Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now! - Strona 39 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-10-18, 16:34   #1141
Tysia1907
Zadomowienie

Dot.: Plociuchy i gaduły na diecie: nothing can stop us now!

Cytat:
Napisane przez Limonka1987 Pokaż wiadomość
A skoro o zakupach mowa... Wrzucam zdjęcia zakupów o które prosiłyście. Pierwsze dwie fotki są robione na potrzeby MSD, więc rurki są średnio widoczne, ale są na prawdę bardzo klasyczne, więc ich pozostałą część możecie sobie wyobrazić A na zdjęciu z rękawiczkami widać świetnie,że już udało mi się je gdzieś zaciągnąć Jednak jestem straszną psują...
P.S. Proszę nie zwracać uwagę na czerwony nochal i zamglone spojrzenie- przeziębienie ani myśli ustąpić
kochana jak Ty tak zjawiskowo wygladasz jak chorujesz to ja Cie nie chce widziec zdrowej Śliczna gadzina z Ciebie
Stary 2009-10-18, 16:45   #1142
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!

Cytat:
Napisane przez Malinn Pokaż wiadomość
i zabierzcie mi karte, wlasnie zrobilam znowu zakupy
W geście miłosierdzia mogę ją od Ciebie przejąć .

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

u mnie dobrze, z fasolką też. byłam na badaniu i lekarz potwierdził ciaże, pokazał na usg pęcherzyk ciazowy i mam za 2 tygodnie przyjsc ponownie na usg i mam nadzieje ze juz bedzie widać serduszko
czuje sie bardzao dobrze
Ale fajnie, że z maleństwem i mamusią wszystko w porządku!!

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
wiem wiem to zawczesnie ale ja musze zaczac wczesniej szukac by zakup byl przemyslany zastanawiam sie nad jakims zapachem, myszke bezprzewodowa czy cos innego ale kompletnie pomyslu nie mam
O rany, mój TŻet to ma akurat urodziny w Mikołajki, i ja jeszcze nawet o tym nie myślę...Nie wiem, co Ci doradzić bo z prezentami dla facetów to zawsze problem.

Cytat:
Napisane przez ines85 Pokaż wiadomość

P.S. Mój 1000 post Cieszę się jak głupia :P
Gratki!!!

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość
wczoraj robilam Tagine z indykiem ale nie zdazylam zrobic foty bo sie wszyscy rzucili wyglodniali dzisiaj robie wersje krewetkową wiec moze jak przygotuje aparat to Wam szybko strzele fote jedzonko jest naprawde superowe z tego garczka
Ale smaka narobiłaś, kuchareczko!!

Cytat:
Nawet na łożu śmierci nie tracę ochoty na zakupy
That's my girl!!

Cytat:
Córeczka tatusia
Wiesz Limonko, czasem nachodzą mnie myśli, czy ja aby przypadkiem nie usamodzielniłam się za szybko. Z rodzinnego gniazda wyfrunęłam najszybciej ( a mam dwóch starszych kolejno o 5 i 6 lat braci) bo prawie od razu po maturze. Od tego czasu utrzymuję się sama. Zresztą wcześniej na jakieś wydatki też zarabiałam sama, bo bardzo wcześnie zaczęłam udzielać korków. Studia też finansowałam sobie sama. I czasem żałuję, że gdyby nie była ze mnie taka Zosia Samosia, to może mogłabym dłużej pobyć na garnuszku rodziców, a zarabianą przez siebie kaskę przeznaczać na przyjemności, dalsze kształcenie się, a może odkładałabym po troszku, tak ja Ty? Teraz pewnie byłoby mi łatwiej... Poza tym wszyscy się przyzwyczaili, że kto jak kto, ale ja to sobie na pewno poradzę...

Cytat:
Nie mogę spać. Jak zawsze gdy mam na prawdę silny katar. Co chwila się duszę, budzę się, muszę wstać, żeby wydmuchać nos... I tak w kół i na okrągło
A teraz chyba pójdę sobie zrobić gorącą herbatkę, bo jakoś podejrzanie mnie trzęsie.
Mam nadzieję, że czujesz się już troszkę lepiej?
Edit: Limonko, masz śliczny kolorek włosków!! I jaka piękna chusta!!!

