|
|
#1741 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Egzamin na prawo jazdy - pytania, relacje, trzymanie kciuków ;) cz. VII
Cytat:
|
|
|
#1742 |
|
Zakorzenienie
|
Nie chcę nikomu nic mieszać, ale czy czasem kolizyjne światło to nie jest ta strzałeczka warunkowa?
Bo na pewno są światła kolizyjne jak i bezkolizyjne. Tylko nie wiem czy dobrze myślę wie ktoś może?
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-17 o 20:33 |
|
|
|
#1743 |
|
Zakorzenienie
|
Swiatla kolizyjne sa wtedy jak np. skrecasz w lewo i nie ma swiatla kierunkowego, na takim zwyklym skrzyzowaniu
a chyba oczywiste ze mozna przejechac jak na przejsciu dla pieszych jest zielone, ja rozumiem stres zzera, ale tak to sie wlasnie konczy jak sie czlowiek nad oczywistymi rzeczami zastanawia tak samo jak jedziemy na strzalce warunkowej, tez jest zielone i najpierw przepuszczamy pieszych a pozniej jedziemy.
|
|
|
|
#1744 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#1745 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Teraz zrobili pozadek w Wordzie i wszyscy egzaminatorzy "wyrabiają" się na czas. Na kartce, ktara powinnas dostac masz numer sali, w ktorej masz egzamin teoretyczny. Jesli z jakiegos powodu nie masz tej kartki to nie martw sie - na kazdych drzwiach wywieszone sa listy z nazwiskami osob, ktore sa umowione na egzamin. Pozdrawiam.
|
|
#1746 |
|
Rozeznanie
|
Dziewczyny znowu nie zdalam
Mimo,ze jezdzilam dosc dlugo i nawet dojechalam do wordu (z mysla ze zdalam) a egzaminator,ze nie zdalam.Slaba dynamika jazdy (jakbylo do 30 to ja z 20 jechalam...) troche zahaczylam o chodnik,cos tam na jednokierunkowej zle...NO ale w trakcie myslalam,ze nie kaze mi sie przesiasc czyli to jako blad a nie oblane.Ale najlepiej to bylo na placu:mialam swiatla pozycyjne.Pokazuje,ze sa 4.A on sie pyta co jeszcze:a ja ,ze zapala sie podswietlanie tablicy i wladam tam reke.A on :no i co tam jest,bo ja nic nie widze.Patrze a to sie nie swieci!No i on:i co Pani klamie,ja specjlanie wylaczylam tablice a Pani co robi.I co teraz bedzie...?1 do 0 dla mnie.... -czyli blad,a ja juz bylam ze oblalam... Wiecie co,egzaminator byl wredny,ale wina i tak po mojej stornie.Mialam kilka bledow i on mogl mnie od razu oblac.Powiem szczerze,ze sie zalalamlam.Wykupilam 3 h jazdy,jezdzilam praktycznie bezblednie a na egzaminie koles sie pytal czy ja na pewno wyjzedzilam wszytskie godziny...Po prostu nie umiem zapanowac nad soba,zastanawiam sie na banalnymi rzeczami,niczego nie jestem pewna,popelniam bledy ktore wczesniej niewiedzialam,ze w ogole mozna je poplenic... Nie wiem czy sie zapisywac na kolejny raz jak pewnie znowu bedzie tak samo;/ Niby do 3 razy sztuka,ale ja po prostu mam za slaba psychike na to wszystko.... |
|
|
|
#1747 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() przykro mi mała ale nie możesz się poddawać, bo trafiłaś na kogoś takiego, nie daj mu satysfakcji, dasz radę, po prostu zestresował Cię, a wtedy wiadomo, że nie jeździ się dobrze, tym bardziej, że już na początku Ci takie coś wyciął! dasz radę za 3 - wierzę w Ciebie - jeśli Ci szło dobrze na jeździe, to nie jest źle, musisz tylko trafić na normalnego egzaminatora i będzie dobrze!
|
|
|
|
|
#1748 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ejj Dziewczynki wiecie co? Po zdanym egzaminie pierwsze co to kupilam nowy portfel, zeby prawko ladnie sie prezentowalo
|
|
#1749 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki za mile slowa...Ale ja cale zycie tam mam-na kazdym egzaminie wychodze na kompletnego bezmozgowca.Egzamintor tez co mialam byl w sumie spoko-mialam takie bledy za ktore inni oblewaja.Problem twki we mnie-nie umiem sie uspokic!stres mnie tak paralzuje,ze ja tego nigdy nie zdam!znacie jakies sposby poradzenia sobie z tym..??
