|
|
#361 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cześć
Wróciłam z przedłużonego weekendu, wieczór u przyjaciółki dodał mi energii i chęci do życia, jednak bardzo tego potrzebowałam
|
|
|
|
#362 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć... pogoda jest faktycznie okropna
'Mnie to dziadowskie przeziębienie rozkłada coraz bardziej, nawet nie mam kiedy się wyleżeć i wygrzać... ![]() Misku, fajnie, że Ci się sala podoba. A jak weekend u rodziców? TŻ dołązzył do Ciebie?
|
|
|
|
#363 |
|
Zakorzenienie
|
nie dołączył, co lepsze, ja przyjechałam w sobotę do domu a on wrócił dopiero następnego dnia w południe, nie dając znaku zycia, czyli powtórka z rozrywki
|
|
|
|
#364 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#365 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#366 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć!
Haniu, we Wrocławiu byłam z okazji nazej pierwszej rocznicy ślubu. Dzięki za trzymanie kciuków, jeśli coś wygram, dowiem się dopiero 10. listopada. We Wrocławiu było beznadziejnie, niestety. Począwszy od pogody, kończąc na moim depresyjnym humorze. Nie pytajcie dlaczego. Dziś już mi lepiej, szkoda że taki mega dół musiał mnie dopaść akurat w ten weekend. Za to TŻ - cudowny Mam nadal cholerne uczulenie na powiekach, mam nadzieję, że tylko na te konkretne cienie Dziś mam na sobie tylko podkład, róż i tusz.
|
|
|
|
#367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A tłumaczył się chodziaż jakoś, mówił coś?
|
|
|
|
|
#368 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#369 |
|
Zakorzenienie
|
Nie dziwię Ci się, ile można znosić coś takiego. Może jakiś porządny wstrząs by się przydał...kurczę nawet nie wiem co napisać...Twój TŻ chyba faktycznie jest niereformowalny, tak jak piszą dziewczyny...
|
|
|
|
#370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
każdy może popełnic błąd ,ale on robi ciągle to samo... przepraszam,ale nasunał mi sie taki schemat jak z alkoholikiem : upija się-->wraca-->przeprasza-->uzyskuje wybaczenie--->jakiś czas jest dobrze --> po czym znowu się upija i mówi,że nigdy więcej tylko tutaj zamiast o alkohol to chodzi o jego kompletny brak odpowiedzialnosci Niestety nie potrafiłabym byc z kims ,kto ma za nic moje uczucia i prośby. Edit : I jeszcze raz przepraszam, bo mozliwe,ze sie myle,moze to tylko moje przypuszczenia,ale....ile razy mu juz wybaczałas ? Moze on się nauczył,że obojetnie jak bardzo nie nawali ,obojetnie jak mocno to Tobą wstrząsnie to i tak za jakis czas wybaczysz? I cos jeszcze.....jestes pewna,ze on ten czas spedza tylko z kolegą? Nie wiem juz sama co myslec. w glowie mi sie to nie miesci i najchetniej bym temu Twojemu TZ Edytowane przez stokrotka_to_ja Czas edycji: 2009-10-19 o 09:55 |
|
|
|
|
#371 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#372 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#373 |
|
Zakorzenienie
|
tu nie chodzi nawet o to, co on robi w tym czasie, czy z kim jest, tylko o to, jak się te sytuacje odbywają. Wszystko jest ok, nagle on dostaje małpiego rozumu, zaczyna kłamać albo mówi, że idzie się spotkać z kolegą i wróci powiedzmy po 22 a potem się słuch urywa, tż najpierw nie odbiera telefonu, potem go wyłącza albo mu się wyładowuje i wraca rano albo w południe dnia następnego, zaczyna przepraszać, mówi, że nie wie, czemu tak robi i że nie chce itd.
Decyzję już podjęłam, kazałam mu się wyprowadzić w ciągu kilku dni, nie interesuje mnie dokąd i za co. |
|
|
|
#374 |
|
Zadomowienie
|
Cześć dziewczyny
![]() Butter sala przepiękna, bardzo stylowa. Misku współczuję. U mnie do bańki przez rodziców a w szczególności matkę. Wtrąca się we wszystko i nic do niej nie trafia z moich próśb, gróźb i tłumaczeń. Stwierdziłam, że mam dość i że jest również w tym trochę mojej winy, bo przez poczucie współczucia, że siedzi sama tygodniami w domu wciągam ją za bardzo do swojego życia i ona czuje, że ma prawo się wtrącać. Więc od dziś nowa taktyka, odwiedziny u rodziców od święta, dietę przygotowuję sobie sama to w końcu tylko kwestia dobrej organizacji. A rozum mi wrócił w momencie kiedy zauważyłam, że kłócę się i wyżywam na mężu bo matka mi popsuła humor Tak nie może dłużej być.