Niedawno wróciłam z (kolejno): basenu, od rodziców, z Kościoła. Po główce chodzi mi małe przemeblowanko pokoiku, z którego do Was klikam .
Rano zapomniałam się i zważyłam dopiero po śniadaniu. Z tego, co widzę spadło mi niewiele, chyba tylko jakieś 0,5kg, wprawdzie jestem przed @ ale i tak nie liczę na wiele więcej...
Powinnam się zabrać za podsumowanie miesiąca bo jutro jadę do biura rachunkowego, ale jakoś zupełnie nie mam do tego głowy... Zamiast tego posurfuję jeszcze troszkę.
Miłego wieczorku, może jeszcze do Was zajrzę!
I'll be dreaming my dreams with you..

Edytowane przez virginia
Czas edycji: 2009-10-18 o 16:48
virginia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 16:56   #1143
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Limonko jak nastoj przes jutrzejszym dniem Jutro o tej porze będzie już po wszystkim ...a tak w ogóle to na którą masz godzinę bo nie wiem kiedy mam zaciskac kciuki
O dziwo na razie jestem w pełni zrelaksowana Chociaż generalnie w ogóle raczej nie panikuję przed takimi egzaminami. Staram się myśleć pozytywnie i szczerze mówiąc nawet nie biorę pod uwagę, że mogłabym nie zdać
A nawet jeśli (tfu! tfu! tfu! żeby nie zapeszyć!) wychodzę z założenia, że świat się z tego powodu nie zawali
A o kciuki proszę od 10.00 do odwołania Z pełnym zaangażowaniem

Cytat:
A ja wróciłam od babci i stwierdziłam, że jestem ogromną panikarą kurde sama się nakręcam jadąc autem, że nie dam sobie rady a w sumie daje sobie...siostra mów że dobrze jeżdze tylko troszke za nerwowo..... no ale to jednak w pewien sposób jest odpowiedzialnośc.....
Ines, sama widzisz, że dobrze Ci idzie! Po co się w takim razie zamartwiasz? Wrzuć na luz, robaczku, a zobaczysz, że wtedy to już w ogóle będziesz jeździć bez zarzutu!

Cytat:
Limonko zakochalam sie w Tobie....

Boszeszzz ty moj..... jakas ty piekna cud miód malinaaaaaa
O jejku jejku... Dziękuję Ci, skarbie Żebyś widziała jaki uśmiech mam teraz na twarzy Od ucha do ucha to byłoby niedopowiedzenie

Cytat:
I podobaja mi sie twoje kozaczki mam bardzo podobne...o ile nie takie same...
Mozesz zdradzic gdzie je nabylas?
Jasne. Kozaczki są z Camauie.

Cytat:
teraz poluje na TE tylko czekam, az znajde sponsora
Rzeczywiście bardzo fajne
W takim razie pozostaje mi tylko życzyć powodzenia w szukaniu sponsora

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
kochana jak Ty tak zjawiskowo wygladasz jak chorujesz to ja Cie nie chce widziec zdrowej Śliczna gadzina z Ciebie
Dziękuję, słońce Jednak nikt nie potrafi prawić takich komplementów i tak poprawiać humorku jak Wy Jesteście absolutnie bezkonkurencyjne

---------- Dopisano o 17:56 ---------- Poprzedni post napisano o 17:48 ----------

Cytat:
Napisane przez virginia Pokaż wiadomość
Wiesz Limonko, czasem nachodzą mnie myśli, czy ja aby przypadkiem nie usamodzielniłam się za szybko. Z rodzinnego gniazda wyfrunęłam najszybciej ( a mam dwóch starszych kolejno o 5 i 6 lat braci) bo prawie od razu po maturze. Od tego czasu utrzymuję się sama. Zresztą wcześniej na jakieś wydatki też zarabiałam sama, bo bardzo wcześnie zaczęłam udzielać korków. Studia też finansowałam sobie sama. I czasem żałuję, że gdyby nie była ze mnie taka Zosia Samosia, to może mogłabym dłużej pobyć na garnuszku rodziców, a zarabianą przez siebie kaskę przeznaczać na przyjemności, dalsze kształcenie się, a może odkładałabym po troszku, tak ja Ty? Teraz pewnie byłoby mi łatwiej... Poza tym wszyscy się przyzwyczaili, że kto jak kto, ale ja to sobie na pewno poradzę...
Nie ma co płakać nad rozlanym mlekiem (jejkuuuu... zauważyłam, że ostatnio Was zamęczam przysłowiami dajcie mi znać gdy stanę się już na prawdę nieznośna ). Każdy z nas podjął kiedyś decyzje, które chętnie by teraz zmienił. Ja na przykład czasem sobie wyrzucam czemu uparłam się iść na studia zaoczne. Mogłam podobnie jak 90% znajomych wybrać dzienne i przedłużyć sobie beztroską młodość o co najmniej kilka lat. Bo same wiecie, że gdy zacznie się normalnie pracować na etacie wszystko się zmienia...
No ale... Stało się jak się stało i jestem przekonana, że nie ma tego złego. Obie na pewno wiele się dzięki naszym wyborom nauczyłyśmy

