![]() |
#1291 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - częsc XIII ;)Witam
Bo prawdziwa miłość jest wtedy kiedy nie budzisz się z jego imieniem na ustach..
Tylko czujesz jego usta na swoich. Wykasowałam wszystkie smsy od Ciebie, Twój numer też wykasowa, ale za cholere nie mogę wykasować Ciebie z mojego serca. Ładować Cię jak robota,który kocha 24 godz na h . Gdzieś po drodze,chyba wypadłeś mi z kieszeni. I nawet nie pamiętam tych czasów kiedy niebo było całkiem kolorowe. Tak jakby woda zakochała się w ogniu. I spoglądam w przeszłość,widzę mnie obok Ciebie, Dzisiaj to ona przytula się do Ciebie. Nie żałuje,wiesz? Nie daj Bóg wplątałabym się w to jeszcze bardziej, na szczęście zbyt krótko to trwało. -Przepraszam proszę Pani,stało się coś? - Zupełnie nic.Tylko po moim sercu właśnie przejachał czołg. Zaiste,Czerwone jabłka w zimie,zielone liście,i trawa. Czy to miłość,kochanie?. |
![]() ![]() |
![]() |
#1292 |
Zakorzenienie
|
Kiedyś trzeba zacząć kochać,
mój czas właśnie nadszedł... On kocha bezimienną dziewczynę, Ona kocha bezimiennego chłopca... Nawet misio przypomina mi o Tobie... Już nawet chłopaka nie muszę szukać na dyskotekach, wystarczy że wejdę na naszą-klasę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1293 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
żyjemy tymi samymi marzeniami, tymi samymi pragnieniami. zatem spójrz na tyle na ile daleko pozwala oko, byś dojrzał człowieka stojącego obok ciebie. kolorowe serca do góry wznieśmy. serca to mają, mają większą siłę, mają swoje ulubione, ulubione chwile.spotykają się tutaj i teraz, by usłyszeć ten jedyny, ten konkretny wyraz. twoje oczy zielone są jak wejścia do tych snów, których nigdy nie pojmę,a których się boję, gdy nie przyjdą znów. Cytat:
dziękuję bardzo. ![]() __________________ kiedy nie myślę o niczym, to myślę o nim. może mógłbyś zatrzymać czas? słuchaj ten rytm co cię rusza, właśnie tak, rób hałas znów jeśli kochasz to co ja.
![]() ![]() |
![]() |
#1294 |
BAN stały
|
Cukrowa Panna - Cudowne ! Okradłam...
![]() ________________ brakuje ciepła twych rozchylonych warg serce mam ze szkła i jak nic w każdej z chwil może zmienić się w pył nie mam recepty na szczęście ciało i rozum w permanentnej niezgodzie Oto... czego brak nam obojgu to świat, w którym nieważne są słowa. A jeśli tęsknota, to tylko chwilowa, taka na moment, na sekundę, kiedy się schowasz pod kołdrę Edytowane przez lovemalinowe Czas edycji: 2009-10-18 o 10:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1295 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() _________ Pierwszy raz czuję, że nie chcę, abyś odszedł. Chcę Ciebie. Chcę cierpieć. Wiesz... Tego się nie zapomina. Milczenie psuje całą atmosferę. Chcę, żebyś był obok. Nie musisz kupować co wieczór kwiatów, organizować romantycznych kolacji, czy szalonych wycieczek. Nie musisz zapewniać, że naprawdę mnie kochasz i udowadniać tego na każdym kroku. Wystarczyłoby mi Twoje najpiękniejsze spojrzenie i pocałunek, który czułabym przez resztę dnia na ustach. To Twoje oczy zawsze mówiły mi najwięcej. Czasami nie mam odwagi, żeby spojrzeć w lustro... keeendy - x3 Chyba od zawsze ![]() Plotkaraaa- cudo ![]()
![]() |
#1296 |
Raczkowanie
|
Kocham Twój dotyk.