|
|
|
|
#1750 |
|
Raczkowanie
|
Dojota nie przesadzaj i jak najszybciej zapisuj sie na egzamin. Sama mowisz, ze dobrze jezdzilas tylko ten stres... Ludzie zdaja po 15 razy a Ty dopiero 2 razy oblalas. Na pewno umiesz jezdzic musisz tylko pokonac stres! Kazdy czlowiek inaczej radzi sobie ze stresem... Nastepnym razem jak pojdziesz na egzamin to idz z zalozeniem, ze zdasz i zapomnisz co to stres.
|
#1751 |
|
Zakorzenienie
|
Wiem cos o stresie ;* Sama ledwo co doszlam do L, bo nog nie czulam.... Ja nie widze innego sposobu niz podejsc do egzaminu z olewczym nastawieniem ... wiem, latwo mowic .... ale nie mozesz myslec ,,o matko..... prawo jazdy to najwazniejsze!" tylko musisz wiedziec, ze to TYLKO prawo jazdy! I ja przed egzaminem bralam Persen, ale jakos nie dzialal ..... Czulam sie tak samo jak bez. I chyba najlepsze co moze byc, to meliska
![]() I wierze, ze 3 raz bedzie szczesliwy.
|
#1752 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Potem jak zeszła ze mnie ta złość stwierdziłam że nie po to wydałam tyle kasy żeby to tak zostawić, przecież to inwestycja w samą siebie i prędzej czy później musi zaprocentować zdanym egzaminem!Nosek do góry ! Nie poddawaj się! Zapisz się na następny egzamin ! DASZ RADĘ !!! Trzymam !A co do sposobów na uspokojenie nerwów: 1. Pij melisę 2. Na egzamin weź jakiś baton czekoladowy ( czekolada powoduje wydzielanie się endorfiny - hormonu szczęścia czyli obniża poziom stresu) 3. Nie słuchaj opowieści i komentarzy innych zdających bo to powoduje dodatkowy stres ( ja tak miałam) Edytowane przez yula88 Czas edycji: 2009-10-18 o 11:58 |
|
|
|
|
#1753 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jak najszybciej zapisuj się na egzamin, żeby nie zrobić długiej przerwy tylko idź za ciosem. My - kobiety, jesteśmy silne i nie poddajemy się, prawda? Cytat:
Cytat:
Sama piłam przez miesiąc przed trzecim podejściem i w moim wypadku pomogło.
|
|
|
#1754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jesli jezdzilas tak dlugo to znaczy ze wcale nie jest tak zle! Co do stresu to ja mam 2 sposoby, albo jak pisala girl99 miec stosunek olewczy, chociaz to wcale nie jest takie proste, ale ja tak podeszlam i sie udalo chociaz u mnie to byl stosunek typu "mam to gdzies, i tak nie zdam" albo uwazam, ze pewnosc swoich umiejetnosci zmniejsza stres, ale skoro mowilas ze na jazdach jezdzilas bezblednie... Co do dynamiki to nie boj sie predkosci, nie slyszalam jeszcze zeby kogos oblali za to, ze jechal 5km/h za szybko, za to ze jechal za wolno i za malo dynamicznie - bardzo czesto. Nie mozna tak wolno jechac bo wtedy pokazujesz egzaminatorowi, ze jak juz to prawko dostaniesz to bedziesz tamowac ruch. 2 oblane egzaminy to napewno nie jest powod, zeby rezygnowac! Takze glowa do gory, wez sie w garsc i idz zapisac sie na kolejny egzamin
|
|
|
|
|
#1755 |
|
Zakorzenienie
|
Hahaha
fakt bede musiala zmienic na prawko ,,w portfelu" ^^ ;***I Dziewczynki nie poddawac mi sie!!! NEVER!
|
#1756 |
|
Rozeznanie
|
Dzieki dziewczyny za mile slowa.Zaraz zakupie melise i bede pila.Strasznie przezywam to,ze nie zdalam.W zyciu jestem perfekcjonistka-nie ma opcji zeby mi sie cos nie udalo,czy nie zdalam.A z prawkiem cos mi nie idzie mimo,ze sie staram...A mam jeszcze takie pytanie...-czy moze mnie na egzamin zapisac np moj tato?Jestem studentka w innym miescie i nie moge opusisc cwiczen.Slyszalam ze bierze sie druk i wyplenia.Tylko,ze weszlam na tego mojego worda i nic tam nie widze.
|
|
|
|
#1757 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#1758 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Napisalam upoważnienie i brat w moim imieniu zapisał mnie na egzamin. |
|
|
|
|
#1759 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no trudno się mówi. 3 na pewno będzie zdany!Zapisz się i nawet nie myśl, żeby tego nie zrobić. Cytat:
Ja staram się tak jak piszecie iść bez nastawienia. Ogólnie uważam, że jak nie zdam to nie będzie to koniec świata. Spokój nas uratuje. ![]() Jeszcze 8 dni.
