|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
BAN stały
|
Dot.: Mamusie listopadowo-grudniowe 2009, cz. 3 :)
Karenina19 gratulacje! postaram sie dzisiaj zaglądnąć jeszcze ale nadrobić nie mam szans
![]() pozdrawiam Was dziewczyny |
|
|
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Dobry
![]() Ale Mnie mała dzis w nocy załadowała (2 razy) tak modno ze sie przestraszyłam i Tżta zaczełam budzic ...ale ona mnie straszy ![]() o Jagódka jak sie czujesz i jak dzidzia
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-19 o 08:17 |
|
|
|
#4803 |
|
Zakorzenienie
|
ja sie odmeldowywuje..
nie piszcie za duzo
|
#4804 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Kropka Ty idziesaz dopiero spać
.. .jaaa Jagoda nie strasz mnie az tak ,że po cc będe miał przerąbane bo sie boje ....zrób zdjęcia córuni
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-19 o 08:25 |
|
|
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Heloł poniedziałkowy
![]() Jagodaaa cieszę się, że wszystko w porządku i że jesteście w domku, całe i zdrowe Jak będziesz miała chwilkę, to prosimy o zdjęcie ![]() Kropeczko trzymam żebyś króciutko siedziała w tym szpitalu, niech Ci podreperują te aspaty i alaty i szybko do nas wracaj
|
#4807 | |
|
Zadomowienie
|
witam mamuśki,
czy to sie zapowiada 2 tydzień takiej pięknej pogody ![]() to przestaje być zabawne! Cytat:
![]() ... no to co, która się kolejna rozpakuje???
|
|
|
|
|
#4808 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Kiedyś oglądałam program, w którym mówili, że najwięcej witamin jest w świeżo wyciśniętym soku do 5 minut po wyciśnięciu, potem pije się go dla smaku a nie wartości odżywczych. Także lepiej wyciskać codziennie świeży niż od razu litr i żeby stał... No, no, no juz niedługo!Kropko trzymam kciuki za szybkie wyjście ze szpitala! Jagódko jeszcze raz gratulacje i wklejaj foty dzidzi! a ja myślałam w nocy, że umrę - jestem chora |
|
|
|
|
#4809 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4811 | |
|
Zakorzenienie
|
Chcesz być następna?
![]() Cytat:
![]() Dzień dobry w ogóle ![]() Jagoda, jeszcze raz gratulacje Kropka, trzymaj się i niech cię tam za długo w szpitalu nie trzymają, bo ![]() A ja dziś czuję się nawet znośnie po dość dobrze przespanej nocy. Zgaga co prawda chwilowo nie męczy, ale i tak czuję, że żołądek nie do końca funkcjonuje poprawnie
|
|
#4812 |
|
Rozeznanie
|
Witajcie mamuśki!
Ja szybciutko nadrobiłam weekend i zaraz uciekam bo mam mnóstwo roboty w domku. Sprawdziłam pogodę i zdecydowałam, że dzis zrobie pierwszą turę pranka. Powolutku ale do przodu. Mi weekend minął we zmiennych nastrojach, dała mi popalić tym razem lewa nera ale chwilowo jest lepiej więc korzystam z przypływu energii.Zajrzę do Was później, pozdrawiam wszystkie mamuśki!
|
#4813 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4814 |
|
Raczkowanie
|
Cześć wam kochane
Ja dziś byłam w końcu na pobraniu krwi i siusiu dałam hi hi ![]() Czuję się dobrze malutki wojuje sobie. Noc miałam przespaną oprócz tego że wstawałam 3 razy siusiu,ale takto to wyspana.Nikolka już wstała sobie ogląda swoją bajeczkę o tomku i przyjacielach. .Piersi mnie swędzą i swędzi mnie brzuszek i z tyłu plecki.Misiu pracuję,po pracy robi fuche i mam nadzieję że ją skończą w tym tygodniu bo kase potrzebuję.Chyba że grzesiek pożyczy od szefa bo muszę kupić majtki i te pierdółki bo niechce Grzesia zostawiać samego z tym.Bo wiem że jak on kupi to alboedrogie aż za drogie albo jakiś badziew.No nic uciekam do kuchni pozmywać kochane.JAGÓDKA - WITAM Z POWROTEM BUZIAKI DLA CÓRECZKI ZACZYNAMY 37 TYDZIEŃ !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Ale Mi sie spac chce
,chyba sie lygne na chwilke ![]() Nie mam pomysłu na obiad ![]() ![]() i pochwale sie zdjątkiem -to my z przed wczoraj
![]() Edytowane przez AsiCcccCA Czas edycji: 2009-10-19 o 09:28 |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Witam mamusie melduje sie w ten poniedzialkowy pochmurny dzien
Nie bylo mnie dwa dni i mam tak strasznie zalaeglosci ze szok nie wiem jak ja was nadrobie teraz wpadlam tylko na chwileczke powiedziec ze na weselu bylo super, objadlam sie pysznosci nawet troche my potenczyli i naplotkowalam sie z kumpelami za wszystkie czasy A teraz uciekam bo musze sprawdzic jak tam sie sprawy na budowie maja Pozdrawiam i milego dzionka zycze
|
#4817 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Życzę szybkiego powrotu do zdrowia ![]() Cytat:
Do już trza wytrzymać do godziny "P" ![]() Witaj kochanie Chciałam Ci donieść, że te grube kocyki, do których przymierzałyśmy się na allegro, widziałam w sklepie i obmacałam ![]() Są fajne, dość grube i milutkie, u mnie w sklepie kosztują 55 czy 57 zł, więc nie będę bawić się w allegro.