Kocham Twoją skórę. Wielbię Twoje usta. Pragnę Twojego zapachu. I dreszczy po kręgosłupie. na myśl o Tobie - szybciej bije mi serce. Ey. Ty.! koleś, podnosisz mi ciśnienie jak jeszcze żaden. ![]() ' daj mi powód, ale nie dawaj wyboru. ' a ja.? ja w wyidealizowanym świecie The Sims. w poszukiwaniu Pana Właściwego. for a pesymistic, I'm pretty optimistic.! ![]()
![]() |
#1297 |
Wtajemniczenie
|
agattee, nastychick - okradzione
![]() ------------- Sama nie wiem, czy jest mi przykro, ze to wszystko się stało, czy może czuję ulgę, ze to już za mną, ze już to przeżyłam? Ludzi traci się czasem z rozsądku, który celowo mija się z naszą wolą. Jak ktoś rozrywa serce, to się odchodzi nie dlatego, ze się chce, ale po to by zatamować krwawienie. Bo krew na odległość krzepnie znacznie szybciej. Złych słów zapomnieć się nie da, ale da się zapomnieć o tym kto je wypowiedział. Ciekawe ile razy pomyślałeś o tym, ze jednak źle się stało ? Ja wiele, ale zawsze wtedy przypominałam sobie i uświadamiałam, że tęsknie, nie za tą osobą, którą teraz jesteś, ale za tą którą kiedyś byłeś. Patrząc na zdjęcia, tez tęsknie, za tym dobrym 'dawniej'. Ale nie chce wracać do przeszłości, zbyt częste wycieczki w miejsca w których byliśmy razem, mogą uszkodzić mój długo wypracowywany spokój wewnętrzny. Nigdy nawet nie będę miała okazji, powiedzieć Ci , jak strasznie Cię nienawidziłam, wtedy, z każdą łza, coraz mocniej. Ale myślę, że wiesz. Obyś wiedział. |
![]() ![]() |
![]() |
#1298 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
a pewnie, że możesz ;-) nie wymiękaj hehe dziękuję za uznanie ![]() coś z moich tekstów: nie nie, nie zbajerowałeś mnie pamiętasz? to Ciebie oczarował mój uśmiech z początku było dobrze, potem już nie byłam w Twoim guście.
![]() |
#1299 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() TiS - ;O - równiez cudowna i genialna ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() __________ Mistrz w unikaniu mojego wzroku .
Ogień - zgasł , żar - dogasa . Już nic do ciebie nie czuję .. W świecie manipulacji , grzechu i pokusy . Jestem maniakiem twoich słów , twojego oddechu , głosu i twoich pocałunków . <3 Wyciągła środkowy palec i skierowała do tych którzy w nią wierzyli , a mimo to zwątpili . Cofnij czas i nastaw zegarek na 4:3o Poproszę uśmiech z drzewa bananowego . Chyba czekam na cud . Kolejne rozczarowanie w moich oczach . Obce noce . Obcy Ty . Perfekcjonista w łamaniu ludzkich serc . Pobawmy się uczuciami , przecież jesteś w tym taki dobry . Mimo wszystko źle się czuje , bez Ciebie . " wie pan z czego składa się morze? Z wody i dna. Dno już pan osiagnął. A morze?"
