|
|
#2341 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Bydgoskie Panny Młode
|
|
|
|
|
#2342 |
|
Raczkowanie
|
wszystkiego naj naj
|
|
|
|
|
#2343 |
|
Raczkowanie
|
libra22 wszystkiego najlepszego
Długo chyba mnie tu nie było, ale trochę u mnie się działo. Tak jak już pisałam straciłam pracę ale tylko na weekend. Dużo by opowiadać na ten temat. Po krótce - jednego dnia wpadł zarząd z Niemiec i pozwalniał co niektórych, m. in naszego szefa, no i w tym między innymi mnie. Nie będę już Was zanudzało jak to się stało ale pracuję w mojej firmie nadal tylko na innym stanowisku, no i byłam bezrobotna tylko przez weekend Stąd też brak mojego czasu na wizaż.inutil z tego co pamiętam Tobie już zostały praktycznie miesiąc, pewnie nie możesz już się doczekać, a jak w końcu wyszło z tymi obrączkami, bo mieliście chyba pójść do innego złotnika? agape a jak Ty się czujesz bo nam zostały już dwa miesiące, prawda? Mam nadzieję, że teraz czas trochę więcej pozwoli mi na odwiedzanie Was, buziaczki dla Was
http://www.suwaczki.com/tickers/felk07dwvalb8r4p.png http://www.abcslubu.pl/suwaczki/2001_11_21_113_4.png Edytowane przez anito Czas edycji: 2009-10-18 o 21:54 |
|
|
|
|
#2344 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tobie i inutil, no i oczywiście Agape już tak niewiele pozostało do tych ważnych wydarzeń. U mnie jeszcze trochę ponad 8 miesięcy, mam nadzieję, że też mi jakoś szybko to minie.
|
|
|
|
|
|
#2345 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
No, to mi się podoba!!
Ma tu być gwarno ![]() Bo szlag mnie trafia, jak siedzicie cicho :P Anito, mam nadzieję, że u mnie w pracy również sytuacja szybko się wyjaśni i nie zostanę bez pracy na święta. Cieszę się, że u Ciebie wszystko wróciło do normy Agape też coś się ostatnio nie udzielała... Czyżby mąż przyjechał na weekend? ![]() Libra, sto lat, sto lat!!!!! Twoje zdrówko "staruszko" . |
|
|
|
|
#2347 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chociaż i tak się tego czerwca nie mogę doczekać, a potem pewnie będę marudzić jak to bym chciała cofnąć czas. Nawet z kupnem sukienki miałam podobnie, bo z jednej strony się cieszyłam, że szybko ją wybrałam i kupiłam a z drugiej trochę żal, że już "mi nie grozi" krążenie po salonach i wyszukiwanie tej jedynej. Ale uczucie, że ta mi się przestaje podobać i chcę inną mnie nie ogarnia i oby tak pozostało.
|
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2348 | ||
|
Zadomowienie
|
Nie przesadzaj, 25 lat to przeciez nie tak dużo
hihihi ja swoje kończe w grudniu.A tak w ogóle to spóźnione wszystkiego naj, naj, naj... Cytat:
Cytat:
-------- A ja znów dziś idę do szpitala Biorę laptopa ze sobą, więc proszę dużo piszcie, żebym się nie nudziła w tym szpitalu. |
||
|
|
|
|
#2349 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję dziewczynki za życzonka
![]() A ja się ciągle martwię, ze zapomnę czegoś zorganizować Z jednej strony juz sie nie mogę doczekać, z drugiej ogarnia mnie strach Aga powodzenia w szpitalu, a co jakies badania, czy juz zostajesz aż do rozwiązania :-> ? Ah dziewczyny ciężko teraz z pracą, trzeba się cieszyć jak cos się ma, ja poki co siedzę na stazu, ale ciagle szukam, no bo w końcu rodzie zakładam, on nie <--- śmiechowy avator ![]() P.S. Aga doczytałam, że zostały Ci 2 miesiące, czyli jedziesz na badania?
Tutuszka Edytowane przez libra22 Czas edycji: 2009-10-19 o 09:28 |
|
|
|
|
#2350 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
