|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2581 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Majowo-czerwcowe maluszki opuściły nasze brzuszki- 2009 CZ. II
Carooooo wyslę Ci dzisiaj jakieś fotki. Ale to będą tez fotki mojej siostrzenicy Emilci
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2582 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() dobre ![]() Ania pokażesz, wytłumaczysz to pogadamy ![]() ja ładnie tłumaczyła ci a Ty teraz taka to czułości nie wymagaj ![]() Cinusiowa zdjęcie mam ale jak ci tak bardzo zależy na nim to jak bede miała więcej czasu żeby porządnie to zrobić to zrobie dopiero ![]() żeby tak na cacy było ![]() Dobranoc ![]() jejjjjj...znowu skurczy dostała ta moja koleżanka ![]() ![]() ![]()
![]() |
#2583 |
szyciowa specjalistka :)
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2584 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jutro je porobię a babusie zostawiam na jutrzejszą noc jak mi dzieciaczki zasną ![]()
![]() |
#2585 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2586 |
Zakorzenienie
|
źle
![]() on jest od 9 na bank bo córcia nim jeździła ok 6 mies ale do ilu jest to ![]() Wydaje mi się ze do 18 ale łapy se nie utne ![]() i to raczej taki zwykły fotelik, nie taki wynalazek jak ty masz kosmiczny, oby nie dane nam było nigdy sprawdzenie wytrzymałości i potwierdzenie testów tych fotelików...brrr zwijam się kurde bo zaraz Mały wstaje ![]() I tak co 1,5 godz ![]()
#2587 |
Zakorzenienie
|
![]() utwierdzasz mnie w przekonaniu, że mam anioła w domu... śpi od 20:00 do 7:00 ![]() ---------- Dopisano o 00:34 ---------- Poprzedni post napisano o 00:31 ---------- Maluśśśśśśśś się skrada ![]() ---------- Dopisano o 00:49 ---------- Poprzedni post napisano o 00:34 ---------- Wiecie, tak czasem siedzę na Naszej Klasie i się zastanawiam która z was jest która, bo tyle jest, że nie wszystkie zapamiętałam. I weszłam przed chwilą na inny wątek (mamuś styczniowo-lutowych) i one pod listami dzieciaczków mają "ściągę do NK". Może by u nas coś takiego zrobić. Coś w stylu np: cinusiowa - Maja P. carolajna_24 - Karolina Ś. Mell_xx - Edyta J. itd.itp....One w nawiasie jeszcze mają podaną pierwszą literkę nazwiska panieńskiego, jeśli któraś ma wpisane na NK. Co wy na to? Tylko bym musiała dostać jeszcze raz od was coś takiego, aby każda tak mi swoje podała... ![]() ![]() Edytowane przez cinusiowa Czas edycji: 2009-10-19 o 23:52 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2588 |
Wtajemniczenie
|
No nareszcie nadrobiłam
![]() Mam teraz 2 dni wolne od pracy w całości przeznaczone dla synka ![]() prześlicznie dziękuję ![]() a jak bym Ci podesłałam jeszcze jakieś fotki to w wolnej chwili mogłabyś coś z nimi zrobić fajnego ![]() już jezdem ![]() Ania oj współczuję uczulenia ![]() Vila niestety wiem jak to jest patrzeć z żalem jak dziecko za Tobą płacze ![]() katrin czyli jedziemy na tym samym wózku, masz rację dni wolne od pracy tak strasznie szybką mijają ![]() ursull gratuluję ząbków ![]() ![]() kuroikaze to pokaźną kolekcję ząbków Natan już ma ![]() poiglot no nareszcie jesteś cała i zdrowa ![]() Marika już się nie mogę doczekać tych dni ![]() Fionka fajnie, że się do nas odezwałaś ![]() Pakusia udanego świętowania ![]() Ciniusiowa z Ninki mała modelka Boszenka ja się nie dziwię, że Blaneczka taka kokietka Iwcia dens wiem co to znaczy rozłąka z dzieckiem, oj mnie też przeróżne myśli nachodziły i jeszcze pewnie będą nachodzić, oj to niedobrze z tą anemia ![]() Superzabula oj powroty do pracy są ciężkie, najgorsze to rozłąka z maluszkiem ![]()
#2589 |
Zakorzenienie
|