Nastał czas wyjaśnień.. Twoich wyjaśnień. mimo wszystko wiesz? ________________ zbyt skomplikowane by nadać temu status Edytowane przez XxValedictionxX Czas edycji: 2009-10-18 o 11:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1300 |
BAN stały
|
Coś na nk do 'o sobie':
Wszyscy mają mambę, lecz nie ja, nie należę do drużyny Actimela, nie posiadam 3 letniej gwarancji, ani gwarancji zwrotu kosztów, nie dodaje skrzydeł, nie znam Goździkowej, ze mną Ci się nie upiecze, nie zapewniam uczucia komfortu, dzięki mnie nie dostaniesz zniżki w Trollu, minuta rozmowy ze mną nie kosztuje 5 gr, nie wygładzam ani nie redukuje zmarszczek, mam więcej niż 2 kalorie, nie jestem owocem Jogobelli, przed użyciem nie wymagam zapoznania się z ulotką, ani skontaktowania się z lekarzem lub farmaceutą, to ja nie mam szans z pragnieniem, nie trafiam silnie w ból, nie mam pomysłu na obiad, nie posiadam napisu pod nakrętką, ani kolorowanki pod etykietką, nie pochodzę z pierwszego tłoczenia, wciąż nie wiem skąd bierze się Chocapic, nie wiem też dlaczego Cini Minis jest takie cynamonowe, nie rozpływam się w dłoni, ani w ustach, poza tym nie brałam udziału w "Tańcu z Gwiazdami"... aha jeszcze jedno nie znajdziesz mnie w co piątej Kinder niespodziance.... |
![]() ![]() |
![]() |
#1301 |
Zadomowienie
|
lovemalinowe - Ależ miło mi bardzo.
![]() XxValedictionxX - Kurcze nie spodziewałam się. ![]() ![]() nawzajem oczywiście! ![]() _________________________ ___ Szkoda że czas nie chodzi spać. Tłumaczył się że nie ma nic. - Dlaczego jesteś smutna?. - Komórka milczy.. - Wyrzuć ją w cholere! Oczy chcą tego, czego nie sięga dłoń . Mrowisko ludzi do szkoły, ze szkoły. Jacyś tacy jesteśmy jak bez dusz. Bo kiedy tylko staje się zbyt ludzka niż byś tego chciał. Edytowane przez CukrowaPanna Czas edycji: 2009-10-18 o 11:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1302 |
Raczkowanie
|
Taki Ty, taka Ja, taka Nasza monoteistyczna Miłość... ![]() To co trzyma mnie na ziemi, to nie siła ciążenia... To siła, która każe mi ścigać marzenia... ![]() Nie Skarb jest Przyjacielem, lecz Przyjaciel Skarbem... ![]() ________ yeah ![]() Edytowane przez namiastka Mnie Czas edycji: 2009-10-18 o 17:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1303 |
BAN stały
|
Dagmaruffka; znalazłam takie trzy, fakt nie byłam wymieniona, ale jednak można postarać się pomóc. ;p
1. spijam słowa z Twoich ust - bezwarunkowa miłość. 2. zawsze będę mieć do Ciebie tę cholerną słabość. 3. prawdziwa relacja, mężczyzna - kobieta. _______ najsłodziej jak potrafiłeś mówiłeś wtedy do mnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1304 |
Raczkowanie
|
- dlaczego jesteś smutna ?
- bo kogoś kocham .. za bardzo. - kogo ? - weź głupka nie udawaj -.- - nie udaję, tylko grzecznie pytam. - to grzecznie spójrz w lustro .. jesienią z kubkiem herbaty siadywałam na parapecie. - lubisz mnie ? chociaż trochę ? - nie .. ja Cię kocham wariacie. ;D świat wylazł mi z foremki .. na co liczyłaś głupia? że Cię pokocha ? nie bądź śmieszna. - kochanie .. dlaczego jesteś smutna? - ja zawsze jestem smutna. - nieprawda - widocznie dobrze to maskuję. upiłam się. człowiek czasem musi zdezynfekować tęsknotę.