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka gratulavje kolejnego tygodnia
![]() ![]() klask i:
|
#4819 |
|
Zakorzenienie
|
Paczka gratuluję nowego tygodnia
To sobie kup Bardzo ładnie wyglądasz, brzuszek już się konkretny zrobił Pietrusia super, że się tak dobrze bawiłaś ![]() A nadrabiania nie jest dużo, bo tu cicho było przez weekend.
Edytowane przez brombusia Czas edycji: 2009-10-19 o 09:40 |
|
|
|
#4820 |
|
Zakorzenienie
|
Ładnie, ładnie
![]() Weekend może nie był najaktywniejszy, ale ciekawa jestem, czy nowa część będzie jutro, czy jeszcze dziś
|
#4821 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
i pewnie jeszcze wielu innych pyszności ![]() Gratuluje kolejnych tyg Paczce 37 Guci 38 Kachuli 39 ![]() eee to mi w tej sytuacji wypada powiedziec - my zaczynamy DOPIERO 33
|
||||
|
|
|
#4822 |
|
Rozeznanie
|
Witam Mamusie
![]() W weekend byliśmy z Tz-em na wizycie kontrolnej u naszego gina i ten powiedział, że jest lepiej niż było, i że jak tak dalej pójdzie to jeszcze przenoszę powiedział, żeby poleżeć jeszcze 2 tyg a potem już mogę się brać za mycie podłóg i okien![]() ![]() ![]() poza tym weekend upłynął nam bardzo towarzysko i dostaliśmy od bliskiej rodzinki sporo sprzętów dla Małej - taki tajny lażaczko-bujaczek 3 w 1, chodzik, karuzelkę i sporo ciuszków ale już dla takiej większej niuni - wszytko po 2 naszych bratanicach, które już z tego wyrosły ale Mała ma teraz pokoik zawalony....aż miło![]() zapowiada się miluchny dzień
|
|
|
|
#4823 |
|
Raczkowanie
|
Witam i ja Mamusie po meeega długiej przerwie, nie było mnie tu 3 tygodnie.Na początku składam ogromne gratulacje dziewczynom, które już urodziły-Dudziakowa, Karenina, Jagoda- bardzo się cieszę, że wszystko u Was w porządku i dzieciaczki zdrowe.
Ja byłam na dłuższym wyjeździe w Polsce i nakupiłam móstwo rzeczy dla mojego synka, w sumie brakuje nam tyko łóżeczka i akcesoriów do niego potrzebnych(pościel, śpiworek materac itp.).W międzyczasie byłam też u lekarza i wyszło mi,że mam za mało żelaza-ale nic pani doktor zaleciła mi pewne tabletki i posłusznie je łykam. U mnie to już 33 tdzień.Czuję się dość dobrze, zgaga przestała mi na szczęście dokuczać.Dzidzia kopie coraz mocniej,czasem czuję go nawet tuż pod biustem (a przyznam,że brzuszek mam dośc nisko-tzn. nie tak nisko jak na poród ale ogólnie jest dosyć nisko-nie wiem czy rozumiecie o co mi chodzi.) aaa i mam zamiar Was nadrobić a jestem na 49 stronie także mam zajęcie na najbliższych kilka dni.Pozdrawiam Was serdecznie i miłego dnia zyczę
|
|
|
|
#4824 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki
![]() Udało mi się wreszcie jako tako nadrobić zaległości - mieliśmy gości, także nie wchodziłam na wizaż kilka dni. Gratulacje dla Kareniny!!! Dudziakowa - mały jest cudny ![]() My też wczoraj obchodziliśmy pierwszą rocznicę ślubu. Były kwiaty, rodzinny obiad z pysznymi goferkami na deser, a wieczorem wypad na kabarety: Neonówka i Łowcy.B i kupa śmiechu Ale najważniejsze dla mnie jest to poczucie spełnienia i szczęścia, bo przez ten rok mieliśmy okazję się dotrzeć (szczególnie, że nie mieszkaliśmy razem wcześniej) i jest naprawdę cudnie. Idę zrobić sobie kawkę, bo pogoda jakaś taka muląca jest i zjeść kawałek torta bezowego, który został z wczoraj
|
|
|
|
#4825 |
|
Zadomowienie
|
Witam mamusie
