|
Notka |
|
Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1141 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1142 | ||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
W geście miłosierdzia mogę ją od Ciebie przejąć ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Gratki!!! ![]() Cytat:
![]() That's my girl!! ![]() Wiesz Limonko, czasem nachodzą mnie myśli, czy ja aby przypadkiem nie usamodzielniłam się za szybko. Z rodzinnego gniazda wyfrunęłam najszybciej ( a mam dwóch starszych kolejno o 5 i 6 lat braci) bo prawie od razu po maturze. Od tego czasu utrzymuję się sama. Zresztą wcześniej na jakieś wydatki też zarabiałam sama, bo bardzo wcześnie zaczęłam udzielać korków. Studia też finansowałam sobie sama. I czasem żałuję, że gdyby nie była ze mnie taka Zosia Samosia, to może mogłabym dłużej pobyć na garnuszku rodziców, a zarabianą przez siebie kaskę przeznaczać na przyjemności, dalsze kształcenie się, a może odkładałabym po troszku, tak ja Ty? Teraz pewnie byłoby mi łatwiej... ![]() Cytat:
Edit: Limonko, masz śliczny kolorek włosków!! I jaka piękna chusta!!! Niedawno wróciłam z (kolejno): basenu, od rodziców, z Kościoła. Po główce chodzi mi małe przemeblowanko pokoiku, z którego do Was klikam ![]() Rano zapomniałam się i zważyłam dopiero po śniadaniu. Z tego, co widzę spadło mi niewiele, chyba tylko jakieś 0,5kg, wprawdzie jestem przed @ ale i tak nie liczę na wiele więcej... Powinnam się zabrać za podsumowanie miesiąca bo jutro jadę do biura rachunkowego, ale jakoś zupełnie nie mam do tego głowy... Zamiast tego posurfuję jeszcze troszkę. Miłego wieczorku, może jeszcze do Was zajrzę! ![]()
I'll be dreaming my dreams with you And there's no other place That I'd lay down my face I'll be dreaming my dreams with you.. Edytowane przez virginia Czas edycji: 2009-10-18 o 16:48 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1143 | |||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A nawet jeśli (tfu! tfu! tfu! żeby nie zapeszyć!) wychodzę z założenia, że świat się z tego powodu nie zawali ![]() A o kciuki proszę od 10.00 do odwołania ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() W takim razie pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w szukaniu sponsora ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() No ale... Stało się jak się stało i jestem przekonana, że nie ma tego złego. Obie na pewno wiele się dzięki naszym wyborom nauczyłyśmy ![]() Szczerze mówiąc to czuję się troszkę gorzej... No ale nic... Dobra wiadomość jest taka, że będę żyć ![]() ![]() Cytat:
![]() Chusta to niedawny nabytek, ale już awansowała do rankingu ulubionych ciuszków ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1144 |
Zakorzenienie
|
Limonko na prawde wygladasz zniewalajaco... i zaloze sie, ze tez pojdzie jak po masle juutrzejsza obrona
![]() Swoja droga to zaczyna mi mowic, ze najwyzszy czas zabrac sie za pisanie mojej pracki ![]() Buciki na prawde sliczne ![]() ![]() ktos ostatnio o stronki z perfumami pytal...wlasnie znalazlam fajna http://www.cheapsmells.com i maja dosc nie drogo i wysylaja do PL ![]() ![]()
#1145 |
Zakorzenienie
|
Malinn tez zastanawiam sie nad kupnem jakis lepszych i trwalszych perfum, bo te do 100 zl maja okropna jakosc i trwalosc
![]() Limonka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1146 |
Zakorzenienie
|
ja polecam eternity ck, ysl elle, chanel chance i chanel no 19. wszystkie bardzo trwale i piekne
![]()
#1147 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękuję ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#1148 |
Zadomowienie
|
Ok to trzymam jutro kciuki do dowołania Limonko
![]() ![]() ŚLICZNIE wyglądasz, aczkolwiek przyzwyczaiłam się do Ciebie jako blondynki a tu teraz takie ciemne włoski ![]() ![]() ![]() Widze że ty jesteś zupełnym przeciewieństwem mnie, mam tu na mysli podchodzenie do wszystkiego bardziej na luzie ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1149 | ||
Zakorzenienie
|
No ja myślę
![]() Cytat:
![]() Chociaż jaka tam ze mnie była blondynka ![]() ![]() Cytat:
![]() Poza tym to też troszeczkę kwestia wiary w swoje możliwości. Zawsze przekonuję siebie, że skoro poradziłam sobie w tylu trudnych sytuacjach to dlaczego tym razem miało by być inaczej...? Na razie działa ![]()
![]() |
#1150 |
Zadomowienie
|
Limonko w sumie masz rację z tym, iż wiele rzeczy które w danym momencie niby nam zatruwają życie za jakiś czas apbo pójdą w niepamięc albo po prostu będziemy się z nich smiac