![]() |
#1305 |
Rozeznanie
|
narysowałam Cię na ścianie. czy się udałeś, tego nie wiem.
jak wpadną goście zawsze da się zastawić sprytnie jakimś meblem. teraz już mogę łatwo dotknąć, chwycić za rękę, pocałować. pić razem kawę. bardzo śmieszne. mam chore serce. doszła głowa. i nie zależy już od Ciebie, jak długo będziesz, czy zostaniesz. jeśli za bardzo czymś mnie wkurzysz, zamówię sobie malowanie. udanego popołudnia, życzę. ![]()
"(...)Czasami brak mi powietrza i wtedy wiem, że na chwilę o mnie zapomniałaś." — Jacek Podsiadło ▼◄ ► ▼ ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ▼ ◄ ▲ ► ◄ ▲ ▼ ◄ ▲ ► ► ▼ Edytowane przez ciiri Czas edycji: 2009-10-18 o 11:29 |
![]() ![]() |
![]() |
#1306 |
Zakorzenienie
|
`wypluwam krew otwartą raną w moim sercu. nie chce
umierać a samotność jest mordercą. chcę się tanio sprzedać i móc utkwić w twoim szczęściu. nic mi nie potrzeba zabierz mnie wszystko jedno gdzie...` <3 "...może mogłoby być trochę inaczej Może mogłoby być trochę jak dawniej Może moglibyśmy być dla siebie wsparciem I mogłoby być dobrze i mogłoby być fajnie Ale znów jesteśmy gdzieś indziej na starcie..."
Dopiero gdy ulegamy pasji, jesteśmy naprawdę sobą. Ze wszystkich naszych namiętności najbardziej określają nas te, których nie potrafimy okiełznać. Motocykl - mój sposób na życie. ![]() Edytowane przez talkshit Czas edycji: 2009-10-18 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#1307 |
Konto usunięte
|
a kiedy się w końcu odezwiesz...mnie już nie będzie.
sześćdziesiąt sekund na minutę.myślę o Tobie. to Ty nie wiesz?;>
|
![]() ![]() |
![]() |
#1308 |
Rozeznanie
|
Czuję się jak człowiek bez ambicji. Jak kobieta pozbawiona resztek kobiecości.Na niczym mi nie zależy.Nic mnie już nie obchodzi. Nic nie rusza.Gdybym tylko mogła, przeleżałabym cały dzień w łóżku, nie drgnąc nawet.Ale tak się po prostu nie da- debil z ulotkami ZAWSZE musi dzwonić do mojego mieszkania.Jakby ****.a nie było 9 innych. Ojciec zawsze zapomni kluczy.Matka nadal dzwoni na domowy. A palić się chce- trzeba wyjść na balkon.No nie da się popłakać i poużalać nad sobą w pełnej samotności. Ciekawe o czym myślisz. Może czasami o mnie.? Pewnie tylko kiedy pojawi się komunikat, że jestem dostępna. A może wspominasz to co będzie i czy w ogóle będzie. tęsknisz czasem.? Jestem żałosna. cześć jestem A. mam 18 lat i jestem dysfunkcyjną gówniarą. nie wiem czego chce,a kto ku.rwa wie?
#1309 |
Przyczajenie
|
ITy myślisz że ja o Tym zapomniałam? Ja tylko udaję że mnie to nie dotyczy...
Serca ze szkła już nie mam.
#1310 |
Zakorzenienie
|
życie jest jak gra w szachy... Albo posuwasz królową, albo walisz konia.
#1311 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Marznę bez Ciebie, zamarzam powoli,
się kulę, nad ranem tulę Twoją koszulę. Teraz szepczę na dobranoc całą prawdę. Robi się duszno, brakuje mi tchu, Twój głos namawia do snu Kocham to co robię i nie walczę o Twoje względy. słowa wypadną z mojej gęby prosto do Ciebie, posłuchaj teraz, prosto jak stoję; Ja Ty, Ty Ja, My Dwoje ... - z a p o m n i j
![]() ![]() |
![]() |
#1312 |
Zakorzenienie
|
'Tak dobrze czuję się, gdy jesteś obok przy mnie Tak ważna czuję się, gdy mogę objąć cię wiesz?' ![]()
#1313 |
Zakorzenienie
|
oto mam moje małe niebo, oto mam moje małe piekło
stanęłam. a krople deszczu nadal, jakby nigdy nic spadały na ziemię. i bez względu na to jak jest nie trać wiary w szanse
![]() |
#1314 |
Raczkowanie
|
ratatamm- dziękuję Słoneczko moje !