Dzieciństwo kończy się wtedy, gdy bezpowrotnie przestajemy pytać dlaczego. Edytowane przez effciaa16 Czas edycji: 2009-10-18 o 14:19 |
|||
|
|
|
#1760 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ale nie poddawaj się grunt to próbować dalej,aż do skutku
|
|
#1761 |
|
BAN stały
|
co to jutro nikt nie zdaje? ;> przyznać się
![]() no to ja napiszę tak kciuki na ten tydzień bo nie wiem jak z zaglądaniem tu będzie...(jak kogoś pominęłam to krzyczeć!) :kreciak wtorek
zabcia84 środa ania z wzgórza marzeń czwartek traxx69 czwartek yee czwartek Hityna piątek Edytowane przez pomarancza89 Czas edycji: 2009-10-18 o 19:17 |
|
|
|
#1762 |
|
Raczkowanie
|
czy ktos moze mi podac stronke gdzie moge zobaczyc co i jak z tym prawo jazdy
?
|
#1763 |
|
Raczkowanie
|
I ja się dołączę
![]() Zdaję egzamin łączny w czwartek.
|
#1764 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1765 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#1766 |
|
Rozeznanie
|
Trzymam kciuki za wszystkie zdające
![]() Po 3 nieudanych próbach o których jakiś czas temu pisałam i szczerze mówiąc dobiłam sie na tym 3cim podejściu (zwatpiłam w siebie;/ co jest najgorsze) ale nikt nie mówił ze bedzie lekko i tak łatwo się nie poddaje tak wiec z bólem serca zapłaciłam za te dodatkowe 5h ;P i znam w koncu kolejną date egzaminu... 16.11- godz. 7.30 (tylko ciiii :P nikomu nie mówie nawet w domu zeby nie zapeszyć kolejny raz) swoją drogą sama nie wiem czy dobra godz sobie wzięłam wczesniej miałąm zawsze na 6 ale stwierdziłam ze teraz za ciemno by było z reszta nie wiadomo czy w koncu z placu wyjade haha Wiecie co? chyba ich wszystkich rozniose jak tym razem znowu lipa wyjdzie a tak serio, to miałam nawet ostatnio sen, chyba jakaś trauma po ostatnim egzaminatorze. Śniło mi sie ze miałąm egzamin znowu z nim! młody koło 30stki no i siedze sobie w aucie i nagle on kaze mi wyjsc i bierze mnie na spacer... a mi w głowie żółte światło sie zapala... o co chodzi... nagle czuje ze jego reka wedruje na mój tyłek :co jest?: i wtedy sobie uswiadomiłam jak moge szybko egzamin zdać hahaha nie no na szczeście to tylko sen Chyba naprawde mi na głowe naszło po ostatnim podejściu.
|
#1767 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() hahaha.
|
|
|
#1768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz napisać tacie upoważnienie
|
|
|
#1769 |
|
Zakorzenienie
|
Natalko - zabilas mnie
![]() I oczywiscie trzymam kciuki MOCNO!!!!!;*******
|
#1770 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() http://www.youtube.com/watch?v=1f04kpdxMH0 <-- a to tak w tym temacie zdawania egzaminów z ręką na tyłku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Auto Marianna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:37.

Maturzystka 2010

Mimo,ze jezdzilam dosc dlugo i nawet dojechalam do wordu (z mysla ze zdalam) a egzaminator,ze nie zdalam.Slaba dynamika jazdy (jakbylo do 30 to ja z 20 jechalam...) troche zahaczylam o chodnik,cos tam na jednokierunkowej zle...NO ale w trakcie myslalam,ze nie kaze mi sie przesiasc czyli to jako blad a nie oblane.

Potem jak zeszła ze mnie ta złość stwierdziłam że nie po to wydałam tyle kasy żeby to tak zostawić, przecież to inwestycja w samą siebie i prędzej czy później musi zaprocentować zdanym egzaminem!
!
albo uwazam, ze pewnosc swoich umiejetnosci zmniejsza stres, ale skoro mowilas ze na jazdach jezdzilas bezblednie... Co do dynamiki to nie boj sie predkosci, nie slyszalam jeszcze zeby kogos oblali za to, ze jechal 5km/h za szybko, za to ze jechal za wolno i za malo dynamicznie - bardzo czesto. Nie mozna tak wolno jechac bo wtedy pokazujesz egzaminatorowi, ze jak juz to prawko dostaniesz to bedziesz tamowac ruch. 2 oblane egzaminy to napewno nie jest powod, zeby rezygnowac! Takze glowa do gory, wez sie w garsc i idz zapisac sie na kolejny egzamin