--- Na pewno uda Ci się wszystko przygotowac... Ja wydrukowałam sobie listę spraw (z netu: kalendarz ślubny to się chyba nazywa czy jakoś tak i wg tego jechałam, a co było załatwione to wykreślałam). |
|
|
|
|
|
#2352 |
|
Zadomowienie
|
Szczerze nie wiem czym to spowodowane - mogę się jedynie domyślac. Od początku ciąży nie uważałam, że to jest choroba i chodziłam na zakupy, dygałam ciężkie siaty, latałam po domu z mopami, szmatkami itp. Pewnie to teraz wychodzi... Ale z drugiej strony, lekarka powiedziała mi - "że może taka moja uroda, że mi tak twardnieje macica..."
Mam nadzieję, że czegoś więcej dowiem się w tym szpitalu.... Edytowane przez Agape007 Czas edycji: 2009-10-19 o 10:06 |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Też mam taką nadzieję, że wszystko będzie dobrze. Staram się teraz juz mniej forsowac, ale i tak jakoś tak nie potrafię się lenic cały dzień...
|
|
|
|
|
#2356 |
|
Zadomowienie
|
No i jestem w domu. Nie przyjęli mnie do szpitala. Zrobili podstawowe badani i stwierdzili, że nie ma powodów do obaw, że może nastąpic poród przedwczesny. Z jednej strony jestem zła, bo traktują mnie jak taką piłeczkę ping-pongową - ginka wysyła mnie do szpitala, szpital odsyła do domu... Ale z drugiej strony ciesze się, że jestem w domu....
|
|
|
|
|
#2357 |
|
Raczkowanie
|
Agape to są właśnie nasi lekarze, bądź teraz spokojna i wypoczywaj póki masz na to czas
|
|
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
Moje Drogie, wraz z moim mężem świętujemy dzisiaj pierwszy miesiąc małżeństwa!!
Ale ten czas nam zleciał....Łooo |
|
|
|
|
#2361 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
My dziś z TŻ byliśmy na pierwszym spotkaniu tych nauk przedmałżeńskich, bardzo fajny ksiądz nam się trafił, więc chyba nie będzie tak źle jak sądziliśmy.
|
||
|
|
|
|
#2362 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Moi rodzice teraz obchodzili perłowe... Dziękuję za pamięc - ale jak sok to tylko pomarańczowy lub woda... |
|
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Wydaje mi się, że pierwszy miesiąc małżeństwa to po prostu
miesiąc miodowy... Nie znalazłam żadnego innego określenia. Także od dziś teoretycznie kończymy sobie słodzić, zaczyna się małżeńska rzeczywistość?
|
|
|
|
|
#2364 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ****** Dziś sobie idę spacerkiem niedaleko mojego domu i patrze sobie - fotograf (na marginesie, zawsze on tam był, ale nigdy nie zwróciłam uwagi). Spoglądam na zdjęcia że tak powiem "reklamowe" i kto wisi?? Nasza Kzabeczka z Mężulkiem
|
|
|
|
|
|
#2366 |
|
Zadomowienie
|
Nie, to nie ten. Ten koło którego przechodziłam jest koło Da Grasso.
|
|
|
|
|
#2367 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja wiem, że u nas wisi na magnuszewskiej (tu robiliśmy fotki), ale że nawet w fordonie nas wywiesili to nie wiedziałam
|
|
|
#2368 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() U nas w końcu moja przyszła teściowa została poinformowana o dacie ślubu, TŻ jakoś nigdy jej tego nie mógł powiedzieć przez telefon, to wzięłam sprawy w swoje ręce no i się udało. Jakoś przeżyła tą informację, więc nie jest tak źle jak się spodziewaliśmy, nawet stwierdziła, że fajna data.
|
|
|
|
|
|
#2369 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#2370 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:05.

Stąd też brak mojego czasu na wizaż.
U mnie jeszcze trochę ponad 8 miesięcy, mam nadzieję, że też mi jakoś szybko to minie.

.

<--- śmiechowy avator