![]() dagmaruffka- nie byłam wymieniona, ale pare przyszło mi na myśl : Świat przepełniony miłością. Ty jeden pokazałeś mi, że świat jest pełen cudów. sorka, nie umiem ![]() ~*~ -zaatakowała mnie miłość !
-i co? pokonała Cię? -walka była długa, ale w końcu .. -w końcu, co? -w końcu poddałam się. dałam se spokój, przegrałam, a teraz siedzę w fotelu oglądając setną powtórkę JEGO ulubionego serialu, z 50 paczkami chusteczek, i z 15 papierkami po czekoladach..z orzechami, takie jakie lubi..a poza tym, to pływam.. -w domu? -nie. w moich łzach. -serce mi bije ! -no niemożliwe ! zaraz umrzesz ! ![]() -miłość jest nie fair. -życie też. -hej ! te piłki są moje! -a co to za różnica ! jesteśmy razem . Samotna wojowniczka. a wiesz, co jest w tym wszystkim najgorsze? to, że chociaż tak mnie zranił, to i tak go kocham. ale też nienawidze. nienawidzę siebie, ciebie, jej, całego świata, ale nie go.. idź się chować, bo na małpy polują. ![]() nie mam weny ![]()
![]() |
#1315 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ja Ciebie też od zawsze ![]() ![]() upajam się chwilami kolorowymi jak wata cukrowa. ale już bez Ciebie, bez Ciebie.
![]() |
#1316 |
Raczkowanie
|
-Powiesz mi?
- co ? -czy lubisz.. -no słucham? ![]() -czy lubisz truskawki? -o.O? -nie no czy mnie lubisz? -nie ;p ja cie kocham truskawko ;* ~~~ Schowam twoje oka w szklanej szkatułce . ~~~ Kocham twoje usta ale bardziej gdy mnie całują .
#1317 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
Kradne te opisy Malenka ;* Śliczne opisy, dziekuje ;* A z tymi zielonymi oczami trafilas w 10 xD ;* Cytat:
Ten kradne ![]() ;** Ten pierwszy juz na opisie jest ;* Bez off 1. Zakochajmy sie ten jeden raz..
2. Dziekuje Ci za milosc, za zranione serce moje.. 3. Dzisiaj noc polaczy nas.. 4. Jestes za slodki dla mnie.. 5. Byles dla mnie wszystkim co mialam.. 6. Wielka milosc odeszla w cien.. 7. Pamietam dotyk Twych ust i czule slowa, skreslic nie chce ich, lecz chce zaczac od nowa.. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1318 |
Rozeznanie
|
Sto lat czy sto dni. Czas uciekł przez palce.
Obudziła mnie jesień, deszczem grała o szybę. Jak mam się przebić do świata ? Dotknąć kropel Twoich łez ? Pocałunek może uzdrowić, jeśli tylko dasz radę dotrzeć do mojej drugiej tożsamości. Zasłaniam dłońmi oczy. Chcę zasnąć, codzienność tak boli. Nawet mycie zębów straszy bólem wyciągniętej ręki. Spać. Spać. Spać. Znów przez sto dni i lat. 'Nie zasypiaj!' - dociera krzyk z zaświatów. Dobrze, że jesteś. Trzymaj mnie przy życiu.
#1319 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Jak księżniczka uwięziona gdzieś daleko stąd, 7 mórz i 7 lasów 7 gór i 7 rzek, Dzieli ją jak 7 grzechów głównych, Od piękności.... ![]()
![]() |
#1320 |
Zakorzenienie
|
Jejku pierwszy raz
![]() ![]() Żeby nie było off: Bo tyle tylko jest w nas ciepła, co dłoń zdziwiona objąć zdoła. pod niebem nie moich gwiazd. A zycie w naszych rekach...
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:18.