|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2521 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
marika buciki sa ocieplane sama ma takie ale polbuty
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2522 |
Zakorzenienie
|
Marika, mam nadzieję że ze szkołą się wyjaśni
![]() ![]() Ursull, no to niedobrze ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2523 | |||||||
Zakorzenienie
|
Hej mamusie
![]() My już jesteśmy na wyspie i jestem taka szczęśliwa, że znowu mam TŻa przy sobie ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2524 |
Zakorzenienie
|
aniu gosik
![]() ![]() ![]() urhul niedobrze ![]() moze to nic powaznego : ![]() ale Bryan zrobil kupe dzis twarda podluzna.. ble ble ble a jak cuchnie kupka jak u pieska ,,,, hehe
#2525 |
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() My dzisiaj calutki dzień prawie spacerowaliśmy ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika fotkę strzelę jak gdzieś z Ninulką będziemy jechać, to z dzieciątkiem najlepiej będzie widać jak sobie w foteliku siedzi ![]() pakusia ja fotelik zamawiałam na allegro ![]() Kathi75 a co Wy do mnie ostatnio z tym mięsem w obiadkach ![]() ![]() ![]() ![]() blondynkapoznan piękne butki, z pewnością cieplutkie ![]() ![]() ![]() Carolajna ![]() ![]() kuroikaze 5 zębów?? ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-19 o 17:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#2526 |
Zakorzenienie
|
Boszenka, super że już jesteście razem. A z Blaneczki gwiazda rośnie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2527 |
Zakorzenienie
|
boszenka dobra jest!
![]() ![]() dziewczyny jezeli ktoras z was potrafi dobrze doradzac fryzurki.. doradzcie.. nie bylam u fryzjera z 10 miesiecy.. wlosy mam tandetne... ![]() tu moj watek fryzurkowy https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=374932 ![]() ![]() ![]()
#2528 | ||
Zadomowienie
|
Glowa mi juz wibruje od tego placzu
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Napisz jak zrobilas to zdjecie nr 1 ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Chyba ten Gimp jest prosty w obsludze. Bo ja normalnie pracuje na Photoshopie, Corelu Photo Paint, Corelu Draw, Adobe Illustratorze i one sa moim zdaniem bardziej zlozone. ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2529 |
Zadomowienie
|
Pozazdroscilam zdjec Boszence i Cinusiowej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2530 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny mam problem... bo w Gimpie powinny byc otwarte 3 okienka, przynajmniej miałam tak na poczatku a teraz znikło mi to okienko z warstwami, i teraz nie wiem co gdzie mam na jakiej warstwie. Jak odzyskac to okienko?
![]()
![]() |
#2531 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cinusiowa wyślij mi zdjęcia!!
![]() |
#2532 |
Zakorzenienie
|
![]() Jestes Kochana ![]() Ja cały czas rozszyfrowuje gimpa ![]()
![]() |
#2533 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2534 | |||||||
szyciowa specjalistka :)
|
no teraz Tż usypia Alę (on już śpi, ona zasypia. Oczywiście miły i...dzwonił w ciągu dnia, przepraszał, tłumaczył, ...dawno mu się tak nie zdarzyło. U nas ogólnie konflkty szybko przechodzą, jest ok, ale ostatnio jakoś tak gęsto się porobiło, no i w połączeniu z cholerykiem ....było ostro....na razie nie chce mi się z nim gadać, muszę odpocząć. Niestety obciążenie genowe czasem z niego wychodzi, powiedziałam mu dziś że zachował się jak własna matka, a ja sie nie zgadzam na taki dom...trochą go dobiło... bo chyba też to zauważył.
Ale dosyć smutków. Cytat:
to wypijemy jeszcze kiedyś, ja piję codziennie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oj tak duże to moje Piotrostwo. Przynajmniej foremne, bo z Alą od początku miałam problemy, np teraz wejdzie w body na 2lata, majtki 2lata, bluzeczki itp 2lata dł rękaw 5lat, spodnie 5 lat Cytat:
![]() ![]() |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2535 |
Zakorzenienie
|
aljaka naprawde?
