|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4111 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Starające się i będące już w ciąży - rozmowy o wszystkim co nas martwi
Cytat:
Dziekuję a może ...się udało kochana??!!!! Trzymam kciuki!!!Ok, zmykam miłego wieczorku!!!!!I nocki
|
|
#4112 |
|
Wtajemniczenie
|
NO Karolka piękne włoski nie tak jak ja czaarna zołza!!! Naprawdę dobrze w nich wyglądasz! i widzę zabawy z imikimi
http://s2.suwaczek.com/20100123310123.png http://www.suwaczki.com/tickers/17u98u6997br40yh.png Edytowane przez Linka24 Czas edycji: 2009-10-17 o 16:42 |
|
|
|
#4113 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() Ja chodze do SPA, gdzie ceny maja wrecz wybitne ... A nie narzekam az tak bardzo bo obojetnie do jakiego fryzjera chodzilam i tak nigdy nie bylo jak chcialam. Poza tym tutaj juz znaja moje wlosy i nie musze sie tlumaczyc dlaczego sa takie a nie inne i nie rozczulaja sie nade mna jakbym byla niepelnosprawna |
|
|
|
|
#4114 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
A ja mam 2 fryzjerki, jedna ładnie obcina długie włosy a druga krótkie. Właśnie postanowiłam, że je zapuszczam i przez okres zimowy mam zamiar dobrze je odżywiać różnymi maseczkami Teraz mam takie błyszczące włoski dzięki maseczce i masażowi ![]() Carol teraz muszę przyznać, że w nowej fryzurze wyglądasz odlotowo, ten ciemny kolor jakoś mi do Ciebie nie pasuje. Sorry, ale ja jestem szczera i nie umiem napisać, że w ciemnych Ci ładnie.
Edytowane przez Pepus Czas edycji: 2009-10-18 o 00:58 |
|
|
|
|
#4115 |
|
Wtajemniczenie
|
czesc dziewuszki
![]() ja tylko na chwile bo zaraz na uczelnie zmykam...ta mi sie nie chce, ze szok....duzo naskrobalyscie wiec nadrobie to moze wieczorem albo jutro... ja niestety znowu mam zly dzien... ja nie wiem czemu faceci sa tacy ale mam dosyc zachowania tz nomalnie jak dzecko, urozaony i gdzies ma wszystko a mnie przy okazji... o *******e...ja rozumiem ze on jest zrypany po calym tyg pracy i nie ma humoru cieprliwosci ale bez przesady...wczoraj polozyl piwko na lozku ja wcodzilam na do lozk ai piwo sie wylalo bylam zla bo sama zmeczona wrocilamz uczelni i wogole jto kladzie na koldrze piwo??maleoczywisice on stwierdzil ze ja za mocno koldra szarpnelam i ze wina jes taki jego jak i moja, wiec mu powidzialam zeby spieprzal itp. nio wielce sie obrazil..najgorsze jest to, ze to sa glupoty a on sie zzachowuje tak jakby nie wiadomo co sie stalo albo niewiaodmo co mu zrobial i ma mnie w nosie brakuje mi sil na to...niedziela pewnie bedzie do du...i wogole zke mi strasznie|:|( sorki, ze wam tak arudze ![]() milego dzionka kochane buziaki
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4116 |
|
Zakorzenienie
|
sas po to tu jesteśmy, żeby i tak nam tu pomarudzić. Kochana strasznie mi przykro, że będziesz miała dzień do bani. Mnie osobiście też najbardziej wkurzają takie fochy o pierdoły, to tak jakby człowiek nie miał innych problemów w życiu i nie mógł cieszyć sie a nie stwarzać sobie sztucznych kłopotów. Trzymaj się kochana i pamiętaj że po każdej burzy wychodzi słońce
No i stało się, tempka spadła dziś rano a ja dostałam @ z mega impetem, już się zwijam z bólu. Dobrze, że młodej nie mam w domu to mogę skoncentrować się tylko na sobie Miłego dzionka kochane ![]() ---------- Dopisano o 09:47 ---------- Poprzedni post napisano o 09:36 ---------- Mam jeszcze pytanie do dziewczyn używających imikimi, zalogowałam się na stroncem ale jak chcę skorzystać z jakiegoś szablonu to nigdzie nie widzę opcji wgrania swojego zdjęcia...co robię nie tak??? |
|
|
|
#4117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie dziwię się, że Ci się krew wzburzyła. Kochanie miłego dnia Ci życzę mimo wszystko.