![]() A powiedz mi jaki masz naturalny kolor włosów .. ![]() A ja się troszkę pouczyłam a teraz ide na tv a potem spac ![]() DOBRANOC ![]() ![]()
![]() |
#1151 |
Zakorzenienie
|
Limonko -wygladasz booosko
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Malinn - to do wtorku?? wykonczona dzisiaj jestem, gotowaniem sprzatanie, gotowaniem, sprzataniem...itp..bylam tylko na basenie, ale te lody przewazyly chyba szale w dodatnim bilansie kalorycznym, a jutro mam baskie spotkanko i wlasnie pieke ciastka na nie....zapowiada sie nieciekawie dietetycznie ![]() ogladalam <Dom nad rozlewiskiem>.... ale beznadziejny ten film...Brodzik do nieczego... ![]() ![]() dobranoc ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1152 | |
Zakorzenienie
|
Tego to już nie pamiętają nawet najstarsi górale
![]() ![]() A tak poważnie- naturalnie mam na głowie jasny brąz. Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#1153 | ||||
Zakorzenienie
|
Ooo, są moje dziewczynki
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moje kciuki też mocno zaciśnięte - tak dla formalności wyłącznie, oczywiście ![]() Cytat:
Co porabiacie? Ja planowo powinnam teraz oglądać 'Teraz albo nigdy' ale sobie odpuściłam. Zresztą chyba wcześniej zdarzało mi się to oglądać tylko ze względu na zestawy serialowej Marty ![]() ![]() ![]() ![]() Limonko, ale mi smaka narobiłaś swoją chustą, na polyvore wychodzą mi same zestawy z chustami ![]() Ciągnie mnie jutro do lumpków, ale chyba lepiej powinnam zatankować bo jeszcze na kursy nie dojadę ![]() ![]() Dobrej nocy, słoneczka! ![]()
![]() |
#1154 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() Limonko prześliczna dziewczyna z Ciebie – zakochałam się ja też ![]() Joyce gratki za obronę ![]() ![]() Fiolusiek mój ulubiony zapach to burrbery London – przepiękny on jest ![]() Kostka ja też jestem zawiedziona serialem „dom …” nudyyyyyy straszne ![]()
#1155 | |||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Cytat:
Mówicie, że książka fajna? Będę musiała zwrócić na nią uwagę podczas kolejnej wizyty w księgarni. Chociaż moja lista książkowych 'must have ' jest tak długa, że nie wiem kiedy przyjdzie kolej na tą ![]() ![]() Cytat:
![]() Na wizażu jest nawet wątek o stylu Marty Żmudy- Trzebiatowskiej, gdzie jest mnóstwo ujęć z serialu. Widziałaś może? Cytat:
![]() Joke ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Heh, też bym sobie polumpkowała, ale ostatnio jakoś mi do second-handów nie po drodze. Z resztą najfajniejsze rzeczy i tak są w momencie dostawy, gdy ja muszę tkwić w pracy ![]() Dziękuję, słońce ![]() ![]() Miłego dnia, dziewczyny ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1156 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() u mnie mgla jak w Londynie... ![]() ![]() ![]() limonko - ![]() ![]() malinn - chyba tego numeru Ci nie wyslalam w koncu ![]() milego dnia kobietki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1157 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwiileczkę. Zważyłam się i pomierzyłam ![]() Uciekam się szykować lece na shopping, może jakieś buciki sobie kupie albo płaszczyk ![]() Miłego dnia ![]() ![]()
#1158 |
Zadomowienie
|
Heloł Maj Dir
![]() Ja znowu powracam ale z czymś innym.... Z tą dietą o której tu kiedys wspominałam czyli ONZ odchudzanie na zawołanie. Ja bede robic diete z tej serii tzw. diete Turbo. Koleżanka wykupiła te materiały i te raporty oraz diete i po przeczytaniu 30 stron naprawdę się do tego przekonałam. Jest to raczej odmienna dieta od SB bo w przeciwieństwie do niej jeszcz prawie same węgle i białka w odpowidnich sekwencjach. Nazwane jest to oszukaniem włąsnego organizmu. No i zamiast jakis cięzkich ćwiczeń zaleca spacery a nie brzuszki czy coś w tym rodzaju. Dieta trwa 10 dni, gwarantuje utrate 2-3 kg w te 10 dni. Po tym można ją spokojnie powtarzać przez cały czas... No cóż raz kozie śmierć! ![]() ![]() ![]() W każdym bądź razie od jutra postaram sie wpoić w życie te zasady odchudzania. Muszę przygotować jadłospis i zrobić grafik. O efektach bede informować a Wy trzymajcie kciuki żebym nie skończyła jak z SB phihi ![]() Całuję gorąco, ssąco, namiętnie i ponętnie ![]() ![]() P.S Limonko, jesteś piękną kobietką, w dodatku jaka modniara z Ciebie ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#1159 | ||||||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!!