Cytat:
Mam nadzieję, że czujesz się już troszkę lepiej?
Szczerze mówiąc to czuję się troszkę gorzej... No ale nic... Dobra wiadomość jest taka, że będę żyć Funkcje życiowe zachowane

Cytat:
Edit: Limonko, masz śliczny kolorek włosków!! I jaka piękna chusta!!!
Dziękuję ślicznie
Chusta to niedawny nabytek, ale już awansowała do rankingu ulubionych ciuszków

Cytat:
Rano zapomniałam się i zważyłam dopiero po śniadaniu. Z tego, co widzę spadło mi niewiele, chyba tylko jakieś 0,5kg, wprawdzie jestem przed @ ale i tak nie liczę na wiele więcej...
Nie martw się, słońce Tu 0,5 kg tam 0,5 kg... I nawet się nie obejrzysz jak będzie Cię 5 kg mniej
Stary 2009-10-18, 17:03   #1144
Malinn
Zakorzenienie

Limonko na prawde wygladasz zniewalajaco... i zaloze sie, ze tez pojdzie jak po masle juutrzejsza obrona

Swoja droga to zaczyna mi mowic, ze najwyzszy czas zabrac sie za pisanie mojej pracki

Buciki na prawde sliczne ja swoje kupilam w deichmanie... a teraz te mnie kusza....i to bardzo

ktos ostatnio o stronki z perfumami pytal...wlasnie znalazlam fajna
http://www.cheapsmells.com i maja dosc nie drogo i wysylaja do PL i wlasnie stalam sie posiadaczka moich kochanych laurenow
Stary 2009-10-18, 17:22   #1145
fiolusiek
Zakorzenienie

Malinn tez zastanawiam sie nad kupnem jakis lepszych i trwalszych perfum, bo te do 100 zl maja okropna jakosc i trwalosc

Limonka tylko tyle powiem
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 17:29   #1146
Malinn
Zakorzenienie

ja polecam eternity ck, ysl elle, chanel chance i chanel no 19. wszystkie bardzo trwale i piekne
Stary 2009-10-18, 18:08   #1147
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Limonko na prawde wygladasz zniewalajaco... i zaloze sie, ze tez pojdzie jak po masle juutrzejsza obrona
Oby

Cytat:
Napisane przez fiolusiek Pokaż wiadomość
Limonka tylko tyle powiem
Dziękuję

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-10-18, 18:32   #1148
ines85
Zadomowienie

Ok to trzymam jutro kciuki do dowołania Limonko
ŚLICZNIE wyglądasz, aczkolwiek przyzwyczaiłam się do Ciebie jako blondynki a tu teraz takie ciemne włoski Ale tez ślicznie
Widze że ty jesteś zupełnym przeciewieństwem mnie, mam tu na mysli podchodzenie do wszystkiego bardziej na luzie Ja z kolei jestem straszna panikara i przeżywam wysztko tak, że szkoda gadac
Stary 2009-10-18, 19:43   #1149
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
Ok to trzymam jutro kciuki do dowołania Limonko
No ja myślę

Cytat:
ŚLICZNIE wyglądasz, aczkolwiek przyzwyczaiłam się do Ciebie jako blondynki a tu teraz takie ciemne włoski Ale tez ślicznie
Dziękuję ślicznie
Chociaż jaka tam ze mnie była blondynka Rudzielec z blond baleyagem i to wszystko