|
|
#4118 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Witajcie kochane ![]() przede wszystkim dizekuję za komplementy;* Cieszę się, że wam się podobam w tym kolorku, w rzeczywistości są jeszcze jaśniejsze powiem Wam, że nareszcie dobrze się ze sobą czuje nawet przy mojej bladej skórze się sobie podobam ( na zdjęciach mam bronzer więc taka blada nie jest ) Pepus bardzo sobie cenię Twoją szczerośc i bardzo dziekuję ![]() Moje fryzjerka-dobra kumpela też zna na wylot moje włosy i nie pójdę gdzie indziej, bo wiem, ze ona mi ich nie spierniczy, a wczoraj była taka ucieszona, ze może je nareszcie podciąć ![]() Marlenko, termin na liście zmieniony, kochana wyleż się ile wlezie biedaku!! Mam nadzieję, że następnym razem sie uda!!!! Ja mam znowu plamienie, 2 dni czysto i teraz znowu, pokopany ten mój organizm. co do imikimi, na str.głownej klikasz categories, potem wybierasz ineteresujący Cię szablon, klikasz w ikonke CUSOMIZE (w tym momencie się logjesz, albo od razu jak wejdziesz na str, głowną ), załaduje się szablon, potem po prawej stronie klikasz na add photo i dodajesz z kompa zdjęcie. Możesz jeszcze pozmieniac kształty, tekst dodać i inne bajerki potem jak już wszystko zrobisz klikasz save photo i zapisujesz na dysk. Ja sobie zapisuję klikając prawym przyciskiem myszki zapisz obrazek jako i zapisuje gdzie chce potem możesz zmienić jego nazwe, bo ta która dostaje zdjęcie jest dziwna i długa. I koniec. Mam nadzieję, ze dobrze Ci wytłumaczyłam![]() Sas słonko nie dołuj się, olej Go i juz, oni sa czasami tak masakrycznie beznadziejni, że poprostu ręce opadają, mam nadzieję, ze szybciutko się pogodzicie!!!! Co do filmu galerianki............... ................2 raz bym na niego nie poszła................... ... film jest ogólnie o zdemoralizowanych gowniarach z gimnazjum (z rodzin raczej patologicznych)!!!!!!!!!! !!Które daja powiem tak-film przestroga. ja byłam w szoku co sie dzieje wśród tych małolatów. Nie pamiętam żeby takie rzeczy się działy jak ja miałam te 14 lat. Co to się dzieje na tym świecie...A spotkanie z kumpela super udane, poplotkowałyśmy, zaliczyłysmy fajna knajpeczkę i byłam w domu 22.45 Super wieczorek, z resztą wiecie, ze najlepsze na odsteresowanie sa babskie spotkania![]() Ale sie rozpisałam miłej niedzieli słonka
♥♥♥ Olusia Filipek Adaś A baby is born with a need to be loved - and never outgrows it. ღ Edytowane przez Carol77 Czas edycji: 2009-10-18 o 10:28 |
||||
|
|
|
#4119 |
|
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
Sas nie martw się kochana wiem że w takich przypadkach krew się w człowieku gotuje, ale lepiej że o taką głupotę się pokłócicie niż o jakieś naprawdę ważne rzeczy. A teraz możecie się przyjemnie pogodzić i nie zostanie żadnego urazu bo to pierdoła Marlenko przykro mi że przyszła ta wredna @, i to na dodatku taka bolesna. Teraz zaczął się nowy cykl i nowe staranka ![]() Karolinko ciesze się że wieczorek się udał, co do filmu też się zastanawiałam czy na niego iść, ale powiem Ci że wiem że tak się dzieje bo zwłaszcza w Warszawie jest to powszechne, i nawet czasami sama widziłam takie małe dziw..... Czasami przechodząc obok samochodu na parkingu widzieliśmy jak w samochodzie starym dziadą robią loda.... Dla mnie to nienormalne i na maksa zdemoralizowane, do jakich rzeczy mogą się posunać młode dziewczyny żeby dostać to co sobie wymyśliły. A wogóle co z rodzicami nie widzą że one przynoszą jakieś nowe rzeczy do domu.... Właśnie takie zachowania budzą we mnie złość Ja dziś do rodzinki się wybieram z mężusiem, a później obiecał że do kina idziemy i może na kolację , a jeśli nie pójdziemy do knajpy to obiecał że sam zrobi pyszną (a świetnie gotuje, zwłaszcza włoską kuchnie) kolacje ze świecami w domu. Pozdrowionka kochane i buziaki, może później do was zajrzę |
|
|
|
#4120 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki Carol za instrukcje, ale się naszukałam tej ikonki - no ale ostatecznie znalazłam i mogę szaleć.