Dziś ekspresowo, bo muszę zaraz zmykać do biura rachunkowego. I pewnie do lumpków, zwłaszcza, że Limonka kusi. A komu jak komu ale jej nie potrafię się oprzeć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jestem pewna, że tyle ile uda mi się maksymalnie wyciągnąć, i ani grosza mniej ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() U mnie to samo!!! Co się dzieje z kotką? Czy idziesz po prostu ją zaszczepić? I co planujesz na dziś z kuchni angielskiej? ![]() Bardzo ładnie!! ![]() ![]() Cytat:
![]() Zmykam już do tego biura. I może do lumpków i na basen (ale co do tego ostatniego nie jestem przekonana bo boli mnie brzuch i zbliża się @). Jeśli się uda mi coś upolować to zajrzę jeszcze do Was pochwalić się zdobyczami przed kursami. Trzymajcie się ciepło!!! ![]()
![]() |
#1160 |
Zakorzenienie
|
hello
![]() aliczka trzymamy kcikuki ![]() ja teraz cierpie na brak gotowki i nie stac mnie na zadne zakupy ![]() ![]() z dieta znowu srednio a o wadze naswet nie wspominam ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1161 |
Wtajemniczenie
|
Dzień dobry!
![]() Limonko, trzymam kciuki! Chociaż i tak wiem, że świetnie sobie poradzisz na obronie! ![]() ![]() Miłego dnia kochane ![]()
#1162 |
Zakorzenienie
|
Dobrrrryyyyy dzien
![]() Limonko trzymam kciukasy ![]() ![]() Malinnka wstala i spamuje ![]() ![]() ![]() ![]() Kostko nie odpisalam na PW bo cos mi zablokowalo sie ![]() ![]() Zrobilam te gofry belgijskie... i nie bardzo sie polubilismy... albo ja gotowac nie umiem, albo to takie srednie? ![]() Ale ja wam zazdroszcze, ze umiecie robic zakupy w lumpkach... przez wakacje zwiedzilam wszystkie w okolicy i jakos nie umiem tam nigdy nic dla siebie znalesc ![]() ![]() ![]() lece dalej spamooooooooooowac ![]()
#1163 |
Zadomowienie
|
Limonka jak Ci idzie?
![]() zdobyłaś już tego doktora? ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1164 |
Zakorzenienie
|
Miałam się pochwalić więc się pochwalę
![]() Nie zatankowałam, ale upolowałam: sweterek - nietoperz czarny kookai sweterek a'la poncho brązowy sweterkowa tuniczka george Trochę się spłukałam, ale jestem zadowolona ![]()
#1165 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, chwalę się!!!!!
Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#1166 |
Zadomowienie
|
phi:P
wiedziałam to zanim TY to oznajmiwszy :P:P:P:P ale niniejszym KON GRATULEJSZYYYYYYYYN ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
bo nigdy nie wiesz, kto może się zakochać w Twoim uśmiechu ..." Edytowane przez Tysia1907 Czas edycji: 2009-10-19 o 13:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#1167 |
Wtajemniczenie
|
Limonko, ja również GRATULUJĘ z całego serducha!
![]() ![]() ![]() Oj, niechcący mi umknęło: virginio, super prezentujesz się w ciuszkach! ![]() ....a tak w ogóle to kocham miłością wielką Twoje włosy!!! ![]() Idę może trochę nadrobić zaległości z czytaniem Waszych postów. ![]()
I can. I will. End of story. Edytowane przez Niuniuska Czas edycji: 2009-10-19 o 14:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#1168 |
Wtajemniczenie
|
hej lalki
![]() Limonciu gratuluje ![]() Ala kciuki zacisniete ![]() Niunka a zdjecia mialy byc jakies chyba dzis od ciebie ![]() a tak w ogole to pomyslalam ze watki pomylilam bo wchodze a tu jakies pokazy, Limonciu cudnie wygladasz, virginio i ty rowniez ![]() a ja z pytaniem do was jak zawsze no wiec jakie tusze do rzes uzywacie/polecacie? musze sobie cos kupic ale nie wiem jaki ![]() ![]()
#1169 | |||||
Zakorzenienie
|
Mi dzisiejsza mgła kojarzyła się raczej ze sceną z filmów grozy
![]() Cytat:
![]() ![]() Dziękuję za miłe słowa ![]() Cytat:
Bardzo fajne łowy ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Oczywiście,że oblewamy! Laski, po wirtualnym piwie dla wszystkich ![]() ![]() ![]() ![]() Ślicznie dziękuję ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#1170 |
Zakorzenienie
|
LIMONKO GRATUUUUUUUUUUULACJE
![]() ![]() Mamrotko ja ostatnio padłam jak kupilam Essence Multi Action na KWC ma bardzo dobre opinie... tusz jak dla mnie lepszy od kochanych max factorow i lancoma....
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:23.