Cytat:
Widze że ty jesteś zupełnym przeciewieństwem mnie, mam tu na mysli podchodzenie do wszystkiego bardziej na luzie Ja z kolei jestem straszna panikara i przeżywam wysztko tak, że szkoda gadac
Staram się nie przejmować niektórymi rzeczami bardziej niż są tego warte. Oczywiście nie zawsze mi się to udaje, ale i tak wydaje mi się, że nie przekraczam pewnej zdrowej granicy. Powiem Ci, że strasznie zapadły mi w pamięć słowa mojego brata, który kiedyś pocieszał mnie po jakimś niepowodzeniu tłumacząc: "Wiem, że teraz wydaje Ci się to tragedią, ale wyobraź sobie- za 10 lat nie będziesz nawet pamiętać, że coś takiego miało miejsce". Teraz staram się tak właśnie podchodzić do różnych problemów. "Nawet jeśli nie wyjdzie to jakie to będzie miało znaczenie w perspektywie całego mojego życia...?" To na prawdę pomaga nabrać dystansu
Poza tym to też troszeczkę kwestia wiary w swoje możliwości. Zawsze przekonuję siebie, że skoro poradziłam sobie w tylu trudnych sytuacjach to dlaczego tym razem miało by być inaczej...? Na razie działa
Stary 2009-10-18, 20:12   #1150
ines85
Zadomowienie

Limonko w sumie masz rację z tym, iż wiele rzeczy które w danym momencie niby nam zatruwają życie za jakiś czas apbo pójdą w niepamięc albo po prostu będziemy się z nich smiac
A powiedz mi jaki masz naturalny kolor włosów ..?

A ja się troszkę pouczyłam a teraz ide na tv a potem spac

DOBRANOC
Stary 2009-10-18, 20:30   #1151
Kostka09
Zakorzenienie

Limonko -wygladasz booosko ja tez sie zakochalam w Tobie slicznie w tej chuscie i rureczkach a wogole to gdzie ten Twoj zamglony wzrok???trzymam jutro kciuksydo odwolania, ale napewno bedzie bardzo dobrze

Malinn - to do wtorku??

wykonczona dzisiaj jestem, gotowaniem sprzatanie, gotowaniem, sprzataniem...itp..bylam tylko na basenie, ale te lody przewazyly chyba szale w dodatnim bilansie kalorycznym, a jutro mam baskie spotkanko i wlasnie pieke ciastka na nie....zapowiada sie nieciekawie dietetycznie
ogladalam <Dom nad rozlewiskiem>.... ale beznadziejny ten film...Brodzik do nieczego... a ksiazka bardzo mi sie podobala...naprawde polskie seriale mnie rozwalaja...

dobranoc
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-18, 20:44   #1152
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
A powiedz mi jaki masz naturalny kolor włosów ..?
Tego to już nie pamiętają nawet najstarsi górale Farbuję włosy prawie 10 lat- kto wie co się pod tą farbą kryje? Może już osiwiałam?
A tak poważnie- naturalnie mam na głowie jasny brąz.

Cytat:
Limonko -wygladasz booosko ja tez sie zakochalam w Tobie slicznie w tej chuscie i rureczkach a wogole to gdzie ten Twoj zamglony wzrok???trzymam jutro kciuksydo odwolania, ale napewno bedzie bardzo dobrze
Dzięki, Kosteczko I za komplementy i za kciuki
Stary 2009-10-18, 21:19   #1153
virginia
Zakorzenienie

Ooo, są moje dziewczynki

Cytat:
wykonczona dzisiaj jestem, gotowaniem sprzatanie, gotowaniem, sprzataniem...itp..
Pracusiu Ty, dziś z założenia powinnaś odpoczywać!

Cytat:
ogladalam <Dom nad rozlewiskiem>.... ale beznadziejny ten film...Brodzik do nieczego... a ksiazka bardzo mi sie podobala...naprawde polskie seriale mnie rozwalaja...
Ja właśnie jadłam podwieczorek jak się zaczynał, i postanowiłam sprawdzić czy dorównuje książce. I oczywiście też się zawiodłam. Zresztą szczerze mówiąc hitu się nie spodziewałam..