A ja mam różowo - fioletowe włoski Oliwia jak mnie zobaczy padnie z zazdrości
|
|
|
|
#4121 |
|
Zadomowienie
|
Czesc dziewczyny!
Myslalam ze jak nie bedzie mojego tz to bede miala wiecej czasu zeby tu zagladac a okazuje sie ze jednak mam tyle na tapecie ze nawet nie mam kiedy dokladnie przeczytac co napisalyscie. Carol, sliczne wloski. Mi zawsze marzyl sie piekny blond i 2 razy kiedy poszlam do fryzjera 'sprobowac' mi wystarczyly. Albo nie trafilam na dobrego specjaliste od kolorow albo po prostu nie moge byc blondynka i juz! Sas do mnie mozesz gadac o beznadziejnosci facetow bo nie wazne jacy sa kochani i slodcy to i tak brakuje im wyobrazni (fakt). Jakby w moim lozku wylalo sie piwo to on by nawet nie mial kiedy sie na mnie obrazic bo ze strachem o wlasne zycie zmienialby szybko posciel ![]() Marlenka przykro mi ze przyszla @. Najgorsze jest to ze oprocz bolu ze to niestety jeszcze nie fasolka to jest ten ochydny bol fizyczny . Nastepnym razem sie uda No u mnie zapowiada sie kolejny ciekawy dzien. Ide z kolezanka na wystawe fotografii jakiegos mlodego artysty. Powinno byc ciekawie, a jak wystawa to potem pewnie i winko . Tz wraca dopiero jutro wiec wieczorek spedze sobie z wami no i wczesnie do lozka bo jutro zaczyna sie kolejny tydzin pracy Milego dnia dziewuszki! Moze jeszcze zajsze przed wyjscie a jak nie to do wieczora. |
|
|
|
#4122 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
ja bym sie nie odwazyła zrobić płukanki, bo znając siebie wyglądałabym strasznie![]() Kasiu bardzo dziękuję i miłej wystawy!! Opowiedz nam jak było Co do koloru, to moja fryzjerka jest bardzo dobra, ostatnio miałam brąz i zobacz jaki mam kolorek i powiem Wam, że koniec ze zmianami, teraz jest dobrze. już nie będę kombinować, bo potem wyję, że wygladam jak potwór, ja nie wiem co to jest, ze ja zawsze muszę coś pozmieniać i potem żałuję...ale juz wbiłam sobie do główki, że koniec, definitywnie Kasiu a gdzie pracujesz jeśli mogę spytac?? Właśnie nasz znajomy wyjechał do Belfastu do pracy i podejżewam, że tam zostanie. Przysłał zdjęcia, jest zachwycony już nas zaprasza napisał, że pogoda ładniejsza niż u nas tylko ten wiatr ale coś za coś Idę się zdrzemnać kochane, bo zasypiam buziaczki i do usłyszonka!
