem długo spać, im później wstaję tym jestem potem bardziej rozlazła i nic mi się nie chce. Nawet jak mam wolne nie chcę się wylegiwać pół dnia w łóżku, bo mam takie wrazenie, że marnuję czas (zupełnie jakbym go nie marnowała przed komputerem
![]()
#212 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Ja też ze względu na kolor, totalnie mi nie podchodzi ten lila-róż, taki "barbiowy" mi się wydaje, nie pasuje zupełnie do mnie. ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#213 |
Zakorzenienie
|
MagJa: tak, e herbatki są ekspresowe, jest chyba jeszcze bananowa z czereśnią czy coś takiego.
Tą karmelową czasami piję z mlekiem , wieczorkiem kiedy chce mi się kawy a już za późno na nia, albo do śniadania ![]() Uważam że ta seria jest bardzo udana, sypanych rossmanowskich jeszcze nie próbowałam, jedynie kawy aromatyzowane, pyszne! A co do Chylińskiej to cała jej płyta jest właśnie w takim klimacie. Dziś w DZZ TVN arumentowała to w ten sposób, że już ma syna, urodziła dziecko i raczej nie wypadałaby jej żeby on słuchał takich tekstów, jakie śpiewała dawniej, że ona sama się zmieniła, że już chyba się starzeje, że dojrzała i ta płyta jest tego wyrazem, aczkolwiek jeszcze nie powiedziała ostatniego zdania i może kiedyś powróci do dawnych czasów. Muszę przyznać że nigdy za nią nie przepadałam, to taka skandalistka że aż czasem przykro było słuchać ale niekiedy zgadzałam sie z jej wypowiedziami, bo ona nie kolorowała i nie mówiła "pod publiczkę". Pokazywała rzeczywistość taką jaka jest. Wydaje mi się, że bardzo złagodniała po urodzeniu syna. Em: ja też najpóźniej wstaję po 8.00 Przez ostatnie lata kiedy codziennie wstaje się po 5.00 nawyk robi swoje ![]() Fuksjaa: łączę się z Tobą w bólu, ja też czuję się fatalnie ![]() Mam nadzieję, że szybko nam przejdzie. Swoją drogą dziś uświadomiłam sobie jak zwykłe przeziębienie, kata potrafi odebrać chęć do życia, nie mam ochoty na nic, jeść mi się nie chce, nic mi się nie chce ![]()
I'm woman in love !!!! ![]() Edytowane przez Vibeska Czas edycji: 2009-10-18 o 10:54 |
![]() ![]() |
![]() |
#214 | |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Cytat:
![]() Dziś wypadałoby się trochę przybrązowić, bo mój puder powoli robi się za ciemny, a chcę go skończyć bo została resztka. Tylko ciekawe czy znajdę na to ochotę i czas. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#215 | |
po prostu Em :)
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#216 |
Zakorzenienie
|
![]() Niedawno wstałam ![]() Sleepy: Pamiętam, że bardzo zachwalałaś ten kolor Glam Wear. Nie pasuje Ci jednak? Czerwień tez mi się bardzo podoba i myśle, czy nie kupić "na zapas" ![]() Mam na wykończeniu 2 maseczki ![]() ![]()
#217 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja siebie nigdy nie mogłam zidentyfikować, w sumie kładę się późno bo po 23 a wstaję po 5.00.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#218 | |
Zakorzenienie
|
![]() Ja tez wczesnie wstaje ![]() ![]() ![]() ![]() Kosmetykowo u mnie niezle: wczoraj skonczylam w koncu Mydło w plynie Ziaja Sopot Spa.Nareszcie bo juz mi sie wydawalo ze mi ktos go ciągle dolewa ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() A te herbatke truskawkowo-smietankowa widzialam w Rossmannie i za kazdym razem jej nie bralam ![]() ![]() Edytowane przez ewwwa Czas edycji: 2009-10-18 o 12:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#219 |
|
ewwwa, byłaś zadowolona z mydła Sopot Spa?
![]() Zaszyłam się w łóżku z książką i herbatą z sokiem malinowym. Nie wychodzę stąd do wieczora! Tylko za jakiś czas zmienię książkę na notatki z francuskiego. ![]()
![]() |
#220 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja tez musze pisac moja prace ![]() A teraz puszcze sobie jakis serial i wskocze do łozeczka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#221 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zajrzyj na moje wątki, może coś znajdziesz dla siebie za nie ![]() Sleepy, podoba mi się od Ciebie barbiowy GW ![]() Muszę się wziąć za pisanie konspektów, a potem za naukę i czytanie na sobotni zjazd.A mam tego mnóstwo!Odkładałam ile mogłam, ale muszę się zmobilizować...
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#222 |
|
Podobno od środy znowu ma być -20% na wszystko w Sephorze.
![]()
![]() |
#223 |
Przyjaciółka KWC
|
No właśnie przeglądałam już wcześniej i nie bardzo widze cokolwiek, co mogłoby mi się przydać.
![]() Czy jest na sali Nosek albo ktoś, kto wie, czy Nosek zachwycała się maską Stapiz z pomarańczowymi czy czerwonymi elementami na etykiecie? ![]() ![]()
![]() |
#224 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Ze mnie na 100% jest nocny Marek, mogę siedzieć i do 3, ale potem muszę to odespać ![]() Cytat:
*************** Zrobiłam obiadek na dziś i na jutro. Dzisiejszy - filety zapiekane z pomidorkami i fetą już skonsumowaliśmy, ale nie była to rewelacja. Feta mi się zważyła ![]() ![]() Zmykam wywalić kotę z pościeli, bo zaraz TŻ może się zjawić, a ona mi jeszcze zajmuje łóżko ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#225 |
|
Nie znoszę mieć tyle wolnego czasu, bo nie jestem w stanie zrobić nic konstruktywnego.