moglbys wkleic zdjecie jakies fryzurki ktora twoim zdaniem by pasowala? ![]() ania slicznie ![]() ![]()
#2536 | |
|
Cytat:
![]() o coś takiego a widziałaś to
Edytowane przez aljaka Czas edycji: 2009-10-19 o 19:26 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2537 |
Raczkowanie
|
Jestem żyjemy. mamy się świetnie.. tylko nie mam w mieszkaniu internetu
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dziekujemy za życzenia i My życzymy slenizantom Wszystkiego NAJLEPSIEJSZEGO!!! ![]()
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fajnie jest być ważnym, ale ważniejsze jest być fajnym... ![]() ![]() Edytowane przez Fionka21 Czas edycji: 2009-10-19 o 19:30 |
![]() ![]() |
![]() |
#2538 |
Zakorzenienie
|
#2539 | |
Zadomowienie
|
Dziewczyny zabieracie szkraby we Wszystkich Swietych na cmentarz?
![]() ![]() Nie chcesz juz mojego pyska? Albo moze chcesz walnac mnie pala? ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2540 |
Zakorzenienie
|
a ja na chwilke...
mamy dzis z tz 1 rocznice slubu wiec wieczorek spedzamy razem ![]() Kuba strasznie marudny... w nocy co godzine sie budzil wiec nie wiele wypoczelam ![]() dobra lecem bo tz wlasnie wyszedl ![]()
#2541 |
Zakorzenienie
|
Nie mam, nie wiem jakie
![]() A to dzisiejsza sesja zrobiona Ninulce przez tatusia ![]() Ale on ją kocha ![]() Proszę tylko nie zwracać uwagi na roboczy, domowy strój mojego dziecka, ale chwilę wcześniej chyba ze trzy razy mi się zrzygała więc... ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-19 o 19:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#2542 | |
|
Cytat:
albo o jaki ładny dzień, strzelimy dziś jakies fotki....w czym ty jeszcze nie masz zdjęcia... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2543 |
Zadomowienie
|
To zaś ja
![]() Dziewczynyyyy z ta moja szkoła to jest istny kosmos, nie będę wam tu truła o tym bo historia tak długa że książkę można śmiało napisac ![]() ![]() ![]() aljaka - ojjjj ale fajnie Ci siuę pewnire spało ![]() ![]() pakusia - no brawo ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() gosikk_s - ranyyyy i każdą z nas czekają atrakcje z dziąsełkami i zębolkami ![]() ursull - hehe musisz byc tu czestym gościem żeby nadążyc z zaległosciami bo to takie gaduły że hej. Mój synek budzi się raz w nocy na karmionko tzn. ok. 5 nad ranem ale spimy do 7-7:30 czasem sa i wyjatki że do 6 ale to tylko raz było ![]() ![]() ![]() ![]() Małgosia - rzeczywiście fota cudna, a Carolajna zdolniacha no, no. Aguśka - szalik na penisa? dobreeee ![]() gosikk_s - bidulka ![]() Illbana - co tam się poprzestawiało w nocy Hubiemu? ja się tak ciesze że nie jestem już taka krówką dojką chodząca bo przerwy nam sie wydłużyły między karmieniami i jest zupka lub deserek ![]() ania - i dobrze Ci idzie te kolorowanie ![]() ![]() Vila - fajnie żeście tak poszaleli, a gdzie pracujesz że w niedzielę musiałaś już iśc do pracy? katrin - ja z dady nie byłam zadowolona ale tych z lidla jeszcze nie miałam ![]() kuroikaze - łoooooo rany 5 zębów, ale Natanek odstawia nasze szkraby w tyle w tej kwestii ![]() poiglocik - witaj ![]() blondynkapoznan - dziekuje za odp. moja sąsiadka kupiła dzisiaj coś w tym stylu takie w miodowym odcieniu i płaciła 17zł. pewnie gorzej wykonane ale calkiem, całkiem. boszenka - to jestes mega szczęśliwa, oj szcześciaro, ja tez chcę juz mojego Tż w domu. A Blancia no, no kokietka malusia, ale musiało byc wesoło. A celnik może chcial Cie poderwac tylko chciał sprawdzic czy jestes wolna ![]() cinusiowa - ok wiec czekam na focie. Ninka prześwietna ![]() Fionka - witaj, i czekamy az wrócisz ![]() carolajna - i co z ta bluzka? twój to link czy nie ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2544 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Haha Moim Dziewuszkom zdarza się podobnie, ale nie podłużna, a jeden wielki BOBEK, a zapach, jakby cały pampers był zafajdolony. Cytat:
![]() Hej Fionka! Fajnie, ze sie odezwalas. Pozdrawiamy! ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#2545 | ||||||||||
Rozeznanie
|
czesc laski
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() fajnie ze sie tak wytancowalas ja zaliczylam weselicho ponad miesiac temu ale moj malz nie tancor ![]() ![]() Cytat:
ale Wam tam dobrze ![]() zdjecia super - przylaczam sie do pytania sexy Ani ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() a Szymka wysypalo i nie wiem od czego ppowinnam wszystko odstawic?? Cytat:
kochana pajacyka kupilam za 39 zl wiem duzo ale mialam rzecz z h&mu i musialam na cos wymienic i to mi sie spodobalo ![]() durnie no nie ciekawe tylko czy to prawda ? ![]() Cytat:
![]() ale corcie masz bombowa ![]() Cytat:
![]() ![]() a Ty kobieta torpeda jestes podziwiam ![]() Cytat:
![]() Poiglot dobrze zes juz wyzdrowiala ![]() ![]()
![]() |
#2546 |
Zakorzenienie
|
iwcia dance kobitko Ty nie myśl "czy mój synek będzie wolał mnie, czy nianie", bo z reguły jest tak, że dzieci przyzwyczajają się do niani, bo one wiele czasu z nimi sędzają i zabawiają, noszą, że Szymek na pewno wiele razy Ci pokaże że woli ją, rozbeczy się jak będzie miała iść do domu, bo wrócisz w trakcie jak będą się bawić itp. Tak zawsze bywa i tak będzie. Nie zmienisz tego nigdy. Lepiej się na to nastaw, niż potem masz płakać. Ale to wcale nie znaczy, że on Ciebie nie chce, bo mama i tak jest naj...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2547 |
Zakorzenienie
|
WRÓCIŁAM
![]() A więc skontaktowałam się w końcu z koleżanką leży na patologii z dożylnym fenaterolem i nic nie wie ![]() ![]() Poiglot a ja widzę cię w czymś ala Victoria beckham ![]() dłuższy bob troszkę niż ma ona ALBO włosy do ramion prosto ścięte z przodu dłuższe i z grzywką na prosto, tyle że nie wiem czy falują ci się włosy jak z podatnością na stylizacje ![]() A kolor za ciemny masz wg mnie ![]() Ja tu cię widze w orzechu laskowym, toffi z jakimiś refleksami ciemniejszymi ![]() Cinusiowa zdjęcie dobrej jakości jeżeli ma być na kwiatku to koniecznie Ninka musi albo siedzieć albo leżec ze skosu z lekka ![]() I koniecznie sama! A kolorowanki to już dowolnie. Chyba ze masz swój pomysł to dawaj bo mi inspiracji brak ![]() i nie wiem co komu jeszcze bo akręcona jak zwykle jestem jak ruski termos ![]() aaaa ![]() Anulka ja wredna @ jestem bardzo I jak ktoś mi naciśnie na odcisk to wrrrr Ale szybko wybaczam ![]()
![]() |
#2548 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a i tak dla formalnosci jestem iwcia dens - co oznacza zabek po lacinie ![]() ![]() lece tzcik z siatkii wrocil i czas sie zajac chlopina ![]() dobrej nocki
![]() |
#2549 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2550 |
Zadomowienie
|
marika ja spiworek zakladam tylko na nozki, a nie na wozek, czyli ten podnozek bo rzeczywiscie bylby wtedy za ciasny
![]() boszenka super, ze jestes juz razem z Tz-em ![]() ![]() malutka ale zlecialo Ci te 5 pierwzych dni w pracy, teraz juz bedzie lepiej. Pomysl, ze to wszystko przed nami ![]() ![]() iwcia dens u mnie tez pierwszy raz byly "opiekunki" malego, tesciowa i jej kuzynka...biedny ten moj synek, dwie nad nim skakly, do tego przyszla moja babcia (bez zapowiedzi)...musialam wyjsc, zeby nie patrzec co sie bedzie dzialo ![]() ![]() ![]() ![]() cinusiowa dobrze napisalas, pomimo wszystko mama zawsze bedzie naj... ![]() ---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- klaudus dobrze, ze zdrowa juz do nas wrocilas i ze Brayan sie nie zarazil tfu tfu |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:51.