|
|
#4123 |
|
Zakorzenienie
|
I zgodnie z przewidywaniami Oliwia jest zachwycona. Powiedziała mi, że wyglądam pięknie
bo mam jej ulubiony kolor różowy hehe A mi nic tylko pozostaje myć, myć i jeszcze raz myć ![]() ---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:35 ---------- ps Carol jak robiłam pierwszy raz płukanę to wyszłą mi idealnie - chyba to było szczęście nowicjusza Teraz chyba za mocną zrobiłam
|
|
|
|
#4124 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Jak ja lubię weekendy.Dzisaj z Tż zrobiliśmy sobie spacerek i tak szcerze pogadaliśmy o zyciu: naszej przyszłości i oczywiście o naszych staraniach, które po raz drugi rozpoczynamy za tydzień.Już nie mogę się doczekać Tylko wyczytałam w listopadowej Olivii, że wstrzemieżliwość dobrze wpływa na jakość nasienia, więc przez tydzień będzie szlaban
Edytowane przez Gosiaro Czas edycji: 2009-10-18 o 16:51 |
|
|
|
|
#4125 |
|
Zakorzenienie
|
Gosiaro już po fakcie, myłam głowę 5 razy
![]() ![]() oooo to dobrze się składa z tą wstrzemieżliwością. Bo u mnie zapowiadają się ciche dni- trzeba TŻ pokory nauczyć - to jak się skończą, to bedziemy mogli się godzić i starać jednocześnie ![]() Chyba sobie kupię tą Olivię
|
|
|
|
#4126 | |
|
Zakorzenienie
|
Edzia wszystkiego naj, naj, naj, najlepszego, samych słonecznych dni w twoim życiu spokojnej ciąży i szczęśliwego rozwiązania [/QUOTE]DZIEKUJE ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 18:14 ---------- Poprzedni post napisano o 18:09 ---------- Cytat:
:dzi ekuje: :dziekuje :![]() a o tych wózkach to mówisz prawde tylko ze ja musze dotknąc obadac przejechać i to jest moj najwiekszy problem i tez tak jak ciebie interesuja mnie te 3 in 1 ---------- Dopisano o 18:17 ---------- Poprzedni post napisano o 18:14 ---------- [QUOTE=aa2;14778371]halo edzia sto lat sto lat wszystkiego naj najlepszego dużo zdrówka, przyjemnego porodu i spełnienia tych najskrydszych marzeńkaca bedziesz miała jak to wszystko wypijesz pamietaj ze ja nie moge a po drugie to ja powinnam tobie podziekowac i ponastawia ć tych napojów wyskokowych ![]() :dzie kuje:![]() ![]() ![]() : pijemy:![]() :rot fl:![]()
|
|
#4127 |
|
Zakorzenienie
|
Mam jakieś złe przeczucie... i zamiast jutrzejszego testu spodziewam się raczej @
|
|
|
|
#4128 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dzieki Dzieki Dzieki *![]() ![]() ![]() *![]() ![]() ![]() ![]() ![]() : * ![]() ---------- Dopisano o 18:36 ---------- Poprzedni post napisano o 18:19 ---------- Cytat:
Słonko żadnej nowosci nie powiedziłas ja poprostu zaczynam sie smiac i mówie zobacz jakie to inne nikomu nic sie nie stało żyjemy po co sie denerwowac za to mojemu tz az piana idzie hihi bo to jego piwko i tak samo jak twój że to moja wina , nie marudzisz fajnie wiedziec ze nie jest sie jak ja to mówie rodzina Adamsów i ze u innych tez dzieja sie te same sytuacje kiedys moj tz chciał mi i swojej mamie zrobic niespodzianke i zrobił paste jajeczna wg mojego przepisu ładnie posmarował chlebek masłem połozył sałate na sałate dał paste przybrał rzodkiewka i szczypiorkiem wszystko było cacy ale jak wchodził do duzego pokoju potknął sie o próg i cały talerz z kanapkami wylądował na ziemi popłakałam sie ze smiechu myslałam ze nie dojde do wc a moj prawie sie popłakał ze złosci oj dla niego to była porażka osobista teraz kiedy o tym opowiadam przyjaciołom nawet sam sie z tego smieje ![]() ---------- Dopisano o 18:40 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
nie teraz to za miesiac nie doluj sie bo to nic nie da trzeba byc twardym a nie mietkim
|
|
#4129 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
jutro popoludniu wstawiam Cytat:
Moj ma to do siebie ze jesc najbardziej lubi wlasnie w lozku, ale to ja wylewa zawartosci butelek i kubkow najczesciej(wiec nie zabieram takich rzeczy do sypialni.) Jak czuje te okruchy jak mi sie w tylek wbijaja w nocy to mnie trafia Nie przejmuj sie tak bardzo- jesli zobaczy ze nie robi to na Tobie wrazenia - odpusci sobie. Wiem ze ciezko tak, ale zachowuj sie jak gdyby nigdy nic. Oczywiscie nalezy spokojnie powiedziec co Ci sie nie podoba, jak bedzie sie zloscil to Twoj stoicki spokoj go jeszcze bardziej wqrzy Ale potem przejdzie mu U nas jest juz spokoj. Powiedzialam w czwartek glosno co mnie boli, co mnei wqrza, poklocilismy sie jak cholera, prawie sie rozstalismy, ale potem bylo oki. Zobaczymy jak bedzie od jutra Zakupilam sobie fajny komplecik jeden brazowy i jeden rozowy, zaloze go jutro, ale normalnie pod ubranie, jakbym cale zycie takie rzeczy nosila. Wieczorem grzecznie poloze sie do lozka i bede udawac ze spie Dziewczyny .... ja juz nie chce studiowac .... ;( Mam na roku aktualnie jedna ciezarna, z przepieknym brzuszkiem ... i chyba z 5 kobitek ktore maja bobaski ... kazda rozmawia o swoich dzieciatkach, smieje sie, chwali rozczula a ja co????????? Tylko o zajeciach moge ... albo o moim psie ... |
||
|
|
|
#4130 |
|
Zadomowienie
|
Jestem spowrotem
![]() Na wystawe nie dotarlysmy bo winko bylo baaardzo smaczne i dolaczyly jeszcze 2 kolezanki. Zamiast tego poszlysmy sobie razem na obiad i poplotkowalysmy na calego .Carol pracuje w dziale ksiegowosci w firmie ktora prowadzi uslugi finansowe. Niestety nie jestem ksiegowa wiec spadaja na mnie najnudniejsze i najbardziej wkurzajace obowiazki swiata . Ale firma jest fajna i bardzo im zalezy na motywowaniu i tym samym zatrzymywaniu pracownikow (zbyt duza rotacja zle wplywa na zaufanie klientow tych obecnych i potencjalnych). Tak wiec zaproponowali ze oplaca mi studia. Bede robic kwalifikacje ACCA. Podobno egzaminy sa mega trudne i jestem przerazona co to bedzie .Cosma ja mam to samo. Skrycie zazdroszcze kazdej napotkanej kobiecie z brzuszkiem. Poza tym kolezanki z bobaskami... ja wiem ze to jest przezycie i ja na bank sama bede gadac najwiecej i dziecku jak sie kiedys w koncu pojawi, ale to nie nastraja mnie najlepiej. Po spotkaniu z jedna z dziewczyn ktore juz sie ciesza swoja pociecha czuje jakas taka pustke bo wiem ze ona wrocila do domu do swojego dzieciatka a ja nie ![]() A teraz spiesze sie na randke z telewizorem. Super bo bedzie lecialo 'Kiedy Harry poznal Sally'. Uwielbiam ten film!!!! ---------- Dopisano o 20:05 ---------- Poprzedni post napisano o 20:00 ---------- Oj widze ze byly jakies urodzinki. Edziu zycze samej pomyslnosci w dazeniu do zafasolkowania
|
|
|
|
#4131 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziękuje dziewczynki kochane
z moim bylo po poludniu ok i nagle zaczelismy znowu gadac i ja mu caly czas mowilam ze nie tak itp. pn sie troche upieral lae przynal mi racje i pozniej ja troche znowu zaczelam mowic mu ze przegial a on...znowu sie oburzyl na maksa...pogniewal sie, jeste jakis taki zly i wogole ic ode mnie oczywisice nie chce, i wogole ze ja to wszystko wole oprocz niego i wogole....jak to ja go nie kocham-nie powiedzial mi tego wprots ale tak insunuuje ...najgorsze jest to, ze on jest taki jakis, ze nie chce gadac o tymn wogole....teraz tylko slucha muzyki jakiejs....najgorsze jest to, ze ja nie umiem byc obojtna bo mam w sobie jakis taki lek, ze nie wie in wyjdzie?( zostawi mnie czy cos mimo, ze jestesmy mazlenstwem dziewczyny ja nie umiem sobie poradzic z tym nie wiem jak mam to przetrwac cala sie denerwuje i wmawiam sobie najgirsze wizje przeoraszam was ![]() aha Edzia wszystkkiego naj naj
nasz ślub kościelny:15.08.2009 nasz ślub cywilny: 14.06.08. http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200712244225.png http://www.slub-wesele.pl/suwaczki/200603023238.png http://s9.suwaczek.com/20090815560716.png nasze maleństwo |