[vichy]263566[/vichy] Niechaj Bóg ma w swej opiece człowieka, który Cię naprawdę pokocha. Złamiesz mu serce, śliczna moja, okrutna, psotna kotko, która tak jest nieuważna i pewna siebie, że nie stara się nawet osłaniać swoich pazurków. http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008080201001030.png |
|
|
|
#375 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam pytanie do L_V: jakie cienie są bezpieczne dla alergika? Jak poznać, czy w składzie są szkodliwe metale? Czy wybierać cienie z wyższych półek, czy może po prostu np. mineralne? Podobno alergicy powinni unikać koloru fioletowego i zielonego
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#376 |
|
Zakorzenienie
|
nie pojmuję tego, po prostu nie ogarniam
gdybyś go kontrolowała,ograniczała w jakiś sposób,zabraniala tych wyjśc,to moze dałoby się to jakoś tłumaczyc ,ale w sytuacji takiej jaka jest to dla mnie niewytłumaczlane. Chyba,ze Twoj TZ to po porstu wieczny chłopiec.Zero odpowiedzialnosci ,wieczna niedojrzałośc. |
|
|
|
#377 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Przykro mi, że tak się to potoczyło, trzymaj się ... Cytat:
|
||
|
|
|
#378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja to jestem wyczulona takie akcje i nie bardzo wierzę, że można tak po prostu zgubić portfel ze świeżo wypłaconą kasą ? |
|
|
|
|
#379 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Odpowiadam na raty bo coś dużo pisania po weekendzie ![]() Cytat:
Jak długo już z nimi walczysz? Ja praktycznie tylko pierwsze 2 dni miałam mega problemy. Teraz już jest luzik Po pierwsze....głównym moim błędem było zakładanie i zdejmowanie soczewek na siedząco. Kombinowałam z ustawieniem lusterka i nic z tego nie wychodziło. Zaczęłam to robić na stojąco w łazience i jest super....Po pierwsze stoję prosto patrząc prosto przed siebie...odciągam polna powiekę przyklejam soczewkę, patrzę na lewo i prawo, mrugam i po sprawie. Przy zdejmowaniu przeciągam soczewkę na bok i łapię w dwa palce. To mogę już robić bez lusterka .No i dziś w końcu widzę normalnie..ostro i bez mgły żadnej Cytat:
![]() Bo po pierwsze trzeba posiłki planować na cały dzień...i najlepijej brac ze sobą jedzenie w pudełkach- co nie zawsze jest realne do wykonania. A po 2 po powrocie do domu ma się ochotę po prostu zjeśc coś ciepłego ![]() Nie patrząc na diety itp. Cytat:
Cytat:
Ja bym brała nie patrząc na opinię ![]() A może mają jakiś wrześniwy termin ![]() Nie bedzie zagrożenia śnierzycowego ![]() A co do sytuacji z "waszą" salą.... to dobrze że teraz wszyszło szydło z worka. Właściclele pokazali sie od swojej prawdziwej strony już teraz...a nie 2 dni przed ślubem. Zrywajcie z dziadami umowę Cytat:
Matko Kobieto...tyle razy już zastanawiałysmy sie gdzie się podziałać ![]() Dobrze że jesteś
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dziewczyny któa ogląda "Mam talent"? Zrobiałam wczoraj ciekawe odkrycie ,a dokładniej,ze jedne z uczestników (który dostał 3x TAK) jest pospolitym złodziejem ze Sląska ![]() Kilka lat temu ukradł mi komórke i portfel (wyciągnał w tłumie z torebki) ,okradł też mieszkanie mojej znajomej. Było kilka rozpraw,dostał wyrok. to link z występu http://patrz.pl/filmy/mam-talent-dam...-rapmam-talent a to ze strony policji -jak widać pan ciągle na bakier z prawem ![]() http://www.slaska.policja.gov.pl/pos...e/art948,.html |
|
|
|
|
#381 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akcja jest radykalna, bo takie zwyczajne gadanie nie przynosiło żadnego efektu a ja mam tego dość. Wydaje mi się, że inaczej nic z tego nie będzie, znowu trochę poprzeprasza, trochę się popodlizuje i za jakiś czas przejdzie nad tym do porządku dziennego. Chętnie znalazłabym inną metodę ale na chwilę obecną nic innego mi do głowy nie przychodzi. Mi to też dość mocno życie komplikuje, szczególnie logistycznie i finansowo, ale trudno, zacisnę zęby i jakoś sobie poradzę. Zakładam, że tż do mnie wróci, bo w sumie o zgrozo, ale uświadamiam sobie, że nie potrafię już być bez niego, ale na pewno nie tak, jak to teraz wygląda. Będzie miał niedługo 30 urodziny, spędzi je w samotności, wynajmie sobie coś sam i niech się nad sobą zastanowi. Ja nie znam jeszcze zakończenia tego wszystkiego, nie potrafię wiedzieć dziś, jak sobie z tym poradzić, ale nie widzę innej opcji, bo co? Mam go zaprowadzić do psychologa? mam iść tam z nim i liczyć, że to go uzdrowi? |
|
|
|
|
#382 | ||||
|
Zakorzenienie
|
No to ładnie zaszalałaś....