Cytat:
Staram się nie przejmować niektórymi rzeczami bardziej niż są tego warte. Oczywiście nie zawsze mi się to udaje, ale i tak wydaje mi się, że nie przekraczam pewnej zdrowej granicy. Powiem Ci, że strasznie zapadły mi w pamięć słowa mojego brata, który kiedyś pocieszał mnie po jakimś niepowodzeniu tłumacząc: "Wiem, że teraz wydaje Ci się to tragedią, ale wyobraź sobie- za 10 lat nie będziesz nawet pamiętać, że coś takiego miało miejsce". Teraz staram się tak właśnie podchodzić do różnych problemów. "Nawet jeśli nie wyjdzie to jakie to będzie miało znaczenie w perspektywie całego mojego życia...?" To na prawdę pomaga nabrać dystansu
Bardzo mądre podejście . Będę chyba musiała wcielić je w życie . A wiary w siebie na pewno Ci nie brakuje!
Moje kciuki też mocno zaciśnięte - tak dla formalności wyłącznie, oczywiście .

Cytat:
Ja też jestem bardziej tego pokroju. Choć jakiś czas temu to i tak wyluzowałam. Panikarą może nie byłam ale zawsze się wszystkim zamartwiałam, chociaż akurat samą sobą chyba najmniej.

Co porabiacie?
Ja planowo powinnam teraz oglądać 'Teraz albo nigdy' ale sobie odpuściłam. Zresztą chyba wcześniej zdarzało mi się to oglądać tylko ze względu na zestawy serialowej Marty . Siedzę więc i na zmianę wizażuję/podczytuję książkę/układam zestawy na polyvore. Nie mogę się też doczekać końca budowy aquaparku i Plazy w S-kach. Dziś wyczytałam, że oprócz H&M będzie też Kappahl . W końcu w Skach będziemy mieli galerię .
Limonko, ale mi smaka narobiłaś swoją chustą, na polyvore wychodzą mi same zestawy z chustami .
Ciągnie mnie jutro do lumpków, ale chyba lepiej powinnam zatankować bo jeszcze na kursy nie dojadę . Ot, babskie dylematy .

Dobrej nocy, słoneczka!
Stary 2009-10-18, 22:00   #1154
Anielllka
Wtajemniczenie

Witam

Limonko prześliczna dziewczyna z Ciebie – zakochałam się ja też

Joyce gratki za obronę – witamy kolejnego magazyniera

Fiolusiek mój ulubiony zapach to burrbery London – przepiękny on jest

Kostka ja też jestem zawiedziona serialem „dom …” nudyyyyyy straszne a książka fajna
Stary 2009-10-19, 05:11   #1155
Limonka1987
Zakorzenienie

Dzień dobry

Cytat:
Ja właśnie jadłam podwieczorek jak się zaczynał, i postanowiłam sprawdzić czy dorównuje książce. I oczywiście też się zawiodłam. Zresztą szczerze mówiąc hitu się nie spodziewałam..

Mówicie, że książka fajna? Będę musiała zwrócić na nią uwagę podczas kolejnej wizyty w księgarni. Chociaż moja lista książkowych 'must have ' jest tak długa, że nie wiem kiedy przyjdzie kolej na tą To moja kolejna wielka słabość, zaraz po ciuchach i kosmetykach

Cytat:
Co porabiacie?
Ja planowo powinnam teraz oglądać 'Teraz albo nigdy' ale sobie odpuściłam. Zresztą chyba wcześniej zdarzało mi się to oglądać tylko ze względu na zestawy serialowej Marty
O taaaak, Marta cudnie się ubiera Chociaż mam wrażenie,że w poprzednich edycjach jej image był jakiś... fajniejszy?
Na wizażu jest nawet wątek o stylu Marty Żmudy- Trzebiatowskiej, gdzie jest mnóstwo ujęć z serialu. Widziałaś może?

Cytat:
Nie mogę się też doczekać końca budowy aquaparku i Plazy w S-kach. Dziś wyczytałam, że oprócz H&M będzie też Kappahl . W końcu w Skach będziemy mieli galerię .
Strach pomyśleć ile wtedy będziesz wydawać na ciuchy
Joke

Cytat:
Limonko, ale mi smaka narobiłaś swoją chustą, na polyvore wychodzą mi same zestawy z chustami .
Wiesz, że najlepszy sposób, żeby pokonać pokusę to jej ulec? Jakby coś chusta jest z nowej kolekcji New Yorkera, a więc jeszcze do zdobycia. Były takie szare jak mam ja i fioletowe. Po 39 zeta.