![]() Tyle naskrobalyscie przez kilka dni ze nie zadrobie juz tego wiec tylko was przelecialam Ogromne gratulacje dla Jagody i dla Kareniny ![]() co u nas? dzisiaj zaczelismy 39 tydzien wiec godzina zero zbliza sie wielkimi krokami ![]() U nas w szpitalu b. ciezko jesli chodzi o znieczulenie chyba za ma sie tzw "plecy" a wczoraj moj wujek dzwonil ktory ma bardzo dobre znajomosci w szpitalu bo jego zona tam pracuje i mowi do mnie " to co juz tam powiedziec ze nie dlugo bedziesz??" ja mowie ze jak by sie dalo to by bylo swietnie bo bardzo sie boje.. a wujek powiedzial ze bez potrzeby sie boje bo bede miala najlepsza opieke na jaka ich tylko stac.. sale najprawdopodobniej 1 osobowa i beda sie ze mna obbchodzic jak z jajkiem wiec sie troche uspokoilam.. i w ogole to jest nie fair.. kazda kobieta powinna byc w ten sposob traktowana a nie tylko ta ktora zostala polecona.. Codziennie mam kilka skurczow takich masakrycznie bolesnych teraz wiec to chyba coraz blizej.. mam duzo wydzieliny takiej bialej ale gin mowila ze to normalne wiec ok.. brzuch sie robi coraz wiekszy i twardszy... Maly juz chyba nie ma miejsca bo tak mi pepek wypycha ze nie daje rady nie raz no ale jeszcze troszke.. jak mi sie wreszcie uda podloczyc tel do kompa to wkleje jakies fotki![]() Buziaki
|
#4826 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję rozpoczęcia nowego tygodnia Cytat:
Cytat:
![]() Cieszę się, że wszystko u Was w porządku. Tyle nadrabiania, mnie b y się chyba nie chciało Cytat:
Strasznie mi gorąco dzisiaj, marzy mi się basen, oj popływałabym ![]() Ale się boję, czy na tym etapie, nie przyspieszyłabym godziny "P", a tego nie chcemy
|
|
#4827 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
I w ogóle gratuluję wszystkim mamuśkom, które w weekendzik lub dzisiaj ropoczęły nowe tygodnie!
|
|
#4828 | |||
|
Zakorzenienie
|
Witam w nowym tygodniu!
Kropka - powodzenia i wracaj szybko Gratuluje rocznic i nowych tygodni. Asica ślicznie wygladacie. Cytat:
Cytat:
My w weekend bylismy w jeden dzien w gościach, a wczoraj inni goscie byli u nas. I bylo tak fajnie, że teraz tylko mi smutno bez męża i szkoda że on musi chodzić do pracy no ale nei ma co sie rozczulać, w koncu sama nie jestem. Juniorek wciaz bryka, chociaz dzisiaj jak mi wypchal nózię z boku to i czy nie powiniensie juz obrocic? Wydaje mi się że on caly cas jest w miednicowym czy też posladkowym ułozeniu...Cytat:
![]()
|
|
|
#4829 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
bez urazy! ![]() przed chwilą zrobiłam sobie inhalację z wody z solą i trochę mi lepiej. Czy któraś z was piła ten syrop Prenalen? |
|
|
|
|
#4830 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
oczywiście gratuluję ale się niedługo dziewczyny zaczną rozpakowywac normalnie jedna po drugiej. będą na wątku same gratulacje i łzy szczęscia Cytat:
no ja narazie jeszcze daje rade ![]() rety nie możemy się zdecydowac na imie dla małej - miała byc Martynka albo Klaudia potem myśleliśmy nad Julią a obecnie w rankingu imion prowadzi Aleksandra Zofia (chcemy dac dwa imiona) - także proszę Domi o zmianę w liście i podciągnij mi wiek do 23 lat bo już tyle mi niedawno stukneło
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:31.

jak sie czujesz i jak dzidzia

.. .jaaa
....zrób zdjęcia córuni
żebyś króciutko siedziała w tym szpitalu, niech Ci podreperują te aspaty i alaty i szybko do nas wracaj 

juz niedługo!

,chyba sie lygne na chwilke
klask i:
i pewnie jeszcze wielu innych pyszności
teraz wiec to chyba coraz blizej.. mam duzo wydzieliny takiej bialej ale gin mowila ze to normalne wiec ok.. brzuch sie robi coraz wiekszy i twardszy... Maly juz chyba nie ma miejsca bo tak mi pepek wypycha ze nie daje rady nie raz