a raczej TŻ z tym spontanicznym wyjazdem ![]() Kupiłaś coś fajnego?? Cytat:
widzisz..trzeba słuchać wizażowych przyjaciółek ![]() Cytat:
Miśku strasznie mi przykro ![]() Co ten facet wyprawia nie mieści mi sie w głowie po prostu ![]() Nie dziwię sie że kazałaś mu sie wynieść. To chyba jedyne racjonalne posunięcie bo wychodzi na to że nic nie rozumie i ma gdzieś Twoje uczucia ![]() Trzymaj się Cytat:
![]() Wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy Cytat:
Może ten ktoś ma na niego taki wpływ.Sorry ale normalni przyjaciele, znajomi...mówią "Stary już wystarczy tego picia jedź do domu". Albo zadzwoń do X i powiedz że zosatjesz u mnie na noc. Ja sobie nie wyobrażam nie wiedzieć z kim jest mój facet....może sobie na noc nie wracać bylebym wiedziała z kim jest.
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-10-19 o 10:50 |
||||
|
|
|
#383 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
CO ciekawe - za skórzane kozaki na szpilce zapłaciłam tam 260zł - w Polsce to nie do pomyślenia. Z tego co widziałam to w wawie nie mam co się wybierać po kozaki z mniejsza kwota niż 500-600zł. |
||
|
|
|
#384 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
wlasnie wrocilam z ostatniego zastrzyku i od lekarza i mozna powiedziec zem zdrowa a cudowne rece Tzta sprawily ze nie mam zrostow ![]() a za godzine wyruszamy w poszukiwaniu pracy wiec drzyjcie pracodawcy hihi
|
|
|
|
#385 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To buty normalnie za darmo bo ceny kozaczków są u nas faktycznie kosmiczne. ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
To super że w końcu wyzdrowiałaś. Dbaj o siebie teraz bo pewnie masz osłabiony organizm. To powodzenia w poszukiwaniach
|
|
#386 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dzieki za kciuki napewno sie przydadza |
|
|
|
|
#387 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko co ja mam z tym wspólnego? Dlaczego ja mam się na to godzić i cierpieć? Próbowałam z nim rozmawiać, dawałam mu szanse i nic z tego nie wyniknęło, nie nauczył się niczego |
|
|
|
|
#388 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie odstawię te moje Ruby Rose i zobaczę, czy mam uczulenie na Inglota Kozaki za 260 zł?? Taniocha straszna! |
|
|
|
|
#389 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No to nieźle, pamiętam tego gościa, wyglądał mi na złodzieja właśnie ... Cytat:
ale coś zrobić bezsprzecznie musisz.Kiedyś gadałyśmy o terapii, twierdził że już gdzieś się zgłosi, że chce to zmienić ale koniec końców nie zrobił nic ![]() Chyba nie ma wyjścia, musisz być konsekwentna .... Co do tego, że żyć bez niego nie umiesz, wiadomo takie cięcie jest bolesne, ale zwłaszcza że nie wyobrażasz sobie życia bez niego musisz to zrobić dla Was, bo jak inaczej wymóc na nim zmianę zachowania, do tej pory nie skutkowało nic Cytat:
W temacie innym, też sobie nie wyobrażam nie wiedzieć, gdzie spędza noc mój facet ??!!!
|
|||
|
|
|
#390 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Po pierwsze nie rozumiem jak może do Ciebie nie zadzwonić...bo co niby się dzieje tak jest pijany że nie jest w stanie, film mu sie urywa, nie ma odwagi zadzwonić ,czy nie myśli o Tobie i nie widzi potrzeby informowania Cię![]() Jak może stawiac na szali wasz związek dla spędzenia pijackiej nocy z kolesiem którego Ty raz spotkałaś. Domyslam sie ze w takiej sytuacji nie jest to jego przyjaciel..tylko taki o! znajomy. Więc jak można z kims takim spędzić całą noc. Rozumiem gdyby to był najlpeszy kumple..ale tak..no nie kumma tego ![]() Po 3 co to znaczy "to jest silniejsze od niego" co jest sliniejsze....ręka za cięzka żeby numer do Ciebie wybrać ![]() Miśku kurde to wszystko mi sie kupy nie trzyma
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:28.

'

Kurcze ale typ
A tłumaczył się chodziaż jakoś, mówił coś?

Tak nie może dłużej być.
Ja to jestem wyczulona takie akcje i nie bardzo wierzę, że można tak po prostu zgubić portfel ze świeżo wypłaconą kasą ? ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)
tak jest pijany że nie jest w stanie, film mu sie urywa, nie ma odwagi zadzwonić ,czy nie myśli o Tobie i nie widzi potrzeby informowania Cię