|
|
|
#4132 |
|
Zadomowienie
|
sas kochana nic nie rozwiazecie jesli obie strony nie zaczna ze soba szczerze rozmawiac. Twoj tz tez musi to zrozumiec i wyjsc ci naprzeciw bo inaczej to bedzie tak jak jest, podchody, raz zle raz dobrze, niepewnosc
|
|
|
|
#4133 |
|
Zakorzenienie
|
hej dziewczynki a ja tylko na chwilę bo musiałam nadrobić prawie dwudniową nieobecność
dziś świętuję z moim mężusiem bo mamy małą okazję naszą pierwszą rocznicę ślubu właśnie skończyliśmy oglądać płytki z wesela... ech a wydaje się, że to tak nie dawno było ech aż się łezka w oku kręci
|
|
#4134 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
No i zycze upojnej nocy
|
|
|
|
|
#4135 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziekuje Kasiu
u nas jest rozmowa.tylko ja czasem tez zamiast zakonczyc kotnie to jeszcze cos powiem i ....wiem ze teraz go tlumacze, ale wydaje mi sie, ze on chyba nie umiepogodzic se z tym, ze nie jest ok we wwszystkich kwestiach...wiem, ze jest nie w porzadku itp...wiem, ze powinien teraz odposcic itp. ale wiem tez ze jest przemeczony praca i troche dobity pewnymi sprawami... nie wiem jak bedzie jutro co zrobi jak sie bedzie zachowywal..najgorsze jest to, ze ja starsznie to przezywam zamaist po prostu to olac... ehhh
|
|
|
#4136 |
|
BAN stały
|
Sas, Kasia ma racje
Zgadzam sie w 100% Motylku, gratulacje! Mi tez sie wydaje jakby wszystko dopiero co sie zaczelo, a tu juz ponad 3 latka razem Zmykam zaraz na autokar do Niemiec ... Nie chce mi sie jechac te 11 godzin ... ale TZ czeka.. niby niecierpliwie Do jutra Mam nadzieje ze uda mi sie nadrobic jutro spokojnie zaleglosci i wkleic Wam obiecana fotke
|
|
|
|
#4137 |
|
Zakorzenienie
|
Cosma szcześliwej podróży i czekamy na fotkę
![]() Motylek wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy!!!!!Duzo miłości Sas kotuś nie dołuj się, ja również zgadzam się z Kasią, nie możesz byc uległa i tupnij nóżką
|
#4138 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
. Uszy do gory
|
|
|
|
|
#4139 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jestesmy mlodym mazenstwem...kurcze moze on juz mnie nie kocha po prostu
|
|
|
|
#4140 |
|
Zakorzenienie
|
Sas kotuś to jak on taki wredniaczek jest dla Ciebie, to bądź taka sama, nie możesz mu pozwolić zeby tak postępował, a jak nie można po dobroci, to trzba po złości albo olewką. Nie daj się, jak ma focha, to Ty też go pokaż!! A nawet nie myśl, że Cię nie kocha, bo na pewno tak nie jest, faceci są jak dzieci i nic na to nie poradzimy...musisz pokazac, ze to Ty jesteś górą, może wtedy zacznie myśleć...nie lataj koło niego i nic nie rób, niech sam sobie wszystko robi i radzi, wtedy zaswieci mu się lampka, że coś jest nie tak i może dotrze do niego,co robi!!
Zmykam spać moje kochane, słodkich snów i do jutra!!
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:53.

a może ...się udało kochana??!!!!
jednak w ciemnych nie czułam sie dobrze.
A ja mam 2 fryzjerki, jedna ładnie obcina długie włosy a druga krótkie. Właśnie postanowiłam, że je zapuszczam i przez okres zimowy mam zamiar dobrze je odżywiać różnymi maseczkami
ale mam dosyc zachowania tz

wiem że w takich przypadkach krew się w człowieku gotuje, ale lepiej że o taką głupotę się pokłócicie niż o jakieś naprawdę ważne rzeczy. A teraz możecie się przyjemnie pogodzić i nie zostanie żadnego urazu bo to pierdoła
. Nastepnym razem sie uda 

:dziekuje :
. Ale firma jest fajna i bardzo im zalezy na motywowaniu i tym samym zatrzymywaniu pracownikow (zbyt duza rotacja zle wplywa na zaufanie klientow tych obecnych i potencjalnych). Tak wiec zaproponowali ze oplaca mi studia. Bede robic kwalifikacje ACCA. Podobno egzaminy sa mega trudne i jestem przerazona co to bedzie
.