![]() Dałam sobie spokój z tym na dziś, bo to poważnie nie ma sensu. ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#226 | |||
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#227 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Choć tak sobie teraz pomyślałam, że może to wypadanie oznacza, że włosy były słabe i muszą wypaść żeby zrobić miejsce na nowe. W tamtym roku, gdy piłam pokrzywę na wiosnę też tak liniałam a potem jak byłam u fryzjerki powiedziała mi, że mnóstwo nowych, młodych włosków mi wychodzi. Oby i teraz tak było.
![]() |
#228 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#229 |
Zakorzenienie
|
oj ja też czuję się roleniwiona, niby spędziłam z przymusu cały weekend w domu ale tak naprawdę niczego nie zrobiłam.
Ale jak pomyślę że od jutra znowu każdy dzień będzie mi dostarczał niezłą dawkę stresu to mam dośc :/ Jak znajdę siły to wysmaruję się wieczorem ujędrniającą niveą bo wypadałoby już go wykończyć wreszcie ![]()
![]() |
#230 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę oglądać F1, niedługo się zaczyna ![]()
![]() |
#231 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Jakoie to dziwne uczucie nic nie potrzebować przy takliej promocji ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Zużyłam wieczorem jedną odlewkę i żel pod prysznic a rano skończyłam saszetkę Idealista EL- może i optycznie zmniejsza pory ale dla mnei jest zbyt silikonowy. Rzucę okiem jaktak Kubica wystartował i spadam do farmakologii ![]()
![]() |
#232 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Jest Twój jeśli chcesz ![]() Cytat:
![]() Zawsze mam długą listę ale jakimś dziwnym trafem w czasie promocji -20% przytrafia mi się cała masa innych nieprzewidzianych i ważnych wydatków i nie mogę poszaleć... Obfociłam dziś swoją obecną pielęgnację(wlepiłam już w odpowiednim miejscu) i przy okazji zauważyłam że rozmnożyły mi się smarowidła do ciała a za mało mam maseczek ![]()
![]() |
#233 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#234 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wlazłam do Rossmana i zgrzeszyłam balsamem antycellulitowym Lirene z pomarańczowej serii (uwielbiam ją za zapach ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() A teraz piję kakao i zajadam kruche ciasto ze śliwkami ![]() ![]() Pomalowałam paznokcie u stóp Riviera Red- takiej czerwieni jeszcze nie miałam, b.mi się podoba ![]() Jutro pierwszy dzień w pracy po urlopie ![]()
![]() |
#235 |
Zakorzenienie
|
Ja juz po prysznicu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Jutro wybiore sie do rosmanna. Musze sobie kupic jakis zel do mycia twarzy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#236 |
Zakorzenienie
|
MagJa - wcześniej brałam Augumentin, teraz zmieniłam lekarza i nie pamiętałam co wcześniej brałam. Do tego spray do nosa Flixonase, a teraz mam Buderhin - w działaniu są chyba podobne.
Czyli antybiotyk+sinupret+spray ![]()
![]() |
#237 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt-2...owa-wersja.htm |
|
![]() ![]() |
![]() |
#238 |
|
Zrobiłam sobie wieczór rolnika i czuję się teraz kompleksowo zadbana i tak mi dobrze.
![]() Najwyżej nie będę spała po nocach, ale mówi się trudno. Pocieszam się, że TŻowi też dziś nic nie wchodzi do głowy. ![]() ---------- Dopisano o 21:00 ---------- Poprzedni post napisano o 20:58 ---------- Dziewczyny, macie doświadczenie z kremami brązującymi Dove i Nutribronze L'Oreala? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#239 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() no i ładnie pachnie, choć potem i tak czuć samoopalaczowy aromat... co do wchłaniania nie miałam zastrzeżeń
![]() |
#240 | |||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale jak się ma nadmiar czasu z powodu choroby, to nie dziwota, że nic nie wychodzi. Nie przejmuj się ![]() Tylko wiesz, równie dobrze może się okazać, że ten kolor dawno mi się sprzedał. No ale zobaczymy. Cytat:
![]() Cytat:
Mój dziś przyjechał, spędziliśmy miłe popołudnie, ale już pojechał, bo jutro musi wstać z rańca do pracy. Ale cieszę się, że w ogóle był, bo następnym razem zobaczymy się albo w piątek albo w poniedziałek, bo akurat tym razem ja cały weekend pracuję ![]() Cytat:
A póki co nie wpadłam w zachwyt nad tym tuszem. Fakt firankę robi fajną, ale zbytnio nie pogrubia. Dopiero przy drugiej warstwie, a znów na nakładanie warstwowe to on jest jak dla mnie trochę za suchy. Jednak nie ma to jak kremowy Fatale ![]() ![]() ![]() Cytat:
A mi się smarowidła uszczuplają ![]() ************** Postanowiłam zrobić w końcu listę tego, co mam na zbyciu i chyba spróbuję trochę powymieniać. Jednak na Allegro nie na wszystko jest popyt, a ja też nie chcę oddawać swoich skarbów za bezcen. |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:27.