Ale mnie Mamusie zaskoczylyscie 2ga czescia
![]() ![]() ![]() ![]() Nawet nie probuje Was nadrabiac, wiec jestem kompletnie "nie w temacie", ale obiecuje poprawe ![]() ![]() Kolorowych snow Wam zycze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2590 |
Wtajemniczenie
|
witajcie
![]() chyba nie muszę pisać że nie czytałam bo nie zdążyłam nadrobić ![]() ![]() ![]() Carolajna nie wiem czy mi odpisywałaś czy nie. Bo może nie zauważyłaś pytania. Jak chcesz to wyślę Ci kości ![]() Marika przypomniało mi się że pytałaś czy karmię piersią. A więc karmię.....ale karmię też butlą, w cycusiach ruszyła laktacja ale niestety nie mam aż tyle mleczka co wcześniej ![]() ![]() poiglot noooo i pojawiłaś się na łonie wizażu ![]() ![]() ok lecę się przebrać i uszykować bo kawka już prawie wypita ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2591 |
Zakorzenienie
|
Esti chcę, chcę
![]() Ale co za to? ![]() Malutka pewnie, ale dobrej jakości ![]() na kswiatecka@wp.pl STO LAT DLA BLANECZKI Z OKAZJI PÓŁURODZIN ![]() ![]() ![]()
Edytowane przez Carolajna24 Czas edycji: 2009-10-20 o 07:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#2592 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() U nas jak zawsze noc udana, pogoda dzisiaj nie za fajna, bo ject zachmurzone i ma padac deszczyk, ale pewnie poczłapie z niuniem do moich rodziców. iwcia dens - no kovhana nie smutaj sie tam dobrze ze godna nianię znalazłas i jesteś z niej zadowolona ![]() ![]() supwrzabula - aaaaaaaaaaaaa to takie buty ![]() ![]() aljaka - super zdjątko ![]() Mell - ale ciekawe czy zasnął ten maluszek z tymi kapciami z sentymentu czy dzięki zapachowi ![]() ![]() poiglot - więc teraz pewnie jak Tz wraca do domku to się na ciebie rzuca w progu ![]() ania - no chwile trwa te odp. ale to nic ![]() ![]() Aguśka - wklej focię fotelika ![]() C.D. później, wybaczcie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2593 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2594 |
Wtajemniczenie
|
cześć mamuśki, na pewno się domyślacie, że odpisałam prawie wszystkim, tylko coś z kompem nie tak i wiecie co dalej..a tak poważnie to nie dam rady odpisać bo i czytać tyle nie mogę, bo mały jakiś taki mało śpiący ostatnio!
Zdążyłam przejrzeć fotki, oraz strony www polecane przez Was, ale poczytam, ale pewnie wieczorem jak tż przejmie małego..jak pisałam byłam na wsi u rodziców a w weekend na weselu, no i niestety nie podobało mi się:/a sukienki nie oddałąm byłam w niej na poprawinach, mam sporo zdjęć z mojego ślubu i kilka z chrztu małego, mogę pokazać kilka jeśli będziecie chciały ![]() aaa widziałam nową mamusię, powitać powitać! i Was "stare"mamuśki witam i ściskamy mocno ![]() a z nowości u mnie to teściowa przyjeżdza do nas dopiero po1listopada i wtedy wracam do pracy-ale póki co to tylko mój plan, dziś rozmowa z zsefem jeśli będzie miał dla mnie czas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2595 | |
szyciowa specjalistka :)
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() dzis odkryłam że Pietrek nie budzi się z głodu w nocy, tylko po prostu...dla towarzystwa, tulu tulu.....sie towarzyski znalazł! Nie dałam mu mleczka i jakoś go to nie obeszło... ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2596 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale mój to musi pocycac niestety ![]() Iwciag ![]() ![]()
![]() |
#2597 |
Wtajemniczenie
|
cześć mamuśki, na pewno się domyślacie, że odpisałam prawie wszystkim, tylko coś z kompem nie tak i wiecie co dalej..a tak poważnie to nie dam rady odpisać bo i czytać tyle nie mogę, bo mały jakiś taki mało śpiący ostatnio!