Cytat:
Ciągnie mnie jutro do lumpków, ale chyba lepiej powinnam zatankować bo jeszcze na kursy nie dojadę . Ot, babskie dylematy .
Zawsze możesz sobie wytłumaczyć, że spacery są dobre dla zdrowia i urody i z czystym sumieniem przepuścić kasę na ciuszki, tłumacząc sobie,że to inwestycja we własne zdrowie i figurę
Heh, też bym sobie polumpkowała, ale ostatnio jakoś mi do second-handów nie po drodze. Z resztą najfajniejsze rzeczy i tak są w momencie dostawy, gdy ja muszę tkwić w pracy

Cytat:
Napisane przez Anielllka Pokaż wiadomość

Limonko prześliczna dziewczyna z Ciebie – zakochałam się ja też
Dziękuję, słońce Rozpieszczacie mnie tu strasznie

Miłego dnia, dziewczyny Odezwę się po południu. Mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 06:34   #1156
Kostka09
Zakorzenienie

Witajcie
u mnie mgla jak w Londynie... zaraz lece do lidla po pare rzeczy ktore chcialam zakupic z kuchni brytyjskiej potem do weta z kotem, a po poludniu mam babskie spotkanko z kolezankami ze starego klubu jezdz, zrobilam juz ciacho, musze tylko zakupic winko

limonko - do odwolania
malinn - chyba tego numeru Ci nie wyslalam w koncu juz wysylam

milego dnia kobietki
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 06:43   #1157
kamakama89
Raczkowanie

Dzień dobry
Ja tylko na chwiileczkę.
Zważyłam się i pomierzyłam (patrz podpis)

Uciekam się szykować lece na shopping, może jakieś buciki sobie kupie albo płaszczyk

Miłego dnia
kamakama89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:39   #1158
Aliczka88
Zadomowienie

Heloł Maj Dir
Ja znowu powracam ale z czymś innym.... Z tą dietą o której tu kiedys wspominałam czyli ONZ odchudzanie na zawołanie. Ja bede robic diete z tej serii tzw. diete Turbo. Koleżanka wykupiła te materiały i te raporty oraz diete i po przeczytaniu 30 stron naprawdę się do tego przekonałam. Jest to raczej odmienna dieta od SB bo w przeciwieństwie do niej jeszcz prawie same węgle i białka w odpowidnich sekwencjach. Nazwane jest to oszukaniem włąsnego organizmu. No i zamiast jakis cięzkich ćwiczeń zaleca spacery a nie brzuszki czy coś w tym rodzaju. Dieta trwa 10 dni, gwarantuje utrate 2-3 kg w te 10 dni. Po tym można ją spokojnie powtarzać przez cały czas... No cóż raz kozie śmierć! Trzeba spróbować. Aha... W końcu kupiłam elektroniczną wagę Jestem boska hihii. Mniej wesoło było jak na niej stanęłam hahaha bo okazało sie że moja stara waga oszukuje o 3 kg ahahaha
W każdym bądź razie od jutra postaram sie wpoić w życie te zasady odchudzania. Muszę przygotować jadłospis i zrobić grafik. O efektach bede informować a Wy trzymajcie kciuki żebym nie skończyła jak z SB phihi
Całuję gorąco, ssąco, namiętnie i ponętnie

P.S Limonko, jesteś piękną kobietką, w dodatku jaka modniara z Ciebie Lecz nie zrozum mnie źle ale powinnaś załóżyć wątek "My super laski" i tam sie udzielać a nie na forum odchudzania bo wyglądsz rewelacyjnie

Żona
Mama Misia

Makijażystka
Aliczka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 08:52   #1159
virginia
Zakorzenienie

Dzień dobry!!
Dziś ekspresowo, bo muszę zaraz zmykać do biura rachunkowego. I pewnie do lumpków, zwłaszcza, że Limonka kusi. A komu jak komu ale jej nie potrafię się oprzeć .

Cytat:
Mówicie, że książka fajna? Będę musiała zwrócić na nią uwagę podczas kolejnej wizyty w księgarni. Chociaż moja lista książkowych 'must have ' jest tak długa, że nie wiem kiedy przyjdzie kolej na tą To moja kolejna wielka słabość, zaraz po ciuchach i kosmetykach
Książka jak dla mnie fajna, ale nie zachwycająca. Ma swój klimat ale to nie mój faworyt.