Zdążyłam przejrzeć fotki, oraz strony www polecane przez Was, ale poczytam, ale pewnie wieczorem jak tż przejmie małego..jak pisałam byłam na wsi u rodziców a w weekend na weselu, no i niestety nie podobało mi się:/a sukienki nie oddałąm byłam w niej na poprawinach, mam sporo zdjęć z mojego ślubu i kilka z chrztu małego, mogę pokazać kilka jeśli będziecie chciały ![]() aaa widziałam nową mamusię, powitać powitać! i Was "stare"mamuśki witam i ściskamy mocno ![]() a z nowości u mnie to teściowa przyjeżdza do nas dopiero po1listopada i wtedy wracam do pracy-ale póki co to tylko mój plan, dziś rozmowa z zsefem jeśli będzie miał dla mnie czas.. |
![]() ![]() |
![]() |
#2598 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() piją i dublują ![]() ![]()
![]() |
#2599 |
Wtajemniczenie
|
o jak miło, że mnie ktoś zauważył ! pokaże pokaże, ale jak zwlekę się z wyrka, bo póki co leżakujemy sobie
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2600 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() szukam inspiracji bo w sobote ide na wesele ![]()
![]() |
#2601 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Zebami? ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Po syropku jest lepiej ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#2602 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2603 |
Zakorzenienie
|
Witam
![]() Carolajna, no wlasnie...ja chcialam taki co sie bardziej rozklada, ale jestem zbyt naiwna i uwierzylam temu panu ![]() Powiem Ci szczerze, ze mnie w sumie obojetne bylo jaki byleby wygodny dla malego ale tz sie upieral przy tym, a ze kaske ze chrzin mielismy odlozona to poswiecilismy ja na fotelik ![]() malutka wykorzystaj te 2 dni i potulcie sie z Dawidkiem ![]() marika 2 semestry lacznie z praca w tak krotkim czasie?? no nienormalni ![]() fotelik wklejony. 1zdj. pozycja lezaca, drugie-siedzaca. ![]() iwciag pokaz fotki ![]() ![]() aniu jak noc?
#2604 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2605 |
Zakorzenienie
|
Heeej
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Całusy dla Blanci ![]() ![]() ![]() Fionka, pozdrawiamy ![]() Ania, no lepiej by było żeby to faktycznie ta pomarańcza uczulała. Bezpośrednio pita na pewno silniej działa niż pita przez nas. Ale może pediatra znajdzie coś innego... Cinusiowa, ależ modelka z tej Ninki ![]() Marika, porypało ich chyba na tej uczelni, wszystko na raz macie zrobić ![]() Iwcia dens, łoj obyście szybko pokonali anemię ![]() ![]() Carolajna, trochę wcześnie z tymi skurczami, może jeszcze trochę przetrzymają, Dobrze że jest w szpitalu, zawsze to bezpieczniej. Co do fotek to muszę parę pstryknąć bo jakoś żadna mi nie pasi. |
![]() ![]() |
![]() |
#2606 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Osnośnie smarowania dziąsełek nie pomogę, bo jeszcze u nas nie ma chyba problemu, choć nie raz marudzenie zwalam na zęby ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2607 | |
Zakorzenienie
|
Gosik smarujesz jak bolą chwilke odczekaj zeby się wchłonęlo i karm spokojnie
![]() Aguśka ja mam coś na tej zasadzie http://allegro.pl/item778875055_fote...ktor_2009.html ---------- Dopisano o 09:52 ---------- Poprzedni post napisano o 09:52 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#2608 |
Zakorzenienie
|
Aguśka, ładny ten fotelik
![]() Iwciag, ja wcale głowy nie dam czy to zęby ale Aleks jest tak marudny że nie wyrabiam...Aż tak źle jeszcze nie było więc musi chyba być jakiś powód ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2610 | |
Zadomowienie
|
Julka wypila o polnocy 130ml mleka (no jestem w szoku
![]() ![]() Nawet na picie sie nie obudzila ![]() Fajny fotel. Ja zawsze wszystko wybieram zolte albo czerwone ![]() ![]() A moich slubnych to nikt nie chcial ogladac ![]() ![]() Cytat:
![]() Mam jeszcze herbatki jagodowa i winogronowa ale boje sie dac. To chyba nie sa silne alergeny ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:20.