Cytat:
O taaaak, Marta cudnie się ubiera . Chociaż mam wrażenie,że w poprzednich edycjach jej image był jakiś... fajniejszy?
Na wizażu jest nawet wątek o stylu Marty Żmudy- Trzebiatowskiej, gdzie jest mnóstwo ujęć z serialu. Widziałaś może?
Tak, w poprzednich sezonach ciekawiej ją ubierali . A o wątku nie wiedziałam, będę musiała sprawdzić.

Cytat:
Strach pomyśleć ile wtedy będziesz wydawać na ciuchy
Jestem pewna, że tyle ile uda mi się maksymalnie wyciągnąć, i ani grosza mniej .

Cytat:
Wiesz, że najlepszy sposób, żeby pokonać pokusę to jej ulec? Jakby coś chusta jest z nowej kolekcji New Yorkera, a więc jeszcze do zdobycia. Były takie szare jak mam ja i fioletowe. Po 39 zeta.
Wiem, wiem, tylko, że jak już wspominałam, galeria w Skach dopiero się buduje, a żaden wypad do innego miasta mi się póki co nie szykuje więc pewnie będę musiała obejść się smakiem. A jest taka cudna, i w dodatku piszesz, że są też takie fioletowe......

Cytat:
Zawsze możesz sobie wytłumaczyć, że spacery są dobre dla zdrowia i urody i z czystym sumieniem przepuścić kasę na ciuszki, tłumacząc sobie,że to inwestycja we własne zdrowie i figurę
Haha, Limonko Twoje wykręty są nawet lepsze od moich .

Cytat:
Odezwę się po południu. Mam nadzieję, że będę miała się czym pochwalić
Powodzenia!!!

Cytat:
u mnie mgla jak w Londynie...
U mnie to samo!!! Co się dzieje z kotką? Czy idziesz po prostu ją zaszczepić? I co planujesz na dziś z kuchni angielskiej?

Cytat:
Napisane przez kamakama89 Pokaż wiadomość
Zważyłam się i pomierzyłam (patrz podpis)
Bardzo ładnie!! Zuch dziewczyna!!!!

Cytat:
Napisane przez kamakama89 Pokaż wiadomość
Uciekam się szykować lece na shopping, może jakieś buciki sobie kupie albo płaszczyk
Płaszczyk, płaszczyk, ja też chcę...

Zmykam już do tego biura. I może do lumpków i na basen (ale co do tego ostatniego nie jestem przekonana bo boli mnie brzuch i zbliża się @). Jeśli się uda mi coś upolować to zajrzę jeszcze do Was pochwalić się zdobyczami przed kursami.
Trzymajcie się ciepło!!!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 09:10   #1160
fiolusiek
Zakorzenienie

hello
aliczka trzymamy kcikuki

ja teraz cierpie na brak gotowki i nie stac mnie na zadne zakupy wyplata dopiero bedzie pod koniec nastepnego tyg i jak mam to przetrwac
z dieta znowu srednio a o wadze naswet nie wspominam wszystko przez zblizajacy sie okres
fiolusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:44   #1161
Niuniuska
Wtajemniczenie

Dzień dobry!

Limonko, trzymam kciuki! Chociaż i tak wiem, że świetnie sobie poradzisz na obronie! Zdaj nam relację, jak wrócisz

Miłego dnia kochane

Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 09:49   #1162
Malinn
Zakorzenienie

Dobrrrryyyyy dzien

Limonko trzymam kciukasy

Malinnka wstala i spamuje

Kostko nie odpisalam na PW bo cos mi zablokowalo sie ale proponuje ta 11 ale nie wiem co na to joyce???

Zrobilam te gofry belgijskie... i nie bardzo sie polubilismy... albo ja gotowac nie umiem, albo to takie srednie? zzarlam z bieluchem i odrobinka dzema...

Ale ja wam zazdroszcze, ze umiecie robic zakupy w lumpkach... przez wakacje zwiedzilam wszystkie w okolicy i jakos nie umiem tam nigdy nic dla siebie znalesc i jestem w szoku jakie cudenka dziewczyny tam znajduja....

lece dalej spamooooooooooowac
Stary 2009-10-19, 11:31   #1163
Tysia1907
Zadomowienie

Limonka jak Ci idzie?
zdobyłaś już tego doktora?

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-10-19, 13:26   #1164
virginia
Zakorzenienie

Miałam się pochwalić więc się pochwalę .
Nie zatankowałam, ale upolowałam:
sweterek - nietoperz czarny kookai
sweterek a'la poncho brązowy
sweterkowa tuniczka george
Trochę się spłukałam, ale jestem zadowolona
Stary 2009-10-19, 13:40   #1165
Limonka1987
Zakorzenienie

Dziewczyny, chwalę się!!!!!

Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką
Stary 2009-10-19, 13:43   #1166
Tysia1907
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny, chwalę się!!!!!

Jestem już LICENCJONOWANĄ Limonką
phi:P
wiedziałam to zanim TY to oznajmiwszy :P:P:P:P

ale niniejszym KON GRATULEJSZYYYYYYYYN

Edytowane przez Tysia1907
Czas edycji: 2009-10-19 o 13:45
Tysia1907 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 13:58   #1167
Niuniuska
Wtajemniczenie

Limonko, ja również GRATULUJĘ z całego serducha!To co, oblewamy sukces?

Oj, niechcący mi umknęło:
virginio, super prezentujesz się w ciuszkach!
....a tak w ogóle to kocham miłością wielką Twoje włosy!!!

Idę może trochę nadrobić zaległości z czytaniem Waszych postów.

Edytowane przez Niuniuska
Czas edycji: 2009-10-19 o 14:04
Niuniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-10-19, 14:30   #1168
mamrotka
Wtajemniczenie

hej lalki

Limonciu gratuluje

Ala kciuki zacisniete

Niunka a zdjecia mialy byc jakies chyba dzis od ciebie

a tak w ogole to pomyslalam ze watki pomylilam bo wchodze a tu jakies pokazy, Limonciu cudnie wygladasz, virginio i ty rowniez

a ja z pytaniem do was jak zawsze no wiec jakie tusze do rzes uzywacie/polecacie? musze sobie cos kupic ale nie wiem jaki chcialabym w koncu trafic na ten jedyny
Stary 2009-10-19, 14:47   #1169
Limonka1987
Zakorzenienie

Cytat:
u mnie mgla jak w Londynie...
Mi dzisiejsza mgła kojarzyła się raczej ze sceną z filmów grozy

Cytat:
Napisane przez Aliczka88 Pokaż wiadomość

P.S Limonko, jesteś piękną kobietką, w dodatku jaka modniara z Ciebie Lecz nie zrozum mnie źle ale powinnaś załóżyć wątek "My super laski" i tam sie udzielać a nie na forum odchudzania bo wyglądsz rewelacyjnie
Ale jeśli wątek miałby być dla super lasek i tak musiałabym Was wszystkie ze sobą zabrać, moje piękne Więc zamiast kombinować lepiej jednak zostańmy gdzie jesteśmy
Dziękuję za miłe słowa

Cytat:
Miałam się pochwalić więc się pochwalę .
Nie zatankowałam, ale upolowałam:
sweterek - nietoperz czarny kookai
sweterek a'la poncho brązowy
sweterkowa tuniczka george
Trochę się spłukałam, ale jestem zadowolona

Bardzo fajne łowy Zwłaszcza nietoperek. Limonka lubić nietoperki

Cytat:
Napisane przez Tysia1907 Pokaż wiadomość
phi:P
wiedziałam to zanim TY to oznajmiwszy :P:P:P:P

ale niniejszym KON GRATULEJSZYYYYYYYYN
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez Niuniuska Pokaż wiadomość
Limonko, ja również GRATULUJĘ z całego serducha!To co, oblewamy sukces?
Dzięki, Niuniuś
Oczywiście,że oblewamy! Laski, po wirtualnym piwie dla wszystkich Ja stawiam

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość

Limonciu gratuluje
Ślicznie dziękuję

Cytat:
Napisane przez mamrotka Pokaż wiadomość
a ja z pytaniem do was jak zawsze no wiec jakie tusze do rzes uzywacie/polecacie? musze sobie cos kupic ale nie wiem jaki chcialabym w koncu trafic na ten jedyny
Ja już od blisko roku używam Lash Arhitect Loreala i na razie nie planuję go zamienić na żaden inny. Pogrubia, wydłuża i pokręca rzęsy- dla mnie bomba
Stary 2009-10-19, 14:54   #1170
Malinn
Zakorzenienie

LIMONKO GRATUUUUUUUUUUULACJE

Mamrotko ja ostatnio padłam jak kupilam Essence Multi Action na KWC ma bardzo dobre opinie... tusz jak dla mnie lepszy od kochanych max factorow i lancoma....

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości